Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Undersehn Awas
Nový Člen

Karma uživatele Undersehn Awas - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 351

ja mam w planu zasadit naky nepovedeny rizky uz nak pristi tyden abych wedel jak to wypada a original sadbu bych widel hned z kraje dubna

Sympatisuji se swými swěty..

Old Post 12-03-2008 v 09:29 AM
Undersehn Awas je offline   Profil uživatele Undersehn Awas   Find more posts by Undersehn Awas   Foto galerie člena Undersehn Awas   Click here to Send Undersehn Awas a Private Message   Add Undersehn Awas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 352

citace:
Původní příspěvek od Undersehn Awas
ja mam w planu zasadit naky nepovedeny rizky uz nak pristi tyden abych wedel jak to wypada a original sadbu bych widel hned z kraje dubna

Blázni!
Blázni, bl*i a děcka

anti OT: kukuřice je v pohodě, když člověk není hňup (nebo blázen-blb-děcko).. čili když ví, že to nesází do silážní a samo že až PO tom postřiku proti plevelu. jinak málo kde dosáhnete takovejch světelnejch podmínek jako v kukuřici! na druhé straně je ta zemědělská půda mega zasolená. taky to tam většinou hodně rychle vysychá na troud..

takže pokud kuku- tak 1) zjistit pole na zrno
2) zasadit až po potřiku (červen času dost)
3) přidat vlastní hlínu
4) na zem textýlii proti odparu

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Naposledy upravil Tayem de Tox 12-03-2008 v 21:11 PM

Old Post 12-03-2008 v 09:42 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NefriteDragon
Nový Člen

Karma uživatele NefriteDragon - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 353

Tak mám hozený semínka v miniskleníku na terase (White Skunk a Dubble Gum) tak snad to bude chutnat vydím to na růst pěkně na sluníčku s nízkou širokou úpravou
Přemejšlím i nad pořízením skříně, tak pak možná půjde část na květ do ní, ať je něco dřív )
Růstu zdar

Old Post 12-03-2008 v 19:34 PM
NefriteDragon je offline   Profil uživatele NefriteDragon   Find more posts by NefriteDragon   Foto galerie člena NefriteDragon   Click here to Send NefriteDragon a Private Message   Add NefriteDragon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Method
Stálý Člen

Karma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 354

No ja vidim sadenie outu na koniec mája.......maminky som dal pred mesiacom a seeds co pojdu von dam koncom tohto......

Old Post 12-03-2008 v 20:57 PM
Method je offline   Profil uživatele Method   Find more posts by Method   Foto galerie člena Method   Click here to Send Method a Private Message   Add Method to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
letnak
Stálý Člen

Karma uživatele letnak - 92% PěstitelskáKarma uživatele letnak - 92% PěstitelskáKarma uživatele letnak - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 355

já už letos parkát zasadil a ještě asi parkrát budu , nicméně ven se sází podle počasí ne? ale dejme tomu březen/duben/květen/červen a taky podle odrůdy

Old Post 12-03-2008 v 22:44 PM
letnak je offline   Profil uživatele letnak   Find more posts by letnak   Foto galerie člena letnak   Click here to Send letnak a Private Message   Add letnak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ganja-L
Stálý Člen

Karma uživatele Ganja-L - 10% Pěstitelská

Vysatba Příspěvek č. 356

mno pocasi je zatim uplne na h*v*o...!!!!! takze uvidime ale jinak doufam ze az se to ustali tak nebude cerven nebo i pozdeji...

---:::Mír a THC v duši všech GROWERŮ a skuřenců CZ a SK:::---

Old Post 13-03-2008 v 20:39 PM
Ganja-L je offline   Profil uživatele Ganja-L   Find more posts by Ganja-L   Foto galerie člena Ganja-L   Click here to Send Ganja-L a Private Message   Add Ganja-L to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StrycekFido
Stálý Člen

Karma uživatele StrycekFido - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 357

k tomu bych chtěl jen dodat, že já kytky sadím, resp. vysazuji, takže nevidím důvod psát vysaTba, ale to je fuk, ale když si dám brčko, tak sem puntičkář ;-) jo a jinak 4 all: u growu neplatí přímá úměra, tudíž čím dřív sadíš, tím dřív a líp sklízíš, samozřejmě, pokud nevalít kytky s autofloweringem, to se jinak omlouvám, že poučuju, ale pro ostatní: KVĚTEN - ČERVEN a určitě sklidím stejně a možná i líp ;-)

... žalud za žalud ...

Old Post 13-03-2008 v 22:16 PM
StrycekFido je offline   Profil uživatele StrycekFido   Find more posts by StrycekFido   Foto galerie člena StrycekFido   Click here to Send StrycekFido a Private Message   Add StrycekFido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KOČKA
Nový Člen

Karma uživatele KOČKA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 358

citace:
Původní příspěvek od martin4688
Hele kočka já si myslím že tvoje radi nejsou na hovno víš a každej má jiný skušenosti sázení do kukuřice víš já jsem třeba první dva roky kdy jsem začal sázet to bylo v pohodě a potom ejhle přišel tenhle skurvený chemický postřik a všechny kytky v prdely jak už jsem psal před tím.A každá rada je dobrá kočka každej si to přečte a udělá si obraz o tom jaký třo je sadit do kukuřice
sorry, nechtěl jsem bejt hustej jen se mi kuku nezdá

Old Post 14-03-2008 v 17:14 PM
KOČKA je offline   Profil uživatele KOČKA   Find more posts by KOČKA   Foto galerie člena KOČKA   Click here to Send KOČKA a Private Message   Add KOČKA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaaanha
Stálý Člen

Karma uživatele vaaanha - 65% PěstitelskáKarma uživatele vaaanha - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 359

Nojo, už se to blíží. Teď zatím ještě vyhlížím místo, ale zatím se nic nerýsuje(nebo spíš - asi budu mít letos dlouhé procházky). Když něco chci, musím se snažit žeáno? Výsadbu plánuju tak na přelom května a června, přecejenom není důvod spěchat. Ty ranní pětistupně kytkám v květnu moc nepomůžou. Hodně štěstí Mičurini.

Old Post 14-03-2008 v 21:35 PM
vaaanha je offline   Profil uživatele vaaanha   Find more posts by vaaanha   Foto galerie člena vaaanha   Click here to Send vaaanha a Private Message   Add vaaanha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.phil
Nový Člen

Karma uživatele Dr.phil - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 360

az bude pekne teplo a to moze byt aj zajtra zalezi na pocasi

Komu sa neleni tomu sa zeleni a suši na povale

Old Post 18-03-2008 v 19:22 PM
Dr.phil je offline   Profil uživatele Dr.phil   Find more posts by Dr.phil   Foto galerie člena Dr.phil   Click here to Send Dr.phil a Private Message   Add Dr.phil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 361

jo zejtra teplo, teda nevim jak u vás ale tady sněží.. navíc se má zase ochladit, takže rači nespěchej

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 18-03-2008 v 19:34 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Homer Jay
Stálý Člen

Karma uživatele Homer Jay - 65% PěstitelskáKarma uživatele Homer Jay - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 362

Cau, rad bych to sazel co nejdriv, nejradši už teď(a nevysvětlujte mi jaka je to kravina sázet brzo,vim to ale je mi to fuk,delam to hlavně pro svoji zabavu se sladkým koncem:-)) ale jsem dnes vylezl z domu a čumim-sníh!! No planoval jsem to tak za týden,ale vidim to na pulku dubna... Už se ne muzu dočkat sakra!

Včeličky,bzzzzum.

Débil je efujemismus od na hlavu padený.

Old Post 18-03-2008 v 19:34 PM
Homer Jay je offline   Profil uživatele Homer Jay   Find more posts by Homer Jay   Foto galerie člena Homer Jay   Click here to Send Homer Jay a Private Message   Add Homer Jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 363

citace:
Původní příspěvek od Homer Jay
Cau, rad bych to sazel co nejdriv, nejradši už teď(a nevysvětlujte mi jaka je to kravina sázet brzo,vim to ale je mi to fuk,delam to hlavně pro svoji zabavu se sladkým koncem:-)) ale jsem dnes vylezl z domu a čumim-sníh!! No planoval jsem to tak za týden,ale vidim to na pulku dubna... Už se ne muzu dočkat sakra!

Dnesni snih si myslim prekazil plany mnohym growerum, nejen z pohledu vysadby, ale i pripravy policka....myslim, ze se realne hranice posunula na pulku dubna az pulku kvetna

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 18-03-2008 v 19:46 PM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J.J.
Stálý Člen

Karma uživatele J.J. - 12% PěstitelskáKarma uživatele J.J. - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 364

Reálná hranice se posunula na reálnej termín
... jako každej rok nakonec
vaaanha: ale na začatku června to už je přeci jen dost pozdě.

My heart and soul, they are free...

Old Post 18-03-2008 v 19:54 PM
J.J. je offline   Profil uživatele J.J.   Find more posts by J.J.   Foto galerie člena J.J.   Click here to Send J.J. a Private Message   Add J.J. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pipoboy
Stálý Člen

Karma uživatele pipoboy - 6% PěstitelskáKarma uživatele pipoboy - 6% PěstitelskáKarma uživatele pipoboy - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 365

ja si trocha este pockam kedze tu napadlo trochu snehu ..jeto divnee co sa deje ... raz svieti pekne slnko cas kedy by som sadil kytky ...a raz je zima ako na juznom pole

Old Post 18-03-2008 v 20:55 PM
pipoboy je offline   Profil uživatele pipoboy   Find more posts by pipoboy   Foto galerie člena pipoboy   Click here to Send pipoboy a Private Message   Add pipoboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mišák
Nový Člen

Karma uživatele Mišák - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 366

Je to jednoduché,někdo to tu psal,konec března vyklíčit,párkrát přesadit do většího,po zmrzlích už se vi kdo je kdo,chlapečky zruším a pak to valí a valííí a já řežu a řežu a supr keře.

Mišák

Old Post 18-03-2008 v 21:29 PM
Mišák je offline   Profil uživatele Mišák   Find more posts by Mišák   Foto galerie člena Mišák   Click here to Send Mišák a Private Message   Add Mišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Homer Jay
Stálý Člen

Karma uživatele Homer Jay - 65% PěstitelskáKarma uživatele Homer Jay - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 367

citace:
Původní příspěvek od J.J.
Reálná hranice se posunula na reálnej termín
... jako každej rok nakonec
vaaanha: ale na začatku června to už je přeci jen dost pozdě.

Matně si vzpomínám že loňský konec března probíhal obdobně.

Včeličky,bzzzzum.

Old Post 19-03-2008 v 09:36 AM
Homer Jay je offline   Profil uživatele Homer Jay   Find more posts by Homer Jay   Foto galerie člena Homer Jay   Click here to Send Homer Jay a Private Message   Add Homer Jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mortromel
Nový Člen

Karma uživatele mortromel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 368

zdravim.. povodne som chcel zaciatkom aprila (duben) ale nakolko sa pocasie znova pokazilo, vcera dokonca nasnezilo, budem to musiet o par tyzdnov odlozit..

Old Post 19-03-2008 v 10:16 AM
mortromel je offline   Profil uživatele mortromel   Find more posts by mortromel   Foto galerie člena mortromel   Click here to Send mortromel a Private Message   Add mortromel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marka
Nový Člen

Karma uživatele Marka - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 369

Caute groweraci mam taku otazocku na tipkov co maju skusenosti s Mandala seeds presnejsie( satori,speed queen,hashberry,safari mix) tento rok budem sadit Outdoor ako vzdy no prvy krat pokusam aj sklenik no neviem kedy je vhodny cas tam sadit rastlinky aby mi ho neprerastli bo susedia to nemaju radi tak max 1,7 m ...prajem pekny den

Old Post 19-03-2008 v 12:09 PM
Marka je offline   Profil uživatele Marka   Find more posts by Marka   Foto galerie člena Marka   Click here to Send Marka a Private Message   Add Marka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Marka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ganja-L
Stálý Člen

Příspěvek č. 370

vysku bych rekl ze ovlivnis zastrihavanim, nebo omezenim svetla... ale myslim si ze je jeste brzo na sazeni... pocitam ze tak zacatkem kvetna nebo v polovine dubna.. ale to je jen mujj nazor... pea/ce

Old Post 19-03-2008 v 13:23 PM
Ganja-L je offline   Profil uživatele Ganja-L   Find more posts by Ganja-L   Foto galerie člena Ganja-L   Click here to Send Ganja-L a Private Message   Add Ganja-L to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THE_GAME
Stálý Člen

Karma uživatele THE_GAME - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 371

Já ještě nevím ... rozhoduju se mezi místečkem který mám kousek, ale zase tam občas zabloudí nějakej člověk ... anebo u kámoše na chatě, která je 38 km odsud .... ale zas tam nepachne ani noha .... auto mam ... ale stejně nevím ... co byste mi poradili ?

Kde to člověk nejmíň čeká, vyskočí z příkopu zajíc.

Old Post 19-03-2008 v 14:44 PM
THE_GAME je offline   Profil uživatele THE_GAME   Find more posts by THE_GAME   Foto galerie člena THE_GAME   Click here to Send THE_GAME a Private Message   Add THE_GAME to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Method
Stálý Člen

Karma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 372

2 GAME:Jednoznacne kamosova chata.....aj bez auta by som volil ju.

Old Post 19-03-2008 v 14:47 PM
Method je offline   Profil uživatele Method   Find more posts by Method   Foto galerie člena Method   Click here to Send Method a Private Message   Add Method to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 373

citace:
Původní příspěvek od Marka
Caute groweraci mam taku otazocku na tipkov co maju skusenosti s Mandala seeds presnejsie( satori,speed queen,hashberry,safari mix) tento rok budem sadit Outdoor ako vzdy no prvy krat pokusam aj sklenik no neviem kedy je vhodny cas tam sadit rastlinky aby mi ho neprerastli bo susedia to nemaju radi tak max 1,7 m ...prajem pekny den

Zasaď AŽ v červenci!

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 19-03-2008 v 14:51 PM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 374

Já budu sázet řízečky v červnu

...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...

Terrace flowers by Haňule

Old Post 19-03-2008 v 15:10 PM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ganja-L
Stálý Člen

Příspěvek č. 375

2 GAME : taky bych volil spise chatu... co oci nevidi ruka neukradne

Old Post 19-03-2008 v 17:39 PM
Ganja-L
Stálý Člen

Příspěvek č. 376

Proc tak pozde?

Old Post 19-03-2008 v 17:46 PM
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 377

no tak když to je na balkoně, tak by to asi nemělo moc přerůst žejo

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 19-03-2008 v 17:50 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ganja-L
Stálý Člen

Příspěvek č. 378

rekl bych ze bych to nenechaval nahode, spis budes muset dost zastrihavat(zastipovat)

Old Post 20-03-2008 v 06:29 AM
Hawke
Stálý Člen

Karma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 379

"V dubnu se musí zasít zelený list."

Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich

!!! GardenGrow 2008 !!! - Nejvhodnější stát na pěstění - Násilí = SHIT! - Účinnost ganjové masti - Kouřit či nekouřit ?

Old Post 22-03-2008 v 09:40 AM
Hawke je offline   Profil uživatele Hawke   Find more posts by Hawke   Foto galerie člena Hawke   Click here to Send Hawke a Private Message   Add Hawke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 380

opakuji po hawke:v dubnu se musí zasít zelený list...viděl bych to jako ostatní koncem dubna, podle počasí, budu sadit semena rovnou do země, tak by případné nižší teploty neměly vadit

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 22-03-2008 v 11:29 AM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Method
Stálý Člen

Příspěvek č. 381

2 crackonos-Podla mna lepsie znesie nizsiu teplotu uz trochu podrastena ako prave vyklicene.......peace

Old Post 22-03-2008 v 11:36 AM
Host
Host

Příspěvek č. 382

1. kveten ...

Old Post 22-03-2008 v 12:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 383

Květen/červen ..

Old Post 22-03-2008 v 12:36 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Homer Jay
Stálý Člen

Příspěvek č. 384

Nemáte někdo známého meteorologa,který by zasvěceně přepověděl jak bude za 14dní??

Včeličky,bzzzzum.

Old Post 22-03-2008 v 13:30 PM
jufik
Stálý Člen

Karma uživatele jufik - 30% PěstitelskáKarma uživatele jufik - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 385

Tak ja budu zacinat koncem dubna doma a pak to hodim zacatkem kvetna ven , drive se mi to zda celkem brzo a vzhledem pocasi ktere se meni skoro ze dne na den to nebudu riskovat dat ven drive jako minuly rok , kdy sem to mel venku uz tak v pulce dubna .

Old Post 22-03-2008 v 13:59 PM
jufik je offline   Profil uživatele jufik   Find more posts by jufik   Foto galerie člena jufik   Click here to Send jufik a Private Message   Add jufik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toonk
Stálý Člen

Karma uživatele Toonk - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 386

Koncem dudna jako každý rok nikdy sem s tím neměl problém rostly jak z vody

Old Post 23-03-2008 v 09:25 AM
Toonk je offline   Profil uživatele Toonk   Find more posts by Toonk   Foto galerie člena Toonk   Click here to Send Toonk a Private Message   Add Toonk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 387

citace:
Původní příspěvek od Method
2 crackonos-Podla mna lepsie znesie nizsiu teplotu uz trochu podrastena ako prave vyklicene.......peace

já jsem myslel zasázení seeds do upravené půdy rovnou bez naklíčení (nemám možnost kde předpěstovat), naklíčí si to až k tomu bude mít vhodné podmínky v zemi

Old Post 23-03-2008 v 11:26 AM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mišák
Nový Člen

Karma uživatele Mišák - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 388

Jedině naklíčit únor,březen a po zmrzlích ven,to už vím co je samec,co samice,není co řešit.

Mišák

Old Post 23-03-2008 v 11:55 AM
Mišák je offline   Profil uživatele Mišák   Find more posts by Mišák   Foto galerie člena Mišák   Click here to Send Mišák a Private Message   Add Mišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 389

citace:
Původní příspěvek od crackonos

já jsem myslel zasázení seeds do upravené půdy rovnou bez naklíčení (nemám možnost kde předpěstovat), naklíčí si to až k tomu bude mít vhodné podmínky v zemi

To áno, ale ak bude mať teplo a vlhko, tak za 3 dni ju máš vonku a týždeň na to primrzne. Myslíš, že tie dva deložné lístky prežijú mráz? To semienko nevie dopredu, či bude mrznúť:-)
btv, minulý rok som mal už zakvitnuté čerešne a po jednom mraze nebolo ani jednej čerešne. Neverím tomu, že by 1 patrová kytka ten mráz prežila(čerešňa má o niekoľko metrov vyššie tie kvety, rastlinka je tesne pri zemi, ten mráz je pri zemi najstudenší.....)

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 25-03-2008 v 19:30 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Příspěvek č. 390

expiry:já se chystám zasít koncem dubna a to doufám, že už mrazny nebudou, dělal jsem to stejně minulý rok a výsledek bylo 5 dvaapůlmetrovek (z 13 semen, sice ukradeno, ale přece), takže doufám, že ze 130 semen dohromady neco vzejde, jestli ne, tak končím se svojí pěstitelskou kariérou :-)))

Old Post 26-03-2008 v 07:46 AM
Racky Horror
Nový Člen

Karma uživatele Racky Horror - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 391

je to pech..dneska jsem se chystal připravit políčka a ono u nás napadne 20 čísel sněhu, jestli to bude takto pokračovat tak to budu dávat ven až tak v srpnu :P

Old Post 26-03-2008 v 08:20 AM
Racky Horror je offline   Profil uživatele Racky Horror   Find more posts by Racky Horror   Foto galerie člena Racky Horror   Click here to Send Racky Horror a Private Message   Add Racky Horror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Racky Horror
Nový Člen

Karma uživatele Racky Horror - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 392

Method - tak to by jsi měl sakra dlohé procházky

Old Post 26-03-2008 v 08:23 AM
Racky Horror je offline   Profil uživatele Racky Horror   Find more posts by Racky Horror   Foto galerie člena Racky Horror   Click here to Send Racky Horror a Private Message   Add Racky Horror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Method
Stálý Člen

Příspěvek č. 393

2 Racky-NEPOCHOPIL SOM TA.....

Old Post 26-03-2008 v 08:58 AM
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 394

citace:
Původní příspěvek od crackonos
expiry:já se chystám zasít koncem dubna a to doufám, že už mrazny nebudou, dělal jsem to stejně minulý rok a výsledek bylo 5 dvaapůlmetrovek (z 13 semen, sice ukradeno, ale přece), takže doufám, že ze 130 semen dohromady neco vzejde, jestli ne, tak končím se svojí pěstitelskou kariérou :-)))

Samozrejme záleží na polohe. Ja bývam pod Tatrami, takže si radšej počkám:-)

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 26-03-2008 v 11:25 AM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 395

jo od doby co mi kámoš poradil - to bylo uprostřed dubna - že lezou mravenci a tudíš nebude mráz taxem zasázel a vono to ještě přišlo na konci dubna
no tak od tý doby dávám předpěstovaný ven na jistotu v polovině května ideál nebo i později klidně (ale zas ne v srpnu)

Old Post 26-03-2008 v 11:56 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Příspěvek č. 396

citace:
Původní příspěvek od expiry_date1

Samozrejme záleží na polohe. Ja bývam pod Tatrami, takže si radšej počkám:-)

njn, já bydlím v nejteplejší oblasti čr, takže bych to viděl, jak jsem řekl, na konci dubna

Old Post 26-03-2008 v 12:39 PM
Serif.s.r.o
Nový Člen

Karma uživatele Serif.s.r.o - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 397

Ja si jednoznačne počkám, vysadím až po zamrznutých.
Nechcem dopadnuť ako minulý rok, keď som skoro o všetko prišiel- a ten zbytok ostal ťažko poznačený.

Old Post 26-03-2008 v 13:39 PM
Serif.s.r.o je offline   Profil uživatele Serif.s.r.o   Find more posts by Serif.s.r.o   Foto galerie člena Serif.s.r.o   Click here to Send Serif.s.r.o a Private Message   Add Serif.s.r.o to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekken
Stálý Člen

Karma uživatele tekken - 95% PěstitelskáKarma uživatele tekken - 95% PěstitelskáKarma uživatele tekken - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 398

Ja mam tedka zatim doma pod lampou jen tak na předpěstování a až se mi bude zdát že je teplo tak ji šoupnu ven a uvidim jak poroste a taky z toho usoudim kdy vysadit

Old Post 26-03-2008 v 16:22 PM
tekken je offline   Profil uživatele tekken   Find more posts by tekken   Foto galerie člena tekken   Click here to Send tekken a Private Message   Add tekken to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kumar
Stálý Člen

Karma uživatele Kumar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kumar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kumar - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 399

Já osobně sázim tak v polovině června!!Snažim se bejt co nejmíň nápadnej a s menčíma kytkama se daleko líp pracuje!!Mam to už odskoušený a je to O.K!!

Old Post 28-03-2008 v 09:11 AM
Kumar je offline   Profil uživatele Kumar   Find more posts by Kumar   Foto galerie člena Kumar   Click here to Send Kumar a Private Message   Add Kumar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kelas
Nový Člen

Karma uživatele Kelas - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 400

Zdar! Ja som vysadil vonku dnes 2 rastlinky na skúšku či je už dostatočne teplo a o take 3 - 4 týždne idú vonku všetky
Kelas

ZELENY NADYCH MIERU NECH VLADNE SVETU

Old Post 28-03-2008 v 22:25 PM
Kelas je offline   Profil uživatele Kelas   Find more posts by Kelas   Foto galerie člena Kelas   Click here to Send Kelas a Private Message   Add Kelas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:26 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás