Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 400W koupelna
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

microft: No teď už to je vyždímaný, ale vzhledově jsou ty listy pořád skoro stejný už 5 týdnů..

Konec tipovačky v Neděli, včetně těch pár spodků.

Co nevidět rozjedu další kolo koupelny a soutěž Sweet seeds. Snad se mi bude dařit lépe, pokusím se sehnat zdroj lepší vody a celkově se pěstování více věnovat. Tady to dost utrpělo díky osobním problémům, nebyl čas ani moc nálada.
Vždycky, když si uvědomím, že se mám vlastně uplně skvěle a všechno vychází, musí přijít nějaká rána, která to dokonale přebije. Čím je to zpočátku lepší, o to horší je pak ta ťafka. A naopak, prostě život..

To jsou výmluvy, mezitim jsem se stal strejdou To byl teda porod, aspoň už vim, proč se to tak říká..

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Naposledy upravil bull 13-03-2012 v 10:20 AM

Old Post 13-03-2012 v 09:54 AM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

Je to kombinace víc věcí dohromady IMHO.. Na začátku květu si tomu zásadně přeložil, to se sečetlo s horší genetikou a špatnou vodou a kytky už jen živořily...

Old Post 13-03-2012 v 10:07 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Jj, vystihnul jsi to asi přesně. Základ to spálení a dále se na to všechno nabalovalo. Taky jde o to, jestli to vůbec šlo nějak vrátit do kondice.. Pokud bych vše přesně měřil a průběžně dával fotky, tak možná jo.

Postupně tam byly asi všechny příznaky nedostatku prvků, ale nijak extrémní, že by odcházely celý listy. Věděl jsem, že změny k lepšímu nenastanou hned, asi jsem moc otálel. Nikdy se mi nic takovýho nestalo, spíš jsem měl vždycky hodně zelený hmoty..

.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 13-03-2012 v 10:25 AM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Sory https://www.youtube.com/watch?v=klEx...feature=related

.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Naposledy upravil bull 13-03-2012 v 23:35 PM

Old Post 13-03-2012 v 22:14 PM
bull
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

sóro kucí, ale Uncle BULL
https://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E

.................................................................................
Jo a holky poslouchaly todle, tak to je taky možnost jejich odumírání.. Poslouchaly to skoro každou zálivku.
https://www.youtube.com/watch?v=qnXb8JBVXTA
https://www.youtube.com/watch?v=1RFo...feature=related

Tak zase v neděli u vyhlášení,jsem na to zvědavej..
A u dalších a lepších pěstů

Edit: trochu jsem se tu včera rozjel, tak jsem to musel promazat..

Tipujte dále, jen berte v potaz můj tip, vzhled kytek a bylo to 1. kolo s tímhle "setupem"..

.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Naposledy upravil bull 14-03-2012 v 12:47 PM

Old Post 13-03-2012 v 22:43 PM
Host
Host

Příspěvek č. 22

262g uncle bull ale preji vice

Naposledy upravil 14-03-2012 v 13:00 PM

Old Post 14-03-2012 v 09:28 AM
Host
Host

Příspěvek č. 23

mne sa deje to isté...myslím že je to normálne proste posledná fáza života rastliny ..ako na podzim.Pri oute sa deje to isté a to kolkokrát kytky ani nehnojíš.Je to aj odrodou.Stalo sa mi ze jeden model zozltol a druhý vobec.
Moj tip 212 g...zdar

Old Post 14-03-2012 v 15:37 PM
el kokoloko
Nový Člen

Karma uživatele el kokoloko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Krásnych 197g

Old Post 14-03-2012 v 17:12 PM
el kokoloko je offline   Profil uživatele el kokoloko   Find more posts by el kokoloko   Foto galerie člena el kokoloko   Click here to Send el kokoloko a Private Message   Add el kokoloko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fellina
Stálý Člen

Karma uživatele fellina - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

myslím 226g ale přeju dvakrát tolik

Old Post 16-03-2012 v 15:00 PM
fellina je offline   Profil uživatele fellina   Find more posts by fellina   Foto galerie člena fellina   Click here to Send fellina a Private Message   Add fellina to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Balon
Stálý Člen

Karma uživatele Balon - 94% PěstitelskáKarma uživatele Balon - 94% PěstitelskáKarma uživatele Balon - 94% PěstitelskáKarma uživatele Balon - 94% PěstitelskáKarma uživatele Balon - 94% PěstitelskáKarma uživatele Balon - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

222g ať nežeru

Old Post 16-03-2012 v 17:43 PM
Balon je offline   Profil uživatele Balon   Find more posts by Balon   Foto galerie člena Balon   Click here to Send Balon a Private Message   Add Balon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pestitelpompo
Stálý Člen

Karma uživatele pestitelpompo - 92% PěstitelskáKarma uživatele pestitelpompo - 92% PěstitelskáKarma uživatele pestitelpompo - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

305G,palice vypadaji pěkně

Old Post 17-03-2012 v 22:11 PM
pestitelpompo je offline   Profil uživatele pestitelpompo   Find more posts by pestitelpompo   Foto galerie člena pestitelpompo   Click here to Send pestitelpompo a Private Message   Add pestitelpompo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HŘEBÍK
Stálý Člen

Karma uživatele HŘEBÍK - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

330g

Old Post 18-03-2012 v 18:21 PM
HŘEBÍK je offline   Profil uživatele HŘEBÍK   Find more posts by HŘEBÍK   Foto galerie člena HŘEBÍK   Click here to Send HŘEBÍK a Private Message   Add HŘEBÍK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
biobizzman
Stálý Člen

Karma uživatele biobizzman - 96% PěstitelskáKarma uživatele biobizzman - 96% PěstitelskáKarma uživatele biobizzman - 96% PěstitelskáKarma uživatele biobizzman - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

240g přeju víc

Old Post 18-03-2012 v 18:47 PM
biobizzman je offline   Profil uživatele biobizzman   Find more posts by biobizzman   Foto galerie člena biobizzman   Click here to Send biobizzman a Private Message   Add biobizzman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mac
Stálý Člen

Karma uživatele Mac - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mac - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mac - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mac - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

388 geček

Old Post 18-03-2012 v 19:04 PM
Mac je offline   Profil uživatele Mac   Find more posts by Mac   Foto galerie člena Mac   Click here to Send Mac a Private Message   Add Mac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Cau, dneska bylo tak pěkně, že bych to málem zapomněl vyhlásit

Přesušený to bylo za 2 dny v koupelně, tak jsem to rychle rozstříhal a šup s tím do nádob. Trochu to navlhlo, ale radši jsem to nechal otevřený, takže to zase pěkně vyschlo. Holt 20% rh je 20% rh
Vážený to je teda sušší, než rád kouřím a taky ta manipulace s tím.. Takže to před uskladněním trochu navlhčím..

Výsledná váha 220 palic + 15 spodků = 235g.

Číslo to je vcelku malý, kouř bude pouze pro samozásobení takže mi to stačí. Vždyť je to skoro čtvrt kila
A vypadá to, že se to kouřit dá! Nejlepší jsou spodní paličky, to jakoby smetí. Už to chutná výborně, na větší paličky si ještě počkám. Některá místa nevypadají moc pěkně, žlutá barva a takový divný vzhled..

Shrnutí a nějaké foto dodám později, zřejmě za všechny problémy může voda, ted lítá ph každý týden nahoru dolu..

K+ bere Biobizzman, na poslední chvíli ale skoro přesně.

.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Naposledy upravil bull 18-03-2012 v 21:17 PM

Old Post 18-03-2012 v 21:01 PM
Mr.Eko
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Eko - 90% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Eko - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

aký bol efekt?

Outdoor 2008-HARVESTED

Old Post 20-03-2012 v 15:36 PM
Mr.Eko je offline   Profil uživatele Mr.Eko   Find more posts by Mr.Eko   Foto galerie člena Mr.Eko   Click here to Send Mr.Eko a Private Message   Add Mr.Eko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás