Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zem : Substrat izbove rastliny + substrat pre kaktusy + perlit
(pomer 6:1:3)
Swetlo : od pana PHILIPSa 70 W Son-T HPS
Hnojivko : Velke vyberi sa konali, kedze znackovu hnojku pod maly projekt asi nebudem kupovat, zatial nie...
1. Prvych 7 dni to bude root stimulator(from a friend)
2. Zvysok rastu Wuxal Super
3. Kvet bude hnojeny OBM , max 3x za celu dobu kvitnutia
4. Flush destilovanou vodou
Dneska som sa potešil, mam zakorene 3 rezy, zajtra ich presadzam do substratu takze progress Nexam ich týžden pol lineárkami, a potom hurah na sodik zatial se mnejte PA
Cau mike, tak smulu uz mas vybranou, ted uz se ti musi jenom darit , vidim to tak na 100g . Mimochodem v cem mas ty rezy? Vypada to jako brikety . At se dari . . .
Zdarec Jirko, no dufajme ze ano No 100g, ty si s tych optimistow ale nevahal by som aj a rezy zakoreňujem v Jiffy kockach, co su raselinove kocoky, je to malina v tom, nejlepsie pre mna, ked nejdes hydro tak uplna pohododicka dikec
Dneska : boli 3 prehodene do hliny, nex sa uz prezierajú substratom ale stale su pod PET-kami, aby nemali moc stresu zatial czuuus
Dnes 13.03.2006 boli presadene rastlinky do noweho objemu a dufam ze sa im bude pacit.
Prinasam vam par fotiek s tejto cinnosti + uz pod HPS.
Ako ste si vsimli, je tam 6 rastlinie, no pocitam s 2 umrtiami alebo zakrpateniami pocas growu, pretoze
tak sa uz prejavovali pri koreneni...tajne dufam ze ich tam ostene 6
Este k riezkom, kazdy je zastrihnuty 1x a jeden starsi je 2x, ale na tom to poznať
zdravim moc pěkný takhle doufam mi to taky bude vypadat.
Kde a za kolik si prosim tě koupil tu výbojkku a Příslušenství
(tlumivku,kondík,startér)
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
Mam tu pre vas, ktory to aj sledujete specialne vydanie foto
Je to 5. deň pod HPS a krásne to rastie, rozrasta sa, pravdepodobne 7-8. deň bude prepnute na 12/12 periodu, aby to nahodou neprehucalo, a ja mam rad little bush style tak zatim vsetci M
mike.mouse.... zdravim ta mike to domino je tvoj model,alebo to je origos?rozbieham daco podobne tiez 70w chcem to spustit do konca mesiaca,ale neak nemam indoor semienka a rezy tiez nie keby si bol tak dobry a ozval sa cez pm ja som chcel,ale neak mi to neslo...zatial drzim palce a som zvedavy ako to pojde sice som tu videl uz 70tky a neviem sa rozhodnut ci dam scrog alebo sog,,,,v-scrog moc nechcem riesit ....co myslis?
cau mike, moc pekne kvetinky mas, jenom nikde na fotkach nevidim nejaky vetrak na rozhybani vzduchu u nich . . . nakonec jich tam nechas vsech 6? Aby jsi z toho nemel brutal-neprostupnou dzungli
At rostou . . .
rezy neriesim, ide jar a Domino, to je Black Domino, ale ktora seed banka, to uz netusim, bol to darcek od friend...A bud bush style, alebo Srcog sa oplati pod 70 W , aspon podla mna...GL
Jirka P. :
Zdarec, no je tam s kazdej strany 8cm vetrák, aba su zapojene paralerne na jeden zdroj, 4,8V ... aby nerobili hluk...ale niesu tam vydiet, pretoze ich pri polievani a foteni vyberam vonku
Update : Ladies and Gentlemans, its a jungle!
Takze rast bude predsa len posledny den 6. , pretoze to vybada nie na mini bush, ale na monster bush takze pre istotu aby to neprerastlo, prepinam na 12&12...
Zatial celkovy sucet, 6 dni rastu, vysku rastlinie este odmeriam ked bude viacej casu a s tym dodam aj foto, zatial nehnojene...predpokladam ze hnojenie bude iba PK 13/14...
Tak dneska skončil 2.deň kvetu, ide to bez problemov, takže tuk tuk, bezproblemovy grow
Zajtra ak bude cas nafotim aj par foto pre predstavu ako to tam vypada...Strucne : s rastlinkami som trosku posachoval, aby tie najslabsie boli bokom, a tie pekne sa tvarujuce v strede, vsak uvydite zajtra na foto, Bye Mike