Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo hovínka sou hovínka.Nejlepši sou slepičáky.Kamoš měl slepice.pak je zrušil a postavil si na tom mistě sklenik.už třeti rok tam ma kytě jak svina.Roste mu to do šiřky aj do vyšky.
sklenik je haluz nejvetsi hosi vsichni dete do skleniku nakonec tam stejne fsichni skoncime rikam vam kytky vetsíi nez ja a sazim furt postupne treba vcera sem dal dalsi Budhu
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
2 Jay-jay : neboj kdyz to zraje tak vetram co to de na nejaky okurky a rajcata FUCKUJU
2 takcitak: ja sazim furt vim ze to nebude nic moc ale chcu to zkusit takze bejt tebou di do toho jestli mas semen hafec jestli ne tak vych si to nechal na pristi rok a radsi neco do brka bych si sehnal :peace:
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
no ja sem to mel ve skleniku nez to melo tak 30 cm potom sem to vysadil ven a casto to zalivam+ pridavam krystalky nakyho hnojiva a tedka je rostlina vetsi nez ja a jeste nejevi znaky ze by se velikost ustalila pocitam ze ty 3 m mit zachvili bude
2 ddt: no ja nevym jak u tebe ale u nas tu vecne jen prsi takze nejteplejsi asi nebude
2 All: ja sem to predpestovaval doma uz v unoru 15 na moje narozky a je fakt ze ty co sem dal k nim v kvetnu tak byli sice mensi ale do ted to dohnaly a predehnaly takze ja rikam DUBEN/KVETEN
-------------
Já vždycky dám koncem února naklíčit semínka, pak to dám do toho černého 'pláta' na předsazení, mám to na slunku na okně než přetrvají mrazíky a pak hurá ven !!!A vše funguje skvěle !
zdravim
To by mě zajímalo o kolik se zvedne výnos, když to někdo vysadí takhle brzy. Já bych řek, že o moc ne. Takže v květnu se nedá nic zkazit a máte podstatně míň problémů...
Musim s váma souhlasit...sázet už v únoru je blbost! Výnos, místo aby byl vyšší, se tím naopak rapidně sníží! V týhle době je ještě krátká fotoperioda a proto to maj kyti pomotaný a začnou kvést... Většinou se sice ještě vrátí do růstové fáze a jejich mladší družky zasazené v dubnu až květnu je o hodně předeženou! Mluvim z vlastní zkušenosti...
To jedině předpěstovat pod lampou a ven hodit tak začátkem května třeba metrový kytky akorát by to chtělo nechat je v květináči a dávat ven postupně (třeba na noc mít vevnitř) aby přežily ten rozdíl teplot.
A nevim proč mývaj lidi problémy s poškozením kořenů, když jde vyklopit komplet obsah květináče bez poškození čehokoliv.
Otázka je jestli to neni zbytečný. Využití mě napadá jen když má někdo jen velmi omezený množství semínek o dost lepších než ostatní co má k dispozici.