Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ThunderFuck! ja bych nevahal a sazel.... jen mi neni jasne proc mu radite rizky ano semena ne. j byt to vydel spise naopak semena se prizpusobuji lepe jak klony... kazdopade 100g minimalne sklidis.... za mesíc není problem vypestovat 1m kytku a dalsi 2mesice kvetu ato take roste... proste budes mit neco jako ,,lampu´´ venku... takze nevahej a sazej
Ja bych to tak nezveličoval "proste budes mit neco jako lampu venku..." ale to slovicko NECO tam hraje velkou roli normalne zasad do sklizne mas jeste cas
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Díky všem za rady. Kvalitní genetiku mám v řízkách, takže příští víkend jdu na to. Měl jsem obavy, aby v době poslední fáze květu nepřišla na kytky nějaká ta plíseň, ale když přijde vyřeším to nějakým kvalitním postřikem. Bude to můj první OUT, tedy pokud nepočítám kytky za oknem..
Můžu mluvit sprostě, poslouchat rock'n'roll, pro mě už není místo v ráji..
zdar
včera jsme bodli 4 durbany,18cm řezany do royalty mixu ven za králíkárnu,tam je světla celej den dost(tedy pokud bude oskar trčet)
a počítám s malým angreštem,loni nám to narostlo na 65cm.
...prostě to pořád ještě jde,kilo toho nebude
nazdar pestovatelia .. som tu novy tak sa chcem hned spytat tych skusenejsich ohladne outdooru..
Mam jednu rastlinu outdoor nejaky noname sativa chcel som ich zasadit viac ale nevidalo .. ma asi tak mesiac cize okolo toho 10 juna ( červen ) som ju sadil .. chcem sa spytat ci to nebolo uz dost neskoro kedze citam ze by sa malo uz v maji ( květen ) sadit .. a kedze som ju zasasdil takto neskorsie tak kolko by mi mohla narast asi ? ma to vobec vyznam bude tam aj nejaky vynos ? riesil som to tak ze som vykopal nejaku jamu normalne do zeme a nasypal som tam 20 litrov nejakeho univerzalneho substratu a tam som to zasadil a dnes som to hnojil zihlavovym ( koprivovim ) vyluhom a miesal som to tak ze do flase som nalial 150 ml vody a do nej som nalial 15 ml tej sracky a tak som to pohnojil .. spravil som to dobre ? a este mam jeden problem pred asi 5 dnami som zastrihol 4 listy cize by mali odtial rast dalsie a dnes som prisiel sa nanu pozret a vobec nic tam nerastie pls poradte mi diki
mno... pokud je to skutecne sativka, tak by nemela mit problem se dvema metry... moje kytky klicily asi o dva tejdny driv nez to tvoje a podivej se na ne... koncentrace hnojeni dobra, ale mel si toho davat trochu vic objemove... tak desetkrat a nevim, co myslis zastrihnutim listu... jako zes ufiknul listy, aby mely bocni vetve vic prostoru? nebo normalni zafik nahore? nebo jakoze fimku? pokud si fakt zafik jenom listy jako takovy (promin, jestli z tebe delam debila) tak to nic neudela... ty vyhonky se netvori zastrihnutim (krome fimu) ale jenom se tim da prostor vetvim, ktery by jinak byly bocni, k tomu, aby se staly hlavnima
no hej hej je to klasika outdoorova sativa ziadna silna odroda proste klasika ... no jo ufinkul sem listy aby mneli viac prostoru tie bocne co by mali odtial vyrast ale nic nerastie nechapem to pretoze ked som isiel minuly rok balkon tak mi to kamos ukazoval ako sa to ma tak zatrihovat a robil som to presne tak a vtedy mi hned krasne zacali odtial dalsie vetvy rast a potom uz sa mi na nich krasne zacali sisky robit vtedy to islo bez problemov a teraz som spravil to iste a nic a este sa mi zda ako keby prestala rast alebo co
chtelo by to asi hodit fotky... jestlis ji vostrihal nejak fakt brutalne, tak by to davalo smysl, protoze by holka ztratila hodne fotosyntezy... taky pokud si ty listy ufik tam, kde vetve jeste nebyly ani videt, tak se to projevi negativne... kamarad to proved na dvou kytkach, pricemz na jedny uz byly maly vetvicky, ta se krasne rozkerovatela, ale druha, ktera jela spis do vejsky a mela jenom takovy ty dva prisedly pidilistecky, si to moc nedala a o hodne ji to zbrzdilo
Ja myslim,ze s tema listama jsi neudelal dobre.Ale to uz je ted jedno.Ja jsem taky zasadil pozde a doufam,ze to jete naroste.Jestli to mas na nejakym slunecnym miste,budes dobre zalejvat,obcas pohnojis,tak by to mohlo dopadnout dobre.Hlavne uz nic nezastipuj.Ono se to pak na tejden zastavi.
Já zasadil 15 kytek na třech ruznejch mistech, tak snad se jim povede.. Nejvetsi varku 11 kytek mam na anticorkoznim miste, ale mam trosku strach s budoucich plisni. Je to muj prvni OUT tak zatim budu sbirat postrehy..
Můžu mluvit sprostě, poslouchat rock'n'roll, pro mě už není místo v ráji..
Určitě sázej, za pokus to stojí ... Ale bacha na vysoký teploty - já sadil před dvěmi týdny do skleníku, kde je teď cca. 35 stupňů a než se to rozjelo, tak to trochu zeschlo
ja sem dal vcera klicit jeste nejaky semena od kamosa prej by to mela bej nebula tak doufam ze do dvou dnu se otevrou.je to spis jen tkova zkouska jestli neco jeste vyroste.jinak budu davat neco sklenik a zbytek out.
Ted uz mi to prijde docela pozde-prece jenom to bude rust tak mesic,mozna mesic a pul.Pocitam,ze ty rostlinky budou tak 30-45 cm vysoke, v tom skleniku tak do metru,ale hodne zalezi na pocasi.Tady je uz 14 dni hnusne a moc to neroste.
podla toho kedy si zozeniem semiacka...z netu su kvalitne ale drahe...tak si zhanam po kamaratoch ale dako mi nejde zatial...ale v plane mam sadit tak ku koncu aprila aby som to doma mohol pekne zastipnu a v maji vyhodit von...
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
us ted si delam matky na ven
abych mel dostatek rezu
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
planujem to naklicit v aprili a zasadit v maji (kveten)
pls planujem durbana na tento rok a chcem sa spytat za kolko asi budu mat rastliny samcie a samicie znaky?? kludne mi piste aj PM diky moc
Původní příspěvek od mandrew planujem to naklicit v aprili a zasadit v maji (kveten)
pls planujem durbana na tento rok a chcem sa spytat za kolko asi budu mat rastliny samcie a samicie znaky?? kludne mi piste aj PM diky moc
Ked ich k tomu prinutia svetelne podmienky - fotoperioda.
Ja sadim v maji, niekedy az zaciatkom juna.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Zdravim.
Chci letos sadit do kukurice,ale posledni moznost budu mit koncem kvetna (coz je kuli postriku kukurice brzo) a potom az kolem 20 cervna,pojedu z naklicenych seminek rovnou do hliny...modylek zacina kvest tak kolem 1. pulky cervence....muzete mi nekdo priblizit jak to zhruba bude vypadat?myslym velikost kytek a vynos...diky
Původní příspěvek od matata Zdravim.
Chci letos sadit do kukurice,ale posledni moznost budu mit koncem kvetna (coz je kuli postriku kukurice brzo) a potom az kolem 20 cervna,pojedu z naklicenych seminek rovnou do hliny...modylek zacina kvest tak kolem 1. pulky cervence....muzete mi nekdo priblizit jak to zhruba bude vypadat?myslym velikost kytek a vynos...diky
To ti nikdo nemůže říct.Jakej stoho budeš mít výnos.
Jelikož ti to ovlivňuje spousty faktoru.
Slunce/Hnojení/Hlína/Genetika a Starání se o to.
Také záleží jak moc budeš zaštipovat či vůbec budeš štípat.
Hold se budeš muset nechat překvapit.
Abych nebyl OT.
Tak já se chystám někdy v polovině až konecem března na předpěst.
Jinak ven sázím někdy koncem dubna.Záleží jak dovolí počasí.
Chystám malej předpěst už na začátku března (naklíčit), což se mi asi před čtyřmi lety velmi osvědčilo. Sice je problém na začáátku května větší kytky transportovat (obzvlášť na kole), ale zase vám to neožerou slimáci apod. a navíc jsou z toho většinou silné a velké kytky... Samozřejmě si musíte být jisti, že si můžete v daném terénu dovolit vypěstovat taková hovada...
Kvitnut ti to urcite nezacne ale rast ano staci ked si to das do maleho kochla a moc ti to nenarostne asi tak ako potrebujes a potom to pacnes v maji do zemi kde ti to dorostne a dokvitne snad
5.4.2009 to by som bol najradsej keby ze sa da chcem skusit hashbery alebo nieco od mandaly .....dufam ze tento rok bude svietit stale slnko a kazdu druhu noc bude trocha prsat ale to by som chcel asi vela
Tak ja zacinam zaciatkom marca .nakolko zijem v anglicku a leto je tu kratke zacina skoro a jesen strasne humidity.od marca pod lampou a potom sup babenky out.
Hmmm, to ja to jako kazdym rokem dávám naklíčit na začátku unora, 1. dubna kytka rozvazim kam se jen da, sice maj 40cm, ale s krosnou se to da v klidecku prevazet.
Ji jinak předpěstovávám za oknem a rostlinky sou dycky povytahly a slaby, tak musim dycky dávat pozor na přepravu.
skusim aj ja ...sice je to asi o mesiac skor nez obvikle ale za pokus to bude stat / dufam xD / ...ak mi kvietky prechladnu a umru tam ta stanley nebudem mat rad xDDD...
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
na vlastni nebezpeci.......nedavej kyti ven, pokud bude vecer a rano meně nez 8 stupnu, sice mě přežili i v 1 stupni, ale on se zastavi rust, jestli bude teply duben tak si myslim no problemm.....
a stanley?kolko krat si to uz vyskusal...a ake mavas straty...a davas kvietkom aj daku ochranu?ako napriklad ze ich tak pekne obalis ihlicim a potom im je krasne teplucko xD ...ci len tak na prirodu to nahavas?a nestava sa ti niekedy ze daka rastlinka tu zimu psychicky nezvladne a zblazni sa?-prestane rast , zacne robit divne veci...........
Čau, ano výnosy sou asi o 20% lepší, ale musí být teplo jinak rostliny moc nevyrostou, minulej rok byla docela zima a porad pršelo, ale i tak to rostlinam zase tak nevadilo.
Sázím do kukuřice, všechno nechávám na přírodě, kytky mívaj normalně tak 150-170cm( to bylo ještě, když jsem sázel 15.5 )
Tedka sázím dříve a rostliny mívají v říjnu aš 250cm........každým rokem mám stejné odrůdy.
Pokud také sázíš do kukurky, tak doporučuji odvážet kyti na pole, až bude kuku vysoko cca 30cm, oni to totiž stříkají nějakým postřikem.
Dycky se snažím, aby kyti byla stejně vysoka ako kukurica, proto sázím dříve.