Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 5 [6] 
Nejbrutálnější zážitky po hulení - II. pokračování - Klikni zde pro originální téma
SALi ONE
Jasne je to od psychiky ale fakt se to nedalo vzdyt to znate ja nepestuji nemam dostatek penez resim v praze normal na fera za 200 jedno pivko musi to mit hodne thc takze ucinky na cloveka co to v zivote nemel by stacili 3 potahy no ale uz nikdy proste zvysenej zvuk velka obrazovka a jeste thriller to se nedalo cloveku fakt v tu chvili neni dobre ten stav je jak 6 h po heraku i horsi, clovek snad i kdyby mel vedle sebe svoji holku a nekdo ji bil by mu byli tydle stavy prednejsi to zarucuju :D
WeedBurger
My byli s mladou v kině a dali si před tím bong, než film začal tak v tom největším tichu jsme dostali záchvat smíchu :D ale co nedávám, je virtuální realita na PS4, když jsem zhulený, dělá se mi víc špatně než když jsem byl malý a jezdil v autě s našima :D
SALi ONE
no po tech letech mi teda uz ty brcka spis jenom drzi na hodinah ze by me to zhulovala vic kdyz toho vic vyhulim se rict neda spis mi drzi stavy nekolik hodin snad i dni xd
SALi ONE
No palim cca 7 let a nehodlam prestavat tech zazitku bylo fakt nehorazne ale najdou se nejaky ktery stali za to asi ten nejbrutalnejsi byl 1 stav kamarad mi poslal jointa ja neumel ani slukovat hrozne sem se bal co to semnou udela dal sem si asi 3 prdy zakaslal sem ale nic mi to neudelalo citil sem ze telo dostalo nejakej jed byl sem takovej volnejsi ale spis sem delal ze sem zhulenej 2 den sme s kamaradem sli do lesa kde sem se uz zacal v slukovani lepsit jeli sme potom do plazy kde v autobuse cestou kamarada chytil revizor nemohl sem se poradne hybat byl sem strasne zpomalenej ale ze bych byl zhulenej se rict neda byl to takovej nabeh hrozne sem byl vyschizovanej no ale 3 den sme s kamaradem sli znova do lesa kde sme ubalili poradnyho jointa asi v pulce sem si kleknul a najednou mi do hlavy nastoupili tranz podival sem se na kamose a nemohl sem se mu prestat smat bylo to v lese mel sem normalne halucinace vsechno sem mel rozmazany nemohl sem to ovladat hlavne sem se kamaradovi strasne smal asi po 5 min smichu sem na nej zacal rvat vypni tu hudbu kamo ja jsem mimo byl sem fakt strasne nikdy v zivote sem nemel lsd ale vim ze ten prvni stav po huleni bylo jak na lsd
Chaplygin
Hah ja som teda lsd mal a aj ostatne drogy :D niektore cielene niektore som pozil nedopatrenim(kamosi) :D

A uprimne najzabavnejsia story bola ked sme si varili kyble(klasika spodok bonga 2l pet flasa vrch nejaka 1,5l, z angliny gravity bong kdo nevie o com hovorim.

No a kamarad si zajebal fajnovy kardanik... Ale fakt fajnovy... Take ze by to zaskocilo aj skuseneho hulica, asi 0,7g v kotli na šupu. A jak som mu to navaril, on to stiahol a chytil stav pre mna neopisatelny z pohladu divaka... Hned jak to vdychol mu preklopilo oči a zajebal ze ani sanitku mi nestihate zavolat :DDDDD a preklopilo ho dozadu s vystretymi rukami aj nohami jak kozy ked vidite v telke ked sa zaseknu :D

Uz je to nejaky ten prebdeny piatok ale vzdy ked si spomeniem jak ho preklopilo, no dovi :D
Spectrum
mal som pri cviceni taky krasny stav,ze som citil kazdy jeden sval tela a v mysli som si dokazal predstavit cele telo z vnutra....tazko to opisat
Pítr90
Čau, dnes dopoledne jsem nejspíš měl parádní halucinace. I když jsem nehulil 😉😁 tady na groweru se objevila zpráva od Paranormal grow, že mu policie udělala domovní prohlídku a má prokázáný prodej cca 4000 řízků. Psal, že řeší jeho maily a telefon, prý grower ne.
Měl jsem halucinaci nebo někdo z grower týmu záměrně tento příspěvek smazal?
shivasambhu
Čau. Jj. Dnes to tu bolo. Rano to pisal Paranormal....
nikolajmorozov
ale pokud resi maily, na ktery mu chodi upozorneni na soukrome zpravy, tak muzou i ke zpravam tady? nebo ne?
Austenit
v dávných čase, když jsme pálili co to šlo, jsem měl červenou Felici. Jeden pejloš se mnou chvíli pálil, stačili mu vždycky dva prásky a byl nepoužitelnej. Jednou jsme jeli pro naftu, že zajedeme někam na brko. Když jsem natankoval, šel jsem zaplatit a on se mnou, že si taky něco koupí. Já zaplatil a on čekal ještě ve frontě. Šel jsem do auta a odjel od stojanu a nechal jsem auto na parkingu. Za mnou ale u toho stojanu stála taky červená Felda. A on, když si koupil, co potřeboval, tak si do ní sedl k úplně neznámu týpkovi a čekal, ani se nepodíval na řidiče a jen koukal dopředu a čekal, kdy se to rozjede a já to všechno z dálky pozoroval :D :D
Stan43
Tak pridám jeden zážitok aj ja. Nestalo sa to mne ale bol som pri Tom... V prvom ročníku na SŠ sme cez veľkú hulili syntetický Hash .. fella vravi že on Hash už mal a nechce to že to je shit.. nakoniec si dal 4 prasky zo skla a tak o minútu spadol do rigola a rozbil hlavu.. po Tom čo sa postavil nechápal čo sa deje a smial sa jak kures :D
Chvalic
měl sem kámoše od dětství a on furt hulil a mě to nic neříkalo. jednoho dne kdy byl sníh v prosinci byla šílená kosa on scháněl na brko nakonec sehnal a šel ještě pro jednoho kámoše se kterým si dá tak sem si řekl že to taky zkusím tak jsme ve třech zhulily celé brko ještě sem si na to zapálil , vůbec sem to cigáro necítil jako kdybych netahal vůbec když sem se na něj podíval tak to cigáro bylo tenké jako slimka. Pak jsme šli na jedno místo kde se tyto lidi scházeli já si sedl byl sem spálenej jak taška od vjetnamců. Zrychlenej tep jako kráva a jako kdyby se mi točili nohy dokolečka na totální brutál tak sem jenom sklopil hlavu a seděl :D :D :D potom na mě někdo promluvil tak sem zvedl hlavu a vedle rostla vrba ale místo vrby sem viděl kámoše ve vojenským jak m u rostou větve s listama z hlavy a po 3 sec to zase zmizelo pak sem se zeblil , šel domů a vyspal :D :D. Další den o tom věděla celá škola jak sem se spálil a zeblil :D :D a to víc sem byl nasraný že sem vyblil segedín který sem měl tak rád.. vždycky si na to vzpomenu i po těch 12 letech..
yorkshire
ja som sa tiez raz tak skuril, ze som nechcel okusit dlho nic. kupil som gramca ..a mi rozpraval , ze je to tuhe tak polahky si..noo len som ho nepocuvol ..pravdepodobne som to prehnal a veru nebolo mi vsetko jedno... srdce mi slo vyskocit a uplna nevolnost aj som o zachranke rozmyslal... ale nastastie to preslo a ulavilo sa mi. tak poucenie do buducna racej neovereny matros si treba polahky kostovat a neprehanat to :)
DanWalk
som na icelande je to tu asi 5 krat silnejsie ako na Slovensku.. nevetil som tomu tak som si spravil jointa :D :D grcal som asi 2 hodiny :D :D :D
Moesha
Raz som si doma cez vaňu a 2 litrovú fľašu natiahol asi 0.3 g slunku z Holandska tvrdá oranžovo zelená šiška rozdrvena na prach dal som to na jedného prda. Po asi 10 minútach som začal byť silno zhuleny trocha nepríjemný pocit tak som sa snažil to predýchať chodil som po byte a sústredil sa na niečo iné aby som nemyslel na to že mi niečo je. A stal som nad svojím psom írsky seter krásna hnedá fenka zlatá povaha. Bola sculena v klbku už mala svoj vek spala. A ako som nad ňou stal tak som z nej cítil teplo nornalne vyžarovalo do diaľky ruku som dal pred seba a silno zreteľne som citill teplo zo psa ako radiátor bol som asi super senzitivny.bolo fakt super zaujimave

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma