Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Jamal001
Nový Člen

Karma uživatele Jamal001 - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 751

Už som zasadil
1.5.2009 je plánovaný dátum presadenia na flek samozrejme ak bude Good počasie

Old Post 19-04-2009 v 18:52 PM
Jamal001 je offline   Profil uživatele Jamal001   Find more posts by Jamal001   Foto galerie člena Jamal001   Click here to Send Jamal001 a Private Message   Add Jamal001 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Jamal001! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Placebo
Stálý Člen

Karma uživatele Placebo - 68% PěstitelskáKarma uživatele Placebo - 68% PěstitelskáKarma uživatele Placebo - 68% PěstitelskáKarma uživatele Placebo - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 752

jojo , sazeničkám se daří v pařníku a jako každý rok 1.5. jdou na místo ..

Old Post 19-04-2009 v 19:47 PM
Placebo je offline   Profil uživatele Placebo   Find more posts by Placebo   Foto galerie člena Placebo   Click here to Send Placebo a Private Message   Add Placebo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MathiuG
Nový Člen

Karma uživatele MathiuG - 10% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 753

uz zasadene... 28.3 vyklicene od vtedy to mam vonku a krasne sa tomu dari

I LOVE G

Old Post 23-04-2009 v 16:56 PM
MathiuG je offline   Profil uživatele MathiuG   Find more posts by MathiuG   Foto galerie člena MathiuG   Click here to Send MathiuG a Private Message   Add MathiuG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matata
Stálý Člen

Karma uživatele matata - 51% PěstitelskáKarma uživatele matata - 51% PěstitelskáKarma uživatele matata - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 754

Resim problem (mozna ani neni) ,,zacatkem cervna jedu na 15 dni pryc takze se o moje budouci kytky nebude moct kdo starat---Ted k problemu,Budu sazet rovnou ven do substratu z kvetinarstvi pod uriznuty petlahve...Myslite ze uz to ted venku prezijou?(vychodni cechy) ,chtel bych aby meli tak mesic zivota az odjedu.. pripadne jestli nebude lepsi zasadit az kolem 15 cervna...Poradte mi prosim co bude pro kytky lepsi...diky

Old Post 23-04-2009 v 20:25 PM
matata je offline   Profil uživatele matata   Find more posts by matata   Foto galerie člena matata   Click here to Send matata a Private Message   Add matata to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 755

Ja bejt tebou tak je soupnu ven. Ja jsem uz dal ven lovridery a rozhodne se maj k svetu. Ale to zalezi dost na tobe, risknout moznost ze prijdou ranni mraziky, nebo vysadit az 15 cervna tzm budes mit o mesic a pul mensi kytky. Tak asi tak....

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Old Post 23-04-2009 v 20:35 PM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matata
Stálý Člen

Karma uživatele matata - 51% PěstitelskáKarma uživatele matata - 51% PěstitelskáKarma uživatele matata - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 756

Tak sem se rozhodl pro zlatou stredni cestu...Polovina semen 1.kvetna,druha pulka v pulce cervna...diky

Old Post 26-04-2009 v 12:41 PM
matata je offline   Profil uživatele matata   Find more posts by matata   Foto galerie člena matata   Click here to Send matata a Private Message   Add matata to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MathiuG
Nový Člen

Příspěvek č. 757

este taka otazocka myslite ze ked rastlinka prezije tie ranne mraziky tak ju to posilny a doda na sile?

I LOVE G

Old Post 26-04-2009 v 13:37 PM
MathiuG je offline   Profil uživatele MathiuG   Find more posts by MathiuG   Foto galerie člena MathiuG   Click here to Send MathiuG a Private Message   Add MathiuG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hochůůů
Stálý Člen

Karma uživatele hochůůů - 91% PěstitelskáKarma uživatele hochůůů - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 758

spíš vystresuje a dodá na hermatění

Kuř a bude ti kouřeno

Old Post 26-04-2009 v 13:44 PM
hochůůů je offline   Profil uživatele hochůůů   Find more posts by hochůůů   Foto galerie člena hochůůů   Click here to Send hochůůů a Private Message   Add hochůůů to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acheron
Stálý Člen

Karma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 759

predvcerom som dal klicit , a prave som ich zasadil a uz su na streche ... semena od Dutch pass. - Durban a Hollands Hope - obidve 100% klicivost ... pockam tak 2-3 tyzdne nech sa trosku uchytia a supnem ich uz do lesa na flek ktory este musim dokoncit

Old Post 26-04-2009 v 14:01 PM
acheron je offline   Profil uživatele acheron   Find more posts by acheron   Foto galerie člena acheron   Click here to Send acheron a Private Message   Add acheron to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acheron! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MathiuG
Nový Člen

Příspěvek č. 760

hmm moja rastlina ma tak mesiac uz vyhadzuje 7 listy je teda este malinka a stavalo sa ze som ju cez noc mal doma mohol som ju teda dlhsou nocou do fazy kvetu kedze na stonke povedla listou vyhadzuje akoby take male hnede blizny je to mozne? jedna sa teda o samicu?

I LOVE G

Old Post 26-04-2009 v 16:10 PM
gardenisto
Nový Člen

Karma uživatele gardenisto - 84% PěstitelskáKarma uživatele gardenisto - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 761

Nejlepší by bylo foto, ale možný to je

bojím se krup a samců

Old Post 26-04-2009 v 16:53 PM
gardenisto je offline   Profil uživatele gardenisto   Find more posts by gardenisto   Foto galerie člena gardenisto   Click here to Send gardenisto a Private Message   Add gardenisto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 762

mam doma rizka asi mesic staryho a taky mi to hazi chloupky to je normlni jeste je blba perioda tak nakvita to se casem srovna

Poteseni 2008
Poteseni 2009
Poteseni 2010
Poteseni 2011
Poteseni 2014
Poteseni 2015
Poteseni 2017

Old Post 26-04-2009 v 17:57 PM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
green man
Stálý Člen

Karma uživatele green man - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 763

no nane zasadeny 12,4, zo semiacka vsetko uy vykukuje von

Old Post 26-04-2009 v 18:40 PM
green man je offline   Profil uživatele green man   Find more posts by green man   Foto galerie člena green man   Click here to Send green man a Private Message   Add green man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meso
Stálý Člen

Karma uživatele meso - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 764

včera

Old Post 17-05-2009 v 16:46 PM
meso je offline   Profil uživatele meso   Find more posts by meso   Foto galerie člena meso   Click here to Send meso a Private Message   Add meso to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ThomasK
Stálý Člen

Karma uživatele ThomasK - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 765

Včera jsem dal 5 naklíčenejch semínek do kelímku, tak za 2 tejdny je dám ven..
Snad to ještě neni pozdě, ale dle mých dlouholetých zkušeností si myslim že neni, kytka toho stačí dohnat hodně..
Dříve když jsem dával už v březnu tak se to akorát vytáhlo a prd z toho.
Počátky pěstění jsem si jen tak pro srandu dal semínko do květináče počátkem prosince a po večerech na to svítil 12w úsporkou.. Kupodivu kytka to přežila, a bylo to neskutečný hulení, no mazec
JAH

Old Post 18-05-2009 v 09:24 AM
ThomasK je offline   Profil uživatele ThomasK   Find more posts by ThomasK   Foto galerie člena ThomasK   Click here to Send ThomasK a Private Message   Add ThomasK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gucspeed
Stálý Člen

Karma uživatele Gucspeed - 24% PěstitelskáKarma uživatele Gucspeed - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 766

akože šak mám už aj odrostlé sadenice, len čoriek sa prenáramne bojím..!

Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus

http://www.chilloutmixes.com

Old Post 18-05-2009 v 09:42 AM
Gucspeed je offline   Profil uživatele Gucspeed   Find more posts by Gucspeed   Foto galerie člena Gucspeed   Click here to Send Gucspeed a Private Message   Add Gucspeed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krast
Stálý Člen

Karma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 767

Chystám se sázet až nyní, tak uvidim jak se kytičkám povede.

Old Post 18-05-2009 v 15:36 PM
krast je offline   Profil uživatele krast   Find more posts by krast   Foto galerie člena krast   Click here to Send krast a Private Message   Add krast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 768

neco uz venku je neco teprv pude do konce tohodle mesice bude vse na mistech

Poteseni 2008
Poteseni 2009
Poteseni 2010
Poteseni 2011
Poteseni 2014
Poteseni 2015
Poteseni 2017

Old Post 18-05-2009 v 16:28 PM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spajk
Nový Člen

Karma uživatele spajk - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 769

rezy zakopany pred tydnem, sazenice stary tri tydny z podzarivky taktez, popravde sem cekal, pac se mi zdaly studene noci a nechtel sem kyti stresovat. Mozna se nebylo ceho obavat...

I have one feeling that I must bear so much until I reach the End.

Old Post 20-05-2009 v 14:53 PM
spajk je offline   Profil uživatele spajk   Find more posts by spajk   Foto galerie člena spajk   Click here to Send spajk a Private Message   Add spajk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mimacka
Stálý Člen

Karma uživatele mimacka - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 770

Mam tri rizky zasazene primo do hliny do petflasky dva tydny,jeste tyden pockam a dam je na chatu do prirody - prvni OUT.
Tento tyden rizky budu zvykat na okne na cersvy vzduch,aby nedostali pri presazeni okamzity sok.
https://grower.cz/forum/showthread.p...=5&pagenumber=9

mimacka

Old Post 21-05-2009 v 12:05 PM
mimacka je offline   Profil uživatele mimacka   Find more posts by mimacka   Foto galerie člena mimacka   Click here to Send mimacka a Private Message   Add mimacka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 771

Moje plany boli ze uz 1 maja bude vsetko vysadene,ale nemali sme nato cas.ALe tak hadam ze uz tento vikend bude vsetko posadene(sadenicky uz mame maju okolo 2 tyzdne).Inak kamos mi v sobotu vravel ze u nich snezilo rano a to byva cca 20 km odo mna.

Old Post 01-06-2009 v 07:52 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 772

lidičky zááávidim!!!!já už druhej rok po sobě nezaseju do země...loni se to nestíhalo,stěhování,škola a tak a letos mí malinký kytičky nepřežili stěhování...zase!!!!!možná se letos poprvý pustim do indooru,protože tohle fakt zamrzí!!!

Old Post 01-06-2009 v 08:08 AM
Scotty05
Nový Člen

Karma uživatele Scotty05 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 773

viem že sa ma sadiť okolo mája ale čo poviete keď to dám do zeme až teraz je to už neskoro?

Old Post 02-06-2009 v 15:26 PM
Scotty05 je offline   Profil uživatele Scotty05   Find more posts by Scotty05   Foto galerie člena Scotty05     Add Scotty05 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fry
Stálý Člen

Karma uživatele fry - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 774

je najvyssi cas sadit

Old Post 02-06-2009 v 15:35 PM
fry je offline   Profil uživatele fry   Find more posts by fry   Foto galerie člena fry   Click here to Send fry a Private Message   Add fry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nugget
Stálý Člen

Karma uživatele Nugget - 82% PěstitelskáKarma uživatele Nugget - 82% Pěstitelská

Lámať Příspěvek č. 775

Súhlasím z Erixonom nezaštipovať ale ohýbať alebo lámať...
Tento rok mám problém, že mi mravci zabili hordu malých rastliniek. Takže kupujem nové semienka nerobím si z toho tažkú hlavu. Vlastne som rád že si rozšírim genetiku...
A ja nemám veľkú spotrebu takže výnos bude si myslím teda dúfam postačujúci....

Čipešek a priatelia / 2009
Chmelové cannabinoidy ako hnojivo
My Indoor Greenhouse [No Grass]
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.

Old Post 08-06-2009 v 19:05 PM
Nugget je offline   Profil uživatele Nugget   Find more posts by Nugget   Foto galerie člena Nugget   Click here to Send Nugget a Private Message   Add Nugget to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Re: Lámať Příspěvek č. 776

citace:
Původní příspěvek od Nugget
Súhlasím z Erixonom nezaštipovať ale ohýbať alebo lámať...
Tento rok mám problém, že mi mravci zabili hordu malých rastliniek. Takže kupujem nové semienka nerobím si z toho tažkú hlavu. Vlastne som rád že si rozšírim genetiku...
A ja nemám veľkú spotrebu takže výnos bude si myslím teda dúfam postačujúci....

Taky doporučuji ohýbání!
Jestli mravci = mravenci?
Já mám na všech polích mravence a nikdy mi kytku nenapadli!
Samozřejmě vyplatí!Pokud chceš mít hulení tak se vyplatí kdykoliv.
Já sázel i 1.7 - 15.7 ze semen.Výnos mohl být okolo 15-20 g na kytku.
Také je dobré Pokud zaštipujete v průběhu růstu tak to uštípnutý si donést dom zakořenit a zasadit.Zvyšujete si tím zásoby do další sklizně.
Říkám každý G se bude hodit.Lepší je mít než kupovat nebo sockovat !

Naposledy upravil 09-06-2009 v 18:17 PM

Old Post 09-06-2009 v 18:11 PM
Host
Host

Příspěvek č. 777

No myslím, že je ještě času dosti. Pokud se jede z řízků.
Počítáme-li dva měsíce růst + růst v květu.
Rozhodně to nebude 1,5 m rostlina, ale každý G se hodí. Na kvalitu to nebude mít vliv.

Old Post 16-06-2009 v 22:51 PM
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 778

Určitě se to vyplatí! Já sázel loni 23.6. z řezů a kytky měly 3m a nejvyšší výnos byl 300g na kytku, pak ještě 17.7. a to byli kytky tak 1-1,5m a nejvyšší výnos 90g takže furt je ještě čas, ale chce to dobrý podmínky!

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 17-06-2009 v 08:14 AM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shaker
Nový Člen

Karma uživatele Shaker - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 779

Zdarec,kyti nasazene ted uz nemusi byt tak veliky,ale vliv na dozrani to urco nema,to se ridi samozrejme periodou svetlo/tma..Loni jsem sadil koncem cervna nebo spis jen dosazoval nejake rezivo,ktere se ke mne opozdene dostalo a z neceho byly docela zajimave vynosy,hlavne Power plant..Chtel bych rict,ze hlavne zalezi na tom jake pocasi bude jak v prubehu koumacky,tak i na konci,nejhorsi jsou deste a nasledne vlhka pred sklizni..plisen je svine..

Old Post 18-06-2009 v 18:25 PM
Shaker je offline   Profil uživatele Shaker   Find more posts by Shaker   Foto galerie člena Shaker   Click here to Send Shaker a Private Message   Add Shaker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxeaux
armed greenfidel

Karma uživatele Maxeaux - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 780

Yo, zvyknem sadiť tak v polovici juna/červen asi tak 15 cm planty, v septembri/zari su velke jak hovada. hlavne boostovat (len nespalit) v rastovej faze. pamatam si ze jeden typek tu mal thread; jednalo sa o experiment - ked si myslite ze uz je neskoro vysadit, pockajte este 2-3 tyzdne a az potom do zeme. Mal asi meter vysoke kytky :-) takze neskoro je az na jesen :-)

Old Post 18-06-2009 v 22:05 PM
Maxeaux je offline   Profil uživatele Maxeaux   Find more posts by Maxeaux   Foto galerie člena Maxeaux   Click here to Send Maxeaux a Private Message   Add Maxeaux to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxeaux! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Příspěvek č. 781

ja mam doma jeste 3 rezy co chci taky jeste nekam prdnout oni v poho dozrajou jen nebudou tak velky

Poteseni 2008
Poteseni 2009
Poteseni 2010
Poteseni 2011
Poteseni 2014
Poteseni 2015
Poteseni 2017

Old Post 20-06-2009 v 18:18 PM
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 782

citace:
Původní příspěvek od Maxeaux
pamatam si ze jeden typek tu mal thread; jednalo sa o experiment - ked si myslite ze uz je neskoro vysadit, pockajte este 2-3 tyzdne a az potom do zeme. Mal asi meter vysoke kytky :-) takze neskoro je az na jesen :-)

https://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1

ale letos sem začal dřív

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 20-06-2009 v 19:58 PM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krast
Stálý Člen

Karma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 783

No, jarní únava pokračující až do léta, dobře trefené. Já sázel 13.6. a ještě 19.6. Uvidim. Hlavně že je zasazeno.:-d

Old Post 21-06-2009 v 22:57 PM
krast je offline   Profil uživatele krast   Find more posts by krast   Foto galerie člena krast   Click here to Send krast a Private Message   Add krast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Niari
Stálý Člen

Karma uživatele Niari - 16% PěstitelskáKarma uživatele Niari - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 784

citace:
Původní příspěvek od Tayem de Tox

https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

ale letos sem začal dřív

VPS, ten úvod je nádherný...:-D Bohužel mám taky LS a poslední řízky jsem dala do země dneska, PAP (pozdě, ale přece).

Jaké místo mají sny v tomto snu?

Old Post 26-06-2009 v 16:37 PM
Niari je offline   Profil uživatele Niari   Find more posts by Niari   Foto galerie člena Niari   Click here to Send Niari a Private Message   Add Niari to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luks
Stálý Člen

Karma uživatele luks - 85% PěstitelskáKarma uživatele luks - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 785

jenom tak na zkoušku jsem včera do země pichnul seminko... tak uvidime co z toho bude za obra

1. outdoor 2009

1. indoor 100W

Old Post 28-06-2009 v 22:35 PM
luks je offline   Profil uživatele luks   Find more posts by luks   Foto galerie člena luks   Click here to Send luks a Private Message   Add luks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thorax
Nový Člen

Karma uživatele Thorax - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 786

zdar hele myslite ze je moudry zasadit si rizky ted kolem pulky cervence? bude to mit nejakou cenu? thx

Old Post 13-07-2009 v 18:29 PM
Thorax je offline   Profil uživatele Thorax   Find more posts by Thorax   Foto galerie člena Thorax   Click here to Send Thorax a Private Message   Add Thorax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 787

Já si myslím, že cenu to ještě má, sice to asi nebudou žádné stromy, ale něco z toho bude, taky jsem dneska vysazoval 5 řízků, tak uvidím.

Old Post 13-07-2009 v 19:00 PM
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 788

Jo, taky jsem dnes vysadil 1 unknown haze řízeček jen tak za okno do 2,5l květináče-počítám, že bude ještě tak měsíc růst...rozhodně ho nechci podporovat v sativoidním megarůstu hnojivy...uvidíme, pak dám report na moje out vlákno

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Old Post 13-07-2009 v 19:51 PM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thorax
Nový Člen

Příspěvek č. 789

takze kdyz si zasadim shivu skunk na zahrade, coz je co ja vim indica-sativa pul na pul, tak muzu pocitat s tim ze bude mit aspon ten metr bez zastrihavani?

Old Post 15-07-2009 v 22:08 PM
Thorax je offline   Profil uživatele Thorax   Find more posts by Thorax   Foto galerie člena Thorax   Click here to Send Thorax a Private Message   Add Thorax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thorax
Nový Člen

Příspěvek č. 790

ja a este sem chtel rict ze sadim rezy

Old Post 15-07-2009 v 22:09 PM
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 791

tak jsem zkusil zasadit taky pár asik 30cm předpěst řezu něco do kukuřice něco vedle jsem zvědavej jestli z toho něco bude . . .protože místy byla celkemk exotycká hlavně to pole kukuřice z něhož se vyklubalo políčko u baráku majtele . .

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 21-07-2009 v 03:09 AM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 792

citace:
Původní příspěvek od Tayem de Tox

https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

ale letos sem začal dřív

Nechal sem se inspirovat ale ne až tak pozdě takovej šílenec nejsu dneska šli na naklíčení.

EDIT: stejně sem dal ještě včera jednu várku naklíčit......

Naposledy upravil 08-08-2009 v 17:19 PM

Old Post 29-07-2009 v 19:27 PM
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 793

tedka jedu někam prdnou zbytek sazenic no uvidíme

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 29-07-2009 v 19:44 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvadru
Stálý Člen

Karma uživatele kvadru - 93% PěstitelskáKarma uživatele kvadru - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 794

myslite ze kdyz dnes dam seminko na nakliceni mohl bych s te kytky jeste neco sklidit?treba nechat to srpen zari venku v kvetniku a na kvet to dat za okno co myslite mato smysl?

Old Post 31-07-2009 v 13:15 PM
kvadru je offline   Profil uživatele kvadru   Find more posts by kvadru   Foto galerie člena kvadru   Click here to Send kvadru a Private Message   Add kvadru to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 795

Jaa to vidím tak ze nakličit to dam zacatkem dubna a ven to hodim zacatkem května. Modely -Purple window
Durban

Old Post 22-03-2010 v 19:03 PM
131boyz
Nový Člen

Karma uživatele 131boyz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 796

Kdy byste doporučili dát ven vzory White Russia, Belladonna a G13 ? případně jestli začít už teď předpěstovat ,) díky

Old Post 29-03-2010 v 10:12 AM
131boyz je offline   Profil uživatele 131boyz   Find more posts by 131boyz   Foto galerie člena 131boyz   Click here to Send 131boyz a Private Message   Add 131boyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 797

No, na stránkách Dutch Passion píší, že venky sázet na přespěst je ideální začátkem Dubna, podle lunárního kalendáře se jeví ideálně 22., 23. Duben.

Minulý rok jsem dával některá semínka do kelímků koncem května a kyti dorostly cca 70-80% výšky, které by dorostly normálně.-Takže to je potom už docela na úkor velikosti (ideální pro toho, kdo nechce mít obludy.)

No a ty vzory-dal bych je koncem května/začátkem června ven, ale třeba minulej rok bylo začátkem června krupobití, které jim poničilo listí....to potom -může se stát cokoliv, počasí si občas dělá, co chce...

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Old Post 29-03-2010 v 10:33 AM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 798

Zrovna dneska jsem zasazel nejakej outmix od jednoho uzivatele a asi 9 Loowkileru za okno do truhliku. Tak polovina Kvetna a potahnou z baraku! :-)

Old Post 29-03-2010 v 10:39 AM
Host
Host

Příspěvek č. 799

zdarec ja sem zasel uz pred mesicem jen tak z prdele model Purple widow a už kvete :-D

Old Post 29-03-2010 v 19:09 PM
Spaiky69
Stálý Člen

Karma uživatele Spaiky69 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Spaiky69 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Spaiky69 - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 800

nedočkavosť sa v tomto prípade nevypláca

to tyzzdek: použil som ťa iba ako príklad, viem že ty si to sadil "z prdele"

pokročilý amatér

Old Post 29-03-2010 v 20:44 PM
Spaiky69 je offline   Profil uživatele Spaiky69   Find more posts by Spaiky69   Foto galerie člena Spaiky69   Click here to Send Spaiky69 a Private Message   Add Spaiky69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás