Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

Stránky: [1] 2 3 4 5 
Jaká je nejlepší odrůda? Nejpopularnější genetika (model) - Klikni zde pro originální téma
Majkl
White Widow od Dutch Passion:
Je slabšího vzrůstu v porovnání např. s Blueberry, ale zato se špičkově větví i bez zásahu pěstite. Je taky dost citlivá na fotoperiodu a do květu se jí moc nechce, kvete pomalu, takže je dobrý ke konci stáhnout světlo až na 8 hodin, aby se trochu zakulatla.
Podle dodavatele má být "jemné chuti", na což mě dostali a musím říct, že tomu tak teda vůbec není, škrábe jak vzteklej kocour. Tento neduh se mi nepodařilo odstranit ani poctivým školenim :(. Ale konec dobrý všechno dobré...
Jelikož to s milou WW vypadalo na raka hrtanu, udělal sem ze všech, ač. luxusně vypadajících paliček, hašík mokrou metodou pomocí home made BubbleBags. Až mě překvapilo jak to šlo rychle a jednoduše, výnos byl ohromující, barva... no mňam zlatě světle hnědá. První ochutnávka ukázala, že škrábání se velmi podstatně snížilo. High, které WW produkuje je opravdu prvotřídní a čísté jako křišťál, prostě kvalitka.
acid.hack
Celej BOGSeed: BogBubblegum, Boglegum, BogLiveSaver. Fakt bezva. Only na INDOOR.

[Edited by acid.hack on 20-08-2002 at 06:59 PM]
pip
ww, myslim od Nirvana seeds. 20-30g kytka. Vynikajici jemna chut. pri vetsich davkach ( coz bylo hodne malo), dost nekontrolovatelne stavy. Pri vhodnem pomeru se dalo kourit kdekoliv bez typickeho zapachu
Kytky kosate do poloviny velkych listu jako pocukrovane Ale pouze tri samice z 10 semen.
Hullto
Pure Power Plant - obrovský výnos, výborná vůně (Nirvana seeds)
Silnej byl Mazar (DP) a Shiva skunk
Yasmeene
No whiteshark je odpalovací věc žádný přemejšlení, prostě jenom velké BUM a šum.

Jinak shiva shantyII je vážně příjemný kouření a ačkoli mi ještě nedorostla tak Durgha Matha to je vážně nádherná kytí takže doporučuju nejvíc tu :)
Bamber

White widow + twilight - ovravdu MEGA silné a dlouhotrvající High [ kupodivu outdoor] - co jsem kouril
White shark - Jak uz tady zaznelo velky bum a sum


jinak ESTER - to je modylek! ne moc znami - vetví se silenym spusobem
- je strasne bohaty na listoví a palice
- ma jemnou chut, ani moc nekope
- prichazi ale velmi pozde do kvetu a kvete velmi pomalu

jinak jeste supr modylky>

PURPLE energy
Nortn
Silver lights
blueberry
super haze

sorry za hacky a carky pisu to z iMACa a trochu tu blbne pismo


viridis
1.) Blueberry - intenzivni, dlouhotrvajici, muze byt znicujici. Pravy pozitek, je vsak dobre ji nechat tak pul roku odlezet. Mnam !

2.) Durga Mata - durazna ale lehka. Krasna vune (pri kveteni az intenzivni az neprijemna). Jeden z mala modelu, po kterem mi chutna pivo jeste vice nez obvykle. ;) :sun:
DiSex
2.) Durga Mata - durazna ale lehka. Krasna vune (pri kveteni az intenzivni az neprijemna). Jeden z mala modelu, po kterem mi chutna pivo jeste vice nez obvykle. ;) :sun: [/B][/QUOTE]

Tu durgu jsem zkousel a mohu rici ze ta chut na pivo je velika a takova bajecna...... Tesim se take na mazar a "boruvku" viridis, doufam ze das za fcasu vedet


THC possitive
pip
citace:
Původní příspěvek od Yasmeene
No whiteshark je odpalovací věc žádný přemejšlení, prostě jenom velké BUM a šum.

Jinak shiva shantyII je vážně příjemný kouření a ačkoli mi ještě nedorostla tak Durgha Matha to je vážně nádherná kytí takže doporučuju nejvíc tu :)


Tak to jsem zvedavy, mam 8 kousku Bum a sum :)) dva tydny v kvetu od mr. Nice
High_Land
Blueberry (Dutch Passion) - dobre vypestovana ma nadhernou vuni a jemnou chut, vzhledove je to taky strasne zajimava odruda. O high se neda vyjadrovat jinak nez v superlativech, dlouhotrvajici, prijemne. Ale pro zacatecniky bych asi nedoporucoval vetsi porce, je opravdu velmi silna.

Mazar (Dutch Passion) - krasny vzhled, zajimava chut. Velmi silne high, casto az "killing" charakteru, coz asi ne kazdemu bude vyhovovat.

White Widow (DP+Paradise) - klasika poslednich let, krasny vzhled, pekne vetveni. Silne high, ja jsem ale na rozdil majkla zazil fakt docela jemnou chut. A obecne je z tech narocnejsich na pestovani.

Jack Herrer (Sensi seeds) - opravdu je treba dbat na vyber seed banky, ale dobry semena se odvdeci vynikajici chuti a takovym (nevim jak popsat) herrerovskym high.

A z techto 4 kdybych si mel vybrat tak asi Blueberry.

Prekvapily me nazory na Durgu Mathu, pri dalsi sadbe vyzkousim.....
Hullto
Blue Mazar ( cross: Blue Velvet 50/50 X Mazar 100%Can. Ind. ).......stojí za to vyzkoušet tohoto křížence, potentní díky Mazaru, velmi zajímavý na vzhled, ale příliš modré barvy na něm nenajdete... bude totiž skryta pod velmi silnou vrstvou pryskyřice.....)))-)
tofi
zatím velký zkušenosti s pěstováním nemám,ale co se mi a spoustě lidí co měla tyhle řízky vyplatilo byla nebula.Silná chuť, moře pryskyřice a intenzivní středně energické high.Výnos 45/kytka
virus
jedine durga mata a mazar(v horsich pripadech co je:))
High_Land
Tak, panove,budu se sice opakovat,ale prave jsem sklidil Blueberry, Mazara a Power Plant (vse 100% matky, vse od DP) a musim tady opet neco postnout - takovy palice, jaky ted mela ma Blueberry, jsem jeste nevidel. Krasne modry,chlupaty,nadherna vune,stejne jako to voni to i chutna. Mam potvrzeny od svych znamych-jejich nejcastejsi odpoved "Tak to jsem jeste nehulil" - a to jsem jim tvrdil, ze to pestoval nekdo jinej...Navic, ty palice byly az nechutne tvrdy, znamej pry rozmacknul sklenenku,jak se to tam snazil nacpat:) Fakt paradni kousek, kdyz jsem to sklidil a otrhaval listy, po otrhani 2 kytek jsem si seskrabal z prstu 0.5g regulerniho plastiku.

Fakt paradni model, stejne jako Mazar-ten byl snad jeste tvrdsi.Skoro se to neda hulit,jak je to silny (nemam na mysli chut,ale obsah THC).Power Plant nezustal pozadu,taky moc krasny,fialovy palice.Dohromady cca. 700-750g krasneho matrosku. I`m gonna get high......and have fun.
YAHMAN
V posledni dobe jsem byl dost prekvapenej ucinky Manga od Nirvany. Malicko jsem to presusil a po prvnim prdu jsem myslel, ze mam plice naruby, ale ten hukot. Kyti vypadaji jak kdyz maji asi milimetrovou krystalickou auru. Behem rustu po doteku zustava na prstech opravdu vune manga. Je to spis gaucovy model, ale chutove nic moc.

Bruce
1. Durga Mata-kvalita, není nad matku boží
2. BB- klasikal gas
3.WW-krom té rakoviny na hltanu nic proti
Killer_Queen
Vetsina modelu co uvadite jsou indoorovy.Co takhle nejakej out?Hlavne vynosy...
CannaSmoke
Moje nejoblíbenější modely:
Shiva Skunk, Blueberry a White Rhino.
Teď jsem objevil u Nirvana Seeds model Blue Mystic, ale nechtěl bych kupovat zajaca v pytli. Nevíte o tom někdo něco??? Dík CannaSmoke
Lucia
citace:
Původní příspěvek od CannaSmoke
Moje nejoblíbenější modely:
Shiva Skunk, Blueberry a White Rhino.
Teď jsem objevil u Nirvana Seeds model Blue Mystic, ale nechtěl bych kupovat zajaca v pytli. Nevíte o tom někdo něco??? Dík CannaSmoke


Mam ju od 06.03.2003 zo semena,hydro bubler,Co2 z flaše ,AH hnojivo,400W matalhalogenid 18/6 a teraz 3 dni 400W sodik zo zvyšenou svietivostou.Dufam že samica inak jej bude škoda.


A ak možem dodať Big Bud dobra rastlina ale mam nejake problemy s bublerom snim.Pri AH sa rozpadaju koreňe.Z toho čo vyrastlo asi 15 g z rastliny fakt super.Teraz ho skušam v zemi.
Nuclear
Vypadá to že s většinou zde přítomných fainschmackerů se shodnu na dokonalém Blueberry,které uchvacuje nejen svou perfektní vůní a dlouhotrvající chutí, ale na naše poměry i nezvykle dlouhým a silným "High".Když se dobře ušpeče, tak tri jointos peros dokážou živit čtyřčlennou partičku celý den. Další z mých oblíbenců je Orange bud, který má takový pohodový "ne-do-sraček" high, s velmi jemným nájezdem,dlouhým jezdem a neznatelným dojezdem, zároveň učaruje každého svou jemně kyselkavou chutí. No a další bomba je Shiva skunk,který snad nemusím ani představovat,jenom mě na něm trošku štve ten ostrý a tvrdý dojezd.
Mazz
Na Orange bud mam taky krásne vzpomínky, nebudu tady opakovat to co bylo uz receno, proste velmi jemny najezd a vyjimecny high...

Posledni dobou hodne hulim Mazara, zacatek byl super ale uz 3 tydny jsem nezkusil nic jineho takze trochu omrzel.
kcb
to Maharsi - nesmis verit vsemu co se kde pise, hlavne na strankach nejake seedbanky, jejich modely jsou vzdy nej. atd. S ICE mam prakticke zkusenosti a v zadnem pripade bych nerekl, ze ma 23 % THC, stav je takovy klidny, muzes u toho delat spoustu veci, je to takove denni koureni, kdyz to srovnam treba se zminovanym Mazarem, tak se to vlastne ani srovnavat neda, ten te posle uplne mimo.
biofreak
Jednoducho oplati sa kupovat semena oblubenych modilkov. Trava ti musi chutit, musi mat to spravne aroma v ustach. Mne osobne sa najviac pacia: Northern lights, Pot of gold, AK47, Shiva a shiva skunk. Tot vse.:crazy:
Storm
Muj oblíbenej modýlek je Durban poison.Má dlouhotvající zničující high.Chuťově taky výbornej.Co mi sere,tak sou dojezdy.Tak 3 hoďky sem zhulenej a další 3 sem takovej pomalej,vospalej.Jinak ho můžu doporučit všem.
robos
white widow,mazar,durga mata,blue berry
Locki23
Muj oblibenec je Durban, nakoupil jsem ho kdysi od Sensi a protoze to neni hybrid, tak teprve v 5 generaci semen pestovanejch venku v cechach zacinalo bejt znat, ze uz to degraduje. Ten durban od sensi ma high, kterej miluju a rikam mu pracovni. Clovek neni zmastenej, muze delat prakticky cokoliv, jen je opravdu vysoko nad vsim a ten stav drzi dobry 3 hodinky. mam Durban rad, protoze high nema devastacni efekt.<p>
Super Skunk od sensi naopak je takovej devastator...proste do sracek. Nejkej blbec :o) mi kdysi rekl, kdyz jsem mel prave sklizenou skrin SS, ze Forest Gump je komedie, at zahulim a jdu na to. Dal jsem 4 prdy z SS a dodneska mam depresi z toho, jak mu ta kocka umrela na AIDu. Hruza. :o) Ale kdo ma rad do kase, tak je SS jasna volba. :o)<p>
Co nedoporucuju je Maple Leaf Indica od senzi...copak, pestuje se pomerne dobre, ale smrdi tak ukrutne, ze se neda bejt v baraku. Pestoval jsem ji v panelacku, v pestirne ze spajzu. Panelacek mel 16 bytu. Kdyz zacala Javorovka dochazet, mel jsem velky problemy. Pres veskera opatreni s vetranim byla cejtit v celym baraku. O sklizni nemluvim - kamos sel do hospody po chodniku 50 metru od baraku, zavetril a dorazil do sklizne. :o) Narozdil od veselejch historek se smradem jsem jich pri hileni moc nezazil, MLI ma takovej jakejsi vyblitej high, nijakej na vsechny strany...proste mi nesedla, nedoporucuju.
sam 3
Super Skunk jsem měl taky od sensi seeds, kámoš ho pěstoval v takových šílených podmínkách, pořád tam měl teplotu kolem 32 ze začátku malý vlhko, větrák vevnitř žádnej jenom odtah a člověk by řekl co z toho vyroste za chcípáčka ale ta síííííla fakt do sraček, pryskyřice tuna, paldy sice takový malý ale jako by někdy platilo že čím horší podmínky tím zmutovanější degen nebývalé síly :slizoun:
Storm
těžko posuzovat nejlepší model, když je každej jinej a každýmu vyhovuje něco jinýho
blue berry nebo orange bud -moji miláčci na blue berry se asi většina nás zhodne!!!
dloob-pRo|gameR
jj berry je cool=)taky ak47 nesmime opomenout-je to huleni typu kill&destroy:)
Dlabi
No kazdy tu furt pise to same tak sem se ani nechtel do diskze zapojovat, taky k cemu abych vam zde znova napsal Blueberry nebo neco tak.

Nevim jjestli nikdo z vvas nehuulil BELLADONNU od paradise seeds panove s modelama ktery tu u vas vedou (BB Durga....) mam taky skusenosti ale tedka poprve jedu Bellu a myslim si ze BELLADONNA je vítez kdo neskusí neuvěří:D

PEace DLABI
BRAINDEAD
dost subjektivni hodnoceni,dost zalezi na genetice,pestebnich podminkach atd.-podle me sou vsechny modely co ste tu vyjmenovali
dost dobry,akorat zalezi jak je clovek udela-tudiz pomlouvat jacka
herera,nebo spontanicu.(viz.str.c1)-jmenovite sem tyhle modely
videl a ochutnaval,a byly luxusni,holt dobre udelany z dobry genetiky.
osobne pridam WhiteRhino a somango www.kcbrains.com
bubble gum www.seriousseeds.com a blue monnshine www.theamsterdam.com
tokraaa
mazare mazare !! und OB und POCTIVá BORůvka :)
bulmen
v Holandsku som toho dost vyskusal no najviac mi chutila bluee silver
orthdok
Tak teda najsilnejsi bol super skunk velmi dobra smakina
a na nordon light som mal najlepsi stav hulil som to pred 3 rokmi a do dnes som nemal nic lepsie (jedine odrody ktore sa tomu priblizovali,take tie skanky a white widow a pod.)

ps:inak nevie tu niekto o niekom kto predava odrezky salvie?

majte sa bratia a sestry
Yarreck
Tak abych rekl pravdu,tak nejsilnejsi byla asi blue berry,ale mozna to tak uplne neni,protoze to byl prvni spek v mym zivote a byla to bluberka podlampovka.. Priznam se,byl sem totalne v prdeli.. Ale prijemne :D A nejlepsi..? Mam rad euforicky high,ale obcas mi to poskytla i belladonna.. Mel sem ji v posledni dobe parkrat a vzdycky pohoda,casto mi pri ni zpestrujou barvy,ale naposled jsem videl animovany banany..! Prisaham..! Svitily v ty tme a..
GrandmammGANJA
Viem ze nieco na ten sposob tu uz je ale ide o to ze chcem wedet aky model je nielen najsilnejsi ale aj najchutnejsi,najviac TRIPI.
Tajze ake su wase naj modelky a ake mate skusenosti s ich pestovanim.Velmi mi to pomoze a dufam ze aj ostatnym growerom.Je pravda ze vlastne wsetky znackove modeli zo seedbank priemerne vypestovane su jednoprdovky ?:p:
A aky je rozdiel ked si da clowek 1 prda z jointa a jedno huste wodne bongo ?Su aj take modely pri ktorych po 1 prde FLASHnete?Wiem ze sa to zda trochu odveci otatka ale ja som zvyknuty hulit tunajsie NO NAME a ked v&pestujem moju AURORU INDICU tak newiem co mam cakat.Ci si dam 5 bong a nic alebo este nenatiahnem ani prwe a uz ma budu muset zdwihat zo zeme.Wiem ze vy prewazne hulite jointow ale ak sa da tak mi w tomto smere poradte.Pripadne s tej mojej dufam ze dobre vypestowanej AURORY keby urobim joint a dam si poriadneho prda.Spravy to nieco so mnou ?Chcem len wedet ake su tie znackove holandske modely silne oproti tym nasim dedinskym BO NAME.
THANKS:bravo:
De la Vastierre
Tak na to se doooost špatně odpovídá. Ale asi takhle: Ty značkové, jak Ty píšeš, modely jsou pěstovány pro vyšší obsah THC, takže by se Ti nemělo stát, že dáš 5 bong a nic. Další otázkou ale je, jak rostlina rostla, tzn. jaké měla podmínky no a za další je to samozřejmě věc genetiky. Aurora indica je jestli se nemýlím od Nirvany, a ta uvádí, že je to jejich asi nejsilnější indika, takže jestlis jí dal podmínky, myslím, že Tě nezklame a na 5 prdů z bonga můžeš docela jistě zapomenout, čas budeš mít tak na 2 na 3 a pak Tě asi sejme..Co mám já skušenost s Aurorou od Nirvany, tak to vidim na 2 prdiky
nechcu nějak prudit, ale průměrně inteligentnímu jedincovi je jasný, že každej má rád něco jinýho. myslíš, že existuje universální model, kterej se bude zdát všem nejlepší?
co myslis tim, ze si po jednom prdu FLASHnete??
A jestli chces vedet jaka bude tva kytka tak si pockej, az ti dokvete. A navic takovy tema tady uz navic urcite je.
kolik je ti roku, jestli se muzu zeptat?
bBoOrReE
KAZDY,CO SI SAM VYPESTUJES!:)
...TO MI VER KAMO.
MASZEK
ČO NAJLEPŠIE STE V ŽIVOTE FAJČILI????
Zdravím všetkých fajčiarov marihuany.
Možete sem prispievať vašimi zážitkami a akú najlepšiu trávu ste fajčili.
Dúfam že sa tu každý pochváli a aj pobavý.

:frog: DAKUJEM VOPRED ZA VAŠE PRÍSPEVKY.

SLOVENSKÓÓÓÓ:crazy:
cilum
španělský hašiš s velkým H :rocket: to bych řekl že bylo to nejlepší co sem kdy kouřil jinak z MJ to byla asi vdova
-ten hašiš mě málem srazil k zemi přetížení tak 2-3g, ale jinak mazec :frog:
no určitě to byla Nebula dotažená z hollandu - 2-3 prdy a viděl jsem hvězdičky
Aidampower
ja asi hasis dovezenej z indie od kamarada-tekla mi i krev z usi, ale to bylo asi necim jinym ale stejne bylo to jediny koureni po kterym sem mel stav podobnej houbam.
No u mě to byla jednoznačně bíla vdova, kterou sem vydatně kouřil v Hollandsku a dokouřil v Česku.
el magico
asi plastik pry to bylo z maroka mno ale nevim... jinak mj tobyla asi ww
wolverin
gres z afriky :) HRUUUUUUUUUUUUUUZA to bola, som siel domov poza mesto aby ma nik nevidel v takych stavoch :D
Zewl
o vikendu sem hulil hasik od brachy a bylo to supr..urolil sem si blunta a po prvnim prdu sem by high...nedovedu si predstavit tu rychlost v bongu kdyz ve speku to prislo hned, bych se na ten bong jenom podival abyl bych zpecenej:D
Hanyz
Hulil sem ruzne vysoce kvalitni skera po kterych sem byl po jednom prdu maximalne hight ale nejlepsi pokourenicko byl nejaky outdoorovy skunk ktery vloni kamos dovezl z Mohelnice. Jeden prd byl trochu malo ale tenky spek v 5 lidech zarucil maximalni zabavu a hlavne to byl silene energicky a smichovy stav ktery se s indoorovou indikou neda srovnat. Po tomhle huleni sme nikdy nezakoprili ale radili o 106 :)
hulcoun
Tak u mě je to jednoznačně Africký Haš..:D byl se mtenkrát na dovolený v Tunisu..a přes jednoho týpka tam sme s přáteli sehnali asi tak 2g Haše..:)..nemám absloutně tušení co to bylo..ale po jednom brku (a bylo nás na něj 7)...sem se neuvěřitelně bavil a smál celých 10 hodin..:)..:D...úžasný..co dodat příští rok tam pofrčim znova..hihih peace..:D
Red-eye
Myslim si že dorejch modýlků je mrtě. Hodně mi dala lampóza Blueberry, to sem byla fakt dlouho někde v jinej dimenzi :) ale solidní byla i Sluneční záře, Shiva a Soma A+. V poslední době mě dost hrubě smontoval Bílej Rus - doporučuju všem :)
Hašík řešit nebudu protože každej kvalitní má svý kouzlo....
lordWilliam
Úplně nejlepší MJ co jsem měl byl Hiro Chirac, z coffee shopu Goa v Amstru. Strašně mě zaujal popis: "Nuclear test in your brain" no a ve zkratce to byla pravda ;-°)))
ganjaboss
jo ww je dost mazec a co orange bud v halandu mě osobně dostal !!
Landrover
Urcite to bol afgan fakt kvalita klobuk dole:mutant:
snejky
Nooo mě nejvíc dostal českej no name out. mysleli sme si že to bude slabý ale ráno mě od smíchu bolela celá huba
master
Jack Herrer. Semínka ze sensi seeds od s člověkem, který na groweru vyrostl a který mi řekl o jeho existenci.
Po 1 a půl prdu sem skončil s prstem v puse (nechtělo se mi zvracet) a odříkával jsem dny v týdnu. Pak jsem skončil na tři hodinky v sedě na front office plný halucinogenních zážitků.

Jinak Blueberry od člověka, který s growerem nemá nic společného - palice tvrdá, že by tím člověk mohl někoho umlátit:-) Dal jsem do špeka jen prášek - tak na jednoho prda pro jednoho. Tři jsme to hulili a nevydejchali. Ještě mi na jedno takové zahulení zbývá, ale to si schovávám na vánoce - udělám si pod stromečkem radost:-)))
master
Ganja je úúúúúplně přesně taková, jako její zahradník(grower - vím, že zahradník není nejpřesnější překlad, ale je to přinejmenším poetické:-) ).

Není to o tom vypěstovat co nejsilnější - je o tom vypěstovat to tak, aby si každý řekl..

No tohle je celej Grandmamm. Ten jeho Orange Bud budí respekt, ale nerozkašle tě. Je to vřelý vzorek.........nevím jakej si, jen tak sázím.

Můžeš být třeba technik, který bez vztahu ke kytce vypěstuje prosté zmašťovadlo.......ale věř, že čím zkušenější budeš, tím víc tě bude tvoje ganja charakterizovat.

Tak ať není stone, nýbrž high;-)
prophet
2 lordwillliam:Hirochiraca sem taky pálil.ale nezničil mě,to spíš ta jeho cena
jinak pro mě byl nejlepší pohul HighriseHaze/Masterkush*Haze/
spousta energie a smíchu*trippy high*
Kwjetoň
zatim K2
moc voňavý hulení, dobrý stavy (dá se třeba dobře hrát fotbálek :))
MFT
pro me je nekopromisne na prvnim miste white widow...a taky red hair!
Frank Krank
wolverin :
Pri vybere genetiky zalezi predovsetkym na tom,co hladas,
ci uz to je yeald champion,kvalita,doba kvetu alebo mix tychto vlastnosti.

Out - Shaman je cisto outova zalezitost,ktora nesklame ale ani neoslni,
skor by som zobral Durbana alebo Early skunk od Sensi[v tej istej cenovej kategorii]

In - tu je favorit Mazar od DP,mal som u neho 100 % klicivost,
je to chutovo,vzhladovo aj vykonovo sampion :sun:

Ad : Ak sa rozhodujes medzi firmami DP,Sensi a Paradise nezabudaj,
ze Sensi maju v kazdom packu 16 kuskov,co moze pri konecnom vybere
byt niekedy rozhodujuce. :D
ddt
Pani ak uvazujete o danej cenovej kategorii okolo 20 US a chcete skutocnych outdoor performers z legendarnej Kanady tak Hygro seeds vas myslim naplni stastim ako ziadna z tychto Dutch seeds baniek.
Modely ako Mighty Mite, Dutch Treat a podobne sice nie su tie najpotentnejsie na trhu, no ale to asi ziaden real outdoor pre nase podmienky.
To co sa pri outdoore pocita je akysi skutocny bojovnik, ktory aj napriek vsetkym nastraham dokaze spolahlivo dozriet aj v tom najhorsom roku a zaroven si ponechat decentnu potenciu. Ak hladate odrody ktore maju skutocny cas zberu polka augusta (srpen) az polka septembra (zari) a myslim skutocny cas zberu a nie zber nedozretych palic ale skutocne masivnych vyzretych palic tak tieto odrody za danu cenu su asi to najlepsie s cim som sa stretol.
Skutocne za 20 US tu dostavate do ruk ohromnu genetiku az sa sam cudujem nad tak vynikajucou cenou. No pre mna je volba jasna.
pure Mighty Mite, Mighty Mite x Peak19/Ak47, Dutch Treat.
Dane odrody si mozte objednat aj priamo u slachtitela nakolko aspon pure Mighty Mite je mozno len od neho ziskat. Slachtitel sa vola Dtox a je mozne ho zastihnut na servri Cannabisworldu. Je to skutocne myli a ochotny chlapik, ktoremu naozaj ide o vec. Poradi a hlavne vzdy odpovie. Ano aj takto sa roby reklama svojim produktom. Navyse na jeho genetiku je vo velkej vacsine len chvala. Nejaka ta zaporna recenzia sa najde vzdy ale to je uplne normalne. Pre growerov a to ste asi vacsina, ktorym tieto odrody nic nehovoria tak len poviem, ze pure Mighty Mite je skutocne legenda, ktora zapocala cestu ozajstne extremne rychlo dozrievajucich variet a pouziva sa pre vela tych najlepsicha a najrannejsich outdoor hybridov ako napr. Early Bramble a jeho velmi blizky kolega Guerilla Gold (mimochodom tuto odrodu tiez vlastnim). Konkretne Guerilla Gold je mimoriadne potentny outdoor hybrid, ktory jasne poraza vecsinu indoorovych odrod pestovanych out v potencii. Jeden vychyreny kanadsky grower dokonca tvrdi o tejto odrode, ze pri pestovani out ma vyssiu potenciu ako jeho HashPlant pestovany in (neviem o aky zdroj HashPlantu sa jedna)a to je myslim si teda co povedat. Dana odroda je typu autoflowering kde patri aj Lowrider no pozor tato odroda je podstatne potentnejsia a vynosnejsia ako Lowrider. U mna je Guerilla Gold jeden z aspirantov na KING of OUTDOOR CANNABIS STRAIN!!!
Tuto odrodu uz pestovali aj v Polsku a vsade ju opysovali ako vynimocne potentnu a velmi rannu. Dostal sa ku mne aj hybrid Guerilla Gold x Lowrider a try rozne fenotypy Guerilla Goldu. A este jedna dobra sprava o tejto odrode, high nou produkovany nie je ako obvykle sedatyvny ale skor uplifting, vesely. Tuto odrodu a jej hybridy mozno ziskat od slachtitala s nickom Visioncreator taktiez na Cannabisworlde a on vas uz nasmeruje na dalsiou osobu s ktorou si to vybavite. Myslim, ze pracuje na hybride Early Gold (predchodca Guerilla Gold) x Super Skunk + niekolko dalsich s velmi slubnymi medzivysledkami.
Odrodu Early Bramble mozte ziskat prostrednictvom distribucnej spolocnosti Marc Emery. Danu odrodu produkuje seedbanka Patchwork seeds.
Ak ma nenavstivy zver ci najvacsi zivel v podobe nenasytneho cloveka tak na jesen si povieme.
Ahojte
DDT
Dub-Teaser
Moc rád vzpomínám na skywalkera od dutch passion. Sladší chuti a welmi silné avšak pohodové high,které trvá.... a trvá...... a trvá:D Když jsem se s tímto modelem setkal poprvé,tak mi takovým způsobem nakopal prdel,až sem si myslel,že už nikdy kouřit nebudu :frog: když mu člověk přijde na jméno stane se skvělým přítelem do nepohody,dokáže vyvolat velmi nečekané projevy blaženosti až eufórie. Pro gurmány:D
cipa
Nic proti tym vsetkym modelom co ste tu spominali... :-)
Ale Skunk No.1 od Senzi Seeds ist the best
ddt
to cipa:
vzdy ma vedeli pobavit ludia, ktory vyhlasovali o nejakej odrodem,ze je best a podobne ako ty a pritom poznaju mozno 10 odrod vseho vsudy. Poznas vobec tie odrody o ktorych som pisal???
Skunk#1 je urcite dobra odroda ved napokon aj preto sa stala niecim co sa oznacuje ako "building block" ale to neznamena, ze je best. Osobne si myslim, ze su lepsie odrody co sa tyka potencie, vynosu atd. Jedine mozno sa ti paci konkretny specificky high to uznam to je cisto subjektyvny vnem ale potom napisem, ze pre mna je best a nie taketo vseobecne hlasky.
Ja som pisal o outdoor genetike isteze ak mame moznost pestovat in a kvalitne in tak najdeme lepsie odrody ale to nie je to o com som ja pisal.
Ahojte
DDT
wad
hmno já nevim ale určitě hoodně záleží taky na pěstitely od kterýho ten či onen model je.. kouřil sem některý modely od různejch lidi (jiná WATtáž, technika,...) a pokaždé to bylo "trochu" o něčem jinym... myslím že nejlepší genetika neexistuje... pro někoho je důležité čisté high, pro někoho výnosnost, vůně, obtížnost pěstování, větvení, barva.. ne každému se líbí absolutní odpal do neznáma a ne každému se líbí jen čisté euforiské high... toť jenn můj názor... od genetiky sou tu jiní jak dr. smokalot, maharshi a pod... tak mě prosím nekamenujte..jen se zamyslete nad tím, že pro každého to BEST je o něčem jiným... proto třeba někomu vyhovuje právě skunk #1 a někomu 99% G13 :)

HAWGH...

p.s. Osobně mě uchvátila blueberry :) -> od všeho tak akorát :) ani tak. ani tak...
ddt
Ale nik nikoho nekamenuje ja len nemam rad tvrdenia ze tento model je best, je nieco ine ak napisem tento model my najviac vyhovuje svojim high. Vidite tam ten rozdiel??? To si potom aj novacik skor preberie. Mne osobne pride Skunk#1 potencne dost slaby aspon ked ho porovnavam s inymy ale to je moj nazor a viem,ze je relatyvny vzhladom na fenotypy, pestovatelske metody a pod..
Ja osobne mam najradsej tripy high typu haze a potom opacny extrem extremny couchlock typu pure Afghan. Ale Haze a spol mam asi najradsej.
Minuly rok som pestoval sativa phenotyp White Rhina teda de facto white widow co je South Brazilina satva x south Indian satova myslim karela region a krasny kmplexny energeticko tripovy velmi intenzivny high.
Potom ma rad odrody pre sboju genetiku a nie high ale to je koli mojej vasni z tejto oblasti.
zaya.cz
a co HAWAI ??tu ste nikdo nekouřili??paradní sativka a luxusní zábava!!!
hehelum
Ja proste miluju jisty noname, seminka nekde schrastil kamos a uz to jede 4 roky, a to zhuluje uplne paradne, tenhle rok se ale musel zachranovat jednou kytickou na balkone, huleni bylo fakt malo, palice meky, ale kdyz se ubalil spek, tak to odnaselo tak na hodku nekam do jinyho sveta... nedavno sme dali ve ctyrech brko a pak sme asi 20 minut furt chodili po nakym zabradli a soutezili kdo dojde nejdal. :D
Klouzek1
Cau, měl bych takovou otázečku. Jaký model má podle vás nejhezčí zkouření, můj osobní pohled na pěkné zkouření je, že by to nemělo odrovnat, ale energicky zkouřit,usměv na rtech :), žádné psycha atd. prostě pěkný stav... Vím, že bych si mohl něco najít na seed bankách, ale radši bych věřil, tady zkušeným huličům :). Mohli bychom sme se tady pokusit o takovou encyklopedii stavů z různých odrud, třeba s menšímy popisy těchto stavů.Vím, že každého může různý model jinak zkouřit. Zajímají mě právě vaše stavy z různých odrud.


Dííky za vaše příspěvky, myslím, že se to hodí nejen mě, ale spoustu dalším zvědavým lidem.


Klouzek
romaniak
skuz B-52 ta je fajn
vrrn
klasicka ceska venkovni noname ganja:pimp:
PsYcHo84
kazdy muj vlastni vypiplany venecek, do ktereho jsem s potesenim investoval mnozstvi casu, energie a lasky :) A po kazdem prdiku mi to svym okouzlujicim zpusobem vraci zpatky :)
GrandmammGANJA
nejlepši zkoureni-ako pišeš maju podla mna mostly sativa odrody.
u mna to bol asi JUICY FRUIT-slovak out
Fantasie
Uplne klasicky Cesko Slovensky noname outdoor, o kterej se cely rok nikdo nestara, a prijdes ho jenom sklidit :D
Ne podle me na jmene nezalezi, samozrejme se projevi kvalita genetiky ale hlavne jde o umeni growera!

Aloha nonamos :)
Marihouba
mno docela rad mam Power plant, ale souhlasim s noname odrudama, obcas shit a obcas je to opravdu super.
nojono
miluju high orange budu - doporučuju Orange bud
activep
mel sem purple a mam zt nej 300 seminek a nej zhuleni jako ze skera ale do pohody
Hyena
Vrrn: To nemusí tak úplně platit... Třeba kamarád měl svůj modýlek, kterýmu říkal druidův hněv. Dali sme brko a bylo hodinu ticho :)
Pooh
podle mě je nejdůležitější set a setting, pak teprve model.. osobně mám rád maroko a svoje venky... ale domácí skunk je taky moc fajn.. kupovaný ani moc nehulim, protože mi fakt nechutná
Apofiss
Já mám nejraději Great White Sharka....hrozně pohodové kouření, když si dá člověk méně, hodí se do práce či k filmu...větší množství ukáže žraločí úsměv v plně zubatém projevu :vampire:

Je trestuhodné pěstovat Sharka jinde než v hlíně!Hydroshark mi už tolik nesedí...ztrácí se určitá složka. která mi k němu sedí...
Deckardph
Ja sem mel GWS takove dost zvlastni clovek kouril speka byl mirne vejs jak nejaka slabsi ganja rikal si jestli to vubec zhuluje ale po chvilce uz ukaze co je zac jinak nejhezci zkoureni mozna JH ale ta chut nic moc :D
Pooh
Apofiss: ty jo, o tom jsem snad ještě neslyšel, mohl bys ten rozdíl nějak popsat? jinak oceňuju, že máš tak jemné vnímání, znám spoustu huličů, kterým už je něco takovýho úplně u pr.
UdL
Pokud čekáš čistej stav s nejvíc mega úsměvem na rtech a žádnou paranoiu ani nějaký velký motání kebule, tak doporučím Lieu Hanh...

citace:
Původní příspěvek od h''assassin
Lieu Hanh, pak dlouho nic, pak A11
Apofiss
pooh:hehe, no měl jsem to štěstí kouřit Sharka od vícero lidí co jedou různý systémy, sám jsem ho jel v hlíně.Rozdíl mezi hlínou a hydrem tkví především v jemnosti a jakési nepříjemné naléhavosti, kterou jsem u Sharka v hlíně nepoznal.Každopádně je to jen můj názor, každý to může cítit jinak...
Nejhezčí zkouření sem měl po Bubblegumu koupeným v Amstru v nějakým kofíku blízko Central Station. Nevíte někdo, která seedbanka má original Bubblegum? TH Seeds a Serious Seeds nabízej oba jako original. Který z Bubblegumů myslíte, že je lepší? Zkoušel tady někdo pure Bubblegum? Zkoušel sem hledat a moc toho nevyjelo. Má někdo good smoke report? Dále byl ještě velice dobrej klasickej Jack Herrer, následoval Orange Bud a White Widow. Jinak mi připadá, že hulba z Hulandu se hned pozná v 90 procentech případů oproti českým skříním - konzistencí i následným zhulem. Samozřejmě mi prošlo plícema velká spousta českých travek, který byly naprosto luxusní, ale z těch komerčních šlechtěných odrůd u mě vyhrál Bubblegum, jak sem uvedl.

Ať to roste:beer: :punk: :smoker:
wad
Přikláním se do řad příznivců žraloka... jeho zhulenost je taková čistá, silná ale čístá.. Jako vodníka :) sem ho nekouřil, jen v hlíně a z hlíny mě nikdy nesklamal. Jeden z mých nejoblíbenějších modelů... qůli jeho high, ne enrgické ale hodně čisté, spoň teda pro mě.. :love:
ddt
Ak chces stav bez extremov, taky najpohodovejsi tak u mna to bol: Erdbeer- tento ale bol pomerne silny, takze nie pre kazdeho
no a potom Mighty Mite a Mighty Mite x Peak19/Ak47 oba modeli velmi prijemne sfajcovali. High bolo mierne a aj vdaka tomu velmi prijemne. Prijemny,povznasajuci stav bez naklonu ani na jednu ani na druhu stranu.
Ak chces extremne sedativny stav tak z mojich skusenosti je Triple Afghan Slam mnohonasobne sedativnejsi ako afghan. A naopak ak chces extremne sativovy stav s az miernymi halucinaciami a vysokou silou tak sa zaujimaj o sloviska typu Haze,C99,Thai ci rozne Cambodian, Vietname a podobne.
BY

DDT
Hulicz
To Rappa: Souhlasim...pred asi 3 mesicema sem zkusil pure bublegum.
Mel sem z toho haluze a to se mi jen tak z neceho nestane.
A co Durga mata? Ta by mela byt taky solidni, ale jeste sem ji nezkusil.
ddt
Top Haze je svet Haze , ktory mozte ziskat aj u nas pri pestovani out. Jedna sa o hybrid Haze x Viking.
Je to asi najviac fun odroda aku som dokazal vypestovat out. Najviac preto,ze je velmi silna, velmi vesela. Pure love vibes.
Ano je vela odrod co pri out mozu mat vysoky vynos, enormnu silu porovnatelnu s indoor modelmi ale ak niekto ma rad nieco na com si pochutna ozajstny fajnsmeker, nieco ako connoiseur choice, nieco co je naozaj ako klenot pri sativa stave tak- Top Haze. Pokusim sa pre vas vsetkych narobyt viac tejto genetiky, momentallne je k dispozicii Top Haze x C99, na jesen to bude aj pure Top Haze.
Stav je tak neuveritelne cisty a plny radosti, plny lasky, nesmierne intenzivny co sposobuje naozaj vysoka potencia tejto odrody.
A perlicka na zaver: dozrieva koncom septembra(zari) na 49 rovnobezke severne od rovnika:)))
Pokial viem tak ziadna odroda schopna dozriet u nas neprodukuje tak pribuzny stav k HAZE a Thai ako Top Haze, C99 je slaby odvar.
Top Haze je vrchol co mozno chciet, nie je nic lepsie pre sativa fanusika pestujuceho outdoor. Ak ste takymi pestovatelmi mate jedinu moznost- TOP HAZE vsetko ine je len strata casu. Pestoval som uz vela odrod a toto bude pravdepodobne jedna z naozaj velmi malopri ktorej ostanem navzdy.

DDT
CAESAR
kde sa da zohnat ten Lieu Hanh?akosi som to nikde nenasiel. pripadne ten top haze. neviem ci som slepy alebo neviem haldat,ale nenasiel som.
zaya.cz
caute lidi pripojuji se k gws dale taky orangebud , hawai, jamaican pearl ja mam rad treba mazara ale to neni model prokazdy den a pro kazdeho..myslim ze kazdemu sedi neco jineho ale zatim nejvic lidi se shodlo na gws takze zralov vede kua celisti po druhe spielberg by cumel
ak2249
s me vlastni zkusenosti - California Orange Bud -
nadherna vune, zkourenost uplne suprova bohuzel uz nemam ani jedno seminko :(
bruggi
2CAESAR: Lieu HanH sezenes u Dr.Chronic od Spice Brothers.
Top Haze netusim.
impozant
nooo jednoznacne Slovak Outdoor heh a potom Jack Herer, Orange Bud, Early Misty atd.
FlickerBird
mám selfmade mikroskleněnku a z té mě zkouří skoro cokoliv v minimálním množství strašně příjemně... úsměv, dobrá nálada, lehký jako pírko, příjemné filozofování, ... :D
nevím vubec čím to je, možná v tak malém objemu se materiál nepřepaluje a valná většina kanabinoidů jde s dýmem do plic
Apofiss
Ze skleněnky nikdy nekouřím, je to podle mě hroznej fujtjxl!Kombinace skla a usazenin v držce mě fakt nesedí.....IMHO.

Jsem zastáncem silnějších "ŠPEKŮ" UBALENÝCH VÝHRADNĚ VE ZLATÝCH SMOKINGECH :D
Cicmon
citace:
Původní příspěvek od Hulicz
...A co Durga mata? Ta by mela byt taky solidni, ale jeste sem ji nezkusil.


Durga Mata (bohyne) je spis silenej odpras :smoker: se silne aromatickou (az neprijemne) vuni a silnou, zemitou chuti zanechavajici horkej vocas (pestovano v bublaku, 400W)

,,,,,,,,jinak my oblibeny high mi poskytuje GWS, OB (ten muzu porad :)), PWP (energicky, lehce kouloidni stav, na zacatku odpras, casem si na nej clovek zvykne, ale staci tejden s necim jinym a je to jak na zacatku :D)), MendoBOG (Mendoccino Madness x BOG Bubble) a vseobecne sladky modely (bubble, sweet tooth, mendo) mi moc chutnaj.
Jo a zapomel bych Dutch Dragon, mel jsem sklenenku a ten stav vystihuje "pohadkova zmastenost" :)
SpL!Ff
Já se taky přikláním k sharkovi ,skouřili sme normální brko s dvouma kámošema a jeden držel hubu a druhej kecal asi hodinu o tom jak hrál s bráchou bayblade (takový ty plastová káči) :-D šílenej haluz
Harvest...
nejlepčí je stejně PWP :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma