DRUM |
................MÁM RÁDA DRUMNBASS.............. |
|
|
Ender |
cao,
pekny thread.........ender wiggin je osoba z jisteho dila Orsona Scota Carda jehoz vetsinu knih jsem cetl s totalnim zaujetim. Proste mi prirostl k srdci......
|
|
|
tovarisc |
Tovarisc - to slovo nevzniklo, to slovo prostě bylo. |
|
|
Tbou |
Čest groweři, jsem novej huličskej člen v týhle huličský komunitě. Můj nick vznikl tak, že sem byl zkašenej a moc pěkně mě znělo slovo Tbou {tý bou} odvozený od mýho jména. Tak jsem moc rád, že se s Váma budu dělit o svý zmaštěný příhuudky. |
|
|
white.widow |
Zkuste hadat jak jsem na to prisel :)))) |
|
|
Hicks |
Sakra, já sem minulej tejden zjistil, dle emerickýho slovníku všech možnejch sprostejch slov a slangu, že můj nick je přezdívka v emerice pro
vesničáka :-(
A to bydlím ve městě který má 40 tácků (vím, že je to shit :-)) |
|
|
dalajlama |
Walhallo, momentálně píšu další ze svých knih a tentokrát je to o lodním modelářství... narazil jsem v podkladovejch materiálech na jednu zajímavou věc, která může Tobě i ostatním osvětlit jednu z možností, od čeho pochází tvůj nick Walhalla... :
Valhalla se nejvíce proslavila jako účastník Císařské transatlantické regaty v roce 1905. S dalšími plnoplachetníky Sunbeamem a Apachem to nebyli žádní soupeři pro rychlé škunery. Přesto však Valhalla skončila třetí časem 14 dní, 2 hodiny a 53 minuty. když ji předjely pouze lodě Atlantic a Hamburg.
Často měnila majitele a s nimi i vlajku, pod kterou plula. V roce 1898 ji získal Ital hrabě Boni de Castellane. Po čtyřech letech loď prodal anglickému hraběti z Crawfordu, nadšenému vědci a ornitologovi. Pod jeho velením Valhalla uskutečnila několik rozsáhlých výprav za vzácným ptactvem. V letech 1905-1906 odplula do Indického oceánu a na ostrov Tristan da Cunha. Protože hrabě z Crawfordu byl též astronomem, vydal se s lodí na ostrov Mauritius, kde mohl pozorovat zatmění Venuše Sluncem.
Po něm na krátký čas zfskali loď angličané Irving Cox a později George Marwin. Za první světové války byla nějaký čas zakotvena v zátoce Mudros na ostrově Limnos, kde byla britská základna námořní výpravy na Gallipoli. Po válce se stala španělskou obchodní lodí na přepravu ovoce, dokud roku 1922 neztroskotala u mysu Sv. Vincenta.
Byla to jedna z mála parních jachet, která byla oplachtěna jako plnoplachetník.
btw.: jen Ti přeju, aby si neztroskotal . . ;) |
|
|
crazyshit |
Tak ten muj diwnej NICK wznikl pred par lety docela nahodne na X chatu,kterej jsme spolu s Shitmakerem prudili.CrazyShit="silene howno" Jak me to napadlo:D? |
|
|
Dr.Katz |
Dr. Katz je vynikající asi americký kreslený seriál který běžel svého času na Nově. Je to soukromý psychoterapeut. Vřele doporučuji! |
|
|
Sesijama |
tak
moje celá přezdívka je
Sesijama Purkem Pik
a je to zkomelenina z jedné písničky od Kornu a používám většinou jen Sesijama nebo ses
toť vše |
|
|
lubomier |
no nie je to nic zlozite moje civilne meno je lubomir a kedze som peacefull tipeq, nemam rat zjadne nasiljje (okrem pc gamezjeq ;-)))) taxom tam pixol to I a hotowo... |
|
|
lubomier |
oprawa.. nepixol som tam I ale E ;-) |
|
|
BaHnO |
Kdyz mi bylo tak deset, byl sem na tabore. A bydlel sem sam ve stanu pro dva. Nikdo jiny se tam nevesel a ani se mnou nechtel bydlet. A v jinym stanu, daleko od stanu vsech ostatnich, bydlely BaHnOvo boty. S tima sem nechtel bydlet ani ja. A od te doby sem byl bahno.
A BaHnO? Tak vokolo 94, kdy sem uz delal do kompu hodne to byvalo IN. Jini od toho upustili, ja ne. A navic, kdyz se podepisuju ma papir jako BaHnO, kreslim do O takovej disgrafickej xichticek, tak proto.
BaHnO |
|
|
PORSCHAK |
Tyhle vozítka já prostě miluju! Miluju, miluju, miluju,miluju....... |
|
|
Malafon |
je podle oldschoolovýho francouzskýho reaktivního akusticky naváděnýho torpéda - a protože se také někdy navádím akusticky :D (když už nevidim přes kouř) a to torpédo je fakt hezký tak se mi to docela líbilo.
Malafon |
|
|
kalistor |
kalistor je vlastne nazev elektronické součástky kterou jsem já vymislel.bohužel existuje jen v mí hlavje. |
|
|
venda |
nic slozityho...sem venca...:bounce: |
|
|
grow |
no moj nick vyjadruje moje zelanie..a este aj ine..chcela som aby mi rastlinky raastli:)) a aj narastli konecne..ale malicke..ale dobre:)tak asi takto hehe |
|
|
lacco |
MNE SA V MOJOM PŘÍÍJMENÍ NEPÁČILO JEDNO "K" TAK SOM HO ZMENIL NA "C" PRETTO DVE "CC" A VÚBECC JE TO MĚSTO V ITÁLIICC |
|
|
Yo nu G-SES |
Yo nu G-SES=zkomolenina Your new Jesus.
To mluví za vše |
|
|
BRadekRB |
Tak za můj nick můžu já, protože jsem furt zapomínal svoje uživatelská ména a hesla na různejch stránkách a pak už jsem se prostě normálně podepsat nemohl. Takže, jak je celkem jasný jsem Radek, příjmení na B, tak proto BRadekRB, to už si pamatuju.
Jo a jsem takhle všude, protože ta palice....... |
|
|
m.y.s.e.l.f |
Co byste řekli na:
MarijuanaYearlongSmokingEarthlyLifeForm ?
(PozemskáŽivotníFormaKouřicíCeloročněMarihuanu)
|
|
|
fak.gesho |
Fakt masakr myself:D, jj, Vlasdy mi vzdicky udelaj radost
ted k mimu nicku... eee... no vsude jinde az na Q2 scenu se pisu jen Gesho, ja vim je to uchylny dementni a zni to jako Gejša, ani poradne nevim jak to vzniklo, hodnekrat sem nad tim premejslel a myslim, ze to bylo slovni presmyckou kdyz sem paril neco s bratrankem na nasi 286... Uz sem se toho nezbavil, ani nevim proc, vzicky se mi to zdalo uchylny, ale uz mi to asi prirostlo k srdci. No fak---> hehe, to ma dlouhou historii, jestli je tu naky quaker(2) tak me bude znat. Uz je tomu par let co sme s bratrankem mirne ovlivneni vlnou punku, ktera nas zaplavila zalozili klan Fashos Killers ve hre Quake2, zkratka byla fak---[Fak]gesho, takhle nak sem se pisaval, pozdeji fak.ge5ho a podobny nesmysly...
Tady sem se chtel zaregistrovat jen jako gesho, ale nak mi to neslo, rek sem si, ze to asi nakej nedomrd obsadil, tak sem si pred to hodil sve oblibene fak a bylo to... |
|
|
master |
1) zkrácením jednoho z hesel, který používám.
2) když sem se ještě učil španělsky byl el maestro něco jako učitel - no, protože sem o HEMPu v mým okolí věděl nejvíc...prostě sem si řekl, že už si můžu dovolit říkat učitel:-))))) |
|
|
Killer_Queen |
Jednou jsem si procital ruzny strankdy o ganje.....a narazil jsem na model KillerQueen.Nejak me to zaujalo.A asi za mesic jsem se na par dni dostal do Rotterdamu a s kamosema jsme zasli do coffe shopu.A tam meli KillerQueen.Tak jsme to koupili a zahulili.Dobrej model....Tak proto mam tenhle nick |
|
|
carwin |
no muj nick,jak vlasten vznikl?Jo uz vim hodne sem poslouchal Corvina Daleka a tak mi tak par lidi zacalo rikat,no a abych si to trochu zmenil tak vzniklo :carwin. |
|
|
|
Zdravim,
chtel jsem vzdy unikatni prezdivku...vetsina pouziva jmena ruznych jinych lidi, nebo veci
pripadne ruzne zdrobneliny
tak jsem se jednou zhulil a preklepl se na klavesnici...a misto tomas jsem napsal Yomas...no to ale nebylo ono, tak jsem nad tim jeste dumal a protoze se jmenuju Tomas H., tak prezdivka musela byt Yomash
no a protoze je ZCELA unikatni tak za ni patri samozrejme (r)
takze Yomash(r)
papa |
|
|
ichtyl6 |
ichtyl6...citil sem se jako totalni debil alias ichtyl a 6, 6 protoze 6,nevim,byljsem zhulenej |
|
|
Trapan Šmírák |
Tož, to já mám v tom "Trapan Šmírák" přeházený všecky písmenka mýho jména a příjmení, který vám neřeknu, páč jsem paranoidní zmrd... |
|
|
Graetar |
Trapan: No to seš :D Ale já to stejně vim :D Čau voe, jak se vede? Nějak přes veejkend bych se stavil. Už máš toho kompa? Zdárec :D:D:D:frog: |
|
|
MissyE |
I love HiP HoooooooP more than BIG,so Missy is my nick |
|
|
fak.gesho |
nejses nahodou ze Dvora???:D |
|
|
grassgeo |
Tak. Jsem Jirka- anglicky- George, zkráceně Geo... Mám rád to, co vy všichni, proto grass. ( Trávový Jiříček) hehehehehe hehehe. |
|
|
Kylik |
Ja mam krestni meno Karel, kery uz od malicka (u sebe) nenavidim. A dycky se mi libilo meno Kyle, fakt moc. A dyz sem pak hral Dark Forces2:Jedi Knight, kde byl hlavnak Kyle Katarn, tak sem se do nej (do toho mena) zamiloval. A dyz pak prisel South park, tak sem zas mel nejradeji toho malyho zidaka :sun: Pak sem to jednou pouzil jako prezdivku a uz se me to drzi skoro 5let.
Kylik je jen zdrobnelina a zacal sem ji pouzivat az tady na groweru. |
|
|
lamie |
lamie:ta která zabíjí děti (démon)
je to moje démonický jméno už několik životů. rodiče si mě v tomhle pojmenovali yvonne, ale to se nedá nikomu odsud vysvětlit, tak jsem lamie :) |
|
|
Ludanek |
ani nevim proc mi tak rikaj, ale jedno vim jiste:"Jestli si ten fotbal nevybojujes, tak si u me mrtvej Homolka" :-) |
|
|
DJ.FASMOS |
já jsem Dj......
říkám si DJ.FASMOS
tak proč to nepoužít i jako nick |
|
|
fak.gesho |
to chcita, jo bylo to na tebe, mame tady ve meste takovyho invalidu, trochu vadnej, pajda a ma pisk jak...ee...ptakopisk:P, no a tak mne napadlo, jestli neni taky trochu normalni, schopnej registrace groweru(nic proti!)... |
|
|
kimirsen |
kimirsen, ze by otec kim cong ila, nebo - li vudce severni koreii, proste provokace z mladi |
|
|
kimirsen |
takze mne za to moc nebijte |
|
|
Womitor |
Takze moje meno znie David...vomit po anglicky znamena blut (blejt), a po slovensky spisovne to je dáviť. vomit=dáviť=>womitor=Dávid. a používam to skoro všade okrem uradneho styku..hehe-to je sice blba veta ale... |
|
|
i_oNe |
" i " jako počáteční písmenko jména, které jsem tegoval (jako grafity, víme?! :punk: ) a oNe jakože ´sem v tom sám .... :angel:
Jednoduché jak práska :) |
|
|
rayniac |
Můj jsem si dal sám. našel jsem ho na bookletu cd jedný skupiny.(GAMMARAY)
je to složení dvou slov - gammaRAY a maNIAC takže z toho vzniklo RAYNIAC. |
|
|
johnykrnda |
No muj nick vznikl jednoduše z mýho ména a používám ho všude.
Stejně mě všichni říkaj johny |
|
|
|
Ramon Dexter je zabiják z mýho oblíbenýho komixu Sinister&Dexter. Teď tenhle nick používam a ujímá se.
Pár lidí mě taky zná pod nickem D@tel, ale ten je už spíš takovej underground :) |
|
|
Astahoe |
Astahoe je je pekelný zabijácký jezdec z jedný povídky.Jiank používám jěště Pcraven |
|
|
Mazz |
Moje jméno je odvozeno od skanku Mazar, kterej je muj oblibenej...jen mi připadlo divný dat si nick mazar tak jsem to hodil na Mazz at to vypadá jako nick:)...Jinak používám ještě Zedd, Malavon a jednu dobu taky Jesus...kdyby mě náhodou někdo znal :) |
|
|
Bamboo |
No tak pribeh miho nicku je trochu slozitejsi...nevymyslel sem si ho sam ani sem to nikde nevidel. Bylo tomu davno co jsem nastoupil po pate tride zakladni skoly na gymnasium. Prvni den sme se vsichni navzajem poznavali a jeden muj "budouci" vyborny kamarad si napsal na sesit moje jmeno. Jeho o neco starsi bratr k nemu dopsal je bambus. A od te doby sem bambus Bamboo=>bambus angl. a tak to vlastne vsechno vzniklo. Rek bych ze tak 1/2 lidi co me znaj ani nevi jak se vlastne jmenuju:confused: vsichni mi rikaj bambusi:p: |
|
|
Viciola |
no původně měl můj nick vypadat " Violacea" neboli fialový-á a jelikož sem little bit sklero (vivat thc) tak vzniklo Viciola - slovo z řad smyšlených he he |
|
|
HomeleS |
No pár lidí si ze mě kvůli mému momentálnímu vzhledu dělalo prdel a občas si na to někdo vzpomene. A jelikož sem netušil co a jak tak sem to i použil. :bandit: |
|
|
Dejva |
no tak u me je to prosty david - dejva
ale u nekterejch nicku sem se fakt pobavil :D:D:D:D |
|
|
fak.gesho |
no je tady ted mnoho novych tvari, tak sem si dovolil tenhle thread ozivit, protoze nicky maj nekdy moc zajmavou minulost... |
|
|
hYp3r |
Takze muj nick je vlastne poslednich pet cislic myho telefonniho cisla (jako kdyz pisete T9 smsky). :c) |
|
|
RosSs |
To ja mam svuj nick podle svyho jmena Rostislav=RosSs |
|
|
Lora |
Asi je vidno,ze i na obrazku je Lora Palmer.Lynche mam vubec moc rada.No a vztah k memu nicku?Uz je to dyl,pres 7let,kdy mi kamarad tak nekdy rikal,neb jsem mela s LorouPalmer dost spolecneho... :rolleyes: Ale ja jeste ziji. |
|
|
Dude |
2 phekda - tak tomu řikam dobrej vznik nicku:)
2 lora - to si musela bejt docela hustá:eek: |
|
|
fak.gesho |
jj Phekda ma supr prihodu :). Dude, tvuj nick je z Big Lebowskyho? |
|
|
Dude |
historie mého nicku je něgde zahrabaná na začátku tuhudle threadu:)
ale ve zkratce - v podstatě ano (ale ne úplně) |
|
|
Sedma |
skoro permanentne zhulenej divadelni reziser Dodo Gombar napsal, jak jinak nez zhulenej, divadelni hru Hugo Karas (dostala pred par lety cenu za nejlepsi puvodni ceskou hru), ktera je krome jineho o huleni. je tam particka mladejch lidi, ktery spolu "zijou" - tri kluci a jedna holka a je mezi nima zvlasti vztah. zcasti jsou jako brachove a segra a zaroven je ta holka pro ne vsechny jejich "prvni" laska. jmenuje se Sedma. v tehle hre absolvovali kamaradi na skole, vcetne toho nejlepsiho, ktery se jednou zhuleny prerekl a mluvil o me jako o Sedme (moje jmeno se tomu castecne blizi) a vzapeti to okomentoval "no vlastne jsem se ani moc nespetl". jsou veci, ktery clovek nezapomene a pak si na ne vzpomene, kdyz si vybira nick na grower :) |
|
|
Reewer |
No, já sem někdy četl nějakou knížku a tam byl jeden super typ, jmenoval s Reewe. No a vod tý doby jsem si to daval jako přezdívku vsude na netu a ve hrach.
No a s Reewe se vyklubal časem Reewer... |
|
|
Taker |
No, tak sem se konečně prolouskal touhle záplavou příspěvků a musím uznat že věčina Growerů má opravdu originelní nápady při vytváření svých nicků. Některý ména mě fakt zaujaly - to se asi vymyslet nedá, to musí napsat sám život. Good |
|
|
Jaban |
Nevim přiřkl mi ho kolega ..... |
|
|
funkydub |
sice jsem tu zatím jenom jako sympatizant-pasivní pozorovatel, ale můj nick se sestává z názvu hudebního stylu, kterej považuju za naprosto ideální pro tu správnou náladičku a druhá část je zkrácenina z "vee-doubleyou" čili "vee-dub", což je můj současnej vzduchem chlazenej VW brouk. Jinde na netu jsem pod nikem, kterej už to auto konkrétně určuje a proto z pohopitelnejch důvodů neuvádim. |
|
|
robos |
moj nick je z anglictiny,lebo sa volam robo a,ked k menu pridate s,tak je z toho robove.ROBOS pouzivam vsade,kde sa len da... |
|
|
Skreko |
Mno, jasom sa cely zivot snazl vymysliet daky nick a vzdy ked som daco vymyslem ma to casom omrzelo. Ale v prvaku na gympli ma volali Škreko vdaka mojim qualitnym hlasifkam, (keby som xcel aj okna by praskali :-) ). Nikdy ma aj tak nik nevolal vymyslenym nickom, tak som sa rozhodol byt do smrti Skreko, nick nikdy uz nemenim a mam pokoj, vsade ma poznaju. |
|
|
Skreko |
Heh, len raz sam mi stala interesting wec, bol som na fore hysterky a napisal dajaky typek ze sa vola Skreko ze co to robim s jeho menom, napisal som ze to iba nick, oz ze fpoho.
Ale sranda ked sa dakto vola ako Vas nick, ze? |
|
|
Schinus |
Tak asi proste ze si to šinu:D no a este ke vsemu je to druh nejaky bonsaie ktery ja tak rad:) |
|
|
Alver |
mno Alver je jmeno z jednoho HCcka.... Pouzivam ho vsude...
Pozn. Dj. Fractum |
|
|
adamo |
Moj niick je vlastne prvych 5 pismenok mojho priezviska, na skole ma volaju adam a to sa mi zdalo byt dost pouzivane ako krstne meno, tak som prihodil to O a mam dopohody nick...:frog: |
|
|
Fawkes |
Tak muj nick pochazi z knizky Harry Potter a je to bájný pták Fénix - jinak Fawkes je primeni cloveka kerej v roce 1836 vyhodil do povetri Londynsky parlament 36 sudy sterlnyho prachu nebo nak tak :D:D
a chtel bych pochvalit zakladatele tohodle fora ze skvelej napad :) |
|
|
hYp3r |
...muj nick je poslednich 5 cisel myho telefonu :c) |
|
|
Dude |
hyper> muhahá, ještě pár pokusů a mam tě:eek: |
|
|
Muth |
No videl jsem to nekde napsany a nak se mi to zalibilo, a ted to pouzivam vsude.:) |
|
|
|
No je to pěkný jak se tu každej wodhalil s těma nickama já ho taky piloval Rendy to je jasný mí name a MCAir myslím Air je vduch MC požívaj rapeři ale i irové nebo skoti tak sem vyslel volnej jako vzduch prostě freedom jak fpohodě relax a hezky to vypadá teda mě se to líbý a holkám taky jinak to používám vždycky fšude jako pohodu mí druhý name tak asi takhle toje . |
|
|
hYp3r |
2 dude > zkousej smudlo :c) to cislo je jednoduchy, ale jeste ti jich bude chybet dost... |
|
|
Mellian |
Jelikož a protože mám ráda Sci-fi a Fantasy, tak jsem se vzhlédla v jedné postavě ze Silmarilionu od J.R.R.Tolkiena. Takže díky pane Tolkiene, byl jste fakt hlavička. Jinak ho teď používám skoro všude. |
|
|
dj dury |
všichni mate tekyve duchaplne...to mi dury začal říkat mu bratr a pry to v angličtině znamená hovno nebo něco tak...tak jse mi začlo říkat proti mé vůli...dal jsem si před to aspoň dj..když s tím troške koketuju.. :) |
|
|
Skreko |
Korenie, poznam jedneho typka on ma prezyvku Korenie, fuckt haluz. |
|
|
ddt |
DDT, ala pesticid hojne pouzivany v 60,70-tych rokoch,
najprv si mysleli, ze je nevinny, ba dokonca prospesny, ale ked mu ponukli svoju dusu zacal ukazovat svoju pravu tvar bestie s tvarou neviniatka ktorej nic a nikto neujde--tak to som ja:death: :vampire: :flick: |
|
|
leevanec |
Moje přezdívka, vnikla z mého jména, je dedičná, říkali tak mému tátovy, dědovy, pradědovy, otci mého pradědy, otci otce mého pradědy a tak dál až tomu pra-pra-pra co lívance vymyslel:):) |
|
|
fak.gesho |
zas pribilo par ksichtiku, tak huraa s vasimi story, jak ste prisli k nikcu??? |
|
|
|
No tenhle nick sem si vymyslel, kdyz sem se kdysi dávno registroval do Napsteru, to byl jeste zadara. No od te doby ho zadavam vsude kde to po mne chce nejaky jmeno (treba instalace nelegalne ziskanych programu, windows atd.) No kdyz sem se mel registrovat sem, tak sem chtel pouzit muj nick, kterej pouzivam vsude jinde a mam ho rad, ale tak nejak sem se bal, abych nebyl nekym odhalenej :D Tak sem radsi zvolil tenhle hnusnej, nic nerikajici nick :) |
|
|
blueberka |
můj vznikl velice jednoduše :), přesto není z mý hlavy ...
používám ho jen tady, vystřídala jsem jich už poměrně hodně a přichází se na další a další ... uvidíme za pár let :) většinu si už teď nepamatuju ani já ... |
|
|
Shadoow |
Múj nick vznikl tím že kdysi dano sem pařil star wars jedi knight a hrál jsem za sithy a nevěděl jak se pojmenuju tak vzniklo shadoow ja už si to nepamatuju byl jsem skouřenej:-) |
|
|
Jazzik |
já používám jen dva, tenhle vznikl prozaicky, mydlím si a poslouchám doma jazzik, tak naprosto spontálně napíšu na icq jazzik, což mi zůstalo :) jinak používám ještě rickenharp, což je jméno hlavního hrdiny v mojí oblíbené kyberpunkové povídce Volná zóna, kdo nezná kyberpunk nechť si přečtě cokliv od Williama Gibsona nebo Neila Stephansona, naprostá nádhera :) |
|
|
PsYcHo84 |
Ja jsem PsYcHeM uz od 7. tridy zakladky, tzn. uz 8 let. Je to moje hlavni jmeno a krome nejblizsi rodiny mi tak rikali nekdy i ucitele a profesori. Puvod teto prezdivky se ztraci v hlubinach casu, prozradim jen, ze je to produkt fantazie (naka zahadna asociace) jednoho meho spoluzaka a velice se ujal. Jsem sice PsYcHo, ale naprosto psychicky vyrovnane PsYcHo, ne vysinuty magor, jak by se podle prezdivky mohlo predpokladat. Termin PsYcHo zde ma zcela jiny vyznam a rozmer. |
|
|
PsYcHo84 |
jo a to "84" za PsYcHeM znamena rok narozeni, protoze po svete beha mnoho trapnych duplikatu, ale ten pravy, jedinecny, uchvacujici a uzasny PsYcHo84, ten je jen jeden. :angel: |
|
|
Jazzik |
bože..........., ty seš ale psycho :D |
|
|
PsYcHo84 |
2Jazzik:
Ty taky |
|
|
Spsemi |
:) Sterdná Priemyselná Škola Elektrotechnická Michalovce:) SPSE-MI
Mal som ju fuckt rád:) |
|
|
Flipmode |
Flipmode - sdruzeni Hip-hopovejch zpevaku, nejznamejsi asi Busta Rhymes. Pouzivam to dlouho na netu, skoro vsude, takze tady jsem ani o nicku nepremyslel.
Ale hlavni duvod proc Flipmode - to flip somebody znamena v anglictine nekomu ukazat fakace (tedy, zdvizenej prostrednik) s tim, ze je mu ukradenej. Takze, ja si ziji jak chci a pokud s tim ma nekdo problem, I flip him/her!!!!!! |
|
|
ZEta |
název počátečního písmena mého jména převedeno do ženského rodu:D |
|
|
SperGeor |
No, můj je tajný :-)))))))))))))))))))))) |
|
|
MAIKI |
MAIKI =====hádejte jmenuju se michal |
|
|
ZEta |
2 SperGeor - není to náhodou Sperma Georg?:D |
|
|
hYp3r |
citace: |
Původní příspěvek od ZEta
název počátečního písmena mého jména převedeno do ženského rodu:D |
ze by zuzi??? :c) |
|
|
Ibuprofen |
No Ibuprofen je lék po kterym přejde veškerá bolest. Chápu že jsou i lepší a silnější prášky ale tenhle tak nějak oblíbenej i když už změnili jeho název na Ibalgin nebo tak nějak. |
|
|
|