Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 36 37 38 39 40 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Mr.skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.skunk - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 593

Neni 1.dubna trošku brzo?

nevim nic

Old Post 08-02-2009 v 14:47 PM
Mr.skunk je offline   Profil uživatele Mr.skunk   Find more posts by Mr.skunk   Foto galerie člena Mr.skunk   Click here to Send Mr.skunk a Private Message   Add Mr.skunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stanley
Stálý Člen

Karma uživatele stanley - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 594

jj, je to brzo, ale kyti se dycky chytnou a vyrostou opravdu velke, coz ma zanasledek větší stavba kyti a větší výnos

Old Post 08-02-2009 v 15:18 PM
stanley je offline   Profil uživatele stanley   Find more posts by stanley   Foto galerie člena stanley   Click here to Send stanley a Private Message   Add stanley to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoBoR
Stálý Člen

Karma uživatele BoBoR - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 595

skusim aj ja ...sice je to asi o mesiac skor nez obvikle ale za pokus to bude stat / dufam xD / ...ak mi kvietky prechladnu a umru tam ta stanley nebudem mat rad xDDD...

Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú

Old Post 08-02-2009 v 15:45 PM
BoBoR je offline   Profil uživatele BoBoR   Find more posts by BoBoR   Foto galerie člena BoBoR   Click here to Send BoBoR a Private Message   Add BoBoR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stanley
Stálý Člen

Příspěvek č. 596

na vlastni nebezpeci.......nedavej kyti ven, pokud bude vecer a rano meně nez 8 stupnu, sice mě přežili i v 1 stupni, ale on se zastavi rust, jestli bude teply duben tak si myslim no problemm.....

Old Post 08-02-2009 v 16:07 PM
stanley je offline   Profil uživatele stanley   Find more posts by stanley   Foto galerie člena stanley   Click here to Send stanley a Private Message   Add stanley to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 597

brezen-duben - predpest za oknem - normal seeds
kveten - lowridery

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 08-02-2009 v 16:14 PM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.skunk - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 598

jak tak koukam tak to taky zkusim Zkusit se ma všechno.Ale radši jen nějakej No name.Sem už tedka zvědavej co ztoho bude.

nevim nic

Old Post 08-02-2009 v 17:54 PM
Mr.skunk je offline   Profil uživatele Mr.skunk   Find more posts by Mr.skunk   Foto galerie člena Mr.skunk   Click here to Send Mr.skunk a Private Message   Add Mr.skunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoBoR
Stálý Člen

Příspěvek č. 599

a stanley?kolko krat si to uz vyskusal...a ake mavas straty...a davas kvietkom aj daku ochranu?ako napriklad ze ich tak pekne obalis ihlicim a potom im je krasne teplucko xD ...ci len tak na prirodu to nahavas?a nestava sa ti niekedy ze daka rastlinka tu zimu psychicky nezvladne a zblazni sa?-prestane rast , zacne robit divne veci...........

Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú

Old Post 08-02-2009 v 20:09 PM
BoBoR je offline   Profil uživatele BoBoR   Find more posts by BoBoR   Foto galerie člena BoBoR   Click here to Send BoBoR a Private Message   Add BoBoR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stanley
Stálý Člen

Příspěvek č. 600

Čau, ano výnosy sou asi o 20% lepší, ale musí být teplo jinak rostliny moc nevyrostou, minulej rok byla docela zima a porad pršelo, ale i tak to rostlinam zase tak nevadilo.
Sázím do kukuřice, všechno nechávám na přírodě, kytky mívaj normalně tak 150-170cm( to bylo ještě, když jsem sázel 15.5 )
Tedka sázím dříve a rostliny mívají v říjnu aš 250cm........každým rokem mám stejné odrůdy.
Pokud také sázíš do kukurky, tak doporučuji odvážet kyti na pole, až bude kuku vysoko cca 30cm, oni to totiž stříkají nějakým postřikem.
Dycky se snažím, aby kyti byla stejně vysoka ako kukurica, proto sázím dříve.

Old Post 08-02-2009 v 21:35 PM
BoBoR
Stálý Člen

Příspěvek č. 601

no ja mam kukuricne pole fakt ale fakt ze blizko ale bojim sa...to kazdy si tam chodi kradnut kukuricu vo velkom xD a bojim zeby to tam nasli...jedine zeby som to dal dakam doprostred ale to uz by som ani ja nenasiel xD ...ale teraz mam velky problem zohnat semiacka takze to je jedina vec o ktoru sa momentalne zaujimam...je sice skoro ale chcem si byt isty...ale nikto nema ...a asi ani mat nebudu...nvm ako to vyriesim ale asi budem musiet zainvestovat a kupit daky out mix alebo take daco z netu...sakra..
fuuuha a kebyze mam 250 cm rastlinu a aj celkom slusne rozkonarenu tak by som bol velmi stastny stanley xD ...to je co za odrodu...a kolko toho mas v tom poli...ci len jednu rastlinku? a este ti to nikto nenasiel?

Old Post 09-02-2009 v 08:56 AM
stanley
Stálý Člen

Příspěvek č. 602

No.....odrudu mam Jack Herrer, rostliny mi ještě v kukuřici nenašli, já to totiž dávám doprostřed, nejhorší je, když má kuku 2,5-3m a ted to hledej že?
Takhle to dělám já: kytky dám doprostřed kuku cca 5-8 kytek, navezu trochu hnoje, na začátku kuku si označím přesnej řádek kudma mam ke kytkám jít( zvláštně vztycenej klacek atd.) Poté to vždy najdu.

Jo a semínka si sežen budto tady z forka nebo od nejakyho dealera z okoli.

Doporučuji zeptat se člena CRACKer, ten mi prodal na tento rok dvě výborný odrůdy a dal mi ještě bonus, ani poštu jsem nemusel platit, on rozprodava svuj in, tak sem zvědavej jak těm jeho in kytkám se bude v kuku líbit.

Old Post 09-02-2009 v 09:09 AM
BoBoR
Stálý Člen

Příspěvek č. 603

no oukej...v poslednej dobe ma dost oj*bali ludia...kupoval som ganju a nie semiacka a nic z toho...a kedze je to tu teraz zadarmo tak sa bojim ze sem budu chodit ludia a ze budu davat zle inzeraty...a kazdeho oklamu...ale tohto sa spitam ked odporucas ... a ja som ete nikdy z tadeto nic nekupoval a ako to vlastne funguje...ja mu v obalke poslam nejake eura a on mi posle v obalke seeds ci ako?

Old Post 09-02-2009 v 09:22 AM
stanley
Stálý Člen

Příspěvek č. 604

Ne ne, ale nevim jestli by ti to poslal na slovensko. On neposílá na dobírku.....má s tím prý špatné zkušenosti.......normálně mu pošleš peníze předem na učet a on ti to pošle v obálce, ale ještě vyčkej, ted kolem 12cte hodiny mi to prijde, tak sem dam report jak to dopadlo.

Naposledy upravil stanley 09-02-2009 v 10:01 AM

Old Post 09-02-2009 v 09:43 AM
Host
Host

Příspěvek č. 605

kolem 15.3 hodim za okno a pak v dubnu az bude vecer teplo tak kytky poputuju ven,

Old Post 09-02-2009 v 17:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoBoR
Stálý Člen

Příspěvek č. 606

fuuuha...tak to ta rastlinka bude mat veeeeeeeeeeeeeela casu na rast xD

Old Post 10-02-2009 v 10:37 AM
Host
Host

Příspěvek č. 607

hehe jestli chceš záruku všeho možnýho tak objednej z některé z osvědčených seedbank. snad jsem tě navedl dostatečně dobře .)

Old Post 10-02-2009 v 10:52 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stanley
Stálý Člen

Příspěvek č. 608

Kašli na předraženou seedbanku........jak sem psal, tak mi prišla obálka od CRACKer a semínka byli zvlášt ve zkumavkách
Takové velké semínka jsem ještě neviděl, mám white widow a orange bug.

Old Post 10-02-2009 v 13:50 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 36 37 38 39 40 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás