Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 [4] 
Jací jste když zahulíte?Vase pocity z huleni Co pri tom pocitujete.Různe uvahy na GAN - Klikni zde pro originální téma
MadEGG
ty voe.. jeste ze se ti neuvolnili aj sverace :))

Ale je to krasny.. kdyz clovek huli fakt jen vyjmecne, tak si to uzije na plny pecky :)
pluto662
ja sa strasne bojiim, ale iba ked som medzi urcitimi ludmi, lebo som utlejsej postavy :D a bojim sa takych tych namakanych chlapov, bojim sa ze si vsimnu ze som sfajceny a zbiju ma :D a nedaj boze ked je ich viac, raz sa mi stalo ze som sa s takimi troma stretol v ulicke v tescu :D a racej som sa otocil a isiel inou ulickou, :D
dateless
U mňa je to tak, že si najradšej zahúlim s jedným človekom, alebo ešte radšej sám niekde v prírode, sedieť si len tak na lúke za pekného počasia a čítať si knihu, prípadne ulietavať na hudbe alebo zvukoch prírody - nie je nič krajšie :) Keď húlim s viac ľudmi, zdá sa mi ako keby kecám nasilu, ale aj tak je vždy sranda :), i keď už to nie je, čo to bývalo. Ganju berem, nie z toho konzumného hľadiska, ale skôr ako prostriedok na ujasnenie myšlienok + niečo čo vás bližšie približuje k prírode a má tiež vplyv na to, že už netúžite po materiálnych veciach, ktoré vám dožičia iba krátkodobé šťastie. Mám rád túto bylinu, ale najradšej sám...
Flop
Záleží na modelu obvykle hulíme v partě takže vysmátost. Když si dám sám tak je to dost jiný a skoro bych řek že horší. Důležitý je podle mě pohodový prostředí ne jako třeba ráno před školou což mají někteří kámoši ve zvyku. :D
durexman
vysmate a nadrzene hovado vrrr damy :D:D ..... hulit s babama je nejlepsi ;)
Fantasie
se hlavne hodte do klidu ne, pokud si porad budes rikat ze jak si z toho vymrdany a jak to nedavas tak pak opravdu horis. ja kdyz si zahulim tak mam dobrou naladu, leckdy sem volnejsi v komunikaci s lidma, rikam jim hlavne co si myslim a rozebirame sracky vsak to znate.. zalezi na tom jak se zhulim co hulim a kdy to je, ale vetsinou po dvou trech spotech z brka muzu delat cokoliv a rekl bych ze casto i lip nez kdbych nehlulil :D samozrejme pokud stahneme to brko ve dvou tak potom sem na hodinu nepouzitelny ale nehrotim to , proste si vschno odlozim a uzivam si to
Seky-no máš prostě nějakej problém sám se sebou a ta tráva ti to ukázala.
durexman
citace:
Původní příspěvek od Seky
Pavlik- Trava to jen zintenzivnuje, vim ze to je predevsim mnou, taky okolim. nebylo tomu takhle uz od zacatku, to bylo spis naopak, ale pak to neco muselo nastartovat a uz to jelo... do sracek

eh kdyz ti nedela huleni ve spolecnosti dobre, tak proc to hulis prosim te? trava je o pohode a pokud to nedela nekomu dobre, tak nevidim duvod to palit... di dej radsi v klidku nekde sam brcko a ne mezi lidma. Trebas se to casem zlepsi a muzes palit non-stop x)
Ptáček
Tak já přidám něco z mého soudku zhulenosti :D
Někdo tu psal na začátku že vše se mu jeví jako sen,to mám taky :)
Potom když se třeba hulí venku a ještě k tomu v zimě tak mě strašně "brní" končetiny :D
Jinak samozřejmě mám strašnou žravou a proto jdeme s naši grupou do samoobslluhy a nakoupíme hodně banánků v čokoládě :D, když jedu domů MHD tak to je nejhorší pocit když na mě půlka autobusu čumí a prohlíží si můj vypálený xicht :D.
Ve stavu zhulenosti se nejvic bojim toho že potkám někoho koho ve stavu zhulenosti potkat nepotřebuju...:D
Hy3nA
k sežrání :frog:
CYBORGSKUNK
Po 4mesicich pauzy opet zacinam zlehka hulit a nema to chybu.Cim min hulim tim lepsi ucinky a dylka,tim myslim,nehulim jointy ale davam si jenom do fajfky.Cim vic si davas tim slabsi ucinek se dostavuje,chce to balanc v mnozstvi a castosti huleni,aby clovek dosahl maxima a jen pozitivniho zhuleni!Prilisne mnozstvi a castost straci na ucincich a vede k negativni zhulenost,teda obcas.TAKZE HLAVNE BALANC!!!:):):):)
SK3R0
najradsej kurim na nejakych estetickych miestach napr. kopec nad nasim mestom, alebo v blizkosti extravagantnych budov, alebo len tak ked vonku prsi, je leto, ja niekde pod stromom v lese, alebo len tak si niekde sedim a sa rozlievam nad krasou prirody. niekedy chodim medzi ludi ( rozne etnicke skupiny) a sledujem ich spravanie v spolocnosti a napr. do hypermarketov, skola. jednoducho si ten stav vychutnavam. tieto stavy prezivam vacsinou sam, bo v parte ide vacsinou iba o roz..nie sa :D, pak kecame o uplnych hluostiach co ta v beznom zovote nenapadne :D
73huli
čus, u mě záleží na tom s kým hulim. Pokud si zajdu do společnosti cizích lidí a dám si brčko, baví mě je jen tak sledovat a poslouchat.
Brčko s přáteli, to tu hubu zase nezavřu:-). Hlad většinou přichází doma a to stojí za to:-))
FatJoe
nečítal som si všetky príspeky, pretoze to by mi trvalo strasne dlho, ale aj tak je jasné, že takmer kazdy príspevok je o pozitívach. Ja však bohužial ganju beriem negatívne. Ak nie som zhulený, dovolím si tvrdiť, že som docela inteligentný, páli mi to, ale ak si zahúlim tak je zo mna úplny dement, dokonca aj človek z našej partie, ktorý nedokončil základnú školu má v niektorých vedomostných veciach na vrch.
Mal by som prestať húliť, najlepšie by bolo prestávať sa stretávat s ľudmí, s ktorými sa stretávam, len to by som musel prestať chodiť von, pretoze by som nemal isť s kým von :.... je mozné ze vačšina z vás si pomyslí, že skrátka mám povedať Nie marihuane ale tá chuť niekedy je mocnejšia ako moja vôla. A to nehúlim ani vo veľkom množstve. Začal som pred 4 rokmi, ako kazdý to cítil, začiatky sú na nezaplatenie, podaktorí to cítia tak aj teraz ale niektorí nie. A ja patrím do tej druhej skupiny. No vrátim sa k môjmu problému. Zahulím si všetko je ok, mám nad ludmi na vrch a ani nerozmýšlam nad tým, či mam nad nimi na vrch, ale po čase to všetko príde. Nastane náhla zmena témy a ja rozmýslam čo by som dodal aby to bolo inteligentnejšie ako ostatných názory a postoje. Nedodám nič, ostatnem ticho a potom si uvedomím, že som ticho ze som ako piate koleso na voze, tak za kazdú cenu musím nieoč povedať. a tak aj poviem a je to maximálna kokotina, skrátka toto je moja zhulenecká demencia.... nechápem prečo je to tak, v skole som sa nikdy neučil a horšie ako dve trojky na vysvedčení som nikdy nemal, a aj maturita dopadla skvele taktiež bez učenia, samozrejme bez 4. tak kde sa stala chyba? čo mam robiť, mam naozaj prestat? poradte mi niekto kto mi rozumie alebo aspon má pocit ze mi porozumel.... budem vdačný....
.:INDI:.
FatJoe hmm nechapem preco chces povedat za kazdu cenu nieco inteligentne a podobne...my to zase robime inak ked sa sfajčime tak len čakame čo kto zajebe hociaku kokotinu nech len sa zabavime posmejeme rozvijame to dalej a vznikaju dalšie kokotiny s ktorych sa zase len smejeme :D Ako chapem ta tiez si niekedy podebatime o niecom fakt takom čo chce trošku inteligencie ale to není podstatne kedze si zhuleny :D A keby som mal rozoberat pri zhulenosti o veciach ako to povedat o veciach rozumnich atd tak sa na travu vyserem lebo tak začina sterotyp na ktory si zvykneš a potom už pri hulení nič nove ani nezažiješ stale to iste do okola chce to trošku srandy a tak trošku sa zabavit a odjebat od tej reality...A inač Niekomu to pali pri zhulenosti viac niekomu menej tak to proste je ....zaleží aj na genetike čo fajčiš aku maš naladu s kym fajčiš atd atd Tot moj nazor maj sa
FatJoe
vdaka, kaktusx,myslím, že podobne to beriem aj ja. ked si to tak zoberiem nikto o mne nič nevie, som záhadný, neprístupny. Ale to vo mne vzbudila ganja, thc uz nikdy viac, defi. končím.
fdsafsdfsdf252
hodne zalezi na modelu ... ale stavy mivam takovy se porad vsemu smeju jak kokot a strasne rad resim totalni blbosti jako treba co by stalo kdybych provrtal zemekouli skrz na skrz a pak bych ty diry skocil .. jestli bych treba normalne proletel :-D s kamosem takovy veci dokazeme resit i 4 hodiny v kuse.A kdyz jedu busem tak to je taky docela farka .. totalne si tu cestu uzivam .. sleduju vsechny ty veci pres okno a nestacim se divit :D a s jidlem to je asi nejhorsi... to vzdycky zeru jak bagr.Taky je docela v pohode se doma spalit a pustit si nejakej vychytanej dramik a delat si co me zrovna napadne.
jinak jak psal SK3R0 .. docela hodne rad hulim na neobvyklych mistech :) vlastne je vyhledavam vzdycky kdyz je co palit ... to si takhle nejradsi vemu kolo a jedu kam se mi zachce protoze na kole to je vsude kousek :) no a takovy zaseky .. to je klasika :) hulim docela rad ... vsechno moc prozivam a lip vnimam okoli .. dokazu se napriklad lip vcitit do situace druheho a taky mu lip naslouchat.taky se ale nekdy zaseknu nad vecma ktery mi moc dobre nedelaj a musim nad nima premyslet .. to je potom docela v prdeli ale uz sem se naucil jak takovy stavy obchazet.posledni dobou ale palim dost vyjimecne a tak si chcu stav co nejvic vychutnat.. proto se snazim myslet jen na vsechno pozitivni okolo me.. rad si planuju nasledujici dny a premyslim nad tim co prijemneho me ceka atd :)
Mystik
citace:
Původní příspěvek od fdsafsdfsdf252
hodne zalezi na modelu ... ale stavy mivam takovy se porad vsemu smeju jak kokot a strasne rad resim totalni blbosti jako treba co by stalo kdybych provrtal zemekouli skrz na skrz a pak bych ty diry skocil .. jestli bych treba normalne proletel :-D s kamosem takovy veci dokazeme resit i 4 hodiny v kuse.A kdyz jedu busem tak to je taky docela farka .. totalne si tu cestu uzivam .. sleduju vsechny ty veci pres okno a nestacim se divit :D a s jidlem to je asi nejhorsi... to vzdycky zeru jak bagr.Taky je docela v pohode se doma spalit a pustit si nejakej vychytanej dramik a delat si co me zrovna napadne.
jinak jak psal SK3R0 .. docela hodne rad hulim na neobvyklych mistech :) vlastne je vyhledavam vzdycky kdyz je co palit ... to si takhle nejradsi vemu kolo a jedu kam se mi zachce protoze na kole to je vsude kousek :) no a takovy zaseky .. to je klasika :) hulim docela rad ... vsechno moc prozivam a lip vnimam okoli .. dokazu se napriklad lip vcitit do situace druheho a taky mu lip naslouchat.taky se ale nekdy zaseknu nad vecma ktery mi moc dobre nedelaj a musim nad nima premyslet .. to je potom docela v prdeli ale uz sem se naucil jak takovy stavy obchazet.posledni dobou ale palim dost vyjimecne a tak si chcu stav co nejvic vychutnat.. proto se snazim myslet jen na vsechno pozitivni okolo me.. rad si planuju nasledujici dny a premyslim nad tim co prijemneho me ceka atd :)

mavam uplne rovnake stavy..Fakt ze do detailov rovnake.:).Len este dodam ze ked hulim s ludmi ktory mi niesu az tak znami, tak som uplne vypeceny a cely cas som ticho..Ked sa mam niekto nieco spyta tak nerozumiem co odomna chce..:)Potom ked sa ma to spyta este raz tak mu odpoviem velmi strucne..A potom zase cusim a premyslam nadtym co som odpovedal a napadaju ma rozne hluposti..A tieto stavy nemam rad ale vyhybam sa tomu tak ze hulim len stou mojou spravnou partiou..:)
pisio
Uzkost,napeti a nervozita asi bych nemel kourit....k tomu trochu paranoja stiha a deprese.. nevim jestli to jsem patri.....
posledni dobou paranoiu, ikdyz trochu opravnenou :D takze hulim uz fakt malo a doufam ze se to casem zlepsi pac nevim co bych delal ze zelim, zas tak stedry nejsem abych vse rozdal :D
Pepas
No nevim, venku je hezky. Drťičkou mi projíždí letošní Early Girl green-house. Cestou na boulder jsem se spálil s kámošem a pak si pěkně zalezl na šutru, takže pohodička ... :-)

Nevím, kde berete takový stavy ... po venku vždycky jen nejlepší. Lampy nemám rád, protože moc zmašťujou ... :D
Scott
Mám se dobre a je mi fain jen bych nemel tak moc kourit ... Nic mě netrápi jsem spokojeny človek :)

Držte se :)
outdoorista
Scott: přesně vystihl;)
Dev1lagain
Když to kouřím tak je to best of..jen možná sem pak trošku línej.... Ale po včerejšku mam s marihuanou i dost odlišnou zkušenost...Hulim bonga už asi 3 roky denně cca 2 Gramy....takže sem zvyklej na velký dávky...ale včera sem vařil nepál, byl v tom jeden malej samec,velký listy z minulé sklizně in a náký listí ze současného roundu.... A 2 litry mlíka..... No...dal jsem si 0.5 litru hotového + 0.5.l studeného z lednice(mléka) . No vypil sem to ve 22:00 ....ve 00:00 sem byl v autě ztočenej do klubíčka a klepal sem v křeči uplně celej....nemohl sem se kvuli tomu pohnout... Měl jsem evidentní halucinace,naprosto srovnatelné s lehkou intoxikací houbama.... No v 6:00 sem se probudil uplně,ale uplně totálně rozmrdanej jak kdybych vyhulil 10G přes bong před tim než jsem šel spát :D No a teď je 14:30 a já sem furt fatální..... říkám vám chtěl jsem si zavolat v tom autě sanitku..po trávě...chápete to někddo??Já teda ne..... V životě bych ani na vteřinu neuvěřil že THC něco takového dovede.... Rachot...
Dude
devil - koukam, ze sis prosel konopnou inicializaci :D
THC umi divoky veci a predavkovani bastenim je vec zradna ;)
ps - nektery pokrmovy zazitky byly pro mne horsi nez psychedelicky davky hub :D
Dev1lagain
:D :D Tak to jsem rád že to neni nic divného :) A že nejsem jediný kdo si něco takového zažil. Jako fakt to bylo hustý,příště budu malinko (ale fakt jenom maličko) opatrnější :) Fakt jsi mě potěšil :) Moc s pokrmama zkušeností nemam a ty dřívejší věci prostě nešlapali....no tohle dupalo :D :D těžce... samec se nezdá. Přeji všem příjemné zážitky :)
GreenhOrn
neni toco to bejvalo :-D
Pflusik
citace:
Původní příspěvek od Dev1lagain
Když to kouřím tak je to best of..jen možná sem pak trošku línej.... Ale po včerejšku mam s marihuanou i dost odlišnou zkušenost...Hulim bonga už asi 3 roky denně cca 2 Gramy....takže sem zvyklej na velký dávky...ale včera sem vařil nepál, byl v tom jeden malej samec,velký listy z minulé sklizně in a náký listí ze současného roundu.... A 2 litry mlíka..... No...dal jsem si 0.5 litru hotového + 0.5.l studeného z lednice(mléka) . No vypil sem to ve 22:00 ....ve 00:00 sem byl v autě ztočenej do klubíčka a klepal sem v křeči uplně celej....nemohl sem se kvuli tomu pohnout... Měl jsem evidentní halucinace,naprosto srovnatelné s lehkou intoxikací houbama.... No v 6:00 sem se probudil uplně,ale uplně totálně rozmrdanej jak kdybych vyhulil 10G přes bong před tim než jsem šel spát :D No a teď je 14:30 a já sem furt fatální..... říkám vám chtěl jsem si zavolat v tom autě sanitku..po trávě...chápete to někddo??Já teda ne..... V životě bych ani na vteřinu neuvěřil že THC něco takového dovede.... Rachot...

Tak toto není vůbec nic divného. Zažil jsem lidi, kteří trvali na tom, abych jm zavolal sanitku po jednom špekovi... A po mlíku už sem se párkrát taky ocitl v nechutnejch stavech
Fiklipos
zdravím,

poslední dobou se mi stává po hulení celkem často, že si "stavy" a různý prožitku vsugeruji, a pak se opravdu dostaví... jako, třeba si řeknu, že budu slyšet na jedno ucho a na to druhý slyším o dost míň nebo si vsugeruju, že mám afro vlasy, a pak si pořád kontroluju, jestli je fakt nemám, včera, když jsem šel domů (zhulenej) jsem si říkal, že by bylo vtipný, kdyby za mnou šla dechovka, no a pak jsem se pořád otáčel, protože se mi zdálo, že za mnou jdou a vytrubují..., atd.

stává se vám to taky? ;)
Vepřík
Nestává, a ty si taky dej chvíli pokoj, nebo si vsugeruješ,že si třeba bobr na přehradě a začneš okusovat kmeny
akryl
tak ja osobne mávam stavy rôzne ... občas sa smejem občas ma chytí svedomie :D ak som v poslednej dobe urobil niečo čo ma trápi tak si na to zhúlený vždy spomeniem a začne ma to štvať ... ale tak do minúty to vytesním z hlavy :D ... k tým dobrým stavom : tak mávam zaujímavé nápady :D nikdy sa nemám problém spečený smiať a najradšej som s holkou to je vtedy fajn nemám moc rád keď vie že som pri nej zhúlený pretože sa potom ku mne správa inak ... tak som si kúpil visine do očí a pred tým ako sa s ňou stretnem si občas dám takého menšieho prda a je mi s ňou strašne fajn :D
Dragan
Citim sa uvolneny, hudba mi lepsie znie, jedlo mi viac chuti a sex je neskutocny a halucinacie z mary nemam. Ked si dam mensie sluky, tak aj cvicenie je omnoho lepsie. A rad sa pozeram na ludi, pozeram ako sa chovaju, je to zaujimave, vsetky tie medziludske vztahy a povahy
Scott
citace:
Původní příspěvek od Dev1lagain

Taky už od jedný doby nepiju konopné mléko ... Bíly jsem byl jako stěna a nekolikrat jsem zvracel, nemohl jsem mezi lidi myslel jsem si že je to moje posledni chvilka :D A to jsem mel jen jeden hrnek !!! tak 200 ml .. U takových veci si človek nemuže byt nikdy jisty, prto mene je nekdy lépe ..

A taky neco za ten den vykouřim :)

Nic by se nemelo podceňovat a už vubec ne konopi !

Mej te se :dance:
gremlin101
Uvolněnost, skvělá nálada, člověk přestane řešit problémy všedního dne.. ale už to není to co dříve..stávek trvá tak třičtvrtě hodiny a po té přichází únava a otupělost, ať je model jaký koliv. Pauza pomuže pouze částečně, po týdnu už je to zase ve starých kolejích. Ještě tak před děma lety jsem mohl pálit deno denně a stavy to byly stále parádní.. Kdyby třeba roční detox zase tohle vrátil, tak bych to s radostí podstoupil..
tHe_QuatRo
Teda ted jsem fakt mega zhulenej...(a nevím co dál k tomu říct :D:D:D)
Ne abych jenom přece nebyl uplně od věci , třeba teď se mi zdálo , že jím suchej Jogurt uplne fakt total suchej :D.
SmallDudeZombie
Zhulený :D :frog:
moswa
posledni dobou se zhulim a sem akorat tak zrala do postele. nevim cim to, ze bych starla? :D
Carcoolka
Hulím uš jen ráno než jedu do školy dám 2 kýble,zajímavější cesta :) pak dám aš večer +- 6 kýblu total uzemnovák a du čumět na RedDwarf a čumím dokud nespím a ráno zase nový koloběh! Pocity mívám smíšené,podle toho co sem za den prožil,kdys nejakej stres,nebo sem neco posral tak mam po zahuleni mensi stihu,deprese a vycitky svedomi. Ale kdys me nic netíží tak je to fajn nálada,zasmeju se,vyžeru :) Tak to mám já
Ymi
citace:
Původní příspěvek od drinker hulič
takze jsem: ukecany, tichy, schizofrenni, paranoidni, velmi suvereni, vystraseny, neumim mluvit, jsem retor, bojim se lidi, touzim potkat nekoho koho znam...

vite ale co me sere? me to driv rikal kamos neco prej... "objevil jsem jakejsi princip zhuleni... - no a jakej to teda je? - to vam nebudu rikat, protoze to uz pak neni vono..." no já ho uz asi taky objevil - proto nechapu jak nekdo huli treba tri speky denne desne dlouho, protoze ja uz pri sve ted mirne zvysene spotrebe zpusobene dovezenim ww z holandska uz vim jaky to asi tak bude, a pride me ze uz i zhulenej sem jakoby strizlivej, uz se vic kontroluju a ani ww me nerozseká jak dřív... takze sem takovej normalni, akorat ocicka, to me kazdej rika, ze je mam cerveny, no mam je vzdycky ze vsech nejvic... takze jsem cervenacek... akorat co je na zhuleni dobry, sou napady, ja zhulenej pisu a hraju, vymyslim pisnicky a zdaj se me zajimavy... nektery nezhuleny sou ale treba lepsi pac sou konceptnejsi, a navic ja si pak nikdy nemuzu vzpomenout co sem vubec hral... ale kdyz si to zapisuju uniká mě tok myšlenek, takže si hraju jen tak pro sebe...

JJ krasně si to zhrnul je to proste zivot jak kuřííš deně ale už stoho pomalu vypadavám a nevim jestli je to horší nebo lepší ale rozhodně jsou ty stavy jine
zonE
notak ja ssa citim taky akokeby mensi ked som zhuleny( fakt ) ako keby sa cely svet zmenil na format 16:9 :D noa este nikdy neviem ci to je sen alebo realita... a taktiez ako ostatny som vismiaty zdicky atd..
kouba
jaký jsem kdyz zahulím ? asi jak ten bagr co sedí na plote a plete noviny ,a slon se ho ptá kolik je hodin , bagr vytáhne teplomer a rika: vedem jedna nula :D
Tes
Ahoj lidi, jsme tak nedavno s kamoskou filozofovali o nalade po hulení.

Já zatím kouřím kanabis celkem krátce, tak 2 roky tak jednou do tydne a nemam moc zkušeností a vesměs ani nevim co to kouřím (proto si tedka pestim svoje:D) a vetšinou mě chytá dobrá nálada, klid a mír, občas trochu filozofovani a přemítání nad nesmrtelností brouka a tak..

Kámoška kouří asi 7 let, dřív třeba jednou dvakrát do měsíce, zkouřila se a zažívala to co já a byla v pohode, zachvaty smichu, sranda.. ted kouří tak jednou, dvakrát týdně..
Ale poslední dobou zažívá jen negativní stavy a už dlouho nemela ten dobrý, má divné myšlenky, připadá si hrozně, není ji do smíchu a podobně. Vetšinou asi taky neví co kouří:D

Takže moje otázka na vás co s tím máte léta praxe:p měla by spíš přestat hulit? nebo hulí něco co jí nesedí a může jí pomoct třeba nějaký specifický model kterej bude lepší?
Dík za příspěvky :P
w33d
ja som mal z húlenia viacej bad tripv ako tych dobrych zazitkov mozno mam malu toleranciu thc alebo mam niečo v hlave neviem preto budem tento rok pestovat model ktory by mi sadol ak uz to nebude ani to asi to hulenie fakt nieje pre mňa
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=21922
Tes
mno prijde mi že tam neřeší přesně to co jsem měl na mysli...:)
bezdechu
citace:
Původní příspěvek od Tes

To nemúžeš vědět, dokud nezjistí proč ty divný stavy má..

K zamyšlení ještě toto video http://www.youtube.com/watch?v=Zq-90GrvG-E
w33d
niečo som pochopil ale to len málo šikol by sa povedať preklad alebo aspoň obsah toho
Pepas
Kouřím už 3 roky, jednu dobu jsem hulil každej den jak lokomotiva.

Super skvělý stavy jsou nejlepší, když si člověk zahulí jednou za tejden, 14 dnů. Pohodička vlastní produkce (nehulíš přehnojený sračky, sklizeň vydrží do té další) s kámošema, jen tak pro změnu a zlepšení života. Občas akce a tak.

Když jsem hulíval každej den, začaly se dít ty na hovno stavy vykydlosti, shýza, zapomínání a tak. Prostě už to začala být droga a vymejvalo to mozek, tak jsem s tím přestal.
Teď si dávám pravidelně aspoň jeden měsíc v roce bez trávy a jinak hulím víkendy. Podle mě opravdu nejlepší způsob.
Tzn. stavy podle toho, kolik zbytkových kanaboidů má člověk v těle!

Jinak samo že záleží na materiálu, množství, lidech a přístupu s jakým se dete zhulit např.: "Jojo, dneska bude prdel, pokecáme, atd." nebo "Tyvole už se musím zhulit, ta piča mě fakt nasrala, zase posranej den ..."
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Tes

Ale tady jo , spojeno Hlava

citace:
Původní příspěvek od Tes
Vetšinou asi taky neví co kouří:D

...a nebude problém v tomhle ??
w33d
ked hulim kokotiny co nepoznam vecsinov tak sa mi rozbrni cele telo najskor u chrbtice prejde do celeho tela vidim ako ked som opity a este horsie do akehosi 6uholnika a stale sa to toci potom si lahnem total stoned je mi na zvracanie niekedy sa aj dogrciam poriadne proste hnus ze by bola chyba travy alebo vo mne neviem
a ked hulim z dobrov partiou nieco fakt dobre tak cervene oci smiech ukecanost proste zhulenost...
Tes
citace:
Původní příspěvek od Hlava

..

diky za spojeni a omlouvam se tohodle topicu sem si nevsiml:) takze si ho pekne prectu:P

no a v druhe casti jo.. chce to asi vyzkouset vic odrud.. treba nejaka sedne dobre..
eazer
Čaute
pokud jsem se správně díval tak podobný topic jsem tu neviděl a tak se ptám jaký stav máte nejraději :).

Já mám nejraději takovou euforii kdy vidím všechno jako dokonale vykreslené a ostřejší, sytější barvy a podobně .. pravda jednou za čas není od toho se odpálit tak že se chodit nemůže.
knedlajs
Nejradši mám takovej ten kdy vám dojde strasne moc souvislostí , kdyz mozek jede naplný obrátky a vi víte o 200% víc nez predtim. A jeste mam rad smisky typu "jako zamlada".
extrem86
suhlasim :D a este fascinacia totalnymi somarinamy:frog:
chuck53
Nejlepší stavy jsou :

-nezadržitelný smích
-budovatelský fanatizmus (neodkladná motivace něco dobrého dělat)
-totální K.O formou tvrdé "tělesné" zhulenosti, kdyz vnímáte maximálně pár metrů od sebe a spokojeně se bavíte se svou společností

Pak jsou tu stavy někde mezi tím. Nicméně dlouho se mi nestalo, že bych se zhulil "špatně" a pak toho litoval :D
OutDoorEr
bud super euforie a nebo total crash :D
w33d
euforický smiech a divne hlasky a cervene oci
Kolcek
Divný hlášky, spokojený hovor a semtam není od věci ani pěkně gaučovej/spací stav :)
ani ten nejlepsi model ti nezaruci ten nejlepsi stav, jde totiz o tu spolecnost s kym tu situaci sdíliš (po lopate: s blbcama bude blbec take) :-D
TH!
citace:
Původní příspěvek od chuck53
Nejlepší stavy jsou :

-nezadržitelný smích
-totální K.O formou tvrdé "tělesné" zhulenosti, kdyz vnímáte maximálně pár metrů od sebe a spokojeně se bavíte se svou společností

Přesně moje řeč. Nezbývá než souhlasit.;)
Pflusik
Poslední dobou zjišťuju, že se mám nejlíp, když jsem absolutně čistej :)
Hlava
TY VOE TO JE ZASE TÉMA , ZHULENEJ SEM , spojeno , čau HLava
citace:
Původní příspěvek od Pflusik
Poslední dobou zjišťuju, že se mám nejlíp, když jsem absolutně čistej :)

Ty we, ja to mám taky takhle, ale každej víkend táhnu do hospody :)
Bandita
citace:
Původní příspěvek od Mirex

Ty we, ja to mám taky takhle, ale každej víkend táhnu do hospody :)

tiez som prestal hulit, prestalo to byt ono...nebolo to vobec na nic dobre, unava, nuda, malatnost, hlad, spanok , uz to nepotrebujem
Mishelou
Co Vám pořád je? Já i po cca 7 letech denodenního hulení pořád se mám čemu zasmát. Poslední dobou, když zahulím, tak mám tendenci být pořád vysmátý a rozdávám náladu všem kolem sebe :sun: hehehe. Nemám rád ty negativní myšlenky a negativně smýšlející lidi.
jarinek69
citace:
Původní příspěvek od chuck53
Nejlepší stavy jsou :

-nezadržitelný smích

Pak jsou tu stavy někde mezi tím. Nicméně dlouho se mi nestalo, že bych se zhulil "špatně" a pak toho litoval :D

jak rikas :) plnej souhlas

ja osobne mam asi nejradsi stone stav (samo pokud nejsem v parte) - proste jen cumim :D - kvuli tomu jsem prestal kourit takovy ty obyc venky. Nekdo me asi napadne, ale me z toho proste akorat boli hlava a nic z toho nemam :(.

Proste smaky jsou smaky :)
Bandita
Mishelou ja hulim cca 10 rokov a ver ze je to nuda a ked sa k tomu priduzi psychicka porucha vyvolana THC ver ze clovek nema 30x chut si zahulit, dufam,ze teba nieco take hnusne minie z daleka
jarinek69
citace:
Původní příspěvek od Bandita
Mishelou ja hulim cca 10 rokov a ver ze je to nuda a ked sa k tomu priduzi psychicka porucha vyvolana THC ver ze clovek nema 30x chut si zahulit, dufam,ze teba nieco take hnusne minie z daleka

Je skoda ze nekdy to spis ublizi nez aby to pomohlo, ale to si clovek nevybere, stejne to v nem je. Jinak jak pise Mishelou mam to samy. Proste se zmastim a culim se na vsechny strany a na vsechny a to uz taky fajcim peknych zopar rokov a tlemit se je furt cemu, posledne to byl kamos na LANce - zapomnel si klavesnici vyhul jeden :)
w33d
citace:
Původní příspěvek od Bandita

presne dačo takéto sa mi stalo ale na to asi liek nieje že ?
Bandita
ano ,psychiater ti nato predpise xanax a kadeco,ja som sa neodhodlal, liekom a ucinnym je nehulit vobec
w33d
myslel som to ironicky takže už v živote nehúliť ? :˝-(
Bandita
no u mna je tato varianta najpravdepodobnejsia :(
AciD
tak nějak zoufale šťastná , upovídaná :D rozebírám a filozofuju nad všedníma věcma a vysvětluju jejich hloubku a duchovní základ .. a nejhorší je to že okolo mě nikdo nechápe a já jim to neumím nijak jinak vysvětlit než tak jak jsem to řekla na po 1 :D...a strašně ráda kreslím.. ono to je pokaždé takové mystické dílo :D
MDe_
Hrozná relaxace ... nejlépe když si sednu venku na židlu otevřu lahváče a kochám se přírodou .. Pokud se někdo známí přidá a pustí se muzika , tak stešně sem do ni zasekaný nebo mluvím o všem i co čem nevím :D
Kambu
citace:
Původní příspěvek od AciD
..a strašně ráda kreslím..

nápodobně,taky si rád kreslím,když sem ve smouk náladě :frog: jinak když jsem zhulený,tak neřeším vůbec nic.žádné uvahy atd.. jak tu někdo vzpomínal mléko,toš tomu už neholduju :D od doby co sem naposledy pil mléko a viděl jak králíci trhajou mrkvu a medvědi hrající basket a já čumící do táboráku,toš to už né :D osobně rači nad ničím nepřemýšlám,protože všechno co je,mi stejně nějak příde jak nějaká komedie :D
Nikdy neviem ako vyjadriť to čo mi práve je prirovnal by som to k sakra dobrej nálade. Proste nuda jeiné na čím premýšlam sú problémi a kopu blbostí a nato si zahulím s partiou s priateľmi a zrazu zabudnem na všetký zlé veci a jediné čo ma zaujíma je ako si ten deň najlepšie užiť. Vybehneme niekde do mesta, supe náladička, srandičky :) Som ukecaný, úsmev od ucha k uchu a len sledujem veci okolo seba všíma si veci ktoré by som si za bežného stavu nevšimol premýšlam a zrazu mi v hlave blikne a ako keby som prišiel na úplne úžasnu vec proste si pripadám asi ako Edison keď vynašiel žiarovku, no vždy keď niekomu tu vec chcem povedať zabudnem nato. Proste sa začnem baviť s niekým o niečom úplne inom.
hulim uz hezkych par let od mejch 12 uz to tahne na 14 let ...zacatek byl fajn smich sranda zadna nuda ...Jenze
nejsou to stavy jak bivali po par letech nastava .....stav uzkosti depka zviseni tlaku konecna faze (psychoza) u mne to nastalo asi kolem 9.10 roku huleni hmm ale i presto hulim dal ...
RaScaL
Dah si pauzu 1 rok napestuj si ale nechaj si to na druhy rok
SMART
nejradši mam extrémně vysmátý stavy xD
Milan66
[QUOTE]Původní příspěvek od MDe_
[B]Hrozná relaxace ...

přesně tak,nejradši na chatě,kolem je pěkná příroda,klídek,pohoda,čerstvej vzduch a když je i dobrá parta tak je to ideální :-)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma