Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Undersehn Awas ja mam w planu zasadit naky nepovedeny rizky uz nak pristi tyden abych wedel jak to wypada a original sadbu bych widel hned z kraje dubna
Blázni!
Blázni, bl*i a děcka
anti OT: kukuřice je v pohodě, když člověk není hňup (nebo blázen-blb-děcko).. čili když ví, že to nesází do silážní a samo že až PO tom postřiku proti plevelu. jinak málo kde dosáhnete takovejch světelnejch podmínek jako v kukuřici! na druhé straně je ta zemědělská půda mega zasolená. taky to tam většinou hodně rychle vysychá na troud..
takže pokud kuku- tak 1) zjistit pole na zrno
2) zasadit až po potřiku (červen času dost)
3) přidat vlastní hlínu
4) na zem textýlii proti odparu
Tak mám hozený semínka v miniskleníku na terase (White Skunk a Dubble Gum) tak snad to bude chutnat vydím to na růst pěkně na sluníčku s nízkou širokou úpravou
Přemejšlím i nad pořízením skříně, tak pak možná půjde část na květ do ní, ať je něco dřív )
Růstu zdar
já už letos parkát zasadil a ještě asi parkrát budu , nicméně ven se sází podle počasí ne? ale dejme tomu březen/duben/květen/červen a taky podle odrůdy
k tomu bych chtěl jen dodat, že já kytky sadím, resp. vysazuji, takže nevidím důvod psát vysaTba, ale to je fuk, ale když si dám brčko, tak sem puntičkář ;-) jo a jinak 4 all: u growu neplatí přímá úměra, tudíž čím dřív sadíš, tím dřív a líp sklízíš, samozřejmě, pokud nevalít kytky s autofloweringem, to se jinak omlouvám, že poučuju, ale pro ostatní: KVĚTEN - ČERVEN a určitě sklidím stejně a možná i líp ;-)
Původní příspěvek od martin4688 Hele kočka já si myslím že tvoje radi nejsou na hovno víš a každej má jiný skušenosti sázení do kukuřice víš já jsem třeba první dva roky kdy jsem začal sázet to bylo v pohodě a potom ejhle přišel tenhle skurvený chemický postřik a všechny kytky v prdely jak už jsem psal před tím.A každá rada je dobrá kočka každej si to přečte a udělá si obraz o tom jaký třo je sadit do kukuřice
sorry, nechtěl jsem bejt hustej jen se mi kuku nezdá
Nojo, už se to blíží. Teď zatím ještě vyhlížím místo, ale zatím se nic nerýsuje(nebo spíš - asi budu mít letos dlouhé procházky). Když něco chci, musím se snažit žeáno? Výsadbu plánuju tak na přelom května a června, přecejenom není důvod spěchat. Ty ranní pětistupně kytkám v květnu moc nepomůžou. Hodně štěstí Mičurini.
Cau, rad bych to sazel co nejdriv, nejradši už teď(a nevysvětlujte mi jaka je to kravina sázet brzo,vim to ale je mi to fuk,delam to hlavně pro svoji zabavu se sladkým koncem:-)) ale jsem dnes vylezl z domu a čumim-sníh!! No planoval jsem to tak za týden,ale vidim to na pulku dubna... Už se ne muzu dočkat sakra!
Včeličky,bzzzzum.
Débil je efujemismus od na hlavu padený.
Původní příspěvek od Homer Jay Cau, rad bych to sazel co nejdriv, nejradši už teď(a nevysvětlujte mi jaka je to kravina sázet brzo,vim to ale je mi to fuk,delam to hlavně pro svoji zabavu se sladkým koncem:-)) ale jsem dnes vylezl z domu a čumim-sníh!! No planoval jsem to tak za týden,ale vidim to na pulku dubna... Už se ne muzu dočkat sakra!
Dnesni snih si myslim prekazil plany mnohym growerum, nejen z pohledu vysadby, ale i pripravy policka....myslim, ze se realne hranice posunula na pulku dubna az pulku kvetna
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
ja si trocha este pockam kedze tu napadlo trochu snehu ..jeto divnee co sa deje ... raz svieti pekne slnko cas kedy by som sadil kytky ...a raz je zima ako na juznom pole
Je to jednoduché,někdo to tu psal,konec března vyklíčit,párkrát přesadit do většího,po zmrzlích už se vi kdo je kdo,chlapečky zruším a pak to valí a valííí a já řežu a řežu a supr keře.
Původní příspěvek od J.J. Reálná hranice se posunula na reálnej termín
... jako každej rok nakonec
vaaanha: ale na začatku června to už je přeci jen dost pozdě.
Matně si vzpomínám že loňský konec března probíhal obdobně.
Včeličky,bzzzzum.
Débil je efujemismus od na hlavu padený.
zdravim.. povodne som chcel zaciatkom aprila (duben) ale nakolko sa pocasie znova pokazilo, vcera dokonca nasnezilo, budem to musiet o par tyzdnov odlozit..
Caute groweraci mam taku otazocku na tipkov co maju skusenosti s Mandala seeds presnejsie( satori,speed queen,hashberry,safari mix) tento rok budem sadit Outdoor ako vzdy no prvy krat pokusam aj sklenik no neviem kedy je vhodny cas tam sadit rastlinky aby mi ho neprerastli bo susedia to nemaju radi tak max 1,7 m ...prajem pekny den
vysku bych rekl ze ovlivnis zastrihavanim, nebo omezenim svetla... ale myslim si ze je jeste brzo na sazeni... pocitam ze tak zacatkem kvetna nebo v polovine dubna.. ale to je jen mujj nazor... pea/ce
---:::Mír a THC v duši všech GROWERŮ a skuřenců CZ a SK:::---
Já ještě nevím ... rozhoduju se mezi místečkem který mám kousek, ale zase tam občas zabloudí nějakej člověk ... anebo u kámoše na chatě, která je 38 km odsud .... ale zas tam nepachne ani noha .... auto mam ... ale stejně nevím ... co byste mi poradili ?
Kde to člověk nejmíň čeká, vyskočí z příkopu zajíc.
Původní příspěvek od Marka Caute groweraci mam taku otazocku na tipkov co maju skusenosti s Mandala seeds presnejsie( satori,speed queen,hashberry,safari mix) tento rok budem sadit Outdoor ako vzdy no prvy krat pokusam aj sklenik no neviem kedy je vhodny cas tam sadit rastlinky aby mi ho neprerastli bo susedia to nemaju radi tak max 1,7 m ...prajem pekny den
opakuji po hawke:v dubnu se musí zasít zelený list...viděl bych to jako ostatní koncem dubna, podle počasí, budu sadit semena rovnou do země, tak by případné nižší teploty neměly vadit
Tak ja budu zacinat koncem dubna doma a pak to hodim zacatkem kvetna ven , drive se mi to zda celkem brzo a vzhledem pocasi ktere se meni skoro ze dne na den to nebudu riskovat dat ven drive jako minuly rok , kdy sem to mel venku uz tak v pulce dubna .
Původní příspěvek od Method 2 crackonos-Podla mna lepsie znesie nizsiu teplotu uz trochu podrastena ako prave vyklicene.......peace
já jsem myslel zasázení seeds do upravené půdy rovnou bez naklíčení (nemám možnost kde předpěstovat), naklíčí si to až k tomu bude mít vhodné podmínky v zemi
já jsem myslel zasázení seeds do upravené půdy rovnou bez naklíčení (nemám možnost kde předpěstovat), naklíčí si to až k tomu bude mít vhodné podmínky v zemi
To áno, ale ak bude mať teplo a vlhko, tak za 3 dni ju máš vonku a týždeň na to primrzne. Myslíš, že tie dva deložné lístky prežijú mráz? To semienko nevie dopredu, či bude mrznúť:-)
btv, minulý rok som mal už zakvitnuté čerešne a po jednom mraze nebolo ani jednej čerešne. Neverím tomu, že by 1 patrová kytka ten mráz prežila(čerešňa má o niekoľko metrov vyššie tie kvety, rastlinka je tesne pri zemi, ten mráz je pri zemi najstudenší.....)
expiry:já se chystám zasít koncem dubna a to doufám, že už mrazny nebudou, dělal jsem to stejně minulý rok a výsledek bylo 5 dvaapůlmetrovek (z 13 semen, sice ukradeno, ale přece), takže doufám, že ze 130 semen dohromady neco vzejde, jestli ne, tak končím se svojí pěstitelskou kariérou :-)))
je to pech..dneska jsem se chystal připravit políčka a ono u nás napadne 20 čísel sněhu, jestli to bude takto pokračovat tak to budu dávat ven až tak v srpnu :P
Původní příspěvek od crackonos expiry:já se chystám zasít koncem dubna a to doufám, že už mrazny nebudou, dělal jsem to stejně minulý rok a výsledek bylo 5 dvaapůlmetrovek (z 13 semen, sice ukradeno, ale přece), takže doufám, že ze 130 semen dohromady neco vzejde, jestli ne, tak končím se svojí pěstitelskou kariérou :-)))
Samozrejme záleží na polohe. Ja bývam pod Tatrami, takže si radšej počkám:-)
jo od doby co mi kámoš poradil - to bylo uprostřed dubna - že lezou mravenci a tudíš nebude mráz taxem zasázel a vono to ještě přišlo na konci dubna
no tak od tý doby dávám předpěstovaný ven na jistotu v polovině května ideál nebo i později klidně (ale zas ne v srpnu)
Ja si jednoznačne počkám, vysadím až po zamrznutých.
Nechcem dopadnuť ako minulý rok, keď som skoro o všetko prišiel- a ten zbytok ostal ťažko poznačený.
Ja mam tedka zatim doma pod lampou jen tak na předpěstování a až se mi bude zdát že je teplo tak ji šoupnu ven a uvidim jak poroste a taky z toho usoudim kdy vysadit