Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
myslím tím péči jako pečovat a ne píčovat o rostlinku...tedy v podle toho, jak vypadá, reagovat se zálivkou, kvalitními hnojivami záleží na místě, kde zasadíš- jinak se pěstuje v naplavenině plné kopřiv a jinak v lese na jehličí, jinak ve volné hlíně a jinak v květináčích , jinak na stromech a jinak u vodní plochy, jinak na záhoně a přece stejně- s láskou a respektem k bylině i tomu, kdo ji stvořil a tvoří dál......ok?
Minulej rok jsem jednu kytku daval ven az kolem 12.cervence a stejne udelaly pekny palice. Jinak jestli to jedes z rizku, nebo to mas predpestovany, tak to bude uplne v pohode a nic jsi neprosvihnul.
jj loni jsem měl v koncem června jednu kytku vysokou ani ne pul metru a po prázdninách to byla krasna košatá kytička a paldy taky dozrály..hold je to pěkná ukázka periody světla...když už je kytka dospělá a prodlouží se tma kytka vykvete ikdyž je malého vzrůstu..
Ja budu jeste taky sazet ale uz mam sazenicky asi 2 patro tak uvidime co a jak. Ale myslim si ze pristi rok zacnu asi na zacatku cervna nebo ke konci kvetna to bude asi ideal. Nejvetsi problemy sou s vykyvama teplot tomu nikdo nezabrani a je to neprijemny!
mno dyt jo..přeju ti to malý kytky jsou vesměs silnější-celá síla tý kytky se soustředí třeba do 2 brk a pokud je dobrá genetika tak ty jointy stojí zato-možná je bude třeba v půlce srpna nahodit na květ- je možno použít několik přípravků , které nastartují květ- superbud, PK 13,14, nějaké květové hnojivo, kůn atak dál...přeji hezké chvíle nebot pěstování není daleko od včelaření a jak podotkl Amois Komenský- včelaření mi řeklo o přírodě a stvoření víc než učenné knihy ...je to troch volně tlumočeno ale ta radost z objevování...
ja mam naké nonamy a byli mezi tím i nake lepsi
ale fakt nevim.....mam to od kamosa který se tomu věnuje vic
tak myslim ze mi nake shit semena nedal...
p.s. tedka uz ma moje rostlina cca 98 cm
-je to rychlovka
Jo hovínka sou hovínka.Nejlepši sou slepičáky.Kamoš měl slepice.pak je zrušil a postavil si na tom mistě sklenik.už třeti rok tam ma kytě jak svina.Roste mu to do šiřky aj do vyšky.
sklenik je haluz nejvetsi hosi vsichni dete do skleniku nakonec tam stejne fsichni skoncime rikam vam kytky vetsíi nez ja a sazim furt postupne treba vcera sem dal dalsi Budhu
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
2 Jay-jay : neboj kdyz to zraje tak vetram co to de na nejaky okurky a rajcata FUCKUJU
2 takcitak: ja sazim furt vim ze to nebude nic moc ale chcu to zkusit takze bejt tebou di do toho jestli mas semen hafec jestli ne tak vych si to nechal na pristi rok a radsi neco do brka bych si sehnal :peace:
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
no ja sem to mel ve skleniku nez to melo tak 30 cm potom sem to vysadil ven a casto to zalivam+ pridavam krystalky nakyho hnojiva a tedka je rostlina vetsi nez ja a jeste nejevi znaky ze by se velikost ustalila pocitam ze ty 3 m mit zachvili bude
2 ddt: no ja nevym jak u tebe ale u nas tu vecne jen prsi takze nejteplejsi asi nebude
2 All: ja sem to predpestovaval doma uz v unoru 15 na moje narozky a je fakt ze ty co sem dal k nim v kvetnu tak byli sice mensi ale do ted to dohnaly a predehnaly takze ja rikam DUBEN/KVETEN
-------------
Já vždycky dám koncem února naklíčit semínka, pak to dám do toho černého 'pláta' na předsazení, mám to na slunku na okně než přetrvají mrazíky a pak hurá ven !!!A vše funguje skvěle !
zdravim
To by mě zajímalo o kolik se zvedne výnos, když to někdo vysadí takhle brzy. Já bych řek, že o moc ne. Takže v květnu se nedá nic zkazit a máte podstatně míň problémů...
Musim s váma souhlasit...sázet už v únoru je blbost! Výnos, místo aby byl vyšší, se tím naopak rapidně sníží! V týhle době je ještě krátká fotoperioda a proto to maj kyti pomotaný a začnou kvést... Většinou se sice ještě vrátí do růstové fáze a jejich mladší družky zasazené v dubnu až květnu je o hodně předeženou! Mluvim z vlastní zkušenosti...
To jedině předpěstovat pod lampou a ven hodit tak začátkem května třeba metrový kytky akorát by to chtělo nechat je v květináči a dávat ven postupně (třeba na noc mít vevnitř) aby přežily ten rozdíl teplot.
A nevim proč mývaj lidi problémy s poškozením kořenů, když jde vyklopit komplet obsah květináče bez poškození čehokoliv.
Otázka je jestli to neni zbytečný. Využití mě napadá jen když má někdo jen velmi omezený množství semínek o dost lepších než ostatní co má k dispozici.
zdravim
původně jsem nemyslel ven "jako teď" ale až to fotoperioda dovolí. Takže myslím, že už od poloviny dubna by šly seeds do vody atd... ale přoč? Nevýhody: moc místa na kořeny, výnos nejistý, moc velká+, riziko poškození větrem a zátěží..atd...
takže naprostej souhlas s Jay-jay v květnu sazenice ven...
Pouze to zkouším, mám to v minipařeništi.Doma mám 25Wattovou úsporku, tak to tím asi budu dosvicovat.Jinak mám už jednu kytky asi už od konce prosince zasazenou a ještě vůbec nezačala kvést, ale vypadá to že začne.
Podla mna nie ak to das hned zakorenit a budes riesit hned tak nie dost to zavysi na dobrom substrate v com to budes sadit hnojivach a kazdy faktor.. takze odpoved je NIE neni neskoro
Cus,taky si myslim,ze neni pozde-taky to budu davat ven az ted!Slimaci a kroupy mi znicily skoro celou urodu,na dalsim fleku mi kytky napadly svilusky,takze mi nic jinyho nezbejva,nez znovu zasadit!
vaaanha: no tak pokud je to tak jak rikas tak si me dost uklidnil, ptz rizky budu mit az za 14 dni, coz se mi zdalo celkem pozde, ale zas taky se priklanim k tomu ze z rizku je to fpohode. a to pocasi ted fakt dává. Taky myslim ze jeste pozde neni.
mám řízky,které jsem předevčírem sázel do hlíny,teď budou tak 14.dní v matkárně a šupky ven,myslím si že dokud je perioda taká jaká je,tedy na růst a den je ohodně delší jak tma tak to je v klidu a krásně to ještě dorostou. Z.
Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv
2 dokktor - radši sucho a teplo, než vlhko a zimu. To se stalo mému loňskému outu(předtím, než ho lesníci vysekali:flick osudným. Vysadil sem tak cca 10.5. a říkal si jak sem to správně vychytal. Celý týden bylo tak polopršně a docela zima a kytky se skoro pořádně ani nerozjely(jenom dvě z deseti stály za něco).
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Původní příspěvek od vaaanha 2 dokktor - radši sucho a teplo, než vlhko a zimu. To se stalo mému loňskému outu(předtím, než ho lesníci vysekali:flick osudným. Vysadil sem tak cca 10.5. a říkal si jak sem to správně vychytal. Celý týden bylo tak polopršně a docela zima a kytky se skoro pořádně ani nerozjely(jenom dvě z deseti stály za něco).
de o to esi sadíš děložní lístky nebo kytky. kytka se ti chytne za jakéhokoliv počasí, naopak: spíš pojde suchem než vlhkem. prostě je ideální doba abasta
cus chalani ja sem nejake seminka dal vyklicit vcera a jeste dnes snad to vyjde mozna je to pozde ale neni jyna moznost nejakej buzna my ukradl sazenice se zahrady tak kdyz s toho ma dobrej pocit at si je uzije pi..s jeden PeAcE