Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 4 5 6 
Nejbrutálnější zážitky po hulení - II. pokračování - Klikni zde pro originální téma
LSD25
symbio: a jak to dopadlo, čo si dostal? pochvál sa :)
dokktor
tak sem si zpomněl taky na jeden metrixovější. to sme šli s kamošem po ulici a žuli sme žuvačku a jak tak žujem tak mu řikám, že už mně to neak nejede, že už je tvrdá a hnusná a on taky konstatoval že už to neni nic moc, ale že lepší neco kousat než nic a šli sme dál, načež asi za dvě minuty (bylo to dost dlouho na to, abysme na ten rozhovor oba zapomněli) sme obadva dokonale zároveň ty žvýkačky vyflusli každý na jinou stranu. tehdá mi to přišlo jako hodně zajímavý telepatický zážitek, jak nějaká nahraná scéna z filmu.
Jerome J. James
No, nejbrutálnější to není, ale vzpomněl sem si, jak sem byl takhle zkoušenej z bižule(3. ročník gymnázia) nu a spletl jsem si žaludek s játrama... Načež mě teda učitel posadil s pětkou tak sem akorát zareagoval:"No to jako vůůůůůůůůůůůůbec. Dyť sem vám něco řekl, aspoň o zubech..." Tohle taky nepomohlo... Jo, já a bižule nejdem moc dohromady:) Ale jak se matura blíží, tak před školou a při škole už nehulim:) Je to lepší:D :jumper:
hulabalu
hoja, no par zazitkou som tiez mal a aj hodne bad tripov ale najviac sa mi lubi zasek na roznych zvukoch okolia, alebo u nas vo fabrike zvuky masiniek - original industrial techno! Keby tu nebolo tolko ludi okolo mna tag normalne tancujem :crazy: .
Raz som sa vyvalil na postel totalne fpici shuleny, nemohol som sa ani hybat, zatvoril som oci lebo sa mi vsetko krutilo a chvilku potom prisli ti zvuky, najlepsie ze som si jednotlive zvuky mohol zosilovat a zoslabovat a tag som si mixoval hukot topenia, ci vetracika v pocitaci, alebo vody ako kvapka v kuchyni + dalsie co ani netusim odkial pochadzali... no mazec asi polhodinovy setik. Skoda ze ked som tag fpici a pocujem ten hukot tag som lenivy si to vsetko preniest do Reasona ci do Fruity.
hulabalu
...a teraz som si spomenul na dalsiu mensiu haluz. Tagze idem si tag po dialnici vo favorite a zrazu zapcha tag zastavim, zatiahnem rucku a cakam, nic se nepohlo tag si davam faju, sedim, cakam, pocuvam radio, prichadza high a auto mi zacina cuvat... skusam viacej zatiahnut rucku, dupem na brzdu, stresujem ze to nezabera, ze narazim do auta co ja zamnou... no a potom som si uvedomil ze sa vlastne pohla kolona a ja som stal na mieste. :p:
PalYno
to hulabalu:
to je fakt dobra brutalitka,mne sa stalo ze mi spadly kluce do vytahovej sachty ked som bol vyhuleny a isiel som domov,zazvonil som,otvoril foter,ja som isiel zobrat taky kus dratu a vytah som dole otvoril-sachtu a skocil som do nej.potom som len vytiahol drat a dal vsetko do povodneho stavu a zhuleny jak svina som sa mial celu dobu..fotrik nechapal zo mna
dokktor
včera sem jel od kamarádů z takové menčí hausparty - na svojí růžové skládačce a eště sem si dal prdíka jakože na cestu dom (i když trvá na tom kole asi enom 5 minut :D ) a stala se mi dost brutální příhoda, která zaváněla brutální nehodou. bylo tak něco kolem půlnoci. přejíždím přes přechod, sluchátka sem výjimečně neměl neb mně je na té party negdo zramoval, tak se poctivě rozhlídnu, zprava přijíždí auto, ale bylo hooodně daleko, tak si říkám, že to na tom kole dám dost rychle na to aby mně nesejmulo a vjel sem do vozovky. když sem byl v půlce prvního jízdního pruhu, tak se znovu podívám doprava abych přečekoval pozici blížícího se auta a ono ejhle, majáčky na střeše, zelené pruhy po bocích, ale co bylo nejhorší, že za ty asi 3 sekundy se jeho vzdálenost ode mně změnila ze 400 metrů na 50, tak sem přibrzdil aby ty hovada mohli vklidu projet ale oni to z nejakého důvodu asi nepochopili nebo co a začali brzdit - samopzřejmě v té (odhadem) stokilometrové rychlosti okamžitý smyk a v důsledku toho změna směru jízdy přímo na mně. tak sem na to zase šlápnul a tak tak se jim vyhnul. bengy se tam na té silnici pěkně zavrtěli aniž by nějak výrazně zpomalili a jeli dál. no nebýt mé duchapřítomnosti tak to tady teď nepíšu, haluz jak kráva, doteď mně vůbec nepřichází že mě tam mohli rozmáznout jak hovno.

ps. žádné majáčky neblikaly, ale protože se ani nezastavili aby mně nadali tak asi nekam pospíchali, to je každopádně neomlouvá, hovada
GreenMafia
Můj nejbrutálnější zážitek byl taky ten nejhorší a už bych to nechtěl nikdy zažít.Jednoho času jsem měl docela dost průměrný ganji,takže asi tak že ste ubalili brko a byly zhulený tak na 30 minut.Byl pátek a kámošova matka odjela jako každý pátek na chatu,tak jsem mu brnklnul že tadyto a támhleto a večer sem kněmu vyrazil i s dobrejma 100 gramama týhle zdánlivě neškodný ganji.Když jsem dorazil šly jsme hned na věc,vytáh hrnec a litr mléka,přivedl k varu a přišlo na igelitku s ganjou,tak sypal a sypal nakonec se namě podíval a oba sme se shodly pohledem že to tam teda už zvrhne celí,dali sme cígo pokecaly a čas utíkal.Asi po hodině vaření na mírném ohni sme hrnec sundaly a začaly přelévat přes kapesník do pivních půllitrů,každý měl jeden.Chuť jsem přirovnal k tisícům rosekanejm a odšťavněnejm lučním kobylkám v mixéru,takže sem požíval něco přes deset minut v křečích,kámoš se stim moc nesral zacpal si nos a pil to jako coca-colu.Po dopití asi tak deset minut sme oba prožívaly spíš takové "placebo efekt" než aby nám fakt něco bylo,o pět minut později sme se shodly natom že na ten nájezd půjdeme ven jelikož už se nám zdálo že se něco děje a neni to v pořádku.Cestou zbytu po chodbě do výtahu a následně dolů a ven se celá situace zásadně změnila,vyšly sme z baráku a šly,nevěděly sme kam ale šly.Ze začátku to byla sranda byly sme totiž obadva uplně zhulený na SRAČKY!po pár stech metrech to ale pořád gradovalo a už sme spolu skoro vůbec nekomunikovaly,každej prožíval pořádný KOTLE!pau už to začalo tak že sem začal psychovat že necejtim RUCE
ani NOHY a měl sem ztoho opravdu strašnej strach uplně sem se klepal a byl studenej,na kámošovi sem zpozoroval že se ktomu ani vyjadřovat nechce protože byl asi taky ŘÁDNĚ v prdely,když sem se mu podíval do očí tak tam nebylo vůbec nic!pak sem ho prosil ať mě chytne za ruku že potřebuju zjistit jestly cejtim nebo necejtim ruce,fakt sem je měl uplně mrtvý ikdyž hejbat sem snima moh,pak se mi zdálo že pravá ruka je levá a naopak!Nějak sme se domluvily nevym jak ale shodly sme se natom že venku bejt neni dobrý že rači půjdem domů.Přišly sme na byt a začaly ještě VĚTŠÍ PECKY!kámoš ležel napůly těla ve vaně a zvracel a zvracel,já byl v obýváku a držel sem si uši protože sem to nemoh poslouchat byl sem uplně v haluzi!když se mi zdálo že tam je dlouho šel sem zanim a furt sem dokola opakoval "michale si v pohodě?nemam zavolat záchranku" on semnou apsolutně nekomunikoval a furt zvracel a zvracel,vrátil sem se do obýváku a uplně se psychem klepal že sme to posraly a že to neni dobrý a prosil sem ať už to konečně odezní ale ten svinskej stav se držel a držel a vůbec to nechtělo odejít,pak sem si uvědomil že volat záchranku by byla asi těžká hovadina a přeci na předávkování hulením ještě nikdo neumřel.Po nějaký době sem šel zanim znova dokoupelny už nezvracel ale furt tam ležel polomrtvej,když sem ho chtěl zvednout tak sem dostal další psycho,von byl uplně STVRDLEJ jako kdyby ho někdo nechal den v mrazáku,uplně tvrdej celý tělo!tak sem ho dotáh na postel kde ležel až do rána a já koukal sám na sebe do akvárka na odraz ze skla.Když se rozednělo tak sme vůbec nebyly přijemě vytuhlí ale přímo ŠPATNÝ!Von si vůbec nepamatoval co se v noci dělo a když sem mu ukázal vanu a řek mu že tohle je odněj a že tam ležel skoro 3 hodiny tak nechápal NECHÁPAL vůbec nic stoho si nepamatoval.Asi v jedenáct odpoledne sme si řekly že to nebyl moc dobrej nápad a nějak sme stoho zážitku byly oba divný,takže jsem jel domů s uplně vygumovanou palicí...........Na mlíku je nejhorší že nikdy nikdo neodhadne KOLIK dát aby to bylo fajn a navíc když už to přeženete tak neni návratu zpět a musíte si ten stav vytrpět.........Jenomže znáteto,je to jako s chlastem,druhejden si řikáte "už nikdy,už nikdy" a jakmile je vám už dobře a jste zase ready,tak to zase pokoušíte,teda aspoň já a další den sem zašel za jinym kámošem a tohle všechno mu odvyprávěl akorát stim že už sem nato neměl takovej hroznej pohled a kámoš to chtěl skusit :-) Takže sme zase vařily mlíko,pro změnu u nás doma a co se stalo pak?.........možná ještě něco horšího ale to by bylo nadlouho :-) TAKŽE MLÍKO S ROZUMEM A RAČI DEJ MÍŇ NEŽ VÍC !
Chiss
Ja mam tiez dost brutalny zazitok. S dvoma kamosmi sme sa po skole pekne pokurili sadli sme si na autobusovu zastavku a sedeli tam. Stav my uz presiel mal som len utlmy. Tak im vravim ze idem na autobus domov. Nastupil som do autobusu sice som musel stat lebo bol plny ale hlavne ze som sa viezol. A zrazu to na mna prislo zacal som vidiet vsetko ako v matrixe vsetko bolo z cisel a zelene autobus aj ludia. Vobec som tomu nerozumel tak som radsej zavrel oci ale to bolo este horise zdalo sa my ze som v tmavom priestore a padam dozadu tak som radsej otvoril oci ale to uz bol moj koniec videl som stale matrix ale zrazu ako keby som dostal palkou po hlave si pametam ako padam v autobuse a tmu. Zrazu sa prebudim a sedim na sedadle okolo mna ludia. Hned my niekto podal cokoladu a colu chcel som im za to podakovat ale nic usta nefungovali. Nakonic to dobre dopadlo vystupil som a siel domov.
Dufam ze sa my to uz nestane aspon nie v autobuse plnom ludi.
PNK
asi nejvtipnejsi je ze jsem telefonoval, zbesile hledal telefon po kapsach a nakonec zahlasil ja kurva nemuzu najit telefon :D..
nejbrutalnejsi se mi stal asi tedka v sobotu...prolejzam s fotakem stary baraky v milovich..fakt megaobjekty...a tedka jsem ve tretim patre a najednou slysim kroky...nabehla mi totalni schiza ze me nekdo jde zabit a okrast, dycky u schodu jsem naslouchal, a zase kroky..mazec...nakonec jsem skoro vybeh ven fakt uz s neskutecnou schizou...nastesti za mnou nikdo, tak jsem zklidnil nervy brkem :D ..
dystak video na strankach v podpisu...
JosefCorrino
jestli mas po huleni schizi mel bys prestat hulit .. jen pratelska rada
TeCZko
jsem se takhle jednou vracel ze srazku zhulenej jak paprika, v usich pusteny goa. valim takovou dlouhou ulici, normalne ji mam za tri minute projitou. tak si jdu, posloucham a najednou mi prijde ze ta ulice je strasne dlouha. tak se mrknu na stranu, tam byla silnice a baraky a ty se najednou zacali posunovat jako kdyz se zacne pretacet film. za chvili se zastavili, ja kouknul pred sebe a zjistil ze jsem na konci ty ulice. a to jsem se za celou dobu nepohnul z mista... byl jsem mooooc :D
k/-\pr
no ja taky pridam jeden zazitek....jednou sem se takhle hrabal v psacim stolku a nasel v nem uplne malilinkatou palicku...byla teda poradne tvrda,rikal sem si ze nejsem prece svine a ze ji nedam sam,brnknul sem teda kamosum a vyrazili sme na ryby,narvali sme ji do skla,kazdej si dal minimalne 3-4 ,,prdy,,asi po 2 minutach sme skcila nejak ryby a my se zacali strasne smat,byl us vecer a nikdo tam skro nebyl....sli sme sli sednout a kdyz sem se podival na ,,spoluhulice,, obadva se strasne trasli,ja se tomu zacal strasne smat a jelikoz sem mel celou susenku narvanou v hube,naprskal sem ji kamosoj na trictvrtaky,kdy mu to po naky chvili doslo,zacal strasne nadavat zue sem ho poblil atd... kdyz se to srovnalo tak sme si narvali slochatka do usi a jeste pustili nejaky songy v mobilu...doporucuji,rytmus a hlas se smichali a mozek absolutne nevedel.....pak si kamos vzpomnel ze se ma jit odivat ze rodicema ktery nedaleko odtud maj nejakej mejdan,sbalili sme vsechny veci a vyrazili,tak rychle sem snad jeste na kole nejel,a porad sme zrichlovali,nastesti nejezdili zrovna zadny auta,jinak by nekdo asi zkoncil ve spitale,doleji sme k ohni,a jha zacal potrebovat strasne na velkou,nezbylo nic jinyho nez jet domu asi 5 kylaku a to sam,a kus cesty lesem...ja se sam v lese na kole bez svetla a ve tme bojim i normalne,ale ted sem byl posranej as nevim kam...porad sem se ohlizel kolem sebe a zasebe,a kdyz sem se podival do leva na takovou stran,uvidel sem byliho VLKA :D vim ze je to asi kravina na nachodsku,zacal sem slapak jak o zavod a us sem se neohlizel,slo jen o to dostat se co nejdriv domu....us stojim u baraku,nastesti nikdo neni doma,rychle vlezu do baraku a ihnet zamikam,sice s velkejma potizema,nemch sem se trefit do klicovi dirky,ale prece,povedlo se me to,ale najednou sem ucejtil potiz kvuli niz sem musel domu,nez sem stacil dobehnout na zachod,pustil sem to na chodbe :D po chvili nez se me podarilo zneskodnit to,vlezl sem si do sprchy a asi 2 hodibny se sprchoval,ani me potom nevadilo ze se sprchuju vew studeny vode.tot vse co si pamatuju.............
xpapousek
Hi,letos se mi pri vysadbe na rok 2007 stala pekná prihoda...Jedeme v aute po nejvice zapadle okresce v kufru plno hliny,naradi,kyblu atd.V aute mame nekolik rizku a jeste k tomu 2/3 lidi zmastenych(ridic byl zodpovedny).No a co se nestalo-za zatackou fizlove a asi 3 zastaveny auta co kontrolovali....
Typek(ridic) samosebou ze to zadup hned jak jsme je uvideli cili provar-na nastesti sme mu hned rekli at jede dal....ale stejne-nebyl to dobrej pocit....
Pak nasledovala kontrola papiru,a otazka kam ze to jedeme a jesi tam jezdime casto....ridic(nastesti duchapritomnej(nezhulenej)ze hledame nakou vesnici,ze tam jedem za kamoskama)
Jediny stesti,ze nechteli videt lekarnicku-byla v kufru,nebo se stejne mohli zeptat ukazte co mate v kufru a byli by sme vpice....
A pak uz to bylo v klidu,pac zalezli do auta a diktovali udaje....
A proc ze nas to vlastne zastavili?Presne na tom miste kde stopovali totiz nasli zabityho typa(kousek od jednoho z nasich mistecek )
Tak sme si prohlidli jeho fotky,jesi ho nepozname,ale byl moc zmasakrovanej. Uz 14 dni se snazili zjistit identitu....
A jeste neco-ten detektiv(byl to mulat)to na nas podle me poznal(ze jedem sazet),ale byl v pohode.....
Preju vam stesti jako sme meli mi.....

e:sory za OT

e:psal sem to uz jinde takze sory ze dupl.
THE_GAME
No já nějaký haldy nebo fakt brutální zážitky po travičce moc nemívám, spíš si všechno užívám, kecám s kámošema, popíjíme nějaký nealko něco k tomu chřoupem posloucháme dobrej hip hop a tak. Ale nedávno jsme byli s kámošem bulat a dali sme celkem velký brko slušnýho skera. Šli jsme do jednoho baru a tam jsme si sedli.Ten bar je spojenej s automatama a se sázkovou kanceláří a "prochází" tam samá lepší společnost. No tak tam sedíme popíjíme a najednou přijde takovej hnusnej cigán postaví se 3 metry před nás a začne na nás čumět.My sme se na sebe podívali a fakt sme ho nedávali.. jenom jsme na něho mlčky zírali. Čuměl přímo na nás asi 4 minuty a pak se začal hrabat v kapse. Chytl jsem totální schízu že nás ted asi zastřelí nebo pobodá.Ale fakt hnusnej pocit nikomu to nepřeju.Pak se otočil a beze slova odešel .. nevim jestli byl sjetej nebo co......
já jednou šel s kámošema klasicky zhulenej a čekáme na přechodu kde svítí chodcům červená a i nějaký auta na té křižovatce stály...stojím....mačkám to tlačítko....najednou BLIK! zelená... tak vlezu na přechod a v tu ránu se auto vlevo rozjede a jak mě uvidí tak chlápek šlápne na brzdu a začne troubit...já na něj čumím jestli není dementní....mrknu na můj semafor a tam svítí červená...otočím se a kámoši nechápavě pořád stojí před přechodem....prej žádná zelená neblikala.... :D

jinak kámoš mi vyprávěl že se jednou strašně zhulil s kámošem a čekali na nádraží na vlak...jestli někdo znáte olomoucký hl. nádraží tak víte že tam vždycky stojí banda takových punkerů zevlů možná sou to i fetky... a borec totálně zpuknutej přišel mezi ně...chvilku stál....oni na něj nechápavě čuměli...a on najednou zničeho nic zařval: "THOMAS ECKELSSON TŘETÍ LEKCE! a hned potom si usral :D
Ježíš
hipik: vzdyt ho honil ten bilej vlk tak nemohl zastavit ne? :D

Abych nebyl OT: jednou takhle jedu totalne na sracky metrem domu a v igelitce si vezu asi 5 VHS-ek s oblibenyma filmama co jsem si pujcil od kamose. Vagon klasicky narvanej lidma, coz naprosto nesnasim kdyz mam kukadla jak zrcadla a jsem rad ze sedim. Kdyz se blizila stanice na ktere jsem mel vystupovat tak si rikam v duchu : "musis se nejak sebrat, aby na tobe nebylo tak poznat ze jsi sjetej", pekelne jsem se na to soustredil a celkem normalne jsem vystoupil. Kratce jsem se zaradoval jak jsem to uspesne zvladnul, ale jen do okamziku co se zavrely dvere a mne doslo ze jsem tam nechal tu igelitku s kamosovyma kazetama. zhulenecka klasika..

Rekl bych ze ale vetsina z nas ma "husty" historky spis s alkoholem, coz je dane uz povahou MJ. Jeste tak mliko mozna..:D
dneska jsme měli v těláku běhat 1km...někdo řekl že bude super když se na to zhulíme (ted už vím že to byl dementní nápad) na začátku hodiny učitel řekl že si můžem vybra 1-3km a dementi vyhulení začali řvát že chtěj 3km :D tj. 15kol kolem našeho hřiště....hned jak sme vyběhli tak kámoš začal říkat že už nemůže a že asi chcípne a já sem se tomu začal brutálně chlámat...a nejhorší bylo že on to mlel v jednom kuse a je se tomu musel pořád smát až mě začalo strašně píchat v boku a běželi jsme tak pomalu že nás někteří předběhli snad i o 5kol :D zkuste se někdy smát a běžet zároveň navíc 3km v kuse :D zážitek se nezdá bejt brutální ale mě ještě nikdy v životě tak brutálně nebodalo v břiše jak dneska...
DeathCell
to bylo tak: sme šli jen tak ve dvojku hulit.já a kámoška.prostě pohoda,vylezli sme si na kopec na vodárku a tam v klidu zahulily při západu slunce:D ve stavu,kdy sme byly uplně na šrot sme se rozhodli jít objevovat nové světy.to znamená,že sme zalezly malou cestičkou směrem do lesa a připadalo nám to tu uplně oddělený od reality.prostě sem slyšela lidi,hlavně maly děti a přitom tam nikdo nebyl,nejdrsnějši bylo,že sem vše kolem viděla jako by to bylo růžový a my se tam váleli v křečích a většinou bezdůvodně :frog:
když sme se vracely domu,nikdo kolem nebyl,prostě prázdná vesnice.šly sme po chodniku a najednou z ty prazdnoty směrem k nam přijel jakysi chlapek na enduru a jelikož my obě sme blázni do crossek,byly sme v toho háji.my sme zastavili a ten typek přijel tak pět metru před nama,otočil to a odjel zase zpatky. my sme tam stali s otevřenyma pusama a až po chvili ze mě vypadlo:"ten chlap na motorce,to vypadalo jakoby přijel bůh:D" a v tu chvíli sme dostali úplnej záchvat smíchu,prostě to fakt sedělo :punk: :D
Woncek
Tehnhle zážitek není nejbrutálnější ale je nejnovjejsi takze: Bylo to asi pred tejdne a s kamosem sme sli dat vodnika.Ja měl totiž nejaky skunky tak sme to sli skusit kazdej sme si dali 6 prdu. Pak sme sli domu a až sem byl doma tak sem se šel vykoupat a tak sem si napoustel vanu asi po 5 minutách sem se divil že tam neni voda tak sem se dival voda tekla a ja nevěděl co s tim a pak sem si vsiml že nemám ve vaně špunt :D:D
Skanker
:bong:
Skanker
Jednou se mi stalo ze sem uplne sfajcenej sel do jednoty
koupil sem si pití a sel ho zaplatit k uzeninam...To víte žízen!!
Tak sem chvatal a nako sem si to neuvedomil..::)
Woncek
To se někdy stává:D
kubo: no, moc brutální zážitek po hulení to neni...
PORSCHAK
citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
kubo: no, moc brutální zážitek po hulení to neni...

Náhodou dobrej, lepší než mnoha jinejch...
A ještě se kluk slovenská snaží používat český slovíčka i když nemusí, to se cení:bravo:
Musim se přiznat, že delší příspěvky psaný slovensky leckdy přeskakuju, stejně jako psaný nesrozumitelnou češtinou, páč mě to trvá dýl a neba mě to louskat.
V tomhle případě je to krásně čitelný a má to zajímavou pointu..:bounce:
Ježíš
citace:
Původní příspěvek od kubo(dmo)*
sme mali v košiciach zahranicnych studentov z prahy,

to me zabilo, zahranicni studenti z prahy. ctu zahranicni studenti a uz si v hlave predstavuju nejaky spanely :D
w1d44h
tiez neni najbrutalnejsi ale je zo vcera :)
kamarat ma zavolal na nejaku party do mesta, siel som tam az okolo jednej v noci, pred tym som doma zmotol dve brcka.. pridem tam, ludi malo, kamarat tam je viac menej kvoli nejakej zenskej, hudba onicom, proste party sucks, big times. dali sme par piv a brko a o hodinu som isiel celkom znudeny prec. tak som si povedal ze aspon pojdem domov nejakou neznamou cestou (bol som na bicykli) a ze si k tomu zapalim druhy spek :) isiel som velmi peknou rezidencnou stvrtou, okolo tehlove domceky a kanal (cele sa to odohrava v holandsku:) a zrazu mi v tmavej ulicke takmer skocila pod koleso macka :) ale moc sa nezlakla a podarilo sa mi ju prilakat naspat. bol to uplne vystavny kusok, tucna, hunata a dobre zivena macka.. mam tieto stvorenia velmi rad takze som sa s nou bavil minimalne 15 minut :) a po tom blbom veceri som vobec nelutoval ze som niekam siel, neskutocne mi to zdvihlo naladu :)
4C3
2PETREF:
jo a zapomnel jsi jeste dodat, ze mu po prvnim zahuleni narostly kridla a zacal mluvit reci zvirat... hele, takovejma bachorkama krm svy kamose, ne poradny growery!
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od 4C3
2PETREF:
jo a zapomnel jsi jeste dodat, ze mu po prvnim zahuleni narostly kridla a zacal mluvit reci zvirat... hele, takovejma bachorkama krm svy kamose, ne poradny growery!

no..klidnil bych se.kámoš byl kdysi dávno taky hodinu delfínem se vším všudy a já po prvním čazu viděl netopýry,tak kde je pravda?neber svůj pohled na věc jako status quo
OptieX
4C3: Debile. Přečti si co píšeš ty.
4C3
jj, uz dlouho rikam, ze Grower neni, co bejval... odpad typu OptieX to jen potvrzuje...
k/-\pr
zdaravím,podle mě tento thread není od toho aby si zde gorweři nadávali atd. to si vyřiďte PMkem....poďelte se s ostatnímy členy o svoje zážitky a neza*írejte to tu vzájemnýmy urážkama prosím.....
psi85
Hele já bych taky nikdy nevěřil, že je možné aby někdo chtěl skočit z okna a myslel si že poletí... No a pak sem jednou měl pocit, že když vlezu před auto, tak mě nemůže přejet... Ale ne jen pocit, to byla naprostá jistota... (Ještě že je ve městech padesátka)
Ježíš
Ale ale deti snad byste se nam tu nehadaly..

Pinus: vy mate barevny televizory? :D LOL

abych nebyl OT tak pridam dalsi zhuleneckou klasiku, nic brutalniho:

pred x lety jsem byl s kamosem na kalbe u nekoho na private, hulilo se tam lecos, hashe skunky, chlastalo se. kamos se zvedl ze se musi jit nutne vysrat. ubehla pulhodina, dve, tri. po hodine a pul si rikam kam to sakra zmizel. pak mi vypravel ze si sedl na misu, ani si nesundal kalhoty a celou tu dobu tam cumel do zdi. na to proc tam puvodne sel uplne zapomnel :D
lukas04
Raz som bol húliť s takými týpkami (nie zrovna najlepšia spoločnosť), tak sme si dali cez bong Juicy Fruit, dal som si asi 4bongá a jeden týpek povedal, že poďme sa hodiť do snehu. Tak povedal, na tri. Tri, dva, jeden, hodil som sa len ja a ihneď som zaspal ako som dopadol do toho snehu. Tak ma týpek budí a mne sa oživili spomienky z rybačky, keď som chodieval s ujom. Hovoril moje meno a trmal somnou, aby som vstal. Keď som sa preberal, úplne som si myslel, že som na rybách a v stane ma budí ujo, že treba s niečím pomôcť. Ešte keď ma dvíhal, tak sa mu podarilo mi roztrhnúť bundu. Bol som úplne rozbitý a keď som sa tam s nimi potom rozprával, mal som pocit že všetko hovorí môj ujo z rybačky. Úplne všetko, strašne som chcel, aby prestali hovoriť, pretože mi to bolo nepríjemné. Šiel som domov, v domnení, že sa z toho vyspím. Ráno sa zobudím a stav pretrvával. Keď som vstal, stále som mal pocit že vetko hovorí môj ujo. Dokoca aj keď mi hovoril niečo brat, otec, alebo mama. Išiel som ku kamarátovi a hneď mu bolo niečo podozrivé, tak som sa oplachoval vodou apod. Bál som sa, že to neskončí. Trvalo to asi ešte týždeň, ale postupne to vyprchalo. No a teraz to najlepšie.. po pol roku (odvtedy som nehulil) sme si s kamarátom robili srandu s kamošov, čo fajčia. Zo srandy sme si dali každý možno 2šluky. Verte alebo neverte, ten stav s pred pol roka bol naspäť. Znovu ujo, znovu strach, paranoja. Vyprchlo to o čosi skôr, robievalo mi to, aj keď som vypil 1dl vína. Bál som sa, že vždy sa mi to vráti, keď prídem do zafajčenej miestnosti, alebo do styku s malým množstvom alkoholu (prípitok a pod.). Naštastie, už som odvtedy nehúlil ani raz, je tomu 2roky, už iba pestujem. Snáď ma neukameňujete, ale neviem čo je somnou, ja proste húliť nemôžem, pretože zakaždým by som mal tento stav, ktorý mi zrovna radosť nerobí.

Neviete čím to môže byť, že sa mi ten stav vrátil, alebo že trval tak dlho len z oyčajného bonga? Ak môžte, rozpíšte sa, či ste mali niečo podobné, alebo poznáte takýto, alebo podobný dopad na človeka z ganje. Toť všetko, ďakujem, že ste boli ochotní čítať.
chOdec
lukas04>
Děláš dobře. Ve tvým případě jde pravděpodobně o určitou dispozici k nějaké psychické poruše.
Asi bys to neměl pokoušet - je dobře, že jseš si toho vědom. Obávám se, že s tím moc udělat nejde.
Ježíš
lukas04: tak to je drsne, asi delas dobre ze jen pestujes. sklizen muzes zaslat na adresu--PM. dik
Neson
lukas04 - důvodů může bejt několik:

a) jak už Ti napsal "účastník silničního provozu" - tráva bohužel funguje jako "aktivátor" psychických poruch, které má většina lidí v sobě - a tyto poruchy se pak probouzejí vlivem nějaké silné události, doluhodobého stresu, požíváním určitých látek atd. ......... to Ti ale může potvrdit nebo vyvrátit pouze a jen odborník

b) další příčina může být v ne zrovna správném přístupu k látce - tím myslím to, že člověk přistupuje k substanci s určitými představami očekáváním, někdy snahou ovlovnit průbeh intoxokace atd - a ta látka se samozřejmě jen tak nedá a tímto konfliktem můžou vznikat výše popsané problémy - je to především záležitost halucinogenů, ale u senzitivnějších jedinců to stejně dobře může fungovat i s trávou

c) a to vlastě souvisí i s výše uvedeným bodem - zkus si zjistit něco o pojmu "SET AND SETTING" třeba tady:
http://drogy.jinak.cz/houbicky/hub_set.htm
ale vygoogluješ toho víc než dost

d) další věc, kterou ale nemohu posoudit je věk ..........
hudson
Mam ted jeden z posledni doby byl jsem na slavnostech pivovaru a potkal jsem tam nejake typany chvili jsme spolu chlastali a po asi 5tem pivu vytahl sakl a zacal balit brcko, tak jako nenechal jsem se dlouho pobizet ze :D no zahulili sme si z toho 3 lidi byli jsme fakt drsne a prvni vec k vyreseni bylo proc se brambore rika brambora pul arealu z nas nemohla kazdy upe v kadi vsichni se nam smali ja sem si to vzdycky uvedomil ale smal jsem se taky :jumper:
xpsyka
to sem s kamosem vymyslel jednu gamesu do mesta (vlastne je to upe fuk kam) na okoreneni zazitku :)

vzdycky kdyz zahulite tak zkuste vymyslet nakej ukol, vetsinou to proste prijde spontane. u nas (v praze) to zacalo behem na byvalej stalinuv pomnik ve spodnim pradle.. a jak jich budete mit dost, staci risknout nebo se s nekym vsadit a strasne mu narvat nakej nahodne vylosovanej ukol. rikam, je to fakt prdel, ale de vo to, jestli na to mate chut..

klidne muzete postnout naky fotky :D
Ondřej
Mě se stal brutální zážitek nedávno v Kroměříži. Byl jsem se staroušem na špíčku v zahradách a pak jsme šli na oběd do jakési restaurace. No a mě se v tom stavu povedlo ihned jak jsem si sedl shodit věšák na hlavu jednoho chlapa...:D No evidentně nervově šokován mi sice řekl, že je OK, nicméně mám pořád strach, aby to na něm nezanechalo trvalé následky, byla to docela šlupka....:)
PalYno
mne sa stalo rano ze som dohulil na balkone špeka a odhodil som filter len tak do <> a zafukal vietor a susedovi padol rovno do kochlika,sused colnik takze to bude dost huste prekwapko:)
ANTICHRIST
NO SME JEDNOU KALILI U NAS DOMA S TYPAMA ZE SKOLY A JEDEN PRINES NARVANEJ PYTEL VLASTNIHO STESTI TAK SME HNEDLE UMOTALI VYHULILI A ONO VUBEC NIC (BYLI SME NA TO CTYRI) TAK SME DALI DALSI A ZASE NIC TAK JESTE JEDNO FURT NIC TAK KAZDEJ JEDNO A PORAD BEZ UCINKU NO A PO PAR MINUTACH SEM SI UDELAL STAVU A JAK SEM SE NAPIL TAK SEM BYL UPLNE NASROT TY DEBILOVE SE MI SMALI ZE HRAJU DIVADLO TAK SEM JIM DAL TAKY NAPIT A ......... HOTOVO
jufik
jednou když sem byl hodně skouřen sem měl hnusné stihy že umíram :-! bušení srdce v té chvíli snad kolem 200 ,mel sem žravku takže sem se šel najist a každé sousto sem citil jak mi nechce klouzat dolů do žaludku ale zustava někde uprostřed a potil sem se jak prase toto trvalo asi tak 10 min , měl sem fakt docela strach , ale nevim co to bylo ... todle nikomu nepřeju
biomage
Muj nejbrutalnejsi zazitek po palu mi skoro zaridil infarkt. Po krasnem veceru stravenem v hospe kde padlo spoustu piv a spoustu brcek sem se odhodlal jit domu,ale mechyr byl proti tak sem si udelal zastavku u takoveho stromecku na namesti tak vykonavam potrebu a najednou spoza stromu na me vyleti frajer v prevleku za nejakou zrudu tedka to vim ale tehda v tom stavku sem netusil a navic ten prevlek byl fakt luxusni tak sem chytil sok a malem to tam se mnou prasklo:-) asi po 2 minutach co me ta "prisera" posadila na lavicku tak mi vysvetlil ze je tady maskarni zabava a ze se sel akorat vychcat a chtel nekoho polekat. Ono to nezni nic moc ale v tom stavu sem dostal luxusni pecku malem sem to nevydejchal:-))
Kripix
normalne tedko vcera sem byl uplne v pi..! ja nevim co to je, ale proste asi jednou za rok se mi stane ze mij clovek uplne vypne! zacina to tim ze dlouho sedin a na prdey a pak se postavim. jacinato jako normalni jev po poziti ganji ci skunku! proste vstavas, ses uplne v poho a najednou takova rana do hlavy jako kladivem! zatmi se ti prde ocima(uz se mi stalo tak dvakrat ze sem na dve az pet minut vubec nic nevidel(stal ose mi to za muj zivoz jenom trikrat))zacne se ti totalne motat hlava, piska ti v usich(asi jako zvuk o 15KHz) a totalne se spotis! vubec nevim proc se mi to nekdy stane! jednou sem to zazil v buse a to sem pred tim mel jednoho dodelavajiciho prda z fajfky a vubec se nebyl zhulenej, ale jak sem s busem vyjel na kopec, zacal sem videz cernobile a za deset vterin sem nevidel nic(asi prvni prispevek v tomhle trydu)! clovek strati veskerou koordinaci svyho tela a nemuze vubec nic! jednou sem nemol ani sedet an prdeli, normalne sem se skacela na zem! nechci aby ste si o me myslely´ze sem nejakej kripl co nevi jak na to, ale zdokumen toval sem tyhle moje prihody z duvodu, jestli nahodou nekdo z vas nema podobnou zkusenost! chchi este dodat ze se mi tohle nikdy nestalo v totalni zhulenosti! proste sem byl v klidu, ale az do ty doby nez sem se postavil!tento stav ve me vyvolal i zvraceni takze sem vyblil svuj obed! este jednou rikam ze to neni z toho ze bych nevydrzel napor ganji ci skunku ale je to proste takovej kolaps! esti nekdo vite o cem mluvim, budu rad kdyz se oto stim se mnou podelite;)
PeAcE!!!
citace:
Původní příspěvek od Kripix
peter07: no ty kravo vis vubec kde tedkom ses??? proc to tady pises?? to jek ten nejvicbrutalni zazitek po huleni co se ti muze stat(smich) to me poser! radsi to smaz driv nez ti nekdo hodi karmu:)
---abych nebyl OT, potom smaznu!

ty si cock Kripix :D zaleži za akých okolností a na akom mieste sa začneš smiať :wink:

raz sme boli s kamoškou na footballe proti rasizmu a nemali sme so sebov makak, ale chceli sme sa mrte nafajčiť.. ja som len tak zadelil "mohol by nas niekto len tak nafajčiť".. išli sme donutra, sadli sme si a behom 10min. nabehol organizator, že niekto nahlasil, že je v budove bomba, že majú všetci vypadnúť von. Ideme von a pred nami dvaja teepci - jeden išiel pormalne a druhy behal okolo neho, skákal a kričal "to je osud, musime isť, davaj, poď, ideme".. s kamoškou sme sa na seba kukli a hneď sme vedeli o čom je reč :) išli sme chvilu za nimi a furt sme sa nevedeli dohodnuť kto sa ich opýta.. ked sme ich prenasledovali už dosť dlho zastavili sa a kukli na nás.. tak som sa spýtal či nemajú niečo na predaj a teepek zadelil "no, na predaj ne".. zosmutneli sme "ale môžte sa isť nafajčiť s nami" :D poho jazz.. dali sme par cez suche pokecali sme a išli sme sa postaviť pred budovu, kde bolo už asi milion fizlow..
nejak som sa rozpísal :D no, proste som chytil STRAŠNÝ UJEB.. asi 10 min v kuse a okolo furt chodili flojdi.. bla bla.. potom som išel kupiť cigy a jak som sa vracal za ostatnymi stretol som spolužiačku, ktorá dobehla za mnow a začala mi kecať niake kokotiny.. všimla si že ju nevnímam a zadelila na plnu hubu "ty trúúúúúúúúúúúúúúúúba, čo si nahúúúúúúúúúúúlenýýýýýýýýýýý ???".. meter od nas stali flojdi :D kukol som sa ňu, na flojdow, na ňu.. poslal som ju do riti a vratil som sa s5.. po takej hodke sme sa vratili donutra a vliezli sme uplne do rohu haly, že tam si možme v pohode chilloutovať, že nas tam nebude nikto rušiť.. sadli sme si hneď vedla najväčšieho repraku a keď spustila 9 symfónia, mali ste vidieť jak rýchlo sme odtial vypadli :D

neni to ani tak moc zaujímavé, len som chcel poukázať na to, že občas aj obyčajný smiech môže byť brutal zažitok :D
Kripix
Cpt. Spaulding: nezlob se na me, ae povazovat za brutalni zazitek smich do zrcadla to je massacre! to se mi stava furt:D
PORSCHAK
citace:
Původní příspěvek od Kripix
normalne tedko vcera sem byl uplne v pi..! ja nevim co to je, ale proste asi jednou za rok se mi stane ze mij clovek uplne vypne! zacina to tim ze dlouho sedin a na prdey a pak se postavim. jacinato jako normalni jev po poziti ganji ci skunku! proste vstavas, ses uplne v poho a najednou takova rana do hlavy jako kladivem! zatmi se ti prde ocima(uz se mi stalo tak dvakrat ze sem na dve az pet minut vubec nic nevidel(stal ose mi to za muj zivoz jenom trikrat))zacne se ti totalne motat hlava, piska ti v usich(asi jako zvuk o 15KHz) a totalne se spotis! vubec nevim proc se mi to nekdy stane! jednou sem to zazil v buse a to sem pred tim mel jednoho dodelavajiciho prda z fajfky a vubec se nebyl zhulenej, ale jak sem s busem vyjel na kopec, zacal sem videz cernobile a za deset vterin sem nevidel nic(asi prvni prispevek v tomhle trydu)! clovek strati veskerou koordinaci svyho tela a nemuze vubec nic! jednou sem nemol ani sedet an prdeli, normalne sem se skacela na zem! nechci aby ste si o me myslely´ze sem nejakej kripl co nevi jak na to, ale zdokumen toval sem tyhle moje prihody z duvodu, jestli nahodou nekdo z vas nema podobnou zkusenost! chchi este dodat ze se mi tohle nikdy nestalo v totalni zhulenosti! proste sem byl v klidu, ale az do ty doby nez sem se postavil!tento stav ve me vyvolal i zvraceni takze sem vyblil svuj obed! este jednou rikam ze to neni z toho ze bych nevydrzel napor ganji ci skunku ale je to proste takovej kolaps! esti nekdo vite o cem mluvim, budu rad kdyz se oto stim se mnou podelite;)
PeAcE!!!

Normálně máš nízkej tlak, jako spousta lidí, především lidem v mladším věku se to stává, protože stářím se obvykle zvyšuje. Když vstaneš, odkrví se ti mozek a díky nízkému tlaku je nedostatečně zásoben krví, což způsobí jeho výpadek, vedoucí ke krátké ztrátě orientace a smyslů, než se opět dokrví....
Jak píšeš, nestává se ti to ve zhulenosti a to proto, že hulením se zvyšuje srdeční tep, který supluje nízký tlak (stejně tak alkohol).
A kolapsů je tady popsaných dost a dost, především v sérii 1 tohoto threadu, ale předpokládám i jinde..:smoker:
peter07
tak vypadky ty mam furt. u mě je to už skoro běžná věc. tak to tu nedávám :D
Kripix
PORSCHAK: asi mas pravdu, ale ne ze se mi to nestava v he zhulenosti ale nestava se mi to v TOTALNI zhulnenosti! jako ze nemusim bejt vyhulenej na srot! proste jak se mi to stane tak si samo sednu na rit, za par minut to odstupuje a ja se zase postavim frci to na novo! pak treba za par minut to prejde.......
kripix: prostě je to způsobený přechodným snížením tlaku.
b1ghed
s kamosma sme stiahli 2-3 prasky a nakupili listky na kolotoc. U nas to volame velky retazak, je to ten typ kde sedite na zavesenej stolicke, a vplyvom odstredivej sily ta to vynesie do vysky. po 5 sekundach som bol pilot na superrychlom medzihviezdom plavidle ..
vsetci sme vrieskali co prilakalo vela obecenstva bod nami :-)
vtedy sa to stalo jeden kamos strasne blbol a vysmiykol sa zo sedacky , ostal vysiet na ramenach, cele telo sa mu hojdalo v 5 metrovej vyske . spraskany vrieskal a na plnu hubu sa rehotal na okolo stojacich ludi. ked sme z kolotoca zisli, rychlo sme sa vytratili a za najblizsim krikom dali dalsieho praska , vsetci sme boli riadne vyklepany ale zaroven sme sa neprestajne rehotali. :-
BNS(cz)
Zdarec... To já před cca 2ma měsícema hulim takhle s kámošema v lese, dávali jsme slušnýho lošta ve čtyřech a po tom co sme dohulili jsem se začal s jedním kámošem ze srandy mlátit. Doslo to až k tomu, že jsme zapalovali papírový kapesníčky a házeli je po sobě, to proběhlo ještě v klidu, ale pak sme zapálili fóliový obal od těch kapesníčků a mě to nějak nešťastně přistálo na ruce (zápěstí) a rozteklá hmota se přilepila na mou kůži. Snažil jsem se to co nejrychleji odlepit, ale šlo to už jen i s kůží. Tak jsem to teda odtrhnul a koukám krev nikde... V ruce poměrně hluboká díra, jelikož kůže vzali i něco s sebou ale po krvi ani stopy. Chvilku jsem na to čuměl, nikdo kolem nechápal, ale pak jsem to už nechal být. Po hodině a půl přijdu domu a už ze mě stav poměrně opadal, tak sem si uvědomil co že se to vůbec stalo a tak se kouknu na ruku a byla skutečně furt stejná, jako před hodinou a půl. Projdu schodištěm nahoru do pokoje, kde se na ní kouknu znovu a začínala z ní týct krev. Vůbec netuším, jestli má hulení vliv na tvorbu krvinek, ale vím jistě že se mi to nezdálo a že už to nikdy asi nepoberu. Moje vzpomínky doprovází jizva, která tam po dobrodružství zůstala ... :D
PORSCHAK
Tuhle cestou k poli po hezký předpřípravě u vody špekem a pivem se mi stala hustá příhoda. Prodrání nejhorší částí trnité cesty jsem měl za sebou, když v tu chvíli jsem třicet metrů na pasece uprostřed džungle před sebou uviděl srnce. Srnec poskočil deset metrů, zastavil se, otočil bokem ke mě, já se přikrčil, abych ho udržel na místě a lovil z tašky foťák. Srnec koukal, frkal, vrtěl hlavou a hrábnul kopejtkem. Prohlížel si mě a psa, co strnule pět metrů přede mnou srnce sledoval. Já ho fotil (foto č.1), ale začal jsem si říkat, tady je něco divnýho, on se vůbec nebojí. EDIT: Už to vzájemný pozorování začalo být nějaký příliš dlouhý, zírali jsem na sebe kolem 30 vteřin, takhle dlouho jsem se nikdy na srnčí z blízka dívat nemohl. Nanejvýš na mě koukli a alou do lesa...Trošku jsem se zvednul, vyplašil holuba kousek od sebe, ten vzlítnul, srnec se lekl a jal se pro mou úlevu utíkat pryč. Začal vydávat hrozný zvuky, byl očividně nasranej, dělal takový hrrr hrrr. Slyšel jsem ho stále nadávat a to už byl na hony daleko...
Začal jsem mít strach. Už jsem slyšel o případech, kdy srnec napadnul člověka, většinou v době říje, ale teď přece říje neni, co....? Byl fakt velkej a měl hustý parohy. Vymejšlel jsem, co bych tak dělal, kdyby mě napadl, ale když jsem si ho představil se sklopenou hlavou běžící proti mě, těžko něco zvláštního vymejšlet...
Přesně před odbočením k poli jsem našel hromadu srnčích bobků(foto č.2), jak kdyby o mě věděl a chtěl mi říct „Co tady děláš, tady jsem pánem já!“. To mě rozhodilo ještě víc.
Prohlídka kytiček proběhla tak nějak nervózně, dal jsem tam sváteční cígo a šel zpátky. U jeho bobků jsem vylil v průměru pěti metrů zbytek hnojiva z kachních bobků, sichrem to očůral a jdu. Celou cestu se ohlížím, zda-li za sebou neuvidim funícího srnce:D Na konci cesty, v té největší trnitý džungli, ve mě však opravdu zatrnulo. V kousku rozblácený země jsem našel otisk srnčího kopejtka. Směřoval mou cestou zpátky. Představil jsem si, jak se mě srnec vydal pronásledovat a po mých pachových stopách mě minul kolem pole a je někde přede mnou. Už ta představa, že někdo po tý trnitý pěšině chodí, byla objevná, a že je to zrovna srnec kterýho jsem se před chvíli leknul..., no řeknu vám, byl jsem celkem vystrašenej. Čekal jsem ho za každou zatáčkou:mutant: Začal jsem pleskat volnou rukou o stehno a občas zapískal. Vyskočil jsem z trnitý cesty na louku a začalo se mi ulevovat. Uf, i tak jsem se celou cestu k silnici ohlížel. Teď už chodím k poli jen s hlukem a křikem. Křičim „tak jdeme, jdemee“, pleskám o stehno a pískám:mutant:. Dřívější tajná cesta se změnila v hlučný pochod:D
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od PORSCHAK
Tuhle cestou k poli po hezký předpřípravě u vody špekem a pivem se mi stala hustá příhoda. Prodrání nejhorší částí trnité cesty jsem měl za sebou, když v tu chvíli jsem třicet metrů na pasece uprostřed džungle před sebou uviděl srnce. Srnec poskočil deset metrů, zastavil se, otočil bokem ke mě, já se přikrčil, abych ho udržel na místě a lovil z tašky foťák. Srnec koukal, frkal, vrtěl hlavou a hrábnul kopejtkem. Prohlížel si mě a psa, co strnule pět metrů přede mnou srnce sledoval. Já ho fotil (foto č.1), ale začal jsem si říkat, tady je něco divnýho, on se vůbec nebojí. Trošku jsem se zvednul, vyplašil holuba kousek od sebe, ten vzlítnul, srnec se lekl a jal se pro mou úlevu utíkat pryč. Začal vydávat hrozný zvuky, byl očividně nasranej, dělal takový hrrr hrrr. Slyšel jsem ho stále nadávat a to už byl na hony daleko...
Začal jsem mít strach. Už jsem slyšel o případech, kdy srnec napadnul člověka, většinou v době říje, ale teď přece říje neni, co....? Byl fakt velkej a měl hustý parohy. Vymejšlel jsem, co bych tak dělal, kdyby mě napadl, ale když jsem si ho představil se sklopenou hlavou běžící proti mě, těžko něco zvláštního vymejšlet...
Přesně před odbočením k poli jsem našel hromadu srnčích bobků(foto č.2), jak kdyby o mě věděl a chtěl mi říct „Co tady děláš, tady jsem pánem já!“. To mě rozhodilo ještě víc.
Prohlídka kytiček proběhla tak nějak nervózně, dal jsem tam sváteční cígo a šel zpátky. U jeho bobků jsem vylil v průměru pěti metrů zbytek hnojiva z kachních bobků, sichrem to očůral a jdu. Celou cestu se ohlížím, zda-li za sebou neuvidim funícího srnce:D Na konci cesty, v té největší trnitý džungli, ve mě však opravdu zatrnulo. V kousku rozblácený země jsem našel otisk srnčího kopejtka. Směřoval mou cestou zpátky. Představil jsem si, jak se mě srnec vydal pronásledovat a po mých pachových stopách mě minul kolem pole a je někde přede mnou. Už ta představa, že někdo po tý trnitý pěšině chodí, byla objevná, a že je to zrovna srnec kterýho jsem se před chvíli leknul..., no řeknu vám, byl jsem celkem vystrašenej. Čekal jsem ho za každou zatáčkou:mutant: Začal jsem pleskat volnou rukou o stehno a občas zapískal. Vyskočil jsem z trnitý cesty na louku a začalo se mi ulevovat. Uf, i tak jsem se celou cestu k silnici ohlížel. Teď už chodím k poli jen s hlukem a křikem. Křičim „tak jdeme, jdemee“, pleskám o stehno a pískám:mutant:. Dřívější tajná cesta se změnila v hlučný pochod:D

hehe...paranoia útočí :D
bend3r
Po dlouhe dobe sem taky neco hodim.. Stalo se mi to presne vcera (ctvrtek). Stredu jsem mel ponekud hektickou, proste takovy ten typicky den blbec, vecer me dozral totalne, tak jsem sel v deset spat. Pred spanim jsem si dal sklenenku DPcka, pustil si do usi Hypnotix (pro zkourene lidi naprosto idealni muzika - posouva o galaxie napred ;) ) a snazil se usnout.. Ta hudba me v tom stavu nedoprala spanku, tak jsem si jeste stylove nachystal vodni dymku a hodinku jsem v poklidu bafal. Bylo docela horko, tak jsem si lehl a jen tak dal poslouchal zvuky linouci se ze sluchatek. Usnul jsem.

Rano jsem se probudil a nemohl jsem se hnout. Docela morda. Mel jsem sucho v puse, v krku me bolelo, horecka kolem 39°C, oci jako ze skla.. :D Cely den jsem chodil jak v matohach, otec me jeste vytahnul do hospody, to byl uz totalni konec. Doma jsem sebou jen prastil do postele, napraskal se Paralenem a cucal Strepsils. :) Ted uz je to o neco lepsi, ale babo rad - upal ze slunicka nebo dozvuk toho huleni? :D :angel:

Mejte se, panove a damy!
k/-\pr
tak,musim se s vami podelit o jednu vec,a..vcera jsem byli opejkat s kamosema,par lahvacu sebou a samozrejme trava...celkem jsem f 4 lidech dali 5 skel,a z toho 2 prez home made vyrobenou vodni dymku,kamos no1 prijel pozdeji na motorce a dal si s nami us jenom 2 skla(ty z vodni dymky)

to jsem jeste nezazil,us po par prdech se to stalo,normal jsem se byvili,ale najednou zacal rikat uplny nesmysly.neco jaky kdyz si ctete v novinach kazdy 10. slovo,asi tak to vypadalo,potom jeste videl pavouka z heryho potra na skrome a mamuty jak dou naproti prez reku...:D

a pak kamos no1 se takhle divalů na skalu,kdyz v toim vykrik,tamhle blije jelen,a par minut na to se zacal normalne cumet do blba a zacal se silene smat....tak se zacali smat vsechni a asi tak 3 minuty f kuse(mame video) a kdyz skoncil tak sjem se ho zeptal jesi by me rek duvod cemu se takl smal,prej se koukal na stromy naproti a to mu prislo strasne smesny

taky se vem to stava ze takhle nekdy melete z cesty???
kámoš osal jednou v anglině esej na téma vztah mezi člověkem a zvířetem....pář řádku docela šlo a zbytek byl taky samej nesmysl...jen slova za sebou nedavajici smysl :D
btw. chtěl bych vidět to video :)))
jimiéE
No tiez sa musim pochvalit podobnou prihodou ... boli sme 4 a jedna pirana tak sme ubalili neakych tych dvoch jonatanov spukali sme sa ako draci a tak sme sa prechadzali, ako ideme pirana zacala na nas kricat ze kto sme preco ju prenasledujeme, ze kde su oni (myslela nas) z nas samozrejme nic ine nevyslo ako smiech. Neustale to trvalo asi 20 min ... nam uz s toho kvalitne jebalo (dokazete si predstavit ze 4 hosi sa smeju 20 min skoro bez prestavky ? :) )tak sme si popocuvali ze sme neaky oplzli sviniari co ju chcu znasilnit :))) (to sa pozname uz dost dlho :DD :) ta tak nas napadlo ze ju prebehneme ... obehli sme jeden blok zastali a kecame, prisla k nam a zacala : KDE STE BOLI mna prenasledovali neaky uchylaci vraveli ze stoj sak to sme my ..... brutalne vystrasena.Z nas samozrejme nic ine nevyslo ako kvalitny smiech :DD
jimiéE >
super prdel stresovat nekoho kdo si poprve zahuli super napad, tak na facku
jimiee: jak říká praxer...
ondra123
Zdravím všechny tehle ta věc se stala minulej rok na podzim, šli jsme s kámošema přes sklizený pole kukuřice, bylo docela pěkný počasí, bezvětří, tak sme dohulili brko a pak se zvednul vítr a najednou se před náma objevil kulový blesk asi 6m od nás dělal takový cukaví pohyby, lítal ze strany na stranu a pak explodoval a jiskry se rozlítli do stran, jakmile zmizel vítr ustal a my s kámošema sme utíkali pryč jak blázni nikdy sem se víc nebál.
jimiéE
citace:
Původní příspěvek od praxer
jimiéE >
super prdel stresovat nekoho kdo si poprve zahuli super napad, tak na facku

Ehm nebolo to po prvy krat
PalYno
Moj najbrutalnejsi zazitok bol dnes ked sme hulili s kamaratom v aute vodne,vypadol mu sluk na spolujazdcovom ked ho nakladal a skotulal sa pod sedacku a nasiel tam pistol(asi plynova) o ktorej som nevedel ani ja ze tam nejaka je,,,pozerali sme obidvaja jak pero z gauca...cez vikend som vozil po bratislave troch blavakov a asi jeden z nich si ju tam u mna schoval a zabudol na nu alebo neviem co,ale mal som z toho poriadne haluze:)to sa mi este nestalo....
Trafo
Zkouřenejch historek mám ranec, ale teďka mne napadá zrovna tahle.

Jednou na privátku na Hradčanech jsme jaksi vypalovali a kalili a mne to přišlo málo a dostal jsem chu't na bong. Tak jsem šáhnul do batohu a vyndal svůj NIRVANA - ZoOom a náležitě jsem ho připravil.
Když jsem tak tahal dostal jsem zásek a nad něčím jsem děsně meditoval a pak se to dostavilo. Nevím jak dlouho jsem byl v tom záseku, ale když jsem se z něj dostal byl bong plnej jako nikdy (to já jsem nevěděl) a já si řek, že je načase dát si ho najednou jako vždy. Ale to byla chyba. Když jsem si ho dal zatemnilo se mi před očima a já nevěděl kde je nahoře a kde dole. Byl to děsnej stav. Kašlal jsem a tekly mi slzy. Říkal jsem si že už nechci bong ani vidět. Po chvíli mne to přešlo a já pálil vsele dál :).
Don PEDROS
Moje dva nejvíc haluz zážitky se staly oba tenhle víkend. První v sobotu na Výravě před koncertem Vypsaný fiXy ( :love: )
- to jsem vyšel ven z areálu na brčko a když jsem se vracel a dával ke kontrole ruku ( mají tam razítka viditelný jen pod UV) tak jsem to razítko neviděl. Čekal jsem co ti kluci u vchodu udělaj, ale oni se jen zeptali proč nejdu dál. Normálně bych šel ale jak jsem byl nahulenej tak jsem se s nima začal dohadovat proč mě pouštěj bez razítka :D . Oni mi ale tvrdili že tam to razítko mám. Vyvrcholilo to v hádku, která skončila tím že jsem si vyfotil pod UVčkem ruku (s tím že to pošlu jejich šéfovi), uvolnil cestu asi 15 lidem co za mnou čekali a šel jsem pařit. Ráno prohlížím fotky a narazim na tu s tou rukou a to razítko tam fakt je :D Docela dobrá schíza z toho.
No a ta druhá best haluz se stala den na to v něděli. Seděli jsme večer, vydatně jsme hulili -došli papírky tak jsme sáhli po vodnici, pak došli uhlíky a nikdo neměl fáju ani nic jinýho. Šel jsem do lednice (nevim proč zrovna tam) hledat svoji fáju a zrak mi ulpěl na mrkvi, udělal jsem tedy fáju z mrkve a v hulení se pokračovalo. Z něčeho jsem pak chytil brutální výtlem a od toho okamžiku jsem měl asi hodinový deja vu. Prostě jsem přesně věděl co kdo kdy řekne, udělá apod. :D
k/-\pr
:D me se nedavnio stalo to ze sem sedel spalenej s kamosem na navicce a kouk,ali jsme na panorama :D a najednou sem vykrik ze tamle dou 2 lidi se psem...jenze prej tam nidko nesel..tak jsme se sli kousek projit a najednou asi po pul hodince tam vysli upůlne odjinud 2 lidi se psem...:D:D
LSD25
sme si sedeli v parku na trávičke, pohulovali jointa a v tom sme videli prichádzat policajné auto, akurát sme dohulili ked pri nás zastalo, a bum kontrola občianskych, všetci mali až na jedného ale pohoda, potom sa pýta či niečo nemáme pri sebe, zborovo sme povedali že nie a každému sa pozrel do očí, to mu stačilo asi, tak nás začal prehladávat, ale kým prehladával jedného tak druhý si to lepše schovali, tak všetko dobre dopadlo :)
Raskar
Já mám docela dost zážitků s hulením.Jedou sme s kámošem jeli na kolech večer takovou neosvětlenou ulicí a najednou sme oba měli uplně stejný halušky,pžeběhla nám přez cestu bílá husa a valila jak sviňa .
Nebo když jsem jednou s kámošema hulil v lese tak jsem tak koukal do blba a najendou jsem perifernim viděnim viděl takovou tu větnamskou boudu z rákosu hnedka jsem se tam koukl a bouda nikde pak jsem viděl ještě asi 3 stavby,ale když sem se koukl na ně přímo tak tam nebyli.
Luxusní zážitek taky byl když jsme s kámošem jeli busem do vedlejšího města a po cestě sme se bavili o tom že sme rockový hvězdy a že valíma na turné do holandska.Když jsme dojeli na místo tak jsme vystoupili a první koho sme potkali byli nějací cizinci,kteří tam něco kvákali,kámoš na mě jen ku*va my sme fakt v Holandsku a pak sme se asi 20min tlemili.
No a nejlepší můj zážitek s hulením byl když jsem hulil uplně poprvý,to jsem přišel o panictví :D
bulm
tak 4 roky zpatky kdyz sem teprv zacinal hulit tak sme jely s par kamosema ke spoluzakovy na jednu akci. samozrejme sme neco popily a ze dem na brko tak sem si rekl sak proc ne. sedli sme na lavku a rozpalili brcko. obeslo kolo dal sem si jednoho prdika pak druheho tretiho.. a pak ze se pudem nekam mrknout, tak sme vysli a ja sem najednou chytil schyzu ze se mi strasne rozbusilo srdce a citil sem uplne cukani v oku pak cukani ustalo a ja si mislel ze mi nekde praskla naka zilka nebo neco tak a ze mi tece krev z oka :pp fakt psycho stav porad sem si zmolil oko a dival se na prsty jestli nejsou od krve.. jednu dobu kdyz sem byl uz uplne vystraseny tak sem chtel jit do hospody kolem ktere sme prochazely a zavolat si zachranku pac sem si myslel ze umiram.
janda: něco podobnýho v drsnější podobě jsem slyšel od kámoše - přišel domů na prach a chtělo se mu blejt. v bytě tma, tak šel k záchodu, zmáčk vypínač, vyblil se, zavřel dveře a zase zmáčk vypínač. No a ráno mu otec povídá: "ty vole, v noci sedim na záchodě, najednou někdo příde, zhasne mi, pobleje mě a zase rozsvítí"
neslapatpotrave
Vcera jsem sedel u hrbitova a dojeli tam bengaci zastavii tak 5 metru ode me vypli motor a staly tam. To jsem nejak skousl mel jsem jen sakl s nejakym zbyteckem papirky sirky, ale pak dojelo civilni auto vylezl z neho typek a mel v ruce kufrik. Neco tam s nima resil. Docela jsem schizoval ze v tom ma koks nebo nejake prachy, ze jim do dojel predal a pak me oddelaji aby nebyli svedci. Byl jsem komplet skleneny vubec jsem se nekontroloval myslim ze jim bylo jasne ze jsem zhuleny. Sem tam sebou asi parkrat i cukl (citil jsem tu kulku v cele=). Jsem myslel ze mi rupnou nervy a zdrhnu.
neslapatpotrave . Ja taky tak někdy shizoval. to je ta nejhorši věc v tom stavu, Ja posledně viděl z dálky benga a hned schovaval sakl do boty kdyby mě nahodou prohledavaly. Kamoš i jak mě viděl jak stresuju tak se svijeli :-D
neslapatpotrave
Hah to jsem taky kdysi udelal. Ono je to vetsinou spis na skodu stresovsat. Kamosi sli cela parta nahuleni a proti nim sli 2 obchuzkari. Tak kamosi hned zabocili do ulicky a benga za nema, tak se jim chvilu vyhybali a pak uz jenom "hosi stujte" a uz je sacovali. Ale nakonec prej v pohode.
Pflusik
Nedávno se mi stala dobrá haluz. Seděli sme po brku u baru v hospodě řikám si klídek vubec mě to nerozbilo mužu normálně fungovat tak sem se začal bavit s kamošem ale asi po 5 minutách sem se podíval a myslel sem si že mi hráblo vedle mě nikdo nebyl. Druhej den mi řikal že odcházel hned po špekovi a do hospy už se mnou ani nešel :D
Javaanse
citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
janda: něco podobnýho v drsnější podobě jsem slyšel od kámoše - přišel domů na prach a chtělo se mu blejt. v bytě tma, tak šel k záchodu, zmáčk vypínač, vyblil se, zavřel dveře a zase zmáčk vypínač. No a ráno mu otec povídá: "ty vole, v noci sedim na záchodě, najednou někdo příde, zhasne mi, pobleje mě a zase rozsvítí"

Tak tohle už jsem kolikrát četl někde jako vtip. Dobře to těm kámošům žerete :)
javaanse: no, já si taky myslim že je to další urban legend
Hy3nA
hmm mě se jednou stalo, že sem se zhulil a bylo to celekm normální a pak asi po půl hoďce se mi začaly hrozně klížit oči nebo co, viděl sme rozmazaně ,tak sme šel z místnmosti navzduch, cestou sem už skoro nic neviděl, tak tak sme se vyhnul vyhazovačovi, pak sem přišel ven, tam sem si stoupnul, opřel se a už sme nic neviděl, tak sem si sednul a přemejšlel co mi je. A si po 10ti minutách se mě začalo "rozednívat" a bylo to hrozněš příjemný, po dalších cca 5ti minckách sem byl zase vpoho a šel dovnitř.. ale pocit, že sem oslepl byl fakt hroznej.:(
destroy27
Neviem či je to brutalne,ale bolo to takto:Bol som na vojne u pohraničiarov na českej hranici.Raz doniesol kamoš z dovolenky sadeničky travy.Ked sme išli do služby zobrali sme ich zo sebou do policajneho auta ktoré nas viezlo na hranicu.Tam sme vystupili a travu zabudli v aute tak sme volali do auta na vysielačku nech sa vrati,že sme si tam niečo zabudli.Ked zbadal travu v kelimkoch tak bol prekvapený a len nám trochu vynadal.Trávu sme zasadili.POtom nas všetkych pri striedaný odvelili a vratil som sa tam asi po 4mesiacoch.Uz to bolo ok tak sme to dali do starej budovy ususit a hulili.Problem nastal ked sme sa vrátili raz zo služby a jeden k... nás nabonzoval,že hulíme v službe.Vsetko sme samozrejme popierali,ale bol v pohode a povedal,ze ked to pred ním vysypeme tak to nikde nenahlasi.Tak to kamos vysypal pred policajnu stanicu s upozornenim,ze to tam na buduci rok vyrastie,ale policajt povedal,ze tomu neveri.Na buduci rok som bol už v civile tak neviem či im rovno pod oknami rastla ganja,ale je to dost pravdepodobne.
cmuchal
To sme tak na cyklokurzu dali par sklenek a nake to vinko.Na chatce sme kecali a smali se skolnimu psychologovi (ktery jel snama aby nas asi jako zkoumal).Lehl sem do postele a jal se sveho mobilu aby jsem si zahral pokemony, ale zaroven se mi chtelo spat. Tak sem hral pokemony se zavrenyma ocima a zdalo se mi ze jedu v tramvaji (slysel sem jak zvoni).Potom jsem otevrel oci asi po minute jizdy a prohlasil "Brutalni halucinace" do uplneho ticha.
psi85
Jednou tak sedím a kua, kousek odemě spadne atomovka. A bác, bác, ještě další dvě chvíli na to... Pozoruji ty lidi kolem mě jak jsou z toho mimo, prostě vůbec nechápali, jak je možné, že jsou najednou mrtví... Vůbec na lidech je zvláštní, že když se stane něco s čím naprosto nepočítají, tak zůstanou jen tak stát a nechápou... No, ti duchové tam tak stáli a přemýšleli, co se děje a začali se tak pomalu vytrácet. Dál sem sledoval krajinu. Pomalu vyrůstali stromy opadávali a vůbec bylo zajímavé se koukat jak vždycky vyrostou, popadají a místo nich pak rostou nové.... A teď mě to koplo, vždyť já už tady ležím tisíc let, vždyť já musím být mrtvý... Podívám se na kolo vedle sebe, zarostlé trávou, duralová trubka už z půlky rozložená.... Až když jsem zjistil, že dýchám, začal sem se pomalinku uklidňovat... Teď už mi to tak hrozné nepříjde, ale v tu chvíli to byl masakr....
PalYno
no ja som sa zas vcera nahulil jak taky pes a to som nemal robit,,,sedim tak pri pivecku a rozhodol som sa ze si zahram fotbalek stolny s kamaratmi,,,po pol hodine ked sme skoncili sa idem vystat a dal som si este par praskov z fajky,,,pridem k stolu a s hrozou zistujem ze nemam na stole penazenku,nejaky ,,dobrak,, mi ju ujebal aj so vsetkymi dokladmi a s 3000SK a to som chytil taky amok ze som mal chut seckych naokolo vyvrazdit.
PalYno
a este lepsia haluz ked som odchadzal po zaverecnej taky zhuleny som sa rozhodol ze sa idem este porozpravat s policiou a isiel som o druhej rano nahlasit kradez penazenky a dokladov,,,policajti nechapali zo mna-videli ze som zjavne pod vplyvom MaryJane:)
vigosek
Za mnou zase chodi za okno zirafa, ale protoze jsem v prizemi, tak ji vidim jen nohy :-)
Raskar
Dneska ve škole sme se zkouřili na hodinu řpišli sme a učitel ta vyprávěl nějaký blbosti už ani nevim co jen sem slyšel jak se nás zeptal jak by sme si představovali čechy v roce 2020.A kámoš dobře zhulený mu na to obpověděl že když je člověk zraněnej tak svítí modře.
C4liph
To ja tedka jak ctu vase perfektní povídky taky si vzdycky privzpomenu hned i kdyz ona ta zazracna vzdy tak po ní zapomíná , kdyz tak jednou po skole hnedím do monitoru a hraju csko po netu s nejakyma slovakama a hafo sme drtili asi tak 5 hodin nastala 5 hodina a kamos se stavil ze chce nejaky ty prdiky, okoštovat nejaky vzorky vzhodných mezí O:-), no ja sem tam chodim s mobilem a mp4 dokolečka po nasi casti a nakonec zabehnu na sidliste a probehne výmena, ale jelikoz meli servisni dovoz na bmxkách tak dojeli az za mnou kde sem cekal opet jinde poblíž parkoviste oni vytahli vzorek a ja uplne cuchnul k tomu a povidam mu ze sem tedka nemel asi mesic nic k sehnani po nejakym dobrym tu v nasi casti tak rekl ze tohle taky je vzorek tak prumer tak ja myslle ze nejaka obyč lampa tak to nabil ja cuchnul a skoro padnul omamenim, sme to dali a hned po prvním prdu co byl nejzabijactejsi co sem kdy dostal uplne sup me ten kour jako kdyby vlítl az do srdce aji nekam hloubejc uplne citim jak mi zacalo hrat dramec a schranz v hlave a uplne me to nicilo pak sem dal druhyho prda a ten me polozil trocha tak ze nejprv byl klid a potom jak odjeli a ja s tim sakem v mý nový košili tak se potacim po trave a nahle spadnu a koukám koukám asi hodinu a nic jsem nevykoukal protoze jsem nechal celou tu dobu zaplou mp4 kde mi hrala hudba a ja ji psolouchal a pak citim ze hořím ze mi hoři kratase a košile a naraz se poohledn umavnu rukou a ta zacne taky a kdyz se podivam tak jsem lezel v obrovskym keříku plných kopřiv a ja se popaloval celou dobu a nevedel jsem o tom tak potom vidim jak jsem cervenej v odlesku narazniku jednoho obrovskkýho 4x4 auta a vyjde jeden borec co koukal na me asi 5 minut z interieru a povida ze jestli nechci s necim pomoci a ja že je to v pohode ze se opaluju, on teda koukal a divil se ze lezim ve stinu a ja se opaloval protoze ja porad citil ty koprivy , on se tak posklebene podíval a zeptal proc potom lezim v tech koprivach sem se tak na nej podival a rekl ze se du opalovat jinam a skotácel jsem se se sakem domu a nasledujici dny sem got high stejne jako to ted pisu tak se zaroven omlouvam pravopisnym i nepravopisnym chybam.

C4liph ! :-D
TouchWood
citace:
Původní příspěvek od PalYno
a este lepsia haluz ked som odchadzal po zaverecnej taky zhuleny som sa rozhodol ze sa idem este porozpravat s policiou a isiel som o druhej rano nahlasit kradez penazenky a dokladov,,,policajti nechapali zo mna-videli ze som zjavne pod vplyvom MaryJane:)

já bych nedráždil hada bosou nohou ;)
Don PEDROS
n nebylo to ani tak po hulení jako po mlíku:
koukali jsme na film, dali mlíko (asi čtvrtku sklenice) a za dvacet minut ležim na posteli, nemůžu se hnout, všechno slyšim mnohonásobně zesílené(tohle bylo fakt nejhorší co jsem zatím zažil- i bez toho aby tam můj zmaštěnej kámoš pouštěl hodně nahlas nějaký skáčko) a občas chytnu jakoby "křeč" do hlasivek takže vydávám hrozný zvuky. radši jsem se rozhodl jít spát, ale nemohl jsem stát takže jsem šel pro jistotu po čtyřech. ráno jsem byl absolutně nemohoucí- všechno mě bolelo, pohyboval jsem se absolutně nekoordinovaně a bylo mi hrozně blbě.

(omluvte sloh, testuju kámošovu belladonu :sun: )
Selfik
Jednoho krásného jarního podvečera mi zavolal kámoš, že smontoval kýbl a že ho potřebuje neprodleně vyzkoušet, tak jsem se objetoval. :-D Za hoďku už jsme s tím kámošem a dalším jedním klukem (toho zatím neřešme) na balkoně nacpávali kotlík. On šel první, pak jsme nacpali pro mě. Natáhl jsem, posadil se na lavičku a začal brutálně kašlat, když mě to konečně přešlo tak jsem se začal potit jak po pořádném treninku v posilce, musel jsem ze sebe vše sundat, kamoš na mě koukal jak na magora a smál se mým kapkám po celém těle. A pak jsem upadl do stavu kdy sedíte předkloněni a bojíte se otevřít oči z neznámeho důvodu a hlavou vám proudí nesmírné množství myšlenek a vy nemůžete zaostřit ani na jednu z nich.
Pak jsme vyrazili ven. Já ve free stavu jsem vůbec nevnímal realitu. Měli jsme hrozný hlad a tak jsme skákli pro neco do obchodu. Koupil jsem si tvarohový buchtičky, o 10 minut později už jsme to nevím kde konzumovali. A znáte to v tomhle stavu vám chuťové buňky pracují na 150% a tak vychutnáváte každý kousek ať je to co je to a neskončíte dokuď už nic nebude.
Tak tedy konzumujeme, konzumujeme, já stále zavřené oči a najednou jsem v té spleti myšlenek jednu "vybral" a pochopil detailně jak funguje stát. Možná je to k smíchu, ale poravdu jsem chápal proč zrovna tenhle úředníček je postradatelný, tenhle nikoli, kdyby tohodle chlapíka nebylo tak by nemohlo... a tak dále. No a protože si už kohout připravoval ranní písničku, řekli jsme si, že končíme. Tak jsme se rozutekli, majitel kýble šel se mnou a neznámý třetí účastník zájezdu šel jinou cestou.
Jdem, jdem, jdem a najednou se ozval můj kamarád žaludek, který před těmi buchtičkami celý den žádné jídlo neviděl, a asi za patnáct minut chůze jsem buchtičky vyhodil na ulici. Tu noc jsem spal jak andílek. Mějte se.
Divoženka
ona je každá zhulenost jistej unikát. Škoda,že řada z nich se zapomíná, zejména pokud na to nemáte určitého svědka,který by vám to v následujícím čase připoměl. Nedávnej vydařenej zážitek. Kalili jsme v jednom klubu, a pak když už jsme byli zralí do postele, tak jsme zamířili na kolej. Na koleji jsem byla jako host a načerno a jelikož tam moc žen není ,tak se to taky semlelo jak nemělo. U vrátnice si nás paní pěkně zavolala,ať ukážem průkazky atd. takže to skončilo,že mě honila po kolejích. Nezapomenu,jak mě ta svině těma jejíma nehtiskama zaryla do zad. (neutíkala sjem nějak rychle,protože se to ve mě pořád nějak přelo zda běžet nebo ne)Pak mě vypakovala z kolejí. ještě že to nemělo újmu na ostatních. Kluci si nedali říct a že mě tam dostanou oknem. Musím ale vylézt po hromosvodu. Ono se to nezdá, ale když vás honí hysterická vrátná atd a vy ste mimo jak paprika, tak pak ta situace je poněkud vyhrocená a když si pak máte zout pohory a šplhat někam? Muselo se ale domluvit,do jakýho okna můžu vlézt. Měli známou zrovna v jenom okně u hromosvodu,tak prej na ni šli zaklepat a říkaj něco ve smyslu: "Ahoj, my jdem jenom někoho vytáhnout oknem" :) Když jsem se tam vydrápala, byla sjem docela v šoku,že jsem tam ,ale ta slečna teda pěkně vejrala,že se najednou někdo cizí zjeví v okně jejího pokoje. Ta byla snad v šoku ještě víc. Hehe. A pak se ráno vzbudíme a říkáme si : "Copak se včera večer dělo, hehe".
FaLda
Vše začalo oného dne...když jsem neměl ani páru o tom, co to tráva je!!...Potkal jsem kámoše a ten mi pravil, že má skunk.že bysme si mohli jít zahulit, já si říkal jo nebo ne?!..Nakonec jsem se odhodlal a šli jsme k němu domů. on už měl lehce zkušenosti..takže věděl jak na to, naládoval skleněnku a z okna začal čadit. Já ho pozoroval natěšenej až budu já na řadě. Nastal děsnej problem, co s tim!.....NJN začátečník..po chvíli se to dokázal. Kámoš měl jednu a docela už lítal po bytě a já furt nic.ptal sem se kdy to přide atd...a ono nic, tak sem si dal další, on taky...takhle sem měl asi 4, ale naládovaný jak nikdy jindy!!!...pak jsme zavřeli okno a já si sed. Začalo mi být strašný vedro a říkám: už to začínám cejtit...sed sem si a z ničeho nic si začali ruce dělat co se jim chtělo a já s tim nemoh nic dělat!!...znáte kdyz hrajete 3rd person střílečky, tak tak sem se videl...viděl sem se zevnitř!!.....nemohl jsem nic udělat svévolně, chílema jsem nedýchal...nakonec jsem spadl ze židle a asi půl hoďky jsem ležel na zemi nehybně, protože jsem se nemohl pohnout a nevnímal jsem!....takto jsem přetrvával asi 3,5 hodiny...pak nastal můj standartní stav..vysmátost, pohoda a ukecanost píčovin. Po 4,5 hodinách jež mi připadali jako den jsem razil domů.

Jinak tři znaky jak poznat zhulenýho:
1. dělá píčoviny
2. směje se píčovinám
3. mele píčoviny
FaLda >
podle tvoji definice jsem zhuleny tak jednou za pul roku
Divoženka
Sedim si tak u pc jako treba ted,high, pohodicka a pekne pohuleny. Vedle sedeli nasi u tv,tak pouziju sluchatka, ve vsi slusnosti, abych nerusila pri hudebni ohulovacce.
Kroutim se, vrtim se, kejham se, ujizdim si, proste cloumak , a prstickem hejbu tam a zpet po kotouci Volume, otacim s nim podle rytmu podle beatu tam a zpet, libi se mi samo osobe to hejbani, takze neznam meze. Jedu si tak jedu,zvuk se ztlumuje, chvilema prehnane vyhrocuje.... koukam si tak koukam ,copak me to prebyva na stole. ...a ony ty sluchatka vubec nebyly zapojeny ,uáááá
vigosek
citace:
Původní příspěvek od Divoženka
... a prstickem hejbu tam a zpet ... ,uáááá

Tak tady jsem cekal velmi zajimavy dejovy zvrat! :)
Mahoni69
Tak jako musim říct, že nejvíc brutal zážitek se stal mně a pár mým známým při cestě z magického Amstru :D ... jeli jsme klasicky přes Německo a samozřejmě nám zbylo celkem po kokot vzorků ^_^;; zapíchli jsme to na odpočívadle s benzínkou a šli spát s tím, že ráno rozhodneme co s tím... Ráno jsme se probudili a nikdo se moc na pašování necítil, takže se rozhodlo o likvidaci všeho materiálu na místě :D bylo tudíž smotnuto : 1 špek ( asi půl ge ) WW, 2 špek se zbytku Jamaicy a poslední špek z celkem mega kostky čarasu... Hulili jsme to ve čtyřech neboť řidič odmítal ( moudrý chlapec :) ) ... po zklikvidování vzorků jsme byli celkem na sráč a bylo rozhodnuto, že pojedeme domů, naskládali jsme se do auta, pustili hudbu a jedém... Začali jsme se rozjíždět načež jsem si všiml , že na nás nějácí frickové křičí a ukazujou na naše auto a mávají na nás ... Tak říkám "Kua co ti němčouři chcou ? " tak jsme zastavili, vylezeme ven a zjistíme, že na střeše auta máme 3 bundy :D, zbytek snídaně, velké papírky a cíga, všechno zanechané osudu bandou zhulenců :D ... to že jeden člověk zapomene se stává, ale tohle byl kolektivní výpadek paměti :D
idjoemert
Nesmím se nikde seknout zaseknout rovnání atd tak se zasměju a frčim dál jako tady u těch chyb co píšu čus...
Falda,, 3 věco podle ktreho poznat zhuleny,, tak takovou blbost jsem ještě neslyšel a to hulim necej rok
oprava:Falda,, Jinak tři znaky jak poznat zhulenýho:
,, tak takovou blbost jsem ještě neslyšel a to hulim necej rok
Dogma
rozhod sem se ze sem taky napisu malej prispevek...byl patek a meli sme jit do kina na prokleti odmu slunecnic...tam sme samozrejme s kamosema smotli par brcek a ze pred kinem zahulime :)) pozdeji sem zjistil ze to byl nejhorsi napad v mym zivote...dohulili sme a vydali sme se koupit listky. jakmile sem otevrel dvere do budovy kina zacali na me jit strasny stavy...sel sem za svoji holkou a ze se musim sklidnit...po asi minute neuspesnyho uklidnovani sem zjistil ze to teprve zacina...zacali najizdet naprosto brutalni umrtvovaky...musel si sednout...kamosi a holky si sli neco koupit do kramku a ze za chvili pudem...sedel sem asi minutu ale zdalo se mi to aspon jako 15...zacalo se mi zdat ze mam na rukou kozeny rukavice a ze sedim v kabatu (kdo hral Maxe Payna tak vi...) najednou se zacalo vsechno zpomalovat...asi tak na 10% normalni rychlosti a vsechno zesedivelo (bullet time)...v tu chvili sem si uvedomil ze tohle fakt neni v poradku...ostatni meli nakoupeno a ja se rozhod ze to musim rozchodit - porad v spomalenym modu...sli sme nahoru po schodech do kino salu a najednou sem okolo sebe zacal videt kumpany z Maxe Payna a okolo me se odehravala normalni strilecka a na schodech staly i imaginarni bedny - no proste luxusni haluze :D nejakym zpusobem sem se dovlek az do kinosalu a sedli sme si...zatim bylo vsechno v pohode a ja si uvedomil ze bych strasne rad na horor (hlava vyhulena zapomela ze na horor deme :D ) a tak sem se jal zarvat na cely kino - ty vole ja bych tedka strasne rad sel na horor (a pak sem si to uvedomil :D ) a vite co klucy? mi na horor deme!!! :D zacalo se stmivat a prisel sok...film zacal...mel sem pocit ze mam ruce v ledu - byla mi strasna zima...na platne se zacali dit priserny veci a ja si uvedomil ze tohle bych psychicky nezvlad - stocil sem hlavu na rameno svoji holky a naprosto totalne posranej strachy sem se celej film podival co se deje asi 5x...byl to ten nejstrasnejsi strach co sem kdy v zivote zazil a bal sem se tak ze sem myslel ze chcipnu...myslel sem ze sem soucasti toho filmu a ze tam vazne chcipnu...film skoncil a zacali sme se rozchazet...ve chvili kdy sem vesel ven me chytnul tak hnusnej stav ledovyho vetru ze sem myslel ze se na miste pobleju a omdlim...ustal sem to a sel sem na zastavku za stale podpory meho devcete :D pak uz sem nak dojel domu a sel sem okamzite chrnet ,) sorry za dlouhej post ale rozhod sem se ze to sem pisnu protoze to byl zarucene muj nejbrutalnejsi stav po huleni a myslim ze i muj nejbrutalnejsi zazitek v zivote...:D peace

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma