Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 [3] 4 
Vekove slozeni na Grower.cz - Klikni zde pro originální téma
Nuclear
20...už dlouho.
Skreko
18.
pyroman.cz
hele , coz takhle udělat ještě víc možností .. :D :D :D
TWiSTY
Tak to me je 18 a su spokojeny, i kdyz bych se nejradsi wratil tak do skolky!!!!
Moje
finálních 22
CAESAR
vyzeram na 15 mam 23 a niokedy sa citim na 100.chcel by som mat zase tak 14,15(ale asi najlepsie 13,ziadna trestnopravna zodpovednost)ta bezstarostnost,proste pohodicka.tolko veci by som neurobil,no co,aspon som sa poucil.
Dude
caesar - cece to ja vubec - mi prijde, ze mi zacal zivot davat smysl az tak nekdy kolem dvacitky a cim sem starsi, tim je to skoro lepsi bych rekl :D

ps - jo a prej vypadam, tak o 7 let mladsi :eek::D
UdL
29, cejtim se tak na 20 a když se oholím, tak prej vypadám o 5 let mladší! :D
Dude
vlastne takle kdyz vo to premejslim, tak si davam takovou uvedomnelejsi pubertu tedka - bez bedaru, mindraku a s prachama :D
docela by mne zajimalo, jaky je oficialni postoj modu ke clenum kteri se prihlasili pred plnoletosti, a v soucasnosti jsou plnoleti. jaky je u nich postup?
danihel
citace:
Původní příspěvek od Dude
tak si davam takovou uvedomnelejsi pubertu tedka - bez bedaru, mindraku a s prachama :D

lol:bravo:
Tak mam 23, ked si kupujem ciga kopukrat odo mna pytaju obcanku a ked sa neoholim, vyzeram ako decko:D preto sa holim, ja chcem byt este decko!!:D
Spsemi
heh.... 22 hmh... no...okolo narodenín mám posledné 2-3 roky podivné pocity,.. ako by mi utekal život medzi prstami.....

zima - sa vykurujem a teším na jar, ked budem sadit.....

jar - sadím a vykurujem sa, opájam sa predstavou jesene......

leto - vykurujem sa, poctivo sa starám o rastlinky, je mi ľúto vyhodiť každý list .. pomaličky dochádza minuloročné hulenie a pomaličky si testujem nejaké tie záštipky a samce, občas ňáky ten čunder

jeseň - sklizeň + ochutnávanie = megaskurovanie sa .. podzimní depky nemaj šanci .. heh... pomaly sa začínam tešiť na dlhé zimné večery a čoraz macatejšie jointy... začínam plánovať bubúcoročný grow..

spsemi..

hmh... samozrejme sa občas aj najem, napijem a vďaka tomu musím niekedy aj srať a chcať

ach jaj.....
omnihash :
jak si muzes takovou lez dovolit tvrdit??
Mas to cim dokazat :D ???
Ja se ciste orientacne ptam, protoze by mne to zajimalo, jaky je ofiko postup.
vaaanha
citace:
Původní příspěvek od praxer
omnihash :
jak si muzes takovou lez dovolit tvrdit??
Mas to cim dokazat :D ???
Ja se ciste orientacne ptam, protoze by mne to zajimalo, jaky je ofiko postup.

ChaoticRoman(bývalý člen) se regl tuším v 16ti. Před třemi(asi) měsíci byl smáznut, protože to někde v kanále napsal, že se regl neplnoletý.
ahááá tak to je skvele ze jsem se regnul az v 18nacti!
a ten chaoticromance mnel v dobe kdy se provaril 18??
Lahvan_FlaskiCZ
to já jsem ještě :baby:
party_zan
ako sa tak pozeram, je tu aj dost ludi co si pamataju viac... nechcel by niekto z Vas "dospelejsich" kontaktovat mojich fotrovcov a naucit ich hulit? su to hrozny suchari a nervaci a odo mna si nechcu nechat poradit...
vaaanha
2 praxer: před dvěma dny slavil 19.
vaaanha:tak to dostal pěkný dárek ;)
Hanulkááá
Ach joooo to mě už je škaredých a odstrašujících 24:( :D
Dejwik
joo 17 mi pripada idealni vek.. ale zakazal bych huleni lidem co o tom nic nevi jen se nechaly strhnout partou nebo cimkoli jinym ale to asi nepujde :'( asi proto ze to mame zakazane vsichni :D
east
ja s temer 29 uz toho taky moc nevytrhnu...
UdL
Nedávno jsem dosáhnul věkové kategorie, u které se říká, že "se jim nedá věřit"! :D :D :D Pyčo, 3. dekáda začíná! :eek:
Everl0st
no...já za 10 měsíců pocítím, jaké je to mýt po dlooouhé době kulatý narozky......je mi sladkých 19 :)...a vůůůůbec mě to nějak netíží :)
DeathCell
tak to já budu v pátek slavit dvacetiny...to de,ne? :smoker:
Shandy
Zdrawím všechny ve spolek,

Moc by nás tuhle s kamarádem zajímalo jaký je asi tag věkový průměr uživatelů tohoto serveru.

Proto zakládám anonymní anketu aby někdo neměl problém tu napsat svůj věk...

Jen tak pro orientaci :frog:

Pokud tu už někde takový thread je,předem se omlouvám a prosím o smazání :) !!!

Aloha... :rasta:
vojtaxxx
Na G. se smí až od 18-ti !!! takže doufám, že ti mladší nebudou hlasovat, protože pro MODy není problém zjistit jak kdo hlasoval (alespoň si to myslím) a tím tak ohrožují svoji existenci na Groweru.

Jo a myslím že tenhle thread už tady je ale teď nevím kde.
Scott
vojtaxx : No a kdyby hlasovali pro vek 15-18 let , tak stejne mod nezjisti kolik mu je let .. muže mu byt právě těch 18 ..
Rhino
Volba 18 a 18 .. Jakej je v tom rozdíl? :slizoun:
vojtaxxx
jo jo jsem nějak přehlíd tu 18ku, spíš jsem koukal na těch 15. A pravda je že když si tady čtu některé příspěvky tak mám pocit že je někomu i 12
Rhino
Ten pocit nemíváš sám.. Bude to tim, že tomu tak opravdu je.. Mnozí členové teprv obdivujou čerstvě zalisovanou občanku..
Lupus
obcanka :eek: :D:D:D
souhlasim s vojtovym 2. prispevkem :D nekteri lidi se vyjadruji jako by jim bylo 12, treba ja :D
nesouhlasim s vojtovym 1. prispevkem :D protoze to strasne provaril :D
http://grower.cz/forum/showthread.p...=%2Bv%ECkov%FD¨

closed
no ja mam cochvila 25rokov, ale nevyzeram na to moc ani poriadne nezarastam :D ale mne to len vyhovuje :D
jude
no ja mam za 5 rokov 5 rokov :D

inac mam 20-25 :) ani sam poriadne neviem kolko presne :D
Nedávno jsem spadnul do druhé dekády. Podle výsledků hlasování jsem už v menšině, takže se začínám bát diskriminace :D
HorrigEn
mam 20. a fajn je ze tady mame i lidi kolem 50, pokud to teda neni Komorous a jeho parta :D
east
minulej týden 30....nedá se nic dělat...
citace:
Původní příspěvek od east

U mě za týden 30.... přesně tak, nedá se nic dělat :)
Hodinář
citace:
Původní příspěvek od Rappa

U mě za týden 30.... přesně tak, nedá se nic dělat :)

citace:
Původní příspěvek od east

Po třicítce se Vám už prej dá i věřit:)
U mě za 26
Lahvan_FlaskiCZ
ještě nejsem ani ve čtvrtce století........ :crazy:

MLÁDÍ VPŘED!!!!! :punk:
:D:D
už přes rok se mi dá věřit :)
Wejdas
přidávám se k nejpočetnější skupince
SmallDudeZombie
zdar :)) mám 20 a už si připadám clkm staře :D ... zlatých 16 :D:D
Caputo
XXI
MANHUNTT
:pimp:............patřím do té starší Gardy :injured:....... 30.......a víššššééééé :punk:
dvojka-trojka
taky víc, než 30 :injured: :D..........

23
berrea
hm... sem tu jak dítě... teprv v sobotu mi bude 19
kripalu
Já zase patřím ke zdejším seniorům (Mezi 35 a 40). :D.
Zenga
Cerstve 26
Gwar "Novacik"
Ja mam 19 ale o chvilu to bude 20.. ale vratil by som sa tak 6 rokov spat :D:D:D
_Dr.Skunk_
23v breznu 24...ale vratil bych se tak do 17 to me bylo nej
Salatos
za rok mám kristova léta
DannyBoy
skoro 27 , letí to čím dál rychleji :rip:
oommffgg
hmmm nece sa mi citat 17 stran koto bol najmladsi ? ja mam 15 :winner:
a ajtak mi pripada ze ten cas leti velmi rychlo a nic nestiham... :rip:
clandestino
citace:
Původní příspěvek od oommffgg
hmmm nece sa mi citat 17 stran koto bol najmladsi ? ja mam 15 :winner:
a ajtak mi pripada ze ten cas leti velmi rychlo a nic nestiham... :rip:

RIP, mladej :D :D :D
c0ga
19 :P
Mašťák
Taky se drzim nejmladsi skupiny. A kdo by ne ze jo 3 ze 4, to uz o necem svedci, treba o ... upadku ?
_jOq_
čau, já si na téhle planetě pobíhám už (jen) 22 let. Věk ale vůbec neřeším. Stejně tak nějaký mega oslavy narozenin. Prostě se nahulíme a jdem se vylejt. Klasickej večer v hospě... :o)
Date1
:D42:D
shimano
18 zatím krásně prožitých let,hmm...
Calzone
26 a stále svobodný mládenec. :/
greenness
citace:
Původní příspěvek od Mare-Frigoris
Je mi 35 a připadám si jak starej pes...

a já jak stará sazenice ;) (posl.kolonka!), ale nic si z toho nedělám :p:
cecilka...
bude to kulatých dvacet...
zeeman
Bude 28...

Jinak, přišel na mě po přečtení tůtoho threadu docela smutek.. Jak si lidi ve 20 myslej že už maj život za sebou :-D Blbost!! Čím starší je člověk, tím lepší. Já si dal poprvý v 19, spíš symbolicky, prvních pár let jen trochu, nejvíc jsem dával v 24 a teď už zase zmírňuju, brčko týdně na pohodu stačí.

Hlavně čím je člověk starší tím líp si to umí vychutnat, protože je mentálně vyspělejší a ví co od toho duchovně má chtít. Docela mi je líto kamarádů co se v 18 vyhulovali x-krát denně a vůbec nevěděli proč, hlavně bejt zmaštěnej a pak v 22 museli skončit radši úplně aby nezblbli. Proto je tu tak hodně fakt mladejch a tak málo 30+...

Fakt se těším na ten krásnej věk až mi bude 50+ a budu si dávat svýho víkendovýho špíčka :-)

Takže zdravím všechny hulící "dědečky", je to super že jste vytrvali tak dlouho, Vy už určitě víte proč... :-)

BTW. Dával jsem si asi před rokem s mým taťkou (55 let) a byl z toho fakt nadšenej ;-)
Papek
20 klepe na dveře
Jsem se chtěl ještě zeptat, kdo z vás má třeba už i malý ,,sviště"?:)
Blboun Nejapný
Mě je nějakých 55 let. Koukm že bych vám mohl dělat tátu. I moje děti jsou starší nežli je věkový průměr zde.
Zajímalo by mne, zdali je mezi ještě aktivními účty někdo mého věku. (požehnaného)
dvojka-trojka
citace:
Původní příspěvek od Papek
20 klepe na dveře
Jsem se chtěl ještě zeptat, kdo z vás má třeba už i malý ,,sviště"?:)

Já už 2:D............a to myslím vážně

23
mickjack
16...jak koukám patřím mezi ty mladší. Obdiv 35+. Kdyby takových bylo víc....:)
Fruddy
myslím že v anketě si zapoměl na nejpočetnější skupinu <18 :D

můj věk: už pár měsíců můžu legálně pít --> ještě pár měsíců budu nelegálně hulit .)

citace:
Původní příspěvek od mickjack
16...jak koukám patřím mezi ty mladší. Obdiv 35+. Kdyby takových bylo víc....:)

16? :ban:
greenness
citace:
Původní příspěvek od Blboun Nejapný
Mě je nějakých 55 let. Koukm že bych vám mohl dělat tátu. I moje děti jsou starší nežli je věkový průměr zde.
Zajímalo by mne, zdali je mezi ještě aktivními účty někdo mého věku. (požehnaného)

ehm, ehm - o 5 příspěvků výš ;) :smoker:

citace:
Původní příspěvek od zeeman
Bude 28...
Jak si lidi ve 20 myslej že už maj život za sebou :-D Blbost!! .....BTW. Dával jsem si asi před rokem s mým taťkou (55 let) a byl z toho fakt nadšenej ;-)

Má dcera také doufá, že si jednou se svým tátou (56) dá a zbaví ho tak nesmyslných předsudků.:)
Honzka
no za 3 mesice uz budu moct legalne pit oouh yeah :D palim 4. rokem a s growingem mam rocni zkusenost :)
dvojka-trojka
citace:
Původní příspěvek od Honzka
no za 3 mesice uz budu moct legalne pit oouh yeah :D palim 4. rokem a s growingem mam rocni zkusenost :)

No ty jsi debil, myslíš někdy o tom, co píšeš???????

23 :banned:
25 ale občas se chovám hůř jak děcka ve školce :D
73huli
Jo už jsem tady 37let, ale pořád mladej kluk, tak se přeci cítim :-))
Hrnek
mě bylo loni čtvrt století...:)
šapša
Mě bude na koncu měsíce 20 let :D těch předchozích dvacet totiž ignoruju :D (40) do rakve se nechystám pěstovat budu ještě tak padesát let nevím co tu brečíte,že už máte 22 let se proberte do třiceti to je v poho pak je to fičák jak na Arsenalu woe :D .
crackonos
Je mi dvacet a jsem mrdáč pyčo :david:... že bych plakal, že mi už není 17 jako můj kámoš kterej zažívá v jednadvaceni krizi středního věku, to ani hovno. Mám spíš pocit, že teprve teď začínám tak nějak plnohodnotně žít
dvojka-trojka
za 18. dní 32, ale vypadám na 23 :teef:

23

edit: ty dvojky a trojky se mi tam furt nějak serou :biglaugh:
ween
zdrak holkii a kluci. mám jednatřicet a je mi fajn. a hulit jsem začal cca v osmadvaceti. koukám že mám co dohánět... vac
darebaCZek
Nevim jestli to tu uz zaznelo, ale vsimli jste si toho, ze pri registraci musite zaskrtnout tohle? :Stisknutím tlačítka prohlašuješ, že jsi dovršil věku 18-ti let. Tento server je určen pouze pro dospělé!
Pokud kdykoliv zjistíme přítomnost nedospělého uživatele, jeho kompletní účet s příspěvky bude nekompromisně odstraněn.

celkem se bavim, kdyz tady v klidku lidi napisou, ze jim je treba 17 apod. :D ale myslim si, ze to pravidlo o veku je blbost... pestovani je nezakonny v jakymkoliv veku, takze je ve vysledku asi jedno, jestli je vam 12 nebo 50. Jakoze z moralniho hlediska asi neni dobry se o pestovani drog bavit s <18, ale v dnesni dobe huli uz i prckove... znam hodne 15ti letejch, kteri pravidelne huli a neboji se to riznout i hasisem...
dvojka-trojka
citace:
Původní příspěvek od darebaCZek
Nevim jestli to tu uz zaznelo, ale vsimli jste si toho, ze pri registraci musite zaskrtnout tohle? :Stisknutím tlačítka prohlašuješ, že jsi dovršil věku 18-ti let. Tento server je určen pouze pro dospělé!
Pokud kdykoliv zjistíme přítomnost nedospělého uživatele, jeho kompletní účet s příspěvky bude nekompromisně odstraněn.

celkem se bavim, kdyz tady v klidku lidi napisou, ze jim je treba 17 apod. :D ale myslim si, ze to pravidlo o veku je blbost... pestovani je nezakonny v jakymkoliv veku, takze je ve vysledku asi jedno, jestli je vam 12 nebo 50. Jakoze z moralniho hlediska asi neni dobry se o pestovani drog bavit s <18, ale v dnesni dobe huli uz i prckove... znam hodne 15ti letejch, kteri pravidelne huli a neboji se to riznout i hasisem...

Tak to se pleteš, to věkový rozdělení je tu imho kvůli carlosovi, aby z toho neměl problémy ;).

23
Blíží se už 34, ale tak jako tak chcípnem všichni :-)
Scorpheus
Příští rok v březnu mně bude 10 000 dní :-D
Jay-jay
ta anketa je už dávno passé, když tak nad tím přemýšlím :D
citace:
Původní příspěvek od Jay-jay
ta anketa je už dávno passé, když tak nad tím přemýšlím :D

No pořád lepší než http://grower.cz/forum/showthread.p...6&pagenumber=9 kde se už skoro 10let baví o Caps locku :D :D
Pflusik
Náhodou super téma o Capslocku... ale radši sem měl Všichni pod 18 let sem!! :D:D
Tak to nevim :) to tema sem nečetl :)
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od Abaddon

No pořád lepší než http://grower.cz/forum/showthread.p...6&pagenumber=9 kde se už skoro 10let baví o Caps locku :D :D

asi jsi mě nepochopil..když jsem při registraci spadal do jedné kategorie..zákonitě jsem vplul nyní do jiné :D
Jo takhlé :D ahá :D
lubik07
necitala som sice vsetko tuto...ale myslim ze vsetkych tromfnem....:winner:46 je moje cislo...(nikomu nepovedzte):whisperes:
P.S. ale ked sedim s dcerou v kofiku, tak si myslia ze sme sestry...hahaha:jumper:
Kambu
25 roků furt stejný kulatý čtverec ve tvaru trojuhelníka :D
petis__
23 let... už mi pomalu táhne na 30 :-D
Sticky
je mi 19 let :)
mučačo
31 let,z toho dobra pulka myho zivota je venovana konopi,laska se tomu tusim rika:)
ween
tak už jsem jednou přispěl, ale číslice se změnila... aktuálně 32...
Hlava
citace:
Původní příspěvek od lubik07
necitala som sice vsetko tuto...ale myslim ze vsetkych tromfnem....:winner:46 je moje cislo...(nikomu nepovedzte):whisperes:
P.S. ale ked sedim s dcerou v kofiku, tak si myslia ze sme sestry...hahaha:jumper:

jjaman by tě překonal lechce :D , ješte o pár lidech co berou klony vim ty jsou 55+ :D:D
AFCA161
http://www.youtube.com/watch?v=Y3kK7SWkmUs :-D
dalick
18 je :D a pořád nevim jaký sviňárny můžu od života čekat :DDDDDD
yara
Tak to já pamatuju atentát na Johna Kennedyho a příští rok budu slavit jubileum.
:-)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma