Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vaaanha: no tak pokud je to tak jak rikas tak si me dost uklidnil, ptz rizky budu mit az za 14 dni, coz se mi zdalo celkem pozde, ale zas taky se priklanim k tomu ze z rizku je to fpohode. a to pocasi ted fakt dává. Taky myslim ze jeste pozde neni.
mám řízky,které jsem předevčírem sázel do hlíny,teď budou tak 14.dní v matkárně a šupky ven,myslím si že dokud je perioda taká jaká je,tedy na růst a den je ohodně delší jak tma tak to je v klidu a krásně to ještě dorostou. Z.
Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv
2 dokktor - radši sucho a teplo, než vlhko a zimu. To se stalo mému loňskému outu(předtím, než ho lesníci vysekali:flick osudným. Vysadil sem tak cca 10.5. a říkal si jak sem to správně vychytal. Celý týden bylo tak polopršně a docela zima a kytky se skoro pořádně ani nerozjely(jenom dvě z deseti stály za něco).
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Původní příspěvek od vaaanha 2 dokktor - radši sucho a teplo, než vlhko a zimu. To se stalo mému loňskému outu(předtím, než ho lesníci vysekali:flick osudným. Vysadil sem tak cca 10.5. a říkal si jak sem to správně vychytal. Celý týden bylo tak polopršně a docela zima a kytky se skoro pořádně ani nerozjely(jenom dvě z deseti stály za něco).
de o to esi sadíš děložní lístky nebo kytky. kytka se ti chytne za jakéhokoliv počasí, naopak: spíš pojde suchem než vlhkem. prostě je ideální doba abasta
cus chalani ja sem nejake seminka dal vyklicit vcera a jeste dnes snad to vyjde mozna je to pozde ale neni jyna moznost nejakej buzna my ukradl sazenice se zahrady tak kdyz s toho ma dobrej pocit at si je uzije pi..s jeden PeAcE
No to ste mě potěšily říkal sem si jestli to má jěště cenu dávat naklíčit no a jdu do toho. Opravdu je teď parádní počasí , řízky už mam asi půl metru a vypadaj solidně, ale skoro všechno co sem měl ze semínka hned v zemi tak buď sežrali slimáci a srnky či co, no prostě passe no. Takže huráá ještě není pozdě.
No vyborne, ja som sa tiez obaval, ci to este bude k niecomu, vysadzat tak neskor, ale nakolko sa na mojom policku vyskytli nejake problemy, asi este dam nieco naklicit a zalozim si policko nove.
Tak já jsem dal naklíčit semínka asi zhruba v polovině května a ted mám tak zhruba 5ti centimetrový kytičky,mám je ve skleníku a ještě je nechám asi tak 1-2 týdny ve vnitř a pak je dám hned na tvrdo ven do země,myslíte si,že to není pozdě ? Stačí mi vyrůst do sklizně ?
Minulý rok jsem dával některé semínka klíčit asi 1.-2. června, sazeničky jsem dával do země v polovině června. Byly z toho asi metrové kytky s velkýma palicema. Pár kytek však zůstalo zakrslých. Asi to bylo tím, že jsem je zastřihl a už se z toho nestihly vzpamatovat.
Tedy pokud chcete ještě sadit, saďte, ale lepší je kytky už nezastřihávat.
Hanos:To zalezi na mnoha okolnostech(slunce,puda,hnojiva,genetika).Ja sem loni sazel v pulce cervna a na zacatku srpna mely zastiply kytky 1,5m.Je fakt,ze loni bylo v cervnu a cervenci super pocasi.