Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute groweraci mam taku otazocku na tipkov co maju skusenosti s Mandala seeds presnejsie( satori,speed queen,hashberry,safari mix) tento rok budem sadit Outdoor ako vzdy no prvy krat pokusam aj sklenik no neviem kedy je vhodny cas tam sadit rastlinky aby mi ho neprerastli bo susedia to nemaju radi tak max 1,7 m ...prajem pekny den
vysku bych rekl ze ovlivnis zastrihavanim, nebo omezenim svetla... ale myslim si ze je jeste brzo na sazeni... pocitam ze tak zacatkem kvetna nebo v polovine dubna.. ale to je jen mujj nazor... pea/ce
---:::Mír a THC v duši všech GROWERŮ a skuřenců CZ a SK:::---
Já ještě nevím ... rozhoduju se mezi místečkem který mám kousek, ale zase tam občas zabloudí nějakej člověk ... anebo u kámoše na chatě, která je 38 km odsud .... ale zas tam nepachne ani noha .... auto mam ... ale stejně nevím ... co byste mi poradili ?
Kde to člověk nejmíň čeká, vyskočí z příkopu zajíc.
Původní příspěvek od Marka Caute groweraci mam taku otazocku na tipkov co maju skusenosti s Mandala seeds presnejsie( satori,speed queen,hashberry,safari mix) tento rok budem sadit Outdoor ako vzdy no prvy krat pokusam aj sklenik no neviem kedy je vhodny cas tam sadit rastlinky aby mi ho neprerastli bo susedia to nemaju radi tak max 1,7 m ...prajem pekny den
opakuji po hawke:v dubnu se musí zasít zelený list...viděl bych to jako ostatní koncem dubna, podle počasí, budu sadit semena rovnou do země, tak by případné nižší teploty neměly vadit