Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to juice : k tomu presadzaniu - hlinu nechaj samozrejme dobre presusit, kvetinac bud to rozpol (ako pise pekar ci cisar), alebo ufakli len dno.. alebo ho prevrat, podopri, a kytky jednoducho vyklep.. zdar
Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus
to juice - zdravicko, 33 dni rastu by malo kytkam stacit - su dostatocne stare na prepnutie.. u mna za dva tyzdne po prepnuti - o 1,5 nasobku vysky vzhuru... peace
Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus
to juice : pockat mozes , ale nie prilis dlho, musis mat odsledovane ci a ako ti kytky rastu... co sa tyka periody, nic nepokazis, ak im budes uberat hodku denne.. ja osobne som prepol razom a nic sa im nestalo, zvesela rastu dalej..
Murrayův zákon:
4 juice : no tak ja by som to nepocital na dni, ale skorej by som pozoroval na tvojom mieste sfarbenie piscils, cize ked zacnu byt jemne hnede, tak su akurat na zotnutie ja som sa nikdy neriadil heslom, ze to musi byt 50,60 alebo 80 dni proste to zbadas na rastlinke zatial drzim palce, je to zlatucke chutnucke!
Tak si pozri tuto foto, ked si ju priblizis, tak vydis, ako su piscils sfarbene, cize by ti to mohlo pomoct na porovnanie, inak toto kvitlo cca 57dni...
No tak to ti nezávidím. Já když jsem řekl otcoj, že zasadim, tak se mě hned ptal co s tim budu pak dělat, prý jestli to prodám. To mě dost rozčílilo, tak jsem mu řekl, že nejsem žádnej díler, že si to všechno vykouřim sám... Ale rada pro tebe: Poscháněj si různý recepty na mastičky a tak a řekni rodině na co všechno se to dá používat. Samozřejmě během výroby a tak se snadno mnoho ztratí... Hlavně to nepal... A když už bys to měl spálit tak mi řekni kdy a kde to budeš pálit a já si půjdu sednout na komín!
A kdyby to přeci chtěli spálit tak se určitě kus (HODNĚ) paliček ztratí aniž by si toho všimli...