Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
microft: No teď už to je vyždímaný, ale vzhledově jsou ty listy pořád skoro stejný už 5 týdnů..
Konec tipovačky v Neděli, včetně těch pár spodků.
Co nevidět rozjedu další kolo koupelny a soutěž Sweet seeds. Snad se mi bude dařit lépe, pokusím se sehnat zdroj lepší vody a celkově se pěstování více věnovat. Tady to dost utrpělo díky osobním problémům, nebyl čas ani moc nálada.
Vždycky, když si uvědomím, že se mám vlastně uplně skvěle a všechno vychází, musí přijít nějaká rána, která to dokonale přebije. Čím je to zpočátku lepší, o to horší je pak ta ťafka. A naopak, prostě život..
To jsou výmluvy, mezitim jsem se stal strejdou To byl teda porod, aspoň už vim, proč se to tak říká..
Je to kombinace víc věcí dohromady IMHO.. Na začátku květu si tomu zásadně přeložil, to se sečetlo s horší genetikou a špatnou vodou a kytky už jen živořily...
Jj, vystihnul jsi to asi přesně. Základ to spálení a dále se na to všechno nabalovalo. Taky jde o to, jestli to vůbec šlo nějak vrátit do kondice.. Pokud bych vše přesně měřil a průběžně dával fotky, tak možná jo.
Postupně tam byly asi všechny příznaky nedostatku prvků, ale nijak extrémní, že by odcházely celý listy. Věděl jsem, že změny k lepšímu nenastanou hned, asi jsem moc otálel. Nikdy se mi nic takovýho nestalo, spíš jsem měl vždycky hodně zelený hmoty..
mne sa deje to isté...myslím že je to normálne proste posledná fáza života rastliny ..ako na podzim.Pri oute sa deje to isté a to kolkokrát kytky ani nehnojíš.Je to aj odrodou.Stalo sa mi ze jeden model zozltol a druhý vobec.
Moj tip 212 g...zdar
Cau, dneska bylo tak pěkně, že bych to málem zapomněl vyhlásit
Přesušený to bylo za 2 dny v koupelně, tak jsem to rychle rozstříhal a šup s tím do nádob. Trochu to navlhlo, ale radši jsem to nechal otevřený, takže to zase pěkně vyschlo. Holt 20% rh je 20% rh
Vážený to je teda sušší, než rád kouřím a taky ta manipulace s tím.. Takže to před uskladněním trochu navlhčím..
Výsledná váha 220 palic + 15 spodků = 235g.
Číslo to je vcelku malý, kouř bude pouze pro samozásobení takže mi to stačí. Vždyť je to skoro čtvrt kila
A vypadá to, že se to kouřit dá! Nejlepší jsou spodní paličky, to jakoby smetí. Už to chutná výborně, na větší paličky si ještě počkám. Některá místa nevypadají moc pěkně, žlutá barva a takový divný vzhled..
Shrnutí a nějaké foto dodám později, zřejmě za všechny problémy může voda, ted lítá ph každý týden nahoru dolu..
K+ bere Biobizzman, na poslední chvíli ale skoro přesně.