Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ja budu zacinat koncem dubna doma a pak to hodim zacatkem kvetna ven , drive se mi to zda celkem brzo a vzhledem pocasi ktere se meni skoro ze dne na den to nebudu riskovat dat ven drive jako minuly rok , kdy sem to mel venku uz tak v pulce dubna .
Původní příspěvek od Method 2 crackonos-Podla mna lepsie znesie nizsiu teplotu uz trochu podrastena ako prave vyklicene.......peace
já jsem myslel zasázení seeds do upravené půdy rovnou bez naklíčení (nemám možnost kde předpěstovat), naklíčí si to až k tomu bude mít vhodné podmínky v zemi
já jsem myslel zasázení seeds do upravené půdy rovnou bez naklíčení (nemám možnost kde předpěstovat), naklíčí si to až k tomu bude mít vhodné podmínky v zemi
To áno, ale ak bude mať teplo a vlhko, tak za 3 dni ju máš vonku a týždeň na to primrzne. Myslíš, že tie dva deložné lístky prežijú mráz? To semienko nevie dopredu, či bude mrznúť:-)
btv, minulý rok som mal už zakvitnuté čerešne a po jednom mraze nebolo ani jednej čerešne. Neverím tomu, že by 1 patrová kytka ten mráz prežila(čerešňa má o niekoľko metrov vyššie tie kvety, rastlinka je tesne pri zemi, ten mráz je pri zemi najstudenší.....)
expiry:já se chystám zasít koncem dubna a to doufám, že už mrazny nebudou, dělal jsem to stejně minulý rok a výsledek bylo 5 dvaapůlmetrovek (z 13 semen, sice ukradeno, ale přece), takže doufám, že ze 130 semen dohromady neco vzejde, jestli ne, tak končím se svojí pěstitelskou kariérou :-)))
je to pech..dneska jsem se chystal připravit políčka a ono u nás napadne 20 čísel sněhu, jestli to bude takto pokračovat tak to budu dávat ven až tak v srpnu :P
Původní příspěvek od crackonos expiry:já se chystám zasít koncem dubna a to doufám, že už mrazny nebudou, dělal jsem to stejně minulý rok a výsledek bylo 5 dvaapůlmetrovek (z 13 semen, sice ukradeno, ale přece), takže doufám, že ze 130 semen dohromady neco vzejde, jestli ne, tak končím se svojí pěstitelskou kariérou :-)))
Samozrejme záleží na polohe. Ja bývam pod Tatrami, takže si radšej počkám:-)
jo od doby co mi kámoš poradil - to bylo uprostřed dubna - že lezou mravenci a tudíš nebude mráz taxem zasázel a vono to ještě přišlo na konci dubna
no tak od tý doby dávám předpěstovaný ven na jistotu v polovině května ideál nebo i později klidně (ale zas ne v srpnu)
Ja si jednoznačne počkám, vysadím až po zamrznutých.
Nechcem dopadnuť ako minulý rok, keď som skoro o všetko prišiel- a ten zbytok ostal ťažko poznačený.
Ja mam tedka zatim doma pod lampou jen tak na předpěstování a až se mi bude zdát že je teplo tak ji šoupnu ven a uvidim jak poroste a taky z toho usoudim kdy vysadit