Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 [5] 
Jak casto hulite? - Klikni zde pro originální téma
acheron
skor by som si vsadil na tie kolace ako ma kanabis .... ja praskam tak 2-3x tyzdenne tyzdenne
do_0b
no jsem na tom asi jako acheron, taky si zahulim tak 2-3x tydne, ale je to jak kdy. Nekdy je proste fakt moc travy a huli se furt, ale nekdy zase jenom jednou tydne a taak ... jak mi v lednu dosla trava z sklizne a zacal jsem hulit takhle min proste(bylo to vetsinou 1 tydne) tak se to celkem dost projevilo ve skole az jsem skoro zacal uvazovat ze prestanu hulit uplne :/ ... Hulit malo ma tu vyhodu ze z mala se zhulite hodne :), ikdyz jsem se dojebaval na tom ze jsem si myslel ze zhulim toho stejne jako predtim ale vubec, jsem se prehulil ze jsem mel holotropy a zadna sranda :D
hard110
jeden krat doo tyžna poctivo dodržujem!!!
FatJoe
Ja zas nehulim 1 den v tyždni a to v utorok vzdy... niekedy taham cely tyzden
Spejsek
Tohle je u mě celkem problém. Já když něco mám (něco dostanu nebo je úroda) tak sem schopnej spálit i třebas 15 brk za den. To pak večer totálně nevim. Naštěstí sklizeň není pořád :D
Když zrovna neni "sezóna" tak si většinou aspoň jedno brko denně dám.
A model hulím podle nálady. Třeba do školy rači hulim venky. Na sluníčku nějakou kvalitní lampu která tě totálně rozstřelí.:rasta: Prostě jak kdy
Caba
Poslední dobou se to trochu zvrhlo, takže dát tři brka je běžnej každodení stav. A je to i docela znát:-)
jak často nehulíte? :sun: :chlípnysvetomunavenýpohladkzemisozvesenýmiplecamiplnýmiúnavy:
palma
na chut si nedavam casto...ve skolni dny si davam jen kdyz fakt uz nechcu myslet na problemy ktere me zbytecne zatezujou...jinak at weekend si davam pac si to opravdu uzivam :)
spice-man
odkedy mam Spice casto.Chodievam totiz casto do rakuska a nemecka kde vas zastavia dopravny policajti pretru bielym prouzkem a za dve minuty vedia co vsetko v sebe mate co je problem.jedinu vec co zatial dokazat nevedia je SPICE
Spice neSpice ...havaruj na tom skurvenom aute oblbnutý od drogy a bude sranda...
citace:
Původní příspěvek od spice-man
odkedy mam Spice casto.Chodievam totiz casto do rakuska a nemecka kde vas zastavia dopravny policajti pretru bielym prouzkem a za dve minuty vedia co vsetko v sebe mate co je problem.jedinu vec co zatial dokazat nevedia je SPICE

Nabádat zákazníky k požívání omamných látek za volantem?Fakt paráda!Co přijde příště?Návod dětem ze ZŠ, jak se zmastit, aby to jejich pančelka nepoznala?Tak tomu říkám opravdové a upřímné PR.
spice-man
za volantom to urcite neuzivam ale vsetky latky vedeia zistit do 48 hod. po uziti.a volny predaj je az od 18!!!
FatJoe
po dvoch rokoch mam 5dnovu pauzu(zatial) vikend bez hulenia to ma potesilo....
palma
hulím jak duha :frog:
Tod
ted sem si dal pauzu 5 dnů ale jinak pokuřuju každej den už nákej ten pátek.. a nejsem takový jako jsem byl dřív, sem sebeuzavřený, depresivní, až schizofrenický.. hulčo mi dalo ale musim říct že hodně věcí vzalo, např. mozkový bunky, desetitisíce korun, kamarády, ambice atd atd.. mrzí mě to ale přestat hulit.. to fakt nedokážu.. mno každopádně doufam že něco sklidim na podzim abych už nemusel podporovat ty blbý dealery..
!ZAU!
bejvaly doby kdy sem hulil každej den(cca před 4 rokama) no a teť hulím tak 2x do měsíce,ale o to víc si to vychutnám a těším se na to.měl sem i naký pauzy,nejdelší pauza trvala skoro rok
FatJoe
Pauza skončila po 14 dnoch prospela myslim teda.... stav bol veselši
RASTA-MAN
Driv sem hulil kazdy den,vzdycky sem rano zahulil s kamosema a pak po obede nekde venku a tak ale tedka se to snazim celkem omezovat a dam si tak 1 za tyden nebo za 14 dnu,vzdycky s kamosema ubalime speka,pustime reggae je pohodicka.Muzu vam rict ze ¨se tedka citim mnohem lip nez kdyz sem hulil kazdy den,veci me vic bavi,vsechno ma vetsi smysl,bavi me kotel veci a je to parada....
Já hulím každý den, od rána do večera, ale už to začínám omezovat aby byl ten stav trochu lepší, ne lepší, ale jo lepší, když hulím před školou, po škole a ještě minimálně 5krát než du na kutě tak si ten stav užívám, ale už to není ono. Začátky byly nejlepší, o takových stavech si už jen můžu nechat zdát. Někdy mám pocit že sem ještě zhulená ze včerejška když se ráno probudím :-D.
Nejlepší je o víkend vstát a ubalit si pořádnýho bambučáka že se ti zamotá hlava a spadneš zpátky do tý postele:D
Spajdy
zaleži na situaci,momentalně denně ,protože mám nemocenskou,ale jinak většinou jen o víkendu.taktéž hodně záleží na náladě.
zhulit
Ráno , po obědě , ke svačině, po práci, po večeři , k telce nebo ke kompu, na spani. Spíš je to takovej interval 3 hodin kdy si zahulim mam hodinu klid a pak 2 hodiny řeším kdy si zahulim :)
liisTekk
já jsem spokojenej když si dám po večeři žilku(slim-joint), ale občas nehulim tak tejden aby byli stavy jak za mlada... :)
camisole
mám období, teď zrovna denně nebo obden, ale za to max 1sklo/posezení

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma