Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rezy zakopany pred tydnem, sazenice stary tri tydny z podzarivky taktez, popravde sem cekal, pac se mi zdaly studene noci a nechtel sem kyti stresovat. Mozna se nebylo ceho obavat...
I have one feeling that I must bear so much until I reach the End.
Mam tri rizky zasazene primo do hliny do petflasky dva tydny,jeste tyden pockam a dam je na chatu do prirody - prvni OUT.
Tento tyden rizky budu zvykat na okne na cersvy vzduch,aby nedostali pri presazeni okamzity sok. https://grower.cz/forum/showthread.p...=5&pagenumber=9
Moje plany boli ze uz 1 maja bude vsetko vysadene,ale nemali sme nato cas.ALe tak hadam ze uz tento vikend bude vsetko posadene(sadenicky uz mame maju okolo 2 tyzdne).Inak kamos mi v sobotu vravel ze u nich snezilo rano a to byva cca 20 km odo mna.
lidičky zááávidim!!!!já už druhej rok po sobě nezaseju do země...loni se to nestíhalo,stěhování,škola a tak a letos mí malinký kytičky nepřežili stěhování...zase!!!!!možná se letos poprvý pustim do indooru,protože tohle fakt zamrzí!!!
Súhlasím z Erixonom nezaštipovať ale ohýbať alebo lámať...
Tento rok mám problém, že mi mravci zabili hordu malých rastliniek. Takže kupujem nové semienka nerobím si z toho tažkú hlavu. Vlastne som rád že si rozšírim genetiku...
A ja nemám veľkú spotrebu takže výnos bude si myslím teda dúfam postačujúci....
Původní příspěvek od Nugget Súhlasím z Erixonom nezaštipovať ale ohýbať alebo lámať...
Tento rok mám problém, že mi mravci zabili hordu malých rastliniek. Takže kupujem nové semienka nerobím si z toho tažkú hlavu. Vlastne som rád že si rozšírim genetiku...
A ja nemám veľkú spotrebu takže výnos bude si myslím teda dúfam postačujúci....
Taky doporučuji ohýbání!
Jestli mravci = mravenci?
Já mám na všech polích mravence a nikdy mi kytku nenapadli!
Samozřejmě vyplatí!Pokud chceš mít hulení tak se vyplatí kdykoliv.
Já sázel i 1.7 - 15.7 ze semen.Výnos mohl být okolo 15-20 g na kytku.
Také je dobré Pokud zaštipujete v průběhu růstu tak to uštípnutý si donést dom zakořenit a zasadit.Zvyšujete si tím zásoby do další sklizně.
Říkám každý G se bude hodit.Lepší je mít než kupovat nebo sockovat !
No myslím, že je ještě času dosti. Pokud se jede z řízků.
Počítáme-li dva měsíce růst + růst v květu.
Rozhodně to nebude 1,5 m rostlina, ale každý G se hodí. Na kvalitu to nebude mít vliv.
Určitě se to vyplatí! Já sázel loni 23.6. z řezů a kytky měly 3m a nejvyšší výnos byl 300g na kytku, pak ještě 17.7. a to byli kytky tak 1-1,5m a nejvyšší výnos 90g takže furt je ještě čas, ale chce to dobrý podmínky!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Zdarec,kyti nasazene ted uz nemusi byt tak veliky,ale vliv na dozrani to urco nema,to se ridi samozrejme periodou svetlo/tma..Loni jsem sadil koncem cervna nebo spis jen dosazoval nejake rezivo,ktere se ke mne opozdene dostalo a z neceho byly docela zajimave vynosy,hlavne Power plant..Chtel bych rict,ze hlavne zalezi na tom jake pocasi bude jak v prubehu koumacky,tak i na konci,nejhorsi jsou deste a nasledne vlhka pred sklizni..plisen je svine..
Yo, zvyknem sadiť tak v polovici juna/červen asi tak 15 cm planty, v septembri/zari su velke jak hovada. hlavne boostovat (len nespalit) v rastovej faze. pamatam si ze jeden typek tu mal thread; jednalo sa o experiment - ked si myslite ze uz je neskoro vysadit, pockajte este 2-3 tyzdne a az potom do zeme. Mal asi meter vysoke kytky :-) takze neskoro je az na jesen :-)
Původní příspěvek od Maxeaux pamatam si ze jeden typek tu mal thread; jednalo sa o experiment - ked si myslite ze uz je neskoro vysadit, pockajte este 2-3 tyzdne a az potom do zeme. Mal asi meter vysoke kytky :-) takze neskoro je az na jesen :-)