Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim
původně jsem nemyslel ven "jako teď" ale až to fotoperioda dovolí. Takže myslím, že už od poloviny dubna by šly seeds do vody atd... ale přoč? Nevýhody: moc místa na kořeny, výnos nejistý, moc velká+, riziko poškození větrem a zátěží..atd...
takže naprostej souhlas s Jay-jay v květnu sazenice ven...
Pouze to zkouším, mám to v minipařeništi.Doma mám 25Wattovou úsporku, tak to tím asi budu dosvicovat.Jinak mám už jednu kytky asi už od konce prosince zasazenou a ještě vůbec nezačala kvést, ale vypadá to že začne.
Podla mna nie ak to das hned zakorenit a budes riesit hned tak nie dost to zavysi na dobrom substrate v com to budes sadit hnojivach a kazdy faktor.. takze odpoved je NIE neni neskoro
Cus,taky si myslim,ze neni pozde-taky to budu davat ven az ted!Slimaci a kroupy mi znicily skoro celou urodu,na dalsim fleku mi kytky napadly svilusky,takze mi nic jinyho nezbejva,nez znovu zasadit!