Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Určitě sázej, za pokus to stojí ... Ale bacha na vysoký teploty - já sadil před dvěmi týdny do skleníku, kde je teď cca. 35 stupňů a než se to rozjelo, tak to trochu zeschlo
ja sem dal vcera klicit jeste nejaky semena od kamosa prej by to mela bej nebula tak doufam ze do dvou dnu se otevrou.je to spis jen tkova zkouska jestli neco jeste vyroste.jinak budu davat neco sklenik a zbytek out.
Ted uz mi to prijde docela pozde-prece jenom to bude rust tak mesic,mozna mesic a pul.Pocitam,ze ty rostlinky budou tak 30-45 cm vysoke, v tom skleniku tak do metru,ale hodne zalezi na pocasi.Tady je uz 14 dni hnusne a moc to neroste.
podla toho kedy si zozeniem semiacka...z netu su kvalitne ale drahe...tak si zhanam po kamaratoch ale dako mi nejde zatial...ale v plane mam sadit tak ku koncu aprila aby som to doma mohol pekne zastipnu a v maji vyhodit von...
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
us ted si delam matky na ven
abych mel dostatek rezu
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
planujem to naklicit v aprili a zasadit v maji (kveten)
pls planujem durbana na tento rok a chcem sa spytat za kolko asi budu mat rastliny samcie a samicie znaky?? kludne mi piste aj PM diky moc