Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, taky jsem dnes vysadil 1 unknown haze řízeček jen tak za okno do 2,5l květináče-počítám, že bude ještě tak měsíc růst...rozhodně ho nechci podporovat v sativoidním megarůstu hnojivy...uvidíme, pak dám report na moje out vlákno
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
takze kdyz si zasadim shivu skunk na zahrade, coz je co ja vim indica-sativa pul na pul, tak muzu pocitat s tim ze bude mit aspon ten metr bez zastrihavani?
tak jsem zkusil zasadit taky pár asik 30cm předpěst řezu něco do kukuřice něco vedle jsem zvědavej jestli z toho něco bude . . .protože místy byla celkemk exotycká hlavně to pole kukuřice z něhož se vyklubalo políčko u baráku majtele . .
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
myslite ze kdyz dnes dam seminko na nakliceni mohl bych s te kytky jeste neco sklidit?treba nechat to srpen zari venku v kvetniku a na kvet to dat za okno co myslite mato smysl?
No, na stránkách Dutch Passion píší, že venky sázet na přespěst je ideální začátkem Dubna, podle lunárního kalendáře se jeví ideálně 22., 23. Duben.
Minulý rok jsem dával některá semínka do kelímků koncem května a kyti dorostly cca 70-80% výšky, které by dorostly normálně.-Takže to je potom už docela na úkor velikosti (ideální pro toho, kdo nechce mít obludy.)
No a ty vzory-dal bych je koncem května/začátkem června ven, ale třeba minulej rok bylo začátkem června krupobití, které jim poničilo listí....to potom -může se stát cokoliv, počasí si občas dělá, co chce...
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.