Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 4 
Jací jste když zahulíte?Vase pocity z huleni Co pri tom pocitujete.Různe uvahy na GAN - Klikni zde pro originální téma
weedpolis
*GANJA*
Tak třeba já, když se zhulím, tak se tak rozkecám, že nejdu zastavit.Furt mluvím, ale o věcech, který mají hlavu a patu a ani jednou se nezpletu.
A taky nejsem vůbec nadrženej.To mí kámoši, když zahulijou, tak sou nadržení, ale já vůbec.
A taky se směju všemu možnýmu.To je asi jasný, ale někteří mí kámoši zahulijou a mlčijou, sou v pohodě, ale vůbec se nesmějou.
*HASH*
Jo tak tady po tom sem pěkně nadrženej a je mi jedno, do jaké baby jdu.Taky sem už málem dostal po držce..

A jací jste vy?Jak se chováte, když jste zhulení?
jsix
U nás v parte (počet členov >30) je to tiež tak, že po zhúlení sa niektorí bavia a niektorí nie. A dalo by sa to charakterizovať aj tak, že čím dlhšie niekdo húli, tým menej sa vie zabávať, ale nie všetci, ja keď chcem tak sa zabávam, ked nie, tak nie. Všetci vravia: "Už to nie je také, aké to bývalo...".
"Je to také, aké chceš aby to bolo...", odpovedám ja.
cangrejo
Prvnim špekem se pěkně uklidnim, po druhym jsem pěkně vysmátá.... a tak to pokračuje... a nakonec usínám a ještě ráno jsem zmaštěná...
ale pokaždý to sedne trochu jinak, důležitá je pohoda...
Maggie
Já mám kecavou a tlemivou a s kámoškou máme úplně stejný příznaky (záleží samozřejmě na modelu a okolnostech): nejdřív se tlemíme a máme tendence vyprávět si něco hodně dlouhého (naposledy jsem děsila kámoše Zelenou mílí v kostce (dvě hodiny) a Twin Peaks pro zapomětlivé - chtěla jsem to údajně vyprávět v reálném čase:-), pak si absolutně nerozumíme (nejlepší dialog byl na téma VIDĚLA JSI TO - míněno IT od Kinga), pak dostaneme šílenej hlad, ale většinou jsme zesláblé, takže musíme trpět do doby, než nás hlad donutí se zvednout a jít si něco vzít.
gizmo
Tak nálada je vždycky super, akorát mě štve, že když sem vyhulenej, tak bych byl schopnej sežrat všechno co vidím... taky musím pořádně dodržovat pitnej režim, aby bylo všechno v poho :-)))
weedpolis
to JSIX:
Tak to je přesně tak.K pluz.Ganža je halucinogen a záleží na vás, co s tím uděláte.
to MAGGIE:
Jo to sem zažil taky.Přišla kámoška a já jí začal povídat celej film Predator 1 a kecal sem aspoň půl hodiny pěkně od začátku až do konce filmu a pak se na ni podívám a ona s otevřenou pusou na mě civí (byla taky v rauši) a jen řekla :"Týý jo."
to CANGREJO:
To máš pravdu.Když sem třeba někde zhulenej s tím, co se nebaví, tak sem taky v prdeli, protože tu náladu přenesl na mě.Důležitá je fakt pohoda.
Pablo Honej
To asi hodně závisí i na tom jak se člověk zhulí ...

No vetšinou jsem vysmátý, zkoumavý, hravý, ... :smoker:
mmed
.... a taky čím, s kym, kde....

Komunikativní, nesoustředěnej, plnej nápadů, který ovšem velmi často brzy zase zapomínám...
dWARf
Hmm ,mno , a nebo i jinak ....

Mám sklony jakoukoliv větu , prostě cokoliv řeknu , odrapovat . Přitom rap nijak neposlouchám , tudíž je to dost zvláštní . Většinou tím dost bavím všechny přítomné . No představte si to : Stokilovej vousatej a jinak velmi seriozně vypadající chlap , kterej odrapuje i větu typu : "Jdu na záchod".
Albi
Vzdychy kdyz si zhulim zobak tak je mi fajn , ale potom doma vsechno sezeru a je mi z toho zradla blbe.A kdyz se rano vzbudim tak mam brutalni sracku!!!!!!!!!!
T-MaN
Ja ked sa skalim tak mi toto vsetko pripada ako lucidny sen. Niekedy naozaj pochybujem, ci sa mi to nesniva. Ozaj a nie je aj toto sen? ;) Niekedy pocujem hudbu, velmi zlozitu a vznesenu, nevedno odkial prichadza, hlavne ked na to zameram pozornost. Mozem tomu aj dopomahat a vtedy sedim a vnutorne tvorim a vsetci myslia, ze som sialeny, alebo ze depkujem hihihihihi No ukecany nebyvam, vacsinou som schopny vyjadrit sa strucne a mudro (no ved to poznate). Vo svojom som, ked sa dostanem k didjeridu, k drumble, alebo k bongu (dzemba). To by va origos, ked sa takto ako partia bez nejakej dohody "nahodou" stretneme v nasom malom krasnom parku.
No a ked pridem domov tak nastava bojova akcia, kedy z nebohych utrob chladnicky neostane "kamen na kameni" a potom spokojny odnesiem ten pytel do postele, kde sa to vsetko slastne konci ponorenim sa do vln spanku...
Nechapem z ludi okolo mna. Pohulim uzivam si ale ostatny proste sedia v pohode nekapruju rozpravaju sa (samozrejme o mne) a ja vtedy zacinam mat niaky typ paranoie ktory nenavidim. Neviem ci mam prestat hulit pretoze sa nikdy nebavim. Proste som z toho ludovo povedane v pici.
mariman
správná ženská.... :) :) :) tak to má být K+ FOR U!!!
mariman
Pokaždý je to jiný, jinej set a setting. Někdy lítačka, někdy mrtvo, někdy ukecanej, vychlámanej, jindy vymazaná palice!!! :) a neni to právě na tom to hezký??? :) :)
savas
tak neviem, ta vasa parta ma kopec clenou. neda sa zlvadas vsetkych kamosou v dat velkej parte rovnocenne. a tak si myslim, ze lepsie je hulit s malou partou, a s ostatnyny v pohode kontakty, ved potom budu mat aj oni malu partu na hulenie.
majklovec
Jsem hodný, hodím se k dětem, pohlídám barák, prostě ideální feneček :frog:
Kvetak
Jsem číňan stejně jako všichni okolo - místo očí štěrbiny. Nejdřív se heblim a nevim proč, poté někdo něco nakousne a už to jede. Až na jednoho týpka máme docela vychytanou věc - NEŽEREM. Můžu doporučit - jenom pijte!!! Jakmile sme žrali, všichni drželi hubu a pak už to stálo za hovno.
Maggie
Květáku: no jo, to se ti řekne, ale jak to děláte, že to vydržíte? Já bych sežrala po hulču prakticky cokoli a v jakémkoli množství...
techyes
na koureni je nejlepsi, ze kazdej spek (i z uplne stejnyho modelu) nastavi moji hlavu na uplne jiny obratky. takhle se da zabavit na nekonecne dlouhou dobu!
pri paleni jointa si vzdycky reknu, jakou naladku, jakou rychlost bych tak v dalsich chvilich nejradsi (podle mista,casu a prostredi). nekdy se mi to podari usmernit podle mych prestav, nekdy ne - ale to je na tom prave to nejsrandovnejsi - miluju prekvapeni!
gogolisko
citace:
Původní příspěvek od T-MaN
Ja ked sa skalim tak mi toto vsetko pripada ako lucidny sen. Niekedy naozaj pochybujem, ci sa mi to nesniva. Ozaj a nie je aj toto sen? ;) Niekedy pocujem hudbu, velmi zlozitu a vznesenu, nevedno odkial prichadza, hlavne ked na to zameram pozornost. Mozem tomu aj dopomahat a vtedy sedim a vnutorne tvorim a vsetci myslia, ze som sialeny, alebo ze depkujem hihihihihi No ukecany nebyvam, vacsinou som schopny vyjadrit sa strucne a mudro (no ved to poznate). Vo svojom som, ked sa dostanem k didjeridu, k drumble, alebo k bongu (dzemba). To by va origos, ked sa takto ako partia bez nejakej dohody "nahodou" stretneme v nasom malom krasnom parku.
No a ked pridem domov tak nastava bojova akcia, kedy z nebohych utrob chladnicky neostane "kamen na kameni" a potom spokojny odnesiem ten pytel do postele, kde sa to vsetko slastne konci ponorenim sa do vln spanku...

ty si docela zralý :-))))))))))))))))
Kvetak
to Maggie
No ono je to dost těžké, chuť by byla, ale mi se vždy tak nějak "podržíme", prostě se pokusíme zabavit, aby na to "hříšník" zapoměl. Samozřejmě, že se to někdy zvrhne v žranici, ale jen občas.
drinker hulič
takze jsem: ukecany, tichy, schizofrenni, paranoidni, velmi suvereni, vystraseny, neumim mluvit, jsem retor, bojim se lidi, touzim potkat nekoho koho znam...

vite ale co me sere? me to driv rikal kamos neco prej... "objevil jsem jakejsi princip zhuleni... - no a jakej to teda je? - to vam nebudu rikat, protoze to uz pak neni vono..." no já ho uz asi taky objevil - proto nechapu jak nekdo huli treba tri speky denne desne dlouho, protoze ja uz pri sve ted mirne zvysene spotrebe zpusobene dovezenim ww z holandska uz vim jaky to asi tak bude, a pride me ze uz i zhulenej sem jakoby strizlivej, uz se vic kontroluju a ani ww me nerozseká jak dřív... takze sem takovej normalni, akorat ocicka, to me kazdej rika, ze je mam cerveny, no mam je vzdycky ze vsech nejvic... takze jsem cervenacek... akorat co je na zhuleni dobry, sou napady, ja zhulenej pisu a hraju, vymyslim pisnicky a zdaj se me zajimavy... nektery nezhuleny sou ale treba lepsi pac sou konceptnejsi, a navic ja si pak nikdy nemuzu vzpomenout co sem vubec hral... ale kdyz si to zapisuju uniká mě tok myšlenek, takže si hraju jen tak pro sebe...
Beowulf
No, zjistil sem, ze navaly smichu po huleni se u me objevujou v tak pulrocnich cyklech.
Jinak samozrejme se cejtim naprosto v pohode, rad filozofuju o vzniku sveta, smyslu zivota, dobrejch filmech, dobry muzice,... ...nekdy se mi povede zatahnout nekoho do diskuze-a to je pak fakt prdel.

