Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja si na zacatku zimy hodil seminko do provizorni skrinky a prerostlo to tak, ze se to tam neveslo tak sem to hodil pres zimu za okno xD a roste...mel jsem stesti, pze je to samice tak sem neco rizkoval a dal to do puvodni skrine a kolem toho dubna/kvetna je dam ven...asi vcetne ty matky, ktera se rozjizdi uz celou zimu .
Původní příspěvek od stanley Kašli na předraženou seedbanku........jak sem psal, tak mi prišla obálka od CRACKer a semínka byli zvlášt ve zkumavkách
Takové velké semínka jsem ještě neviděl, mám white widow a orange bug.
já osobně bych doporučoval až podle palic ne podle velikosti semínek
Ale víte co mě na tom předpěstování ser.? Ty mrchy se táhnou strašně za světlem. Ted pájím na univerzální plošný spoj 400 led diod udělám indoor skřínku.
Původní příspěvek od stanley Ale víte co mě na tom předpěstování ser.? Ty mrchy se táhnou strašně za světlem. Ted pájím na univerzální plošný spoj 400 led diod udělám indoor skřínku.
Stáhni světlo níž k vrškům a zaštípni
Problémy s fórem, nebo potřebujete jen upravit své téma? Pošlete PM.
je to poravda že když je seminko dřive zasete tak z toho bude větši kytka?mam už ted jedno maroko vylezle ale je to moc velky divoch do toho rustu takže ho podpíram.A ještě jeden dotaz genetika ktera dozrava až v listopadu,je lepši ji zasadit dřive nebo později?
dikes za rady...
2Tomina: jo je pravda, ze cim driv zasadis, tim vetsi kytky budes mit, ale kdyz je zasadis moc brzo (kdyz je jeste zima) tak ti taky muzou chcipnout a taky zalezi na genetice. navic neni vzdycky dobre mit co nejvetsi kytky :-)
Ja uz chtel dat klicit a predpestovat ale pocasi zatim nepreje...Tak jeste pockam az zacne tat snih hned to svinstvo sleze zacnu predpestovavat a v pulce dubna to hodim venka..