Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ja mam kukuricne pole fakt ale fakt ze blizko ale bojim sa...to kazdy si tam chodi kradnut kukuricu vo velkom xD a bojim zeby to tam nasli...jedine zeby som to dal dakam doprostred ale to uz by som ani ja nenasiel xD ...ale teraz mam velky problem zohnat semiacka takze to je jedina vec o ktoru sa momentalne zaujimam...je sice skoro ale chcem si byt isty...ale nikto nema ...a asi ani mat nebudu...nvm ako to vyriesim ale asi budem musiet zainvestovat a kupit daky out mix alebo take daco z netu...sakra..
fuuuha a kebyze mam 250 cm rastlinu a aj celkom slusne rozkonarenu tak by som bol velmi stastny stanley xD ...to je co za odrodu...a kolko toho mas v tom poli...ci len jednu rastlinku? a este ti to nikto nenasiel?
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
No.....odrudu mam Jack Herrer, rostliny mi ještě v kukuřici nenašli, já to totiž dávám doprostřed, nejhorší je, když má kuku 2,5-3m a ted to hledej že?
Takhle to dělám já: kytky dám doprostřed kuku cca 5-8 kytek, navezu trochu hnoje, na začátku kuku si označím přesnej řádek kudma mam ke kytkám jít( zvláštně vztycenej klacek atd.) Poté to vždy najdu.
Jo a semínka si sežen budto tady z forka nebo od nejakyho dealera z okoli.
Doporučuji zeptat se člena CRACKer, ten mi prodal na tento rok dvě výborný odrůdy a dal mi ještě bonus, ani poštu jsem nemusel platit, on rozprodava svuj in, tak sem zvědavej jak těm jeho in kytkám se bude v kuku líbit.
no oukej...v poslednej dobe ma dost oj*bali ludia...kupoval som ganju a nie semiacka a nic z toho...a kedze je to tu teraz zadarmo tak sa bojim ze sem budu chodit ludia a ze budu davat zle inzeraty...a kazdeho oklamu...ale tohto sa spitam ked odporucas ... a ja som ete nikdy z tadeto nic nekupoval a ako to vlastne funguje...ja mu v obalke poslam nejake eura a on mi posle v obalke seeds ci ako?
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Ne ne, ale nevim jestli by ti to poslal na slovensko. On neposílá na dobírku.....má s tím prý špatné zkušenosti.......normálně mu pošleš peníze předem na učet a on ti to pošle v obálce, ale ještě vyčkej, ted kolem 12cte hodiny mi to prijde, tak sem dam report jak to dopadlo.
Kašli na předraženou seedbanku........jak sem psal, tak mi prišla obálka od CRACKer a semínka byli zvlášt ve zkumavkách
Takové velké semínka jsem ještě neviděl, mám white widow a orange bug.
Ja si na zacatku zimy hodil seminko do provizorni skrinky a prerostlo to tak, ze se to tam neveslo tak sem to hodil pres zimu za okno xD a roste...mel jsem stesti, pze je to samice tak sem neco rizkoval a dal to do puvodni skrine a kolem toho dubna/kvetna je dam ven...asi vcetne ty matky, ktera se rozjizdi uz celou zimu .
Původní příspěvek od stanley Kašli na předraženou seedbanku........jak sem psal, tak mi prišla obálka od CRACKer a semínka byli zvlášt ve zkumavkách
Takové velké semínka jsem ještě neviděl, mám white widow a orange bug.
já osobně bych doporučoval až podle palic ne podle velikosti semínek
Ale víte co mě na tom předpěstování ser.? Ty mrchy se táhnou strašně za světlem. Ted pájím na univerzální plošný spoj 400 led diod udělám indoor skřínku.
Původní příspěvek od stanley Ale víte co mě na tom předpěstování ser.? Ty mrchy se táhnou strašně za světlem. Ted pájím na univerzální plošný spoj 400 led diod udělám indoor skřínku.
Stáhni světlo níž k vrškům a zaštípni
Problémy s fórem, nebo potřebujete jen upravit své téma? Pošlete PM.
je to poravda že když je seminko dřive zasete tak z toho bude větši kytka?mam už ted jedno maroko vylezle ale je to moc velky divoch do toho rustu takže ho podpíram.A ještě jeden dotaz genetika ktera dozrava až v listopadu,je lepši ji zasadit dřive nebo později?
dikes za rady...
2Tomina: jo je pravda, ze cim driv zasadis, tim vetsi kytky budes mit, ale kdyz je zasadis moc brzo (kdyz je jeste zima) tak ti taky muzou chcipnout a taky zalezi na genetice. navic neni vzdycky dobre mit co nejvetsi kytky :-)
Ja uz chtel dat klicit a predpestovat ale pocasi zatim nepreje...Tak jeste pockam az zacne tat snih hned to svinstvo sleze zacnu predpestovavat a v pulce dubna to hodim venka..
hašulda - mám zkušenost že první návaly teplejšího počasí nevydrží dlouho a hned je za dveřmi zase hra s počasím. dávám pro jistotu až květen. a na předpěst to jde kdykoliv(indoor) ale jestli myslíš okno tak bych aspoň měsíc ještě počkal - když to dáš moc brzo, nakvete ti hned zjara :O
jj no uvidim co mi ty tri hodej proste rysk mimochodem vsechno docela trva a nez se nadejem tak je tu pekny pocasy ac se to ubec nezda pac cely den u nas snezilo no na zlost. Femky mi prijdou o neco pozdeji takze asi v puly brezna dam zaklicit cca 25. vsechny semena ze sbanky a to uz je akorat na dobrej predpest, a bohuzel za oknem ale neva vetsi kvetinace dobra puda, perlit a ony to daj skvele potrebuju predpestit brzy abych mohl udelat rizky (indoors podminky na to nemam) bude muset stacit slunce. ŠAK ONO SE TO POVEDE good luck vsem
Původní příspěvek od Hašulda jj no uvidim co mi ty tri hodej proste rysk mimochodem vsechno docela trva a nez se nadejem tak je tu pekny pocasy ac se to ubec nezda pac cely den u nas snezilo no na zlost. Femky mi prijdou o neco pozdeji takze asi v puly brezna dam zaklicit cca 25. vsechny semena ze sbanky a to uz je akorat na dobrej predpest, a bohuzel za oknem ale neva vetsi kvetinace dobra puda, perlit a ony to daj skvele potrebuju predpestit brzy abych mohl udelat rizky (indoors podminky na to nemam) bude muset stacit slunce. ŠAK ONO SE TO POVEDE good luck vsem
zdravim te.
na Indor podninky nic moc nepotrebujes otazka par kurun
skoro vse se da tak nejak najit i doma...
staci ti nejake to svetilko na Př:usporky,zarivky a nejaky obyc PC vetracek a jedny spinacky..samo take hlinu a kvetniky
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Původní příspěvek od PIPER indor zere prachy za elketrinu :-(
jaj za tu zarivku je to tak 150 kč za celí pred prest...neni to zas tak drahe!!!
me doma jede 500w/H jen za svetlo. a kde mas ventylaci...a neni to zas takova palka
takze tech par slupek bych vubec neresil ver my
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Ale pánové, jistěže nebudu mít jen jedno políčko s méma rannéma kytkama, nějáký dám klíčit v dubnu......a s tím nakvítáním.....dosvěcuji 320X led diodama, aby nenakvítaly, tot asi vše.
Ja si nejdem predpestovať... Mám fleka (na ktorom som zistil nedávno), ktorý kryje len asi 2m vysoké šipky a nie sú úplne všade, takže posadím kus neskôr, lebo Durban má dobrý rastový potenciál, takže vysadím asi koncom apríla a začiatkom mája...
Tři klony mám pod zářivkou tak snad se je povede vypěstovat na balkoně, dofam že na ně není brzo. Jinak během 14 dní mám v plánu skouknout pole, trošku vápna neuškodí, na přelomu března/dubna zasadim doma semínka ...
Původní příspěvek od stanley Tak již jsem dal dvě tří centimetrový kyticky ven do skleniku.....teplota vcera v 1 rano 4,5 stupně.....no uvidim, je to jen taký pokus.
ved to je dost zima ni?a odfot to...ja chcem vediet ze co sa s tymi kvietkami stane a to su tie od crackera?
Jop máš pravdu je hooodně brzo, ale za zkoušku to stoji.....hodím sem foto po jednom týdnu. Dnes jsem se byl na ně podívat a maji 4cm, takže 1cm vyrostly, roste to tak pomalu kvůli té zkur. zimě.
peace
Původní příspěvek od BoBoR ved a kam sa nahlite chlapci...trpezlivost ruze /sisky/ prinasa
Nebaví mě čekat a čekat,zkusit se ma všechno a ten NO NAME stojí za to na zkoušku:-) Lepší než furt čekat.Vim že je dost brzo,ale uvidíme,třeba budu překvapenej:-)