Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 [4] 5 6 
Nejbrutálnější zážitky po hulení - II. pokračování - Klikni zde pro originální téma
crackonos
Já jsem se jednou skouřil a že si dám na chuť čokoládu (THC free) a jak se mi rozpustila v puse a začal se mi v tom matlat jazyk, tak jsem chytl schýzu, že mi odumřel jazyk a že ho nemůžu ovládat, hnus...furt jsem lítal k zrdcadlu a byl jsem z toho slušně v (!).
kouba
kamos mi vcil vypravel : ze maji doma vlcaka a ze jejich sousedi mají toho zakrsleho psa jorksira ci jak se tomu říka mno sak víte, mno a takhle si sedi na zahradce pokurujou nejake skenky panuje celkem fajn nalada no a zrazu dobehne ten jejich vlcak a drzi v zubech toho sousedovic jorksira, tak uplna schyza co jako ze budou delat ze soused by byl hrozne nastvaný atd... tak vzali toho mrtveho psa vykoupali ho vyfenovali a po setmení ho vratili z5 do boudy jako ze tam spí a ze asi umrel ve spanku stařím.... druhý den rano uz vidí jak se hrne soused s vyvalenýma ocima. doma panuje napetí co se bude dit a co mu soused rekne, zazvoní zvonek tak otevre soused vejde dovnitr sedne na zidli a povidá:ty vole to mi neuveris co se mi jako stalo za psycho, vcera nam zdechl pes tak jsem ho vzadu na zahrade zakopal no a dneska rano se podívam z okna a ten pes spí v boude :D :D :D
crackonos
2kouba: Urbanstory jak vyšitá :-))), tuhle jsem slyšel už hodněkrát hehe, ale dobrá
..no hlavně nechápu lidi co maj po hulení halušky...buď je to kec a nebo je jejich mozek v jiný dimenzi, protože mě se to za šest let hulení ještě nestalo..
TSO
Me po roce taky ne...:( Ale znam cloveka kterej videl barevnyho slona, jenze kdyz sem ho pozval na brcko tak se priznal ze nikdy nehulil...
Kouba: tak to je masakr, jak z nakyho filmu:D
hej-rup
Tak já haluze mám, žádný psycha jako růžový slony a bílí myšky sice ne ale sluchový dost často. Většinou že na mě nekdo mluví, že me nekdo volá nebo když jsem doma sám tak slyším další lidi....

edit: samozdřejmě se mi to nestává vždicky ale třebas po velkým brku lampy se občas dějou věci :mutant:
Wejdas
on to nemusí být kec třeba kámoška má nizký tlak a hulení na ní působí asi 10x silněji než na mě a kámoše. A halušky míva docela často. fakt záleží na tom jak je člověk stavěný a odolný
kaktusx
citace:
Původní příspěvek od w4ever
..no hlavně nechápu lidi co maj po hulení halušky...buď je to kec a nebo je jejich mozek v jiný dimenzi, protože mě se to za šest let hulení ještě nestalo..

no ver mi, nie je to kec.
tiež sa mi sem-tam stane že mám halucinácie ale neviem k čomu to mám prirovnať keďže som nič iné ešte nemal. Je to akoby sa ti prestal prenášať obraz z oči do mozgu a mozog si začal ten obraz vytvárať alebo dopĺňať sám ale väčšinou sa to prelína- skutočný obraz/halušky.
Najčastejšie sa mi zjavujú rôzne ornamenty, farebné vlny, zväčšenie/zmenšenie priestoru, skús počas stavu zavrieť oči a nad niečim sa hlboko zamysli-všetko na čo budeš myslieť budeš aj vidieť(so zatvorenými očami:teef: ) teda u väčšiny ľudí to funguje.
No a zvukové sa dejú dosť často presne tak ako to už hej-rup napísal.

PEACEandLOVE
Prdelac
jako huleni tomu, ze neco slysis urcite dopomuze a pak je ta fantazie rozvinutejsi, protoze mozek jede diky tomu na plne obratky

horsi je, ze ja uz slysim ten mobil (tu melodii) i kdyz jsem v bdelem stavu a to ho ani nenosim moc u sebe. Fakt tyhle veci nejsou pro mne.
berrea
vizualizace je rozhodně posílená, ale s opravdovejma halucinogenama je to (při normálnim dávkování) nesrovnatelný...
kouba
me prijde ze hulení vyvolava flesh back z houbóvých a lsd vyletu ... a vsechny ostatni opl tomu prispivaji az kdyz jsem zkusil, tak jsem zacal mivat tyhle zminene halusky jak vizualní tak sluchove.
k/-\pr
dali sme s kamosem 2 skla skunku a sli na vlak,smrte svitilo slunicko,sedeli sem na lavicce a cekali na vlak kerej mel prijet asi za 20 minut,chvili jsme kecali a ja zacal pomalu cejtit jak se uplne vzdalaju z reality,strasne me piskalo v usich a cejtil jsem tlak na hlavu ze vsech stran,zacinal sem videt bez barev a spomalene,najednou sem nic neslysel a videl sem jak jenom takovou kruhovou vysec a to sedive a rozmazane,myslel sem ze skolabuju,ale v tom vidim jak prijizdi vlakj,vstal jsem a asi tak 5 metru jsem se motak jak vozralej,ale najednou to ze me spadlo a akorat me bolela hlava

a nebo se mi stalo ze sem zase s tim samim kamosem cekal na vlakaci a dali sme fajfku minuli urody,byly sme v nalade,dem do vlaku,ale vsude bylo vobsazeny,tak sem si jeste s asi 5 lidmy stpoupli do ulicky na konci vagonu a ja se vopiral vo zeleznou tYc na drzeni(jak je u dveri)
a koukal sem pred sebe na naky papiry na stene nalepeny a dal sem ze si ctu,a najednou me zacalo piskat v usich a zase tn tlak,a pak sem videl jak se me vobraz jenom zmensuje do takovyho malilinkatyhpo ctverecku a vokolo bylo cerno,neslo s tim nic delat
a co se stalo púotom,na to nevzpominam nejradej,trapas jak svina,
horni pulka tela me uplne vochrnula,zdal se me nakej sen jak se propadam,vlak zacal zastavovat a ja sem spadnou hlavou na bagl predemnou,kamos me rikal ze sem tam prej asi 10 sekund stalk vodpreven vo stenu vlaku a vo tu tyc a horni pulkuz tela sem mel svesenou volne dolu a vysel sem tam jak hardovej panak
a kdyz to skoncilo tak sem byl zase uplne f pohode

nevim jesi se me to stava kvuli tomu ze mam jakozto sporotovec nizkej tlak,ale asi jo,pac jinak si to vysvetlit nedovedu
Včera jsem byl zkontrolovat pole. Opodál tak sto metrů byl někdo se pserm. Zrychlil jsem krok, abych se vyhnul zbytečný konfrontaci. Chlápek měl čokla na volno a ten se najednou utrhl jak z řetězu a přímo přes těch pár desítek metrů si to míří ke mne. Jelikož psí povahu znám dost dobře, tak jsem se choval vyhuleně - přirozeně. Jako když jste sluníčkový a sbíráte petrklíče. Když už byl u mne, tak znejistěl a hned se vrátil k pánovi. Jenže když se pániček ztratil za obzorem, tak vystartoval znova a tentokrát už byl evedidentně nasranej a že si dá mojí nohavici. Jediný na čem v tu chvíli bylo založeno mý sebevědomí, byl kapesní nůž. No flegmatismus z nčiho nic vyprchal a já se začal bát, a to byla chyba, protože to vycejtil. Tak jsem se tak nasral, odjistil nožík a jak pavián na něj zakřičel. Stáhnul ocas a už se nevrátil. Ten pes malej zrovna nebyl, typoval jsem to na křížence chrta a něčeho rostlejšího. Minulý týden jsem měl s sebou vidle a zrovna jsem si říkal, jak by se mi dnes hodily.
do_0b
taky pridam trosku do mlyna ...

To jsme jednou s kamosem ke konci roku po skole/asi kolem 11:30/ davali asi 20m u takove brany sklo a kdyz si kamos uz daval posledniho boucha ja si zrovna vytahoval cigo tak jsem se otocil a zastavilo vedle nas policejni auto a v nem 4 policajti a my 2 uplne zhuleni co ted tak jsme jenom stali a nechapali kamos nenapdne nejak vyfoukl dym a jeden policajt vytahl hlavu z auta a presne rekl kamosovi "Hej mladej to musis drzet dyl to pak ma lepsi ucinky" zastrcil hlavu z5 do auta, ti dalsi 3 policajti uvnitr se zacali smat a odjeli :D .... uplne silenost ale :D
Pflusik
S policií mám taky jeden čerstvej zážitek. Stáli sme takhle už v notně povznesený náladě v parku když v tom se objevilo policejní auto, jak sem chytl schýzu tak sem to hulení co sem měl u sebe rači švihl na zem kde sme měli položený kola. Řikám si, prohledávat nás stejně nemůžou, ale v tý chvíli sem si jistej bejt nemoh. Tak přijeli, vzali si občanky a prohledali nás :D Asi bylo lepší držet hubu s kecama typu.. na to nemáte právo, protože pak by nejspíš jen nepřehlídli fakt, že sme jeli na kolech s akloholem v krvi, nemáme na nich žádný povinný vybavení atd. zkrátka kdybysme je nasrali, mohli by nám to pěkně zpočítat a tak sme jen stáli a blbě se culili. Nejhorší bylo, že oni u nás evidentně tu trávu hledali, dívali se nám i do pytlíků z tabákem, prej ,,žádná tráva? to se mi nějak nezdá" Nejhorší bylo když se začli procházet s baterkou kolem místa, kde sem švihl to hulení (byla už tma), to byl asi ten moment, kdy už sem i začal mít nahnáno, ale naštěstí nenašli nic a odjeli :D
k/-\pr
:D taky pridam neco s policii,byly sme na intru,ja a dalsi 3 kamosi,byla us tma a byly sme dost zhuleny a jeden kamos zacal delat bordel v tom smyslu ze kejval s lavickou v altanku a dalko to strasne jrachot a nakonec ji prevrhnuj,tak sme to zabalili a vodeli,ale asi tak po 10 metrech se vynoril ze tmy nejakej chlap s takovym ratlikem a ze at tady pockame,ze zavola polici ze se to bude resit,poskozovcani majetku atd...sme cekali asi pul hodiny na policii a ja mel u sebe travu a dostal sem scvhyzu a dal sem ze se du vychcat a zahodil sem gitku za strom asi tak 5 metru od policajtu,kdyby na me v tu chvili koukali,tak by to proste museli videt,ale asi se nastesti nekoukali a tak akorat chteli vobcanky,ja ji samozrejme nemel,alke vyecali sme se z toho,ze sme videli nekoho jak vodchazel atd....ale je videt ze je policie uplne na hovno,akorat schyzuje,hovno dela,hovno resi
Sixtyklada
Jednou jsem se vecer strasne zhulil na chalupe, tak sem si rek ze si uvarim caj. jenze jakmile sem dal konvici na spiralu vyhodil sem pojistky vsechno zhaslo a trvalo mi asi pul hodiny nez sem nasel cestu ven z vlastniho baraku
Tak mě se stalo něco podobného jako kaprovi tady. 5 dní sem nehulil, bylo vedro já ujakožto nepiju alkohol tak sem měl jedno pivo, dal jsem si asi 10 prasku nejakeho skunku, byl jsem v pohodě. Sednu si na lavičku začalo mi pískat v uších až sem přestal slyšet úplně, potom strašný nálezd tlaků do hlavy až sem přestal vidět, viděl jsem jen zrnění před očima. Trvalo to asi 10 minut a ustalo to a za chvíli zase tlaky do hlavy a nájezd jak cyp. Poté co sem vstal z lavičky to konečně nějak odeznělo, ale půl hodiny po tom jsem ještě viděl žlutě.Nikdy se mi to ještě nestalo a to hulím každý den. Je to fakt humus nepřál bych to někomu zažít. Ještě, že se mi to stalo na lavičce mezi kamarády nevim co bych dělal kdyby se mi to stalo třeba za volantem nebo kdekoliv jinde:D To by bylo už v piči potom....takže asi tak jedem můj brutální zážitek po hulení...:frog:
Smokey Mech
dneska se mi stala taková sranda, že sem silnici přeplávával místo přecházel a po přechodu jsem se brodil.... síla
Bufik
Můj nejbrutálnější zážitek byl když jsem se zduněl u moře v takovým jakoby lese. Začal jsem bejt paranoickej že v tom lese něco je a to něco mně chce sežrat proto jsem cupital asi pět metrů před kámošema aby to nejdřív sežralo je :D Pokračovalo to když jsem přišel na pokoj už docela v klidu kámoš hrál na PSPčku GTAčko a když střílel přišlo mi to jako když hraje nějaký brutální tekno. Trošku jsem se prospal a když jsem se vzbudil šel njsem k moři, ale ještě jsem cejtil že to v sobě mám a stromy baráky a všechny mi přišly jako ty kulisy v o2 jakoby do nich stačilo jen cvrnknout a skácely by se. Docela super pocit :)
easyrider
Ja bych taky neco cerstveho mel:)

to ja jsem byl u kamose, hulili jsme nekdy v 8, valili jsme si krute, pak jsme sli v 11 na zastavku si zahulit znovu, jelikoz mega stavy odchazeli.. nahodili jsme se nejvic a museli jsme utikat vysmati zpet dom udelat pizzee... no a pak drumy a filmy.. a jak jsme sli spat (asi o pul treti) tak ja ze sakra nemam budik - bo sem potreboval stavat v 11 a tak jsem ten mobil hledali po baraku a nikde nebyl.. a my ze deme se podivat na zastavku.. a tam na lavicce si lezi mobil a vedle neho pulgramu travy jeste:-D ani nechcu vedet jak jsme museli byt moc kdyz jsme to tam zapomneli:-D :):):) a z te zastavkyjsme sli k nim dom jak sme se vraceli zhuleni v tech 11 a kamos rozl a otevrel dvere.. a tam bylo uplne moc vypinacu a ja sem chtel jeste dalsi, vice svetla tak sem naky zmackl a uplne zacal vyhravat zvonek asi pul minuty:-D a jeho rodice spali:-D:-D taky sranda:-D
radofun :-)
Mne sa stala vec(prihoda) tesne pred zahulom, co mi privodila absolutne nepopisatelne stavy. Skusim to nejako priblizit. Bol som na dovolenke a chystali sme sa k moru. Baby boli prec, tak vravim dam si racha aspon bude den este slnecnejsi (36 stupnov v tieni). Vsetko si pekne nechystam dopredu (plavky, ...), vsak to poznate, potom by som mohol toho vela zabudnut :leaf: Tesne pred tym pride kamarat a chcel sa o niecom rozpravat. Vravim v poho. A z neho prave vypadne, ze sa buchol do jednej babeny, s ktorou som sa dal ja dokopy (ale to je zas iny pribeh). Proste telenovela na zivo. Radsej som si pribalil travy a kym som vstrebal toto info uz som si zahulil. To, co mi potom behalo hlavou, sa proste neda opisat (len zazit). Nejako som to vyriesil a siel som na plaz. Uz aj tak som bol uplne v pici, tak preco nie. Ale chyba, na slnku sa nedalo vydrzat, mal som pocit, ze na mna svieta 4 slnka. Tak som sa siel schladit do vody. Asi by som mal spomenut, ze neviem plavat (len tak minimalne co ma ucil kamarat minulu dovolenku, tiez cela dovca vyhulena :rasta: ). Pridem do vody, oclapkam sa a za chvilu ... sa preberiem niekolko metrov od brehu ako lezim na vode a uzivam si vlnky. Zrazu proste precitnem a zistim ze plavanie je neskutocne jednoduche :cox: Odvtedy viem aspon trocha plavat :winner:
FidoBMX
cau prominte ze to pisu zrovna sem ale du poprvy hulit a bojim se toho ze me bude z toho blbe budu blit a ze si to zkazim!!!
kouba
nekoumej nad tím ... a prijmi to, tak jak to prijde. (pak smaznu )
DanekRider
citace:
Původní příspěvek od FidoBMX
cau prominte ze to pisu zrovna sem ale du poprvy hulit a bojim se toho ze me bude z toho blbe budu blit a ze si to zkazim!!!

Kámo jdeš hulit ,ne ze ožrat do něma nebo se nitrožilně zfetovat.
[)@W3
no to me se jednou stalo kdyz sem mel behem 2 hodin asi 3tí brcko ve 2ch lidech xD ze sme tam pak pustili na mobilu naky techno a ja do toho normalne zacal beatboxovat a vubec sem to nevnimal pak sme kousek poposli k vobchodu a ja prej zacal zase beatboxovat a tancovat pred lidma u toho wobchodaku no totalne v pici sem to vubec nevnimal a vsichni se mi tlemili jak cip......=D
Sweet
Nedávno jsme se venku vyhulili s kámošema..no krásn stavy..byli jsme na nějakejch houpačkách a tak..pohoda..pak najednou všichni že jdou domů..no já hned strašnou schízu že takhle zhulenej domu nemůžu..no stejně všichni nakonec šli a tak jsem doprovázel jednoho týpka domů..po cestě pořád schíza..ze všeho..a tak jsme šli pohoda klídek..a najednou před náma městský s nějakym kolařem..no ja jsem se otočil a šel pryč..týpek za mnou,že co dělám a tak...no nakonec jsme se vrátili a šli kolem nich..šílenej zážitek..každou vteřinu jsem čekal kdy si nás zavolaj..nakonec v pohodě..doprovodil jsem kámoše on mi potom ještě dal něco k pití rozloučili jsme se a já vyrazil domů..byla už dost tma a jak tak jdu tak najednou za mnou nějaký lidi..no schíza se pořád stupňovala...když jsem se otočil tak jsem zjistil že jsou to nějaký 2 skini..ale neměli kanady nebo tak..šli naprosto identickym krokem..oba ruce v kapsách stejnej krok a šli dost rychle za mnou..myslel jsem že mě dojdou a přepadnou nebo tak něco..hlavou se mi honily samý takovýhle myšlenky..takhle to bylo asi 5 minut..oni čím dál blíž ale naštěstí předemnou pak nějaká paní se psem..tak jsem zpomalil jako že před ní mě snad nic neudělaj..oni šli dál a kecali o nějakym fotbale..v ten moment jsem už byl v klidu..schíza ta tam...no domů jsem došel v pořádku..nikdo nic nepoznal..chvilku jsem hrál a pak šel spát..usínal jsem a věděl že 2. den je škola a že musim vstát brzo abych to ráno všechno stihnul..usnul jsem dost rychle...pamatuju si pak že jsem se v noci probudil..tak nějak v domnění že je ráno a normálně v trenkách a triku (tak jak spim) jsem vyšel z bytu dokonce i bez bot,sjel dolů do přízemí vejtahem a až tam u vchodu do baráku jsem se probral..hrůza..vyjel jsem zase nahoru a před bytem jsem si sednul na botník a přemejšlel jestli zazvonim aby mi někdo otevřel nebo co..a až pak jsem si všimnul že jsem za sebou nezavřel dveře...tak jsem zase vešel (ted uz jsem zavrel) a šel do postele..po ceste se me jeste tata ptal kde jsem byl tak jsem mu rekl že na záchodě a pohoda..ještě dneska na noc zamykám byt...tohle už bych zažít nechtěl..

P.S.: jestli někde chybí diakritika a nebo jsou někde chyby tak se omlouvám..jsem už dost unavenej

EDIT: ještě jsem si vzpoměl když mě a pár kámošům jeden borec v baru vyprávěl,že jeho děda má nějakej veterán (hodně starý auto)..no a že ho jednou vzal s sebou na projížďku..prej paráda..on pěkně vyhulenej..příroda ubíhala..a najednou kopec..tak jedou dál a auto je čím dál pomalejší..no nakonec to neutáhlo a museli do kopce couvat..prej už jenom ty pohledy lidí co je předjížděli stáli za to..no a co čert nechtěl - policajti...zastavili je a začli se s nima hádat že jedou v protisměru :D :D :D no nakonec je prej pustili..ale když nám to vyprávěl tak jsme umírali smíchy...
jednou koncem září,holky v plnym květu...v sobotu u nás byla v hospodě diskotéka,tak jsme s kámošema natrhali igelitku listí a udělali milk a bramboráky na konopnym oleji:teef:tak jsem tam dva bramboráčky šoupnul a zapil lůčkem mlíčka...jdu dovnitř...a koukám,ona tam je i máti:frog:sednu si ke stlu,dávám pivo a čekám až to najede....do hodiny se mně začínají míchat barvy a začínám tak nějak ztrácet zvuk kolem sebe...jenže v tu chvíli začali hrát pomalý sračky a máti přišla at si jdu s ní zatančit:D:Dřikám to asi nepujde..a ona nekecej a pojd..tak jsem šel..pul minuty jsme se točili do kola a já spadnul...vyšla se mnou ven,zmrdala mě..:Dno a já byl tak na kaši,že ona stála metr přede mnou a já ji skoro neslyšel..hrozně potichu..:)no...tak jsem to pul hodiny rozdejchával a pak šel znova dovnitř..a to už jsem zmáknul.
M.a.a.x.
udělal jsem závěrečky a du si na úřad vyřídit řidičák, nevim proč, ale joint co jsem předtim měl mi docela dost naložil. Došel jsem na úřad a hledal kam jít, omylem jsem se dostal do dvou místností z kterých jsem rychle odešel, páč to byli stavební úřady nebo co, pak jsem se doptal někoho a prej, že jsem uplně na špatnym úřadě, tak celkem zmatenej du zpátky, bavim se s kámošem, otevírám vchodový dvěře a najedou kancelář vstoupim jako nic a najednou si uvědomim kde sem, vstoupil jsem do nějakýho kanclu, tam sedí sekretářka čumí na mě jak na idiota já uplně šok kde jsem, vyběh jsem okamžitě zmateně ven, rychle zabouch dveře, začal jsem opět utíkat jinym směrem kámoš zařval ať du tudy a dostal jsem se ven, od úřadu jsme museli kus utýct, kámoš se moh udusit smíchy já jsem se z toho musel chvilku vzpamatovat ...
JakuPIC
Jednou byl u mího bratrance privát kam jsem byl pozván a rozhod jsem se tam i přespat.Přišlo tam celkem dost lidí ale furt tam chyběla hlavní věc...léčívá bylina:-)Měli jsem jen zbytky na dva malí špečíky.Tak jsme zavolali kámošovi jestli nechce přiject na privát.Umotali jsem malího špekčíčíčka aby jsem mohli pozvat toho kámoše asi po půl hodině čekání konečně dorazil.Přitáhnul sebou jedničku a hned nás pozval na bong dali jsme bong a pozvali jsem ho na brko.Potom tak po 20 minutách začal motat pořádnýho zabijáka a opět nás pozval.Po dohulení jsem si uvědomil že jsme dali tři brka a každej kotlíček bongu.Můj mozek byl uplně v komatu a skérko bylo zrovna i s výtuhem po půl hodině smání přišel hroznej výtuh.Lehnul jsem si na gauč a všichni jsme začali koukat na tv už ani nevim na co.Dokázal jsem tu televizi sledovat tak 5 minut a najednou mi začali padat víka a začal jsem se hrozně potit.Lilo ze mě jak z konve.Uplně celí tělo mi hočelo a cejtil jsem jak mám uplně všechno mokrý ale už jsem z částli spal.Do půl minuty jsem usnul a probudil se prej asi za 10minut.Vstal jsem a koukám že jsem uplně mokrej a hroozně jsem smrdel po skérkách.Byl to druhej nehorší stav po hulení jen první nejhorší někdy příště:-P
RTW
To my byli kdysi ve Vídni na výlete se střední.Pak byl rozchod,tak jsme šli do parku.Tam jsme se s kámošem zakecali s nějakým holandanem a rakušankama.Týpos ubalil něco ze své vlasti.V poho jsem seděli na lavce a vedle nás starší pár důchodců krmil holuby.Měl jsem bes haluz,že to krmivo háží naschvál ke mě,vždycky z houfu přiletěla vrána ke mě tak na 20cm zaskřékala a odletěla a pak přiletěla další a další.Já vyletěl z lavky a začal křičet nadávat jim co to dělají atak.

Jedna stěch rakušanek si dala morfium,byla ůplně v číči,kecala s nama,jak seděla na lavce,tak jí začala padat hlava až ke špičkám noh.Pak se zatřepala a vše se tak 10 opakovalo.By mě zajímalo,co ji na tom rauši baví.Pak jsme bloudili po vídni a jeli domů.Supr výlet :-D
black481
To Jaaaa som mal taky zazitok bol som na mojom starom byt v starom meste kde sme pred tym byvali a v tom byte nebylo takmer nic len koberce jedna obivacia skrina, gauc dve kresla kuchnska linka a manzelska postel ale proste ziadne veci nic hole steny len diery zostali vnich no tak sme sa orzhodli ze tam spravime poriadny mejdan pridem otvorim dvere elektrika nejde DPC sivravim tak nic rozbhneme to bez hudby posadali sme na gauc a do kresiel okolo stolu vyvalili ten nenormalny PYTEL z makakom, vona sa rozplynula do celeho bytu a uz to zacalo vany plna vody, flaska a varilo sa no ako nahle sme sa dokurili 10-15 min a ja som sa NEPRICETNY zavrel do skrinky ktora je mensia ako moj grow box, a prezil som najsilnejsi zazitok z celej mojej historie hulenia. Predieral so msa dzunglov pomedzi liany a rozne rastliny mokre a zrezu som nasiel mojich kamaratov presne ako sedeli na tom gauci len v tej ULTRA SUPER MASTER VIDINE som ich videl ako sedia na takej "cistinke" na sutroch a davaju praska, setci mali dredy a ja osm citil ze som v riadnej ***** a v tom momente som sa vyvalil zo skrinky a pozeram na kamarata dava beat box do zrkadla a este ponom nadava. Chcete vediet ako to skoncilo kamarat vyskocil z otvoreneho okna za "MOTILOM" vytkol si clenok no prisla ponho aj tak zachranka .....SETKO DOBRE SKONCILO no na byte sme vzuivote uz neboli mame strach ze tam strasi alebo to na zhulenych divne vplyva!
S kámošem jsme jeli na brko, on řídil a když jsme byli v půli cesty, tak najednou odněkudsi začaly vycházet divný zvuky. Tak že zkontrolujeme motor. Kema otevře kapotu a z motoru vyskočí kočka. Prej ji honil dva dny před tím pes a tak se schovala pod auta a pak vlezla dovnitř. No zajímavej pocit.
No, tož taky přidám svou trošku do mlýna. ;) Toto léto jsme docela pravidelně hulívali na jednom kopci, kde je taková rozhledna, ze které jde vidět celé naše město a hory kolem - nádhera. Chodili jsme tam vždycky večer za tmy, aby nás tam nikdo známý neviděl. Jednou jsme tam přišli, sedli na lavičku, zahulili a začal být takový dobrý stav - pozorovali jsme mraky a úplně nechápali. Najednou jsme viděli dole v lese srnku, bylo ještě šero, tož jsme na ní začali různě volat a kámoš na ní začal štěkat. Řvali jsme tam do údolí asi dvě minuty a najednou se v křoví vedle nás ozvalo chrastění a něco jako vrčení psa. Tož jsme si prvně mysleli, že se nám to jen zdálo, ale ono se to ozvalo podruhé, znělo to fakt drsně. Tož jsme úplně vyschízovaní utíkali dolů do města (je to docela daleko, z té rozhledny tak 25 minut chůze). Asi po 5 minutách běhu jsme si odpočinuli na druhé rozhledně, která je cestou. Tam jsme to pořád probírali, co to mohlo být a najednou jsme na zábradlí uviděli urvaný řemen a obojek. Tož jsme dostali další drsnou schízu, že nás honí pes a sprintovali jsme dolů. No, doteď nevím, co ten zvuk byl, ale myslím, že se asi tím našim štěkáním nějaký pes splašil a utíkal za námi.
jufik
Dneska ...
je fajne po praci, jdu na tramvajku domu , po ceste si dam takove male sklicko ,aby me prestaly bolet nohy a aby se mi tak nejak fajne jelo domu ... jedu tramvajkou . Naproti me sedi 2 cigani jednomu se zacnu smat do ksichtu (zhulenej) , ten cigan nerozchodil muj smich a zacal se smat taky :D pak sme toho nechali a pokracovali v jizde tramvaji.Jedu si tak fajne dal , pekne pocasi (to slunko vypadalo silene:)).Nahle nastoupi muz, vypada skoro jako bezdomovec ,ale udrzovany.Podivame se , otocime pohled jinam , zase setkavame sve pohledy (ja se porad tak usmival celou cestu ,jen podotykam voc tu pude ),otacime zrak jinam , za chvili se opet nase oci setkaji a on : MRKNE na me ... zacnu se smat :D mijime sve pohledy .Za chvili se opet podivame na sebe (on spis porad na me cumel) a jazykem sjizdi na stenu pusy a predstavuje jakoby pyj narazel do pusy .... tak jsem zakyval hlavou ze ne ,nechci .A dival sem se jinam , on pak normalne vystoupil,v te chvili me to ani nijak neprekvapilo/nenormalni:D tedkom bych ho poslal nekam ...
Pflusik
Vdneska v 6 ráno sem na kalbě přišel na hajzl a tam stojí kamoš na štflích a chčije z nich do pisoáru :D:D:D
S/T/O/R/M
Předem tohohle příspěvku se omlouvám za případný chyby a radím všem kteří ho budou číst aby nehulili na brigádách a obzvlášt kdy děláte na stavbě a řežete s flexitkou to je něco jako rozbruška ale větší o dost.
Takže můj příběch se odehrává o prázdninách na stavební brigádě no prostě na rekonstrukci jednoho nejmenovaného domu v nejmenovaném městě ale přejdu rovnou k věci mněli jsme první přestávku na svačinu,já jsem dělal ve 2.patře a kamarád ve sklepě v těch parnech to mněl on lepší a jelikož mi bylo po těch hodinách trvdé práce docela velké teplo rozhodl jsem že svačit budem ve sklepě tak jsme posvačili byli jsme tam ještě s jedním zedníkem kterého jsme moc neznali a s mistrem stavby no mistr po svadčině odjel si něco zařídit a zedník si šel na férovku do hospůdky na jedno točený no tk jsem vytáhl skleněnku nabil slechtice a strelil ho do plic kdyz jsem kamaradoj nabíd jen si trošku potáh takže jsem musel pokračovat sám no po 16 velkých prdech sem se cítil tak trošku pomotaně v tom přišel mistr a řekl mi že mám jít nahoru vyříznout otvor do zdi pro trubky na vodu no jesi znáte vodo instalatéry víte o čem mluvím pro ně je nejlepší dům postavit říct jim kde co bude a znova ho zbourat :Dno ta cesta po žebřících nahoru nebyla vúbec lehká obzvlášt když sebou nesete flexitku která má asi kolem 5-10kg.
No tak jsem teda šel dostal jsem flexitu s diamantovým kotoučem ale jinak žadnou ochranu jako třeba respirátor nebo ochr.brýle no ale když mistr řekne tak se musí makat tak jsem začal řezat no malá mýstnost žádný okno suchý tvárnice z toho materiálu se syce dobře řeže a je lehký ale za to práší jak prase :D.Po chvilce zerání jsem zjistil že nic nevidím a nejak jsem nemohl dýchat opatrne jsem teda položil onen nástroj a příčinu prášení,vybehl jsem do další mistnosti kde ještě nebyli okna ale otvory pro ně ano sotva jsem se nadechl cítil jsem jak začínám strácet vědomý no v ty době mně nenaopadlo nic jinyho než se snažit to rozchodit a pít hodně tekutiny asi 15-20min jsem chodil a pyl vodu nastěstí se mnou nikdo nebyl takže my nekdo nemohl nic říct jako třeba co dělám.Když jsem to rozchodil šel jsem řezat dál ale tentokrát mně už napadlo to trošku polít vodou no zjistil jsem že to skoro vůbec nepomohlo ale co uříznout se to musí šel tedy za mistrem jesi by aspoň nemněl nejáké brýle protože to hrozně práší s přísným pohledem mi podal trošku rozbité sluneční brýle ale co musí to stačit no po řezání s nimi jsem došel zjištění že sice nepomáhaji jako respirátor ale aspon mi nelétají odstěpky materiálu do očí ale řezat se stejně dalo jen na za držení dechu takže to moc rychle nešlo zvlášť když jsem musel na každý nádech pomalu položit flexitku a vyběhnout do již zmíněné mistnosti no po asi hodině řezání jsem pořád nebyl hotov tak jsem zavolal kamaráda ze sklepa nasadil mu brýle dal do ruky flextku a se slovi že už nemůžu jsem si šel sednout a napít,nebyl jsem však ani na puli cesty do one mistnosti když jsem uslyšel kamaráda jak volá :Si děláš prdel ne kde mněla ta díra vůbec bejt ?
mněl jsem to sice orýsované ale v tom prachu se ryska asi musela stratit nebo jsem si jak jsem byl zhu..nej neuvědomil kde mám řezat k tomu se přikláním spíš. Se smíchem mně chytil za ruku a vedl do mistnosti kde jsem řezal při pohledu na své dílo jsem vybuchl smíchy stejně jako kamarád smali jsme se ještě příští den důvod našeho smání byl že ryska sice byla vidět ale já řezal s menší výchilkou a bylo 15cm +/-1-2mm no tak čára šikmá ohlá větev kytky s velkou palicí tak jsem to nejak zacpal aby to nebylo moc vydět na první pohled a kamarád to doříz ikdyž skoro stejným stylem jako já dopadlo to docela dobře pro mně stavby mistr si toho nějak moc nevšiml aspoň ne ten dem druhy den ráno když jsem přišel ráno do práce nechal si mně zavolat jestli jsem náhodou včera nekouřil mary..anu no vykecal jsem se stylem že bych nikdy při práci nehulil :D.No do skončení pracovního poměru jsem si už v práci nezahulil :D.
Ps:Možná přidám foto řezu jesi ho kamarád ještě má :D .
Blackout
Bol piatok. S kamosom sme sa rozhodli, ze si oddychneme po tazkom tyzdni a trosku zahulime :). Nasli sme si pekne miesto za sidliskom, mali sme klasicke vodne bongo z dvoch flias. Isiel som prvy, natiahol som plnu 1,5l flasu poriadne husteho dymu, vydychol som a na supu som to potiahol. Citil som, ako sa mi vsetok ten dym dostava do pluc, srdce zacalo rychlejsie bit. Stale som mal zadrzany dych, chcel som vydrzat co najdlhsie (co asi nebol az taky dobry napad). Ked mi dosiel dych, tak som to skusil vyfuknut, ale tak som sa rozkaslal ako este nikdy. Kasel neslo proste vobec zastavit, mohol som sa nadychnut, ale vydychnut absolutne nie. Kaslal som asi 5 minut vkuse, zacinalo mi byt zle... Pomyslel som si na slova mojho kamosa, ktory mi po tom ako si poobzeral ten matros co pojdeme hulit povedal: "ty vole, sak toto je tvrde jak kamen, z toho si das jeden sluk a budes mat dost". Pri jeho slovach som sa len v duchu pousmial, no netusil som ze bude mat uplnu pravdu. Kaslanie uz pomaly prestavalo, no bolo mi coraz horsie. Lahol som si na zem. Nad sebou som videl len stoziar vysokeho napatia a skaredu sedu oblohu. Kamarat sa na mne len uchechtaval a volal ma nech mu pomozem natiahnut jednu flasu aj prenho. To vsak neprichadzalo do uvahy, ledva som tam lezal a uz zacinali stavy. Kamos nieco hovoril, no vobec som ho nevnimal, namiesto toho som uplne detailne pocul vlak, ktory isiel cca kilometer od nas, ako keby som bol pri kolajniciach. Stavy sa zhorsovali a zhorsovali, zacali sa mi vseliake divne predstavy a neprijemne halucinacie, ako nocne mory. Nakoniec som uplne stratil kontakt s realitou, uviazol som v jednej divnej predstave, ktora sa opakovala stale dokola (tazko sa to opisuje, ale nikomu ten stav nezelam). Myslel som si, ze bud som umrel a ze sa to bude opakovat uz naveky, alebo ze mi uplne preplo a ze ostanem na psychyatrii alebo co... Okrem toho som vnimal len moje srdce, ktore bilo tak rychlo, ze som uz cakal kedy pukne, alebo kedy dostanem infarkt. Neviem urcit ako dlho som bol v tomto stave, ani co sa dialo okolo mna. Ked som sa z toho dostal a zacal som trochu vnimat realitu, tak sa mi zase opakovali scenky z reality stale dokola, kamos sa ma nieco opytal, potom zas to iste, zachvilu zas a zas... stale dokola. Bolo to strasne. Chcel som sa uz z toho dostat, tak som si sadol a zatriasol hlavou, potom som sa postavil a snazil som sa trochu sa prebrat. Na stastie to trochu zabralo, pytal som sa kamosa co sa dialo. Povedal mi nieco v tom zmysle, ze som vobec nereagoval na nic, tak si dal sam nejaky ten sluk, no nie taky silny ako som si dal ja, ked videl co to so mnou spravilo. V tom som si uvedomil, aky mam strasny susak. Hrozne som potreboval nieco pit, no nic sme nemali tak sme si isli nieco kupit. Po ceste som zistoval ze uz dost dlho mam deja vu, vedel som co sa stane, mal som pocit ze uz som to niekedy zazil. Hlavou mi prudili neskutocne teorie, ze v skutocnosti som umrel, no vratil som sa nejak nejak v case a zijem ten zivot znova a podobne hovadiny :D. Do tvare mi vial vanok, ale nebol to obycajny vanok... Nebol to celistvy prud vetra ale mnoho, ako keby malych lucov vetra (ako lasery) ktore boli ochladzujuce a prijemne, chodil som velmi lahko a volne... miesali sa vo mne tieto dobre pocity no este stale mi bolo zle a potreboval som nieco pit. Celu cestu si nepamatam, pamatam si len niekolko usekov z nej. Pamatam si ako sme dosli do obchodu, isiel som popredu, obzrel som sa na kamosa a zrazu som si spomenul ako sa mi raz snivalo ze sme presne takto isli a on stupil do prepravky s kyslou kapustou. Presne to iste sa v zapeti stalo, no vtedy mi to pripadalo normalne :). Dalsia vec co som vnimal bolo ako vyberame pitie, dalsia vec bol pohlad predavacky pri pulte, divne na mna kukla (asi pre to ze som mal oci ako japonsky zvarac) no bolo mi to jedno. Dalej som vnimal ako som niekde inde na sidlisku cca o kilometer dalej, jem venceky, kamos ma foti... zistujem ze ideme naproti nejakym dalsim kamosom. Dalsia vec co vnimam je dalsie deja vu, ked vidim kamosov (medzi tym sme presli cca 2km). Hrozne sa na mne smeju, az teraz si uvedomujem ake mam oci. Niekam kracame, zacina mi byt zase zle, sedim na lavicke s kapucnou na hlave, nereagujem skoro na nic... Po chvili ma odprevadzaju domov, dalsia vec co vnimam je to, jak ich zdravim pri mojom vchode, otvaram dvere do bytu, zaliezam do postele. Zobudzam sa priblizne o 4 hodiny, uz mi je lepsie, oci este trochu cervene, stale citim stavy... Dalsie rano uz bolo na stastie vsetko OK :)
Rainbow
Ja mam ranec zazitku tak vam reknu nejaky ty nejlepsi....

zazitek se odehral v zime,,,strasna zima a s kamaradama stojim na zastavce a jedem domu mestkou,,,vsichni se mi slozili na busa ,sami drobny hruza des bes,,,,ja ranec zmastenej,zima jako svine a ja nervozni jak dam ridicovi ty penize,,,,celou dobu nez prijel autobus tak sem klepal kosu a soustredil se na penize,abych je nevysypal,,,bylo to hodne drobaku a ja si je nadherne slozil vruce abych mu je dal nejrychlejs a aby mi nevypadli,,,,autobus prijel a ja du jako posledni,,,,,,celej muj mozek soustredim na ty penize abych to nevysypal,,,,to byste neveril ja se tak soustredil ze sem telem naboural do dveri autobus a skoro sem vysypal drobny,,,strasne moc sem si oddych a lek proste nejvetsi schyza s dobrym pocitem nastupuju do autobusu a zrovna posledni schod a ja zakopnul a vysypal penize xDDD nepreju to nikomu zazit
to my sme s kamosema(3) jednou ubalili v sobotu 5g bago do nekonecnyho papirku (byl to nebezpecnej model) a kdyz sme dohulili staveli nas mestky benga prej jestli mame u sebe obcanky a samozdrejme sme je meli vsichni doma jak jinak tak pojedte s nama na stanici ,,,docela prdel rezali sme se tomu fyzlovi za kompem co zapisoval ze sme byli bez obcanek (proste oprus) pak sem vysli ven sli sme na speka a rechtali se tomu jaky sou ty fizlove svine
Jack_Herer
Co se mi stalo dnes dopoledne... :) Jsem tu na fóru někomu odpověděl na otázku, už zhulený pochopitelně. Pak jsem shodil na lištu okno internetového prohlížeče a normálně jsem pokračoval v hulení. Po asi 10 minutách tak koumám, proč mi pořád nepřichází žádná SMSka od toho borce, kterého jsem svou odpovědí určitě dojebal a bude na ni tím pádem chtít nějak reagovat? A od té doby jsem pořád čekal, kdy mi konečně dojde od toho borce nějaká odpověď. To že jsem mu žádnou SMSku neposílal a že tedy celou dobu čekám úplně zbytečně, jsem zjistil až ve chvíli, kdy jsem projížděl přijaté SMSky a marně hledal tu od něho, abych mu mohl napsat, ať pohne s odpovědí. :D
BoBoR
ja som videl satana :girldevil /v skutocnosti kus dreva/...bol velky ako nejaky veeelky byk a skaredo sa na mna pozeral...vkuse som o nom rozpraval ze tam nejdem ze je tam satan az sa zacali aj kamarati nafajceny bat a tiez ho videli xD ...a potom sme videli v potruby lezat takeho krasneho ale aj strasidelneho bieleho vlciaka ako z filmou...nakoniec som zistil ze je to sneh xD ...a uplne nakoniec skoncil kamarat v rukach zakona :-/ ...rozhodol sa ze on v obchode platit nemusi tak si nieco ukradol xD ...este ze nezistili tu travu bo by som mal problemy ja...chlapec skoncil so zapisom a pokutou :) / tiez to pani predavacka mohla riesit aj bez fizlou.....
//a este kamarat ktory nefajcil nam robil naschval zle...zacal kricat ze ten vlciak bezi za nami a my sme sa strasne zlakli a asi pol kilaka sme odtial utekali v strasnom strachu ...toto + ten diabol bolo asi to najhustejsie co som ZATIAL zazil...ale v plane mam este zazit nieco hustejsie :grrr:
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od DieCatastrophe:
ja som raz šiel mestom a uvedomil som si že som antikrist. Uveril som v Satana a odvtedy nemám pochýb o živote. Fakt.

S tvym rasta podpisem???
Mozna bys mel prestat hulit, prospelo by ti to;)
nie je to snáď dosť surealistické? :D ako je pravda, ze v tomto brutus threade to mohol niekto zobrat vážne... ale prosím vás,,, :teef:

e: no nie, najhustejšie bolo ked som si dal vodné, a dobehlo 10 pankhartov a začali ma kopať a mlátiť, zopár zubov, tvár a nos.... a popri tom jak ma držali za ruky a za dredy, jeden ma udieral do tváre a další kopal do brucha, tak som sa pozeral na stenu čo bola oproti a rozmýšlal som nad flakom čo tam je, a nad človekom, čo tú stenu robil... bili ma dosť dlho, ale mne moc bolesť nevadí a rozmýšlal som pri tom nad stenou takže pohoda. Potom po čase, keď ma neprestali biť som rozmýšlal nad tým, že rozmýšlam nad stenou počas toho ako ma bijú a pomaly som odtiaľ odišiel. šiel som potom ku kamošovi s krvavou tvárou, vybitými zubami a úsmevom na tvári. :) :teef:

a čo vaše brutálne zážitky? keď tu čítam to kvantum všedných mamotávok nudí ma to k smrti
pankhart, parchant- nemanželské dieťa.
diectastrophe: slováci a jejich slang...můžeš nám prosím osvětlit co se rozumí pod slovem pankhart?
wolverin
Ramon - pankhart musi byt zname slovo aj v cechach :)
ked tak ale rozmyslam podobne tomu je snad...no neviem, potrat?? :D
...v pripade catastropy to boli kokoti , zjavne.
potom mi to tu premazte, diki
barbastell
citace:
Původní příspěvek od wolverin
Ramon - pankhart musi byt zname slovo aj v cechach :)
ked tak ale rozmyslam podobne tomu je snad...no neviem, potrat?? :D
...v pripade catastropy to boli kokoti , zjavne.
potom mi to tu premazte, diki

Na jasně, že je známé:) Akorát, že je to dnes psáno parchant;)
Zatoichi
K nejbrutánějším zážitkům to sice má daleko, ale stejně mám potřebu se o to podělit.
Nedostatek spánku + hulení je zlo!
Včerejší den sem začal tím, že sem vlezl oblečenej do vany, vylezl z ní, zapomněl že sem se chtěl koupat, vzal do ruky dva rohlíky k snídani, vlezl si zpátky do vany a omylem sem v ní to nebohé pečivo utopil.
Při sušení mé bujné kštice fénem jsem se málem odpravil elektrickým proudem a svou úžasnou anabázi sem dovršil asi desetiminutovým hledáním mp trosky ,abych vzápětí zjistil, že hudbu, kterou chci poslouchat mám v PC, kolem kterého sem se těch deset minut motal.
Chocholouška na mně... :)
Zuraxan
Nic extra, ale napíšu :)
Nepamatuju si už kolik jsme toho dali, ale při návratu domů, kdy už jsem otvíral dveře a pak šel kolem obýváku do svýho pokoje jsem viděl normálně rodiče jak koukaj na televizi takže jsem pozdravil, šel se převklíknout a následovně je jen ujistit že vše ok atd. jenže než jsem chtěl začít mluvit tak koukám v a obýváku zhasnuto, ticho televize vypnutá a nikdo tam není, protože už spali xD. Tak reálnej haluz jsem měl zatím jen jednou.
jednou sme se zmastili s kamoskou v parku....brco to bylo fakt dobre >D ..mno pak sme sly do Tesca na nejaky chlast ae ona mela chut na bramburky tak sme je tam hledali asi 1H nakonec sme je nasli a ona k tomu chtela este rajcky protlak bco...ten sme kupodivu hledali asi jen 30min xD ...nasli sme ho ...porad sme se smali jak ty nejvetsi pice upe dezorientovane a po prichodu k pokladne vzala toaletak a zacala valit do prodavacky zee prej je to pro me a take sracky...ja se zacal valit ze to ona se posrava a vbc sem nevedel =DDDDD....nakonec sem nejak zahadne vytahl mob. a vyfotil ji cos nechapu jak sem dokazal xD...po prichodu ven z tesca nas napadlo ze ten rajsky protlak je v pechovce a nema tu packu na otevreni..nehorazny vysmech sme chytli asi 10minutovej xDDD..nakonec sem snim mrdl o zem...otevreli bramburky a namaceli to do kaluze protlaku....po velice dobre svacince =DDD se ji chtelo chcat...bohuzel sem ji nepremluvil aby sla jen tak nekam (prej potrebovala papir =DDDD) nejednou sme zjistili ze sme ztratili nekde ten toaletak(fakt ukrutne rychle reflexi=DDD) tak sme sly...kousek od tama bydlel muj byvali kamos(jeste si snim bavim ae moc se nevidame)...zazvonim u neho po par letech...on ume caaau a my tam 2 stojime sjeti a rikam hej kamo ona potrebuje na zachod moze k vam???...on ze hmm no tak jo (trochu nastvany pac videl jak nam je)...tak kamoska uz skoro vkrocila knim,kdyz n ajednou vyletl od nich ten maly pejsek co ma cumak az v prdeli a chrochta....my se zacali tak nehorazne smat a ze je hnusnej rekla..on se urazil ptze sme se smali asi moc dlouho tak me rekl DI DO PICI a slahl z dverma..my se smali este vic =DDDD....nakonec to dobre dopadlo, vychcala se unich v klarce bo oc..ja tky....a sly sme spokojene dom THE END xDDDD
jednou sem si ubalil pred skolou...1vni hodina ubehla asi za 5min....vbc sem nevedel ae tos dobre..zamyslenej nad NICIM sem sel po chodbe a vlnila ze mi trochu podlaha...bylo to prijemny...sel sem se podivat co je na obed...cumel sem na nastenku asi 5min a vbc sem nevedel co vlastne ctu...nakonec zazvonilo byl sem tam ztuhlej a porad cumel jak kokot do nastenky...nastesti mi zadny ucitel nerkl at jdu do tridy(to by asi poznal)...sel sem houpave do satny...cimel do zarivek ktere se mi zacali tky vlnit...sedl si tam na okno a civel jak kkt...po dalsi H sem byl uz schopen docela normalnich studyjnich vysledku =DDDD..
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od palomiii
sem byl uz schopen docela normalnich studyjnich vysledku =DDDD..

To tam asi nemate moc narocny studium, co?:rolleyes:
to byla ironie heh....jinak chodim na gympl tak nevim mno...
Soul Rebel
citace:

To byla narazka na to std"Y"um heh... ja jinak nechodim na gympl a vim, mno
jj v poho.. ja to psal rychle vis co=D
Placebo
citace:

tak to budeš mít těžký u matury,kdy tě čeká ?
ivory
ahojte,

kdesi tu na groweri som sa dostal ku clankom o astralnom cestovani a vcelku ma to zaujalo. Ja osobne som mal nejaky zazitok podobny OBE na trave, ked som mal zhasnute, sedel pred kompom a cumel do vizualizacie pesnicky ktora mi akurat hrala. Na to som zavrel oci a nejakym sposombom som sa vystrel a necitil som ze sedim na stolicke, ked som rozpazil ruky mal som pocit ze volne padam nejakym priestorom, nieco jak vesmir, alebo ked si predstavite ten stary screensaver windowsacky taky "prelet vesmirom" alebo co.. a ked som sa do tej predstavy ponoril tak som tomu aj veril. O nieco neskor, vlastne ani neviem kedy, som mal pocit ze si vlastne telo vidim spoza chrbta- videl som siluetu cloveka (seba) a znova som bol vystrety jak pravitko. Teraz som mal pocit ze moja dusa alebo proste moje vedomie postupne vychadza hlavou z tela- najprv z noh, potom cez stehna az do trupu a ku hlave. Uz som bol skoro vonku, ale chytil som schyzu ze sa uz do svojho tela nemusim vratit a ktovie co bude potom. Tak som sa nejak dostal do svojho tela, otvoril oci a fical som na vizualizacii ktora mi prave bezala na obrazovke....

sorry, pisem to nejak narychlo, tak mi odpustite stylizaciu :D
palma
hulili sme cely den (euforiu:D) a kdyz sem se doplazil k veceru do busu ze pojedu dom tak sem byl tak vyplesklej ze nechapu jak sem mohl zaplatit ae budiz...pak sem si sel sem si jko sednou ae nejak sem vystoupil zadnima dverma a bus mi ujel......
Ono
:D
Bandita
mne sa tiez podobne stalo ako palme
sadol som do mhd zhuleny,no nebol som si isty ci sedim v spravneom buse tak som vystupil..ked som si vsimol ze to bol ten spravny,naudrzal som smiech....
CzechMan
Jednou takhle kámoš něco pořešil a myslel si jaká je to dobrota, že nás zhulí ani nebudeme chodit. Dali jsme si prda a čekali, ale nic nepřicházelo. Načež kámoš z ničeho nic začal boxovat a máchat kolem sebe rukama, kopat a řval: "To je uplně energický stav, energický stav!!!" Po chvilce jeho běsnění si lehl na batoh a usnul. No jo byl to uplně energický stav řečený zkopřovák. Dáš si prda a spíš :frog:
palma
rozbil sem 3 skla...moje,kamosovo, a nejake ae nvm ci bylo nazname...no tje jedno ..no proste brutalni ruce asi v 5ti minutach.. jestli sem pak hulili si uz nepamatuju ptze sem vypil celou 42jku skoro sam + 8piv a nejake skla sem mel....no brutalni ruce proste :teef::teef::teef:
drd
moj eprihod ase tyka obdobi maturit ....psali sme slohovku aby nas pripustili na maturu.tak sems i vybral tem a muj vzor....od mala mi sli slohovky jak cip ,akorat ta ucitelka byla strasna pi.. tak si tak pisu pisu....hlavne sem spalil par sklicek...pry na premysleni:D:D:Dno tak si tak pisu a cim dale sem byl tak sem si rikal ze je to ma nejlepsi slohovka v zivote perfektne navazujici pribeh...bez chyb bo sem se snazil jak cip....dva tydny cekani a donesla znamky....rika ze 20 jednicek par dvojek jedna trojka a 1 petka...si rikam co to bylo za kokota co dostal 5....divil sem se proc nejsem v tech co maji jedna....dvojka tez ne tak si rikam parada trojka lakyrka aspon pudu maturovat...ale prd ta svine mi rekla ze sem nedodrzel tema.....no mozna jak sme meli psat o svem vzoru tak sem nemel psat o sobe:D:Dale jak to ona rekla tak sem se sbalil zvedl mobil a urazene sel domu.....mrdka jedna nakonec sem stejne maturoval v prosinci:D:D:
tak... pridám jednu haluz, čo sa mi stala ale pred hulením...

...jeden sobotný večer som kupoval gé,(šmelogé.ale vlastne né), kamošov brat bral pytel. Išli sme smerom do jedného parku, keď kámošov brat zistil, že stratil pytel. Vrátil sa asi sto metrov a našiel ho na zemi... smejem sa mu že ako mohol. ideme ďalej a ja sa otočím kúpiť piť ,do 20m vzdialeného miesta, kde stratil on pek,mini obchodíku, asi jedného z dvoch kam chodí celé mesto kupovať chlast, brzdu, víno...kúpil som pytel sadol na kamošov(Y) bike a šiel som ďalej asi kilometer, kde som stretol ďalšieho kamoša, čo odo mňa sockoval piť, bol som tam 5 minút, keď mi volal kamoš(Y), že chce späť bike... odviezol som sa až k obchodíku, kde som mu ho dal a šiel som naspäť a ďalej do parku asi 20 minút. Tam som si sadol, rozprával sa a počase chcel zbaliť, keď tu v tom.. pytel som nemal...
... vracali sme sa späť, úplne všetko pozerali po tme kadial sme šli... až ideme úplne zúfalo pri obchodík a čo nevidím... asi 15 m od neho som zbadal pytel na druhom schodíku od obchodu z troch, dokonale nasvietený. Asi 10 m od obchodíku sa vyholený týpek zohol zdvihol ho a preskúmal... už som myslel, že ho budeme hladať v nákom kontajneri keď odíde, ale on si ho strčíl do vačku.
... došli sme za ním: prosím vás, my sme tu niečo stratili... on: predám vám to :D , : šak v pohode nejaké nálezné, a on: ale neblbnite tu máte, ale, ale chlapci také veci robiť... a šli sme...

haluz je že za 40-50 minút ho nikto nezdvihol, aj ja som šiel okolo... a presne akurát na dohlad , na sekundu ako sme prišli sa odohralo to s tým týpkom ... dokonca vyholeným... KATASTROFA a to som sa smial strašne tomu kam. bratovi ako mohol... ešte aj keď som ho ja nemal...
palma
mno takhle: bezel sem jednou za skolu prespolni beh 5km...ucitel me nevybral ae ja zanim dosel ze jsu dobrej a ze chcu tky..on se ptal ze fakt ses na tom fyzicky dobre? (jko radsi ae ja jsem dobrej ae na kratko ze:wink:... ubehnes to nejak dobre??? a ja jasne ! (radsi tam nez ve skole:smoker: )...no bylo tam asi 10 nejlepsich skol v nasem kraji....pred startem sem si zapukal ze ano:rolleyes:....na startu sem mel uz nacpanou majku v kratasoch a 3rohliky kdybych to nedal vite jak :flick: :D :D ...no nakonec to dopadlo tak ze sem cast behu sel obyc chuzi a mezi tim sem zakusoval rohliky a majku :frog: ....byl sem posledni ae preci posledni byt nemuzu ne ??? tak sem si to sice napadne ae nikdo to nejak nepostrehl zkratil asi o 1km a tim padem sem dobehl predposledni takze to byla pohoda :goldcup: ...no ucitel se nic nedozvedel ae urcite to lepsi nez ve skole nebylo jak sem si prvne myslel :hanged: :D:D PS: bylo to docela psycho vypukanej tam jist majku jkze asi abych byl rychlejsi nb ja nvm hlad sem nemel a zravka tak ryhle to fakt nvm:rasta:....nb sem sel pomalu a co mam jineho delat ze :david:...a to psycho ze posledni byt nemuzu tak sem si to zkratil chuzibehem asi o 1km a dobehl sem jak uz psal predosledni a to me totalne uspokojilo.... :rasta:
acheron
idem si tak domou (tou cestou ma stale napadaju nehorazne kktiny xD ) po asi 4 prehulenich dnoch (obycajne to tak nieje ale mali sme Branický - KOCAP - Kurz ochrany cloveka a prirody) a napadlo ma ze ako si tak idem so sluchatkami (tie stuple,nic nieje z vonku pocut) ze teraz vnimam realitu nie Obrazom a Zvukom ale teraz je moja realna realita vnimana len obrazom a zvuk mam iny, iny svet - tam je len hudba,zafukal vietor bol som totalne ohromeny ze aj hmat (cit vetra) dotvara tu realnu realitu (bral som to len tak ako pocas mojho kracania) a zrazu mi svitlo ze kazdy zmysel je akoby ina dimenzia ktore funguju sucastne v jednom priestore a tak sa prekrivaju a posobia na seba...a mozog to spaja do jedneho obrazu a tvori realnu realitu :D

je to asi jedno z tich "in "high" zisteni" ... ked si len tak zrazu uvemomim nejaku fatalnu vec a cudujem sa ako je mozne ze som to doteraz nevidel xD
nero
WoW tak sem sklízel a novej super cool zážitek :D
Byl sem doma ze školi (už je to delší dobu :D ale furt tam mám tak 3 g :D
No seděl sem ve křesle a v 7:45 sem dostal nápad že na počest všem obětem co seděj ve škole :D se vyhulim no v 7:50 vše nadrceno připraveno a začalo odpočítavánéí no vypálil sem se slušně jenom že po půl hodině furt "high" stoupal :) za třičtvrtě hodiny sem byl v takovej otáčkách že se mi dělalo blbě a najednou mi došlo že nedejchám že už třetí minutu zadržuju dech mno tak sem se zase rozdejchal zapl film sleduju a najednou zase zjistim že nedejchám řikám si že je to trochu divný mno a tak sem neustále dával pozor abych dejchal když ten high trochu opad tak mi docvaklo že sem celou dejchal a že sem si něco namloval a fantazíroval bylo to docela šílený :D jak potápěč :D:D
martyDJ
to nero - jj to se mi taky párkrát stalo že zhulený něco na netu čtu a najednou zjistím že su do toho čtení tak zasekaný že zapomínám dýchat...:)

No to já jsem měl luxusní flashe...prázdniny,sluníčko,klid tak ležím na zahradě, proč tu chvilku nevyužít,tak odpálím brko a tak zhulený taká jeba do hlavy a najednou prostě uplně bílo vidím,asi tak 3 minuty,pak jsem zjistil že celou dobu čumím do slunce:Dtak si sednu, zakryju si oči a najednou z ničeho nic stojím,pak jeba a mám vruce vodítko se psem?!pak to pokračovalocestou se psem a pak bohužel po 2 hodinkách stav odezněl:(
Minus
Jednou sem se Na dunil + neco popil .. jel sem na kole a videl pred sebou obrovskou Zelvu ktera mnela obravsky zuby... po chvilce mi doslo ze je to jen keř , kterej vidam kdyz jedu domu z hospy.. Taky haluz
ribo
Tak skusim zreferovat vcerajsiu vy/o-pekacku.
Bolo nas 7, materialy: 7dcl vodky, 1,5l piva, 0,5l V12 energetaku a asi 1,5g celkom kvalitnej indoorky.
Najprv sme sa len zbierali, sli po drevo - prve hulenie v 3 ludoch a uz sme boli fajny (aj ked som stratil sitko zo sklenky). Zalozili sme ohen, najedli sa a zacala sa pit vodka (pili len 4, aj ked Igor dal asi pol flase :D). Potom sa islo hulit a v tom okamziku zacala vsetka sranda:)
Vlado (hulil druhy raz) po prasku temer flashol a hned mu zapol brutalny stav. Zacal tam mne a Palovi hovorit, ze sme sexy :D Potom sa namotal, ze Renka ma asi 5-ky kozy (v reali asi 2-ky) a chcel si ich chytit :D Ked ho to konecne preslo, zacal vykladat,ze nie je zhuleny, ze sa len doraba, naco sa zacal hadat, ze to my sme zhuleni a nie on :D Medzitym sa Igor valal cez kriky kusok od nas, dostal nejaku schyzu a zacal trepat, ze ho nemame radi a chcel odist. Nasli sme ho lezat asi 5m od ohna :D Doniesli sme ho spat k ohnu, pripravili shishu a povedali si, ze nanho dozrieme. O 5min bol Igor prec :D Tak sme sa ho dvaja vydali hladat a to hovado sa nam skrylo v trave :D Doviedli sme ho spat a zaroven sme rovno sli znova na drevo. S drevom sme sli 3 napred nech nam nezhasne ohen, Miro bol asi 60m za nami (co sme si mysleli aj o Igorovi). Ked vsak ani 5minut po Mirovi neprisiel Igor, tak sme ho sli hladat. Najprv sli len Vlado s Mirom a ked ho nevedeli najst tak aj ja s Palom, s tym, ze baby ostanu pri ohni ak by nahodou zatial prisiel. Uz sme sa vazne zacinali onho bat. Ked sme ho asi 10min hladali, nam volali,ze uz je pri ohni, tak sme sa vratili. Tam sme zistili, ze ten blazon sa nam ukryval (lebo sme ho udajne nemali radi) a v noci o 11 sa prekradol cez lesik a asi 70metrov(!) sa preplazil po luke, cez trne atd :D Najprv sme mysleli, ze ho na mieste zabijeme :D
Potom sa to prehuplo uz len do posedenia a kecania.

(Mena somzachoval,inak by v tombol bordel :))
crackonos
Jednou jsme jí mařce zašili
fananek7
Nazdárek,
tak taky přidám něčím do mlýna:

Kdysi dávno ke mně domů přišly 2 kamarádky,které přijeli z Prahy z výletu,nějaké technopárty.
Sedli jsme si,pokecali a já jsem šel přetočit vinyl Boba Marleyho a jak jsem byl od nich 4 metry zády tak jsem ucítil šílený závan dobrého konopí.
Zeptal jsem se:"co je?vy jste to rozjeli be ze mně?"
A oni:"ne to jen nabíjíme Nepál."
A já:"Aha."
No bylo to ještě v době kdo tento model znal fakt málo a ještě k tomu to byl dovoz,potáhl jsem si a to už jsem myslel,že umřu.
Pak do mně vrazily ještě další 2 bouchy a pak mi zežloutly stěny vznesl jsem se i s křeslem a odletěl na Jamaiku za teplem pokecat s Bobem na pláži.
Tak tohle je asi moje největší haluz v životě.
Jednou bych chtěl tento model jet na zahradě...
Letos pojedu 5 vdov když nám to dnes schválili :-)
acheron
tak co sa mi teraz stalo by som si ani ja sam urcite neuveril xD

potom co som si precital tip na Meteorický roj Geminidy poskytne mimořádnou podívanou od mopslik-a som pozhanal ludi ze dalsi den (nedelu) ak nebude oblacno pojdeme vecer pozriet

cely den ale bola uplne zatiahnuta obloha,tak som siel do sprchy ze uz nic nebude ale vola mi znami ze je dobra viditelnost,tak som sadol do auta pozbieral ostatnich, sli sme na najblizsi kopec sledovat...hned ako sme sa upli na oblohu sa zacali objavovat...krasa...zmotal sa monstrozny spek (pre 4ludi)
sledovali sme dalej, niekedy sa postastil aj krasny dlhy zablesk (tak 2s) podobny svetlici (akurat som dnes pozeral 3h dokument o vesmire, tak som si to este viac uzival)...
kedze bola slusna kosa tak sme nasadli do auta sa zohriat ako sme tak isli tak sme zastavili pod tim kopcom...dobre bolo vidiet len asi polovicu celeho spektra lebo to uz bolo blizsie k meste a tie svetla to prebijali

ale zjavovali sa asi v takych intervaloch ako predtim...povedal by som ze cim neskor tim castejsie (vyvrcholit to malo okolo 4.hodiny ak sa nemylim) ...

zrazu nam priamo nad hlavami zacal horiet jeden z tich meteorov, hned sme sa tma vsetci pozreli...uz to nebola len taka ciarka na oblohe ale normalny do zlto-cervena rozpaleny horiaci suter, ktory zhorel v atmosfere asi po 3-oj sekundovom lete ... nieco ako v armagedone len v mensom meritku xD

nie nebolo to zhulenostou, videl to aj 5-ty clen nasho vyletu ktory nehuly a spozorovali sme to sucastne bez toho aby niekto nieco povedal

Blizsie info o Geminidy (wiki)

tie normalne boli presne ako tieto http://www.youtube.com/watch?v=QqgExc2KpjE
fromdapipe
Hehe, jednou jsem se docela hezky zkouřil na balkoně, dokouřil sem a asi minutu tam stál a najednou brutál schíza. Měl sem pocit, že všude kolem lítaj sršni. Nejdřív sem je odháněl, mával sem kolem sebe rukama. Muselo to bejt hodně vtipný.

Ale pak sem dostal dobrej nápad, kterej mě svojí "genialitou" překvapuje dodneška, zašel sem dovnitř a zamknul sršně na balkoně aby z tama nemohli letět za mnou.

Můj geniální nápad měl chybu, nechal sem si otevřený okno... no a pak už sem jenom spal a ráno sem si vzpomněl na tuhle schízu :D
Pflusik
Popíšu situaci: neděle, 10 hodin ráno, sedíme na nonstopu po celonoční kalbě, venku tak -5°C , řeka zamrzlá. Tejpek ležící na stole se najednou zvedne a zařve: "Pyčo vy ste banda kreténů, já si du zajezdit na řeku!!!" Samozdřejmě tomu nikdo nevěřil, avšak jen do chvíle, kdy sem viděl, jak ten vocas dělá eskymáky na kajaku pod splavem na řece, která je takřka komplet zamrzlá. A to tak, že uprostřed města. Lidi, co chodili kolem na to čuměli, jak na boží zjevení :D (a my teda taky)
hej-rup
Včera se mi stala brutální věc :) Ležím večer v skouřenej v posteli a mám nějakou blbou náladu. Vedle postele mám topení a na topení suším boty. Najednou jedna bota samovolně spadla na mou hlavu. Docela jsem se lek a uplně jsem zapoměl na to proč mám blbou náladu.. A pak už jsem byl v pohodě :)
PETRON
:D Tak to mi taky zvedlo naladu-diky!
Hell Stranger
Ok, taky se pochlubim. Nejbrutálnější, asi bylo to, když jsem byl sám v bytě, zhulil jsem se a chvíli potom co jsem si lehl do postele vedle mě jakoby někdo začal nahlas dejchat. Zezačátku šok, pak sem se uklidnil. Ale záhy na to se mi za dveřma začalo ozývat pískání. Jako by tam někdo stál a hvízdal si. No byl jsem řádně posranej :D

Jindy jsem zase u kámoše vzal jeho vysavač, vyšel za dveře a pak se mu ho vehementně snažil prodat :D Horst Fuchs je můj vzor.
acheron
sli sme autom na blizku horu...5ludi...dali sme si po 1 z bonga. neskor mi zavolal otec, nasranym hlasom jebe ze kde som tolko (nerad mi to auto dava)...povedal som kde som , preco som tam a co robim (bez toho hulenia samozrejme) ...nieco zase zapicoval ale logickejsim argumentom som ho stiahol na svoju stranu a priatelskym hlasom sme sa rozlucili...presne to iste sa zopakovalo asi este 2 krat a treti krat... vola a zasa som ho presvedcil (uz som bol pred domom)...polozil som mobil a zacal sa smiat ...zrazu som pozrel na mobil a svietil (normalne ako svieti po zlozeni hovoru kym zhasnu tlacitka) ale mne to prislo ze svieti lebo este pokracuje hovor a otec pocuje moj smiech z neho...bol to taky neuveritelny sok ze ani infarkt by v tom stave nebol pre mna prekvapenim , rozdychaval som to este asi 10min v aute na dvore a cely vecer potom mi presiel mraz po chrbte ked som si na to spomenul ... nikdy viac (dufam)

-pod vplivom jazdim casto ale len pri lahkych stavoch , potom uz davam volant nehuliacim spoluucastnikom
hej-rup
Ve čtvrtek jsem se vykouřil na přednášku se Schwarzenbergem o mezinárodních vztazích, v aule plno a samej kravaták, já jedinej s dredama... ale byl to celkem opruz :/
matko291
fromdapipe tat to som sa zasmial
to je ako v STRACH A HNUS V LAS VEGAS...:D:D:D
jgj
To já jednou zmordovanej jsem držíce v ruce nůžky přestřihl mouchu v letu na dvě půlky. V tu chvíli jsem si myslel že jsem něco jako Chuck Norris
Dan.Bass
citace:
Původní příspěvek od fromdapipe
Hehe, jednou jsem se docela hezky zkouřil na balkoně, dokouřil sem a asi minutu tam stál a najednou brutál schíza. Měl sem pocit, že všude kolem lítaj sršni. Nejdřív sem je odháněl, mával sem kolem sebe rukama. Muselo to bejt hodně vtipný.

Ale pak sem dostal dobrej nápad, kterej mě svojí "genialitou" překvapuje dodneška, zašel sem dovnitř a zamknul sršně na balkoně aby z tama nemohli letět za mnou.

Můj geniální nápad měl chybu, nechal sem si otevřený okno... no a pak už sem jenom spal a ráno sem si vzpomněl na tuhle schízu :D

Něco takového se mi stalo, ovšem s těma rozdílama, že nešlo o sršně, ale divoký včely, nebylo to na balkóně, ale na obrovský louce a nebyla to schíza, ale fakt. Běžel jsem asi půl kiláku sprintem, dokud jsem je nesetřásl, ale pak se musel vracet pro všechny věci vč. kola a samozřejmě mě opět dostihli. Vyřešil jsem přetažením mikiny přes hlavu a rychlým odjezdem. Byl jsem v takovym šoku, že jsem až po cestě vytahal asi 4 žihadla, naštěstí zřejmě s malym účinkem. Nojo, i takhle to může dopadnout, když si zajedete zhulený zaházet si do větru frisbeečkem...
ondrawasek0101
tak muj nejbrutalnejsi zazitek(teda myslim,urcite jich je vic)byl kdyz sem jel takhle jednou(na zacatku skolniho roku asi)vlakem ze skoly domu..byl patek,clovek je rad ze uz to ma zasebou,uz sem byl pekne vykydlej, takze sem skoro usinal a najednou sem slisel troubeni ale fakt ze troubil nejak dlouho a zrovna sme dojizdeli do zastavky,nic zvlastniho!!Pak jsme tam cekaly asi 15 min.tak sem si rikal ze to je naky divny,najednou zacaly lidi vystupovat z vlaku,ja sem sedel v poslednim vagonu tak se otocim do zadu a co sem nevidel?nekdo lezi na kolejich za vlakem!!tak jsem vystoupil z vlaku a sel jsem se podivat co se deje,,lezela tam naka starsi pani,normalne nekecam mela diru v hlave a ty krve a ten mozek nebo co to bylo(proste humus)..fakt haluz..pak tam prijela zachranka benga atd..takze spozdeni jak prase a domu sem prijel az nekdy v 6..fakt dobrej den.. p.s. omluvte pravopis
Bandita
brutalnych aj menej brutalnych zazitkov som uz zazil dost ked som bol zhuleny...vtedy je asi vsetko brutal.
ale taky najviac zaujimavy zazitok som mal asi pred mesiacom.
Sedel som za pc,tma,joint,hudba a net...
zrazu to prislo, cela miestnost sa osvetlila,najprv som sa zlakol,ze co to je pre boha je,daky duch ci co....konec sveta
vybehol som na balkon,ziara zmizla ostal po nej len hluk akoby 10 lietadiel pristavalo pred mojim blokom,bolo to ako hrmenie,lenze to trvalo dlhsie a intenzivnejsie...
islo o meteorit(bolit) ktory vnikol do nasej atmosfery a oziaril celu krajinu,jasnym dennym svetlom....
bolo to krasne,aj ked dost kratke...
Kambu
Brutálních až tak nevím,ale naco rád vzpomínám jak ped pár lety u kámoše na chatě..dělali sme zrovna nějakou opékačku a v tom došli další 2 kámoši že mají luxus mléko..jeden zamnou došel že jestli nechcu že joo že si dám..a vidím že to nalévá do štamprlí-nedalo měto tak se ho ptám naco to leje do toho-odpověd byla že to fakt stačí..asi do hodiny sem do sebe nabušil asi takových 4-5 štamplí toho mléka+ brčko co sme si dopřávali...po půl hodině nechutná šupa do palice a těžký metrix...zničeho nic jen tak sedím u ohniště,a jen tak čučím na ohen-nebylo byto tak zvláštní ale šlo oto že sem se díval na 2 králíky jak se pokouší vytrhnout mrkvu ze zemně a vtom se oběvili medvědi jak hrají basketbal..Po tech letech sem už neměl možnost ochutnat tak skvělé mléko-prostě tohle byl kiler milk :-)
šeci sa snad zhodneme natom že nafajčený kukat do ohna je taká silná zadzíračka že človek by do teho pozeral ešče dva dny kebyže sa dá :-)
PETRON
Hm, taxi to jeste vyzkousej nezhulen a zjistis, ze je v tom minimalni rozdil. Mas to v genech - lovec - ohen, toho se lidstvo jen tak nezbavi.
.:INDI:.
Potapanie sa na lodke o 4 rano uprostred priehrady :D
Deathsport
Takhle kdysi dávno moje druhé nebo třetí pokuřování. Jel jsem v pátek po škole ke kámošovi na chatu, že má nějakou tu srandu tak samozřejmě sem neodolal. Dojedu k němu on vytáhne zavařovačku v tom sranda. Že prý to je něco od táty kteej si tam pěstuje. Tak hulíme a pak to začlo kámoš odvařený odešel do chaty ležet, an isem už o něm nevěděl. Bylo to na jaře a pěkně pálilo slunko měli tam takový kamený chodník k té chatě tak jsem na to lehl a představoval jsem si že jsem buňka která prolítá mým tělem, když jsem otevřel oči tak mě to dával ošlehy škaredé tak jsem je radši zavřel, a dál jsem putoval,mozek, srdce a sá msebe jsem si představoval ve 3D jako anatomii, třeba rozřízlí prst no šílenosti, po dvou a půl hoďkách na mě kámoš co to magořím. Pak si tak útržkovitě pamatuju cestu autobusem domů a pak už nic. Ztraceno v kouři:D
Nicker
Zrovna dneska sem mel 4 skla... Hulíme kámošovu prclou no-name je to fakt humus. No dodělal sem, čekám na stav... A on je tu...Vidím všechno mnohem větší, jako vždy, ale najednou začnu v lidech vidět anděly a démony, musím se pekelně soustředit ale nakonec ho uvidím, já jsem vlkodlak, buhvi proč, kamarád je ďábel, je to fakt hnus... Přijedu dom, nažeru se a najednou zavřu oči, začne se mi objevovaat vznik a zánik naší civilizace, přivezli nás vesmírné lodě, Rosteme, osidlujeme planetu, je tu málo místa, budujeme Teraformery, už ani to nestačí, přilétájí znovu, bombardují nás, apokalypsa... Poslouchám "Limewax - The Way The Future"... Hudba otevírá bránu do podvědomí, vidím ji v monitoru, je o fakt krása... Připomínám že se to děje právě teď... Není to, teď sem zapoměl co sem chtěl napsat...Nevím ani vubec, mozek mi blokuje, zase nic... Není možné, už vím,kua zase ne, jo už, ení to ani brutální stav, spíž takový divný xD A nedělám si prdel
lukkkas23
Nicker: a kdyz si das normalni cigo, dela to s tebou neco? kdyz ti tohle udela "prcla no-name", nechtel bych cist tvuj trip report na kyseline :D
Nicker
lukkkas23: xD tvl za co mě máš? :D Náhodou na to že je prclá zhuluje celkem vydatně... A myslím že ty psycha byly spůsobené i totálním vyčerpáním xD Jinak s tím cígem jak ty říkáš... Občas to docela kope když máš slušný modýlek xD
Squirrel
pár jich bude:)
jeden kamarád mi tvrdil že se nikdy nezhulí a jednou v campu u Lednice na dovolené jsme dalive 3 lidech každý 3 prásky a dva jsme se odhulili třetí že nic, že chce ještě. Tak jsem mu ubalil solo brčko, dal 12 prásků a povídá že pořád nic, tak jsem mu řekl počkej chvíli a než něco řekl, lehl na zem vedle auta a hledal 5 hodin stín se slovy to slunko tak hrozně pálí :) nebyl schopnej se ani pul metru odkulit do stínu. Byl srpen, takže žádná letní vedra.

z jinými dvěma kamarády jsme šli (na vesnici) z jedne hospudky na disco a během kilometrove cesty jsem sobě a těm dvoum dal ochutnat kif co mi zbyl po přebírání. Já dal klasické 3 prásky, druhej kamarád 5 a třetí 7 i přes má slova ať si počkají. Došli jsme na misto, sedli na bar a zjistili že kamarad se sedmi prasky nam chybí. My seděli a pul hodiny jsme na sebe koukali beze slova(i ja byl kaša po těch 3) po pul hodině jsem řekl, jdeme domu? a kamarad kyvl, tak jsme se zvedli a šli. Třetí, ten co dal 7, nam druhy den řekl že si před discou sedl na studnu a pak se probudil až druhej den doma, mezitim okno.

A poslední co stojí za zmínku se mi stalo letos v letě. Byli jsme na chatě s partou lidí co hráváme po netu. Pár nás zahulilo. Já byl fakt hodně už po 15ti min a v tom kamarad co byla jeho chata a tak nějak to cele organizoval řekl že začneme se soutěžemi, které pro nás nachystal. První byla jizda na skládacím kole na čas a v tom stavu to byl opravdu brutalní zážitek :)
travodlak
jeden kámoš s náma hulil...nebyl v tom moc zkušenej a ještě si pěkně nakládal, držel to v sobě snad minutu a klikoval a dřepoval.do bezvědomí nešel ale hej mu rozhodně nebylo...pohyboval se trhaně jak robot a prosil nás ať zavoláme sanitku...měli sme z něj docela nahnáno...
ween
moje "NEJ" - když jsem ještě s hulením začínal, jel jsem s bratránkem nakupovat za jeho dealerem. po transakci, že si dáme brko. oni dva - zkušení to huliči, umotali pro tři.. nevím kolika tam toho narvali, každopádně po dvou práscích cítím, že si musím sednout na kapotu auta, přestávám vnímat... první co vidím po otevření očí - nade mnou bratránek, propleskává mně a chce mi vyndavat jazyk nebo co... já ležím na parkovišti na zádech v blátě se sněhem, pomalu se sbírám... cesta domů městskou byla skutečně netradiční...
bull
Já jsem asi před 10ti lety, vypalenej jak paprika potkal cestou domu na pavláku profesora vladimíra Franze. Dál už to popisovat asi netreba..
bull
Pak taky byla prdel, šli sme s brachou vypaleny domu a ja si sel koupit na zastavku ciga, bracha sel dal a cejkal za zastavkou, to sem ale nevedel, jdu od stanku, uklizim ptrachy a rozdelavam ciga - cumim jakoby do zeme. a najednou predemnou dvoumetrovej typek, zelena bunda - proste bracha.
zastavim se u nej, on si neco cte (porad koukam do zeme)
tak se ptam - "co to ctes?" zadna odpoved
"co to mas, vole?" to už se mi to nejak nezdá a zvedám hlavu, kde vidim tvar takovyho vyjukanyho studentíka co říka "čtení...." Bracha stojí o 5 m dál, čte si zprávu a nevi..
Anuvin
Minulej rok sem byl jezdit v Alpách s fotřikem a tak mě napadlo že pojedu nějakej freeride a cestou se zhulim. Opustil sem sjezdovku a hned sem se na nějakym kopečku zhulil tak 0.2kou z fajky.
Pak že teda pojedu dal a fakt sem si užíval tu dlouhou jízdu prašanem ještě tak pěkně zkouřenej... Jenže najednou sem přestal vidět před sebe, zastavil sem a zjistil že je podemnou docela brutalne velká skála. Obejít se to nedalo a pěšky bych musel šlapat 2km prašanem dokopce..
Tak sem si sundal prkno a opatrně sem slejzal tu skálu bylo to tak 20m, párkrát sem se sklouznul že už sem myslel že spadnu dolů.. fakt haluz ještě jak sem byl vykouřenej.
Když sem slezl skoro dolů tak že si tam hodim prkno a ty poslední 3 metry už skočim. Hodil sem ho tam a jen sem koukal jak se pomalu otočilo na skluznici a ujíždělo tak další kilometr v tom udoli co bylo pod skálou.
Další šok z toho že sem ztratil prkno.
Nakonec sem ale sledoval jeho stopu, našel ho jen mírně omlácený. Takže to dopadlo dobře a fakt sem se tomu zasmál. Zdar :)
SkaMasta
Zážitkov je mnoho, ťažko si len tak vybaviť niečo fakt špeciál, večšinou sú to zážitky patriace na to miesto vtú dobu a veľa krát sa zabúdajú. ale ked som tutok čítal od kolegu že snowboardoval, tak som si spomenul jak som bol tiež na lyžovačke, s kamarátmi v lanovke ktorá ide asi 10 min hore sme si pokolovali pekne po pár práskov z fajky, no ked som vyšiel hore, zistil som že tam je ukrutná hmla. Nič som nevidel ani zjazdovku ani nič okolo seba vznášal som sa v bielom oblaku, bolo velmi zaujímavé :D . Keby niesu na okrajoch zjazdovky farebné palice tak asi spadnem niekam dole do pekla..:D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma