Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 4 5 
Jak casto hulite? - Klikni zde pro originální téma
DanDer
Zajimalo by me jak casto si zahulite a pripadne taky jakej modylek.Ja si delam radost tak dvakrat tejdne, no jak kdy.Nekdy i vic a nekdy ani jednou.
DanDer
No jasne prave tohle sem mel na mysli
:-)
hofa
ted momentálně hulím každej den (bohužel).....
Phu - MO
Práve teraz by som si dal, ale keďže som chorý(zápal priedušiek :-) bolo by blbé ísť vysypať smeti a vrátiť sa po hodinke a smiať sa mame do očí.
grow
noja asi tiez tak denne..ale niekedy sa mi podari si nedat ani raz..a niekedy ako napriklad vcera aj 3x...a ty som si myslela, ze ked zacne semester tak to obmedzim:))hehe.....no a hulim beladonu a niekedy early skunk,shivu shanti a woodoo :))
SMOKER
Hulim asi každý deň aj keď som si pôvodne myslel že keď zacne školský rok tak to budem obmedzovať. No, ale nestalo sa už si skoro ani nespomínam na deň bez húlenia. Vetšinou hulim Indoory ako napríklad White Rush, Woo Doo, Black Domina, Shiva Skunk, White widov, Blueberry, Northern Lights Atď.
No name
every day, no name model.
pála žáhí
já hulim denně a to přesto, že sem toho názoru, že nejlíp si ty stavy člověk vychutnává, když hulí jenom občas, ale znáte to.... tak třeba já, když mám chuť na čokoládu a ňákou zrovna mám tak jí obvykle vdechnu, teda sežeru a to bezmilosti a hned i kdyby to byl dvoumetrovej velikonoční králíček.... naštěstí sem schopnej, když mám pocit, že hulim moc, vysadit třeba na 14dní a vůbec nehulit, ale kdy sem tohle udělal naposledy si fak nepamatuju.... stejně si myslim, že sem na tom o dost líp než ty trosky, co deno denně vysedávaj v hospodě a čuměj do pulitru... hulení mi pořád ještě víc dává než bere tak proč přestávat.... ale všeho s mírou děti! míra je fak kámoš, hulte s mírou!
mmed
Naštěstí je co, takže poslední dobou prakticky stále... Přemejšlim o nějaký kratší pauze, ale ňák na ní neni pořád čas...
hans von aachen
čauves. já teďkonc užívám ganju vnitřně každej den. aspoň jednou. a nenajde se hodinka kdybych si na NÍ nevzpoměl. a protože se voba dva moc snažíme a dáváme do našeho vztahu co nejvíc lásky a pozornosti, zatim nám to takhle klape celej podzim...a myslim, že to vydrží i přes zimu...než po mě něco budou chtít ve zkouškovym ve ... no jak se to sakra menuje.??! něco jako šk..anda, škk..o, jo "škola"...tak...ufff!... :-)
jo a jestli vás zajímaj podrobnosti, tak nejradši to máme pěkně smotlý do špeka...cha...
a žádný méno nemá, takže no name...nejradši jí proto řikám "ty moje kytičko ulepená" ....
mějte se tak jak se chcete mít. čus bambus
Graetar
Před dvěma, třema lety jsem hulil od rána do večera co mi přišlo pod ruku (hlavně outdoor). Od tý doby se mi podařilo svoji spotřebu uskrovnit na nárazové akce, v průměru tak jednou týdně. Někdy to bývá i za dva týdny (nedávno jsem nehulil tři týdny, a světe zboř se, vůbec nic zvláštního se nedělo). Jindy dvakrát, třikrát do týdne, když se kupí narozky a podobné akcičky. Jako jedno zahulení nepočítám jednoho špeka, spíš "prošpikovanej" večer :D. Převážně jsou to stále outdoory.

Btw - rozumné omezení spotřeby má skutečně něco do sebe. Díváte se na střízlivý svět, který není zahalený do jemného konopného oparu, ale vidíte jej jinýma očima - všímáte se jednotlivých detailů, barev, zvuků, přitom je to pořád jeden celek, jako kdykoliv předtím. Oproti "postchlastací" zkušenosti mi to přijde krystalicky průzračné a čisté... Hmmm, už se těším, až se zase pořádně zhulím :D
t3
no ja vetsinou rano vstanu a pokud nemusim ten den nic extra resit, napriklad nejakou obchodni schuzku, litani po uradech ci bankach tak si pekne po svacince zahulim :) no a v probehu dne tak 2x az 10x podle situace a naldy. ale zase jsou dny a tydny kdy na huleni nemam vubec CAS!

moje rada tedy zni "na huleni musis mit cas a to ve vsech smerech"

hulo je v poho, ale myslet si ze bez nej je nuda je blbost, me proste hul;eni CHUTNAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaa
fak.gesho
Hmmm, jak tak koukam, sem z vas nejvetsi srac...:o))), ja hulim fakt jen prilezitostne, kdyz si to chci vychytat, kdybych to zprumeroval tak asi jednou za mesic, ale to je zas teda den se vsim vsudy - to mame pripraveny mliko na zapiti poradne mastnejch bramboraku a pali se brko za brkem takze sem v limbu taky celej druhej den a ten treti sem jeste pekne vyplesklej...:o))), ale kdyz takhle citam vase prispevky tak premyslim o castejsim zneuzivani...:o)))...
gunman
preboha, len nezačni huliť častejšie iba preto, aby si sa zmestil do priemeru :D to by bola dobrá blbosť... ja hulím iba vtedy, keď mám čo a keďže vyznávam zásadu nekupovať/nepredávať, tak čakám kedy budem môcť rozbehnúť indoor a zatiaľ iba príležitostne a vôbec mi to netrhá žily...
TheKeptn
No nevim , o pauze nema cenu uvazovat( aspon v mem pripade) , protoze me huleni zatim nic nevzalo ( mno trochu te pameti) a neni duvod , kdyz se potom necejti clovek spatne. A co se tyce me frekvence huleni tak nepamatuju den od srpna kdy bych nemel speka. A modely ? Co je to zahulim a lepsim se nebranim , uz mi zbyva necelych 14 dni do sklizne ,takze prijemne stravim vanocni prazdniny a sylvestr se spekem a jak na novy rok tak po cely rok( no to ne nejake pauzicky mozna budou ,ale ne dlouhe).A navic si dam prijemny vanoscni darek.

S pozdravem Kheptn
Byla doba kdy jsme pálili brko za brkem,třeba i světu div se 10 denně,ale tahle doba už u mě odzvonila.
Nějak jsem si poslední dobou uvědomil že chci žít jako většina lidí a ne být "zhulenka" dutá,tak jak to vidím na svých kamarádech (snad mě omluví). Vždycky bylo hulení dost, vesnický venkovky co si každej vypěstuje na zahradách . Nouze nikdy,teda skoro a proto se v tom každej okolo mě hrozně utápí a je vidět jak to lidem leze na mozek- neřeknou nic konkrétního,zhoršená komunikace,vyjadřování,ani se vám nekouknou do očí...tak co je tohle za život?...
Já si myslím že brčko tak za 14 dní je velká pohodička,možná i jednou tejdně. Já to dělám tak jak se mi chce,pokud mám chuť nebo je nějaká pěkná akcička tak nějaký padne,ale poslední dobou je to fakt zřídka,asi jsem se zamiloval nebo co ;) (díkes Magdule) a cejtím se věřte nevěřte líp než dřív,mám čistou hlavu a můžu řešit normální věci (blbosti) ale je mi fajn a co víc potřebuju....
smoker oleg
Já hulím every dej však tak to má v tuhle dobu být, ne? Je to v poho,ale uz to budu muset omezit.
GrowGrass
Tak jako normalne kdyz je chut tak si smotnu brko a to ze ta chut je dene, proc ne, proc si nedoprat tu moudrost denne, ale vetsinou hulim jen kdyz sem Free a o tom to je.
eMson
Vy sileny zhulenky ;)
Teda koukam, ze taky patrim temer ke srabum... dva-trikrat tejdne .... z toho jeden den festung... - ale taky treba ne :)

mam se stydet??? ;)

... a neztracejte pojem o case :o
jumpp
zdravim vsechny no a ja hulim pres tejden jen trochu ale o vikendu to vlastne skoro od rana ale nejhorsi to je tak od sesti hodin to zacina bejt dravi jinak pohodicka
Czilum
Asi tu všechny překvapim,ale mé novoroční předsevzetí je jasné.Končim s vykuřováním palice.Neříkám že si špeka nedám ale tak maximálně v kotli na koncertě nebo na svátek,atd....Vedly mě k tomu problémy v osobním životě a ve škole.Minulý rok sem si hodně vykuřoval palici tak 5-10 špeků,když se šlo kalit.To bylo opravdu moc,ono se říká všeho s mírou,takže i s hulenim.Vše má dvě strany tu dobrou i tu špatnou,bohužel u mne převládala ta špatná strana a já si to neuvědomoval.Přeji vám,abyste i vy to zvládaly v klídku a neměli takové problémy jako já.Špeku zdar.
Jolana
Zajímalo by mě, jak často běžně kouříte a hlavně jak často by musel člověk hulit, aby to začalo mít nějaký negativní účinky nebo že by to dokonce začalo lézt na bednu. Teď mi někdo poslal mail, že mu tráva pomohla na bolesti nohou po operaci a docela se podivoval, že 2 jointy týdně mu připadá málo, on že si někdy dává i 2 za noc. (Zkoušim trávu na 15-ti letý poúraz.bolesti v noze - viz S.O.S. v léčitelství.)
greedy23
Kolikrat staci dobryho modelu i jeden jointik a mas vystarano na vecer...me napriklad to po trech jointech uz prestava ten stav bavit sem unavenej a tak...ale to jenom ja nerikam ze fsichni.No ale to s tema bolestma,nemam zkusenost takze nemuzu poradit...:cool:
Mias
Wenky:Kdyz je normal den(typ flakac doma)tak asi kolem 3-4 no a kdyz du do hospy tak asi kolem 5-10 no a kdyz je hulba tak to jede dokud je z ceho balit.............

Skunky:Kdyz je normal den(wiz wenky)tak staci 2skla.....v hospe tam 3 brcka.......a na hulbu ted nechci myslet......................... :smoker: taky zalezi na nalade ze???

Chemka jak cip:je jedno kdy a wzdy z toho wytahnu na hodne dlouho.............

:smoker:Trawa je slawna

Zdarec Mias alias Kashe
PiosOne
Hulim vetsinou o vikendu. Posledni dobou ale neni vyjimka, kdyz si dam i pres tyden. Jelikoz mi na naladu staci tak 1-2 skla, tak v tom nevidim zadny problem. Paranoia z lidi se mi vetsinou vyhyba i kdyz obcas do toho spadnu taky. Ale to, bohuzel, patri k te negativni strance huleni.
deno
hulil sem 2 roky 3 - 5 speků denně, pak sem na 3 roky přestal a teď už je to asi rok a půl co zas hulim denně 3 špeky (ráno, po obědě a večer :D) Ale normálně u toho funguju - ve worku a tak... Důležití je to nebalit tak přísný a dobře to naředit. Pak je to jen pohoda stav a ne výmaz. Když se chci ale na nějaký kalbě uplně odmazat, tak bonguju ;o)
Jinak to negativní jest jako u BohouRa a Realista - psycho z lidí. Deptání a tak. Proto nejradši hulim uplně sám když na mě ostatní "v kruhu" hladově nekoukaj... ;)
PiosOne
To ja si zase v klidku vecer nabiju sklo a vzdycky na necem ulitnu (filmecky, hudba, knizka...). I kdyz tento tyden jsem docela ulitnul u Realista a jeho pestirny.
Hicks
Já teda sám skoro vůbec nehulím. Lidi mi nevaděj, teda mám radči kamoshe, ale když čadím blanta s někým novým, tak je to taky zajímavý.
Beru marihuanu spíš jako odreagování, legraci.
Svět si dokážu užívat i střízlivej :D .
GREEEN
jojo nekdy ja zajmavy bejt nezhulenej =)
johnykrnda
skoro každej den
drinker hulič
stálo by za to sestavit prumernou statistiku (treba by si to moh kazdej aj vypocitat sam :D ) kolik procent ze svyho zivota stravi zkourenej - no kdyz sem ted nekde cet ze clovek stravi 3 roky na hajzlu ... taky by to slo, ne? tak hodka dve a du se zkourit...
deno
tak na tu statistiku zřiď nějaký hlasování ;)
killlsmoker
jak mam huleni tak od rana do vecera kazdy den. Jak dojde a treba dva dny nehulim tak tacinam citi ze nezvladam komunikaci s lidmi kteri nehuli.
PiosOne
killlsmoker: tak to máš asi trošku problém, nebo ne?
killlsmoker
uz jsem uvazoval o tom ze moc hulim, ale jeste jsem se nejak nerozhodn ue bych to nejak omezil. Ted jsou zatim prazdniny tak si je uziju...
Hulim kazdy den, vetsinou navecer kdyz prijdu z prace uz par let; o vikendu nekdy den jointem zacinam. Nejake problemy nepozoruji, snad ... lide kteri
nikdy nehuli se mi cim dal vice vzdaluji, ziji v jinem svete kteremu uz moc
nerozumim.
Na par mesicu jsem jednou prestal. Slo to bezbolestne, snaze
nez kdyz jsem prestaval kourit cigarety ;). Nakonec jsem se k huleni vratil. Zdalo
se mi ze jsem vice podrazdeny a vice na me dopada podivnost vlastni existence. Takze kourim opet kazdy den prozatim.
thc_george
Když mam, tak hulim prakticky pořád a baví mě to stále.
PiosOne
thc_george: jenomže jedna věc je co tě baví a druhá co to dělá s organismem. já teď prázdniny taky docela prohulil. sice jsem normálně pracující, ale teď zase začíná zkouškové, takže to omezuji na víkendy (snažím se).
ooPs
ja hulim minimalne.. dvaktrat trikrat za mesic, kdyz je co, tak dvakrat za tejden, vic ne. Rek jsem si, ze vic nez jednou za dva dny nikdy nebudu. Z toho co tu pise vetsina z vas, ma trava po delsi a castejsi konzumaci za nasledek trosku odtrzeni od nehulici "vetsiny"... snad tusite, proc je ta vetsina v zavorkach ;).. a uvedomeni si nesmyslnosti vlastniho byti... cloveku pak problemy tohohle sveta prijdou zbytecny a malicherny... coz znamena ze je vetsi pohodar... to je na jednu stranu dobre, ale muze to pak trosku odnyst osobni zivot a pamet.. protoze na tu to vliv ma, to mi nikdo nevymluvi... vidim to i na par lidech kolem sebe.. samozrejme to uz je dost dotazeny do extremu. Znam taky lidi, co hulej nekolik let a hodne a tohle se na nich vubec neprojevuje..

...tot vse, ta filosofie me jednou zabije :)
clothinguntero
No tak 3 krát do tejdne tak normálně do deseti brk se snad vejdu ale tak hlavně záleží asi na náladě
thc_george
PiosOne: jo dyť jo, ja dyž maturoval, tak mi Bůh dopřál 40 dnů bez hulení, prostě nebylo co.. a sem rád, že to tak bylo.. Jinak sem psal, hulím když mám a já nemám pořád, takže hulím třeba tejden, 14 dnů v kuse a pak třeba tejden pauza..
Britney Spears
A ta žravka kurva, ja když hulím tak přibírám pač pořád žeru... a hulím jen o weeku..a to pondělí, alenka v říši divů hadra...
Mazz
Ja hulím když je, takže každej den. A následky mám klasický, jako již zminovaná paranoia z lidí, jsem hodně velkej pohodář a ve spojení s mým flegmatismem je to drastická kombinace, jež měla za následek to, že mě vyhodili ze školy(hold myslel sem že ty opravky nějak dopadnou, samozřejmě v můj prospěch, mílil jsem se...) Ale stejně se mi tam nelíbilo. A k tý žravce, klasika ale neshoduju se s tím že mám hlad i normálně, když třeba den nehulím tak na druhý den skoro nic nejím, a po ránu se mi dokonce zvedá žaludek a je mi na zvracení. ale jinak, keep smoking :)
Josef Neochota
Já hulim furt.Ráno vstanu a říkám si :ještě ne,. budeš celej zblblej a nic už neuděláš. A jak tak o tom přemejšlim,tak zjistim že už dávno hulim.Je mi jedno, jestli jdu do worku nebo ne.Už jsem si zvyk´bejt zmaštěnej za jakýkoliv situace a nikdo to na mě ani nepozná(asi).A jen co dohulim první fajfku(doma hulim šluknu)dám si půl krabičky cigeret a už přemejšlim jak bych se zhulil.Naštěstí moje mladá je dost tolerantní ikdyž má furt ňáký kecy,že brzo gebnu.Ale s úsměvem na tváři a to je f pohodě....takže jestli vám můžu poradit,tak fo tom moc nepřemejšlejte a už to fodpalujte-na přemejšlení budete mít času dost až budete smrdět v kriminále za to,že jste si dovolili vypěstovat několik(v mém případě hromadu hulení)rostlin.
Josef Neochota
tak co?už to fodpalujete,kriminálníci?
Josef Neochota
to Mazz: taky se po ránu vůbec nenažeru.Jen když jsem po vopici,tak vstanu a sežral bych i bráchu,kdyby nebyl tak hnusně hubenej...na dovolený v Korfacku byly k snídani Swedisch stoly a pokaždý jsem utíkal na pokoj se vyblejt.Jinak s tou paranoiou to neni tak, že by to bylo z hulení-je to těma lidma!!!
Josef Neochota
...ještě že nekouřim ze spaní....to by byla spotřeba....ani pomyslet!
SuKy
zda se my ze mam z kazdyho prispevku trochu... hulim 3 roky... hodne rekl bych ze to i pekne prehanim... moooc rad hulim sam... bez vecerniho speka pred spanim bych nekdy ani neusnul... snazim se hulit chytre - gdyz na sobe citim ze sem uz uplne vymetlo, tak si dam na tejden dva woraz... jinak standartka - propad sem ve skole protoze sem si myslel ze ty vopravky prece musim udelat --- he ale vono ne...dal paranoia - to je hold uz hulicuv udel... pak mam taky casto propady... jinak mam perfektni kamose se kterejma se da vzdycky tvorit ten nejvetsi heges.... takze hulte at nejsem magor sam...
SuKy
já taky... naposledy sem mel výýýýbornej olej.....
Blondacek
121 jointiku/45 dnu ;)
hulím co nejmíň :)
Blondacek
dalsich 10speku/5hodin + 1 rano po akci ;)
killlsmoker
chtel bych hulit malo ale nejde to......
James
Jenom jsem chtěl napsat že jsem hrozně rád,že tu grower je protože
v tom nejsem sám(ne,že by na tom bylo něco špatného)mohu snad říct ano já si vykuřuju palici již asi 5-let celkem aktivně někdy jsou přestávky někdy ne v poslední době když jsem již několik týdnů bez práce takže trávím většinu času u kompotu a netu,a to znamená proč si nezahulit když je to člověku umožněno.přes den si na špeka skoro ani nevzpomenu není to pravidlo někdy se povede bejt zhulenej i přes den,ale věčer je to něco jiného-za tu jistou dobu se z toho stal rituál,prostě jak se den přiblíží ke konci a o nadvládu se hlásí noc tak si smotnu delikátního osobáčka a zkouřím se,proč až večer-na moji osobu stav změněného vnímání působí tím že jak tu již někdo napsal prostě se nechce nic dělat.Takhle den trávím úpravami na bytě grow roomu a tak co je potřeba a večer mám již radost z dobře naplněného dne a kouř si rozhodně více užiju než gdyž jsem jak jelito již od rána,ale proti gustu žádný......:-))))
PiosOne
james: máš pravdu, ty chechtací stavy už jsou jenom vyjímkou, teď jdu spíše do sebe. a to večerní pohuleníčko má něco do sebe
hYp3r
:c)
Hulim dohromady 9 let s malou sestiletou prestavkou. :c)
Pamet neztracim, ale nechce se mi posledni dobou nic resit a kdyz tak az na posledni chvili kdy me k tomu okolnosti donuti. :c)
Ale je fakt, ze to zatim (musim zaklepat) vzdycky dopadlo dobre.
V prumeru tak jeden az dva az tri speky v tydnu (nekdy zadnej, kdyz neni co) a o weekendu podle toho kolik toho je. :c) Kdyz hafo tak hulime hafo, kdyz malo tak malo. Mam pohodovou pritelku, ktera si taky rada da spicka takze vsechno je OK. :c)
James
To PiosOne-jak se říká u nás SMÍCH????----PŘEJDE!!!!
Prominte,že jsem se sem ještě jednou vecpal.
PiosOne
james: ale je to taky o prostředí, pokud hulíš pořád víceméně se stejnými lidmi na stejných místech, tak ten smích uvadá. poslední dobou se mi několikrát stalo, že jsem hulil s novými lidmi a pekelně jsem se nasmál
James
Mohu jen tiše souhlasit vždy gdyž se ve tvém okolí vyskytne někdo koho jsi doposud neznal a ty s tím člověkem pokouříš přinese s sebou daná osoba vždy něco nového někdy pozitivního někdy negativního.Pokud ho znáš krátce nebo vůbec potom se zaměříš spíše na něj a trochu ho čekuješ zkrátka zjištuješ co v něm je nechce to však dělat unáhlené názory na lidi každý se v rauši chováme trochu odlišně někdo hyper někdo slow někdo bad,máš dobrý náhled na věc přeji ti hodně štěstí (v čem?nebo proč?prostě jen tak)
No a ted se ještě jednou omluvím zakladateli této diskuse za nemístné příspěvky-skoro jsem to tu použil jako chat .
PiosOne
james: moje řeč, tobě taky hodně štěstí
fak.gesho
Ja hulim prumerne tak jednou za 3 tejdny, to je asi na vase meritka dost malo, ale me to vyhovuje, vo skolnim roce si dam treba jednou za 2/1 mesic/e, o prazdninach si dopravam treba kazdej tejden... jeto ruzny, ale zadny dopady zatim nepocituju, mozna jsem trochu vnimavejsi, ale to je spis kladny :)
Blondacek
Hmm.. ja mam doma takove pocitadlo na kulecnik z hospody co mi daroval kamos.
Ma 6 radku po 10 kulickach a 1 kulicka je jeden spek,nebo jeho ekvivalent. Takze hezky hnedka vidim jak MOC nebo malo hulim.
Jo jeste - protoze je tam jenom 60 kulicek celkove tak mam nahore prilepeny papirek (smoking jak jinak) a na nem si delam carku kdyz otocim cele to pocitadlo.
Od 5.cervence tam mam 2 carky a 29 kulicek ;)
Jaban
Hulim každej den ...kažej den asi od Ledna 2002 a to tak asi prumerne 3 speky dene.. hmm docela mi to vobčas nejaký ty negace prinese ale spíše je to taková jakoby agrese vuči okolí......ale jak si zahulim tak je to ok..... ted to nejak uz nepozoruju.. asi to je tim , ze mam co hulit...... 2deno: a co ty kluku jeden
bod_mrazu
hulení je dobrý bejt střízlivej má taky něco do sebe asi jen tak nepřestanu hulit je to SUPER!!!!!!! :bong:
bod_mrazu
jsem zapomnel odpovedet na odpoved jak casto hulim???
CASTO!!! skoro kazdej den :satan:
blockhead
moc často ne. Obzvlášť když je sklizeň tak to omezuju na úplný minimum.....:D
XaVieR
Čim dál tím víc :)
MAIKI
NO? ja tak 1-2 ale taky to prokládám 4-5 týdně vodárnou a občas
:beer: :beer: :beer:
fak.gesho
to je problem novych clenu :), misto, aby trochu hledali hned zakladaji nove thready a pak se nam to tady nema bortit, tohle tema je tady spracovany hned nekolikrat viz. treba http://grower.cz/forum/showthre...light=jak+casto

no nevadi, ja bych stoho tady eventuelne udelal anketu, idyz ta tady taky uz mozna je

jinac ja hulim tak pulkrat do tejdne :) asi hodne malo na vas, proste nekdy dvakrat za tejden nekdy si 3 tejdny nedam no (treba jako ted)...
robos
ked si to tu zalozil, tak ti prispejeme, nie?:). Ja fajcim maximalne raz do tyzdna a to v piatok. Mavam aj pauzy mesiac a tak. Nie qvoli tomu, ze mi to robi zle, ale proste musi byt nalada a samozrejme to druhe:)
THCjahoda
No já smažim fuckt nepravyhelně...když je tak jo!Ale snažim se to omezovat,tagže tak jednou za třitejdny,ale zrovna ted je tak 1 za 3 dny...
yTUmama
KOLIKRÁT DENNĚ?
ZEta
Když není zrovna před sklizní tak každý den aspoň jednoho:D
hYp3r
jj jsem na tom stejne jako ZEta :c)

one day - one joint (nekdy i vic) :c)
virgill
tak tyden rikas? tak asi 21-28x do tydne kdyz to chces vedet. ted zjistuju (v porovnani s predchozima)ze tomu davam celkem dobry kakao. doufam ze to neni tak strasny. ze ne?
ZEta
2 virgill: A máš čas i na něco jinýho?:) taghle po večerech....
virgill
2 ZEta to si kur ;-)
ZEta
2 virgill: mnoo, jen se tak ptam:satan:
LuB
Tak ja v momentálnej situáciii............tuším mi to vychádza tak asi možno no párkrát denne (2-3,4) záleží od okolností, situácii, ľudí a pod.
Pan_Ho
Ja tak 2-3 krat tydne, ale na lyzaku jsem hulil aj sedmkrat denne,ale to bylo jen jeden tyden. Na svahu je to vazne brutalni.
fak.gesho
jj, na svahu to je prdel :), ale nesmi se to uplne prehnat, jinac si moc nezalyzujes... v patek alou do Grand serre chevalier (spelling ??? :)), proste Fran. predhuri alp, zupa se tesiiim.
MAIKI
TO FAK.GESHO-sorry neviděl jsem nikde tohle tema
Krychle
Ja si zahulim jen o vikendech a vyjimecne i nekdy v tydnu. Ale jen vyjimecne..:smoker:

2 virgill
Mit cistou hlavu je taky skvelej pocit...:)
Eli
Kolkokrat??????????????
No tak teraz momentalne ani 1!!!(lebo sa pripravujem na talentovky)
Ale niekedy to bolo 1 max. tak dvakrat do tyzdna!!!!!!!
VIem je to malo ale mne to staci!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAIKI
DAL BYCH SI OROŠENOU ODMĚNU
Time4Tea
Hulim docela málo, ne víckrát, než 7x tejdně. :-)
Občas si dám 2x denně.
virgill
2 Krychle no ted sem na tyden vysadil protoze nemoc a tak... ale jinak si davam taky pauzy ve stylu jestli dokazu tejden nehulit je to pak zase lepsi se do toho jakoby znovu dostavat nez v tom byt furt
ale ted shiva=>neodolam (-:
mydena
Je to individuální.Někdy 20 krát do týdne,někdy třeba jen 5x.Musí být fajn atmosféra a hlavně nálada.
virgill
mydena taky fakt ze ted nemam moc povinosti tak hulim jak prase ale kdybych mel vic starosti min bych hulil
Pan Kóča
uz moc dlouhou dobu se mi stava ze se k tomu brku alespon jedno denne nachomejtnu, spise ubalim, ale kdyz nejni z me materialky tak z jine. ovsem nejcastejsi varianta je vicerokrat za 24 hodin. akorat jedno z nich dokuruji, je to velmi osvobozujici pocit, da-li se to takto podat.
johnykrnda
Nejraci bych hulil treba 3x denně, ale dávám tomu jen tak 1x denně, takže abych odpověděl na otázku tak 7x týdně. Vím, že sou tady lidi, co se vyhulují non stop, docela jim to závidím, ale myslím, že u někoho je i ten každej den moc. Proto se teď budu snažit hulit jen o víkendu. Ovšem když se vyhulím během toho výkendu 10x tak mám v pondělí taky nehoráznou chuť
SperGeor
Jestli je co hulit, tak každý den....................:jumper:
Těžko se nachází chvíle kdy se u nás nehulí :D .. snad jen v noci .. ;)
jaydee
no Virgill, vidim, ze sme tu asi jediny, co davaju take kvanta :) ... ja si tiez doprajem niekolkokrat denne ;)
PiosOne
já poslední rok dva hulím tak 1-5 x týdně, jak kdy
jaydee
ELI a kam robis talentovky ?? Bude z teba Herec ? (nebo kurva ? :))) . alebo Muzikant ??
THC/majk
Hulim tak plus minus 7 brk tejdne, ale vetsinou ne kazdej den zato v patek se stene i treba 10.:bong:
sumer2
Hulim vetsinou kazdy den aspon jednou. co se taky da jineho delat v tomhle skurvenem meste.
Shadoow
Prostě když je tak hulim a když neni tak nic nehulim:D
rybmen
No,za tejden?Spálim tak +- jedny papírky.Je zima co taky delat jinýho?V létě ale míň a letos bylo vedro,že mi ani hulit nechutnalo:beer:

Bejvávalo teď mam jeden papírek tak na půl roku :flick:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma