Wimpy[vp] |
Tak,už jsem jedinej co sem chodí ale já jsem schizofrenickej:pimp:já si tady nějaky lidi domyslím:)Tohle je oobrázek,kterej jsem kreslil já,kreslil jsme ho pastelkama a kreslil jsem ho zkouřenej.Stačí… |
|
|
jennet |
hmmm... Bravo Wimpy, seš fakt umělec :-))) |
|
|
Wimpy[vp] |
Nejsem si jistej esli je to semnou až tak vážny!Ale teď –včera se mi dostal do ruky uhel.-pokrslil jsem asik 4 A4 a hodně si mi to líbilo tím kreslit.Časem to sem taky hodim:) |
|
|
Wimpy[vp] |
Heh,díky za pochvalu,dost mě to potěšilo.Ale nejsem si jistej esli dobře chápu co myslíš těma plachtama.Mě by teď v blízké době bohatě stačilo pár sprejů a vyřádil bych se fantaziálně maximálně.Škudlim penizky abych si moh nějaky koupit.
A Hrotiku-to tvi dílko je fakt super.je to dost náhoda,protože je to už pár let.stvořil jsme něco hodně podobnýho…ale v té době jsem ještě neměl tak moc zběhlou ruku v kresleni takže nedosahuje to těch kvalit,jaky to máš ty…slušnej obraz:pimp: |
|
|
Wimpy[vp] |
Tak,první obrázek to jsme kreslil kdysi dávno.Je to asi nějáká ulice:):pimp:
Drehej obrázek je nějáká moje schýza z rodičů mijí drahé ženy..přemýšlel jsem o tom jak moc mě ovlivňují,uplně jsme měl jakysy psycha(už to přešlo)
Třetí obrázek jsem nakreslil v divadle když jsme byli na jakýmsi představení-byla to těžká nuda tak jsem si nakreslil jak by to tam mohlo vypadat-byl jsem ten den solidně:satan:
Čtvrtej-no tak tohle je trochu příběh.Často jsme chodívalí kouřit trávu na jedno náměstí.Pak jsem jednou přišel domů večer a měl jsem chuť kreslit .Začal jsem si čmárat a nakreslil jsem tohle.Nevěděl jsem proč,nakreslil jsme to bez předlohy bez toho že bych to místo někdy viděl.Když jsem si šli pak jednou zase zahulit na námko tak jsme si sedli a já se podívám před sebe a vidím tam to co jsem nakreslil-nosil jsem ten papír u sebe v jakymsi kreslícím sešitět ak jsem to ukázal aji kámošum a solině jsem z toho nechápali!:pimp: |
|
|
Wimpy[vp] |
Vubec jsem to nepochochopil to o těch písmenech.Mylíš když kreslím nějaky tegy,nebo když něco píšu…nikdy mě právě nikdo neřekl jinej názor na ty obrázky než moji kámoši tak by mě zajímalo,jak si to myslel s těma písmenama.Mluvil si o těch graftech?:pimp: |
|
|
Wimpy[vp] |
Hehe a víš že jsem si myslel že budeš myslet ten nápis „familia“.Přemýšlel jsem když jsem ten obrázek sem dával esli ten nápis mám oddělat,protože se mi taky nelíbí,ale říkal sjem si že to tak nechám ať je to tam cely.Ale když se podíváš na ty věcy co jsem psal předtím,těch mojich písmenek je tady víc,to se ti zdá být taky –divny?…co ty skici?tam jsou taky písmenka?:satan: |
|
|
Wimpy[vp] |
No jo s těma písmenkama máš asik pravdu zhe,ale mě to stejně bude držet.A obrázky kreslim taky…já se tim kreslením bavím,takže moje produkce obrázků je celkem maximální-tak jeden výplod denně.
No a ten tvuj výplod teda cenním zhe…je to uplně o něčem jiným než jsem zkoušel já.-Líbí se mi to-moc-:pimp: |
|
|
Wimpy[vp] |
Jo Chlape,seš taky v klídku.Jo a ten odkaz co si poslal jeh odně v klidku.Ty obrazky jsou fakt prostě bez chyby!Odkuď seš,která část republiky?:satan:Chtělo by to abys byl někde z blizka,udělali by jsme smoke party:bandit::pimp:pěstoval si letos?:pimp: |
|
|
Filo |
mam tu aj ja dake to kreslenicko :-) |
|
|
Wimpy[vp] |
eď jsem doprohlížel tvoji galerii,a jako dostal mě ten konec.Ta slečna to je nějáká tvoje známá?
Taky jsem přemýšlel o té skříni.Mě by samozřejmě taky lákalo mít skříň,ale zatím jsem doma s rodičema co by tohle asi netolerovali-i když snesou hodně-.Vyjde ta skříň nějak přijatelně finančně…? :pimp:a co všechno tam máš v tyt vy skříni.Viděl jsem větrání,sodíka,nějaky časovače?-no a k těm časovačum,nebo termostatum nobo co.je to složity zapojit?:pimp:zatím pěstím venku,to co se mi povedlo vyšlechtit letos…hostý štýl.Dnes jsem zkoušel dělat čaras-hašiš-:pimp:zatím toho mám 2gramy z hrstky listů:) :satan:našel jsme tady jakejsi recept a funguje to,už jsem to zkoušel taky hulit a je to taky hodně sranda.Jo a já jsem z Přerova…měj se zatím:pimp:fajnově!!!! |
|
|
Wimpy[vp] |
Týýýý fole.A co takhle elektřina?nejsou tam nějaky moc veliký výkyvy?:pimp:Já taky nějak tak plánuju do budoucna skříň ale až budu pryč z baráku.Zatím si to jenom ve skříni předpěstovávám.Vždycky to tam nechám měsíc a přez noc na to svítím normálním halogenem aby to trocha vyrostlo a mohl to hodit ven.Tady w Přerově je to teda celkem klidny.kytky mám asik 20 km od domu a stejně mi někdo jednu kytku čornul.Měl jsem je naštěstí každou na jiným místě takže nemohl vzít víc.Když jukneš do mojí galerky je tam jedne méně povedená fotka kde držím svoji paličku.Ztaím se měj.Pá net Frende:satan: |
|
|
Wimpy[vp] |
Hmmmm WoWek,moc hezky fotečky.já mám chatu,teda zatím je našich ale měl bych ji zdědit,no a jak ji zdědím tak je to jasny.Na příští rok mám nachystaných 6 semen Jacka H.:pimp:jsem zvědavej jak mi to venku poroste.:satan: Pak mám asi 1000 semen ze samice co mi oprcal zasranej samec koušťěk opodál.Ale ta samoce je mazhec,už je to tady v mym city hodně známy,kdo ochutnal :pimp:chtěl ochutnávat ještě a ještě.Jedno kslíčko a máš na několik hodin o prdel postarany.Ja haluz že ti na tu skříň nepřišli.Ale tak pokuď ti do pokoje moc nelezou…:bandit: |
|
|
Pooh |
nechci prudit, ale tohle je thread KRESLITE SI? chlapi... :-) mozna by bylo zahodno diskuzi nekam presunout... |
|
|
Charles |
zdar
no taky tady neco mam
70x50 olej |
|
|
Charles |
zdar,
olej 70x50
Ch. |
|
|
LuB |
:flamer: :wink: :bong: :) :o :grrr: :crazy: :punk: :punk: :bravo: ;) ranna mladost |
|
|
LuB |
Neskorsia mladost:smoker: |
|
|
LuB |
Tak a tu je ešte niečo ďalšie, má to asi 2 až 3 roky
Ale je to veľké a nepodarilo sa mi to dostatočne dobre zmenšiť:crazy: |
|
|
Wimpy[vp] |
No jo,čučím že už nejsem sám kdo si něco maluje,mám zase nějaky svoje přírustky do sbirky tak až bude skenr tak to sem plácnu:) |
|
|
edamaslo |
no comment:
ad1: krutas
ad2: psiska
ad3: tvare
ad4: pudlik
ad5: kruzisko
ad6: realworld
|
|
|
Brunco |
Jasne ze niesi sam
Neviem ci to sem patri ale ja hroozne rad robim covery na CDcka
vacsinou fotomontujem alebo ceruzka(tus)+pocitac(sqela kombinacia)
tak toto je obal ponkuveho vyberu co som robil asi v leta pane dvatisice jeden |
|
|
Wimpy[vp] |
„To LuB“:WOOOOOOOW,ten poslední obrázek je naprosto dokonalej!!!:pimp:Aji ty zvířátka předtím jsou hezký:afro: |
|
|
LuB |
To Hrotik+ Wimpy Díky moc:smoker:
Keď ešte niečo naskenujem tak to sem šupnem |
|
|
hYp3r |
tak taky neco prihodim...starsi vec z photoshopu :c) |
|
|
Womitor |
takze:
ako by som to vysvetlil.noo.
ked sa nudim, kreslim. Podla mna neviem kreslit, ja iba pisem. NO a ked si to skombinujem s pocitacom a tlaciarnou a fotakom tak potom s toho vznikne toto
v pozadi vytlaceny moj profil z groweru :wink: |
|
|
Womitor |
No a toto su moje dwere :punk: |
|
|
DanDer |
Todle sem sice nekreslil ale nedalo mi to a musel sem to sem dat, je to takova ta placka, jak se pripne na hadry a vesele se nosi |
|
|
Womitor |
hrotik- no ked dosla moja stara mama nechybalo vela :D |
|
|
PiosOne |
womitor: tak ty dveře jsou vážně hustý, jako do jiného světa, K+ |
|
|
Womitor |
hosi tak takuto odozvu som vazne necakal ale samozrejme potesi. Kebyste vedeli ako rychlo a bez rozmyslu som to urobil, improvizace rulezz ...:D |
|
|
pavsedl |
Taky si občas hraju ... :) |
|
|
Womitor |
jurassic 5
tak A teraz uz to je na spravnom mieste :) |
|
|
TheHempCultivator |
Zdravím... :wink:
..po deeeeelší odmlce sem zase něco nakreslil.. . . jo a sem fakt rád, že do tohohle témata přispělo a tolik lidí... :bravo:
tak se mějte :sun:
takže tentokrát trochu vánočně:
ICE + Power plant + Buddha = |
|
|
TheHempCultivator |
Zdravím.. :D
Po deeeelší odmlce jsem zase něco nakreslil :bong: .. neni to nic moc ale vzhledem k tomu, že sem byl rád že udržim fixu....
... tentokráte vánoce trochu jinak...
Jo taky sem chtěl říct jak sem rád, že do tohohle témata přispělo tolik lidí.. :bravo:
tak se mějte :sun:
Jo nefunguje jenom náhled, jinak obrázek je tam..:wink:
takže Ice + Power plant + Buddha =
|
|
|
edamaslo |
1. ksichtiky co mam nad dverma k pokoji
2. naka ta kalba
3. ztrhanec - pohled na cloveka jaky ma pytle pod vockama a jak je asi ziskal...
4. posvatnkyvrch - to tam musite videt jinak nic:cool:
5. skola - mno tak nak vypada moje skola...
-----
:grrr: sakra neumim kreslit tak si aspon pojedu svou :smoker: |
|
|
delta |
Tak tohle je megathread a je tu kdeco, tak sem taky neco postnu. Sice sem to nekréslil, protoze cokoliv co mam delat rukama se jaksi borti, ale je to fotka predelanana ve fotoshopu, jeste sem ji dodal pozadi, a vysel z toho peknej domaci mazlicek |
|
|
delta |
ne je to puvodne mumie v kabate SS |
|
|
fak.gesho |
no nebyl sem tak daleko :) |
|
|
TheHempCultivator |
Zdárek..
No tohle sem načrtnul někdy v poslední době kupodivu ne pod vlivem thc ... |
|
|
edamaslo |
lidicky copak delate kdyz banate? to si tu nikdo nekresli? hmmm... neco pridam... holt co ma clovek delat ve skole ze...
1. starnuti
vsechno starne ... letadlo leti do mrakodrapu ;] piramida se rozpada a mesic place (droli se)...
2. fodbalrayma
spoluzak rad cuta tak sem ho nakreslil... chudak tucnak co chyta v brane :*]
3. kosmonaut
cestovat ke hvezdam se da i jinak... treba dusi :/\ |
|
|
Bamboo |
To sem si trochu ulit na shive :) a vytvarel sem tohohle Droopyho |
|
|
intruder.stk |
ja vam tu teda taki něco prasknu |
|
|
intruder.stk |
tak ja vam tady taki něco prasknu,je to ještě z učnaku-všechny byli vytvořeny pod vlivem THC |
|
|
intruder.stk |
tak ja vam tu taki něco plesknu,je to ještě z učnaku a všechno je kresleno pod vlivem THC |
|
|
intruder.stk |
Tak ja vam tu taki něco plesknu,je ještě z učnaku kreslene pod vlivem THC |
|
|
Al-Ban |
Ahoj, jestli chcete, tak mrkněte na kámošovo stránky http://www.krecekkk.wz.cz/menu.htm -Myslím, že je v kreslení dost dobrej, ale můžete posoudit sami. A pokud se vám to bude líbit, tak mu to tam můžete i pochválit. Určitě mu to udělalá radost :). |
|
|
Wimpy[vp] |
Nevím v jaké kvalitě to uvidíte vy ale rozhodně to nad originál nemá :pimp: tohle vzniklo po pár nudných hodinách ve škole!!! :bandit: |
|
|
hightimes |
neco ode mne vetsina kreslena ve skole a ta palička doma. ufoun obkreslenej z trika v malování:
1. DC shoe co USA znáte že :cool:
2. nevím co to
3. výtvor školní nevím proč ale kreslil sem to celej den :jumper:
4. HOMEBOY z trika ze skate shopu. ujezdový tričko. jo ale přeměněné barvy
5.palička nedávný výtvor huh :jumper: |
|
|
Killer_Queen |
Taky sem neco prihodim... |
|
|
Killer_Queen |
Tak tohle je vytvor bratranka moji mlady....Dal nam to o Mikulase.Na jeho vek(5nebo6) ma docela talent,ne? :frog: |
|
|
TheHempCultivator |
No a tady ještě něco ode mě..
Kouřil jsem myslim Ice a Power Plant..
Jo když se budete koukat z dálky tak to bude vypadat zajímavějc :wink: |
|
|
Wimpy[vp] |
Ta Horni hlavička fakt píše,z dálky je to fakt lepší...
1.Jakpak se nam dostala Marihuanka na Planetku?
2.Všichni jsou už v Mexiku
.......:pimp: |
|
|
Wimpy[vp] |
Ta Horni hlavička fakt píše,z dálky je to fakt lepší...
1.Jakpak se nam dostala Marihuanka na Planetku?
2.Všichni jsou už v Mexiku |
|
|
Mellian |
tak já teda taky něco přihodím......... |
|
|
bribegirl |
Heej,lidičky máte tady fakt dost hustý věcičky-časem se taky pokusím něco přihodit!!! |
|
|
z3zzz |
. . . womitor . . tfuj styl mje teshi :)
. . . hempkultivator . . a ty taky :)
. . . ooo po tag dlouhy dobje zase doma :) |
|
|
Wimpy[vp] |
Myslím,že nevím,a kdybych věděl,stejně bych myslel.Proto nejčastěji nemyslím,protože věřím že nevědět je lepší než myslet! |
|
|
bounty_killer |
Zdravím, brzy budu zakládat web na toto téma, tak potom napíšu, BTW, jste všichni opravdu nadaní! Jsem rád, že se tohle drží už přes dva roky:) Mimochodem, k čemu je ta karma? Napište mi kdyžtak do schránky :) čus bus :) |
|
|
Wimpy[vp] |
No,mám v poseldní době problem dodat něco do galerky,takže jsou tady jenom moje texty bez obrázku alem ohlo by se to změnit!Pokuď se to tady objeví tak by to měl být obrázek s názvem "Jak to všechno začalo " !!!Asi k tomu není co dodat! :bandit: |
|
|
Wimpy[vp] |
No a tak jsem jednoho dne zjistil že mě to kreslení jako že baví,tak proč to nedělat dál.Tohle je Jasny co to je!!!"Všichni jsou už v Mexiku"Moje malá představa o tom jak to tam chodí :pimp: prostě jenom předtsva-je to tam jiný,když jsme tam o víkendu byl tak to tam tak nevypadalo.-....ale je to představa!!!!
For Hrotik!Čáu Chlape,no já měl nějaky problemky s PCím,ale už jak vidíš je to OK,máš dobry fotečky! Peace!:bandit: |
|
|
Wimpy[vp] |
Tak,tohle je si myslím,asi,nevím to jistě,ale možná,Bůh Marihuany a nebo maximálně jeho brácha :D |
|
|
Wimpy[vp] |
JEŠTĚ BYCH CHTĚL ŘÍCT NĚCO CO JE ASI JISTY,ŽE V ORIGINÁLE TY OBRÁZKY VYPADÁJÍ LEPŠÍ.ALE TO JE ASI JASNY!
No tak tohle je a to vedle toho je taky a to třetí je taky.Je to tam všechno.:D |
|
|
Wimpy[vp] |
Tak,tady jsou nějaky napisky :D -dva-horní
-dolní
hele.ale já nejsem magor a ani si tak nepřipadám....... |
|
|
Wimpy[vp] |
No a když se podíváte na tohle stejně řeknete že jsem magor tak proč se snažím.Jednoduše vám to vysvětlím co to je!To je skříň na pěstování trávy a lysoňků.To brčko je kousek od dolního leýho okraje,a ty houby kousek nad tím.No jak jsem psal,je to skříň a možná by měla aji fungovat-zkuste si ji postavit a ochutnáte to nejsilnější brko na planetě a stav po jedné houbě jako po 100 :D peace !!! Zase sem někdy neco nahážu :D |
|
|
Wimpy[vp] |
Čau Horťas,nevím prjako mě bavijou aji písmenka ale ROZHODNĚ máš pravdu že když kreslim,tak v písmenkách se necítím tak jistě jako když kreslím obrázek jinej..no ta skříň se kreslila dost dlouho no...no a tak no..asi si jdu teď dát prda pře mám na něj chuť,včera mi začali prázky tak je tak malinko zasvědcuju :D měj se Hrotík :bandit:oč jsi pořád tak zaujatej proti mojim písmenkum :D |
|
|
Wimpy[vp] |
doprdele co to udělalo za zmatky....to chce toho prda :pimp: |
|
|
intruder.stk |
m,uj peta jestě není dodělany jelikož není čas ale už se těší na kalbu |
|
|
intruder.stk |
2 hrotik- až bude místo a agregat tak se ozvu ale mělo by to byt hnedka jak se oteplí v marvatovicích v protiletadlovem bunkru |
|
|
clothinguntero |
nuda vo hodině(nekreslil sem já) |
|
|
edamaslo |
2 clothinguntero sakra sem se napred lek ze mi nekdo fotil sesit :D normalne stejny vzorecky(asi opacko na maturu coooo:]) jako jednoznacne ja tadyto milujuuuu... vic fotos plz.... |
|
|
Reewer |
2 Bambulion: Moc dobrý.... |
|
|
DanDer |
iMOZO mas to pekyn nakresly nakou peknou stenu |
|
|
lobotomi |
cus,
blbej dotaz: jak dostanu jpg k prispevku,.... v tech ikonach co mam IMG, to chce zadat adresu na web, kde nic nemam,... tak jak?
diks |
|
|
PiosOne |
lobotomi: obrázek k přípěvku přidáš tak, že klikneš na "Odpovědět" a pak si zaklikneš, že chceš přidat k příspěvku fotku. |
|
|
lobotomi |
snad to klapne...
nejdriv jsem se ucil na prijimacky (VS) jeste v dobe, kdy jsem se nejvic vyhejbal vojne....
jeden priklad jsem nemohl dotahnout do konce, kdyz jsem dostal napad - zhulit se, jako ze do toho prikladu vic proniknu.
.
.
.
.
.
neproniknul, ale stalo se tohle
po rotaci jsem tam nasel dalsi dva charaktery,... puvodne to mel byt navrh pro jednu typku na panev,...
|
|
|
cosmicgirl |
ciao, ciao...
tak sem prihodim taky par vecicek, jsou uz starsi, protoze neni tolik casu... a hlavne ted me bavi foceni...:)
1) Ex libris- linoryt
a pak 2 suche jehly
2) To je moje segra
3) Jesus, vlastne ve skutecnosti je to david Gilmoure |
|
|
lister |
Lobotomi: nadherny ;] podobnyma utvarama mam pocmarany skoro vsechny sesity do skoly... jen sehnat nakej scaner... |
|
|
fak.gesho |
sou to takovy (moje :)) cmaranice v kamoshove sesite na tema na jsem.cz, Spanelska vesnice.... chtel sem to v corelu trochu poupravit, ale jelikoz je otec kokot tak sem to vzdal... :( jinac jen tak halabala cmarance... |
|
|
|
kresleno černou 0.3mm fixou na čtvrtku. upravené v Adobe Photoshop 7.0 |
|
|
lobotomi |
znate z psychologie termin Stav proudeni?
To je ten nejvetsi mazec, ktery se da na kresleni zazit, v priloze je vec, kterou jsem vubec neplanoval, a za pet minut to lezelo predemnou hotovy, ani jsem nevedel jak>
Bohuzel, neumim kresli zrovna vesely veci, takze zase pesimie na tema zniceni jedne civilizace-kultury v symbolech...
podobne zkusenosti?
...jen muzu dodat, ze tenhle stav se mi dostavuje tak trikrat do roka,... shit. |
|
|
clothinguntero |
nejáký kresby ale nejsou moje |
|
|
lobotomi |
2lister
na skolnich sesitech (lavicich) jsem zacinal, pak prisly tabule, po vyucku jsme se z kamosem zdrzeli, nabehli nekomu do tridy a slo se na vec. Z ty doby (mel by tam byt videt rok) mam svoje prvni veci, takze zraly az dozraly v OLDskul, teda aspon pro me....
2cosmicgirl
pekna prace,.... |
|
|
LuB |
1. The wall - po zhliadnutí filmu Pink Floyd- The wall, staré tuším 3 roky
2. Týpek s motýlikom na hlave
3. Fuck - ešte z obdobia na strednej škole spred asi piatich rokov
4. tiež nieco inšpirované Pink Floyd-om (podľa bookletu Division bell) |
|
|
lobotomi |
2 LuB
dobry veci,,... kdyz tak priloz, rad se podivam |
|
|
LuB |
lobotomi: Dík, aj tvoje sú velice zaujímavé, dobré halušky...
Neskor ešte naskenujem a priložím ďalšie, ale niektoré obrázky mám ešte pár stránok predtým (tuším okolo 17, 18 str.)
-oprava str. 16,17 |
|
|
LuB |
Niečo z mojich mat-fyzáckych čias... vytrhnuté zo zošita, nuda na cviku |
|
|
|