Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hašulda - mám zkušenost že první návaly teplejšího počasí nevydrží dlouho a hned je za dveřmi zase hra s počasím. dávám pro jistotu až květen. a na předpěst to jde kdykoliv(indoor) ale jestli myslíš okno tak bych aspoň měsíc ještě počkal - když to dáš moc brzo, nakvete ti hned zjara :O
jj no uvidim co mi ty tri hodej proste rysk mimochodem vsechno docela trva a nez se nadejem tak je tu pekny pocasy ac se to ubec nezda pac cely den u nas snezilo no na zlost. Femky mi prijdou o neco pozdeji takze asi v puly brezna dam zaklicit cca 25. vsechny semena ze sbanky a to uz je akorat na dobrej predpest, a bohuzel za oknem ale neva vetsi kvetinace dobra puda, perlit a ony to daj skvele potrebuju predpestit brzy abych mohl udelat rizky (indoors podminky na to nemam) bude muset stacit slunce. ŠAK ONO SE TO POVEDE good luck vsem
Původní příspěvek od Hašulda jj no uvidim co mi ty tri hodej proste rysk mimochodem vsechno docela trva a nez se nadejem tak je tu pekny pocasy ac se to ubec nezda pac cely den u nas snezilo no na zlost. Femky mi prijdou o neco pozdeji takze asi v puly brezna dam zaklicit cca 25. vsechny semena ze sbanky a to uz je akorat na dobrej predpest, a bohuzel za oknem ale neva vetsi kvetinace dobra puda, perlit a ony to daj skvele potrebuju predpestit brzy abych mohl udelat rizky (indoors podminky na to nemam) bude muset stacit slunce. ŠAK ONO SE TO POVEDE good luck vsem
zdravim te.
na Indor podninky nic moc nepotrebujes otazka par kurun
skoro vse se da tak nejak najit i doma...
staci ti nejake to svetilko na Př:usporky,zarivky a nejaky obyc PC vetracek a jedny spinacky..samo take hlinu a kvetniky
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Původní příspěvek od PIPER indor zere prachy za elketrinu :-(
jaj za tu zarivku je to tak 150 kč za celí pred prest...neni to zas tak drahe!!!
me doma jede 500w/H jen za svetlo. a kde mas ventylaci...a neni to zas takova palka
takze tech par slupek bych vubec neresil ver my
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Ale pánové, jistěže nebudu mít jen jedno políčko s méma rannéma kytkama, nějáký dám klíčit v dubnu......a s tím nakvítáním.....dosvěcuji 320X led diodama, aby nenakvítaly, tot asi vše.
Ja si nejdem predpestovať... Mám fleka (na ktorom som zistil nedávno), ktorý kryje len asi 2m vysoké šipky a nie sú úplne všade, takže posadím kus neskôr, lebo Durban má dobrý rastový potenciál, takže vysadím asi koncom apríla a začiatkom mája...