Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

Stránky: [1] 2 3 4 
Co bys rád viděl v nové verzi Groweru? - Klikni zde pro originální téma
carlos
Po nějaké době opět sháním inspiraci k dalším vylepšením a rozšířením Grower magazínu a fór. Přišel jsem s několika nápady, které vidíte v anketě. Pokud vás něco napadne, sem s tím. Výsledky ankety samozřejmě přispějí k tomu, které featury nakonec budou implementovány. :sun:
viridis
Zdar, uz jsem Ti sice na to tema posilal PM, ale asi bud zapadla, nebo nebyla vhodna doba - napravuji, kdyz je poptavka: notifikace jsou podle me dost rozvlacne a zbytecne se mi trhaji na 2 SMS - a je dost blby, ze me oslovuje nickem a pridava povedome jmeno serveru; nechci mit zbytecne potize a kdyz pristroj nekde lezi a je k nemu pristup bez my kontroly.... - docela bych uvital moznost si zkonstruovat notifikaci podle sveho gusta - t.j. kratkou a jen s nezbytnymi udaji (napr. pouze cas, datum a kdo)
Cicmon
Souhlasim s viridisem a jeste bych uvital moznost nechat si preposilat reakce na mail - kdyz nejsem doma, tak stahuju postu do PDA a kdyz si chci precist reakce, tak jeste musim stahnou celou databazi pro Palm, nebo jit na web, coz se pres GPRS dost prodrazuje.

Cicmon
pakor
Nieco na sposob strainguide na overgrow by sa mi pacilo :)
Taker
Co by se líbilo mě? Kromě dvojí karmy (což nejspíš neprojde) by se mi docela zamlouvalo kdyby v objednaných tématech (v Můj Grower) bylo takový to vokýnko kterým by se téma otvíralo v novym wokně. Taková vychytávčička ale docela by bodla.
Womitor
rozdelit galeriu na indoor, outdoor a ostatne tak ako na overgrow.Podla mna aspon trosku by to bolo prehladnejsie.
Drsnejmuzik
Mohl bych pomoct na vyvoj groweru :)
carlos
Díky za připomínky.

Čau viridisi, nezapomněl jsem na to! Všechny připomínky a nápady mám pečlivě evidované ;) a tohle je výtah těch hlavních. Mohlo by to být stylem upravitelné šablony, tedy textu s proměnnými, který by si člověk upravil dle svého. A samozřejmě jak doplňuje Cicmon, jedna z proměnných by byl celý text příspěvku. Ideální by bylo si vybrat s přednastavených šablon (mail, sms, apod.). Je to jen jeden z nápadů, záleží také na anketě, jaké budou priority :smoker:.

pakore, strainguide by byla fajn, ovšem nevím jestli by se sešlo dostatek vstupních informací... protože pokud to má mít smysl, musí to být opět jen recenze kytek ze semen a ne z řízků, což dost podporuje business zahraničních seedbank. Ne, že by mi to vadilo, ale je to pro nás dost na dlouhé lokte - všichni se snažíme objednávat jen minimálně.

Takere, tuhle vychytávčičku pro tebe udělám...

Womitore, moc dobrý nápad, uděláme to pro jistotu hned :).
Taker
4 carlos
Díííííííky móóóóóóóc...
Womitor
Realist: presuvajte tam vsetko a v tej galerii ostanu kolacky, recepty, Kreslite si...svet na kole :)
Kathos
Tak me by se libilo,kdyby GROWER POSKYTOVAL SLUZBY JAKO SEEDBANKY!Kdys je growershop,tak by tam moch mit naky seminka!Nebo aspon aby nabizel naky to rezivo:)


jinak sou tyhle stranky vyborny:)

KH
PiosOne
koneckonců hodil by se i větší avatárek (50*100 nebo lépe 100*100)
Taker
Jo a co mě taky napadlo, co kdyby grower začal rozlišovat pohlaví? teda nám chlapíkům to určitě nevadí (jelikož je všechno nastavený na nás), ale dámy pěstitelky by to možná uvítaly, kolikrát čtu: naposled upravil Boženka, nebo Boženka - stálý člen ap.

Asi je to blbost ale tak když už se tu ftom hrabem...:cool:
Womitor
Mna prave napadla takato vec:

Mozno by s tym bolo vela prace alebo ja neviem, ale vsimol som si ze je tu dost prispevkov o Hashisi. Co tak urobit nove forum cisto iba pre Hashis?
breeder
jo, jo, jo, plně podporuju myšlenky E_Dho, zrovna jsem to chtěl taky připsat,
ikdyž už to Carlos odemě dávno ví
Tutti Frutti
Mal by som par navrhov, a to

1. rozdelenie na viac hlavnych for, je tu uz toho celkom dost a par dalsich for by sa vpoho zaplnilo + bolo by to snad prehladnejsie

2. mazanie zbytocnych, zapadnutych for, a to z viacerych dovodov:
a) duplicitne fora maju malo prispevkov (obvykle <5) a aj tie su typu "hladaj tu", "hladaj" alebo "to uz tu bolo" - tudiz su zbytocne
b) d.f. stazuju hladanie - pri hladani pojmu sa vyhodi zbytocne vela for o nicom (skuste si dat hladat napr. kristalon, vetrani,...)
c) d.f. zrejme zaberaju hodne miesta a pritom su zbytocne

to plati tiez pre
d) fora zalozene len za ucelom jedinej otazky "Problem s kytkami?!", "Prehnojene?", "Newbie otazka",... po zodpovedani snad fora tohto typu mozu ist prec
a
e) fora v ktorych je napisane ze su uzavrete a zmazu sa... a nezmazali sa :D
tot vse... snad
koles
!!!
já hlasuju proto, aby zobrazení "pohlaví" vedle nicku bylo volitelný v nastavení (můj grower). takhle tu časem můžem založit třeba seznamku... :/
!!!
PiosOne
b3tl: a koles je jeden z těch, kteří to nemají nastaveno :)
breeder
to Tutti Frutti :
zas ne všechna uzavřená a zodpovězená témata je nutno odmazat,
někdy jsou v nich důležitý informace o který by bylo škoda přijít
a postupný odmazávání je jen na moderátorech,
ale grower začíná být čím dál tím víc obsáhlejší a přispívá se víc příspěvků,
že se to pořádně nedá stíhat všechno projet a smazat - píšu za sebe jako moderátora galerie,
všude samý K+, už to nestíhám mazat,
chtělo by to trohu zodpovědnost při příspívání od členů
a ne psát každou blbost a na vše hned reagovat

:rejp: :rejp: :rejp: :rejp: :rejp: :rejp:
Tutti Frutti
breeder:
jasne, nechcem naraz zmazat vsetky zapadnute thready pretoze kopec z nich je fakt ucelovych ale niektore si to zasluzia, hlavne tie zodpovedane otazky, to su take jednorazove fora... viem ze je to tazke pre adminov, ono sa natiska otazka preco ich potom nejni viac ale jasne ze zase keby ich tu bolo mrte tak je to neorganizovane a nastupi trebars chaos a tak no jo tazke je to
dobra diskusia kazdopadne
koles
¨hmm, s rozrůstajícím se fórem je docela problém, ale někdy jsou i krátký a na první¨pohled nic neříkající příspěvky docela dobrý glosy
koles
koukám, že se víkendu nelenilo - to platí aspoň pro TOHO (že by carlos?!), kdo šikovně modifikoval zobrazení ikonky pohlaví. teď má podle mě to správné místo anebo se vůbec nezobrazuje. tak jest správně... ;)

díky za změnu!
Alver
Ja muzu jen drzet palce, at se to poradne vydari....
KABUTO
Reaguju na příspěvek Tutti Frutti,který mě přivedl na nápad:
Píše že jsou zbytečný thready typu mám problém s kytí.
Co udělat nějakou jakoby Help linku,thread,nebo fórum kam by se postovali takovýhle věci,ke kterejm by se vostatní vyjadřovali,radily atd.
koles
hláška
citace:
Náhled není k dispozici


možná je to blbost, ale proč se nezobrazujou některý náhledy obrázků? (konkrétně těch malých - menších než je plocha určená k jejich zobrazení v příspěvku, pokud se nepletu...)
Taker
Chcito už si na tebe ten kamen chystám, nic takovýho sem tam nenašel. :D
medvidek_pu
ahojte, vezmu to strucne
1) bylo by super mit moznost zaBOOKovat si oblibene kluby
2) zvyrazneni neprectenych prispevku v threadech

diq za pozornost ;-)
PiosOne
medvidek: ale to zvýraznění už tady je, ale pro nepřečtené thready (což je defacto o tom, že v threadu jsou nepřečtené příspěvky)
hYp3r
Jeden navrh bych taky mel...teda dva :c)

maximalni velikost fotky v galerii by mohla byt 800x600 vetsi je podle myho zbytecny

a druhej napad je zakazat anonymni udelovani jak pozitivni tak i negativni karmy...
Taker
K tý galérce - a co když de o wolpejpry a někdo si chce třeba na plochu stáhnout 1024x.....
xmalcolm
Zdar přátelé a krajané,
S naprostou většinou navrhovaných uprav nelze než souhlasit protože se nechci opakovat shrnul jsem svůj revoluční plán do tří bodů:
1. více soutěží
2. více soutěží
3. více soutěží
chci věřit že drtivá část společenstva jsou nadšenci jimž se stal koníčkem především pěstování Sebelepší web o čemkoli tzn. i o pěstování se po určitém čase unaví a potřebuje nakopnou, tu hlasováním onde zase soutěží. Jako naprosto geniální považuji soutěž a hlasování v kompletu jakýsi šampon s kondicionérem v jednom. Zde se jeví ideálním kardiostimulátorem groweru.cz pravidelná soutěž foto týdne nebo alespoň měsíce. O co? O nic jen tak nebo o titul „rasta 52.týdne“ případně „rasta prosince 2003“, nebo taky úplně jinak.hned se může vyhlásit soutěž o pojmenování tohoto titulu Meze fantazie se při tvorbě těchto titulů nekladou (zlatý fanouš, zelený bombarďák případně fialový čurda).
Je to jasné nebo se tady mám i pokakat.?:D
Touha vyniknout patří k naturelu člověka a je mimo jiné základní myšlenkou sportu . Pravidelné soutěže v našich disciplínách s hlasováním členů společenstva jenom zpopularizují tenhle web a něco mi říká že o to jde. Začátečníci i pokročilý budou motivování a nebudou se nudit. Komenský by jásal škola hrou, neboť bez treňinga nět čempiona. Nejedná se o žádné býčí zápasy Naší vášní je pěstování a to má přinejmenším několik disciplin, tak v čem je problém.? Tak proč nesoutěžit jenom tak pro zábavu v touze změřit síly s někým kdo propadl stejné vášni. Pokud nějaké ceny budou nutné tak v řádu padesátí pvc půlměsíců na soutěže typu dominantní indika, dominantní sativa , kříženec, nic světoborného tady nevymyslím hodnotili by se seriály jednou ročně. Klidně těch 150ks pvc půlměsíců budu sponzorovat .
Cílem toho všeho je se hlavně dobře bavit a přitom se dozvědět něco nového o tom co má tenhle web v názvu. ;)
Taker
4 g420
Teď tě asi drobet naseru jelikož odpovím :D Ale čoveče proč si teda proboha ty podpisy a avatary nevypneš? Normálně v nastavení - pak už ti to tu nikdo (ani já :wink: ) zasírat podpisama nebude.
satansmaster
no mne by bodlo nastavit stupen bezpecnosti clena. karma a ctverecky nic neresi. jak mam verit nekomu kdo mi odpovi a ma 4 prizpevky( sam jich nemam vic). poldove tu asi maji raj a jamam zase stihu. asi moc hulim. no je to pruser. co s tim????????
Taker
No jó ale jak to provést... Kdo by byl ten soudce co by rozhodoval komu dát mástr security a komu houlyšit security. Myslim že něco podobnýho se tu už taky řešilo ale nedošlo se k žádnýmu zdárnýmu konci.
Taker
4 Chcita
Víš co zkus, nevim jestli to bude fungovat. Zkus Muj Grower a nastavení a pak dát Automatically login when you return to the site? na NO. A uvidíš co to bude dělat, já to nevim :D
satansmaster
grower bez cizich slov a taky nejaky slovnikovy prekladac. :punk:
koles
kdo se bojí angličtiny, nesmí na net
Tutti Frutti
2koles - moja rec :D:D

2satansmaster - www.slovnik.cz , www.slovnik.sk , www.google.com :wink:

2all - pridavam hlas za sutaze!
PiosOne
já bych v nové verzi rád měl možnost mít uploadnutých více avatarů a potom bych si z nich vždycky mohl vybrat. a ne jako teď kdy se avatari pořád musí uploadovat. samozdřejmě že by pro ostatní byli momentálně nepoužití avataři neividitelní.
danielgrmela
Tip1:Nearchivovat staré thready a obrázky.
Vybírat jen přínosné nebo aktuální příspěvky.


Tip2:Zvětšit plochu reklamy.



(Omlouvám se ,že vám do toho kecám .Protože nemám peníze,pokusil jsem se přispět aspoň dobrou radou)
Cicmon
danielgrmela:

ad Tip1: hloupost, mozna tak nearchivovat stare prispevky v kanalu, ale i tak clovek obcas zabrousi do "archivu". Dalsi vec je, kdo by tridil ty přínosné nebo aktuální příspěvky - to tak aby si to clovek vzal na plny uvazek :D

ad Tip2: IMHO je plocha reklamy dostacujici a pochybuji, ze by subjekty, ktere zde maji reklamu byli ochotne platit vic jen za vetsi banner, kdyz nynejsi velikost je pro ne dostacujici, ale mozna se pletu :)

Cicmon
PiosOne
daniel: přesně jak píše cicmon, nearchivovat staré příspěvky by byla chyba. je tam spousta přínosných věcí, které přece nebude nikdo psát pořád dokola, když už to jendou někdo napsal.
co se týče reklamy, tak pro mírné zvýšení (tak o jeden baner) bych nebyl, ale nejdříve je nutné tady přilákat další a další lidi a tím i investory do reklamy (snad nám v tom pomůže právě skončená soutěž s bannery).

já bych v nové verzi ocenil ještě možnost připsat si ke každému členu nějakou poznamku. znám tady spoustu lidí a občas v nich mívám zmatek (co jsem komu slíbil, nebo naopak co kdo slíbil mě apd.). taková poznámečka by se mi hodila a nechce se mi to psát někam do diáře apd., chtěl bych to mít všechno na jednom místě.
Cicmon
Pios: vzdyt neco takoveho uz existuje, a to poznamky ;)

Cicmon
PiosOne
cicmon: to sice jo, ale já myslím, že když si dám vyjet profil člane, tak by se mi tam ukázala taky ta moje poznámečka
Killer_Queen
maruš: Mas pravdu.Fotka tydne je taky soutez...Ale co ty ostatni souteze.Myslim,ze je to dobra vec...Ale pokud by mely byt nejake ceny,tak myslim,ze je to problem.Stalo by to penez 3prdele.Jedine souteze jen tak pro dobrej pocit....(taky jsem pro ne hlasoval) :) :)
no já jen,aby se pak ve finále nerozhodovalo mezi soutěží a soutěží....takže bych soutěže udělal standartou/pro jistotu/ a anketu zaměřil spíš na "nejpraktičtější" vychytávku,pochystávku zvyšující standart uživatele/člena/
ostatně anketa jednoznačně ukazuje,že soutěže jsou prioritou většiny členů,ale nemyslím si ,že spadají do stejné kategorie,jako ostatní body,jelikož soutěže považuji za kultůrní počin,kdežto většina ostatních bodů je spíš zaměřena na technické vychytávky a komfort uživatele/vyjma více článků v magazínu a témata podle karmy/
no a ted bych si dovolil zabít více much jednou ranou:
soutěž o foto týdne by mohla být odměněna titulem /smluveným/,a jelikož je to soutěž trvalá,by mohla být archivovaná v podobě jinak barevné karmy...
PS soutěž doufám nedělá její hodnotná cena,aspon já to tak vidim:)
Taker
Byl bych pro to, aby Hosti měli zakázáno zakládat nový témata. Normální příspěvky bych jim povolil jen pod podmínkou že se aspoň jednim znakem podepíšou. Teď je tu skoro víc hostů Hostů než registrovaných členů. A to co tu vytváří... škoda mluvit. (samozřejmě neplatí na všechny, ale stejně)
da_tatrman
Jinac by mozna nebylo spatny kuli tomu problemu s mnoha threadama a opakovanim se stejnech dotazu vedoucich k uplne nahovno hledani, udelat takovy to pravidilko :

Ten kdo thread zalozil na nej stejne chodi sledovat co pribylo, tak by moch po vyreseni problemu napsat strucnej souhrn reseni a vymazat bordel z opakujicich se dotazu (jako zakladatel k tomu snad prava ma)

Mohl by tim za to dostat i nakou tu karmu

jo je jasny ze se to nehodi napriklad do Kurarny, ale tam kde nekdo neco potrebuje najit by to nebylo spatny

mozna by server nebyl ani tak vytizenej obrovskym vyhledavani

asi by se to vyplatilo a jestli se pude nanovou verzi groweru, tak by se to mohlo na tyhle vyskouset
da_tatrman
no jinak i weby ktery sou spoplatneny, ja osobne bych kilo na rok jako clensky prispevek dal, lidi se k vecem i podle toho kolik je veci stojej staraj, myslim ze by to tolik nezasravaly
co je na tom spatnyho nechat si zaplatit za to aby clovek moch neco delat lip? je to takova jakasi recyklace zasranejch penez

asi sem to napsal uplne kretensky, chtelo by to nakou lepsi formulaci
Phyrius
Nebavilo mě to celé číst,tak doufám,že se nebudu opakovat... jen mě tak napadlo,co umožnit dávat sem jednoduchá videa z fotoaparátů... mysli,že by si člověk natočil tak nějak celoplošně během pár sekund svou gardenu a pak to sem šoupnul... hm??? Co vy na to?... nevim,na kolik je to reálný,ale chtěl jsem se zeptat :D zdrawim
chOdec
Asi už to tu bylo mockrát, ale nikde jsem to nenašel...

Moc bych se přimlouval za modifikaci systému správy obrázků ve vlastní galerii.. Tzn. upload, delete, rename bez návaznosti na vkládání příspěvku.. Nejsem programátor, takže nevím, nakolik je to náročný na programování a výkon serveru, ale na některejch serverech to možný je.. Bylo by to sqvělý... :)
hexamin
hello
ak si to cita niekto co to tvori tak by ma strasne potesil ak by na koniec kazdej stranky pridal toto REGISTRACE · FÓRUM · FAQ · GALERIE · CHAT
Můj GROWER · ČLENOVÉ · HLEDÁNÍ · SUVENÝRY · EXIT

presne ako je to na zaciatku stranky bolo by to uzitocne hlavne pri dlhych forach
Phyrius
Jen mě ještě napadlo, že by se mohlo zavést fórum, kde by byl seznam členů z indoor galerie, kteří jsou právě v průběhu růstu, či květu a uváděl by se tam jejich momentální stav.. dam příklad .. Phyrius - Nebula - květ - 30.den
Bylo by to pak trochu přehlednější a každej člen by si moh rychle vybrat, na co se chce právě podívat.. popřípadě se třeba nechat inspirovat nebo srovnat se svou pěstírnou.. myslim, že by to nebylo špatný. :D

Jo a kdybych si moh ještě za svým uvítáním nechat doplnit "i" tak by to bylo uplně bomba.. pak už by mi tady skutečně nic nescházelo :p:
lordWilliam
Myslím si že mailová notifikace by mohla projít menší evolucí. Myslím že by se hodili její větší možnosti nastavení. Někdo si např nechává posílat maily SMS tak by byl rád kdyby si mohl nastavit aby přišlo jen datum, kdo a jaký threat, já bych uvítal kdyby mě přišlel původní příspěvek a ten aktuální.
Toť můj názor
aspect
já bych taky klidně přispěl :)Sranec by byl,že by se neplatiči nepřihlašovali,a to by nebylo fér :(
koles
já bych se přimlouval, aby na hlavní stránce vedle aktualizujícího se minichatu byl i aktualizující se seznam členů online
hexamin
koles kurva sak si moderator tak to zariad nie
Dude
hex - moderátoři můžou v rámci příspěfků skoro všechno, ale do samotnýho enginu nemůžou - koncepční věci si dělá karlák sám;)
Taker
možná škoda, trochu
hexamin
Dude ok diky za vysvetlenie:-) ono to nebolo myslene ako vycitka skor ako povzbudenie a kto co je karlak? respektive existuje nieco ako hystoria groweru?
Cicmon
hexamin: karlak je Carlos, clovek, kterej s Deuem a par lidma zakladali tohle forum a taky je to admin ;)
koles
možná bys nám to moh objasnit ty sám, když tak překypuješ znalostma...
Johnny Von Kris
no ja sem tu novej koukam kolem a ctu nazory lidi na naky veci. rady na pestovani sou fajn ale naky lidi si to delaj proste po svym. myslel sem jesli by neslo (jesli to tu už neni) vytvořit forum s příhodama lidí - stavy, příběhy, atd...
bylo by to zajímavý čtení ale na druhou stranu asi moc lidí nepíše takovýhle slohy na kompu už jen z důvodu toho že to je docela zdlouhavý a pracný. ale kdyby neco takovýho bylo tak časem by se to naplnilo dobrejma textama...
koles
v kuřárně je takovejch příběhů dost (zkus třeba zalistovat i na další stránky, než je ta první...)
Hyena
Jó, nerad to říkám, ale Jarda má pravdu :D
Né, nic proti tobě nemám. A ten graf neni špatnej nápad. Taky by mě samozřejmě zajímalo, kolik je aktivistů. Jen bych změnil údaje na ose Y... na prodlevu od posledního příspěvku... Sou lidi, co jich maj hafo, ale už dlouho se neozvali...

A jako kuřák bych ty sirky bral taky :cool:
Dude
kdysi takový grafy dělal Aaron...viz http://grower.cz/forum/showthre...s=&threadid=201 a to co tě zajímá by bylo nejblíž http://grower.cz/home/potw.php?...ow&photoid=6339 - bohužel už je to přes 2 roky:( - btw situace s aktivníma/neaktivníma členama byla takový v podstatě dycky - spousta lidí sem chodí číst aniž by měli potřebu něco psát - why not?

btw - bral bych sirky, papírky, filtry:) víc
Taker
Jo tak to je hustý: 5569 má 0 :eek:
Dude
nechtel by jsi navaázat v Aaronově threadu viz můj příspěvek? dobrá prace... :)
Dude
no klidně nějaký grafíky, kdyb se Ti chtělo:) - hm, jak udělat jpeg z grafu to newim:confused: - něgdo advice?
UDAJ&KUSAJ
Nazdar

Mozno som prehliadol ,ale nenasiel som tu nieco take ako :

Galerie hardweru

ktora by obsahovala ciste foto pouzitej indoorovej aparatur rozneho druhu.
Napr. Krasne stare stroje(lamp, tlmiviek....)
extremne prikony
proste akakolvek zaujimava aparatura


V tej galerii by sa mohli nahromadit fakt zaujimave foto hlavne od technicki zalozenych spekulantov.
pildo
co takto spravit specializovane forum len na problemy s elektronikou? ako je indoor, outdoor... tak aj elektronika. boli by tam vsetky schemy, problemy pri zapojovani a podobne.
Dub-Teaser
A nejsou vsechny tyhle veci v indoor pestování?
Dub-Teaser
Hm.. to nezní jako úplne spatnej nápad! Tak pildo napis PM Adminúm a uvidíme,jak pochodís,kazdopádne snaha se cení:D
pildo
uz som pisal carlosovi (17-01-2005 15:06 PM), zatial to neprecital tak som to hodil aj sem.
2 jarda: specializovane veci z indoorky by sa mohly presunut do tej novej (to by asi hlavne zalezalo na adminoch a MODoch) a potom tam davat vsetko co suvisi s elektronikou. alebo celkovo vsetko co ma spolocne s niakou technikov (vzduchotehnika, elektronika, automatizacia a podobne).
Dude
jo, to je docela dobrej napad - precejenom elektrika/montaze/etc. sou docela specificky, takze v tom nebude takvoej zmatek jako je obcas mezi indoor/zakladni pestit. zaklady..:D
jsem pro:punk:
pildo
este ma tak napadlo ze by sa tam mohli davat aj adresy obchodou kde sa daju zohnat komponenty. napr u nas som komponenty (150w vybojku som mal od kamarata) dokazal zohnat len na objednavku a aj to az po obtelefonovani asi 15 specializovanych obchodov
cityman
byl bych pro malinke vylepseni odkazu muj grower. hodil by se tam nekde odkaz na Dnes aktivni temata. Musim vzdy kliknout na nejaky a z nej se dostat na Dnes aktivni temata. Pouzivam muj grower jako vstupni stranku... Pripadne diky za vylepseni.
cityman
ve foru ano, ale casto vlezu na muj grower (startovaci stranka) a nemam zadne nove objednana temata. Musim tedy kliknout bud forum nebo na nejaky thred z karmy a tam pak na Dnes aktivni temata, tj 2x kliknout. Kazdy ten klik navic celkem trva a zdrzuje. Byl to jen napad na jednoduchy zasah do stranky Muj grower. Pokud se vam do toho nechce, chapu, v pohode. Jen pripominka, co by mi pomohlo a treba i nekomu jinemu.
cityman
lepe to popsat nedokazu, zapomen na to...
pildo
cityman to asi myslel tak, ze ked sa pripajas cez klasicky modem tak to dost dlho trva kym ti nacita dalsie 2 stranky
2Mementor:
Dobrej nápad, paranoia je blbá věc, musíme se jí zbavit všemi prostředky. Peace
pildo
ale to by znamenalo logovanie ipciek. a to neni moc dobry napad pri zamerani tohto serveru
Ke-Guglimugli
Více takových threadů jako se teď množí v Úvodu do G. :frog: Když si představim, že by tam vlastně teď "mělo" být těch 10 tisíc takových.. :punk:
Nebo že bych jen nepochopil cíl toho fóra? :confused:

A voňády mě mimoděk napadlo úplně předělat galerii. Něco na způsob privátních vláken, rozdělených dle stávajících kategorií, možná modifikovaných (dík za to technické subfórum btw. :slizoun: )
A každej ať si hezky dělá moderátora sám :D
Karmy se můžou rozdělovat kdekoliv, nebo pouze v na to určených fórech.. Jejich hodnotu to stejně nezmění..
:confused:
:flamer:

Aázanďalát :)
Sinuhet
Odkaz na dnesni prispevky i pod prispevky dole, ne jen nahore. Abych po pridani prispevku nemusel scrolovat nahoru pro navrat do vypisu novych.
cityman
Odkaz "dnes aktivni temata" do stranky MUJ GROWER. At nemusim klikat na forum a dnes aktivni prispevky. Vhodne pro ty, co maji stejne jako ja MUJ GROWER jako vstupni stranku.
pildo
neviem ci to je realne ale ak by sa dalo s PMkami pracovat cez wap. nie vzdy mam pristup k netu ale wapkom by to nebol problem
Yarreck
Ja bych uvital na groweru sekci "kuchyne".. Myslim ze se to vyplati,temat na tema jidlo (i bez pridavku konopi) je docela dost.. :)
pildo
ak by sa dalo na stranke http://grower.cz/forum/online.php? spravit farebne odlisenie clenov, ktorych mam v buddyliste


edit: popripade aby sa dalo pozvat clena na chat aj z muj grower

dalej ak by sa dalo dat do profilov MODov komu dali trestne body a za co. ak nie do profilu tak spravit niaku stanku kde by vypisalo kazdy trestny bod, od koho, komu, za co (kludne aj konkretny prispevok). len pre kontrolu
Taker
citace:
Původní příspěvek od cityman
Odkaz "dnes aktivni temata" do stranky MUJ GROWER. At nemusim klikat na forum a dnes aktivni prispevky. Vhodne pro ty, co maji stejne jako ja MUJ GROWER jako vstupni stranku.


No jedno řešení bych tady měl - stačí si do Poznámek uložit tenhle odkázeček http://grower.cz/forum/search.php?action=getdaily a můžeš si na dnes aktivní témata klikat rovnou z Můj Grower (mimochodem přesně takle tam mám připravenej odkaz na Old-School Galerii :wink: )


Dnes Aktivní Témata

Old-School Galery
CAESAR
chlapi no co, ako to vyzera s tym STRAINGUIDE?
CHOURIS
No podle mně by se to mnělo trochu z přehlednit poněvadž ty témata jsou různejma písmenama a na pohled je to takovej bordel(doufám že víte co jsem tím chtěl říct) Prostě z přehlednit.
No a tady nějaké moje nápady které byste mněli vzít v potaz. Velice rád bych je tu viděl a byly velkým přínosem.
1) Určitě takový to malý vokínko jak se ti pak stránka votevře v novým okně. Mohla by bejt umístěná před to téma. (všude jinde to je )
2)Galerie z videama(od členů i ty z akcí) + Soutěž o nej. video za rok
3)Jo a každopádně určitě čeština.Třeba v nastevení by to mohlo být česky. Jelikož anglicky neumím tak mně to štve , ale stejně jsme přeci češi(bratři slováci mně omluvej) a tak naco nějaká angličtina
4)Mohlo by přibýt i samotný téma na hašík (nemyslím téma ale to rozdělení pod kterým ty témata jsou.)
5 Také bych uvítal větší rozlišení avatara(nemůžu totiž sehnat žádný 50x50
5)Dále by mohlo příbít i téma (nemyslím téma ale to rozdělení pod kterým ty témata jsou.)
s jídlem, no prostě ústní formou.
6)Soutěž o nejlepší foto týdne , měsíce a pak roku no a nakonec celýho groweru. Samozřejmně že těch vyšších soutěží se mohou zůčastnit jen ti co postoupily z těch nižšíh.N oa jako cenu by mohli dostávat třeba suveníry(viz 7)A za víhru by také mohli dostávat nějaké body jako u karmy a za určitý počet (body by se dostávali vzestupně podle toho co vyhrál, Za foto týdne by dostal míň NEŽ za foto měsíce) By se jim ukázal malej fotáček bod jménem(mohli by bejt 3 bronzovej stříbrnej a zlatej) Jo a o foto roku a foto groweru by byl informovanej každej člen zasláním zprávy (a taky by to u těchle 2 bylo povinný. Nebo alespon u foto groweru,kterej by se mohl volit tak že dosavadní foto se utká z fotem roku a pokud by vyhrálo foto roku zmnění se mistr. Toto foto by mohlo být permanentně zobrazeno na hlavní stránce.
7) Více suveníru od groweru (zapalovač, sirky ,papírky,drtičky[mohli bz jste dělat hliníkové],filtry,krabičky. noa další serepetičky potřebné k životu správných growerů)
8) Více řádků pro karma body(ty pod jménem), A taky že ti co dělají grower by mohli mít větší bodové ohodnocení než ostatní)
9)Možnost zmněnit nick aniž bych se musel odhlásit
10)a Taky možná to už je, fakt nevím, bych bral aby hosti mohli jenom číst (ale mám dojem že to už je
11)u seznamu členů čísla kolikátej je
12)A aby se nemohlo dávat tolik věcí do podpisu( mýslým že to je ten text mop příspěvkem), Třeba to omezit počtem řádků.Myslím že by 3 řádky stačily
13)Mohla by se zde zobrazovat hodnost která by byla navazující na karmu(na určitou hodnost určitej počet karma bodů)a na počet příspěvků , A kterej by však musel bejt schválenej někým třeba těma který maj vyšší hodnost než on sám(jako na vojně) No a podle toho by mohli nový členové vědět jestli mu můžou věřit nebo né.
14) Jo a nějakou stálý jména jako je stálej člen, nový člen, Čestný člen, Člen grower týmu... Někdo tam má takový blbosti. No a mohli by přibýt třeba Uznávaný člen.


NO A JEDNO ZA ROK BY MOHL BÝT SRAZ GROWERU JAKO TOMÁJ JINDE
HALUZAK
CHOURIS:S tyni videjkami s tebou suhlasím....Ved aj na digitalny fotak sa da natočiť krátky filmík tak by mohli ludia davat aj filmove zabery zo svojích políčok:D
GROM
Cau ,celkem rád bych si prohlíd celou galerku, problém je že
v ní je pres 4O OOO fotek:frog:.Na kazdý stránce je 6 fotek takze to vychází na něco přes 6500 stránek - čili O CO MI JDE :rocket: .Když du od tý nejposlednější a nejstarší stránky s fotkama, prolítnu tak 50 stránek a skoncim na čísle 6450 STRánky ,tak musím příšte (při dalším prohlížení galerie) klikat po dvou stránkách abych se dostal zas na číslo 6450. TEDY JESTLI ME NEKDO POCHOPIL O CO MI JDE :mutant: .Dalo by se tam nekam prdnout kolonka do který bych napsal číslo poslední stránky na který sem byl,aby člověk nemusel furt klikat jak blázen ?
Taker
heleď když si v tý old-school galérce klikneš třeba hned na druhou stránku a podíváš se do adresního řádku tak na konci máš napsaný pagenumber=2 :eek:
tu dvojku vyměň za libovolný číslo stránky a seš tam jednim klikem (na enter:D) ;)

PS: fakt bych chtěl vidět jak se postupně proklikáváš na stránku 6450 :D:D

PS2: mě napadlo takovýhle podobný vychytávky s fórem sepsat někam do FAQu - třeba Tipy a Triky :) uvidíme :p:
wad
Hele chtěl sem jen vznýst takovej návrh.. co takhle udělat při uploadování fotek, aby ke každé šel dát krátkej popisek. Pokud se dívám do galerie a je tam třeba 8 fotek a popis je na začátku pořád musím počítat co a kam patří. A pokud tohle ne tak aspoň ke každé fotce co bude uploadovaná přidat číslo (1,2,3,4,5...) aby se vše zpřehlednilo.. (bylo by to třeba jen v galerii). THX :D
Taker
..třeba ve FireFoxu pak stačí dát Zpět a text je zase zpátky ;)

Automaticky vás to odhlásí po 15 respektive 20 minutách :)
Jinak pokuď píšete delší post a nechcete aby vás to zatim odhlásilo, tak stačí někde kliknout na cokoliv na groweru :) ...prostě projevit nějak svojí aktivitu :D
GROM
díkes TAKERe to mi vlilo novou krev do žil!
cus bus orgasmus socialismus!
No já přišel na jednu věc :) Jde o grower hledání. Kdo umí trošku anglicky tak určitě pochytil, že to hledá slova nad 4 písmena. Právě ta angličtina mi tam nepříjde vhodná, jelikož si myslím, že duplicitní témata se zakládají díky tomu. Jde o tom, že nový člen použije hledání, napíše tam něco co nemá 4 písmena (a to může být i jedno z více slov) a ono mu to vyflusne něco v anglině co stejně nepřečte a jednoduše si řekne..."nic to nenašlo". Tak ho založí a pak říká jak hledal a že to nic nenašlo. Tahle kravinka bych řekl by moooc groweru prospěla.
Hyena
A když už si u toho hledání, tak dycky, dyš něco hledám, si vyberu jen krátký trýdy, protože mi nikdy neřekne, na který je to stránce, takže hezky jednu po druhý a control f a hledat znova :rolleyes: Nebo mi něco uniklo? :eek:
Dude
hyena tě člověče nerozumim vůbec :frog:
jo uz mi to doslo - si to dej vyjet bud jako prispevky nebo si roztahni celej tryd na jednu stranku ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma