Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

Stránky: 1 2 3 [4] 5 6 7 
LED Mars Hydro II 207W (Grower začatečník) Pomoc Vítána - Klikni zde pro originální téma
Madical-Strains
Jo,jo kdyz to niz nejde....kvuli osviceni prostoru ,tak ok.

Bylo by fajn kdybys uvadel pokazde u fotek , kolikaty je to den rustu aby to pokazde kazdy nemusel hledat a pocitat. :-)

Za jak dlouho vidis prepnuti na 12/12 ?
LinChi
Madical.. Budu upřímnej sám nevím .. :D přepnout na květ chci až trochu prorostou i ty maličký ... řekl bych tak v druhé polovině ledna bych mohl změnit světelná Takt ! :)
Bitir
S tou druhou polovinou ledna bych si to jeste rozmyslel , ty kytky po prepnuti dost vyleti,tak bacha pod tvyma ledkama by to nemelo letet tak moc ,ale i tak si zisti jak moc roste ta genetika co tam mas a uvidis sam , pod takovym svetlem potrebujes udrzet rostliny co nejnizsi ,pac k cemu ti bude kdyz budou mit 70cm a stejne to neprosvitis. Byt tebou tak jeste dneska to roztaham do stran a prepinacka.
Madical-Strains
A take dalsi eventualitu zapocitej a to je to ze cim delsi je pest tim vetsi pravdepodobnost napadeni rostlin.
Kratsim rustem omezis rizika na minimum.

Take jsem chtel delsi rust jako ty ale pod tihou argumentu jsem musel uznat ze je to vice ekonomicke a mene rizikovejsi.
masuro
no myslim ze to tvoje je uz na prepnuti, zaplneny to mas ja bych prepinal
LinChi
Dám Na vás.. Od zítřejšího DNe Jedu 12/12 a první zálivka bude už květová fáze :) Podle návodu .. :)
LinChi
Tak Jdem na to Zítra jedem 12/12 :) a zalejeme první zalevku s hnojivy pro květový režim :)

Den Přepnutí !
LinChi
:) upřímě se těším na favoritní květinu :) ta největší :D sem fakt zvědavej co z ní bude :D :guitarist
LinChi
:D Hoši klid normálně je to zavřené :) už mě napadlo udělat z boxu dvoupatrový box. :D ale projekt je to celkem složitej :D
Co si o tom myslíte ? :D (dobudoucna :D )
Madical-Strains
Jo , mas to dost velky a zda se ze i moc hezky !

Proc fotis s tim priblblym fialovym svetlem?
Staci panel vypnout a nafotit to pri dennim svetle , je pak videt lepe barva kterou se pak muzeme pokochat.

A prosim uvadej prosim vdycky pri update kolikaty je to den na kvetu.

Dik. :-)
LinChi
abych to odfotil musím kytí vytahnout z boxu a fotit ve dne... ( mam ona na blbou stranu takže slunko spíš jen v letě odpoledne... :D ted v zimě tady fakt svítím jen umělým... Opravdu lístečky jsou krásně zelené :) někde ve spodních patrech kam nedosvítí lístečky umírají ... nechci si hrát na profíáka tak to zatím nijak moc nestříhám.. :D akorát nazačátku jsem se postaral u těch starších at trochu nakošatí ! :)
LinChi
no tak sem to nějak zkusil a i ty zelený fotky budou :)

Btw zeptám se jak řešíte ten prachový filtr na uhlíkovem fltru / stačí to vyprat jednou po pěstu ... zdý se mi celkem zanesenej už prachem .. když se podívam celkem to zajíždí :) aspon vím že to funguje :D ale i tak mám to sundat a prát i během kola.. / např ted při přepnutí ? nebo to vydrží ty tři měsíce bez praní :D

FOTO DEN PŘEPNUTÍ !
LinChi
:) podotýkam stejně musím Blesk použít :)
Madical-Strains
Ty svetle listy v popredi je nejaky odraz svetla?
Nebo maji opravdu takovou barvu jako na fotce?
Protoze je to i na te horni.

Jesli je to jen spatny odraz svetla tak ti to lisiti teda opravdu zavidim. :-)
LinChi
madicalku .. Opravdu je to jen špatné světlo .. všechny lístky jsou krásně zelené ... Pžiznám se odspodu to vypadá hůř :D ale myslím že je to několika faktory jako .. občas se dostane zaslivka s hnojivy na lístečky... taky tam není moc světla... ještě pozoruju že deficity na lsitech mají pouze ty lístky. jež jsou mladé a rostou Pod nějakým velikým listem jako dlan.. žádné světlo = deficit :) takže ph je v pohodě živiny kytí papají a myslím že napoprvé jedu slušné kolo :) ty světlé listy jsou te největší květinky..a upřímě jsou krásně zelené :) a takové až hrubé ! jakby nabobtnané .. žádný papírek :D

Bělaní lístků je zpusobeno bleskem kvalitou fotoaparátu a taky toho že jsou podstatně blíž blesku než ostatní :)
Madical-Strains
Tak nemohu jinak nez te pochvalit, valis to lepe ne ja !
;)
LinChi
ačkoli se Všechno daří jak má.. Světlo Začína projevovat svou slabou stránku
nazval bych tento deficit jako slabá penetrace světla ( neprojde do hloubky.. )
jsme v prvním týdnu 12/12 květ ... kytí pořád rostou dokonce se zdá rychleji než kdy dřív... ale čím víc jdu dolů po květince. sleduju deficity které bych přiřadil jedíně tomu že není světlo :) každopadně mít box vysokej max 150 s šířkou tak 80 a hloubkou tak 50 tak myslím že dva dokonalý strainy pod tím odjedu dokonce bezchybičky.. popřípadě si to nechám na začátek rostlinek .. Od semínka po dejme tomu první půlku růstu :) ( rozhodl sjem se vytunit my box o tento produkt : Spider Vero 29-242W je osazeno 2xčip růst,2xčip květ,10x Osram Oslon. na stránkách Led ideal ... ano vím že mám box trochu větší nad doporučení .. ale víc watts nechci tahat ze sítě.. :D bydlím tvl v nájmu :D a taky stejně v boxu vyuřívam tak 75% prostoru,.,.. zbytek jsou ventilátory zvlhčovačka nějaká nadoba na vodu a všechny věcičky pro květinky schované pod převraceným květníkem ( hnojky atd..)
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od LinChi
ačkoli se Všechno daří jak má.. Světlo Začína projevovat svou slabou stránku
nazval bych tento deficit jako slabá penetrace světla ( neprojde do hloubky.. )
jsme v prvním týdnu 12/12 květ ... kytí pořád rostou dokonce se zdá rychleji než kdy dřív... ale čím víc jdu dolů po květince. sleduju deficity které bych přiřadil jedíně tomu že není světlo :) každopadně mít box vysokej max 150 s šířkou tak 80 a hloubkou tak 50 tak myslím že dva dokonalý strainy pod tím odjedu dokonce bezchybičky.. popřípadě si to nechám na začátek rostlinek .. Od semínka po dejme tomu první půlku růstu :) ( rozhodl sjem se vytunit my box o tento produkt : Spider Vero 29-242W je osazeno 2xčip růst,2xčip květ,10x Osram Oslon. na stránkách Led ideal ... ano vím že mám box trochu větší nad doporučení .. ale víc watts nechci tahat ze sítě.. :D bydlím tvl v nájmu :D a taky stejně v boxu vyuřívam tak 75% prostoru,.,.. zbytek jsou ventilátory zvlhčovačka nějaká nadoba na vodu a všechny věcičky pro květinky schované pod převraceným květníkem ( hnojky atd..)

Jo , po prepnuti se to jeste muze dost vytahnout , to je v poradku.
Jake deficity mas na mysli , kdyz jedes po kyticce dolu? Prosim FOTO.

Jo Spider Vero 29-242W gen-7 je dobra volba.
Tady te posilam motivaci, takhle to bude u tebe vypadat pod Spider Verem , mozna i lepe.
A jeste zdaleka jeste neni konec!

A kdy to vytunis? Jeste ted na tenhle pest?
LinChi
prostě žloutnou schnou a postupně odumírají lysty... nestříham to spíš počkám až si kytí vycucne energii z listu a nechá ho padnout.. sem tam to posbíram a taky projedu kytí rukou .. a když to odpadá beru pryč.... nijak extra to nestříham i když měl bych ale už vím že další kolo bude uplně jinačí . dokonce mám i kamoše co by tenhle panel ocenil .. pomohl bych mu splichtit box vhodný pro tento panel spíš pro zabavu at si muže trenovat pěst a nějaký super kuřeníčko pro sebe měl :) Tak na dvě kytí bych to viděl :) něco mezi normálním a mikro pěstem.. tak bych to viděl na Mini pěst :D
LinChi
:) jinak vypadájí velice dobře :) :dance:

BTW na tuning se rozhodnu podle výplaty.. příjde mi li víc jak 27 000 kupím ho ještě ted na tohle kolo at dostanou na květ pořádnou nálož :D

pokud bude vyplata menší .. panel budu kupovat až na další kolo :)

Takže doufám že ve středu budu psát email na ledideal :) :micro:

jo a deficity ti zkusím nafotit zítra jak bude hezky svítit slnko.. protože s bleskem a mojím Mobilem to je dost hard zachytit ten deficit dobře :)

poslední otázka míří na pacháč.. ten bílý filtr okolo filtru je zajebaný prachem a měl bych to nějak odstranit.. Pujde to sundat a vyprat nasledně zase suché nasadit ?
a stačí jednou za kolo nebo třeba jednou za měsíc.. ? Jako není to nic extra ale jde vidět že to pracuje a tak nějaký prach určitě je vidět :)
Madical-Strains
Ja byt tebou , rozhodne bych se panelu nezbavoval pokud ho neprodas za tu samou cenu. Za nejaky cas budes sam pak shanet nejaky panel do matkarny a jak se ti pak bude hodit Na rust jak se da uz ted usuzovat je to skvela volba!!! Idealni do mensi matkarny a na klony. Mysli trochu dopredu.
Neni nad sve klony, presne ty co potrebujes.

Preju ti abys Spider Vero koupil jeste na tento grow.
Kazo
Taky bych se ho nezbavoval. Já osobně takový panel používám na klony a předpěstování do větší skříně. Měl jsem pod ním i chvilku matky. Na tyto účely dostačující.
Kdysi jsem se ho snažil prodat a stejně ho nikdo nechtěl. Teď jsem rád, že ho mám :-)
A k tomu prachovému filtru. Já ho peru ručně vždy když je potřeba. Nechám ho pak uschnout a dám zpět.
fikus37
Ten filtr neper. Nezáleží jestli je žlutý nebo bílý. Důležité je aby aktivní uhlí nebylo slepené. Když je velká vlkost a máš zapnuty i odtah s filtrem, tak jsem zažil, že jsem musel filtr měnit po jednom kole.
Kazo
Tak to nevim jake mas zkusenosti ale ja uz mel ten prachovy filtr na tom uhlikovem tak zaprany prachem ze kdyz jsem ho sundal abych ho vypral tak ventilator uplne zmenil zvuk a teplota klesla o dva stupne. Za me pokud je hodne zapraseny tak urcite vyprat nebo vymenit za novy.
fikus37
Ten filc co je na filtru stačí vyklepat. Ale každý to dělá jináč, tak ať si zvolí svůj postup. Někdo koupí nový filc za 100 Kč a přebali to. Jak píšu viz.predesly komentář, pokud máš aktivní uhlí moc vlhké a lepí se, tak filtr ti už pachy brát nebude a filtr nebude plnit svůj účel.:rasta:
LinChi
Panel si rozhodně nechávám :) Budu se modlit za velkou výplatu :) a pak mužu pěkně koupit ten panelek :) dík za tipy... aktivní uhlí si nechci zajebat prachem .. vlhkost momentálně 37% paradaise.. :) takže pacháč v klidu :)
LinChi
Tak je to tady Holky.. dnes Objednávám LED VERO 29 242W Doufám že příjde rychlostí Blesku :) holky kvetou 12 dní :) Krásně Voní :) vše v pořádku Pálky už Se tvořej ale nic k chlubení zatím :D
Madical-Strains
K panelu ti gratuluju !:bath:

Ted uz se ale nedovime jak pod tim budou vypadat palky.
To me docela vazne zajimalo.
:mad:
LinChi
No madicalku ... :D uvadíš mě do rozpaků... nejprve mi pogratuluješ ke kupu ... a pak zaplačeš nad něčím co nemělo byt extra supr.. :D no fakt mám dilema.. jestli dojet kolo pod tím marshydrem... nebo to nakonec osolit novým Spider Verem :DDD

Moje rozhodnutí bude podle toho co tu do soboty vyřešíme... :D jakože bych byl proto narvat to tam hned v sobotu :D protože ty kytí potřebujou opravdu více světla.. hlavně muj favoritní 70centimetrový Keřík :)

deficity jsou opravdu jen tam kde nedosvítí světlo takže grower jsem šikovný až na ten začátek to jsem ty kytí jednou přelil a jednu dobu fakt moc málo hnojil.. (spíš nehnojil :D ) kam svítí světlo tam je jen krásná zelená .. tudíž fotky s deficity nejsou potřeba.. pokud tě tedy zajímá jak vypadají listy když nemají Světlo :) /ˇjsem ochotný ti to pak ještě nafotit.. ale s tím telefonem ty barvy stejně deformuju ... světla v bytě nemám dost a ven do -10 to nemužu vytahnout.. a ani normálně v letě bych to udělat nemohl.. jelikož je tohle roční období tak si doma sluníčka fakt neužiju :D

A vzhledem k tomu co čtu na jiných led threadech tak i s epistarem někdo sklidí tak 10-20 G Suchého na kytku ':D a btw... panel si nechám na předpěstovaní :D a později u kámoše rozjedeme MicroGrow na 2 Květinky :) zboucháme nějaký boxík .. :)
fikus37
Madical, já ti můžu ukázat jak vypadají paldy pod Mars hydro. Jakmile se dostanu ke compu, tak je tady postnu.
LinChi
fakt váhám no jestli dojet kolo nebo tam navalit už to nové :)¨

btw myslím si že ho to zajíímá protože tady je to fakt poctivě jen s tím panelem a ještě k tomu první pěst :D

určitě netvrdím že někdo lže.. ( to je každého věc ) ale už sem tady viděl experty jo tohle sem odjel pod ledkama z číny .. a přitom na květ dali sodu :D

Peace :)
Trpaslík
No nevím,podle mě to nevypadá tak zle na panel z číny :),je fakt že spodky to neprosvítí
Trpaslík
A jěstě jedna bez světla.
LinChi
Ok dojedu kolo pod marsem :D
Madical-Strains
NE !!! Dej tam to Vero !!!

Ja si delam srandu ,samozrejme. Na me se neohlizej.
To Vero te da vic a vetsi palky.

Ten mars si nech pro matkarnu.
Ten mars te zavidim , premyslim co levneho dat do matkarny aby to pod tim alespon dobre rostlo.
Nejlepsi by byla cob-led ale na tu mit urcite nebudu, tak CFL, H5-NO ?
Nebo radeji aspon led UFO? Nevim.
fikus37
Posílám "PALICE" pod mars hydro.45 den v květu,začal flash.
fikus37
Pokud sis všiml,palice pod tou čínou jsou jemné ,bez tvrdosti a to se objevilo i na váze.
Madical-Strains
Jo, diky Fikusy .
A jesli muzes dej sem spalene listy od cob-led prosim, uz si to sliboval pred 3 tydny.:frog:

Zajima me jak to vypada od tech silnych ledek.
fikus37
Zdar, jsem na to zapomněl. Mám tady jednu fotku a při přiblížení jde vidět spálené listy. Jináč byly tam čočky a jakmile je klučina sundal, tak to dojelo v pohodě.
Od čipu jsou paldy, tak 15cm(bokem).
Madical-Strains
Dik, no ja jsem slepej jak patrona ,takze to nejaka detailovka moc neni.
:-) ale i tak dik.
Bitir
Ja mel taky spaleny listy od bera, ale jen pod tou cockou 60° . Je takovej seschlej a celej se jakoby bali do sebe , hned sem to zvedl a za cca tri dny se vupamatovala ta kytka. Takze u me je nejspodnejsi hranice 20 cm , co bylo bliz ,tak uz se palilo. Jeste dodam ze pri tech 20 cm sem mel jakoby presvicenou palici a mlady listky , kytku sem ohnul a druhej den krasne zelena. Na vykon jednoho cipu to pali listy jak blazen kdyz si nedas majzla.
Trpaslík
Tak jak jsem ti psal,to světlo je na prostor 60x90,to by jsi potřeboval do tvého prostoru tak dvě.Prskni k tomu to Vero a hitparáda může začít :)
LinChi
tak hoši děkuji .. matkárna je sice super nápad... ale musel bych vystěhovat mladou se psem a nechat si tu jen kocoura a spát na gauči :DDD každopadně Mars brzy cestuje ke kamošovi .. ma malej box.. prej tak na 4 kytí max... takže muj mars pro něj bude idealní .. jelikož je to mooc dobrej kámoš.. tak mu ho "půjčím" když bude spokojen tak mu jej třeba prodám :) jak ne.. tak si nechám a brzy se nastěhuji do svého bytu a rozjedu si i tu matkárnu :) každopádně.. v sobotu odpoledne dorazí pán z ledideal a doveze vero.. Expres přímo před barák :D sakra těším se na to víc jak na ježíška před deseti lety :DDDDDDD kurník ! už at je to doma kytí válčí o světlo jedna s druhou .. těším se až je trošku roztahám po boxu to bude krása.. jinak vůně přenádherná a paličky jedou pekla.. kytí hltaj vodu jak divé :)
LinChi
tak sem zkusil jen takovou maličkost :) takhle vypadá speed chille po 15 ti dnech v květu :)
Madical-Strains
Matkarna muze byt i mala, nerikej mi ze nekam nevmestnas 60x60cm.
Udelej to obracene at ti kamos pujci ten maly box a pak mu ho zaplat.

Co ja bych za to dal kdybych mel nejakou ledku do matkarny, klidne bych udelal box jen ze zavesu.
A ty se tomu branis. :-)
LinChi
notak nenut mě tady do nečeho je to muj vesmír :)
Madical-Strains
:)
LinChi
Dámy a páni je to tady !!
Madical-Strains
Jsem rad ze mas radost. :-) Sdilim ji s tebou.
fikus37
To se nám to tady rozrůstá. Tolik groweru co tady jede pod led, nemají ani konkurenční weby (myslím tím na počet účastníků webu).
LinChi
Jsem unešen :) krása :) uplně je vidět jak holky najednou oživají :)
LinChi
tady přidám ještě nějaké pro kochání se :)
LinChi
Madical-Strains
Nevim jak se u tebe prasi, u me az dost.
Ze zhora panelu jak behaji vetraky ktere to chladi tak jsou chraneny plastovou mrizkou,ta se da lehce odstranit a obcas je treba proprat ten molitanovy prachovy filtr aby dobre fungovalo chlazeni.
Na tom filtru je dobre videt kdyz je zaneseny skrz mrizku, tak se ted koukni jak vypada nezaneseny prachovy filtr abys vedel kdy ho mas priblizne vycistit.
LinChi
Jop děkuju u mě se práší o stošet.. (Region Razovity hlavně že budeme mít lanovku -.- )
mno dík za tip každopádně myslíš že to bude i vícekrát než jednou za kolo to čištění.... ?
btw Muj Pacháč taky dosti vykazuje potřebu vyprat/vyklepat ještě nevím jak na to od prachu ten bílej filtr před uhlím :) měl by jít sundat jak ponožka :)

Btw na jedné paličce se udělali chlopky jakby do hněda...(myslím že to je spalené .. -.- od světla :D sakra síla se pozná trochu sem ho zvedl at je to aspon 45 cm od nejvyších paliček a cca 60 od nižších :D ... no popálené chloupky které maj být ještě krásně bíle světlé .. tak jsou oranžové a špičky až do hodně tmavé a jakby jsou zkrácené ( za mě 10000% popálenina... ˇ) ted ale nechat nebo sundat ?
LinChi
fotka popálený
LinChi
achjo fakt mě štve že se nemám čím kvalitně nafotit.. :/ zasrané telefony.. chtěl bych nějaký kvalitní foťák to by bylo krása.. :)

jinak 16Day / květ

:flamer:
LinChi
další sem našel spálený :) na sousedním květu .. Sranda je asi ta že se nejedná o nejvyšší patro květiny.. tudíž nejsou nejblíž světlu -.-

ty chloupky... Nechci být za hlupáka ale nejsou to trychomy ?
špičky jsou uplně dočerna :/ to asi není okay když je to na dvou paličkách .. :/ :injured:
Madical-Strains
Je pravda ze vero 29 bude 100% mnohem silnejsi nez ten mars a bude vydavat vice svetla o tom zadna. Takze by si mel mozna pro jistotu uzpusobit na nejakou dobu vzdalenost nez si kyticy zvyknou.
Chloupky - pestiky co koukaji z palicky behem pri dozravani tmavnou a mohou mit barvy od oranzove ,cervene az po hnedou. (cerne -to nevim)
Trichomy jsou ze zacatku cire pak mlecne a nakonec jdou do jantarove barvy.
Trichomy vidis bez lupy jako takove pocukrovani palicky.
Nejlepe se urci doba zklizne podle barvy trichomu cca mlecne a jantarove
barvy v pomeru mezi 90/10% - 75/25 %.
Kdyz si vemes na pomoc kapesni mikroskop tak trichomy vypadaji priblizne jako houby, viz foto.
crazyben
ne pestíky... jak kytka postupně zraje tak hnědnou a povadávaj což se Ti může zdát jako popálený.

trichomy (áno anglicky chlupy) to je v podstatě ta pryskyřice, takový to bílý cukrování.

Já na těch kytkách nic špatnýho nevidim, zkus vyfotit detailnějc... a nech malinko proschnout hlínu než znovu zaleješ, zdaj se lehounce přelitý.
Madical-Strains
Jo ,Crazyben ma pravdu trichomy preklada prekladac jako chlupy ale ty zrejme mas na mysli slovem chlupy spise asi ty pestiky.
LinChi
yes přesně tak pánové :) kytí se zdaj přelitý .? Nemuže to být tím že jsou foceny asi půl hodiny po tom co jsem je zalil snad po 5 ti dnech :D věřte dávám jim schnout fakt kvalitně.. hlavně pod marsem to schlo fakt dlouho :) foukám o sto šest 15/15 Min. Oba ofuky naplno ! :) a super tudíž Trichomy (cukříček) ... Moje "chloupky" = pestíky díky :)

BTW: muj Thread už by se neměl jmenovat MarsHydro :DDD
LinChi
tak macro :) nyní se dovíme pravdu :D

Zvládám Macro i s telefonem :D Koupil jsem si magnetické rybí Oko ( fisheye 180, fisheye120, Macro ) je to takový magnetický kroužek okolo čočky na telefonu a na to nasadíš maličký díl s Optikou
LinChi
+ macro zdravého květu :)

jinak řešil jsem problém navštěvy... například topení /i když nám tady nechodí / a za rok a půl co tu bydlím tak chodí akorát n a vodu a to je easy... každopádně.. nečekaná navštěva se muže dozvědět... že tento box je vlastně obyčejný šatní skříň :)

viz např. tady http://www.asko-nabytek.cz/1006540....gi98RoCJQXw_wcB
LinChi
a ještě jedna "vada"
LinChi
Dnes dáváme Dobrou noc.. myslím že konečně poznám která holka je která .. :) s jistotou tedy mužu říct že mam v boxu 1x amensi-k 2xBCN Diesel 3xSpeed Chille
LinChi
amenesi-K
LinChi
Tady je Speedy Chille a BCN Diesel
LinChi
Tohle je ALe Diesel :D
Madical-Strains
Mas to krasny.

Ale, nemas tu zadni amenesi-K v prispevku 367 , trochu nedokrmenou?
Nebo je to zase opticky klam?
LinChi
Mno oproti ostatním má opravdu takovou světlejší barvu oproti ostatním ale tipnul bych to na to že je to jiný vzorek tidíž bude mít jiné listy.. krmím všechny stejně Fair Play :) samosebou ty větší trochu častěji :) myslíš že bych jí měl jako víc naložit krmení.. je pravda že je ze všech největší :D
Madical-Strains
Aha , jezis ty jsi rychly.
Nestacil jsem napsat ani edit a ty jsi uz odpovedel.
LinChi
:D :afro: :afro: :afro: :afro:

chtěl jsem si psát deníček ale on je vlastně virtuální :D

takže je v něm jenom prvních pár dní a pak nic :DDDD

každopádně metoda zalevaní se mi svědčí takže ji tak zatím nechám = nepřikrmíme tedy :)

:crazy:

metoda F5 :cox:
Madical-Strains
Ne, ted jsem byl pres pm ujisten ze skutecne sativa ma jiny osdtin barvy nez indica a kazdy strain se muze od sebe lisit odstinem.
Takze pravdu mas ty a mozna skutecne to neni hladova barva.

Zas jsem o neco chytrejsi, vidis ,ja bych ji prikrmil s cistym svedomim .
LinChi
Důležité je si uvědomit co to v tom stanu mám .. jestli jsou tam tři modely s uplně jiným jmenem.. chtěl bych vidět i tři ruzné květiny :) to byl i záměr :) který se pomalu blíží :)
LinChi
Tak jak to tak čtu tak BCN Diesel A amnesi-K sklidím stejně.. ted vymyslet.. Jak sklidím speedy chille :) nejpravděpodobněji stejně budou muset schnout v boxu .. (vůně)

protože tahle bude o dva tejdny dříve :D

Pravděpodobně pujdu experimentovat se Silicagelem.. Mám pod gaučem z práce asi 2 kila :D (v bílejch pytlíčcích .. v práci to maj v krabicích proti vlhkosti :D )
LinChi
Ještě bych se chtěl zeptat.. ted už asi moc kytí rosit nemám že ? spíš vubec a vlhkost kolem 30-40 % ?
Madical-Strains
Ano , mas pravdu v kvetu uz moc teda nerosit . :)
LinChi
Podařilo se mi zlomit (přesně rozpůlit ) Stonek.. ! Svisle !

přikládám fotku ... > tam kde je gumička se mi to zlomilo..
když jsem stžíhal Listy .. sem strčil ruku zgora mezi stonky a slyšel sem prasknutí .. no nevšiml sem si a za dvě minuty bém.. už jsem to viděl ... Chci se zeptat... Pojde ? nebo to přežije ? popřípadě tip jak jí pomoci :(

EDIT : prasklina je tak jak jsou ty dvě hlavní větve ... přesně napůl Dokonale Napůl :D Ta gumička to drží pevně pohromadě.. nic nejde poznat ale já vím že to tam je...

Prasklina je tak 2 cm dlouhá od vrchu do prostředku stonku :(
LinChi
Jinak jsem se zbavil Všech špatných listů a docela udělal tornádo i s těmi spodky které neměli šanci na světlo :( každopádně Ty SpeedyChille Jsou fakt nádherné :)
LinChi
LinChi
SpeedyChille 20Days Flowering !
LinChi
Takhle si vede Diesel :)

20Days Flowering !
Madical-Strains
Ja bych tipoval ze to bez problemu prezije, nech to tak a uz na to nesahej. A davej si priste na to vetsiho majzla.
LinChi
Já se fakt snažil .. 5 kytek dobrý !! a pak bum křup prásk.. a malem jsem se rozbrečel jak sem to uviděl.. věř mi .. Fakt sem uplně na prášky.. aby to holka rozdýchala...
Madical-Strains
V klidu, kytky vydrzi neskutecny veci , to bys ani neveril.;)
LinChi
https://youtu.be/S1YKCDla7zE

4 minuty pokochání se nejdříve s optikou 120ˇWide potom Macro video a nakonec Celkový pohled normálně :)
Madical-Strains
Moc krasny rostlinky ! Jako kdybych nevedel ze si to tocil ty tak bych si te vybral za sveho radce. :)
Proste zda se ze jedes zatim uplne bez naproste chyby, je to jak od profika. ;)
Ode me K +
LinChi
Moc děkuju :) Snažím se jen dodržovat všechno co jsem se dověděl naučil a nastudoval... měl jsem jít na zahradníka ne na elektrikáře.. stejně sem to nedodělal :D

Btw. Amnesi-K zatím nehlasí žádný problém :) uvidíme :)
Madical-Strains
Je zajimavy ze kdyz dva deleji totez, vysledek je vzdy jiny.;)
LinChi
tak se ješětě jednou zeptám .. Popálený ? (od Hnojiv/od Světla )
nebo snad dozrávají .. to by se pak ale dělo se všema palicema ne ?
Jiný problém ?
fikus37
Mě se toto taky stalo pod Mars hydro. Proto jsem měl malé palice. Myslím, že kytka tím reaguje na určité spektrum světla.
LinChi
já už to mám Pod SPider vero 29 :)
Madical-Strains
A jakou mas vzdalenost panelu od vrcholu?
A udelalo se ti to uz kdyz si tam mel mars nebo nasledne az po vymene?

Muze to byt mozna i jen reakce na vymenu druhu svetelneho spektra.
Nektera kyti muze byt vice citlivejsi nez ostatni.

Nebo mohu uz zacit uzravat tutiz se chlupi mohou zacinat zabarvovat.
Kazda kyti ma jinou povahu a osobnost.;) je to jako u cloveka.

Ja na te fotce nic zvlastniho nevidim, mam rozbite bryle.
LinChi
panel jsem dával od 70 cm vzdálenost a postupně jsem spouštěl dolu každý den o pár cm... :) no někdy k dnešnímu dni jsem asi na 45 cm :) a pořád osvítím všechny holky :) bože je krásné jak maj holky napnutý listy jako podle pravítka dokonalý ! sem se zamiloval do tehle květiny :D je to na dvou modelech není to na nejvyšších palicích takže od světla to nebude spálené :D tipl bych asi že to tedy známka zrání nebo problem s hnojením... ale jsou to jen tři paličky tak to přežiju :)
Madical-Strains
Jo , mas pravdu je to dost daleko na to aby se to tim spalilo.
Fikus uvadel 20 cm a nic se nespalilo.
LinChi
tak dnes opět dostávají krmení :) pěkně hodinku a neco po tom co se probudily :)
každej květník zalívam pořád stejně pomocí tlakového rozprašovače rozdělím 8 litrů vody s hnojivy na 6x11 L květníky... schnou sice dýl ale mám jistotou že jsou hezky prolitý :) dělávám to tak 2x týdně podle toho jak vážím květináče rukou :) střídám zálevku 1x odstátá voda pokojové teploty+ HNOJIVA :) >>1-2 x čistá odstátá voda s upraveným pH na 7,0 :)
LinChi
Dneska jsem postavil Sušící Box.. :D ještě to není uplně domyšlený ale..
V v ikei sem koupil box na to dva balíčky takových klipů co udrřej víku pěkně tvrdě přisátý na vrchu boxu... Do soda sem nasypal asi 3,5 kilo Silicagelu a udělal z kartonu tři patra (takový desky S dírama aby přesto prošel vzduch do vyšších apter i k silicagelu :) box je pruhledný ale tmy docílíme nějakou dekou přes to navíc to bude v koutě kde nesvítí žádne světlo :)

Myslíte že to bude fungovat.. ještě přemýšlím jestli by nebylo dobrý zařídít nějakým Pc větráčkem Nějaký proudění vzduchu uvnitř :D
Madical-Strains
Nechtel jsem hned odpovidat a dal jsem prostor ostatnim growerum ale kdyz nikdo neodpovida...tak jesli chces slyset muj nazor... :frog:
Jsi urcite sikovny kluk !!! O tom zadna !!!
Fungovat to urcite bude.

Ale ja bych to v tom nesusil ani kdyby me platily .
Vim ze se to specielne prodavaji na suseni a mozna to pouziva i mnoho groweru ...ale...

Ucelem suseni je susit co nejdele co to jde a samosebou v chladu a tme s cirkulaci vzduchu. Cim drive ususene tim udajne horsi chut a mozna to bude mit vice zaporu. Je mnohem lepsi pokud se palicka-kvet niceho nedotyka.

Garantuji te ze rozebrane na palicky v tom vybornem tebou vyrobenem susicim boxu to bude ususeno daleko drive nez klasicky v pestebnim boxu s pustenym odtahem a ofukem.

Je to tva jizda a je to tve rozhodnuti tak jesli to pouzijes tak do toho nedavej zadny pc vetracek , bude to ususeno jeste drive nez kdyby tam nebyl. Vetrak by nemel byt namiren primo na kvety ktere susis.

Edit: Ja vazne spatne vidim, ja se domnival zes to vyrobil alespon z nejake sitoviny a on to je plast. Tak neprodysny plast toho bych se teda fakt bal !
LinChi
Jde o to že je to pokusné řešení .. :) Určitě si kupuju Drying rack a budu sušit ve tmě ve stanu se zaplým odtahem jak píšeš....

Každopádně je tohle Betařešení toho že musím sklidit něco o dva týdny dřive a něco tam dva týdny nechat ještě kvést.. :) je to má chyba lepší je mít modely se stejnou dobou květu o tom asi žádná .. nemám kde jinde a jak jinak to usušit.. a banda co tohle tak suší tak si to chvalí což mě celkem těší :) početl jsem ještě lepší by bylo sehnat nějaký sítě.. a natáhnout tu síťku na patra jako je udělanej box ted s kartonem :D určitě mam na to ještě tak tři týdny tak to možná vytuním ale aspon to hned otestuju a řeknu .... protože zbylé kytky usuším už ve stanu :) pěkně v takové te sítí co pověsíš místo světla.. :) určitě dík za tvůj nazor.. myslím že tady ve vlakně si fakt pokecáme jen my dva :)

aktualní vzdálenost lamy od květu je 40-50 cm od vrcholků :) myslím že je to ok :) bohužel níž už to dát nemužu .. protože bych neosvítil všechny květinky pěkně.. hold má to i své nevyhody :)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma