Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
skusim aj ja ...sice je to asi o mesiac skor nez obvikle ale za pokus to bude stat / dufam xD / ...ak mi kvietky prechladnu a umru tam ta stanley nebudem mat rad xDDD...
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
na vlastni nebezpeci.......nedavej kyti ven, pokud bude vecer a rano meně nez 8 stupnu, sice mě přežili i v 1 stupni, ale on se zastavi rust, jestli bude teply duben tak si myslim no problemm.....
a stanley?kolko krat si to uz vyskusal...a ake mavas straty...a davas kvietkom aj daku ochranu?ako napriklad ze ich tak pekne obalis ihlicim a potom im je krasne teplucko xD ...ci len tak na prirodu to nahavas?a nestava sa ti niekedy ze daka rastlinka tu zimu psychicky nezvladne a zblazni sa?-prestane rast , zacne robit divne veci...........
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Čau, ano výnosy sou asi o 20% lepší, ale musí být teplo jinak rostliny moc nevyrostou, minulej rok byla docela zima a porad pršelo, ale i tak to rostlinam zase tak nevadilo.
Sázím do kukuřice, všechno nechávám na přírodě, kytky mívaj normalně tak 150-170cm( to bylo ještě, když jsem sázel 15.5 )
Tedka sázím dříve a rostliny mívají v říjnu aš 250cm........každým rokem mám stejné odrůdy.
Pokud také sázíš do kukurky, tak doporučuji odvážet kyti na pole, až bude kuku vysoko cca 30cm, oni to totiž stříkají nějakým postřikem.
Dycky se snažím, aby kyti byla stejně vysoka ako kukurica, proto sázím dříve.
no ja mam kukuricne pole fakt ale fakt ze blizko ale bojim sa...to kazdy si tam chodi kradnut kukuricu vo velkom xD a bojim zeby to tam nasli...jedine zeby som to dal dakam doprostred ale to uz by som ani ja nenasiel xD ...ale teraz mam velky problem zohnat semiacka takze to je jedina vec o ktoru sa momentalne zaujimam...je sice skoro ale chcem si byt isty...ale nikto nema ...a asi ani mat nebudu...nvm ako to vyriesim ale asi budem musiet zainvestovat a kupit daky out mix alebo take daco z netu...sakra..
fuuuha a kebyze mam 250 cm rastlinu a aj celkom slusne rozkonarenu tak by som bol velmi stastny stanley xD ...to je co za odrodu...a kolko toho mas v tom poli...ci len jednu rastlinku? a este ti to nikto nenasiel?
No.....odrudu mam Jack Herrer, rostliny mi ještě v kukuřici nenašli, já to totiž dávám doprostřed, nejhorší je, když má kuku 2,5-3m a ted to hledej že?
Takhle to dělám já: kytky dám doprostřed kuku cca 5-8 kytek, navezu trochu hnoje, na začátku kuku si označím přesnej řádek kudma mam ke kytkám jít( zvláštně vztycenej klacek atd.) Poté to vždy najdu.
Jo a semínka si sežen budto tady z forka nebo od nejakyho dealera z okoli.
Doporučuji zeptat se člena CRACKer, ten mi prodal na tento rok dvě výborný odrůdy a dal mi ještě bonus, ani poštu jsem nemusel platit, on rozprodava svuj in, tak sem zvědavej jak těm jeho in kytkám se bude v kuku líbit.
no oukej...v poslednej dobe ma dost oj*bali ludia...kupoval som ganju a nie semiacka a nic z toho...a kedze je to tu teraz zadarmo tak sa bojim ze sem budu chodit ludia a ze budu davat zle inzeraty...a kazdeho oklamu...ale tohto sa spitam ked odporucas ... a ja som ete nikdy z tadeto nic nekupoval a ako to vlastne funguje...ja mu v obalke poslam nejake eura a on mi posle v obalke seeds ci ako?
Ne ne, ale nevim jestli by ti to poslal na slovensko. On neposílá na dobírku.....má s tím prý špatné zkušenosti.......normálně mu pošleš peníze předem na učet a on ti to pošle v obálce, ale ještě vyčkej, ted kolem 12cte hodiny mi to prijde, tak sem dam report jak to dopadlo.
Kašli na předraženou seedbanku........jak sem psal, tak mi prišla obálka od CRACKer a semínka byli zvlášt ve zkumavkách
Takové velké semínka jsem ještě neviděl, mám white widow a orange bug.