Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od mandrew planujem to naklicit v aprili a zasadit v maji (kveten)
pls planujem durbana na tento rok a chcem sa spytat za kolko asi budu mat rastliny samcie a samicie znaky?? kludne mi piste aj PM diky moc
Ked ich k tomu prinutia svetelne podmienky - fotoperioda.
Ja sadim v maji, niekedy az zaciatkom juna.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Zdravim.
Chci letos sadit do kukurice,ale posledni moznost budu mit koncem kvetna (coz je kuli postriku kukurice brzo) a potom az kolem 20 cervna,pojedu z naklicenych seminek rovnou do hliny...modylek zacina kvest tak kolem 1. pulky cervence....muzete mi nekdo priblizit jak to zhruba bude vypadat?myslym velikost kytek a vynos...diky
Původní příspěvek od matata Zdravim.
Chci letos sadit do kukurice,ale posledni moznost budu mit koncem kvetna (coz je kuli postriku kukurice brzo) a potom az kolem 20 cervna,pojedu z naklicenych seminek rovnou do hliny...modylek zacina kvest tak kolem 1. pulky cervence....muzete mi nekdo priblizit jak to zhruba bude vypadat?myslym velikost kytek a vynos...diky
To ti nikdo nemůže říct.Jakej stoho budeš mít výnos.
Jelikož ti to ovlivňuje spousty faktoru.
Slunce/Hnojení/Hlína/Genetika a Starání se o to.
Také záleží jak moc budeš zaštipovat či vůbec budeš štípat.
Hold se budeš muset nechat překvapit.
Abych nebyl OT.
Tak já se chystám někdy v polovině až konecem března na předpěst.
Jinak ven sázím někdy koncem dubna.Záleží jak dovolí počasí.
Chystám malej předpěst už na začátku března (naklíčit), což se mi asi před čtyřmi lety velmi osvědčilo. Sice je problém na začáátku května větší kytky transportovat (obzvlášť na kole), ale zase vám to neožerou slimáci apod. a navíc jsou z toho většinou silné a velké kytky... Samozřejmě si musíte být jisti, že si můžete v daném terénu dovolit vypěstovat taková hovada...
Kvitnut ti to urcite nezacne ale rast ano staci ked si to das do maleho kochla a moc ti to nenarostne asi tak ako potrebujes a potom to pacnes v maji do zemi kde ti to dorostne a dokvitne snad
5.4.2009 to by som bol najradsej keby ze sa da chcem skusit hashbery alebo nieco od mandaly .....dufam ze tento rok bude svietit stale slnko a kazdu druhu noc bude trocha prsat ale to by som chcel asi vela
Tak ja zacinam zaciatkom marca .nakolko zijem v anglicku a leto je tu kratke zacina skoro a jesen strasne humidity.od marca pod lampou a potom sup babenky out.
Hmmm, to ja to jako kazdym rokem dávám naklíčit na začátku unora, 1. dubna kytka rozvazim kam se jen da, sice maj 40cm, ale s krosnou se to da v klidecku prevazet.
Ji jinak předpěstovávám za oknem a rostlinky sou dycky povytahly a slaby, tak musim dycky dávat pozor na přepravu.