Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 23 24 25 26 27 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
jufik
Stálý Člen

Karma uživatele jufik - 30% PěstitelskáKarma uživatele jufik - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 385

Tak ja budu zacinat koncem dubna doma a pak to hodim zacatkem kvetna ven , drive se mi to zda celkem brzo a vzhledem pocasi ktere se meni skoro ze dne na den to nebudu riskovat dat ven drive jako minuly rok , kdy sem to mel venku uz tak v pulce dubna .

Old Post 22-03-2008 v 13:59 PM
jufik je offline   Profil uživatele jufik   Find more posts by jufik   Foto galerie člena jufik   Click here to Send jufik a Private Message   Add jufik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toonk
Stálý Člen

Karma uživatele Toonk - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 386

Koncem dudna jako každý rok nikdy sem s tím neměl problém rostly jak z vody

Old Post 23-03-2008 v 09:25 AM
Toonk je offline   Profil uživatele Toonk   Find more posts by Toonk   Foto galerie člena Toonk   Click here to Send Toonk a Private Message   Add Toonk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 387

citace:
Původní příspěvek od Method
2 crackonos-Podla mna lepsie znesie nizsiu teplotu uz trochu podrastena ako prave vyklicene.......peace

já jsem myslel zasázení seeds do upravené půdy rovnou bez naklíčení (nemám možnost kde předpěstovat), naklíčí si to až k tomu bude mít vhodné podmínky v zemi

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 23-03-2008 v 11:26 AM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mišák
Nový Člen

Karma uživatele Mišák - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 388

Jedině naklíčit únor,březen a po zmrzlích ven,to už vím co je samec,co samice,není co řešit.

Mišák

Old Post 23-03-2008 v 11:55 AM
Mišák je offline   Profil uživatele Mišák   Find more posts by Mišák   Foto galerie člena Mišák   Click here to Send Mišák a Private Message   Add Mišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 389

citace:
Původní příspěvek od crackonos

já jsem myslel zasázení seeds do upravené půdy rovnou bez naklíčení (nemám možnost kde předpěstovat), naklíčí si to až k tomu bude mít vhodné podmínky v zemi

To áno, ale ak bude mať teplo a vlhko, tak za 3 dni ju máš vonku a týždeň na to primrzne. Myslíš, že tie dva deložné lístky prežijú mráz? To semienko nevie dopredu, či bude mrznúť:-)
btv, minulý rok som mal už zakvitnuté čerešne a po jednom mraze nebolo ani jednej čerešne. Neverím tomu, že by 1 patrová kytka ten mráz prežila(čerešňa má o niekoľko metrov vyššie tie kvety, rastlinka je tesne pri zemi, ten mráz je pri zemi najstudenší.....)

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 25-03-2008 v 19:30 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 390

expiry:já se chystám zasít koncem dubna a to doufám, že už mrazny nebudou, dělal jsem to stejně minulý rok a výsledek bylo 5 dvaapůlmetrovek (z 13 semen, sice ukradeno, ale přece), takže doufám, že ze 130 semen dohromady neco vzejde, jestli ne, tak končím se svojí pěstitelskou kariérou :-)))

Old Post 26-03-2008 v 07:46 AM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Racky Horror
Nový Člen

Karma uživatele Racky Horror - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 391

je to pech..dneska jsem se chystal připravit políčka a ono u nás napadne 20 čísel sněhu, jestli to bude takto pokračovat tak to budu dávat ven až tak v srpnu :P

Old Post 26-03-2008 v 08:20 AM
Racky Horror je offline   Profil uživatele Racky Horror   Find more posts by Racky Horror   Foto galerie člena Racky Horror   Click here to Send Racky Horror a Private Message   Add Racky Horror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Racky Horror
Nový Člen

Karma uživatele Racky Horror - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 392

Method - tak to by jsi měl sakra dlohé procházky

Old Post 26-03-2008 v 08:23 AM
Racky Horror je offline   Profil uživatele Racky Horror   Find more posts by Racky Horror   Foto galerie člena Racky Horror   Click here to Send Racky Horror a Private Message   Add Racky Horror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Method
Stálý Člen

Karma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 393

2 Racky-NEPOCHOPIL SOM TA.....

Old Post 26-03-2008 v 08:58 AM
Method je offline   Profil uživatele Method   Find more posts by Method   Foto galerie člena Method   Click here to Send Method a Private Message   Add Method to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 394

citace:
Původní příspěvek od crackonos
expiry:já se chystám zasít koncem dubna a to doufám, že už mrazny nebudou, dělal jsem to stejně minulý rok a výsledek bylo 5 dvaapůlmetrovek (z 13 semen, sice ukradeno, ale přece), takže doufám, že ze 130 semen dohromady neco vzejde, jestli ne, tak končím se svojí pěstitelskou kariérou :-)))

Samozrejme záleží na polohe. Ja bývam pod Tatrami, takže si radšej počkám:-)

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 26-03-2008 v 11:25 AM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 395

jo od doby co mi kámoš poradil - to bylo uprostřed dubna - že lezou mravenci a tudíš nebude mráz taxem zasázel a vono to ještě přišlo na konci dubna
no tak od tý doby dávám předpěstovaný ven na jistotu v polovině května ideál nebo i později klidně (ale zas ne v srpnu)

Old Post 26-03-2008 v 11:56 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Příspěvek č. 396

citace:
Původní příspěvek od expiry_date1

Samozrejme záleží na polohe. Ja bývam pod Tatrami, takže si radšej počkám:-)

njn, já bydlím v nejteplejší oblasti čr, takže bych to viděl, jak jsem řekl, na konci dubna

Old Post 26-03-2008 v 12:39 PM
Serif.s.r.o
Nový Člen

Karma uživatele Serif.s.r.o - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 397

Ja si jednoznačne počkám, vysadím až po zamrznutých.
Nechcem dopadnuť ako minulý rok, keď som skoro o všetko prišiel- a ten zbytok ostal ťažko poznačený.

Old Post 26-03-2008 v 13:39 PM
Serif.s.r.o je offline   Profil uživatele Serif.s.r.o   Find more posts by Serif.s.r.o   Foto galerie člena Serif.s.r.o   Click here to Send Serif.s.r.o a Private Message   Add Serif.s.r.o to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekken
Stálý Člen

Karma uživatele tekken - 95% PěstitelskáKarma uživatele tekken - 95% PěstitelskáKarma uživatele tekken - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 398

Ja mam tedka zatim doma pod lampou jen tak na předpěstování a až se mi bude zdát že je teplo tak ji šoupnu ven a uvidim jak poroste a taky z toho usoudim kdy vysadit

Old Post 26-03-2008 v 16:22 PM
tekken je offline   Profil uživatele tekken   Find more posts by tekken   Foto galerie člena tekken   Click here to Send tekken a Private Message   Add tekken to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kumar
Stálý Člen

Karma uživatele Kumar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kumar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kumar - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 399

Já osobně sázim tak v polovině června!!Snažim se bejt co nejmíň nápadnej a s menčíma kytkama se daleko líp pracuje!!Mam to už odskoušený a je to O.K!!

Old Post 28-03-2008 v 09:11 AM
Kumar je offline   Profil uživatele Kumar   Find more posts by Kumar   Foto galerie člena Kumar   Click here to Send Kumar a Private Message   Add Kumar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kelas
Nový Člen

Karma uživatele Kelas - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 400

Zdar! Ja som vysadil vonku dnes 2 rastlinky na skúšku či je už dostatočne teplo a o take 3 - 4 týždne idú vonku všetky
Kelas

ZELENY NADYCH MIERU NECH VLADNE SVETU

Old Post 28-03-2008 v 22:25 PM
Kelas je offline   Profil uživatele Kelas   Find more posts by Kelas   Foto galerie člena Kelas   Click here to Send Kelas a Private Message   Add Kelas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 23 24 25 26 27 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás