Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1.indoor minibox
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Gucspeed
Stálý Člen

Karma uživatele Gucspeed - 24% PěstitelskáKarma uživatele Gucspeed - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

to juice : k tomu presadzaniu - hlinu nechaj samozrejme dobre presusit, kvetinac bud to rozpol (ako pise pekar ci cisar), alebo ufakli len dno.. alebo ho prevrat, podopri, a kytky jednoducho vyklep.. zdar

Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus

http://www.chilloutmixes.com

Old Post 11-03-2006 v 17:13 PM
Gucspeed je offline   Profil uživatele Gucspeed   Find more posts by Gucspeed   Foto galerie člena Gucspeed   Click here to Send Gucspeed a Private Message   Add Gucspeed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gucspeed
Stálý Člen

Karma uživatele Gucspeed - 24% PěstitelskáKarma uživatele Gucspeed - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

to juice - zdravicko, 33 dni rastu by malo kytkam stacit - su dostatocne stare na prepnutie.. u mna za dva tyzdne po prepnuti - o 1,5 nasobku vysky vzhuru... peace

Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus

Old Post 13-03-2006 v 14:39 PM
Gucspeed je offline   Profil uživatele Gucspeed   Find more posts by Gucspeed   Foto galerie člena Gucspeed   Click here to Send Gucspeed a Private Message   Add Gucspeed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gucspeed
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

to juice : pockat mozes , ale nie prilis dlho, musis mat odsledovane ci a ako ti kytky rastu... co sa tyka periody, nic nepokazis, ak im budes uberat hodku denne.. ja osobne som prepol razom a nic sa im nestalo, zvesela rastu dalej..

Murrayův zákon:

Old Post 13-03-2006 v 22:21 PM
hulitko258
Stálý Člen

Karma uživatele hulitko258 - 90% PěstitelskáKarma uživatele hulitko258 - 90% PěstitelskáKarma uživatele hulitko258 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

juice:normalne přepni hned ja to taky delal pěstuješ to umele ne v přirode takže to přepni hzned kamo jinak at se ti daři..

Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA

Hulitko II. 70W Kvete!

Hulitko III. 70W Kvete!

Old Post 14-03-2006 v 19:29 PM
hulitko258 je offline   Profil uživatele hulitko258   Find more posts by hulitko258   Foto galerie člena hulitko258   Click here to Send hulitko258 a Private Message   Add hulitko258 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pekařův císař
Nový Člen

Karma uživatele pekařův císař - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Ale jo, koukám, že rostou Co se týče toho jemně oschlého lístku, tak bych si s tím moc hlavu nedělal. Kytky vypadají vcelku zdravě

Old Post 26-03-2006 v 17:51 PM
pekařův císař je offline   Profil uživatele pekařův císař   Find more posts by pekařův císař   Foto galerie člena pekařův císař   Click here to Send pekařův císař a Private Message   Add pekařův císař to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mike.mouse
Stálý Člen

Karma uživatele mike.mouse - 95% PěstitelskáKarma uživatele mike.mouse - 95% PěstitelskáKarma uživatele mike.mouse - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Cawes, ako dlho to kvitne?
Inak vypada to na pekny zber, ja by som to kludne typol, ze tych brk bude viac

**Usporky 2x20 W umenie by Mike **70 W projek nahoda - prvy in pod 70kou **2nd In uder 70 Watts - Dead, but nice buds for 70w**All about Kristalon**Vonkajsie dvere ala out05 xata**mad double 70 watt

Old Post 13-04-2006 v 20:48 PM
mike.mouse je offline   Profil uživatele mike.mouse   Find more posts by mike.mouse   Foto galerie člena mike.mouse   Click here to Send mike.mouse a Private Message   Add mike.mouse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clovicek
Nový Člen

Karma uživatele clovicek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

No roste ti to paradne, taky jedu v usporkach ale zatim je to celkem na zacatku... http://stranka.kvalitne.cz/grow

Old Post 15-04-2006 v 12:39 PM
clovicek je offline   Profil uživatele clovicek   Find more posts by clovicek   Foto galerie člena clovicek   Click here to Send clovicek a Private Message   Add clovicek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mike.mouse
Stálý Člen

Karma uživatele mike.mouse - 95% PěstitelskáKarma uživatele mike.mouse - 95% PěstitelskáKarma uživatele mike.mouse - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

4 juice : no tak ja by som to nepocital na dni, ale skorej by som pozoroval na tvojom mieste sfarbenie piscils, cize ked zacnu byt jemne hnede, tak su akurat na zotnutie ja som sa nikdy neriadil heslom, ze to musi byt 50,60 alebo 80 dni proste to zbadas na rastlinke zatial drzim palce, je to zlatucke chutnucke!

**Usporky 2x20 W umenie by Mike **70 W projek nahoda - prvy in pod 70kou **2nd In uder 70 Watts - Dead, but nice buds for 70w**All about Kristalon**Vonkajsie dvere ala out05 xata**mad double 70 watt

Old Post 15-04-2006 v 21:53 PM
mike.mouse je offline   Profil uživatele mike.mouse   Find more posts by mike.mouse   Foto galerie člena mike.mouse   Click here to Send mike.mouse a Private Message   Add mike.mouse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mike.mouse
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Tak si pozri tuto foto, ked si ju priblizis, tak vydis, ako su piscils sfarbene, cize by ti to mohlo pomoct na porovnanie, inak toto kvitlo cca 57dni...

Old Post 16-04-2006 v 09:26 AM
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

No tak to ti nezávidím. Já když jsem řekl otcoj, že zasadim, tak se mě hned ptal co s tim budu pak dělat, prý jestli to prodám. To mě dost rozčílilo, tak jsem mu řekl, že nejsem žádnej díler, že si to všechno vykouřim sám... Ale rada pro tebe: Poscháněj si různý recepty na mastičky a tak a řekni rodině na co všechno se to dá používat. Samozřejmě během výroby a tak se snadno mnoho ztratí... Hlavně to nepal... A když už bys to měl spálit tak mi řekni kdy a kde to budeš pálit a já si půjdu sednout na komín!

A kdyby to přeci chtěli spálit tak se určitě kus (HODNĚ) paliček ztratí aniž by si toho všimli...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Naposledy upravil Mesias 30-04-2006 v 14:08 PM

Old Post 30-04-2006 v 13:59 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Bože jen to všechno nenech spálit!!! Už si dal nějaké paličky bokem? Musíš to aspoň ochutnat... A hodit sem jaký to bylo...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 10-05-2006 v 21:18 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás