Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 4 
Vekove slozeni na Grower.cz - Klikni zde pro originální téma
hYp3r
Delsi dobu by me zajimalo jak na tom grower.cz je co se tyka vekoveho slozeni... :c)

Neni to zrovna moc presny, ale na prumernej vek to staci.... :c)
deno
je mi asi 23 nebo 24 ale přesně to nevim nikdy - musel bych se nad tim moooc zamejšlet a to se mi nece...

tuhle sem myslel, že je mi 20 a ono mi bylo 22 :D - nějak to už nehlídám no...
Seeder
Ja si tak nejak ziju 18 let , vim, ze to neni vubec moc, ale prejze se zivot meri skutky a ne casem. Uz 2 roky zjistuju, ze se da zit jinak nez konzumnim zpusobem zivota.

seeder
hashie
mě je 20, jenže mi to je k prdu, třeba v hospodě si bez občanky pivo nedám.......:mad: ........tak ho už skoro ani nepiju :D
docela mě překvapila ta 40 -chválihodnéi v rakvi se dá vzdělávat:death:
Dude
ty woe, já už skoro čtvrtstoletí - feelin old:)
plexis
21..... a jak tady vidim, tak patřim do té většiny. :)
drew
jak řikal kámoš: už je nám 25,tady končí prdel
zMazánek
Nedávno mi bylo dvacetsedm.Seděli jsme v hospůdce a kamarád(čímž mě celkem rozesmál)najednou povídá:"Asi by sme si měli pomalu spořit na důchod..."No nevím nevím,jestli to má vůbec cenu?Tedy jestli nějaký vůbec bude?Kdo z Vás se cejtí že se dožije"požehnaného"věku a chtěli byjste??
fak.gesho
no, ja sem cerstve o 18kovany... takze most frequented...
zajmalo by me, kdo je nejstarsi (nebo i nejmladsi) growerak... takze co takhle kdybyste se nekdo cejtil na sampiona a zverejnil to???
vim ze hh-top a nemo maj okolo 45, tak gogo middle age fuckers...
fak.gesho
hele vosliku, ja bych nerek, ze je (by mel byt) to server jen o pesteni...
Ja si rad zafilozofuju nebo rozvedu s nekymm smysluplnou debatu, o tom to prece taky je, musime svetu ukazat, ze nejsme jen banda prazdnej palic...
vondRASH
cest to all
no me je cerstvych 20. , nesnasim oslavi narozenin, protoze to znamena jen jedno - dalsi rok v ha*zlu!
zda se vam taky, ze ten cas leti strasne rychle??pamatuju si jako vcera, kdyz mi ze zeme vykoukla prvni kyti(tech.konopi) a vono uz to je nejakejch pet let........neeee, ja uz nejsem teenager!

to Voslik: No o, fandim "mladakum" na groweru, protoze kdyz si pozozne proctou to, co se tady pise, taq treba pochopi, ze pestovani je neco jako nabozenstvi, ze koureni vrcholneho produktu je neco jako prijimani a ze nevtrhnes do kostela a nezacnes jim slapat po vire a krast hostie :angel:
Taker
No já taky patřim do tý zatim nejdrsnějš vobsazený skupinky.:satan:
PiosOne
mě je pár měsíců 26. pomalu začíná končit prdel
Taker
Snad to neni tak zly ne? A navic ste druhá nejpočetnější skupinka (zatim)
Mare-Frigoris
Je mi 35 a připadám si jak starej pes...
vondRASH
berte to s humorem.......jsou i starsi lidi :crazy:
Lora
25.nekdy mi pripada,ze uz je vse ztraceno.nekdy ale stihnu pookrat,ze mam jeste spoustu casu.nechci se dozit nejak vysokeho veku(duchodkyne),neb mam z toho hruzu.vzdy jsem chtela zemrit v 27letech.last rok umrela jedna kamaradka v tomto veku a najednou jsem mela divny pocit.a jeste k tomu vsechno tak leti...a 27let mi je za chvili.chci toho jeste,sakra,dost zazit doma v cz a vubec...ja proste nestiham!snad zatim nestiham ani umrit,takze bych to vlastne zase videla na pohodicku. ;)
hYp3r
citace:
Původní příspěvek od Lora
25.nekdy mi pripada,ze uz je vse ztraceno.nekdy ale stihnu pookrat,ze mam jeste spoustu casu.nechci se dozit nejak vysokeho veku(duchodkyne),neb mam z toho hruzu.vzdy jsem chtela zemrit v 27letech.last rok umrela jedna kamaradka v tomto veku a najednou jsem mela divny pocit.a jeste k tomu vsechno tak leti...a 27let mi je za chvili.chci toho jeste,sakra,dost zazit doma v cz a vubec...ja proste nestiham!snad zatim nestiham ani umrit,takze bych to vlastne zase videla na pohodicku. ;)


Hele Loro a nebyla by to skoda? Umirat ve 27 letech....bude mi 28 a nechtel bych bejt uz pres pul roku mrtvej...je toho jeste hodne co jsem nestihl a ty jak pises tak taky... :c))))
Lora
ja sama nevim. prave me desi, ze je to za chvili. no, mam proste casto takovy moje nalady...
to bude asi tim vekem :D . no a jestli se to bude zhorsovat :eek: .
ZMonica
:)a jaky to ma ucel..vsichni huli a na veku nezalezine?:)
deno
2 Lora : tak si ten limit posuň na 37 - to eště člověk neni důchodce a celkem zdravě funguje... ;)
Taker
4 Lora
Rači si nic nikam neposouvej a nech fšechno na přirozenym chodu tadytoho světa. Bych se asi zbláznil kdybych každej den řešil: "už jen 1467 dní a je konec, co sakra budu dělat, co jenom budu dělat"
Dude
že nestárnu kontinuálně (jako průběžně), ale spíš zpětně, až když vzpomínam kolik mi zase je a co už jsem zažil:bounce: - v poslední době fakt občas nevim kolik mi je (houpe se mi to v hlavě obvykle tak mezi 22-25:jumper: )
takže to bude docela hustý až mi bude třeba 65 a já se budu furt cítit na 30, budu si myslet že jsem hrozně v poho, ale budu třeba úplně mimo:mutant: (něco jako Homer na Lolapalooze)

jo, to stárnutá jsme teďka řešili s kolegou( tomu je 34, ale furt je hrozně v poho) a přišli jsme na to, že člověk většinou děsně zestárne, když založí rodinu (jako dítě, etc.) - pak už přichází ZODPOVĚDNOST a svoboda svym způsobem do prdele...

FOREVER YOUNG:death::angel: :bounce:
Tutti Frutti
...by bolo spekov keby som za kazdy rok zivota jeden stahol... do jednej z x-nastok som ale zaostal... a odvtedy to usilovne dohanam :smoker: :punk: :sun:
akurat kukam na datum... a vidim to tak ze zapalovac sa blizi k dalsiemu, pomyselne 19.temu speku :rolleyes: ... uz je na case chwope... 19 sa mi zda taak moc... co bude ked sa preradim do dalsej skupiny... pomooc :eek:
Lora
to BohouR
zadnou vodecku, ani havanu "nechlastam" ;) ,co nejdriv ti snad zaslu tu fotku,abys mohl zhodnotit :D
to Taker
zadny dny neodpocitavam,az tak bokem nejsem :eek:


citim se v poho-mlada (ikdyz teda uz jsem poznala i mladsi kamarady nez ja!!!,to se mi vlastne v Evrope nestalo,byla jsem zvykla byt jen tou nejmladsi).az kdyz zacnu nekdy tak nad vsim premyslet,tak to vede k...
Taker
4 Lora
A tak to jóóó....

k anketě:
Tý vole nezletilci ste mě docela překvapili, že vás tu je taková banda. Hmm.
elanius
Taker, myslis ze sa mame odhlasit a pockat par rokov aby sme mohli pestovat?
Mate na tuto vec zaujimavy nazor.
ZMonica
otis-ja myslim, ze prave tenhle vek o kterym se tu ted jedna je uplne pro tohle suprovej!:)
Filo
ja 5+9+2+3-2+9+5-4-3-1-1-4 = ?
ZMonica
filo-moc složitý..:)
Taker
4 oTis
Hej já psal že ste mě překvapili a né že mi tu vadíte - kura to je sakra rozdíl

4 Filo
Jo souhlasim s/z ZMonic(k?)ou, nemoch bys to aspoň pro mě přepočíst :crazy: Díkes
Kvetak
Mě bylo 14, ale určitě bych neměl zapomenout na to, že jakákoli debata na to esli sem příliš mladý na to, abych dělal takovéhle skopičiny (pěstoval, hulil, ...) není na místě, páč sem na záčátku nenapsal, že mi těch čtrnáct bylo před sedmi lety. Jo a požehnaného věku se dožiju-ve stovce si dam před služebnou PČR na vozíku 100vkového Herera a oni mě nezavřou, páč na to budu starej a určitě to bude stařeckou demencí.:)
gunman
heeej, dvojpercentná menšina (to akože >40 :-))), ozvite sa starému psovi PM, som zvedavý, ktorí ste to...

nech si vás dám na Buddy list.
carcass
kristove roky....he,he 33
Criter
21? 22? no něco mezi tím ... ale cítím se na 16 a to vše díky naší milované. :)
Ahoj, takže patřím taky do té nejpočetnější skupiny, sice ne moc dlouho, ale to nevadí. Poslední dobou sem si všiml dost zajímavé věci. Když vyrazíme s kámošema na nějakou akcu a dívám se kolem sebe, vidím mladši lidi než su já. To je věc nevídaná, protože sem byl zvyklej, že sem byl všude nejmladší. No a teď když se podívám na ty mladší, tak mám příjemnej pocit. Moje staří (já vím su vlastně hodně mladej) mně vůbec nevadí, člověk nemůže být pořád stejně starej. Zatím mně můj věk přináší spíš klady, ale je fakt že sem tam "se slzou v oku" vzpomínám jaký to bylo, když mně bylo 15.Jo vím, sou to jen 3 roky, ale i tak se mně to zdá trochu smutný, že tohle už nikdy nezažiju.

bye
Womitor
takze o 2 mesiace mi bude 20!

uff
wolllf
Mmmměěě jjjjjeeee 99 llleeettt --- uuužžž ssseee miii tttrrroooccchhhuuu kkkllleeepppooouuu rrruuuccceee, aaallleeee jjjjiiinnnaaakkk pppooohhhooodddaaaa.

!!!TAK!!!! Teď jsem si zahulil a jsem V POHODE! No to víte...Parkinson je svině :eek:

Ne, je mi "cvancik" jako svině.:sun:
Čus.
Kajinec
lidi me je 14 a 6 mesicu a hulim od 12 a je to good
PiosOne
ty vole, od 12? tak to je síla, ale co se dá dělat. to je holt daň za relativní svobodu. záleží na každém jedinci, jak se sebou naloží. i když ve 12... no nevím nevím. doufám že se ti to Kajinecu časem nezvrhne v něco horšího (ať už tvrdé drogy nebo pernamentní zhulenost). protože s tím mají občas co dělat i dospělí jedinci natož někdo tvého věku. držím palce.
jestedman
něje dvaadvaacet
Nemám nic proti náctiletejm, ale považuju to za jednu nevýhodu Internetu (ne groweru), že se k určitým informacím dostanou lidi, který to může poškodit (jak fyzicky, tak psychicky). Dětská psychika ještě není ve dvanácti nebo třinácti připravena na takovou dardu, jakou je jakákoliv ''droga'' měnící vnímání. Pro úplnost musím říct, že marihuana, ať se mi to líbí nebo ne, je věc, která může odstartovat (u psych, slabších jedinců - jenže jak je poznáme?) Schizofrenii a pokud jí člověk užívá dál, taxe z toho asi už nevykope. Mluvím z vlastní zkušenosti

jak poznat ty psych. slabší jedince - jedině jim dát zahulit pořádnýho špeka a pozorovat jestli se dostaví záchvat, slintání, halucinace, přemíra strachu ze všeho, křeče..........

Mám jí rád, ale jsou důvody, proč bych jí nikdy nelegalizoval.
PiosOne
přesně tak, jediná možnost pro nás kuřáky a pro ochranu dětí je dekriminalizace. kdyby se legalizovala, tak už si dokážu představit partičky dětí jak skouření bloumají městem. ne díky :(
hYp3r
Jj souhlas s PiosOne (mimichodem mame jeste nejaky nevyrizeny ucty, ale to ti snad vysvetlim ) :c(
Zadna legalizace...jedine holandskej model...
PiosOne
napiš mi PM, zúčtujem spolu :). máš na mysli ty houbičky co? :)
PiosOne
omyl, houbičky pouze pro dospělé a o tom naše příspěvky mely být :))
stevexnitro
dalsi duse do pruvarovy skupiny... tsss
drinker hulič
PiosOne: naopak, podle zkusenosti z hollandu tam huli desne malo "teenageru" (to slovo uz kur*va zacinam nesnaset), a ted se podivej sem, 90% procent stredoskolaku (todlenc dneska psali v MF, o huleni na stredni) tady. tak to je asi trosku rozdil. ja jsem pro plnou, uplnou legalizaci, ke ktere se dojde pres postupnou dekriminalizaci (postupny zvykani "normalnich lidi" ze at je seru jakkoliv za ty kytky me nic neudelaj, kdyz udaj, ze)
hm, to by me zajimalo, jak jsi na to dosel... je, uz zase stoji dyler pred skolou, ho vidim z vokna... hej ale ty zvykacky co me dal byly dobry... tío asi si je od nej budu kupovat
Schle
...něco kolem 35 ale najisto bych se musel mrknout do rodného listu, před takovými 3-4 roky mě často bývalo kolem 60 no a dnes mi velice často bývá kolem 20, no planuju si to tak kolem 120, fascinuje mě představa že mi stát bude platit důchod tak dlouho jak dlouho na něj budu čekat. Takže čistě teoreticky se mohu řadit do všech barev duhy :)
PiosOne
drinker: v hulandu přece nemají legalizaci ale dekriminalizaci, nebo se pletu? přečti si pořádně co jsem napsal.
ty myslis ze uplna legalizace, kdy bude trava dostupna v trafikach, nebude mit za nasledek, ze si ji budou kupovat děti?
Kvetak
Tý jo-věkový složení a jetu opět legalizace/dekriminalizace a NOVĚ otevřeno i metro:D, tak se hult podřídim ;), metro mi nevadí, asi proto, že v něm jezdim párkrát do roka :D, jo a co se věku, kdy začít hulit týče vyděl bych to tak na 17:smoker: (nekamenovat prosím).
drinker hulič
PiosOne: to je uhel pohledu jak az moc chapeme legalizaci. no ja jenom ze odevsud slysim ze je tam "legalni" nikoliv dekriminalizovana, i kdyz to samo taky :) v dobe kdy si 14ti lety decka (vim z vlastni zkusenosti) muzou sehnat travku i cokoliv tvrdsiho od znamych nebo i spoluzaku (ve tride se vzdycky najde nekdo kdo "muze sehnat") tak je naprosto zbytecny resit jestli si to budou moci koupit i v trafice, jakoze prodej v trafice to je blbost. kdyz takovej kofík je taky peknej. a taky vim ze si v hollandu v kofíšopech hodně dobře hlídaj jestli už je kupující plnoletej takže v tom by nebyl problem, co?
no hele, když už sme u toho, tak já jak sem teď byl v praze tak mě metro bavilo děsně moc. akorat sme trošku nechápali ten systém - aj na hajzlech sem vlez na dámský ;) a nejlepší sou tam ty eskalátory, některý maj takovej úhel, že když jedeš nahoru a koukáš nja lidi jak jedou dolů tak se můžeš pos*at smíchy jak sou směšně zaklonění. ale toho si asi všimne jenom zkouřenej brňák, páč lidi na nás koukali jako co je tak vtipnýho na jezdících schodech. no povozili sme se hodně :D peace
duplo
Ja bych deti pod patnact rovnou posilal na kute....
mozna ze by stalo za to zakazat jim psat prispevky a jenom na koukani..ů
PiosOne
drinker: v celem hulandu je konopi dekriminalizovane (povoleno pestovani pro vlastni potrebu), jenom v cofeeshopech je legalni konopi prodavat. kdyby bylo konopí legalizované, tak je ho potom možné koupit běžně v krámě (jediný limit by bylo 18 let kupujícího).
Womitor
bohoure neber to ako podliz, ale za tvoj predosly prispevok ti musim dat K+ :) Tato studia sa mi velmi paci!
sorry ze som sa nevyjadril k teme!
Taker
Tak tohle sem našel na netu a je to určený fšem co si myslí že už sou příliš starý. Tak co souhlasí to?

Znaky dospelosti, aneb vystrizliveni z mladi:
- Kvety v kvetinacich prezivaji!
- Honicka kolem francouzske postele se ti zda byt absurdni!
- V lednicce je vice jidla nez piva!
- Vstavas v 6.00 ( predtim jsi v tu dobu chodil spat)!
- Tvuj oblibeny slagr poslouchas ve vytahu
- Mas destnik a poslouchas predpoved pocasi!
- Tvi pratele se zeni a rozvadi a ne spolu chodi a rozchazi!
- Letni prazdniny misto 3 mesicu trvaji 1 tyden!
- Uz Ti k obleceni nestaci jedny texasky a svetr!
- Ty volas policii, kdyz jde od sousedu hlucna hudba!
- Pribuzni klidne vypravi obscenni vtipy v Tve pritomnosti!
- Uz nevis presne, kdy pivnice zavira!
- Cena pojisteni Tveho auta klesa a leasingove splatky stoupaji!
- Psa krmis s Pedigree Pall a ne zbytky z McDonaldu!
- Kdyz usnes v autobuse, boli te zada!
- Spanek po obede netrva do 18.00!
- Rande se sklada z vecere a potom z kina (predtim se tak rande zacinalo)!
- Nejdulezitejsim zdrojem tvych informaci uz nejsou MTV News!
- Do lekarny uz nechodis kupovat kondomy a tehotenske testy!
- Vino za 20,-Kc uz nepovazujes za dost dobre?!
- Rano snidas!
- Na nakupnim listku pod Colou, spagetami a syrem je stale vice polozek!
- Misto: Predtim jsem alkohol lepe snasel. ted rikas: Priste uz nebudu tolik pit...?!
- Vetsinu casu straveneho pred pocitacem je skutecne prace!
ZMonica
Musim souhlasit, ze takhle mladejm to do ruky proste nepatri, ale zase..Mne je 16, hulim cca rok a par mesicu...posledni prispevek psal, ze kdyby nezacali hulit, tak by zacali neco jineho brat?Ja myslim, ze to neni tak zcela pravda..huleni mi neprijde droga, mozna proto, ze je to moje kazdodenni zalezitost?Urcite neni ve vsem good-ta pamet proste selhava a zvladat skolu..hm..namaha, ale presto, mam na to chut, a ta naladicka, nenahraditelnz pocti..ale zpet k tem drogam..kdyz by dite nehulilo zacalo by brat neco jineho a co jako?na party extazi?To je droga?nerekla bych..kdyz si to vezme orpavdu jenom na party neberu to jako drogu..ernik?fajn, zkusi a uvidi, jetsli se chce do takovech sracek zatahat..ae po prvnim zkuseni e nestavas zavislej, to vim z vlastni zkusenosti..to tak proste neni a jestli je nejaka parta, kde si chtej zabavu delta nejakou latkou tak huleni je ta spravna volba..Vlastne mam stejny nazor jako v predchozim prispevku, prts ejsem to jen rozkecala no..huleni je dobra vec, kdyz se nic neprehani a nebere se to vylozene kvuli frajerine i kdyz ti to nedela dobre..muj nazor..
PiosOne
ssmash: ale to není jenom tím, být IN. ale taky tím, že ty děti se nudí a nemají co dělat. takže volný čas tráví stylem "zahulíme, uvidíme".
kdyby bylo více programů, zabývajících se volnočasovými aktivitami dětí a mládeže, tak by to nemuselo vypadat tak, jak to na ulicích vypadá (zevlující zhulená mládež na každým kroku).
nejvíce mě na nich baví, jak se snaží tváří nenápadně, to mě fakt bere :D
Lora
tak velice by me zajimalo, jak se k problematice vyuziti volneho casu u deti a dospivajici mladeze vyjadri Mr.BAMBULION. domnivam se, ze on do tohoto vidi :D .

to PiosOne: takze zahulime, uvidime - NE, jo?!?! :D :D :D
PiosOne
lora: no to víš že jo, zahulíme a uvidíme co se bude dít a dělat ;)
Lora
to PiosOne: takze pohodicka :smoker: . uz jsem se obavala, ze nastaly nevidane zmeny! ;)
PiosOne
že to říkáš zrovna ty, po domluvě n a dnešní akci :D
Lora
to Realist: ehmmm! no tak, no tak, no tak kdyz jinak nedas :D . je fuckt,ze se o zdejsi mladez nezajimam vubec,teda.zajimam se jen o me vlastni babies-holcicky.ale i ony mely dovoleno hulit.ostatne ted uz jsou dospely a tudiz si mohou delat,co chtej. ;) ja osobne jsem si "vsechno" musela odskouset sama,abych pak mohla rozpoznat,co mi nechutna. :)
Lora
to Realist: no a ty "znas" me...
presne!taky jsem o tom premyslela.pokud bych nekdy mela mit takovy ty human-deti,tak si moooc preji,aby pestily.vychutnavala jsem si tu predstavu,jak sedime na zahradce a kostujem...pak pohodova,rodinna debata... jeeee,pohodicka! :smoker:
Lora
super!jen ja bych asi byla trochu jina,nez tvuj tatinek ;).
Kajinec
ja vim sem podle vas dite 15 ale jestli ja nekdy budu mit deti tak je do toho nebudu moc namacet ale proste at si kazdy najde svou cestu ja rad pestuju a prodavam ale nechci aby moje deti chlastaly nebodelali neco jineho
hYp3r
citace:
Původní příspěvek od Kajinec
ja vim sem podle vas dite 15 ale jestli ja nekdy budu mit deti tak je do toho nebudu moc namacet ale proste at si kazdy najde svou cestu ja rad pestuju a prodavam ale nechci aby moje deti chlastaly nebodelali neco jineho



hmmmm v patnacti pestovat a jeste prodavat...:c(

mimochodem to jsi se mohl rovnou priznat tady

prodej fuck :c(
hYp3r
2 Bambulion > pochopil jsi to uplne nejlip :c)
Kajinec
jo akdyby neco 3 igelitky za 19000 hej kdo chce hehe vetsinou to sou paldy nebo vas vojebu haha
jestedman
podmínky použití groweru, cituju :Vstup na stránky magazínu a členství v diskuzním fóru je dovoleno pouze dospělým osobám starším 18-ti let.
tím bych se jenom vrátil k tématu, co tomu víše uvedenému ?íkájí naši pubescenti?
"je mi patnáct a hulím" O.K. je to tvoje v?c
"je mi patnáct a hulím a sem na groweru" O.K. to je taky tvoje v?c, ale nemusíš to ve?ejn? prohlašovat
"je mi patnáct, hulím, sem na groweru a dealuju" tak to seš p?knej kokot
to? vše
duplo
to kajinec: seš zmatené dítě ,doufám že tě někdo vychová...
Kajinec
jo matka a zbztek rodiny a muskatum se u nas fakt dari ale ja objizdim sve pole tak ve 4 rano na simaku pres prazdniny a dokazu obhospodarit 170 az 200 kytek a dobre to sype minulej rok me to hodilo 50000 ale mel sem i co hulit sme na to 3 kamosi ropak s jawou 350 ja se simakem a mira jezdici s honzou s golfakem a je to pohodicka nase parta toho ma hodne
hYp3r
aby jsme si na strankach G za chvili necetli, ze jsi byl obvinen z nedovolene vyroby a drzeni omamnych latek... :c(

je ti patnact takze mas myslim snizenou trestni odpovednost, ale takhle nam to tady nezlegalizujou :c(
Kajinec
hejj good idea jen tak dal wow celej se klepu a je mi zima jak sem vyhulenej promin papa
Spsemi
si magor a skoncis za mrezami ani sa nenazudas! fuck you!gratulujem si prvy na mojom ignor liste /a to som myslel ze tam nikto nebude/ je mi ta luuto a urcite nielen mne.
Mazz
Kajinec: Vubec nikdo neni na tvy zvasty zvedavej, uze tak ses tu neopravnene, fakt me mrzi ze tu na to tak serou a takovy lidi sem poustej...
PiosOne
kajinec: tak nevím, neděláš si z nás tak trošku srandu? anebo to, co jsi napsal v předchozích příspěvcích, myslíš vážně?
Alver
Prodávat travu je blbost... Je fakt, ze se na tom da slusne vydelat, ale proc? Od toho jsou tady jine veci.... treba kdyby takovej dealer prestal prodavat. Z jakehokoliv duvodu a uz by nemohl zacit... Taky by se vztekal, ze se to prodava...
hYp3r
citace:
Původní příspěvek od Alver
Prodávat travu je blbost... Je fakt, ze se na tom da slusne vydelat, ale proc? Od toho jsou tady jine veci.... treba kdyby takovej dealer prestal prodavat. Z jakehokoliv duvodu a uz by nemohl zacit... Taky by se vztekal, ze se to prodava...



:jumper: prodaval jsem...prestal jsem...objevil jsem grower...zasadil jsem :jumper:
Milý Kájinče utři mlíko na bradě a netahej čerta za fousy ..
anebo Kájinče ty kluku ty už si vážně dospělej ..
jojo :frog: tihle prášilové a :D baroni
Kvetak
Tý joo, co to nahlasit PČR? To by byly titulky-Spolek přátel dobrého konopí odhalil ve svém středu deelera, rada Vacátko uděluje SPDK (spolek přátel dobrého konopí :)) vyjímku ze zákona a tímto jim dovoluje pěstovat si konopí a kouřit jej, průkazky pro členy SPDK si vyzvedněte na nejbližší služebně PČR, nebo přímo na "čtyřce" u rady Vacátky-vydávající: Brůžek.

Hehe todle by byl obchod (a za víc než 50000,-)
Jinak nechápu proč to tady uvádíš, že prodáváš a když už proč uvádíš "obrat"?
Jinak co se mě týče až narazim na nějakou tvojí otázku můžeš si bejt jistej, že se pomoci nedočkáš a TÍMTO APELUJI I NA OSTATNÍ ČLENY, ABY JEJ ALESPOŇ TÍMTO ZPŮSOBEM IGNOROVALI-jé já sem trouba dyť exist. ignore list :bounce:.

Jinak měl bys eště krapet vyzrát-myslim, že za pár let by jsi sám poznal, že prodej je o ničem a těch pár "šlupek" (což se dá říct i o 1 000 000,-) mi za 1-5let v lochu nestojí "chleba je chlebem až když se vytáhne z pece a schladne" :)
ZMonica
:satan: :) Už nevim, co jsem chtěla napsat..ghighi:)
ddt
ok videl som ako si tu vilievate srdce so svojim vekom , sa vylejem aj ja no , ale pozor budem liat len 21 ml, bo na viac nemam z toho 1/5 je zelenej tak veru,ale kua ved to staci nikam sa neponahlat ked je casu
Aryan
njn ja si posledni rok uzivam svoji nactiletosti :)

Kajinec: ses blb vydelavat prodejem travy. To je fakt hnus. Este se tim tady chlubis ...... ubohy ...... ses prvni a asi jedinej na mojem ignore listu
AgeOf
Mno je predavat predavat....
Ano predavat to hej ale len tak 7micku ale inak sa drzim hesla dam/vymenim...
ZMonica
Aryan, s tim kajincem mas naprostou pravdu..sice nejsme ten typ co by so dal nekoho do ignore listu, ale souhlas..:)
PiosOne
g420: tak to všechno nejlepší k narozeninám. BTW. mám stejný pocit (taky jsem si ve 20 myslel, že už jsem velkej chlap s přehledem o světě a ejhle, je mi 26 a vidím to trošku jinak).
Kvetak
Všechno nejlepší (hlavně kyti)
Yarreck
nu,me je 18 jar ale musim rict,ze jsem pred zletilosti kurak marihuany nebyl.. ale zacal jsem asi 2 mesice potom.. :)
intruder.stk
Mě je kolem 21 ale plice maj tak okolo 40 .Co se tyče toho prodeje ganji -jsem zasadě proti .Vyrostl sem mezi typama co by v životě za ganju nevzali ani korunu a když přišel někdo cizí tak maximalně řekli kup po pivku a pojd si s nama dat brko
vsvadlenka
Lennon svého času říkal "nevěřte nikomu, komu je přes 30", a o pár let později, že život ve 40 teprve začíná. (a pak si ho moc neužil).
Tím chci říct, že s věkem nic nenaděláš a úplně nejdůležitější to nebude. (to říkám, protože jsem spíš u těch starců :-)
Mandarin
Je mi 49,--- a sranda pořád nekončí ! :-)))))))))))))))
Paul.2000
Jakoze uz me tahne na 19 kurna ty roky leti :))
ddt
ok pani dami 14-eho idem oslavovat vyrocie toho ako som uvidel prvy krat svetlo tohto sveta a verim, ze Super Widow nam bude robit dobru spolocnost+zolof(spetne vychytavanie serotoninu z mozgu)+popers(nie to pivko)=koniec dobry vsetko dobreeeee
ZMonica
intruder: tak to jsou sparvny lidi co vi, co pestujou..pestovat si, ale neprodavat, jsou lidi, co si to pestujou proto, aby si na tom vydelali penize a lidi co pestujou proto, ze je to bavi, staraj se o to a pak to maj pro sebe, pro svoji zabavu ale neprodavaj..a to je sparvny, neprodam zahul s nama..
Wasmasoon
Me je 22 a stoduji uz 3rok prvni rocnik na vejsce:bravo:
ddt
2 Wasmasoon: gratulujem, to je dovod na oslavu. vzdy najdes v tom prvaku nieco nove,ze?
:)
fak.gesho
ad Kajinec,
kua nezerte to tomu decku, dyt je to kluk provokater a pekne si vtom libuje, 15-ti letej vodrzlik (teda ne ze by mi bylo zas tolik, ale cejtim se o neco vyzralejsi{nebo spis nejchytrejsi, je to ten spravnej vek ne? ;)} btw[18 :)]) si zvas jen tropi soufky. Uz vidim jak na mopedu vobjizdi svejch 500 kytek, jak sklizi a taha ty kila k babicce na senik, jak rozdeluje do svych tisicu pripravenych dyleraku a jak se svymi 2 nedomrdlimy kumpany objizdej mesto na masinach a rozvazej kureni mezi svych 100 stalych zakazniku 15- 30 letych s rabatem 50 000 - 100 000 tisic rocne... blehhh, kuku spi to nekomu inymu prosimte, mazej radsi utrit nadobi a vysat si pokojicek at dostanes v lednu taky svy 200,- kapesnyho a muzes si konecne koupit ty 2 hnusny, plesnivy a trapne vomrdany palicky od nekoho kdo se uz davno tesi az te voskube...
ZMonica
Bambulion, super, máme na výběr..:)
Taker
4 fak.gesho
Jo tak tys ho vystich vopravdu nejhezčejc. Asi to tak bude :baby: :baby: :baby:
hugozlesa
citace:
Původní příspěvek od Realist
Mne je 26 :cool:

to hYp3r:

Zajimavej thread :) Myslim ze nas tu bude nejvice tak od 18-ti do 30-ti let.


gratuluji, me tez ;-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma