Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 4 5 6 
Jak vznikl vas nick? - Klikni zde pro originální téma
malasorte
Jasne, ze to je vec kazdeho z vas, ale celkem by mne zajimalo, jak vznikla vase prezdivka tady na groweru a jestli ji pouzivate jeste nekde jinde. Kdyz uz se ptam, tak zacnu u sebe : Malasorte byl velikej borec v nejakym historickym filmu a mne se zalibilo, jak to jmeno zni a muj grower nick byl na svete.
netopeyr
No byly sme spatlaný na čundru a yá....yá sem celey večer myslel, že sem netopýr....taqy sem se taq choval....tak mi kámoši začali řikat netopejr. No a dyš sem si zakládal meylofku, tak už tam ňákey netopejr egzistoval....taq sem tam napsal netopeyr a bylo.... Pozděyš mi moye méno ovlivnilo i muy rukopis (y).

PS: Neska mi nigdo neřekne yinak než "netopejre"....teda kromě rodičů a holky (ty mi řikay mym nechutnym křestnim ménem na který neslyšim (David)....yo a eště kromě ušitelů terý mi nadávay mim nechutnym přímenim (....).
megadream
Já mám už asi 14 let přezdívku a je to vlastně moje druhý, nebo spíš první, jméno. No a na nick sem jen trochu pozměnil svou přezdívku.
gizmo
Fallout 1 :-)))))

sice to nebyla zrovna kladná postava, ale to já taky nejsem :-)))

jinak některý moje maily se od tohodle nicku taky odvíjely a na chatech se takhle taky většinou vyskytuju :-)))
Al-Ban
Tak moje přezdívka vznikla asi před deseti lety ještě na učňáku, když se tam rozebíraly různý kapely a zpěváci.
Kámoš o Dr. Albanovi:"Ten je špatnej, se nedá poslouchat." Já na to:"No není to zas tak hrozný, nějaký jeho songy se daj překousnout." A pak řek, že mi bude říkat Alban, když se ho tak zastávám. Ostatní se toho chytli a já si na to zvyknul a už bych neměnil :). Na netu jí používám všude. Shodou okolností mi v práci říkaj Doktore, to zase z toho důvodu, že jsem dřív pracoval v nemocnici, ale je to dost dobrá náhoda :D.
Sido
Mno koukam jak jste se vsichni krasne dostali ke svemu nicku, takze i ja se pripojim. Ja ho sproste ukradl svemu otci, ktery ho pouzival uz pred hodne lety, je to pry zkratka naseho jmena z latiny, mno a jelikoz otec odesel pred par lety k do vecnych lovist, jeho prezdivku jsem si nechal..... Jinak ji pouzivam vzdy a vsude :o)
4C3
Asi pred 7lety, kdyz jsem zacal psat do jednoho elektronickyho casopisu (diskmagu), kterej vychazel tehdy jeste na Score CD, tak jsem si zvolil nick Aceman, postupem casu jsem pak pouzival uz jen zjednoduseny Ace, no a to je i muj soucasnej nickname. Staci mit jen trochu obrazotvornosti a pod cislici "4" si vybavit "A" s nedotazenou nozickou no a "3" je zase obraceny "E" ;).
rastajohn
ja ten vznik mam takovy suchy.....tak rikaji(li)vsem muzskym clenum rodiny kteri maji(meli) stejne primeni jak ja.....takze podle prijmeni


jo vlastne tady mam jine nick......moje normalni nick javor

[Edited by rastajohn on 07-04-2002 at 10:27 PM]
marc
No vidite. Co clovek nevymylsi, aby mel originalni nick :) Muj nick je pouhe francouzke vyjadreni meho ktestniho jmena a vypada celkem bezne a tuctove. Ale za posledni 3 roky co travim na netu sem nenarazil na ceskych serverech, kde je nutna registrace, jeho duplikaci.
Kdyz uz na ni narazim, tak si ke svemu jmenu pridam jeste jedno c :)
jo, to ja mam vsude jiny nick, zda se mi to daleko bezpecnejsi aby se o me osobe dalo zjistit co nejmene veci. Jinak nick kif ani nevim kde jsem presne vzal ale mam dojem ze to znamena v nejakem jazyce marihuana.
A nedavno jsem objevil ze kif je i postava v serialu futurama
Bryant
Jelikoz jsem magorem do jednoho filmu, ktery jsem videl nejmene 20x a porad se nej divat muzu v jakekoliv situaci a stavu a vzdycky me dostane...mam podle Mr. BLADE RUNNERa prezdivku Rick Deckard, kterou pouzivam veky vekuv.Pravda je, ze tenhle film nemam rad jen ja, ale dalsich X1000 dalsich lidi na celym svete, je tento nick vetsinou uz obsazen....vzal jsem tedy druhou postavu z tohoto filmu a vznikl BRYANT...podle Cpt.Bryanta :)

a takhle tyhle dva nicky stridam jak to jde...
viridis
No - nevedel jsem ze zacatku, jak moc se zde budu angazovat, tak jsem zvolil latinsky 'zeleny', at se mi to dobre pamatuje. Jinde jej nepouzivam, jak z predchoziho plyne.
Maggie
No přece ze Simpsonovic....:-)))
hh-top
H H = Hieronymus Houdini, jméno vzniklé křížením mistra vizí se jménem mistra úniků.
ddevil
Tak historie ddevila se zapocala leta pane cca 96-97....
Happy hardcore people, rave parties,hardcore parties, tecno, acid, trance, triphop, ....... ...... ...........
Tehdy sem byl velkym privrzencem tohoto hnuti a vlastnil sem supr drahe tricko....devils formula s takovym xichtikem malinkateho dablika...... no a udajne sem tomu xichtiku byl podobny a tak sem byl pro hromadu lidi devil........................................................
Mno a pak zacala era internetu (pro me) no a devil byl obsazeny.......
ale DDevil (maily,Grower) ci snad DDevill, (xchat,xko) nevypada spatne...dokonce bych rekl ze i lip ....... .
Ovsem za hranice virtualniho sveta svuj nick netaham....
Walhalla2000
Walhalla?

tak ten nick uz mam... pockat... jo, prez jedenact let a je to muj pocitacovej nick. Zacal jsem jej pouzivat v hrach, kde jsem se tak pojmenovaval. Pak pred nejakymi osmi deviti lety jsem se tak zapsal do ICQ a od te doby uz jen vznikaji mutace, podle toho, zda je obsazeny ci nikoliv (walhalla2000, walhalla2002 atd)

Jinak pro ti kdoz to nevedi, tak walhalla je "raj", kam prijdou padli vikingsti bojovnici... A hezky to znelo... protoze uz od malicka mam rad pismeno W

Moje civilni prezdivka vsak zni jinak. Ta je tesnopisna zkratka meho krestniho jmena. Tak mi rikaji vsichni krome moji zeny a rodicu. Walhalla mi zase rikaji kluci v praci...

:-)
Roman Dirda
Já jsem prostě nepochopil že do kolonky jméno mám napsat nick a protože jsem byl měkkej tam napsat svoje vlastní jméno taxem se pojmenoval po největším romulanským ukrutorovi co znám.
pan dan
jo...
tak ja jsem kdysi davno byval DARK (cyberspace) nicmene jsem opustil tyto pofiderni cesty a spojovani me osoby s nejakou temnotou ci co mi uz zacalo lezt na nervy...
a tenhle nick mi vlastne vymyslel muj spolubydlici.
On je totiz pan Lukas, nasi znami jsou pan Petr, pan Jiri.... no a ja jsem holt teda pan Dan. Ono totiz osloveni "pane dane" zni libe memu uchu :wink:
btw, dobry tema k++
Aloo
.

[Edited by Aloo on 02-05-2002 at 03:29 PM]
Lichťas
Lichťas je moje přezdívka,mám to od jména.Jsem s tím spokojenej.Říkaj mi tak všichni...
maslox
muj nick vznikl negde na zakladni skole gdyz jsem si vymejslel svoje game nick... no zezacatku jsme byli dva jeden jogurt [pozdeji MUFiN] a máslo to se velice spatne psalo jelikoz temer v kazdy hre se napsalo m8slo. no a tag vznikl maslo. Jenomze postupem casu jsem jej upravil na maslox aby nemel nic spolecneho s mlecnym produktem.... v dnesni dobe vetsinou pouzivam mazlogzx :bandit::bandit::bandit:
Avitas
Sativa přečteno "od ocásku" dopředu.

No víc se o tom asi napsat nedá :)

:smoker:

Shadowlady
Tvůj originální popis mě naprosto dostal. K+
PS: zkusím si toho někdy všimnout!!!

No a k mému nicku, vlastně jsem ho nevymyslela já, ale vzniklo dávno, když vám psával ještě Stínový prezident!
Zainteresovaní jistě pochopí.
Hugo
Já mám nick i přezdívku už tak 10 let Mám to podle jednoho večerníčku kde byl Radovan a pak tam byl Hugo. Bohužel i přezdívka i nick tohodle znění je hodně časý tak sem rád, že se na Groweru mám nick stejnej jako přezdívku.
Shadowlady
Ten večerníček znám, byl super a Hugo byl Zlý Výrostek.
To jako že je tě dost nebo jak?
Mr.Mates-CrazyHorse
Velmi zajímavý téma!
Mates mi řikaj rodičové od malička. Já blb když sme měli v pátý třídě novou třídní, tak se ptala:"Jak ti řikaj doma?" "Mates" no a ta ženská mi od tý doby řikala Matesy!!! Zdá se vám to možná normální, ale mě to rve uši! To jen tak na okraj.
CrazyHorse sem od vejšky, kdy sme pařili po síti Unreal. "Ty seš kůň! Úplně šílenej!" a bylo to.
No a kombinace proto, páč už tu nějakej CrazyHorse byl, tak sem to zkloubil. A Mr. mě tak nějak napadl.
"Slunce v duši" a koukám, že i za oknem.
Schle
Letaletoucí kam až má paměť děravá sahá jsem byl Kšanda, asi tak od konce školky kdy jsem na téměř všem nosil kšandy tedy šle. Když jsem začal kreslit a malovat přátelé tvrdily že mí panáci vypadají jako od Egona Schieleho o kterém jsem tenkrát neměl ani páru, dnes patří k mým oblíbencům. No a od Kšandy přes Šle a Schieleho byla jen krátká cestička k Schle. Kšanda mi říkají všichni známí, přátelé a dokonce ženě i dceři to někdy ujede. Schle používám na internetu a na kresbách a obrazech.
Hugo
2 Shadowlady: Tak že bych byl nějakej přerostlej tak to pravda nebude. Vzrůstu jsem normálního, váhy spíš té z nižších kategorií. Ale tak nějak to koresponduje s mým příjmením.
vajce007
Nooo tak to ja pouzivam tendle nick na netu uz asi 2 roky...
Muzete se s nim sejit jeste v zkracene podobe a to jako vajce....pouzivam ho pri hrani cs,na chatech,mejly jsem samozrjmne take obsadil...:)No a lidi,co se s nima znam hlavne pres kompy me jinak nereknou...
No a vniklo to uplne jednosu,byl sem zmastenej,sel sem na chat a nejak me to napadlo...byl originalni a neni nikdy obsazenej...:)...a ma to byt recese na Bonda,Jamese krestnim jmenem :)))

jo a jinak karmicka leti k tobe,za toto tema...
Dude
sqělý téma, Káčko za něj

Před několika lety jsem poprvé viděl filmík Big Lebowski, ten mi úplně zkultovněl, no a Dude je od té doby mojí nejoblíbenější filmovou postavou:), takže Dude
Muf
Mě tak říkají všichni od mala. Já už ani nevím proč... ale prý od toho Mufa ze studia Kamarád (rosa?). On pořád zlobil a já PRÝ taky.
Zajímavé je, že mi tak nový lidé neříkají. Leda od doby, kdy jsou u nás doma a slyší mámu, nebo starší přátele.
Al-Ban
To jsou fakt hustý příběhy :D. Taky přispěju malasortemu karmou a ještě jedna další pro Aloo, ten
mě opět nezklamal :D.

to minus22: 22 je i moje šťasný číslo :).

to Bryant: Věříš, že jsem ten film ještě neviděl :(. Když jsem ho sháněl po půjčovnách, tak na mě koukali a nevěděli, která bije. Půjdu to zkoušet znova.

to Avitas: Tak tohle by mě teda nenapadlo a přitom je to tak jednoduchý :).

4C3:Taky moc hezká skládačka :).

I vznik ostatních nicků je velmi zajímavej a zábavnej. To jsem zvědavej co se dalšího dozvíme :bounce:
psychopat
no první jsem se tu zaregistroval jako psycho - páč tak trochu fušuju do oboru psycho.*, ale po jisté době (což dosud nechápu) jsem zjistil, že je tu pod mým nickem někdo jiný... Tak jsem se zaregistroval jako psychopat, což mmj. do jisté míry charakterizuje mou osobnost hehe Baf Brekeke Vrkůůů hehehehe
Koblihostrom
mnoo můj nick vznikl tak nějak s pěstováním na stromě /koblihostrom/ale jinak mi už asi 10 let říkají Muflon,a to vzniklo tak že jsme takhle jednou byli s kámošem na pařbě,a von se tak ožral že nevěděl kde je,a já jak jsem pokukoval po ženských he he,si nevšim že Kubisan někam zmizel.Hledal jsem ho dobré dvě hodiny a když jsem ho konečně oběvil zblitýho a špinavýho jak objímá záchodovou mísu,se na mě jen tak prapodivně podíval a řek ty vypadáš jako Muflon,hmmm a od tý doby mi to zůstalo jelikož to byla jediná věc co si Kubajz z onoho večera zapamatoval
budvar
Víte že ani nevim ? :confused: Možná pro to že sem ze zámku,snad pro ten šampon z heřmánku :) ale ne,možná proto že Budvar je dominantou našeho města a možná proto že mám rád Budvárek........a teď tak na mě lidi pokřikujou i ve škole.....docela zvláštní :)
Srooga
Srooga. No, sám bych docela rád věděl co to znamená.
Je to jeden muj ranní přežblept. Začal sem ho používat jako nick. Určitě je to ale strašný zvíře :)
borifield
tak aloo mne teda dostal :) :) .Jinak ten muj vznikl nekdy pred 10 lety ,kdyz jsme jeli autobusem se skolou na vylet a kazdej delal nejaky kouzla s kartama a ja vzal propisku a vyhodil jsem ji do vzduchu a vykrik sem : ty propisovacko ! a ona zmizela nikdo ji nikdy nenasel a tak mi od toho okamziku fsichni rikaj borifield coz je borek + copperfield ;) ;) a diky modelum co se mi tak rodi chapu ze ten autobus byl pouze zacatek .... :) :)
techyes
proc odmitat technologie? ja je mam rad :) TECH? YES!
Dude
proč chudák Dude dostat negativ karmík, za to že je Dude:( ????????
Shadowlady
Chci se omluvit za zkreslené informace, ale domnívala jsem se, že ony články se vyskytovaly na Groweru.
Sorry, psalo se o tom na Neviditelném Psu.
Takže pro upřesnění, tam jsem figurovala jako stínová dáma jednoho stínového prezidenta, tak proto ten nick vlastně vznikl. Ale když se nad tím tak zamyslím, tak to i docela dobře zní, ale určitě bych nechtěla být v něčím stínu. Na to mám dost tvrdou palici!
čauky
PS: mimochodem některé vzniklé nicky mě docela pobavily.
Shadowlady
milý Dudíku

miluji Velkého Lebowského, je to naprostý úlet od reality, nemůžu se na něj vynadívat a kdykoliv běží, tak se koukám.
Nezoufej tvoji karmičku ti opět posílím!
Čauky
malasorte
No, to jste se pekne rozepsali, ani jsem takovy ohlas necekal. Karmy pro Alooa za jeho pracovni postup na WC a Dudemu za Lebowskiho, mimochodem jeden z mych absolutne da best filmu. Kdyz uz ste zminili i civilni prezdivky, tak moje jsou doktor a Doggie. Ta prvni vznikla podle meho jmena a tu druhou mi vymyslela kamoska, ktera se mne ptala, jak mi na ni zalezi a ja ji odpovedel, ze kvuli ni i o pulnoci padnu na kolena a zacnu stekat, no ostatni se toho chytli a uz to bylo...
Roman Dirda
Negativní karmu jsem ti Dude nedal.Ten film jsem viděl tak od půlky a nevím co na něm ty a ostatní máte.Doufám že nepřijdu o bobek když napíšu že minimálně druhá půlka byla Blbá a nemyslím že začátek mohl být o moc lepší.Jak sypal popel svýho kámoše druhýmu do tlamy-už jsem viděl jaxe tomu obézní američan směje až se zakucká chipsama.:(:):(
Ford Prefect
Viz. Stoparuv pruvodce po galaxii. Svuj rucnik momentalne pouzivam jako zvlhcovadlo vzduchu ve skrini, pokud vas zajimaji mozna dalsi vyuziti teto zcela zakladni a nepostradatelne soucasti stoparova vybaveni, pak se podivejte na heslo rucnik v pruvodci.

Zdravim z dalekeho vesmiru :slizoun:
Maggie
Forde, já pořád říkám, že D. Adams je fakt hustej týpek...:-))
maestro_007
2 Bryant: Jojo Blade Runner, moje prezdivka ve hrach :-)
A na Cpt. Bryanta si taky moc dobre pamatuju (jak prijdou ti dva agenti za Fordem do te Cinske ctvrti 8-)

Jinak muj nick nevznikl nijak zvlastne, kdyz jsem se poprve nekde registroval, tak jsem hledal nick a na stole jsem objevil moji kreditku Meastro Circus, jenze Maestro byl obsazeny tak sem tam soupnul 007 :-)))
HorseFucker
koně sou nejlepčí
Haman
No chvíly před tím než jsem se tu zaregistroval jsem čuměl na SouthPark a byl tam týpek jménem HAMAN. No a bylo to.
torhorc
Chcel som aby to znelo trosku temne a zeleno zaroven.
Takze T alebo H alebo C (T or H or C). To THC tam je a naprik tomu to tam zas tak netrci. A navyse sa to priam genialne chrochti deathmetalovym growlingom. (len to musi clovek citat na konci s K :-) :-) :-)

pan dan
to by me zajimalo, proc mam k-- za vyjadreni jak vzniknul muj nick...
Al-Ban
to pan_dan:
Nebuď smutnej, nejsi v tom sám. Dude je na tom stejně, já jsem to taky odnes a myslím, že postižených bude ještě víc. Někdo se prostě nudil :D.
Graetar
Tak to je komplikovaný, a nevim jak přesně to bylo. Ale vychází to z civilního jména (Zdeněk). To se vezme a napíše v morseovce a pak se ty dělící čáry posunou o jedno místo dopředu a zůstane tam G, R, E, A, E, R, T.

A protože jsem do jistý vjecičky potřeboval "severský" jméno, který by zároveň bylo já, tak jsem to zpřesmyčkoval na Graetar (ze dvou E, čili širokýho E, jsem udělal norskou bukvu AE).

Uf, nakonec jsem si vzpomněl, ale po těch letech mi to dalo zabrat. Jenom netuším, jak jsem na to tenkrát přišel... :)

Avitas
2 Dude:
2 pan_dan:
2 Al-ban:

Teda dávat K- v tomhle threadu, to je vážně divný. Všem vám posílám jednu svoji malou K+ na "balance" :)

Dude
dane ode mě taky jedna +ka solidární a romane za to, že se ti nelíbil Big Lebowski ti karmu určitě ubírat nebudu, šup jednu K+ za upřímnost:-)
sativa
no, před pár lety sem pořád byl na netu a potřeboval sem nějakej nick pro mail a chat, atd.... a hodně věcí bylo obsazenejch, nakonec mě napadlo sativa, každý asi ví proč mě to napadlo, když cannabis bylo obsazený,
.... postupně mi tak začao řikat hodně lidí, takže na to normálně slyším
wojta
me tak zacali rikat ostatni a s tim ze je toho hodne obsazeniho mam taky problem a w se tam naramne hodilo nemyslite?
Shadowlady
Někdo nás asi nemá rád, neboť po mém posledním příspěvku, kdy jsem vrátila Dudovi karmu, mě hned také jedna ubyla.
Nejsem z toho však ani trochu smutná, protože kvůli karmě tady s vámi nejsem, jste to hlavně vy všichni, kteří komunikujete! A jde vám to perfektně.
Jen tak dál! čauky
Al-Ban
to Shadowlady:
Jo správně, hlavne že je sranda. Možná, že občas dostávám negativní karmu za mé (časté) offtopicy, ale nemůžu si pomoct. Je to silnější než já :(.

P.S. Vsadím se o stovku, že mi ten někdo nedá další negativní karmu, zase mi naskočily nějaké kladné, tak ať to trochu zregulujeme ne? :). Ať se mi pak přihlásí do PM :flick:
hexa
Tak ten muj vznikl asi tak, ze sem od malicka tak trochu pyroman a strasne se mi libi jistej peroxid - hexametylentriperoxodiamin, no tak od sud :o)
Kyng
Gnyk pozpátku :D

P.S. Akorát mi to teď s měkym připadá už hodně jako nepřirozený.
Ondrash
to teda nevím, částečně proto že Ondráš byl pán Lysé hory :D a částečně, z jiných důvodů... sh tam je proto aby to bylo languagovzdorné.
To je tak asi všechno, jo a ještě k+roman dirda neboť Big Lebowski je fakt ptákovina první kategorie :(.. nevím co na tom tak chválíte :( a čekám n.n.k -- ale nevadí :D

to roman dirda - sorry cece, ale nepustilo me to :D priste

[Edited by Ondrash on 11-04-2002 at 09:52 AM]
weedpolis
To TORHORC
To je dost dobrý, to by mě nenapadlo.
No, tato přezdívka vznikla tak, že sem jednou čuměl do časopisu na loga operátora a tam byl obrázek takovýho klučiny, kterej měl v držce špeka a u toho bylo napsaný SMOKING WEED EVERYDAY.
Ani sem nevěděl, že vlastně nespisovně "tráva" se řekne ang. weed.No a tak sem to skloubil s "polis" jako město a tak to vzniklo a používám to jen tady.Jinak v counter-strajkovi sem man.o.war

[Edited by weedpolis on 03-10-2002 at 09:31 PM]
Šebík
Moje ségra našla s kámošem utržený sluchátko.....
sago
Řikaj mi tak už 20 let.Asi jméno.
Ant
NO sou to vlastně první tři písmena mého jména ant
Tak takhle vznikl můj NICK

[Edited by ant on 10-07-2002 at 08:47 PM]
crap
Abych se nepřechválil... (viz EN->CZ SLOVNíK)

I když ve skutečnosti mi to slovo prostě dobře znělo a neni to až tak známá nadávka.
mephisto
:satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::s
atan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::sat
an::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan:
Mios
No mal som jeden login s nazvom miso a ked som ho pisla richlo tak sa mi stavalo toto
miso mios miso miso mios mios mios miso miso mios mios mios miso mios
No tak som si povedal ze Mios
i_oNe
-
HOWADO
Proc HWADO ???
Vsichni mi rikaji ze sem hovado no a z W je to hezci tak proste HOWADO!!
HOWADO
Proc HOWADO ??

"UZ NA TO NAK NEWYDYM"hi hi..........
flunatko
Trapnej film..Fontana pro Zuzanu..jedna scena..Lucie Bila tam sedi s plysovym slonem a rika dost hrubim hlasem...FLUNATKO..a bla, bla, bla,..a nevim proc me to tenkrat napadlo pri hledani volnyho nicku na chatu..uz mi tak rikaj asi uplne fsichni...krom mailu ho pouzivam fsude.. Trapny,ne ?? ha ha ha
Mef|st0
Na dovolenke v Grecku. Rozhodol som sa ze pojdem sam, nikym neviazany, nesputany. Kedze je velmi mala pravdepodobnost najdenia izby 1tky odsuhlaseny vyber spolubyvajuceho vyse 60 rocneho profesora. Prvy vecer, zoznamovacie kolo. Na stoliku nasla svoje miesto plna flaska domacej slivovice. Rekuze neodmietnem. Po stvrtej, piatej ci siestej nohe prisla chvilka, ktora stocila uvolneny dialog smerom k fajceniu travy. Reakcia k mojmu prekvapeniu bola velmi pozitivna - raz skusil vsak bez ucinku. Nezostala nepovsimnuta a v priebehu 10 minut bongo doplnilo svedsky stol. Zopar praskov osobne stacilo, naopak druha strana necitila ziadnu zmenu. Dalsie kolo uz umoznovalo kontakt z hviezdami, neprichadza do uvahy neucinnost. Pozeram vokol seba, vidim cervene ocka a chlapika pobehujuceho po izbe, plneho vnutorneho monologu. --- *** --- . Nasledujuci den opis jednej z situacii. "Ty si bol Mefisto a ja tvoj ziak, vsetko presne naplanovane a cielene".

P.S "Za poslednych 10 rokov som neprezil nic podobne. Travu uz fajcit nebudem, ale vdaka za moznost skusit."


FASTGROW
Já sem vždycky chtěl,aby mý kytky rostly co nejrychlejc a z toho se odvijí muj nick.Taky se mi líbí jak to zní (a omylem sem před tim zmáčknul Caps Lock).
nemo
no přece kapitán Nemo.
Hoši a dejte ho k zalehávačům....
Dunihlav
Mě tak pojmenovali kámoši :-) před 5 roky, měl jsem šilený core rasty (jsem s něma vyfocenej i na občance), dunivý modely, zduněnou palici........no a příčina je na světě :-) HigH live
wilda
znate kojota vildu a zdrhače neuvěřitelnýho alias stepní kukačku? mig mig:-))
drinker hulič
drink -> piti, dousek, chlast :) drinker - pijak --- ale bacha! puvodne jsem to myslel jako pijak do sesitu. ale vyznam uz je takovej... a abych se odlisil od chlastacu dodal jsem tam hulic. je to tvrsda filozofie a kazda prezdivka mozna tak trochu vypovida i o skutecne identite jejiho nositele...
Karmínový Král
Karmínovýho Krále používám už dlouho.Vzniklo to chybným počeštěním názvu jedné moc dobré art rockové skupiny King Crimson, jejíž název pochází z hlavy Petera Sinfielda jako synonymum pro postavu Belzebuba. Toto jméno pochází z hebrejštiny a znamená 'Pán much.'

crimson.webpark.cz/
MYSH
MYSH
Michal Štefek -----:> Mi Š -----:> MYSH

Thats it...
pála žáhí
Asi to všichni znáte. Jste zkouřený na mraky a chcete něco říct, ale rychlejc myslíte než mluvíte, promícháte slova a vznikne z toho naprostá kravina(mě se to stává mooc často). No a to mě jednou kámoši ukecávali abych s nima ještě skočil na beera, zrovna sme pálili brčko a já sem jim chtěl říct, že na pivko nechci protože mě pálí žáha. Ale místo toho sem vyblil, že mě pála žáhí. Sice to něco vypovídá o stavu mého mozku, ale aspoň se vždycky zasměju. No na pivko sem nešel a doma sem se připích na net a zaregistroval sem se na grover. A pak spolu měli kopu dětí a jestli nechcípli tak tam žijou dodnes.
konec pohádky
dobrou noc děti
Era
Já jsem Erik. A měl jsem andulku, které jsem říkal Era (Čtěte prosím DLOUZE - Éra)... A plánoval jsem si (asi ve svých 11 letech, že založíme firmu ERA & ERA (něco jako Johnson & Johnson) Papouch už sice dávno natáh brka a jest nyní rozložen vedle mé prababičky, ale Era mi zůstalo. Říkají mi tak občas i někteří spolužáci, kteří za to u mě mají tučné Plus :)
Jo a ta biotechnologická firma, kterou někdy v budoucnu založím se bude jmenovat GenEra. Vopovažte se mi ten název čórnót :)
oton
no tak se taky přidám,

kdo je trochu znalej tak hned pochopí:

OTÓN KDE TY???? :)

no a vzniklo to cca před 7mi lety, když na mě jeden dobrej kámoš, dost vyčazenej začal pokřikovat právě takhle, no a už se to nějak chytlo, a myslim, že se to ke mě i docela hodí, bo nejsem zrovna ideál štíhlosti :sun:
gunman
U mňa je tiež jasná diagnóza, mám rád zbrane a pár ich aj vlastním... :pimp:
dalajlama
takže je asi bezpředmětné cokoliv ke mně říkat . . .
Kinosternon
latinsky : kinosternon leucostomum

česky : klapavka (to je želva)
Tak zaprve se tak jmenuje nase zatim imaginarni kapela...a pak mi prislo lito, ze dnes uz jen malo z mladych lidi vi, jaky ma toto ustaleny slovni spojeni vyznam...kdyztak hledejte ve slovniku cizich slov...a nebo ve francouzko ceskem slovniku :-))
Slut
No tag v aj. to má asi cca10 vyznamů ,ale já to používám jako děvka ,ani nefim proč ,asi se mi to slovo líbí ,ale né kvůli tomu že bych byla děvka !!!!!! prostě jen tag!!!!! a jago Slut sem na chatech atd.... no protě všude!!!!no a gdyš se třeba negde podepíšu jago Slut ,tag všichni vědi že sem to já ,tag proč to měnit a vymejšlet něcojinýho?!?a stejně neni čas vymyslet neco jinýho (slušnějšího)!!!!!!



Slut-fuck nejsem!!!!
vecino ruidoso
mno, já sem se teď zaregistroval (páč sem zapomněl heslo a sem na jinym kompu), takže sem to teď zrovna vymejšlel. no a protože na mě přišla sousedka abych nedělal bordel a řekla mi že sem hlučný soused, tak sem neváhal. no a španělsky se to řekne vecino ruidoso (bych řek).
Anglan
Hmm ja jsem Anglan - vyrustal jsem tam, a ac se narodil tady, a i tu dale ziju, stejne jsem pro vsechny Anglan. Kurva i na vojne jsem byl , abych se cejtil vic cechem, a taky ze me matjka zlata nabonzala. ale to uz je jina historka.....
freshman
porad se necim obcerstvuju,abych byl fresh :-))
DanDer
Ja se jmenuju Dan a to Der se mi tam tak nák vloudilo.(S nemčinou nemam nic spolecnýho, NESNAŠIM jí.)
:-)
zofka
No moj nick wznikol asi tak, ze mi ho dal moj kamosh...
tak a od vtedy som zofka.
cangrejo
no cangrejo znamená španělsky rak, španělština se mi moc líbí a jinak jsem ve znamení raka, no vlastně jsem spíš míšenec blížence a raka no ale to už je fuk :-)
leary
Timothy Leary. Ked uz nic ine, treba precitat aspon Flash Back... to je maslicko...
DJThunder
No to bylo asi takhle: To sme jednou zkuřený hrály Counter-Strkie a já sem si dal Thunder ňák sem mi to líbilo tak mi to zůstalo :))))
adam13
mno muj nick vznikl uz davno...... jmenem se jmenuju Adam a 13ka je moje šťastný číslo dohromady Adam13

posledni dobou (cca rok) se mi to zacalo zdat docela divny a kamos mi zacal rikat Eddie mno a ja sem si to pretvoril na Edyyyy páč "Eddie" je proste divny :) toď muj momentalni nick...

jo a mam jeste jeden ale to mi rika jen par lidi... Aidam (Ajdam) vzniklo to tak ze sem jednou pracoval v jedny firme (Crocodille) ktera vyrabela bagety a pracovalo tam spousta ukrajinek a jedna mi tam rikala Ajdame .... no a uz mi to par jedincu zustalo ...

btw: jo vzniklo to z tadyty vety co prodesla moje EXsefka na vyrobe...."Ajdame kde se flakas! ja nic ja sem byl na cigu:D necum a dojdi pro majonezu! mno a uz mi to zustalo:D
bbtw: ta prace byla peklo :p:
uzzi
můj nick vznikl podle toho že sem kdysi nosil jedny kalhoty, který vyrobila firma uzzy. A měly obrovský zadní kapsy a jedna kapsa byla normální a druhá byla uplně v jiný barvě a bylo na ní velkýma písmenama UZZY. Všichni na mě začali řvát HEJ UZZY, tak už mi to zůstalo. Akorát sem místo ypsilon na konec dal I. Už ani nevim proč, víc se mi to líbí :-). Používám ho všude a všichni mi tak říkaj.
drew
zkrácená verze mýho poangličtěnýho jména
na netu to užívám skoro všude
jakubos
Cau lidi,jojo,taky mam co povedet o svem nicku jakubos... ...proste z myho jmena Jakub,tedy -os,ale v ZADNEM PRIPADE NE JAKUBOSS!to znaci ze muj nick neni nijak bossovsky ale mirumilovny... ...hehe....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma