Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 47 48 49 50 51 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
spajk
Nový Člen

Karma uživatele spajk - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 769

rezy zakopany pred tydnem, sazenice stary tri tydny z podzarivky taktez, popravde sem cekal, pac se mi zdaly studene noci a nechtel sem kyti stresovat. Mozna se nebylo ceho obavat...

I have one feeling that I must bear so much until I reach the End.

Old Post 20-05-2009 v 14:53 PM
spajk je offline   Profil uživatele spajk   Find more posts by spajk   Foto galerie člena spajk   Click here to Send spajk a Private Message   Add spajk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mimacka
Stálý Člen

Karma uživatele mimacka - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 770

Mam tri rizky zasazene primo do hliny do petflasky dva tydny,jeste tyden pockam a dam je na chatu do prirody - prvni OUT.
Tento tyden rizky budu zvykat na okne na cersvy vzduch,aby nedostali pri presazeni okamzity sok.
https://grower.cz/forum/showthread.p...=5&pagenumber=9

mimacka

Old Post 21-05-2009 v 12:05 PM
mimacka je offline   Profil uživatele mimacka   Find more posts by mimacka   Foto galerie člena mimacka   Click here to Send mimacka a Private Message   Add mimacka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 771

Moje plany boli ze uz 1 maja bude vsetko vysadene,ale nemali sme nato cas.ALe tak hadam ze uz tento vikend bude vsetko posadene(sadenicky uz mame maju okolo 2 tyzdne).Inak kamos mi v sobotu vravel ze u nich snezilo rano a to byva cca 20 km odo mna.

Old Post 01-06-2009 v 07:52 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 772

lidičky zááávidim!!!!já už druhej rok po sobě nezaseju do země...loni se to nestíhalo,stěhování,škola a tak a letos mí malinký kytičky nepřežili stěhování...zase!!!!!možná se letos poprvý pustim do indooru,protože tohle fakt zamrzí!!!

Old Post 01-06-2009 v 08:08 AM
Scotty05
Nový Člen

Karma uživatele Scotty05 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 773

viem že sa ma sadiť okolo mája ale čo poviete keď to dám do zeme až teraz je to už neskoro?

Old Post 02-06-2009 v 15:26 PM
Scotty05 je offline   Profil uživatele Scotty05   Find more posts by Scotty05   Foto galerie člena Scotty05     Add Scotty05 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fry
Stálý Člen

Karma uživatele fry - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 774

je najvyssi cas sadit

Old Post 02-06-2009 v 15:35 PM
fry je offline   Profil uživatele fry   Find more posts by fry   Foto galerie člena fry   Click here to Send fry a Private Message   Add fry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nugget
Stálý Člen

Karma uživatele Nugget - 82% PěstitelskáKarma uživatele Nugget - 82% Pěstitelská

Lámať Příspěvek č. 775

Súhlasím z Erixonom nezaštipovať ale ohýbať alebo lámať...
Tento rok mám problém, že mi mravci zabili hordu malých rastliniek. Takže kupujem nové semienka nerobím si z toho tažkú hlavu. Vlastne som rád že si rozšírim genetiku...
A ja nemám veľkú spotrebu takže výnos bude si myslím teda dúfam postačujúci....

Čipešek a priatelia / 2009
Chmelové cannabinoidy ako hnojivo
My Indoor Greenhouse [No Grass]
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.

Old Post 08-06-2009 v 19:05 PM
Nugget je offline   Profil uživatele Nugget   Find more posts by Nugget   Foto galerie člena Nugget   Click here to Send Nugget a Private Message   Add Nugget to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Re: Lámať Příspěvek č. 776

citace:
Původní příspěvek od Nugget
Súhlasím z Erixonom nezaštipovať ale ohýbať alebo lámať...
Tento rok mám problém, že mi mravci zabili hordu malých rastliniek. Takže kupujem nové semienka nerobím si z toho tažkú hlavu. Vlastne som rád že si rozšírim genetiku...
A ja nemám veľkú spotrebu takže výnos bude si myslím teda dúfam postačujúci....

Taky doporučuji ohýbání!
Jestli mravci = mravenci?
Já mám na všech polích mravence a nikdy mi kytku nenapadli!
Samozřejmě vyplatí!Pokud chceš mít hulení tak se vyplatí kdykoliv.
Já sázel i 1.7 - 15.7 ze semen.Výnos mohl být okolo 15-20 g na kytku.
Také je dobré Pokud zaštipujete v průběhu růstu tak to uštípnutý si donést dom zakořenit a zasadit.Zvyšujete si tím zásoby do další sklizně.
Říkám každý G se bude hodit.Lepší je mít než kupovat nebo sockovat !

Naposledy upravil 09-06-2009 v 18:17 PM

Old Post 09-06-2009 v 18:11 PM
Host
Host

Příspěvek č. 777

No myslím, že je ještě času dosti. Pokud se jede z řízků.
Počítáme-li dva měsíce růst + růst v květu.
Rozhodně to nebude 1,5 m rostlina, ale každý G se hodí. Na kvalitu to nebude mít vliv.

Old Post 16-06-2009 v 22:51 PM
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 778

Určitě se to vyplatí! Já sázel loni 23.6. z řezů a kytky měly 3m a nejvyšší výnos byl 300g na kytku, pak ještě 17.7. a to byli kytky tak 1-1,5m a nejvyšší výnos 90g takže furt je ještě čas, ale chce to dobrý podmínky!

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 17-06-2009 v 08:14 AM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shaker
Nový Člen

Karma uživatele Shaker - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 779

Zdarec,kyti nasazene ted uz nemusi byt tak veliky,ale vliv na dozrani to urco nema,to se ridi samozrejme periodou svetlo/tma..Loni jsem sadil koncem cervna nebo spis jen dosazoval nejake rezivo,ktere se ke mne opozdene dostalo a z neceho byly docela zajimave vynosy,hlavne Power plant..Chtel bych rict,ze hlavne zalezi na tom jake pocasi bude jak v prubehu koumacky,tak i na konci,nejhorsi jsou deste a nasledne vlhka pred sklizni..plisen je svine..

Old Post 18-06-2009 v 18:25 PM
Shaker je offline   Profil uživatele Shaker   Find more posts by Shaker   Foto galerie člena Shaker   Click here to Send Shaker a Private Message   Add Shaker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxeaux
armed greenfidel

Karma uživatele Maxeaux - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 780

Yo, zvyknem sadiť tak v polovici juna/červen asi tak 15 cm planty, v septembri/zari su velke jak hovada. hlavne boostovat (len nespalit) v rastovej faze. pamatam si ze jeden typek tu mal thread; jednalo sa o experiment - ked si myslite ze uz je neskoro vysadit, pockajte este 2-3 tyzdne a az potom do zeme. Mal asi meter vysoke kytky :-) takze neskoro je az na jesen :-)

Old Post 18-06-2009 v 22:05 PM
Maxeaux je offline   Profil uživatele Maxeaux   Find more posts by Maxeaux   Foto galerie člena Maxeaux   Click here to Send Maxeaux a Private Message   Add Maxeaux to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxeaux! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 781

ja mam doma jeste 3 rezy co chci taky jeste nekam prdnout oni v poho dozrajou jen nebudou tak velky

Poteseni 2008
Poteseni 2009
Poteseni 2010
Poteseni 2011
Poteseni 2014
Poteseni 2015
Poteseni 2017

Old Post 20-06-2009 v 18:18 PM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 782

citace:
Původní příspěvek od Maxeaux
pamatam si ze jeden typek tu mal thread; jednalo sa o experiment - ked si myslite ze uz je neskoro vysadit, pockajte este 2-3 tyzdne a az potom do zeme. Mal asi meter vysoke kytky :-) takze neskoro je az na jesen :-)

https://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1

ale letos sem začal dřív

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 20-06-2009 v 19:58 PM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krast
Stálý Člen

Karma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 783

No, jarní únava pokračující až do léta, dobře trefené. Já sázel 13.6. a ještě 19.6. Uvidim. Hlavně že je zasazeno.:-d

Old Post 21-06-2009 v 22:57 PM
krast je offline   Profil uživatele krast   Find more posts by krast   Foto galerie člena krast   Click here to Send krast a Private Message   Add krast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Niari
Stálý Člen

Karma uživatele Niari - 16% PěstitelskáKarma uživatele Niari - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 784

citace:
Původní příspěvek od Tayem de Tox

https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

ale letos sem začal dřív

VPS, ten úvod je nádherný...:-D Bohužel mám taky LS a poslední řízky jsem dala do země dneska, PAP (pozdě, ale přece).

Jaké místo mají sny v tomto snu?

Old Post 26-06-2009 v 16:37 PM
Niari je offline   Profil uživatele Niari   Find more posts by Niari   Foto galerie člena Niari   Click here to Send Niari a Private Message   Add Niari to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 47 48 49 50 51 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás