Brise |
sel sem se vykropit na wc a ptze toho ve me bylo fakt dost nudil sem se a rozhlizel se po okoli..no a vidim vonavku brise esence |
|
|
lowerider |
lowe... rider...chapame:) |
|
|
Dr.House |
Před nedávnem sem na tv noha viděl seriál Dr. House a ten seriál se mě líbil tak mě napadlo že místo nicku Ganja Garfield si hodím nick Dr. House |
|
|
Blejt |
Jak sem prisel k niku Blejt, nebudu rozepisovat prislis podrobne, aby ste nerekli, ze sem prase, ale kdyz sem zacinal nekdy ve 14-15 chlastat, tak se mi casto stavalo, ze sem zvracel - spis sem se vzdycky tak trochu ublil a klido i za chuze a pak se mohlo jit zase chlastat..Me by se tenkrat libila prezdivka Blade, ale Blejt se ke me hodil prej vic.. |
|
|
Blejt |
oprava:vzpomel sem si ze ve 14-15 sem zacinal hulit, takze chlastat sem musel zacit jeste driv, ale tak daleko moje pamet uz nesaha:)..
BTW:zkuste si nekdy udelat na papir caru, na jeden konec napsat 2007 a na druhej treba 1997 a mezi nima najdete urcite spousta bodu(jako "zivotnich udalosti"), na ktery si radi vzpomenete (bohuzel si ale vzpomenete i na ty spatny)..nekdy je to docela zajimavy si takhle pripomenout svuj zivot.. |
|
|
jumpra |
me rikaji ze jsem mala a vsude musim vyskocit tak JUMP noo |
|
|
Ferdinand Bongo |
Toto neni nick..toto je moje obcianske meno..:wink: :D :D |
|
|
jumpra |
Tadeas to je hezke jmeno :) |
|
|
Lenochod |
Tak já svojí přezdívku dostal podle toho,že když jsem začínal hulit,tak sme se jednou děsně spálily no a prej jsem vypadal jako lenochod.Tak jsem jim opravdu mistrmě ukázal (s křečema od smíchu v břiše) jak takovej lenochod leze po stromě :D:D a přezdívka je tu |
|
|
vrku1 |
To jme takhle jednou šli z putiky. A po cestě jsme zpívali a halekali a vydávali různý zvířecí zvuky na a já jsem vrkal jako holub. A vrkal jsem tak intezivně a hlasitě že mi kámoši začli říkat Vrků. Za tu dobu se to dokamce naučili i sklonovat.
Vrkůe
pro Vrkůa
s Vrkůem
atd. |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
to jsem rostě jednoho dne nevěďel jestli z lahve nebo flaski.
a miluju sprezsky. :baby: |
|
|
MangoMan |
citace: |
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ
to jsem rostě jednoho dne nevěďel jestli z lahve nebo flaski.
a miluju sprezsky. :baby: |
z lahve nebo flaski-tím myslíš z čeho raději piješ pivko?:D,a vyšlo ti že z obojího je to dobrý:) |
|
|
Kellogg |
muj nick vznikl vlastne tak,ze sem se tak podepisoval do her,nevedel sem jake si mam vymyslet,tak sem brouzdal po netu jestli nahodou nejake dobre jmeno nenajdu,nasel sem na strankach se psima jmenama jmeno Kellogg :)) |
|
|
Pflusik |
Wohnout - Cundalla :punk::punk::punk: |
|
|
peter07 |
peter=petr moje křestní jméno... a jelikož bylo na seznamu obsazené tak 07 = peter07 :D ,,, a ted to mam vsude |
|
|
|
pod mojou real prezývkou ma pozná velmi vela ludí, takže v rámci zachovania anonymity - Captain Spaulding je jedna z hlavných postáv z dvoch horrorov Roba Zombieho - House Of 1000 Corpses a Devil's Rejects :crazy: |
|
|
Coooper |
No já mám prezdívku už asik 8 let.no a tady si uz tu prezdivku nekdo dal tak jsem to krapet pozmenil |
|
|
Dýmy |
Svuj nick na groweru jsem si vybral tak,ze z meho civamu valil husty,bily dým a mne se to celkem zamlouvalo,tak proto Dýmy |
|
|
Viva |
nejdřív sem chtěla být diva jako diva plavalaguna***
ale viva je viva :):) |
|
|
cosecha |
já sem byla ve španělsku, dost sme tenkrát kalili víno a na každý flašce je tam napsáno hádejte co. |
|
|
TeCZko |
je to modifikace prvniho pismena myho jmena. kamos mi zacal rikat tecko. na game serverech jsem to upravil na TeCZko, aby bylo videt odkud jsem... |
|
|
|
Seděli jsme v parku a rozebírali všemožné až jsme se dostali k tomu co je na tom hůlu tak supr?Kámoška pronesla něco o endorfinu, o pocitu štěstí a já jsem zrovna hledal další novej nick na g, ráno sem se zase probudil zhulenej a vzpomněl jsem si při tý registraci na náš dialog z předchozího dne..... |
|
|
|
MEDwjet....páč to vypadá dementně jako já |
|
|
PsYcHo84 |
..gdyz jsem se ve vosumdesatym ctvrtym narodil, tak me porodnik vytahl za hlavu ven a povida: "tak to je psycho!" :frog: |
|
|
snupek |
muj nick vznik z mí přezdívky (snup) a ta přezdívka vznikla z jiný přzdívky (chlup) která vznikla eště na škole když sme si dali tripa a šli sme na axi. jinak tu přezdívku používám na flayers ale fakt nerad skuste si představit že si čtete plakát a je tam host: dj snup(ek) (a lidi si řeknou to je nákej kok*t ne?) ale furt jí tam cpou kluci no tak co sedá dělat nedaj si říct. :) |
|
|
Lenochod |
2psycho: fakt si me na dost dlouhou dobu rozesmal :D:D karma leti :D
edit: tady nejde poslat karma :D sakra mas u me male bezvyznamne ... :pimp: |
|
|
pexeson |
Já se zas nikdy nedomluvim se spolupěstitelem,co koupit do roomu a na garden.
On chce na všem nejvíc šetřit,zatimco já chci kvalitu.On to,ale platí,takže si občas připadám jak kdybych odkrejval nějaký pexeso.
Já něco navrhnu a dál musim hledat ten nejlepší vokec jak ho přesvědčit a odkýt tím i tu druhou kartičku(jakoby).Terpv pak nad tim přemejšlí a možná to i koupí.Při regu sem si na to vzpomněl a jen přidal N,aby to byla jako nějaká osoba rozkrývající to pexeso. |
|
|
redzero |
absolutně nejdementnějc.....!!!!!!! při vyplňování kolonky "nick" sem nejdřív lehce zapremyslel, pak zahlednu nalepku na monitoru - REDZERO, tak sem nějakym zpusobem usoudil:D:D? že to bude to prave:D:D |
|
|
|
Tak ja mam svoj nick podla nasho sidliska kde som vyrastal, kde............. ? --> Ra2ň preto radvancan (ra2ncan ). Ja so nikdy nemal nejaku prezyvku a to u nas je Bizon, kozliak, hades, losos,knedlo, orol atd...proste cista zoo -----> BB Zoo :jumper: :jumper: :jumper: |
|
|
Zedy |
Můj nick vyplynul z příjmení, tudle přezdívku mám už od základky a drží se mě jako klíště a používám ji kde to de:) |
|
|
lachemo |
já mám nick podle poznámkovýho bloku kterej ležel u komplu když sem se registroval,jen sem musel změnit poslední písmeno z A na O.Protože to už tam bylo |
|
|
pozitekk |
vznikol tak ze ma vyhodili po nejakom podla mna dost kratkom case ..co som tu bol skoro od zaciatku a neumoznili pouzivat svoj stary nick..takze doveryhodnost pekne v prdeli :( jinak to bylo spojeni pozitivniho mysleni tekna a ketaminu :) |
|
|
digy |
s kamosema sme na zakladce do sebe furt kamaradsyk rypali a jeden rekl ze mam hlavu jak digimon a pak rekl ze je to moc dlouho ze bduu proste digi , dlouho sem se branil ale pak sem to prijal ale trochu si ji upravyl na digy abych nebyl tak mnekej :) |
|
|
kent |
Pouzivam obvykle dva nicky, ale pro potreby Groweru jsem si radeji vybral jiny... A jelikoz jsem nevedel, jaky roupama vybrat, koukal kolem sebe... a ten den jsem si koupil cigara "Kent", mimochodem vyborny pokoureni. A nick byl na svete :) |
|
|
Kryshpeen |
sem krysa špinavá, neasi... :D |
|
|
Hooligan |
Kvůli anonymitě jsem si dal přezdívku mého "povolání" a životního stylu |
|
|
HorrigEn |
podle bosse ve falloutu 2
fakt sem nevedel co si vybrat a thole sem pouzival pri hrani :cool: |
|
|
digy |
to lachemo: jinak lachema je i chemicka firma v brne , bratranek tam robil :)
sry za OT |
|
|
ONko |
onko,pozpátku okno a to je typ schýzičky,taxe mě to nějak chytlo,jinak trapný,ale jsou tu dobrý originální nicky!jako třeba krysšpín :D |
|
|
|
kámoš byl letos v holandsku a přivez bílou vdovu a zhulili jsme to jen ve dvou,masakr jak kráva a já zhulená prej furt opakovala white wiiiii.....a dál už jsem to prej neříkala a od toho ten nick :) |
|
|
detlef |
Můj nick vznikl po přečtení jedné knihy - jistě víte které :) |
|
|
raStaVK |
moj nick vznikol nasleldovne.... pacia sa mi nazory rasta :rasta: ale chcel som dja vediet ze som zo svlovenska tak ze preto tie velke pismena.... :) |
|
|
flySter |
zdrawas,
moj nick som splodil na strednej so spoluziakom ktory pouzival v ramci dobrych mravov take mile nadavky :D (bimbis, bibas, nadro, zalud, flajster...) flajster sa u nas slengovo berie ako cast picky (pisk) tak som to hned trochu poupravil do tej anglictiny ked uz sme v tej unii :D
najprv hlavne pri hrach ako nick FLYst<3>R potom jednoducho flyster, zaujimave ze ma tak vola asi len jeden clovek :D riadny rasta telom dusou aj vlasmi :D pozdravujem bratislavu
piis |
|
|
Najskaa |
moje zase uplnou nahodou.:megafon: |
|
|
krasty1985 |
velice jednoduše trochu hulení usměv od ucha k uchu a hahahahahahaha |
|
|
hermelín |
kua ked ten sejr je tak chutny hehe... |
|
|
Calzone |
Milano Calzone, jeden z mafiánů v úžasném RPG Wizardry 8. :) |
|
|
gUan0_ |
Můj nick vznikl , že když jsme se s kámošem totálně zhulení dívali na takovou kktinku......Ace Ventura :D:D......a tam se to slovo objevilo :D |
|
|
mickjack |
kdysi v jedenácti letech jsem začánal poslouchat hiphop a dostal sem od rodičů cd West Coast hiphop. Líbila se mi jedna písnička Mic Jack (nepamatuju si interpreta:-D) potom jsem s tímhle nickem hrál CoD2 a všichni mi řikali mickjack...... a je to na světě...:) |
|
|
Caputo |
Můj oblíbenej zpěvák a kapela ve který působí :guitarist |
|
|
Gwar "Novacik" |
Draci Doupe postava ... hodne hodin som stravil s Gwarom alias Trpaslik Valecnik .... :p: este zije :D |
|
|
Prdelac |
Prvni zamestani a muj sef byl totalni kokot s tou jeho asistentkou.
Predstavte si neprirozene ozehnuteho snobaka s patkou a slizkym usmevem. Stale prezvykoval a vonel jak drogerka.
On nosil takove ty kalhoty s nazehlenymi puky a mel v nich silenou prdel. No a tak jsme si z neho delali srandu, ze je Prdelac.
kdyz jsem tam po 5 mesicich koncila tak jsem si zridila emailovku s timhle nazvem a od te doby vsude. - Tehdy to byl rok 1999. Roky jedou. |
|
|
ZEWL4K |
Původně byl muj nick ZEWL to bylo když sem si založil účet na icq. Pak sem začal hrát CS no a abych vypadal "drsně" začal sem používat ZEWL-AK-47. Pak nějak zmizel 1. pomlčka, pak druhá a nějak z toho vylez ten současnej nick. |
|
|
Hanyz |
Původní příspěvek od PsYcHo84
..gdyz jsem se ve vosumdesatym ctvrtym narodil, tak me porodnik vytahl za hlavu ven a povida: "tak to je psycho!" :frog: |
:teef: |
|
|
crackonos |
crackonoš=parafráze na krakonoše, akorát že nemá nic společnýho s Krkonošema, ale s Crackonošema:rasta: |
|
|
BejBr |
no původně jsem byl HeroIV pac sem zrovna na netu viďěl reklamu na HeroesV a ja tam videl HeroV (ta ganja) tak sem o číslo pridal...pak sem prosřídal dost nicku....a teď BejBr ,napadlo me to kdyz kamoc mluvil oky holce jakýho ma Bíbra tak sem to změnil na bejbr...ted uz sem AlluMiniuM jako hLLiník :D jiny kovy byly obsazý :D |
|
|
MadEGGA:() |
to muj nick vymyslel jednou jeden muj spoluzak na stredni tehda jeste na zacatku prvaku. Chodil sem ostrihany do hola a mam kulatej oblicej a on jednou prahlasil, ze vypadam jak sileny vajicko :D tak mi tak zacali rikat. Mno pak jsem si ten nick dal aji na battle netu kdyz jsem hraval stara, tam sem poznal dalsi lidi a uz mi to zustalo :)) |
|
|
Creator |
stvoritel :einstein: |
|
|
|
TRONE znamena jako byt v tronu (proste na kasi) a to ja sem rad no a kdo ne ze ? :D |
|
|
c0ga |
coga = odvozené příjmení |
|
|
|
přemýšlel jsem strašně dlouho ... aby mě to charakterizovalo a aby mi to zároveň pěkně znělo .. a je to dokonce víceúrovňový
Kalabasa + bombila
Klasika + bruslení |
|
|
saytam |
No to ja kdyz sem si zakladal mail tak me neslo dat moje meno tak sem ho dal pospatku bez čárek a háčků a bylo to... |
|
|
HERBSMAN |
Když jsem já vymýšlel nick do registrace, tak jsem dlouze přemýšlel. Pak mě napadlo HERBSMAN. bylo to odvozeno od herb-bylina - v kterou věří rastafariáni- jiným jménem ganja. a od toho vznikl můj nick. a už se delší dobu chystám pěstovat spoustu bylinek na dvorku, ale zatim neni čas, a skoro ani prostor.
Tohle je jen přezdívka na G. Jinak mi kamoši říkají prostě- Mňau(že jsem v 15 uměl mňoukat jak kočka-tak mě tak nazvali...)a zůstalo mi to dodnes! |
|
|
flySter |
HERBSMAN - Mňau? ako ten POKEMON :D
budem sa opakovat, flyster citaj flajster = cast zenskeho pohlavneho ustrojenstva :D pisk, picny lalok atd :D
piisk :D |
|
|
shadowsong |
ja mam nicka za hry/knihy warcraft neni v tom nic moc originalita |
|
|
HERBSMAN |
Původní příspěvek od flySter
HERBSMAN - Mňau? ako ten POKEMON :D
budem sa opakovat, flyster citaj flajster = cast zenskeho pohlavneho ustrojenstva :D pisk, picny lalok atd :D
piisk :D |
Tak to teda neeee :baseball: . Z toho to odvozený neni!
Jsou to citoslovce ke kočce.
Ale už ta přezdívka neni aktuální. Říkají mi tak ze zvyku. |
|
|
flySter |
jasneee , nic v zlom :) celkom ma to potesilo, pre mna je to neobvykla prezivka do partie...aby som nebol óté tak v osobnom zivote ma par ludi vola miki, vzniklo to na skole miki -> mikimaus -> mys -> potkan -> JA" :D
piis |
|
|
barbastell |
Dlouhý léta jsem byl Amber. Kdo hrál Diablo 1 tak ví, všude tam byly jantarový (amber) věci a mě se jich na postavě sešlo:) V trošku vyžším věku jsem si všiml, že je to až moc používané jméno striptérek a tak jsem hledal jinde a skončil u Barbastell. Vychází to z Barbastella Barbastellum neboli netopýr černý:D Zahlídl jsem to na výletě na nějaký naučný stezce na horách a už to bylo:) |
|
|
ChlebaSmaslem |
Abych se priznal tak ani nevim... Asi sem mel hlad.. |
|
|
jufik |
pouzivam jen zde a je mi jedno jaka prezdivka , takze tadleta ... neznaci nic a nikoho ... |
|
|
HEMPseed |
Pestujem konope zo semien HEMPseed=(konopné semienko) |
|
|
hej-rup |
tuhle pouzivam jen tady, vznikla uplnou nahodou pri registraci. PRvní co mě napadlo |
|
|
Divoženka |
Tak ja bych touto cestou osvětlila význam mýho nicku, abych to uvedla na pravou cestu. Tento nick je spešl pro grower a jinak užívám jiný, stálý už víc než desetiletí.) Nad nickem jsem si hlavu nelámala,prostě mě Divoženka napadla jako první lesní bytost v ženským rodě, taky to na mě občas bylo směrovaný,tato hláška z řad přátel , a myslím,že k lesu je má osoba už nějaký čas spjata. Takže tímto chci říct,že by lepší byla v mým případě nějaká lesana nebo lesní žena. Tento nick nemá nic společnýho s tím,že bych byla nějaká divá, diva, divotvorná, nebo podobný hlody, a už vůbec ne divoká. |
|
|
Terenc666 |
jmenuju se filip a terenc mu začali řikat podle southparku:terenc a filip ohnive prdele a ted už mi nikdo neřekne jinak řikali mi tak i učitele |
|
|
Igraczek |
Tak jednoduše spoměl jsem si na svoji milou hračku ze svojeho mini věku Igračka zahradníka ale na ty si z vas asi už nikdo nespomína že, kdybi jo a měli jste ho náhodou doma, tak můžem tak můžem domluvit obchod :) nikde tuto old school hračičku nemohu sehnat a potřebuji jí na AVATAR kdyžtak PM :) |
|
|
begginer |
ja zacinam proto begginer = začátečník , ale správne je beginner - to uz bohuzel nekdo ma :( . B |
|
|
|
sagus- latinsky tusim carodejnik, zostalo mi to z casov ked som hraval RPGcka a nahanal sa s drevenym mecom po lesoch :) :starwars:
Jo a nasiel som toto:
Sa´gus
n. 1. (Bot.) A genus of palms from which sago is obtained. :D |
|
|
Terenc666 |
To Sagus: jezdils na Larpy? |
|
|
HorrigEn |
a ty jo? ja teda moc ne :teef: ale jakoze drevarny sem delal |
|
|
Terenc666 |
ja sem jezdil od svych 13 let ale spiš tam kalim a hulim než bojuju ale když s e do toho dostanu tak se řežu hlava nehlava....bitvy jako PP, B5A atd.....mordor 4ewer |
|
|
Pan Ker |
Karel Šilhavý:teef:? |
|
|
BoBoR |
mne to kamarati vymysleli velmi davno a uz ani neviem podla coho to vzniklo...vtedy som mal vela nickou:taky tradicny-speedy...potom profik , pesiak , peko...ale obmedzil som to na bobor :) |
|
|
sicktrain |
Sick train jest song od Treponem Pal, u nás skoro neznámý urban-alternative-metalový kapely. Jinak to samozřejmě znamená nemocnej vlak |
|
|
|
Strašně se mi líbí miami v americe a když sem byl připitej:) tak moje bujná fantazie vymyslela beach a hlavně podle obr. po nickem |
|
|
mandrew |
je to moje meno v anglictine a prve pismeno z riezviska pred nim....+moja oblubena 3 ciselna kombinacia :D |
|
|
tvrdosovce |
Podla mojho bydliska. |
|
|
|
takhle bych nezveřejňoval svoje bydliště |
|
|
|
Původní příspěvek od MIAMI_BEACH
takhle bych nezveřejňoval svoje bydliště |
eště slovák :D
si koleduje chlapec :D :D |
|
|
|
zavrel jsem oci a poslepu napsal par pismenek Tak vzniklo slovo makovice :) |
|
|
|
dosud jsem pěstoval jen venkovky ,..xD |
|
|
|
HM no ja mam nick vymyslení z toho že všetko čo je Zeme a vzniklo na Zemi je dobré neni to tu pre nič.Preto to BIO a Man preto že mam medzi nohami kol :).Všetko čo je zo zeme je dobré .... |
|
|
mallflower |
nick mam podle meho nejoblibenejsiho tracku od gus gus .. famozni electro / progressive house deska .. jinak tenhle nick mam jen tady .. na netu jsem jinak vedenej uplne odlisne .. o schizu min :D |
|
|
StigHelmer |
Ja svuj nick pouzivam uz par let.
Vzniknul jednoduse.Potreboval sem se nekam registrovat a tak sem zacal spalenej vymyslet nick.
Zrovna v te dobe sem byl ovlivnen sledovanim skveleho serialu Kralovstvi...http://www.csfd.cz/film/71924-kralovstvi-riget/
A tak sem si vzal jmeno hlavni postavy.
Btw ten serialek fakt doporucuju ;) |
|
|
Faharadza |
Již delší dobu se zajímam o jezdectví (kolem osmi let aktivně) :p Na koni jezdím již delší dobu. Cvilku sme měli jednu kobylku tak trochu temperamentnější (arabská krev) po jednom arabském hřebci "Faharadza". Jak prosté. A protože sem neuměl sehnat fajn avatara, tak jsem zvolil tuto postavičku :) |
|
|
Zatoichi |
S krátkými vlasy údajně vypadám jako Takeshi Kitano ve filmu Samuraj - Zatochi (velká to pocta) :) |
|
|
|
Jo tenkrát byla v kině jako novinka "Pán prstenů", kde je jeden ze šohajů proslulý Gandalf .. mno a krom toho se mi líbí Skáčko, takže z toho vzniklo takovýhle combo :D
|
|
|
Vacica_HD |
Prizvisko Bachan z toho Bachi - po španielsky sa čita Vači
a máme tu Vačicu + HD |
|
|
Prejgram |
nick mam diky težkymu ske jinak mam čisty g :-) |
|
|
lysina |
mam tenhle nick protoze..mam rád houby...a pouzivam ho jeste na biotox... |
|
|
Žvejka |
Žvejka jsem, protože žvejkám žvejkací tabák :) V září jsem ho vyzkoušela a od tý doby na něj nedám dopustit :) |
|
|
|