Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
*GANJA*
Tak třeba já, když se zhulím, tak se tak rozkecám, že nejdu zastavit.Furt mluvím, ale o věcech, který mají hlavu a patu a ani jednou se nezpletu.
A taky nejsem vůbec nadrženej.To mí kámoši, když zahulijou, tak sou nadržení, ale já vůbec.
A taky se směju všemu možnýmu.To je asi jasný, ale někteří mí kámoši zahulijou a mlčijou, sou v pohodě, ale vůbec se nesmějou.
*HASH*
Jo tak tady po tom sem pěkně nadrženej a je mi jedno, do jaké baby jdu.Taky sem už málem dostal po držce..
U nás v parte (počet členov >30) je to tiež tak, že po zhúlení sa niektorí bavia a niektorí nie. A dalo by sa to charakterizovať aj tak, že čím dlhšie niekdo húli, tým menej sa vie zabávať, ale nie všetci, ja keď chcem tak sa zabávam, ked nie, tak nie. Všetci vravia: "Už to nie je také, aké to bývalo...".
"Je to také, aké chceš aby to bolo...", odpovedám ja.
Prvnim špekem se pěkně uklidnim, po druhym jsem pěkně vysmátá.... a tak to pokračuje... a nakonec usínám a ještě ráno jsem zmaštěná...
ale pokaždý to sedne trochu jinak, důležitá je pohoda...
Já mám kecavou a tlemivou a s kámoškou máme úplně stejný příznaky (záleží samozřejmě na modelu a okolnostech): nejdřív se tlemíme a máme tendence vyprávět si něco hodně dlouhého (naposledy jsem děsila kámoše Zelenou mílí v kostce (dvě hodiny) a Twin Peaks pro zapomětlivé - chtěla jsem to údajně vyprávět v reálném čase:-), pak si absolutně nerozumíme (nejlepší dialog byl na téma VIDĚLA JSI TO - míněno IT od Kinga), pak dostaneme šílenej hlad, ale většinou jsme zesláblé, takže musíme trpět do doby, než nás hlad donutí se zvednout a jít si něco vzít.
Tak nálada je vždycky super, akorát mě štve, že když sem vyhulenej, tak bych byl schopnej sežrat všechno co vidím... taky musím pořádně dodržovat pitnej režim, aby bylo všechno v poho :-)))
to JSIX:
Tak to je přesně tak.K pluz.Ganža je halucinogen a záleží na vás, co s tím uděláte.
to MAGGIE:
Jo to sem zažil taky.Přišla kámoška a já jí začal povídat celej film Predator 1 a kecal sem aspoň půl hodiny pěkně od začátku až do konce filmu a pak se na ni podívám a ona s otevřenou pusou na mě civí (byla taky v rauši) a jen řekla :"Týý jo."
to CANGREJO:
To máš pravdu.Když sem třeba někde zhulenej s tím, co se nebaví, tak sem taky v prdeli, protože tu náladu přenesl na mě.Důležitá je fakt pohoda.
Mám sklony jakoukoliv větu , prostě cokoliv řeknu , odrapovat . Přitom rap nijak neposlouchám , tudíž je to dost zvláštní . Většinou tím dost bavím všechny přítomné . No představte si to : Stokilovej vousatej a jinak velmi seriozně vypadající chlap , kterej odrapuje i větu typu : "Jdu na záchod".
Vzdychy kdyz si zhulim zobak tak je mi fajn , ale potom doma vsechno sezeru a je mi z toho zradla blbe.A kdyz se rano vzbudim tak mam brutalni sracku!!!!!!!!!!
Ja ked sa skalim tak mi toto vsetko pripada ako lucidny sen. Niekedy naozaj pochybujem, ci sa mi to nesniva. Ozaj a nie je aj toto sen? Niekedy pocujem hudbu, velmi zlozitu a vznesenu, nevedno odkial prichadza, hlavne ked na to zameram pozornost. Mozem tomu aj dopomahat a vtedy sedim a vnutorne tvorim a vsetci myslia, ze som sialeny, alebo ze depkujem hihihihihi No ukecany nebyvam, vacsinou som schopny vyjadrit sa strucne a mudro (no ved to poznate). Vo svojom som, ked sa dostanem k didjeridu, k drumble, alebo k bongu (dzemba). To by va origos, ked sa takto ako partia bez nejakej dohody "nahodou" stretneme v nasom malom krasnom parku.
No a ked pridem domov tak nastava bojova akcia, kedy z nebohych utrob chladnicky neostane "kamen na kameni" a potom spokojny odnesiem ten pytel do postele, kde sa to vsetko slastne konci ponorenim sa do vln spanku...
Nechapem z ludi okolo mna. Pohulim uzivam si ale ostatny proste sedia v pohode nekapruju rozpravaju sa (samozrejme o mne) a ja vtedy zacinam mat niaky typ paranoie ktory nenavidim. Neviem ci mam prestat hulit pretoze sa nikdy nebavim. Proste som z toho ludovo povedane v pici.
Pokaždý je to jiný, jinej set a setting. Někdy lítačka, někdy mrtvo, někdy ukecanej, vychlámanej, jindy vymazaná palice!!! a neni to právě na tom to hezký???
tak neviem, ta vasa parta ma kopec clenou. neda sa zlvadas vsetkych kamosou v dat velkej parte rovnocenne. a tak si myslim, ze lepsie je hulit s malou partou, a s ostatnyny v pohode kontakty, ved potom budu mat aj oni malu partu na hulenie.