lobotomi |
....docela se to tu rozjelo, zkouknul jsem ted vsechny veci. Trosku priostrime,... do ted nechapu, kde me napadlo, ze nakreslim zrovna tohle... |
|
|
lobotomi |
....zrovna jsem v praci neco dodelal, potreboval bych to pojmenovat. Co myslite? |
|
|
moloko17 |
Tohle jsem kreslil na praxi kdyz jsem se nudil. :angel: |
|
|
lordWilliam |
Tyhle obrázky zobrazujuou aktuální stav mysli v době nakreslení, jsou kreslený ve škole při Angličině a právních normách, a ač to tak nevypadá nakreslit jen jeden z nich mi dalo skoro hodinu a půl práce, strašně jsem to prožíval a piplal se s tím, možná vám to tak nepřijde ale mě přijdou úplně magický, kouknu se do sešitu a zjistím že na tý a tý stránce jsem se při hodině dost nudil a na jiný že jsem měl radost, ...
Tady mám ukázky Radosti, Sklíčenosti a Strach před zkouškou :-°) |
|
|
ganjafarmerbomber |
Ja jsem na malovani naprosty antitalent ale moje mamka maluje o 100 6 a naprosto nadherne (skoda ze sem to po ni nezdedil a skoda ze nemam scanner) :( |
|
|
mimoza |
kedysi..rok dva dozadu |
|
|
eNDy |
ako kazdy vie zhuleny sediet v skole a pocuvat profaka je nudaaaaaaaaaaaaaaaaaa. tak preco nevyuzit cas?
skolsky rok 2003/2004 bol ako stvoreny na kreslenie:D |
|
|
leveller |
tak doufám že se vám to ukázalo...... |
|
|
leveller |
..tak teď snad :smoker: dělal jsem to v normálním kreslícím programu Win XP ..a to pouze myší ( tak trochu pakárna ) |
|
|
MaO |
taky si kreslim sice na zed ale taky kresleni na papir kreslim i maluju docela dost ale nemam skener ani fotak takze vam to ukazu az tu zase bude kamos.
to TOP jak je na ty skyce tak v TOPácich nejsem to sem si jen tak kreslil z nudy |
|
|
da_tatrman |
trosku sem si hral ve Macromedia Fireworks, taky si nekdy z nudy kreslim ve windowsim malovani - tady je jeden z mych tagu, rad si hraju se slovama (us bude ta sklizen tak budu zase hodne malovat)
schvalne co na to reknete, casem pridam vic veci, hodne graffiti skic - bohuzel delam styl kterej skoro nikdo nedela
cekam na reakce..
tenhle tag se me as tak nepoved, s mysej se kreslit moc neda (je to dost hardkor).. asi si pudu koupit Tablet - pouziva ho nekdo na kresleni? |
|
|
Strdy |
Sem stejnej jako THE HAMP CULTIVATOR. Taky vám něco pošlu. Sháním semena matroše sweet dreem jestli jich máte někdo pár navíc tak se mi ozvite. Mějte se. |
|
|
LuB |
Tak toto je moj stolík..... celý som ho pokreslila, už aj ďalší je skoro dokončený.... prikladám nejaké detaily.... |
|
|
LuB |
Toto je moj stolik, ktorý som celý pokreslila...
Prikladám pár detailov, niektoré sú už z druhého stolíka na ktorom sa poctivo pracuje:smoker: |
|
|
lobotomi |
no jen tak dal,... az bude fotacek, poslu taky svuj stolek,.... je zvlastni, ze nejsem jedinej kdo ma tehdence, udelat si,..... stolek...
:) |
|
|
Šťovík |
lub: zprvu to vypadalo jako nějaký tetování
stolek jsem dělál naposledy na gymplu, rozhodl jsem se zamaskovat všechny původní čmáranice do jednoho velikýho díla, ale v polovině mě přinutili všechno osmirkovat a přelakovat |
|
|
da_tatrman |
jo skolni lavice to bylo moje, dycky sem je tak pomaloval ze me to bylo lito to tam nechat a tak sem to musel prekreslovat na papir |
|
|
LuB |
Tak este nejake foto zo stolika |
|
|
MiFLYp |
tu su nejake veci odo mna |
|
|
da_tatrman |
tohle je zajmavy - http://www.volny.cz/zkopac/
v umeni se asi vubec nevyznam ale tenhle styl je presne to co bych chtel delat.. divim se ze sem ho objevil tak brzo bez nejakeho hledani |
|
|
intruder.stk |
tak tady mam něco ze současnosti:bong: |
|
|
|
Mylim že Windows obyčejné malovaní a fantazie dokážou poplavit :) |
|
|
intruder.stk |
a ještě jeden |
|
|
Harvest.... |
tady přidávám něco |
|
|
Šťovík |
harveste ty ses divoch :)) |
|
|
Righter |
Woow vsechny obrazky jsou strasne moc supr a proto pridam jeden muj ktery je po houbareni a trochou hasise kdyz sem se nedrzel na nohach takk sem neco zmastil a pak sem neco dodelal jak sem se vzbudil |
|
|
Šťovík |
HALUZAK: no uzasny a proc to davas sem? |
|
|
lobotomi |
2HALUZAK
zase jedno aspraseny tago navíc,...
viděl jsi Dirty Hands? |
|
|
Kuca |
Takze
Vonava dobrota + pujceny digifotak + prsivy vecer = viz obr :) |
|
|
lobotomi |
ucim se ted fotoshop, jestli vite o nejakejch tutorialech, poslete mi linkzy, budu vdecnej,... porikladam prvni montaz |
|
|
eNDy |
no takze vam prispejem aj ja niecim z mojej dielne... v skole sa zvyknem nudit....a ked som high tak robim vseliake vytvory...
pridam par kresbiciek:D watch it!! |
|
|
MFT |
tak takhle si kreslím ve škole při nudných hodinách (čili většinou):wink: |
|
|
lobotomi |
2maslox:
na grafice jsem byl, odtud ta fotomontaz kerky, ale diks. Dal jsem se trochu porozhlizel a jako vzydcky na netu je toho hafo. Doporucuju treba
planetphotoshop |
|
|
Mr. Manson |
panebože kolik z vás chodí na konzervatoře ???? Tohle jsou fakt profesionální kresby... |
|
|
eNDy |
to Mr. Manson:
nemusis chodit na konzervator:) staci ked budes hulit ganju a pouzivat fantaziu:D |
|
|
MFT |
2eNDy: no jasnýýýý!:punk: |
|
|
maslox |
pokud se nekdo venujete 3D vecem tak vřele doporucuji navstivit http://www.imodeller.com/en/ je to neco jako 3D scaner :D ale staci vam k tomu digi fotak, nejky svetla a trpelivost !!!
jinak nejaky pekny tutorialy jsem nasel na : http://www.hesido.com/
2lobotomi: ja vim :) |
|
|
lobotomi |
mozna bych to nazval Cesta nezbytnyho kompromisu. |
|
|
lister |
takova rychlovka z hodiny informatiky.. poznate kdo to je? |
|
|
zumbi |
lister: já ho pznávám, takhle vypadá náš soused, akorát je víc při těle a já mu řikám mrožák |
|
|
varan |
no, není to zrovna namalovaný když jsem byl zhulenej, ale aspoň tak... |
|
|
varan |
ještě jeden, portrétoval jsem. je to hlína v životní velikosti. Tady to ještě není dodělaný |
|
|
eNDy |
dalsi obrazok vznikol pod vplyvom vitaminu T, H a C :D
vsimnite si, ze typkovi sedi na nohe moj papouch DODO:) to je obrazok na jeho pocest:)
Doda ste mohli vidiet v threade... "Nasi mazlicci"!!!
doporucujem zvacsit obrazok:D |
|
|
mimoza |
endy> na kyberii mas k! |
|
|
hansen |
tohle je zatím poslední co sem udělal - ale kreslil jsem ve photoshopu |
|
|
eNDy |
mimoza... diky ;) za k |
|
|
lobotomi |
2LuB
klobouk dolu a K k tomu, tohle bych se potreboval nekde doucit,... |
|
|
mimoza |
lub> taketo cosi ta fakt bavi? ja to musim robit a vobec ma to nebavii |
|
|
zasa |
velmi pekne obrazky posnazim sa prispiet niecim aj ja... |
|
|
zasa |
toto su graffitti zo Slovenska.. THK crew! |
|
|
mimoza |
zasa-a to si robil ty?lebo fajnych sk grafov je mrte..ale to sem hod rovno link :} |
|
|
zasa |
pre mimoza- tieto fotky co som sem poslal na peacestreets myslim niesu! ale je tam plno peknych malieb.....:) |
|
|
mimoza |
zasa-da sa..dik ten link este nemam :} |
|
|
zasa |
mimoza-je to dobra stranka....ale nieje tam plno dobrych graffittou ktore tu este su.... |
|
|
wad |
Kreslim pořád něco ve škole..dycky dozadu do zešitu, podle toho jak se nudim tak kreslim..a tohle je sešit markengu a tem se nudit kotel :mutant: |
|
|
zasa |
chcem pridat daco aj z vlastnej tvorby.mam to zo zositu tovaroznalectva....:)ospravedlnte za kvalitu ale nemam scaner a niesu moc kvalitne tieto fotky...ale snazil som sa:) |
|
|
mimoza |
zasa: je mrte grafitou ktore nejsu na nijakej stranke.. je mi jasne |
|
|
zasa |
mimoza tento graf je teraz uz zosuchany,voda to znicila....je to parada...maloval to NOMAD vtedy este THC(trencin hapy colors)teraz THK....je asi 6 rokov stary.....NOMADa obdivujem je to umelec....:) |
|
|
mimoza |
zasa-no tomu ver ze obdiv..mam par jeho nalepiek :}}} a viem ze je to old a osuchane ale krute je to furt :} |
|
|
zasa |
mimoza-hej je to dobre... |
|
|
shortis |
nieco z mojej zbierky:)heh |
|
|
zasa |
shortis- dost husty obrazok!!!paci sa mi!!! |
|
|
LuB |
Tak este pridam nejake foto z mojho stolika.. momentalne som sa v kresleni presunula na stenu, ale to by uz chcelo kvalitnejsi fotak.. sakra, neznasam tie nepodarene mobilne fotky... |
|
|
lobotomi |
na rucni prace se nejak nedostava cas. Pro ty co prispivate jen tak dal,...
prikladamposledni pracicku, v orig velikosti to ma 40*100 cm. |
|
|
eNDy |
he:)
tak ta druha kresba vyzera ako nejaky fetish or uchylka:D ale nie... ja zartujem! mas to v poho...:D len tak dalej |
|
|
Kaptain Morgan |
Nedalá mi to když vydim tohle forum sem nepřihodit věci z mí galerie :) |
|
|
inVALIDa |
[@´°] (foťák) + AdobePsychoshot
tuned by : :punk: |
|
|
phetacc |
zdar , dawam nieco z moiei tworby,
aj ked sice welmi newerim ale toto susosie bolo uchwatne, som ho musel nakreslit...
zdar
phetacc |
|
|
kolumbijec |
2JA.miCHi: zkus z toho udelat komiks.......... -:) |
|
|
bounty_killer |
Taky se přidám :) |
|
|
phetacc |
tu janxu,chell and hemcultivator, thanks for k+, je tu uhlilkom, sa celkom wydarilo:-), ale este musim na sebe welmi makat aby som bol dobry;-(, ked sa podari nieco niowe pridam, momemntalne som w skotsku tazke ku kresbe sa dostanem az za 4 mesiace, takze thanks
phetacc |
|
|
tekk_hudy |
Tak jsem si prohlizel tohle tema a musim uznat ze umite facht huste cmarat lidicky!!!
Ja zase delam kolaze kdyz mam naladu.
tak neco prikladam a sem zvedavej jestli se budou libit |
|
|
bounty_killer |
citace: |
Původní příspěvek od tekk_hudy
Tak jsem si prohlizel tohle tema a musim uznat ze umite facht huste cmarat lidicky!!!
Ja zase delam kolaze kdyz mam naladu.
tak neco prikladam a sem zvedavej jestli se budou libit |
Koláže sou taky hustý :) :punk: |
|
|
tekk_hudy |
jj jeste neco nafotim a poslu :))
moc me to ba |
|
|
tekk_hudy |
Tak sem hazim co jsem slibil.
Tohle je muj obyvaci pokoj. :) Mam to doma rad :)
a jeste fota mojich nejmilejsich pratel potkanku. Je to matka s dcerou(Patapuf a Patašon) |
|
|
bounty_killer |
tekk_hudy: foto 5. a 6. taky umělecký, takový akty :) |
|
|
tekk_hudy |
4bounty_killer: Njn holky se hold nezaprou :) |
|
|
Mijo2 |
zdravím, zatím sem neposílal žádné obrázky na forum ttakže nevím jestli to vyjde....
tak to vyšlo....
ten obrázek dole sem kreslil celkem dost zhulený a musím říct že se tak kreslí fakt dobře, sem zafaral asi na 4hodiny...
sem si pak řekl že bych to mohl zkusit vymodelovat v 3d studiu...
takže na těch dvou obrázcích je model hlavy toho stvoření
není to nic extra, sem v 3d-éčku n00b |
|
|
katuš |
tak ja vam sem taky něco šoupnu:D
nevite někdo proč je tam ten první dvakrat? poradte mi jak s nim pryč, prosím:( |
|
|
LuB |
Tie prve dva obrazky som kreslila pre sesternicu (sory za odfotenu kvalitu :))
A to dalsie to su moje vytvory v mojeje izbe... to kreslene na latku uhlikom ma rozmery okolo 160*50 cm |
|
|
andreez |
Téda čubrnim nad vašim výtvarnym nadáním,podle mě jedno mistrovské dílo za druhým. |
|
|
andreez |
Obrázek v předchozím příspěvku byl dělanej v 3d maxu, k tomuto sem použil Poser, 3dmax, a Paintshop. |
|
|
andreez |
Tenhle odrázek je jen v paintshopu, bohužel při munipulaci s ním sem přišel o horní půlku :( |
|
|
andreez |
FreakyExistence - Poser, 3dmax a Paintshop. |
|
|
|