A kdyz sem zhulenej do nejvyssi miry-zacne mi tepat (!) nervova soustava. Nejdriv to zacne v mise za hlavou, pak se postupne presouva do celyho tela-predevsim do koncetin. Rozhodne to neni brneni-spis mam pocit, jako bych delal trhany pohyby-jako pod stroboskopem. ...takze si totalne pripadam jako robot-jako Terminator !!! (a taky se tak potom nekdy chovam) :flamer: :rocket:
Když jsem zhulenej, tak jsem high. Lítam mezi lidma, povídam si s úplně neznámejma a je mi blaze. Posledně jsem to měl v pátek (vlastně v sobotu v 1 ráno). To jsem se smál asi 1/4 hodiny v kuse.
čeřen
Po kouření mám svůj rituál. Nejdřív prokapu oči a následně nos. Ne že by mě to nějak bavilo nebo že bych si na tom nějak ujížděl, prostě mám hned rudý oči a ucpanej nos. Nic moc pro člověka, co má frňák přes půl obličeje (ale je krásnej). Nejspíš trpím chronickou rýmou, ale nevím to jistě. Nesnáším, když sem paranoidní a doteď sem nezjistil jestli oprávněně. Taky se marně pokouším zbavit nepříjemný chuti v puse.
Když mám dělat nějakou činnost, tak sem roztěkanej a zmatenej, prostě se nesoustředím. Když moc mluvím, tak se mi zdá, že plkám hovadiny.
Možná vám teď připadá, že sem pěkný psycho a divíte se, proč vůbec kouřím. Máte pravdu, sem psycho, ale tyhle negativní příznaky se neobjevujou najednou (krom rudejch očí a ucpanýho nosu), to bych asi nezmáknul.
Já jen, že to krásný znáte všichni, tak proč psát, že miluju tu bezstarostnost, pohodu, hlavu plnou nápadů, který se rozplývaj, jak modravej dým ze špeka. Komunikaci, tvořivost, hravost (petank je super) a nekontrolovatelný záchvaty smíchu. Ó jak vás miluju, když příjdete a zrovna se to vůbec nehodí :))))))). Připadá mi, že mám blíž ke zvířatům a když jdu s diskomenem po městě a z očí mi ještě tečou vizínky, je to jako nekonečnej videoklip. Taky se rád dívám po holčinách, tímto se všem beruškám omlouvám, ale nepřipadám si nadrženej.
Ok. Bylo toho dost, i když ne úplně všechno. Přeju všem, aby prožívali jen tu druhou část textu. A jestli uvidíte týpka, co se vrací z Petrova, brečí, v uších sluchadla a blbě se tlemí, nebojte se ho oslovit......
PiosOne
To já jsem po hulení většinou úplně v pohodě. V hlavě se mi honí spousta praštěnejch nápadů, mám dobrou náladu, raduju se z drobností okolního světa, chce se mi komunikovat.
Samozdřejmě to nelze globalizovat, protože taky záleží na mém okolí (lidi se kterýma hulím, prostředí). Takže se taky občas nevyhnu paranoidním stavům (naposled jsem měl při telefonování pocit, že mám napíchnutý mobil). Občas jsem "vystihovaný" z lidí kolem (většinou nehuličů).
Taky už se při každém zkouření něsměju jako jsem se smál kdysi. Ale to taky hodně záleží na okolí. Přijde mi to tak, že s lidma který už znáš a hulíš s nima dlouho, už se směješ méně. Těžko říct čím to je, jestli kvůli tomu že jejich fórky už znáš. Každopádně s "novými" lidmi se směju častěji, než se starými přáteli. Ne že bych je měl méně rád, ale spíše přinášejí nový typ humoru. Je to jako když se díváte už poněkolikáté na nějakou komedii a smějete se míň a míň.
leveller
myslím že drinker to shrnul v tý první větě a nebudu daleko od pravdy,že asi za nás za všechny.....
moje žena, která se s tím že se občas vypálím sice už smířila (sama to nikdy nezkusila a je mi jasný že nutit jí do toho nemůžu)
mě přesto,vždycky když tak sedím v křesle s nohama na stole a snažím se přehryznout tu záplavu informací co na mě chrlí bedna,nezapomene počastovat..."zase tu sedíš a tváříš se jako debil" ......no a vo tom to je......
deno
no.. já když se vypálim, tak objevuju skrytej hnus tohodle světa - pravda - dycky se vypálim před zprávama v 7:30 na nově.. hehe... To je pak masakr - krev, násilí, podrazy, politika.. huuuustý. Hrozně se u toho bavim a tak si řikám, že kdyby hulili uplně všichni, tak by to tu bylo děsně super - všichni by se měli rádi, nikdo by neměl zapotřebí někoho podrážet, lidi by byli vopatrný a tak... - no jo.. zásek a scifi..
Jinak třeba když sem zhulenej, tak mam uklízecí mánii doma - třeba mě začne hrozně vadit, že neni zameteno, nebo že pulitr je upatlanej, tak to zametu nebo si ten pulitr umeju.. tak asi tak no...
jinak nejsem moc povídací... - sem stoner :mutant:
Je to různý
Já nejraději hulím sám nebo se známejma lidma. Když se doma zfounku tak je mi fajn,a klidně uklízím i dům a baví mě to. Někdy se směju jińdy čumim do blba a jsem absolutně bez ceny. Je to různý ale když je kvalitní hulení tak to je fajn. Nemám rád ty špeky co po nich jen čumíš a držíš hubu. To je musíš proložit plzněma aby to za něco stálo ;)
Womitor
takze je to rozne, zalezi od modelu. Naposledy na chajde sme si uvarili mliecko a to bola uplna siiiila. Hrali sme stolny tenis, ja proti dvom s dvoma loptickami a vsetko som odrazal uplne v pohode.(no mozno nie vsetky lopty ale...:)) proste uplne speed.
inac normalka zachvaty, rehot, zamyslenie, filozofovanie...takze tak
A.C.A.B.161
Dost často se mi stává to, že jentak sedim, koukám, přemýšlim,...když na mě někdo promluví, tak vnímám slova, ale nesoustředim se na smysl, takže většinou následuje jednoslovná odpověd-hm.
A když už se soustředim, tak se na tom zaseknu a s dalšim rozhovorem je předem konec....
Někdy jsem zase plná energie, takže mám třeba chut si zaběhat, nebo tak něco... Nejlepší ale samozřejmě je, když se zhulim s lidma, co je znám fakt dobře...to se pak většinou směju, jsem ukecaná, nenechám nikoho domluvit...jako třeba včera, když jsem se nemohla přstat smát tomu, že kámoš rozstříhal druhýmu kámíkovi kartičku do viedopůčovny :-))))))
čeřen: hehe no já mám teda chronickou rýmu taky a taky se mně dycky ucpe nos :) řeknu ti, že je lepší to vydržet, protože jestli si furt kapeš do nosa tak to není nic dobrýho
thc_george
Ze začátku sem po hulení pořád kecal, ale časem to ustávalo a teď už většinou držim hubu. I když taky mě to někdy chytne a dokážu se s někym bavit a okamžitě reagovat až se divim, ale to sou spíš vyjímky. Taky mam pocit (a všichni vědi, že nejsem sám), jako by to všichni lidi poznali. Když si mam jít koupit třeba cíga, tak se stydim.. to je asi jediná věc co mě na hulení sere.
čeřen
futew: rad bych, ale nesnasim, kdyz nemuzu dejchat nosem. grrr
jak to resis ty, byl si u doktora?
no jasně, byl sem u doktora. Jestli chceš tak běž taky :) Nejdřív mně to zkusil spálit elektrikou (ten nos), není to mnoc příjemný, zvlášť když ti ta elektrika sem tam jede zubama :( No ale vydržet se to dá. Jo moc mně to nepomohlo, jen velmi málo. Pak sem ho teda nvštívil znova, no bylo to někdy kolem Vánoc. Dal mně doporučení do nemocnice. Tam by mně ten můj nos nějak operovali. No to se mně moc nechtělo, tak sem tam nešel :) Přestal sem si kapat do nosu (i když včera sem si zas kápl :)) a zdá se to být lepší. Radím ti, až ti rýma trochu ustoupí, okamžitě si tam přestaň kapat, když to vydržíš, tak se to možná zlepší.
Jo ale jednu výhodu to má, aspoň doufám. Bylo by dobrý, kdybych díky tomu dostal modrou :) Jestli se tě to taky týká, tak běž co nejdřív k doktorovi .) bye

p.s.Hehe někdy se sejdem na Petrově, my s chronickou rýmou. Su taky skoro z Brna :) čau
nickkaa
Já mam porád záseky a pak se začnu smát a směju se i půl hodiny v kuse!Ale za to řikam pořád jenom pravdu!Je to mazec!Jo a taky sem pořádně hladová!
Czilum
Jo to já dostanu vždy hroznou schýzu,že mě pronásledujou skinheadi a pak když jedu hodinu domu tak všude je vidim,jak chtěj na mě zaůtočit,mají ty svý bejsbolky a jejich nejmíň 8.Takže je to vše iluze ,že. :))
Ty doby, kdy sme si mysleli, že sme dobrý, dyš si před knajpou začudíme a pak tam prásknem eště dva absinty , sou v trapu. jasný, z dnašního úhlu pohledu dost uhozený, ale pravdivej stu-peň vývoje, co se krmí zelím. kdo si ho neprožil, jeho škoda. dneska mám nálady, jak si přeju.můžu s kámošema na tah a pobavim se, že dva dny nevotevřu tlamu(NO DRINK) můžu se válet na zářijovej louce ubalit čerstvej list pro prdel a mít rád ticho vítr babí léto(nevýslovná nirvána), může čučet na blair witch a vychutnávat depresívní děs(zvládám dychtivě), můžu se chechtat s mou paní u nováckejch píčovin, můžu sedět na festu a cpát se klobásama nebo vnímat muziku. JE TO JAKO KRABICE S BONBONAMA, FORESTE, JASNÝ! JENOMŽE TY VÍŠ, JAKEJ SI CHCEŠ ZROVNA VYTÁHNOUT! Jen ať tě nikdy nepotká, to co mne, že budeš muset volat sanitu, komunikovat se suchózním felčarem a loučit se s narychlo s někým navždy...
hovnajs
Zamyšlenej, schopnej se víc zaposlouchat do hudby, víc se ponořit do problému. Jak to vypadá navenek? Sedim blbe čumum a občas mi začnou cukat koutky -to když mě napadne neco vtipnýho. Kahle to vypadá když hulim sám, v partě to většinou s někym rozkecám, ale nesnášim ty kydy o hulení pořád do kola - jak se tamhleten spálil a jaký má kytky a ... všeho s mírou. Radši řešim vzletnější otázky.
Licinka
Je to HUSTY.......
Bamboo
Ja sem vetsinou akcni, nekdy az moc.Furt mekde pobihame s kamosem. Ale posledni dobou (pred sklizni) kdyz hulim tak casto nejkej ten shit a to je voprus akorat stezknou nohy nemuzu nic delat a znudenej sedim nekde v knajpe. Ale kdyz je dobry hulo = mazeeec. s kamoem sme prochodili pulku HK aby jsme se dostali na zajimavy mista kde dame speqa. Dost casto HALUSKY (bez brinzy) jako zvuky nekdy hudba nekdy i vidim veci ktery se jen tak nevidi (na autobusovou zastavku prijela velka zelena siska a zacali do ni nastupovat lidi) tak asi takovej sem
nickkaa
Musim uznat že každej máme nějaký ty halušky mí kámošce se zae stává že se jí klepe brada a upadne do tranzu a mluví prej s nějakym bohem kterej nám ochraňuje ganju a prej nám jednou sešle místo děště palice Skéra fakt jí nechápu!!
Pokazde je to jine, podle modelu; Ale prosim nepijte alkohol kdyz hulite!
oton
to AhojNaNedeli: ale prosim tě, to mám tak rád, když tady někdo chce natlačit ostatním svůj názor, proč by jsme jako neměli pít alkohol, když jsme zhulení!!??? každej snad dělá co má rád

já například tak v 50% mý zhulenosti piju pivko, když jsem někde poblíž hospody, dám si 3 pivka a brko a je mi nej! nevidim na tom nic špatnýho, nehledě k tomu, že pivo je nápoj století, no možná i tisíciletí :D

rozodně vám, ale netlačim aby jste to pivo pili jako AhojNaNedeli, já bych si ale v hospodě limču nedal, leda v kocovině, ale za chvilku bych si dal stejně zrzavou vodu :D
_____________________________________________
a teď k tématu, když jsem zhulenej, tak jsem většinou dost ukecanej, furt bych něco mlel, ale vobčas nevim, jestli to vostatní ještě baví :)
no a skoro vždycky jsem dost vysmátej, ostatně já jsem celkem vysmátej i když nehulim, takovej celoživotní optimismus bych to nazval, tak se smějte a bude vám hej :D
PiosOne
ahoj: s tím alkoholem to je sporné, kdysi jsem byl tvrdě proti pití při hulení. teď si klidně dám jedno pivko nebo trochu vína. sice alkohol nějak extra nemiluju, ale někdy to takhle lehce mixnu a je to docela v pohodě.
nickkaa
Mam hrozny halusky!A zaseky jako svine!!jednou to bylo nedavno tak tejden do zadu sem mela zasek tak na pul hodiny!No mazec!Kluci mysleli ze je po me!!Ty voe!
WEBB
Zdarek, ja sem v pohode, jen tak vetsinou s nekym hrozne pohodove kecam, obcas pak ale nevime vubec o cem sme se treba 2 hodky bavily ...

Jeden kamos, tak ten dyz zahuli, tak pak do vsech naprosto hrozne prudi..., vzdycky si nekoho vybere a pak mu treba 10 minut nadava, pak si vezme zase nekoho jinyho...

Fakt se chova treba uplne opacne nez ja...

Zdar a mejte se...
nozdra
usměvavý, vysmátý, někdy plácám pěkný blbosti, dle mé přítelkyně více mazlivý, no prostě pohodička
UdL
Já mám mnoho stavů... Někdy žvanim a žvanim, hlavně vesmírný teorie... Někdy zas tiše sedim, bojim se jak sviň a pozoruju okolí. Mojí specialitou je rozpolcení: dokážu sám mlít, myslím si, že s někým mluvím, ale jsem to já sám. Měnim hlasy, gesta... To se pak všichni válej smíchy po zemi... Když jsem někde ve společnosti - v hospodě, na dýze, tak mám takovej blbej pocit, že to každej pozná, jak jsem zhulenej (rudý oči asi i neskutečně nablblej vysmátej výraz) a moc se neprojevuju a opět se bojim jak sviň! :-)))
fak.gesho
Ja kdyz hulim, tak nejmin po 14 dnech a fest, to me to pekne roseka (nebo aspon ty prvni 2 hodky) Vetsinou sem docela vymluvnej, ale hned stratim nit, znate to :), Jako minulej tejden co sem asi 20 minut vypravel bratrankoj jeden dil startreku a pokazdy kdyz sem rek Pan Spok tak sem dostal solidni vytlem. Jinak v tehle prvnich nejintenzivnejsich 2 hodkach, mam taky solidni zaseky (viz. muzika, tv) ruzny polohalucnace a silene zajmavy a nebo blaznivi napady(ktery ale moji hlavou litaj bez zastaveni - proste normal), kdyz si zahulim ten den podruhy nebo potreti uz sem vetsinou utlumenej, sedim cumim, zeru a semtam se zasmeju...
drew
to ahojnanedeli:
dík za radu :flick:
p2p
Ked si dam malo tak som vysmiaty a kludny, ked vela tak musim ist cvicit do posilky. Jaka haluz.
redmann
:pimp: :girl:
*Ganja*
To já když zahulím tak jsem úplně zkouřenej a jsem úplně v pohodě smějeme se s bandou někdy to vůbec nedávame je to ta největší sranda .

*Hash*
z hashe mám respekt jednou mi kámoš donesl nějaký afgan a po hulbě jsem chtěl vstát a nedal jsem to zkolil jsem se na zem.
Jinak na Hashi mám takový divný fikot takový pohodovy.
robos
som kludny,kazdemu poviem ano a pridem na par fylozofickych uvah
cantrell
Chcel by som vediet nazory a pocity ake pocituje kazdy kto hulil to co sa nazyva GANJA.U mna je to vselijake ale ten pravy pocit stale hladam.:afro:
recol
skor vsetko vnimam z vnutra ale...pisat o tom mno neviem...
KARone
ja mam velmi nerealne pocity naposledy to bol pocit ze viem chodit po stene a neskor ze umieram :D toto je pre mna zhulenost
Fiky-Thc
ja mam ruzny stavy ale nejcasteji je to obrovskej smich sem tam nějaka haluz a debata na urovni vsak to sami dobre znate :)
robos
je to relax pri ktorom rozmislam o rozmisllani
cantrell
AK mozem obohatit vlastnu diskusiu tak ja pocitujem asi to ze najprv je to pocit pohody a akasi nepopisatelna euforia ktora sa prejavuje pocit slobody ale nechce sa mi v tej chvili nic robit len sediet na mieste a byt ticho.
ZMonica
premejslim a ted zrovan sjem fakt totalne vydepatna, prosotoze muj kluk je fakt desnej, uz me stve..Jsem v metru a on ze se stavi v Redgebacku, pak mi vrazi facku a ze prej s nia nesmim jit, no doprdele co je tohle za zpusby, fakt em to sere, prije si za mnou zhulenej a ahoj milacku ajko by se nic nestalo, vysmatej a omluvit se?To ho ani nehne,a le uz me s tim sere, na me celkove on sere, dneksa jsem spolu pet mesicu, fajnn chapu nic to neni ale aspon vsimat by si me mohl a ne misto huleni me nekam pozvat, do kina atd, a vion za vsechny prachy radsi koupi huleni,t o je fakt k nasrani..dopredele jak sjem tak vytocena, sorry, za ty slova, ale to jinak rict nejd,e ted asi nejspis sedi dole v chodbe a povida si s moji kamaradkou ale aby prisel za mnou aby jsme byli chvillkjuu o samote a mohli si popovidat to ne, v kapse dve gecka a sere na me!stve me, fakt me stve...Ja uz nevim co delat..
God_mars
Vyser se na nej!
dj dury
kyberaktivní 8-)
jennet
Ja sem hlavne uplne vysmatej, asi jako kazdej, teda az na nejaky vyjimky... A takovy figle na pobaveni jako Teletubies, to asi taky zna kazdej, ze???
clothinguntero
no já mám těch stavů taky několik ale někdy i agresivní to třeba když se zhulíme s jednou kámoškou tak vona si umane jednu věc a kecá vo tom celej večír a ta věta zní"Byla sem na summeroflove a víš co je tam nejlepší že tě tam nikdo nezná,,no když tuhle větu slyšim vod ní xkrát za večer tak bych jí moch snad i zabít no nevim ale ta holka je fakt zralá na dělo
vondRASH
to all:
no mate ty stavy vsichni moc zajimavy :jumper:

to oton:
hospoda to je chram :beer:

to fak.gesho: tak to jsme na tom stejne, taky zahulim taq jednopu za ctrnact dnu, ale pekelne, prvni brko me uplne rozseka, pak to zazdim dvouma pivasema a muzu hulit a pit treba az do rana!

stavy
no tak kdyz jenom hulim, tak se ze me stane strasnej koumak, vymejslim veci, ktery me nezmastenyho nenapadnou, je to zvlastni, ale ty napady si pak pamatuju a snazim se je realizovat! nekdy moc premejslim o zivote, mlcim, koukam do blba a premejslim vo vecech, co sem udelal dobre, nebo spatne. jo o a zhulenej jsem strasne ironickej, ale uplne priserne!
kdyz to mixuju s alkeholem(pivo, nebo redbull+vodka), tak jsem plnej energie a porad bych neco podnikal!
cantrell
Myslim ze God_mars ma pravdu, mela by ses na nej totalne vysrat!!!
Rozhodnutie necham na teba
2 ZMonica: jednoduchý řešení. Nechci ti kecat do osobního života, ale kašli na něj
Heh, jak vidíš, to ti radí i ostatní.

2 all: hulení mi pomáhá zapomenout na každodenní problémy, jinak bych už se z nich zbláznil. A navíc mi pomáhá rozvíjet se. Jsem přístupnější, chápavější a celkove tak nějak "empatičtější", jestli mi rozumíte.
2 Clothinguntero: Ještě horší je muj kámoš. Jednou jsme šli ke mně domů a von se mě asi desetkrát zeptal, kam jdeme. Měl jsem chuť zadupat ho do země....ikdyž občas mě sere i normálně.

Když se zhulím málo, jsem v pohodě, směju se přemejšlim o kravinách.
A když hodně, tak to je pokaždý jiný. Buďto se směju na celý kolo, nebo si lítam (což mám rád) a taky se směju. Nebo jenom přemejšlim.
A z těch srčkózních stavů mě dostává rozhovor.
clothinguntero
Je to nej no prostě ůprk nevnímat ty lidi vokolo trochu smíchu trochu nesmylsnejch debat nějákej ten zásek a kurva sem zase zpět.
ribak
ahoj. Ja ked sa som sa zvykol zhulit, tak to bolo moc. Moj problem je, ze ked zacnem, neviem prestat a vzdy to prezeniem. Casto mam total halusky, napr. ked zavrem oci, a je pustena daka muzika, tak ja ju vidim. Take brutal farebne obrazce v tme, ale kristalovo ciste (high quality). Nieco take som si nevedel v zivote predstavit. Ku kazdemu tonu, akoby patril nejaky obrazec, proste akoby to bolo niekde vomne, ja ten zvuk poznam a aj to co vidim s nim. Akoby to bola daka spomienka, ale este z pred detstva (no total brutal). Taktiez ked sa proste bavim a vidim situacie, tak akoby som uz vedel co nastane, akoby som bol bo filme, ktory som uz videl. Raz sa mi stalo, ze som vysklebeny vbehol do izby a na zemi som videl total zlozite obrazce (nieco ako Matrix v tych znakoch, ale este zlozitejsie), ktorym som rozumel iba ja – bol to nakresleny smer kade sa mam tackat.. Casto ked som si lahol mal som stavy (ako spomenul Beowulf) take trhanie svalmi a aj ostatnych tak niekedy vidim (akoby nimi tiez trhalo, ale to v skutocnosti trha mna). Inokedy mam stavy podobne ako ostatni, total vybuchy smiechu, ale take, ze klacim na zemi a neviem prestat. Taktiez hlad, alebo zabudanie. Z jedneho predcasne utrhnuteho outdooru som bol tak v p., ze ani za svet som si nevedel spomenut o com to vlastne hovorim. Posledne slova vety som povedal uz len preto, ze som vedel ze ich proste mam povedat, ale suvislost som uz nechapal, a zaciatok vety uz vobec nie. Raz sa mi stalo, ze som sa skuril na stanovacke a postupoval som so skupinkou z lesa do dediny. Cely cas som ich pocul za sebou ako sa rozpravaju, ked som sa zrazu otocil a tam nikto. Fuj, neprijemne, ledva som sa dopravil naspat do stanu (kde samozrejme ani nohy), zazipoval som sa vnom a zladoval bochnik chleba a rumbu (jeden kusanec do chleba, jeden do rumby atd.). Asi tyzden po stanovacke som bol ako matoha, total vypatlany. Teraz uz nehulim (snad to vydrzim), aspon kym si trosku nedam do poriadku zivot, lebo trava = sranda, ale hlavne lenivost, vypatlanost, atd.
RosSs
To ja mam chut furt nekam behat a furt bych neco zral
Dude
děsný :frog:psycho:frog:, i když počkat, to jsem i normálně:mutant:, takže vlastně, když zahulim tak jsem děsně v :sun:pohodě:sun:, dokud mě něco nevytočí a pak ssem děsný :frog:psycho:frog:


Edit: jináč občas to mam asi hodně podobný jako Bambulion:crazy:
clothinguntero: občas mě to sere, že si zahulim, a za tři hoďky zápek nuda čau (abych si dal další brko)
Kundun
Já tim zaplácávám nudný odpoledne, který dostane novej náboj, dělám věci, co bych normálně nedělal a víc si je vychutnávám, filozofuju a poznávám nový lidi, a pak taky kalby, kde se místo chlastu hulí, to je pak pohoda....
Wimpy[vp]
Já jsem někdy přesvědčenej o tom,že planeta je buňka,třeba krevní buňka obra,vesmír je jeho krevní plazma…a mi kolujem po jeho těle.Takových planetek jako jsem mi je hodně…jsme jenom buňky,a lidi jsou paraziti na té buňce…bojím se toho dne až ten obr umře!!!!:satan:
Běžte se mrknout sem,je to ganja kreslení,stojí to zato!!!!
http://grower.cz/forum/showthre...4027#post104027
dlouhán
Když zahulim? Tak třeba v hospodě toho moc nenamluvim. Nejsem schopnej udržet v palici souvislosti rozhovoru:confused: Nejlíp si to užiju doma třeba s kytarou, jak už tady někdo psal, nebo hodim muziku do uší, dobreý je taky nějaký solidní sci-fi v TV a tak... Nechápu, jak někdo může dát třeba 5 piv, pak vyhulit jointa nějakýho skera a vklidu si objedná dalšího beera. Takhle sem to udělal jenom jednou a abych byl schopnej vůbec odejít, musel sem tak 2 hoďky číst ubrus. Jojo, každej to má v tý palici hozený trochu jinak. Někdy mě to trochu sere, že si to neužiju tak dobře z partou vysmátejch huličů, ale pro mě je ganja spíš něco jako meditativní myšlenkovej stimulátor, no. Ale musím říct, že když jsem četl celej tenhle thread, byl jsem schopnej se takňák ztotožnit téměř z každým, kdo tu něco napsal:crazy:
Gis Lee Angel
Hulenie je uplne to najlepsie co na svete je............................................................. a hotovo je to v pici ja som hydrofonik...mal som ju ze konec:afro: :pimp: :pimp: :pimp: :pimp: :pimp: :pimp: :pimp:
BlP.X.D
Hulím už tak 2 roky a poslední rok jsem začal trochu víc (Alespon 1x tydne) a muzu rict, ze je to fakt supr vec.. Clovek po ni neni ve stresu a je v nalade.. Ja nekourim,ale trava mi dala to co jinej nemuže..
HULTE DAL.. JA BUDU TAKY
cantrell
a co tak vodna fajocka ma niekto pristup????
ak hej a je z PO teda zo Slovenska tak nech sa ozve chcel by som to vyskusat!!!!
ZMonica
pocity z uhleni?jaky asi muzou bejt pocity..volnost, svoboda, radost, veselost..asi kazdej timhle zpusobem utika od toho vsedniho nudnyho zivota a taky od problemu, stejne tak jako ja..co pri tom pocituju, to co uz bylo zmineno, jenze posledni dobou mam problemy s pritelem tak uz vic premejslim nez se semu..driv jsem vzdycky byla desne moc vysmata a porad teda jsem, ale uz ne jen hahaha ale treba hodinu sedim a premejslim, mam zasek a srovnavam si vse v hlave..nebo premejslim a s nekym se o tom bavim..a melu a melu treba hodinu a delam ruzny vahy o mym vztahu a mluvim fakt tak strasne hezky, apson co mi to pak sotatni rijkaj, kdyz si to zapamatujou, problem je, ze vetsinou druhymu, co s nama taky hulim vykecavam diru do hlavy a moc si z toho nepamatuje..co vim je, ze si potrebuju poridit videokameru, ty nase rozhovory a myslim ze vsech, stojej za to.!
cantrell
a co ti zrobil pritel
Deda_mraaz
Clovece ja to s tou planetou, lidma a vesmirem vidim uplne stejne (az na ten rozdil, ze si myslim, ze nase planeta je neco jako cast bunky, galaxie bunka a vesmir nakej organ - ale muze to bejt i jinak). Hlavne si nemyslim, ze je vesmir neco velkyho neorganickyho a nekonecnyho, jako si to mysli spousta vedcu a lidi. Mozna proto nedokazou prijmout nazor, ze my jsme pouze jakymysi viry, ktery akorat tuhle planetu vykoristujou a znasilnujou. Navic by si mozna uvedomili, ze nejsme pany tvorstva - nebyli jsme tu prvni a nebudem ani nahodou posledni, krom toho z pohledu obrovistosti Vesmiru jsme naprosty nicky. Mozna vice respektu k zivotu a prirode by neskodilo.
yTUmama
já vždycky když cítím že už to ze mne opadává musím si zapálit
toto přesně cítím
krom spánku
Wimpy[vp]
Je to už pár týdnu co jsem zjistil že tahle planeta funguje uplně špatně.To že jsou tady války,teroristi,vrazi,zloději to už přehlížím..ale pozastavuju se nad tím jak tahle společnost pracuje.Jakým se podle mýho názoru odebrala špatným směrem.Nelíbí se mi peníze ani systém života v tehle společnosti.Někdy přemýšlím esli by nebylo lepš žít si někde v pralese nebo na Jamajce starat se jenom o sebe…brát nějaky ty drogi abych se měl uplně co nejlíp a HLAVNĚ SI TEN ŽIVOT UŽÍT.Já nedokážu pochopit jakej má význam se celej život učit abych dosáhl toho,že budu váženej uznávanej věděc co na něco přišel=jo přišel ale měl z života hovno.Mládí prožil v knížkách a teď už je tak konzumní že se nedokáže bavit,radovat.Myslím si že kdyby se tahle společnost odjakživa zabývala tím jak jsou drogy-hlavně přírodní-„perfektní“ (nad tímhle se dá samozřejmě polemizovat)celej život by prožily veseleji.Nebyli by peníze a nikdo by se nepovišoval nad druhýho,nebyli by rozdíli mezi lidma každej by byl veselej a sám sebou-myslím si taky že proto na tehle planetě tyhle rostliny jsou-nic nebude jen tak náhodou.tak jak tady je ropa tak jsou tady rostliny drogy-tak proč si jich neužít a nevychutnat si celej život tak jak si ho představujete a ne se snažit docílit co nej výsledku třeba ve škole…
zmrskank
moc zajimavi. posledni dobou zacinam mit po huleni celkem stihu. drif to bylo jenom z lidi a tedka ze fseho. mooc me to sere vobcas zahulim a zacnu si uvedomovat fsechny ty hovna co se na me vali a co tu sou a pocituju je mnohem senzitivnejc nes normalne. sere mi to kurwa moc. snad to prejde. us nemam ty vysmaty stafky jako driv, musim si narvat moc huleni a ... je to jiny no
Mephi
ja sem prej silene zvedavej ale nemam silu se na nic ptat
:D
shorscha
Fakt miluju ty stavy když se zhulim a jenom sedim s lidma který mám ráda a oni něco říkaj a i když kecaj voloviny tak se tomu musim smát a obráceně. Někdy mám děsně kecavou a někdy jen tak čumim ale včera sem byla jak pylná včelička a šla sem si udělat půlnoční procházku do telefoní budky a zpátky.
Kutas
ja prisel na to ze posledni dobou sem nejraci kdyz se zhulim sam. Protoze s mou partou uz to neni co byvalo. hulivam s 2 lidima uz 1.5 roku a z 90% jen s nema, protoze v mem bydlisti moc hulicu neznam a nejspis jich tu ani moc neni...je to tu samy toy.. no to je fuk... proste uz si s nema v tom stavu nerozumim. Vzdycky mam nejaky napad ktery je fakt uzasny a chci ho uskutecnit nebo jim chci neco rict, ale treba me vubec nevnimaji a cumi uplne zkameneli na Mumii :).... mam pocit ze sou bud oni vymazani a nebo ja :)...
tak si raci doma vklidku v patek dam sam, filozufuju, vymyslim teorii existence a tak :)premyslim o lidech a jejich osobnostech... ale to az v takovem tom vytuhlem stadiu, napred si neco pustim na compu (nejlip pratele, u tech se clovek fakt nasmeje :)) nebo si hraju s kocourem...

jo a jinak sem obcas hrozne nesikovny, nevim jestli je to smula ale porad se mi stava ze neco shodim ze stolu nebo pokazim.... posledne sem sestrence rozsypal koralky, nemel sem na ne sahat protoze uz byly ruple..
A nebo sem vyklepaval kotlik do kose a vypadl me cely z faje a ja ho tam pak hledal 10minut, ten kos byl uplne plny a ten kotel tak maly :))
HALUZAK
V poslednej dobe nejaky divný
elis :-i
dobrá otázka:) u mě má zhulenost několik fází. nejdřív je to takovej pocit, že jsem úplně v pohodě, ani trochu zkouřená. pak následuje šok, když si uvědomim, že jsem hrozně moc vypálená:) potom přijde obrovská vysmátost, ukecanost a zmatenost. to je stav, kdy vyprávim něco s hodně hlubokou myšlenkou, ale v mý hlavě je ta myšlenka tak nestálá, že to většinou zapomenu, než to dopovim:) tahle fáze trvá tak čtvrt hodiny až hodinu, v závislosti na modelu. samozřejmě se prodlužuje, když se hulí jeden špek za druhým. Když vliv THC maličko ustoupí a já si uvědomím, kde vlastně jsem a začnu odlišovat realitu od zkouřeneckých myšlenek, dostanu hlad a jsem schopná sníst všechno, co se mi dostane pod ruku. když není jídlo, tak většinou hodně fotim. fotim všechno okolo, naprostý nesmysly, a hrozně se na tom zaseknu. po půlhodině žraní a focení přichází vykydlost a naprostá neschopnost pohybu. to je ten pravej čas na refreshovací brko:)
Kutas
jo foceni je taky super, to me hrozne bavi :)
btw kdyz si date treba po hodce druhe brcko, ste zhuleni neplno tak jak predtim? u me to je mnohem min intenzivni a trva to jen tak pul hodky, pak uz sem uplne vytuhly...
lordWilliam
Když jsem zkouřenej tak jen tak sedim, mlčim a poslouchám ostatní. Když chápu (málokdy) tak si začnu vymšjšlet vlastní příběhy nebo sám sobě v duchu něco povídám a pak se tomu strašně tlemím. A po haši jen tak sedím a furt se směju, dokud mám sílu. A pak únovaou usnu :-°)))
GODOT
Ja som dost casto zamysleny, Namotam sa na hocijaku kravinu a potom neviem prestat. Popripade ked nieco vidim tak sa mi na chvilu zda ze vidim daco insie. Napr.: Raz vecer ked uz bola tma tak som sa mi zdalo ze vidim typka ktory vedie na voditku rotvajlera, ale ono to v skutocnosti bola spoluziacka s frajerom.
Kutas
jo to ja zase sel a uvidel sem na chodniku krocana. sedel tam a byl otoceny smerem ke me. nakonec to samozrejme nebyl krocan, ale kolecka s barelem...
ono treba i kdyz se divam na nocni oblohu, tak sem tam schopny najit snad vsechny mozne souhvezdi, vesmes ktere sem prave objevil :)
Lister666
Nu....Já jako kdybych byl ve snu,rád si sednu pustím nějakej slušnej metalek na plny kule a vypnu ho až když mi začínají krvácet uši. Rád pokecám s nějakejma dobrejma lidima.Ale snad nejraděj si sednu k TV a koukám na nějakou debilní komedii typu žhavé vystřely a tak...to se pak chechták každy kokosovině :)
Landrover
Ja som niekedy vazny zamyslaM SA NAD VECAMI KTORE presahuju moje chapanie ze kde som co je toto za svet preco je taky ake by to bolo inak a tak...Ale ked mam chut a svoj den tak sa viem brutalne zabavit fkuse rozpravam aj vazne aj haluze ganja je zvlastna vec...
Bulb
No když se zkouřím s kamarády tak hodně ujíždíme v hospě na fotbálku :) a prostě haluzujeme všude možně kde to jen de ... Taky se hodně zasekávám na různejch věcech a když to začne dojíždet tak jsem někdy i protivnej - ospalej .... rád si i zarelaxuji doma u pc, tv a tak jak všichni když se zhulí však to znáte...
:jumper:
_Ra_
já su většinou strašně hodnej, milej, méďa béďa hadr
chce se mi mazlit
dost často dyž se jen tak kecá v partě, tak chci jen něco podotknout a vyleze z toho 15 minutovej monolog
vrbic
Ja jsem bud takovej ze sotva citim telo, vsecno je potichu a svet je uplne jinej, obcas se mi zda ze vsichni lidi na me koukaj a vi ze sem vypalenej ale to nemam rad. Vesinou Sem vysmatej, veselej a ve tme se hodne bojim- kamici z toho maj prdel.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma