Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Resim problem (mozna ani neni) ,,zacatkem cervna jedu na 15 dni pryc takze se o moje budouci kytky nebude moct kdo starat---Ted k problemu,Budu sazet rovnou ven do substratu z kvetinarstvi pod uriznuty petlahve...Myslite ze uz to ted venku prezijou?(vychodni cechy) ,chtel bych aby meli tak mesic zivota az odjedu.. pripadne jestli nebude lepsi zasadit az kolem 15 cervna...Poradte mi prosim co bude pro kytky lepsi...diky
Ja bejt tebou tak je soupnu ven. Ja jsem uz dal ven lovridery a rozhodne se maj k svetu. Ale to zalezi dost na tobe, risknout moznost ze prijdou ranni mraziky, nebo vysadit az 15 cervna tzm budes mit o mesic a pul mensi kytky. Tak asi tak....
predvcerom som dal klicit , a prave som ich zasadil a uz su na streche ... semena od Dutch pass. - Durban a Hollands Hope - obidve 100% klicivost ... pockam tak 2-3 tyzdne nech sa trosku uchytia a supnem ich uz do lesa na flek ktory este musim dokoncit
hmm moja rastlina ma tak mesiac uz vyhadzuje 7 listy je teda este malinka a stavalo sa ze som ju cez noc mal doma mohol som ju teda dlhsou nocou do fazy kvetu kedze na stonke povedla listou vyhadzuje akoby take male hnede blizny je to mozne? jedna sa teda o samicu?
Včera jsem dal 5 naklíčenejch semínek do kelímku, tak za 2 tejdny je dám ven..
Snad to ještě neni pozdě, ale dle mých dlouholetých zkušeností si myslim že neni, kytka toho stačí dohnat hodně..
Dříve když jsem dával už v březnu tak se to akorát vytáhlo a prd z toho.
Počátky pěstění jsem si jen tak pro srandu dal semínko do květináče počátkem prosince a po večerech na to svítil 12w úsporkou.. Kupodivu kytka to přežila, a bylo to neskutečný hulení, no mazec
JAH
rezy zakopany pred tydnem, sazenice stary tri tydny z podzarivky taktez, popravde sem cekal, pac se mi zdaly studene noci a nechtel sem kyti stresovat. Mozna se nebylo ceho obavat...
I have one feeling that I must bear so much until I reach the End.
Mam tri rizky zasazene primo do hliny do petflasky dva tydny,jeste tyden pockam a dam je na chatu do prirody - prvni OUT.
Tento tyden rizky budu zvykat na okne na cersvy vzduch,aby nedostali pri presazeni okamzity sok. https://grower.cz/forum/showthread.p...=5&pagenumber=9
Moje plany boli ze uz 1 maja bude vsetko vysadene,ale nemali sme nato cas.ALe tak hadam ze uz tento vikend bude vsetko posadene(sadenicky uz mame maju okolo 2 tyzdne).Inak kamos mi v sobotu vravel ze u nich snezilo rano a to byva cca 20 km odo mna.
lidičky zááávidim!!!!já už druhej rok po sobě nezaseju do země...loni se to nestíhalo,stěhování,škola a tak a letos mí malinký kytičky nepřežili stěhování...zase!!!!!možná se letos poprvý pustim do indooru,protože tohle fakt zamrzí!!!
Súhlasím z Erixonom nezaštipovať ale ohýbať alebo lámať...
Tento rok mám problém, že mi mravci zabili hordu malých rastliniek. Takže kupujem nové semienka nerobím si z toho tažkú hlavu. Vlastne som rád že si rozšírim genetiku...
A ja nemám veľkú spotrebu takže výnos bude si myslím teda dúfam postačujúci....
Původní příspěvek od Nugget Súhlasím z Erixonom nezaštipovať ale ohýbať alebo lámať...
Tento rok mám problém, že mi mravci zabili hordu malých rastliniek. Takže kupujem nové semienka nerobím si z toho tažkú hlavu. Vlastne som rád že si rozšírim genetiku...
A ja nemám veľkú spotrebu takže výnos bude si myslím teda dúfam postačujúci....
Taky doporučuji ohýbání!
Jestli mravci = mravenci?
Já mám na všech polích mravence a nikdy mi kytku nenapadli!
Samozřejmě vyplatí!Pokud chceš mít hulení tak se vyplatí kdykoliv.
Já sázel i 1.7 - 15.7 ze semen.Výnos mohl být okolo 15-20 g na kytku.
Také je dobré Pokud zaštipujete v průběhu růstu tak to uštípnutý si donést dom zakořenit a zasadit.Zvyšujete si tím zásoby do další sklizně.
Říkám každý G se bude hodit.Lepší je mít než kupovat nebo sockovat !
No myslím, že je ještě času dosti. Pokud se jede z řízků.
Počítáme-li dva měsíce růst + růst v květu.
Rozhodně to nebude 1,5 m rostlina, ale každý G se hodí. Na kvalitu to nebude mít vliv.
Určitě se to vyplatí! Já sázel loni 23.6. z řezů a kytky měly 3m a nejvyšší výnos byl 300g na kytku, pak ještě 17.7. a to byli kytky tak 1-1,5m a nejvyšší výnos 90g takže furt je ještě čas, ale chce to dobrý podmínky!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Zdarec,kyti nasazene ted uz nemusi byt tak veliky,ale vliv na dozrani to urco nema,to se ridi samozrejme periodou svetlo/tma..Loni jsem sadil koncem cervna nebo spis jen dosazoval nejake rezivo,ktere se ke mne opozdene dostalo a z neceho byly docela zajimave vynosy,hlavne Power plant..Chtel bych rict,ze hlavne zalezi na tom jake pocasi bude jak v prubehu koumacky,tak i na konci,nejhorsi jsou deste a nasledne vlhka pred sklizni..plisen je svine..
Yo, zvyknem sadiť tak v polovici juna/červen asi tak 15 cm planty, v septembri/zari su velke jak hovada. hlavne boostovat (len nespalit) v rastovej faze. pamatam si ze jeden typek tu mal thread; jednalo sa o experiment - ked si myslite ze uz je neskoro vysadit, pockajte este 2-3 tyzdne a az potom do zeme. Mal asi meter vysoke kytky :-) takze neskoro je az na jesen :-)
Původní příspěvek od Maxeaux pamatam si ze jeden typek tu mal thread; jednalo sa o experiment - ked si myslite ze uz je neskoro vysadit, pockajte este 2-3 tyzdne a az potom do zeme. Mal asi meter vysoke kytky :-) takze neskoro je az na jesen :-)
Jo, taky jsem dnes vysadil 1 unknown haze řízeček jen tak za okno do 2,5l květináče-počítám, že bude ještě tak měsíc růst...rozhodně ho nechci podporovat v sativoidním megarůstu hnojivy...uvidíme, pak dám report na moje out vlákno
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
takze kdyz si zasadim shivu skunk na zahrade, coz je co ja vim indica-sativa pul na pul, tak muzu pocitat s tim ze bude mit aspon ten metr bez zastrihavani?
tak jsem zkusil zasadit taky pár asik 30cm předpěst řezu něco do kukuřice něco vedle jsem zvědavej jestli z toho něco bude . . .protože místy byla celkemk exotycká hlavně to pole kukuřice z něhož se vyklubalo políčko u baráku majtele . .
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
myslite ze kdyz dnes dam seminko na nakliceni mohl bych s te kytky jeste neco sklidit?treba nechat to srpen zari venku v kvetniku a na kvet to dat za okno co myslite mato smysl?
No, na stránkách Dutch Passion píší, že venky sázet na přespěst je ideální začátkem Dubna, podle lunárního kalendáře se jeví ideálně 22., 23. Duben.
Minulý rok jsem dával některá semínka do kelímků koncem května a kyti dorostly cca 70-80% výšky, které by dorostly normálně.-Takže to je potom už docela na úkor velikosti (ideální pro toho, kdo nechce mít obludy.)
No a ty vzory-dal bych je koncem května/začátkem června ven, ale třeba minulej rok bylo začátkem června krupobití, které jim poničilo listí....to potom -může se stát cokoliv, počasí si občas dělá, co chce...
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.