Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
tak jsem se po letech rozhodl pro svuj vlastní indoor .. jsem uplnej amatér inspiroval mě kamarád... po pár amaterských chybách jsem došel k Sestavě
HomeLab 120*120*200
LED MARS HYDRO II 480W (96*5Watt čipy epistar) Grow-Bloom
Spider Vero 29 2xčip růst,2xčip květ,10x Osram Oslon
Odtah Vents TT100
Přítah Passivní
PrimaKlima CocoFilter
Připínací ventilátor
Stojící ventilátor
zvlhčovačka sencor
Podmiska + hranate 11L květinače
Sada hnojiv BIOCANNA (vega,flores,biorhizotonic,bioboost)
zemina Biobizz light mix
Teplota je mezi 24-29den/19-23 noc
a vlhkost ve stanu je okolo 40% bez uprav
Posádka pro první Start : 3x Speed Chille
2x BCN Diesel
1x amnesi-K
Tak jsem zvědavej jak to pujde.. doufám že mi tady dáte nějaký rady a že mi pomužete vyřešit nějaký problemy a otázky
Celý stan udržuju jakby v podtlaku tzn.. přítah je menší než odtah
I úplný amatér dokáže se správným světlem udělat dobrý výsledek.
Bohužel ,s tím Mars Hydro si šahl vedle.To jsi měl raději jít do HPS 250watt,udělal bys větší divadlo ze stejnou wattaží.
Přeji ti pod těma "disko světly" alespoň 0,4g/watt.
Kup si wattmetr a kukni kolik máš realný přikon.
jak sem napsal že jsem udělal pár chyb tak asi nejvetší byla s tím světlem... hele..Wattmeter pořídím taky mě to zajíma... real je prej 207W tak uvidíme...
jde o to že ty světýlka byly docela drahý a tak jsem si řekl že by to mohlo stát zato ..
Jak ale tady studuju a studuju .. tak čím dal víc lituju . ale nadruhou stranu už to mám doma tak aspon udělám vysledek at mám s čím porovnávat při dalších upgradech
Po nějaké době celý kelímek prorostl kořinkama a a vytvořil celkem šílenou síť po celem obsahu plochy kelímku tak jsem přesadil do 11L květináčů ..snad ne moc brzo .. kytičkám se zatím daří a vypadají zdravě
Zdarec , nevim jak je na to mars ,ale kamos jel mazara 300w a sklidil tam 300g . sviti to dost podobne ,ale mars hydro bude asi smejd oproti tomu mazarovi. Jinak preju at se podari.
jasný už jsem sledoval jak jsem na tom se světlem ...už sem dospěl k názoru chtít nový lepší panel... každopádně nesnižuju se k prodeji takže mě výnos tak netankuje... spíš mě mrzí ten ojeb že se to tak prodává... no ale tak chybami se člověk učí... snad se najde někdo kdo poradí how to ... místo hejtu na moje světlo budu se snažit dosáhnout aspoň 0.5 /watt ... .
tak mě napadlo že bych k tomu ledpanelu narval ještě cfl na dosviceni až pokveteme ...
a to by mě zajímalo jestli mám jen tak pověsit do prostoru nebo dát na reflektor
Původní příspěvek od LinChi jasný už jsem sledoval jak jsem na tom se světlem ...už sem dospěl k názoru chtít nový lepší panel... každopádně nesnižuju se k prodeji takže mě výnos tak netankuje... spíš mě mrzí ten ojeb že se to tak prodává... no ale tak chybami se člověk učí... snad se najde někdo kdo poradí how to ... místo hejtu na moje světlo budu se snažit dosáhnout aspoň 0.5 /watt ... .
tak mě napadlo že bych k tomu ledpanelu narval ještě cfl na dosviceni až pokveteme ...
a to by mě zajímalo jestli mám jen tak pověsit do prostoru nebo dát na reflektor
Je to pořádnej ojeb no
Hele, na 120x120 je to ukrutně málo. Pokud z toho nechceš mít salát, doporučuju výrazně zmenšit plochu nebo vyměnit za 600W sodu.
Ja mam doma taky mars hydro ale s 3w cipy. Po prvnim pestu jsem ho vymenil za hps a marse pouzivam v druhe skriny na predpest. Na vic se ani nehodi. Taky jsem dal za nej hromadu penez, ale co uz.
Budu sledovat ,zajima me to uz z toho duvodu ze jsem si ten mars chtel taky poridit ale nastesti jsem se tu poradil a kluci me to ihned nastesti rozmluvili a nasmerovali me spravnym smerem .
Tenkrat kdyz jsem o nem hledal info tak jsem nasel na yoytube par videi a nestezovali si na ten panel, nevim kolik to bylo G ale palice vypadaly tak akorat. Tak treba se ti zadari.
Drzim palce a hlavne pokracuj, neves hlavu, ber to jako test tyhle led.
Prodat to muzes vzdycky.
Přesně, jak píše madical. Neves hlavu a dojet toto kolo. Pak prubni nové COB čipy a uvidíš ten rozdíl. Potřebuješ mít sílu HPS a to správné barevné spektrum a to docilis jedině c novými COB čipy.
Sice s timto nemam zkusenosti, ale jelikoz to netopi, nebal bych se v kvetu to nacpat trebas 20 cisel od vrsku ,coz ale znamena vyrazny zmenseni plochy ,ale s moznosti ze ti vyrostou aspon trochu kompaktni paldy byt na polovicni plose . Abys osvitil 1.2x1.2 tak musis byt kolem 50-60 cm . Pokud se pletu opravte me .