Time4Tea |
Time4Tea je v překladu ČasNaČaj.
Těm co čtou Pratcheta to vysvětlovat nemusim, ale pro neinformované to trochu osvětlím.
Je to postavička vraha z jedné knihy od Terry Pratcheta ze série Zeměplocha.
A protože mám rád čaj, tak sem si to hnedka přisvojil. :-) |
|
|
mydena |
Chtěl jsem něco jiného,ale právě ten nick už někdo vlastnil,proto mám tento. |
|
|
ZEta |
2 hYp3r: Ne-eee, hádej dál:D |
|
|
sadnbow |
proste sem si ho vymyslel dnb znamena drumandbass a akorat sem pripojil preponu sa a priponu ow..;] |
|
|
devnul |
Vampire the masguarde. Hacker menom devnul dost uleteny. |
|
|
ZEta |
to b3tl: jaddrrrný - to je teda slovo....:)
to rolník: :D zdravím rolující zemědělce |
|
|
la resistance |
tak pokud to nekoho zajima tak muj nick vznikl tak ze sem jeden cas strasne zrala film South Park-peklo na zemi, a tam si kluci zacali rikat La Resistance a me se to moc libilo no a nevedela sem jak bych se mohla na groweru menovat,tak sem si zacala rikat la resistance.to je cely muj dojemny pribeh.. |
|
|
koupala |
Ja kdyz byl maly tak jsem se rad koupal.To jsem vzdycky behal po dome s nahou prdeli a rval: koupalaaaa. No a chvilku se me tahle prezdivka drzela. A kdyz jsem dostal ten zhoubny napad zaregistrovat se do tehle komunity fetaku a pochybnych existenci :frog: ,tak jsem si na to vzpomnel |
|
|
Dicius |
Moj nick vznikol a prepisom slova S U I C I D E odzadu, ale s odobranim E, lebo to tam nesedelo... Ako som na to prisiel??? Tazko si spomenut... Pouzivam ho tiez na mailoch a tiez na chatoch... A moja civilna prezivka Slavo (nie je to moje krstne meno) vznikla z mojho priezviska... Uz je taka zauzivana, ze niektori pomaly zabudaju na moje ozajstne krstne meno... :D |
|
|
koupala |
DICIUSku,ten tvuj nick se mi nelibi, nemam z toho dobry pocit |
|
|
Dicius |
2 koupala:
Vtedy ked som ho vymyslal som mal krizu, takze je to z neho citit... Ale co uz... Nemoze sa pacit kazdemu vsetko... |
|
|
koupala |
Taky obcas myslim na selfkill,ale nestoji to za to.Je to zbabele a navic bys prisel o to,co se na tomhle srandovnim svete jeste semele. |
|
|
Dicius |
viem a aj som to vedel vtedy, ale ako nick sa mi to pacilo... a nejako som si na to zvykol... |
|
|
Reewer |
já to mám z nějaký knížky ale už nevim z jaký. Kdybyste nekdo věděl, tak napište !!!!! |
|
|
vrrn |
2koupala: dobrej nick..:)
ten můj je zkr. myho jmena. Nejvic psycho je YtuMama-super!
ale to uz jsem tady jednou psala..Hezkej den čuníci..:girl: |
|
|
Mr.Ja |
Nevim vsici mi rikali mistre tak si rikam Mr.Já |
|
|
bigfoot |
Vzniklo to na prvni parbe StarCraftu s kamosema (1998). Nevedel sem jakej si mam napsat nick, tak mne tak od ty doby rikaj. Je to doslovny, protoze mam velky nohy. |
|
|
Ganja |
Co ktý mí dodat...:slizoun: |
|
|
klier |
hi all growers, muj nick vzniknul v dávných dobách (tj.asi tak pred 6-7 let) kdyz sem na počítači příval dooma a jako spravnej drsnak sem si daval prezdivku killer a jednoho dne sem se preklep a zniknul z toho klier a od ty doby mi to tak ve svete elektronyky zustalo. Tohlensto je takova moje univerzal e-net prezdivka a vyuzivam vsede na netu. |
|
|
Alver |
2 klier:
Mno jo, náhoda je blbec.... ;) |
|
|
BABYLON KILLER |
Babylon sucks 8-)))) proto babylon killer !!!! BABYLON FALLING DOWN !!!! no jo jsem trochu (hodne) do leva.... |
|
|
bounty_killer |
Bounty Killer je známý zpěvák ragga, podílel se i na Jungle projektech a dělal na soundtracku pro film Blade :) Především mluví (stejně jako já :)) jamajským slangem angličtiny... Dis is soooo boonoonoonoos :)) |
|
|
Taker |
Koukám samý killeři se tu teďka sešli :frog: |
|
|
Chláma |
je to jednoduchý, prostě že se pořád chlámu :) |
|
|
jestedman |
na pocatku bylo slovo a pak hnedka stvoril buh Jested, no paxe tam konalo par takovejch sportovnich zavodu (Ironman pak prejal od nas jmeno) a ja se okolomotal, takze sem to pouzil, uz tomu je asi sest let, ale je to jenom elektronicka prezdivka, tzn. ne prakticka, ale kazdej vi vocogou |
|
|
janicka.22 |
protoze to su ja a tecka.
22o blibene cislo,cimz zdravim minus22
to jmeno pouzivam i v beznem zivote, tam mi ale vetsinou cislovku nepridavaj |
|
|
elis :-i |
elis = prezdivka z realneho sveta a :-i ma bejt smajlik vyjadrujici cloveka s jointem v hube :-i |
|
|
lobotomi |
protoze se doktori spletli,.... :) |
|
|
FroNy |
Prostě mi tak říkají všichni, všude, pořád už hafo let.
Je to odvozeno od mého příjmení.
Tak asi tak....
Jinak moc zajímavé téma.. |
|
|
Joža... |
Joža mam po tatovy a dědovi všichni mě tak říkajů už odprvní třídy tak mě to zostalo normálně samenuju Jakub |
|
|
Joža... |
chtěl bych sa zeptat jak si mán dat obrázek ke svojemu nicku odpovězte co nejdřív fakt dík |
|
|
stene |
kazdy zna southpark............kazdy zna stana.............kazdy zna hlasku.........cau stene...........tak mne kamosi zacali volat stene))))))))) |
|
|
lambsbread |
Rasta/Patois Jamaica Dictionary
LAMBSBREAD: a form of high-quality marijuana |
|
|
Whistler |
Hm,som tu novy,ale moj nick je (bol) kodove oznacenie Windows XP. Pouzivam ho vsade,nejak sa mi zapacil :) |
|
|
neuvedeno |
No, nic jinyho me nenapadlo. Původne sem tam chtěl mit `Já`, ale to je prej moc krátký. |
|
|
Bessel |
bessel je kráter na měsíci...aspoň myslím:) |
|
|
lobotomi |
2Dubtek
...taky bys rad? Ani mi nepovidej, ja bych se mel v tom pripade nickovat DETOX,... jo, jo nazev uz mame vymyslenej... |
|
|
rroman |
roman uz egzistoval tak rroman |
|
|
dolma |
Dolma (tibetsky) = Green Tara = zelená bohyně Tara. Zelená Tara je průvodkyní a ochránkyní na tripu... é teda průvodkyní po nekonečných hlubinách mysli. Sedí si na krásném lotosu, vznáší se na vodě a usmívá se...;) pokud není zrovna naštvaná, to se pak strašlivě šklebí a všechny démony tak rychle zažene. :death:
Om tare tutare ture svaha |
|
|
Killer_Queen |
HeHe.....Mam nick podle jednoho modydku,kterej jsem kdysi ochutnal v Rotterdamu.Ted jsem koukal na stranky jedny seedbanky( http://www.cannabisseeds.org/en-us/dept_11.html) a v nabidce vidim Killer Queen!:D
Killer Queen
Indoor
This is for those looking for raw potency at any cost!! G-13 is the very potent mother, and C99 as the pollen source is no slouch either, but it's a guess how they will combine. This is a prototype release to test the waters. G-13 should add to the punch, C99 should improve yield and flavour. Plus something caused the G-13 clones to produce seeds smaller than I was hoping. Small like the Sweet Tooth Surprise. Reaction to excess UV? So for these two reasons, despite the excellent genetics, I would like to keep the price down. Only enough seeds for 100 orders were sent to market.
Specifications: ~ Flowering: 45-55 days ~ Height: 70-100 cm ~ (12 seeds) |
|
|
wolverin |
som jeden z X MEN-ov :) ten najtvrdsiiiiiiiiiiiiiiii :)))) |
|
|
coprus |
No zkuste hadat........;) |
|
|
Clone |
mne ju vymyslel hotmail ,registstroval som sa chcel som mat clon@...
ale on mi dal ze clone8, tak som povedal ,ok |
|
|
wOOkie |
ve Star Warz byly v tom posledním dílu takoví ti malí medvídci, pořád cosi kouřili :D a bydleli na stromě :D:D. No a jmenovalie se wookies. Jak sem ale zjistil, tak si takhle říká aj jeden 2stepovej producent z UK:grrr:. Ale dělá dobrou music, takže RESPECT!!!:D |
|
|
Liana |
Moje skutečné jméno je taky na L. Líbí se mi to písmeno, vyvolává ve mně příjemné asociace... Jako plynutí vody .... Láska...to je taky na l. Romantika no... Většinu svých nicků na všech možných serverech mám něco od L. Jako malé mi říkali Lili, pár lidí mě tak dodnes oslovuje. Ale změna je život.. A taky z jedné pralesní liány je moc dobrej čaj, teď si nemůžu vzpomenout jak se jmenuje... Má růžovou barvu a je moc zdravej... Ještě mám ve spíži jednu větvičku, co mi přivezla známá z Peru. |
|
|
Dude |
lapacho? hele dvě z mých Lásek byly na L
zajímavý:p: |
|
|
Mr.Proper |
Dude: LSD a lysohlavky? :) |
|
|
Dude |
OT - Proper ty si vůl:D - náhodou jedna z nich byla mou první láskou:love: |
|
|
mintell |
mintell-mna tak proste wolaju šeci.mam to už asi od 13-ky!!!A samozrejme nikto newie prečo! |
|
|
Hyena |
Lidi mi řikaj Novis, z důvodu, který ani nemusím uvádět
Hyena byla jediná psovitá šelma volná jako mailová adresa, tak sem po ní vyjel... a už se se mnou táhne takový 3 roky. |
|
|
Liana |
Dude: Fakt si nevzpomínám! Až si vzpomenu, dám vědět. Je to skvělej čaj. Ale lapacho to není...:( Jojo..a já mám navíc iniciály L.V. Hezký ne..?:) |
|
|
Liana |
Dude: VELCACORA! :-) |
|
|
WtF |
What The Fuck
pouzivam to vsude... americas army , CS , UO proste vsude :p) |
|
|
lordWilliam |
Můj nick vzniknul už někdy před 10-11 lety při pořízení mýho prvního PC (386/DX2 40MHz :-°) Kde jsem ho používal ve hrách (hlavně ho proslavil Age of Empires II :-°) postupem rozšíření internetu ho použávám v mailu, onlinovkách, chatech, ..... a na Groweru |
|
|
cannabio |
Můj nick vzniknul spatlávkou názvu jedné rostlinky :) |
|
|
kernelerror |
muj nick vzinkl, kdyz Linus Torvalds zacal psat jeho skvelej operacni system LINUX, a potreboval nejakou peknou hlasku, ktera by se zobrazila pri fatalnim erroru......
a ja jsem fatalni error... :D :D
kernelerror = chyba jádra |
|
|
stene |
to WtF
no keby si to nevisvetlil ani by som nevedel chlap xe |
|
|
Paran |
:mutant:
no tento nick mam uz od svích 15 let
proto že jsem porat gamesil cs po siti co jsme vybudovali u nás v ulici
ještě že mam sousedy Strahováky :)
tak až nekde na serveru potkate
[Jilem][Nomus]Paran
tak jsem to já :crazy: |
|
|
Micasa |
No muj nick vznikl vlastne z filmu Pulp Fiction. Porad jsem to rikala az jsem si tak udelala nicka na ICQ a Groweru, a pak jsem se teprve dozvedela, co Micasa znamena - můj dům. To uz tak vtipny neni, ale zni mi to hezky....alespon v ty spanelstine... |
|
|
Creed |
Creed znamena ang. vira.......... Nerikam ze verim konkretne v boha,ale v neco proste verim |
|
|
DAWEX |
jmenuju se oficiálně david - všiml jsem si že si tady kdosi na toto jméno stěžoval - není zas tak hrozný a můžu slavit svátek a silvestr dva dny v kuse :bounce: - ale kámoši mi říkají dejf což přepisuju jako dawe no a protože na groweru už někdo jako dawe registrovanej byl dal jsem si dawex abych se odlišil :bounce: |
|
|
Karotka |
Mno čtete někdo zeměplochu? Mno tak si představte, že přesně ta moje přezdávka od tamního Karotky odvozená nejni. Vlastně to vzniklo tak, že mi jedna holka začla řikat KArotko a všem se to náramě zalíbilo...dodneška nevim, co to je :) |
|
|
Dephp |
někdy ve 12-13(nevím presne) letech jsem šel do herny a zrovna byl novej cs 1.0, a premyslel jakej jsi dám nick , tak jsem si dal Desert Eagl :) Někdy jsme se tam ukazal a tak mi zacali rikat Dezerte, a potom u kamosu se to taky nejak ujalo a zacali rikat Dezo a pak to z toho vzniklo Def,Def..Dephe..a kdyz potrebuju neco registrovat, tak Deph, nebo Def uz je tak si dám + jedno H :p |
|
|
KOSMEJ |
Zajimavy tema, uz delsi dobu me zajima princip tvoreni prezdivek. Kdyz se ptali Stinga, proc si rika Sting, odpovedel, ze jmeno ti davaj rodice, ktery ho vybrali, v dobe, kdyz te jeste neznaj, ale kamaradi ti daj prezdivku namiru, je tedy presnejsi.
Jo a Kosměj, fakt nevim, ale takhle mi rikali celou dobu na vejsce a je to docela v pohode, protoze latinsky Kosmos = bajecny, uzasny, diamant. |
|
|
Kwjetoň |
kwjetoň je podle slova květák (tak mě oslovují přátelé kvůli mé neskonalé řepě:))
nicméně jakýs květák tu již je a navíc kwjetoň se mi líbí veets |
|
|
Morris |
Mě všichni už od 1. třídy na základce řikaj Morris tak se i tak všude podepisuju. |
|
|
Dude |
hele Blake je dobrý méno - tak se menoval muj nejoblíbenější křeček :p: |
|
|
mury |
:confused: prostě se tak menuju;) |
|
|
DAWEX |
Používám ještě občas nick note4 ale jen někdy (většinou jsem dawex když to dovolí seznam členů) a to vzniklo z mého oblíbeného trička kde bje napsáno notes 4 a tak mě napadlo note4 (varování pro ...) |
|
|
|
Pokud jsem to sem už psal, taxorry, vážně :D
Ramon Dexter je postava z jednoho z mých nejoblíbenějších comixů. To je moje netová a literární přezdívka.
Kámoši mi říkají Gotte, což ze z mýho jména.
A úplně nejdřív mi říkali Datel, což vzniklo zase z mýho příjmení. |
|
|
nidecker |
Tuhle prezdivku mam asi 7 let, je to znacka myho snowboardu. To je ale prekvapko:) Jinak kamosi mi rikaji jenom Nide. |
|
|
Johny Bravo |
jsem obrovsky blond
jsem obrovsky nadřenej
jsem obrovsky inteligentní
jsem obrovsky talentovanej získávat si srdce žen
jsem JOHNY BRAVO
Jinak ovšem RSDr. Ing. Josef Novák MBA, učitel na čelo s brýlemi, rachitidou a chronickým zánětem prostaty |
|
|
|
zajímavý téma! Aspoň můžu vysvětlit, proč mam nick vood a ne wood i když to vypadá líp. Někde chtěj mít v nicu min.počet znaků a na to muj starej nick nestačí, takže sem používala voodoo, ale je to dost dlouhý, ale zato inteligentnější něž přezdívka, kterou používám asi od 10 let. takže sem u toho voodoo zůstala, akorát si to zkrátila na vood. That´sall, folks! |
|
|
lukylle |
....je to jednoduche, skomlenina luky+lle....snazim sa vfade davat nejake drobotiny k menu aby som sa potom netrapil s odpovedou: skus Luky56!!??
...ale celkom haluz si potom pametat, ze kde som co pouzil :-) |
|
|
Vencino |
No já se seznámil s jednou holkou a vona si mě dala do mobilu..éé teda jako číslo :).. a jelikož už tam měla moc Venců, taxi mě tam dala jako Vencíno a je to :). |
|
|
Wladimir518 |
já mám přezdívku prostě uplně co mně napadlo, aby mně nikdo nepoznal, páč jinak se menuju Michal a ne Vladimír |
|
|
punkejt |
Mně to vymyslel kámoš. Dřív jsem strašně ujížděl na punku. Teď už ne tak moc, ale mám ho furt rád, i když mě už trochu přestává hudebně uspokojovat, ale to sem nepatří. No a jak jsem poslouchal ten punk, tak on vymyslel to punkejt. Mně se to zalíbilo, páč je to vlastně normální slovo, který každej používá (i když asi spíš pungejt, ale to je jen autorská úprava :))
Takže od punku. Když jsem byl malej, tak jsem jednou sjel na kole do škarpy, ale to s tim nic společnýho nemá... :D |
|
|
Taker |
citace: |
Původní příspěvek od Wladimir518
já mám přezdívku prostě uplně co mně napadlo, aby mně nikdo nepoznal, páč jinak se menuju Michal a ne Vladimír |
Tak bacha aby tě nikdo nepoznal Michale? :)
Třeba podle ména nebo tak :bounce:
To mě fakt nakoplo :frog:
Díkes! |
|
|
|
tak třeba se se nemenuje ani Michal--->aby ho někdo nepoznal |
|
|
Wladimir518 |
:rejp: ale co když se fakt menuju Vladimír a maskuju tim Michalem, co vy na to teď sem se do toho zamotal, že nevim jak se menuju :angel: |
|
|
Dude |
ha a 518 je přesmyčka 158 a to znamená že seš policajt, kterej se menuje Vladimír Michal:frog: |
|
|
Taker |
..a máme ho! Já věděl že tady něco nehraje :D:D:D |
|
|
Wladimir518 |
a teď ste mně odhalili :crazy: |
|
|
Belial |
:D :D :D:D:D:D:D:
Já ¨ho mám podle jedný simpatický postawičky z SB.:satan: |
|
|
snejky |
Moje neoblíbenější hra Metal gear solid.
Hlavní hrdina solid snake - já snejky (aby nezněl tak drsně) |
|
|
whatever |
proste cokoliv chcete :) |
|
|
Landrover |
Ja si davam nick vzdy taky ktory ma nieco zo mna...Proste ked pride jar vidam sa po nasich lukach a horach hladat miestecko pre moj outdoor ...A fakt sa vela nachodim ale istota to musim mat vzdy...:sun: |
|
|
shortis |
ked som zacinal malovat graffiti musel som si vymysliet nejake meno. tak som zacal pouzivat meno shor, pretoze sa mi to vyborne pisalo. neskor ma zacali kamarati volat shortis od slova shor... heheh |
|
|
Kyblik LopAtka |
No to sem jednou četl Otce prasátek od Pratchetta a byla tam postava jménem Časnačaj, ale dbal na to, aby se to vyslovovalo Ča-Snač-Aj. No a jednou, když sem přemejšlel nad tím, jak se mám někde podepsat, byl tam v rohu místnosti kýbl, smeták a lopatka.... Nic víc úchylnýho mě nenapadlo a v tu chvíli se mi to aj zdálo celkem originální - no a takže asi tak to nějako bylo :) |
|
|
wad |
Já sem kdysi dělal mypy do her (quake1,2, HL,hexen..a pozdějc další) prostě cokoliv co jelo na engine quaka.. a tam je koncovka souborů z texturama (u některejch) která končí na *.wad.. tak se tak menuju ale je to jen má NETová přezdívka pod kterou se na netu pohybuju už nějakej ten pátek...
Skoušel sem i jiný ale páč sem chtěl nick dycky na 3 písmena (kvůli automatovejm bojovkám co maj podpis na 3 písmena) tak mi WAD vyhovuje :afro: |
|
|
Dubinek |
Snad znama televizni postavicka, kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek, ano... Je to podle prijmeni, kamos mi tak zacal rikat :) |
|
|
vaava |
hh, ja se menuju Vladimír...(nebo michal? :D)... = vláďa, a gdyz sem byl v letech batolecich az prckovitych moje sestricka mi zacla rikat Váva...proste neumela mluvit:). No a gdyz sem zacal potrebovat nick, napadlo me tohle. A mam to tak fsude na netu gde se pohybuju....... |
|
|
HALUZAK |
Ja som taký haluzný človek tak preto. . . :bong: |
|
|
d.trucker |
ja jsem jmenem Dejvid, a truckerstvi je muj osud jako huleni.................d.trucker...dejv ridic trucku |
|
|
vera_cz |
spíš jak zanikne můj nick*3* |
|
|
|