Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 21 22 23 24 25 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
NefriteDragon
Nový Člen

Karma uživatele NefriteDragon - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 353

Tak mám hozený semínka v miniskleníku na terase (White Skunk a Dubble Gum) tak snad to bude chutnat vydím to na růst pěkně na sluníčku s nízkou širokou úpravou
Přemejšlím i nad pořízením skříně, tak pak možná půjde část na květ do ní, ať je něco dřív )
Růstu zdar

Old Post 12-03-2008 v 19:34 PM
NefriteDragon je offline   Profil uživatele NefriteDragon   Find more posts by NefriteDragon   Foto galerie člena NefriteDragon   Click here to Send NefriteDragon a Private Message   Add NefriteDragon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Method
Stálý Člen

Karma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 354

No ja vidim sadenie outu na koniec mája.......maminky som dal pred mesiacom a seeds co pojdu von dam koncom tohto......

Old Post 12-03-2008 v 20:57 PM
Method je offline   Profil uživatele Method   Find more posts by Method   Foto galerie člena Method   Click here to Send Method a Private Message   Add Method to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
letnak
Stálý Člen

Karma uživatele letnak - 92% PěstitelskáKarma uživatele letnak - 92% PěstitelskáKarma uživatele letnak - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 355

já už letos parkát zasadil a ještě asi parkrát budu , nicméně ven se sází podle počasí ne? ale dejme tomu březen/duben/květen/červen a taky podle odrůdy

Old Post 12-03-2008 v 22:44 PM
letnak je offline   Profil uživatele letnak   Find more posts by letnak   Foto galerie člena letnak   Click here to Send letnak a Private Message   Add letnak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ganja-L
Stálý Člen

Karma uživatele Ganja-L - 10% Pěstitelská

Vysatba Příspěvek č. 356

mno pocasi je zatim uplne na h*v*o...!!!!! takze uvidime ale jinak doufam ze az se to ustali tak nebude cerven nebo i pozdeji...

---:::Mír a THC v duši všech GROWERŮ a skuřenců CZ a SK:::---

Old Post 13-03-2008 v 20:39 PM
Ganja-L je offline   Profil uživatele Ganja-L   Find more posts by Ganja-L   Foto galerie člena Ganja-L   Click here to Send Ganja-L a Private Message   Add Ganja-L to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StrycekFido
Stálý Člen

Karma uživatele StrycekFido - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 357

k tomu bych chtěl jen dodat, že já kytky sadím, resp. vysazuji, takže nevidím důvod psát vysaTba, ale to je fuk, ale když si dám brčko, tak sem puntičkář ;-) jo a jinak 4 all: u growu neplatí přímá úměra, tudíž čím dřív sadíš, tím dřív a líp sklízíš, samozřejmě, pokud nevalít kytky s autofloweringem, to se jinak omlouvám, že poučuju, ale pro ostatní: KVĚTEN - ČERVEN a určitě sklidím stejně a možná i líp ;-)

... žalud za žalud ...

Old Post 13-03-2008 v 22:16 PM
StrycekFido je offline   Profil uživatele StrycekFido   Find more posts by StrycekFido   Foto galerie člena StrycekFido   Click here to Send StrycekFido a Private Message   Add StrycekFido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KOČKA
Nový Člen

Karma uživatele KOČKA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 358

citace:
Původní příspěvek od martin4688
Hele kočka já si myslím že tvoje radi nejsou na hovno víš a každej má jiný skušenosti sázení do kukuřice víš já jsem třeba první dva roky kdy jsem začal sázet to bylo v pohodě a potom ejhle přišel tenhle skurvený chemický postřik a všechny kytky v prdely jak už jsem psal před tím.A každá rada je dobrá kočka každej si to přečte a udělá si obraz o tom jaký třo je sadit do kukuřice
sorry, nechtěl jsem bejt hustej jen se mi kuku nezdá

Old Post 14-03-2008 v 17:14 PM
KOČKA je offline   Profil uživatele KOČKA   Find more posts by KOČKA   Foto galerie člena KOČKA   Click here to Send KOČKA a Private Message   Add KOČKA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaaanha
Stálý Člen

Karma uživatele vaaanha - 65% PěstitelskáKarma uživatele vaaanha - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 359

Nojo, už se to blíží. Teď zatím ještě vyhlížím místo, ale zatím se nic nerýsuje(nebo spíš - asi budu mít letos dlouhé procházky). Když něco chci, musím se snažit žeáno? Výsadbu plánuju tak na přelom května a června, přecejenom není důvod spěchat. Ty ranní pětistupně kytkám v květnu moc nepomůžou. Hodně štěstí Mičurini.

Old Post 14-03-2008 v 21:35 PM
vaaanha je offline   Profil uživatele vaaanha   Find more posts by vaaanha   Foto galerie člena vaaanha   Click here to Send vaaanha a Private Message   Add vaaanha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.phil
Nový Člen

Karma uživatele Dr.phil - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 360

az bude pekne teplo a to moze byt aj zajtra zalezi na pocasi

Komu sa neleni tomu sa zeleni a suši na povale

Old Post 18-03-2008 v 19:22 PM
Dr.phil je offline   Profil uživatele Dr.phil   Find more posts by Dr.phil   Foto galerie člena Dr.phil   Click here to Send Dr.phil a Private Message   Add Dr.phil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 361

jo zejtra teplo, teda nevim jak u vás ale tady sněží.. navíc se má zase ochladit, takže rači nespěchej

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 18-03-2008 v 19:34 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Homer Jay
Stálý Člen

Karma uživatele Homer Jay - 65% PěstitelskáKarma uživatele Homer Jay - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 362

Cau, rad bych to sazel co nejdriv, nejradši už teď(a nevysvětlujte mi jaka je to kravina sázet brzo,vim to ale je mi to fuk,delam to hlavně pro svoji zabavu se sladkým koncem:-)) ale jsem dnes vylezl z domu a čumim-sníh!! No planoval jsem to tak za týden,ale vidim to na pulku dubna... Už se ne muzu dočkat sakra!

Včeličky,bzzzzum.

Débil je efujemismus od na hlavu padený.

Old Post 18-03-2008 v 19:34 PM
Homer Jay je offline   Profil uživatele Homer Jay   Find more posts by Homer Jay   Foto galerie člena Homer Jay   Click here to Send Homer Jay a Private Message   Add Homer Jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 363

citace:
Původní příspěvek od Homer Jay
Cau, rad bych to sazel co nejdriv, nejradši už teď(a nevysvětlujte mi jaka je to kravina sázet brzo,vim to ale je mi to fuk,delam to hlavně pro svoji zabavu se sladkým koncem:-)) ale jsem dnes vylezl z domu a čumim-sníh!! No planoval jsem to tak za týden,ale vidim to na pulku dubna... Už se ne muzu dočkat sakra!

Dnesni snih si myslim prekazil plany mnohym growerum, nejen z pohledu vysadby, ale i pripravy policka....myslim, ze se realne hranice posunula na pulku dubna az pulku kvetna

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 18-03-2008 v 19:46 PM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J.J.
Stálý Člen

Karma uživatele J.J. - 12% PěstitelskáKarma uživatele J.J. - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 364

Reálná hranice se posunula na reálnej termín
... jako každej rok nakonec
vaaanha: ale na začatku června to už je přeci jen dost pozdě.

My heart and soul, they are free...

Old Post 18-03-2008 v 19:54 PM
J.J. je offline   Profil uživatele J.J.   Find more posts by J.J.   Foto galerie člena J.J.   Click here to Send J.J. a Private Message   Add J.J. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pipoboy
Stálý Člen

Karma uživatele pipoboy - 6% PěstitelskáKarma uživatele pipoboy - 6% PěstitelskáKarma uživatele pipoboy - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 365

ja si trocha este pockam kedze tu napadlo trochu snehu ..jeto divnee co sa deje ... raz svieti pekne slnko cas kedy by som sadil kytky ...a raz je zima ako na juznom pole

Old Post 18-03-2008 v 20:55 PM
pipoboy je offline   Profil uživatele pipoboy   Find more posts by pipoboy   Foto galerie člena pipoboy   Click here to Send pipoboy a Private Message   Add pipoboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mišák
Nový Člen

Karma uživatele Mišák - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 366

Je to jednoduché,někdo to tu psal,konec března vyklíčit,párkrát přesadit do většího,po zmrzlích už se vi kdo je kdo,chlapečky zruším a pak to valí a valííí a já řežu a řežu a supr keře.

Mišák

Old Post 18-03-2008 v 21:29 PM
Mišák je offline   Profil uživatele Mišák   Find more posts by Mišák   Foto galerie člena Mišák   Click here to Send Mišák a Private Message   Add Mišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Homer Jay
Stálý Člen

Karma uživatele Homer Jay - 65% PěstitelskáKarma uživatele Homer Jay - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 367

citace:
Původní příspěvek od J.J.
Reálná hranice se posunula na reálnej termín
... jako každej rok nakonec
vaaanha: ale na začatku června to už je přeci jen dost pozdě.

Matně si vzpomínám že loňský konec března probíhal obdobně.

Včeličky,bzzzzum.

Débil je efujemismus od na hlavu padený.

Old Post 19-03-2008 v 09:36 AM
Homer Jay je offline   Profil uživatele Homer Jay   Find more posts by Homer Jay   Foto galerie člena Homer Jay   Click here to Send Homer Jay a Private Message   Add Homer Jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mortromel
Nový Člen

Karma uživatele mortromel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 368

zdravim.. povodne som chcel zaciatkom aprila (duben) ale nakolko sa pocasie znova pokazilo, vcera dokonca nasnezilo, budem to musiet o par tyzdnov odlozit..

Old Post 19-03-2008 v 10:16 AM
mortromel je offline   Profil uživatele mortromel   Find more posts by mortromel   Foto galerie člena mortromel   Click here to Send mortromel a Private Message   Add mortromel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 21 22 23 24 25 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás