Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

Stránky: [1] 2 3 4 
objednavka semen ze seedbank - Klikni zde pro originální téma
S.u.l.d.a
Prosím pomoste já jsem nepřišel nato jak si objednat semínka u Seedsdirect. Prosím jestli byste byli tak hodný a napsali mi jak se to dělá protože já fakt nevim.
Díky všem předem !!!!!!!!!!!!!!!!!!
budvar
Myslim že už to tu někde je ale dobrá :)

Nejdřív si vybereš model......stáhneš si tenhle formulář http://seedsdirect.to a vyplníš do něj svojí adresu,model který jsi si vybral atd.Vložíš do obálky spolu s penězi a odešleš na adresu uvedenou na formuláři.Do 14 dnů by ti měli přijít semínka :)

Jestli to je špatně tak mě opravte :)


EDIT2005 : No uz sem zmenil adresu , formular neni seedsdirect zavrela DEA :eek: tady je nova http://www.seedboutique.com/ Hlava :D
miky
a kolik by sem tam mel pripocitat postovny nebo to je gratis
Haman
Všechno je napsaný na objednávkovým formuláři tak nevím co ti není jasný. Je to 5dolarů nebo 5liber (podle toho čim platíš).
Dandy
Má se to poslat nějak doporučeně, aby někdo nestopil ty prachy nebo jen tak lážo plážo.
swam
No ja som to to poslal len tak "lážo plážo" a za 9 dní som mal semená doma.
Hullto
- vezmi klidně kus papíru (ten formulář ani nevytiskuj)... jak chceš...
- napíšeš na něj např."I would like to order... název vzorku... z jaký je banky... počet balíčků... cenu vzorku...svou ADRESU"
- dopis dej i s penězma (cena+poštovný) do krabičky od CD
- vše zabal do papíru a "švy" oblep izolepou
- napiš adresu a na poště pošli, radši asi doporučeně
- už za !pět dní od odeslání mi Mazar dorazil opět v CD, ukryt v "druhý" straně obalu pod cédéčkem, jinak rizikovost je nulová...snad...
- za 1-4 balíčky zaplatíš 5$ a za každejch 1-4 dalších zaplatíš zas 5$..do toho CD se totiž víc jak 4 balíčky nevejdou
- jako bonus (zdarma) mi poslali Pure Power Plant od Nirvany, 10 semen a je to rachot neuvěřitelnej...
- o serióznosti z jejich strany nepochybujte, jde jim přece o jméno... :-))


P.S. "I would like to order=chtel bych objednat"... nic víc, nic míň to "nestojí"... :-))
Grep
Zdravim vsechny pestitele a kultivatory!

Rad bych pozadal ty, kteri maji zkusenosti z nedavne doby z posilani objednavek a doruceni semen od od hochu z seedsdirect, jestli bz mi mohli, rict jestli je vsechno ok, proste ze to funguje. Rozhodl jsem se uz ze si necham poslat Durban ale je tam nabidka asi od 5 ruznejch seedbanek, takze mam takovy dilema... zatim u me vede asi Dutch passion. Pokud bzste meli jinej nazor, budu rad... btw takz mi asi nezbyde nic jinyho nes si to poslat tam kde pestuju, snad to nebude tak horky... a jeste s tim CD obal, to je nutne? Diky za pomoc... uz se blizi jaro, musim sebou trochu hodit... adios!
Sargon78
Dnes mi prišli semena od seeddirect,Dodacia doba 10 dni
Obienal som si Mazara a ktomu som dostal 15ks Skunk#1 zadarmo.Super.Mazar=40$ a poštovne 5$.
Su spolahlivi.
ins
Zdarek,
Objednavali jste nekdo ze seedbanky Nirvany?? Jsou mi velice podezrele ty ceny... nejde o nejakej FAKE? nebo proc jsou tak levny?
(s)mejte se ins
Haman
Nevim jestli si slepej nebo neumis cist :) (rozhlidni se tady). Semena od Nirvany jsou OK, neni to fake, ale cenova politika.
Galen Aldaron
Jo. Jo. Jsou fakt neuveritelne dobrii, tihle gypsi. V utery odpoledne sem objednal doporucene obalkou NL, Power plant a Afgani - celkem 35 liber. A jiz dnes v pondeli rano - 6dni - mi to prislo !! A uplne krasne jak jiz mnohokrat uvedeno v naprosto nenapadne obalce c CD verbatim :-)) Vse samozrejme s 15 sk#1.

Jo a qalita Nirvana seeds se probiraa i na overgrow, a je to tam na dooost strankach textu, a jako dobra semiinka :-)) Mnoho spokojenych zakaznikuu.....
Grep
Takze si myslite, ze si mam radsi obednat dvakrat tolik semen od Nirvany nez treba od Dutch passion??? Samozrejme ta cena je fakt prijemna... ale znacka je treba znacka... jo a to cd jim, jak jsem pochopil nemusim posilat ale oni mi ho poslou...?

Nemuzu se dockat toho Durbanka!!! Diky!
Grep
Jeste sem se zapomnel zeptat, jaky jsou podle vas rozdily mezi durbanem od ruznejch seedbanek, jestli to muze mit vliv na to jak vhodnej je na outdoor... taky samozrejme na obsah THC, proste jestli ten cenovej rozdil je opravdu jen cenova politika nebo i pomer cena/kvalita od ruznejch seedbanek... adios a diiy za prispevky!
ins
Zdarek,
Oci sou v pohode...stolice v poradku..dekuji za optani.
Jestli je muj dotaz dablovanej tak je mi to lito,ze tu placam mistem, ale ono se to v tomhle threadu nejak ztrati ne? Mel jsem na mysli vysvetleni ala Grepuv dotaz...nezajima me jestli nekdo rekne,ze jsou OK...co to je ok?? jde mi o to co z nich vzejde,kvalita,kvantita atd.
(s)mejte se
Haman
Tak se mrkni na www.overgrow.com. Je tam toho o Nirvane fakt hodne, vc. fotek, jaky vynos, kvalita......
kudri
Tak jsem si od seedsdirect.to objednal semínka za 40 liber a zapomněl jsem to poslat doporučeně.No a už to bude 14 dní a ještě mi nikdo neodpověděl ani na email co jsem jim dal.Tak jsem teď posranej až za ušima.Napsal jsem jim email ať se po tý objednávce podívaj tak mi držte palce.
cannaman
...mam jen takovej dotaz.. Když jim pošlu ty peníze v obálce, tak jestli jeste budu neco platit až to přijde??
Nebo to už přijde jen jako balíček bez poplatků?? dík..
Haman
A co bys ještě chtěl platit. Až to příde tak to pošťačce podepíšeš a to je vše. Nic platit nebudeš.
cannaman
..hmm...to je fakt..to me ani nenapadlo... vlastne tam maj napsanou adresu kam to jde a už jenom stačí otevřít a maj slušny prachy...jsou to svině! ..nebudete nekdo objednávat pro příští rok? ..tak kolem vánoc? ..že bychom se podelili o poštovny..
Haman
Jo lidi jsou svině, ale asi si měl smůlu. Já tam takhle posílal 3x a vždy OK. Teď budu zase objednávat a doufám že mi to nikod nevykrade.
INFECTION
Já budu taky posílát 50 doláčů nirvaně... tak doufam, že mě nepotká to, co tebe. Jedno je jistý, že ti to čorli tady v čechach. To je pěkně v píči, když se člověk nemůže spolehnout ani na posranou poštu. Kde to kurva žijem?
cannaman
2 ifection..
:) Tak hodně štěstí :-) ..taky budu objednávat od nirvany, ale až na příští sezonu..Koukal jsem tam po jacku hererovi, white widow, a zrejmě afghani ..vše od nirvany taky za 50 doláčů..tak doufám že mi to nikdo nevyčoruje :-) ..tak nas pak informuj jak to dopadlo...A to to chceš na indoor?
INFECTION
Ne outdoor! :) :)
koukam, že grower je už pěkně našlapanej...posílam příspěvek a za minutu, je už na světě další - to by se před rokem nestalo. Tak si řikam, jestli by nebylo lepší ty peníze dát do obalu od cédéčka, že by to tak nesvádělo.
Jo Haman, už máš nějaký informace o tý německý seedbance, jestli to přišlo a jak?
cannaman
..mno ale myslim že už je celkem pozdě na outdoor.. no než ti to pošlou..než ti to vyklíčí.. a co sis vybral? ..asi bych to radši poslal v tom CD obalu...
INFECTION
Já si myslim, že pozdě ještě neni - ty dodávky sou dost rychlí, i když skaňoury je lepší dát vyklíčit, co nejdřív - to je fakt, aby stihli venku dozrát
- jináč zatim cos psal já objednávál :))), takže už je objednáno. Už sem to nevidržel a poslal objednávku přes internet na http://www.samenwahl.com
Tak sem zvědavej

Durban Posion, Hollands Hope a Purple Power

Juchů ...jenom si nejsem jistej jak to bude vypadat na poště - malej balíček, nedej bože dopis za ty prachy!

Ps: ty si sázel už v Březnu či co?
cannaman
:o ..mam už neco naseto tak od poloviny března, daval jsem to rovnou do hlíny. Je mi ale divny že maj tak max. 5cm. No to je asi tím že bylo ošklivo.. Jo a když to objednáváš takhle přes net, jak to maš s placením??
High_Land
Dotaz: Objednal jsem si u Dutch Passion 30 semen (Mazar, Orig. Blueberry a Power Plant), vsechno feminizovany. Platil jsem sekem na poste, na e-mailu zadnou odpoved nemam, ani potom, co jsem jim napsal e-mail zvlast. Ma nekdo nejaky zkusenosti s Dutch Passion?? Je docela mozny, ze maj proste takovou "politiku", protoze ani nemaji na sebe tel. cislo. Ale mam jen obavy... Stejne asi nezbude nic nez cekat???!!!! :-o
MarioT
Tak jsem to uz taky zkusil a musim rict ze jsou fakt dost rychli- dolarky jsem tam poslal pred 10 dny a dnes prisly seminka!!!

Lidicky kdo tam budete neco posilat napiste jim tam svuj e-mail! Voni by vam (pry) poslali potvrzeni ze je to uz na ceste! Ja po precteni prispevku s tou kradezi jsem byl celkem nervozni ale nakonec vse dobre dopadlo!!!

Jsou skvělí!!!!!
oiro
Tak aj ja uz asi patrim k tym co len dufaju ze nepridu o peniazky uz je tomu skoro 14
dni a stale nictak len dufam ze este nieco pride je smutne ako clovek zhana peniaze a nakoniec to wsecko kto wie kde skonci.
Newie mi niekto povedat ci je este niejak moznost ze to dojde alebo co mozem s tym urobit dik moc .
Bud
Zdarec
Posílal sem 30 doláčů doporučeně a semínka už mám doma, trvalo jim to celkem 6 dní. Objednal sem White Widow, Durban Poison a navíc mě poslali 17 semínek Skunk 1 zdarma!!! Ale ta rychlost je fakt super!!!
High_Land
HI!
Tak, seminka od Dutch Passion uz jsou doma. Peknejch 30 kousku, Blueberry, Power Plant a Mazar - vsechno 100percent matky, presne jak jsem chtel. Trvalo to pres 3 tydny od zaplaceni, takze pokud se nekomu zda ta cekaci doba hodne dlouha (napr. 2 tydny), nebojte se!!! Seminka dorazej. V pekny papirovy krabicce, ani nejde poradne poznat, odkud ze prisla.....Platil jsem sekem na poste, cili myslim, ze u nas nejhorsi mozny zpusob platby, ale doslo to OK, tak>>>TRPELIVOST!!!
cannaman
No pěkny modely a kolik tě stali? ...chceme s kamošem stavět skříň.. Nebudeš mít později řízky?:o
Ram
Nevím jestli to tady už zaznělo, ale pokud chcete semínka hned a bez čekání a strachu, udělejte si výlet do Vídně. Kousek od Maria Hilfe Strasse je přímo obchod s dost velkým výběrem. Byli jsme tam včera a sehnali všechno co jsme chtěli. (od Dutch Passion Bluberry a Orange Bud, od Sensi Californiu Indicu) Adresa je : Bushplanet, Estherhazygasse 32, 1060 Wien, Austria
Tel. 01 58537 17
Fax. 01 58537 18
Jedinou nevýhodou je o cca 20 % vyšší cena oproti seedsdirect.to . na druhou stranu tam dostanete i veškeré indoor potřeby a kdo má morál na převezení tak i nahrnkované sazeničky. Pokud by měl někdo zájem o seznam včetně cen, dejte vědět, můžu naskenovat.
High_Land
to cannaman: Tak semena stala 277 Euro (cca. 8600), primo od Dutch Passion - feminizovany, krasne tmavy a tak pekne maly. U Seedsdirect.to jsou ty ceny na zhruba stejny urovni a jsou (jak muzes cist) rychli. Ale ja pro pocit objednavam DP seminka u DP....

to Ram: Nevim, pro potreby technicke atp. je ten shop jak delanej, ale na seminka tady bylo konkretne dost stiznosti (ohledne kvality a kliceni). A navic, proc kupovat semena o 20% draz a jezdit do Vidne, kdyz to jde vyresit levneji a v teple domova.

Seminka od DP musi byt balena ve special saccich - maji special folii, ktera zachovava special podminky pro special kliceni. POkud jsou balena jinak, neni to origo. Vypadaji takhle>>
http://www.dutch-passion.nl/engels/welcome.html
Ram

Jasně že jsou semena v originálním balení, naprosto stejném jako je dostaneš poštou od seedsdirect. Pouze navazuji na debatu ohledně obav o doručení semen poštou (nehledě k minuloročním stížnostem na rozmačkané semena a nepříjemnostem s policajtama - to jsem četl minulý rok na auditu na Mageu...). Pro semena tak jezdíme asi tři roky a vždycky se jednalo o zcela seriozní kšeft, holt o něco dražší, ale bez čekání a obav. No a nakonec jednou za rok si udělat výlet do Vídně... Stephans dom je vcelku hezký.. :-))
kralicek
Jak to vypada dnes?Prichazi vam seminka postou nebo je na hranicich smitec???:):cool:
planchet
Čtu tady ty story a mám návrh.Zařídte si cestu do Vidně.
Na adrese http://www.was-denn.at najdete vše.Mají tam i řízky za 9EU. Semena jaké hrdlo ráčí, vše pro růst.
THX
Tak ja jsem mel uz asi smulu.....nebo spis hranice to zajistili :(, objednavka jim prisla 20.4. a dodnes to neprislo :((( rikaj, ze jim prachy dorazili, ale ke me se to uz nedostalo, takze $50 v ...... byly dobry.... :(
georgex
Tak ja mism podotknut k tomu, ze nirvana a to bola my 1 order od nich za skoro 100us mi dosla az za presne 23 dni, kedze som im po 14 poslal mail, odpisali ze nemali vsecko na sklade a preto im to trvalo troxu dlhsiee a zaujimave, ze zadiny bonus som za tu cenu od nix destol kua. tak sa poxvalter ostatny co ste od nix tagtiez objednawali!
Ernest
Nevim jestli se tady na to uz nekdo ptal.Ale clovek si muze objednat semena feminised.Neco jsem tady v cetl o Feminizaci a krizeni s hermafroditem,tak jestli to je ono a o kolik je vetsi sance,ze to vsechno budou samice a jestli se to proste vyplati nebo ne,protoze ceny feminised semen jsou dvakrat tak drazsi.

Predem dik Ernest
mllock
2 DANDY Neboj vyzkousel jsem seedsdirect.to 2 krat. A je to tezce v pohode sice jsem poprve cekal trosku dyl a byl jsem rozhodnutej ,ze se do pobocky pojedu podivat mam to od baraku asi 300km :))) A nechal jsem si to poslat do CR ke kamosovi, pro jistotu ,kdyby do toho nekdo chtel stourat a prachy jsem poslal v obalce. Vsechno doslo ok, akorat mi neposlali mail ,jhhak jsem chtel ,kdyz to odesilaliu... tak jsem znervoznel a napsal jim jeste jeden :)) a to ve stejnej den ,kdy mi asi 2 hodiny potom volal kamos ,ze to dorazilo :))).... No a druhej den jsem od nich dostal odpoved ,ze to poslali... jsou fakt solidni a pokazdy mi pribalili skunk 1 gratis, tak bych si zadal ,tak maximalne o tri pakly seminek (posilaji maximalne 4)... Snad jediny na co bych si dal pozor je ceska posta.... preci jenom ty sluzby nepracujou jako v GB :((( a uz jsem tu cetl ,ze se obcas do toho nekdo podiva ,kdyz tam jsou prachy.... holt se jeste budeme muset hodne od zapadu ucit ,jak by mel vypadat kvalitni servis :((((
High_Land
Ernest: Samozrejme, feminizovany semena existuji. Ja jsem osobne nakupoval u Dutch Passion a tam pisi jejich uspesnost viz http://www.dutch-passion.nl/engels/female.html Je to v anglictine, pokud bys potreboval preklad, napis. Rad pomuzu. Z vlastni zkusenosti-13 zasazenejch semen (3x Blueberry, 5x Power Plant a 5x Mazar), 13 vyklicilo, 12 matek a 1 umrela (Power Plant), protoze jsem ji zlomil :( Ale jinak dobry, ne? S tim prekladem - je tam par dobrejch rad, takze pokud bude zajem, rad pomuzu (vsem).

mllock: Taky jsem se trochu bal, od Dutch Passion mi to prislo za cca. 15 dni. Mezitim jsem jim posilal 3x mail, odpovedeli az na ten posledni a za 2 dny jsem mel semena home!

All: Nevim jak vy, ale ja jsem objednaval nasledovne: Vyplnil jsem objednavku na Netu, zvolil zpusob platby sekem. Sel jsem na postu, vyplazl jim danou castku v Kc (po prepoctu z Eur dle atualniho kurzu CSOB), pripsal to na ucet u DP a to bylo vse. Nic jsem neposilal, uz vubec ne prachy. Jak rikam-trochu to trvalo, ale bez rizika, protoze jsem na poste dostal ustrizek a prachy si mohl jit kdykoliv vyzvednout. Myslim, ze to je good way vzhledem k tem nasim postam...
Ernest
Diky za odpoved,to jsem hledal.V anglictine nejsem zrovna nejlepsi,ale v pohode.Jinak se mi zda,ze ten Dutch Passion snad ma vic tech feminised nez normalnich semen.Jinak je to docela drahy asi uz tedka zacnu setrit na naky ty outdoorky aby toho potom bylo vic.Jinak taky dobra vychytavka se slozenkou.

Dik Ernest

CC
Zdravim! :-)

Mam takovy dotaz ohledne toho, kdybych se rozhodla nechat si poslat seminka ze zahranici (vyuzivajic nektere z tech netovych adres, ktere tu jiz kdosi uverejnil):
Zajimaly by me jednak vase zkusenosti - zda jsou rostlinky z techto seminek skutecne kvalitni, kde lze najit nejvyhodnejsi ceny a pritom kvalitni semena, apod.
Dale dotaz mozna trosku hloupy - bydlim jeste s rodici, tak by me zajimalo zda balicek, ktery ke me domu dorazi, ma diskretni baleni, aby na to neprisli. Ja bych to kdyztak asi nepestovala u sebe, jeste vlastne poradne nevim jak bych to vubec udelala. Moji rodice totiz nejsou prilis liberalni. I kdyz jsem zpozorovala, ze nejsou ani zadni protidrogovi maniaci, cehoz by se dalo vyuzit. Napr. jsme byli na dovolene v penzionu, na jehoz zahradce kdosi normalne pestoval a to prijali bez nejakych hloupych komentaru.
Taky by me zajimalo jeste jake odrudy jsou podle vas nejlepsi.

Tak dik za reakce!
CC
Jejda, ted nevim jestli to z meho prispevku vyplynulo ale zajimalo by me take, zda nekdo resil pdoobne dilema jako ja, co se tyce svych rodicu. Nejake uzitecne tipy by se urcite hodily...Dekuju.
Al-Ban
Ahoj, zkus tohle: http://www.seedsdirect.to/breederlist.html
A jestli chceš levný a kvalitní semínka, tak bych ti mohl doporučit tu Nirvanu. Má nejlepší ceny a podle zdejších komentářů je výslednej produkt dost kvalitní. A ještě ti daj nějaký semínka gratis. Já z nich jedu letos poprvé, takže ještě nevím, ale určitě to bude fajn :). A posílaj to v obalu od CD, kde je normálně prázdný cédéčko, ale je na něm napsáno něco ve smyslu relaxační hudba, takže by neměl vyvstat ani náznak podezření ze strany rodičů. Navíc jsou dost dobře schovaný, tak budeš mít možná sama problémy to najít hehe.
Co se týče rodičů, tak základem jsou informace a informace (ne z tv nova :wink: ).

P.S. Píšeš, že se zabýváš tvorbou nějakých psychedelických příběhů, tak máš možnost vyniknout :).
Třeba tady: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3363
CC
Dekuji moc za tipy! :-)
No jo, ja nastesti zpravodajstvi TV Nova nesleduji, tak mi ani nehrozi soky z jejich "objevu". Ti tam odvysilaj jen to, co se jim hodi do kramu. Totez ve vetsine novin. Tam proste pisou zpravy typu "Hrdinni policiste zadrzeli na hranicich par, ktery si z Holandska prevazel trochu marihuany". To me OPRAVDU dokaze vytocit.
Jeste, ze v parlamentu uz neni pan poslanec Severa, to nam muze byt utechou.
Nejhorsi ze vseho je, kdyz o marihuane pisi lide, kteri vidi jen sve hledisko a v podstate nic o te problematice nevedi. A vydavaji to za "osvetove" informace.
Take vetsina protidrogovych programu na skolach (teda aspon ten, ktery byl na nasi zakladni skole) jsou absolutne nesmyslne a jsou rizeny lidmi, kteri by svou radikalnosti mohli klidne stat v celnich radach nemeckeho fasismu za 2. svetove valky. Nejradeji by vse znicili, vyhladili, spalili a nejake argumenty je nezajimaji. Hazeji uzivatele heroinu a kuraky marihuany do jednoho pytle. Take nenavidim "logicke" zduvodnovani, ze marihuana je pocatecni drogou a ze z ni vetsina lidi prechazi na drogy tvrde. pokud by to byla pravda, je uz par milionu lidi na heroinu... :-) Boze, boze...
Uvitala bych nejakou osvetu v mediich, nerikat jen zapory, ale i klady marihuany a hasise. Takhle se pak dostavam do situaci jako o jedne nasi rodinne slavnosti: Komusi vypadl na kreslo lek, jez byl tvaru pruhledne kapsle a uvnitr byl bily prasek. Moje 82leta prateta se zcela vazne desila: "A jezis, jen aby to nebyl nakej hasis."
:-)))))
Ach jo........

Jo, tu travu neminim objedvat hned, jen me to zajimalo dopredu, kdybych se nekdy odhodlala. Diky!

Pribehem mozna prispeji, koukala jsem do toho fora ale teda ty pribehy jsou opravdu HODNE zvlastni, hmmm....Zvlast ten s tim hotelem. No uvidim zda se taky podelim.
CC
Eh, sotek se vloudil. Travu nechci obedvat ale OBJEDNAT. :-))


P.S. Kdyz jsme u toho - mate nekdo naky recept z marihuany?
Al-Ban
Vypadá to, že se stanu tvým osobním poradcem (to bys to chytla :wink: ). Zkus se podívat v knihkupectví po knížce "Vaříme s konopím". Tam je receptů hafo a není ani tak drahá. Cenu si už bohužel nepamatuju, protože jsem tu knížku někomu půjčil nebo někam zašantročil, takže jí nemůžu najít :).
Jinak ten tvůj příspěvek výše je moc hezkej, četl jsem ho už včera, ale stav, ve kterém jsem se nacházel, mi bránil psát příspěvky delší než několik slov :smoker:, takže jsem to raději nijak nekomentoval.
dexmon
zkus rodicum koupit knizku konopi pro zdravi...jsou tam jenom ty zdrave poznatky vcetne par ktery jsem na netu nikde nevidel a jsou dost zajimavy...
moje mati sice neni buhvi jak nadsena ze to hulim, ale masticku si pochvaluje a travu jako lek na spooustu veci uznava a pouziva...
proste do nich musis zacit hucet...:D
drinker hulič
tak, v pondeli sem si objednal Mango od Nirvany, tak uvidime. byly to skoro moje posledni prachy, tak jestli to nedojde, tak nevim co budu delat.... a jestli dojdou, dam petku na modleni, at mi buh odpusti tento strasny, lec prijemny "hrich"
hauler
No ahoj cc ... taky menši poznatok tu knižku si ani nemusiš kupovať .., stači sa trošku pomotať na nete...
.... http://www.seznam.cz .... daj hladať marihuana a potom
vela stastia najdes aj super stranky ... tam maš recepty habadej ...
kozzy
Obědnal jsem semínka White Widow a za 8 dní jsem
je měl doma. Pěkně úhledně zabalený v CD a
kartonový krabičce a na krabici bylo i razítko "BEZE
CLA". Odesílatel nejaká ženská z Londýna. Kdo by
poznal ,že jsou to semínka? Já myslím že je to v pohodě.
drinker hulič
no ja na to zapomnel, ale taky uz mi dosli. za 8 dni. s patnacti semeny skunku 1. takze raven, podle me je dostanes vzdycky. taky se hecujou kolik jich uz rozdali. pripominam ze sem koupil skoro nejlevnejsi semena (mango za patnact dolacu), a cekal sem 10 skenkacu a dostal jich 15. pristi rok za outdoor se budou hodit :)
hary
posílá ta Nirvana na dobýrku
jiroos
cus tak jsem mrknul na ti nirvanu hele hlapi jen by me zajimalo jestli si objednavate feminized semena ne bo normal ja bych asi sel do tech samicich abych mek jistotu mate s tim nejaky skusenosti????? hm ale ty ceny se dost lisi tak to radsi normal semena to se vyplati:frog:
High_Land
Nevim jestli jeste aktualni ale:
CC: Jo, semena jsou fakt tezce kvalitni. Ale neocekavej ze vsech takovy ten typicky vzhled, chut a smrad, ktery se prodava - kazdy model je odlisny, to muze nekoho zaskocit. Jsou jine, lepsi a mene chemicky "konzerevovane", coz zalezi taky na Tobe.
Semena mi zatim vzdy prisly v diskretnim baleni, vzdy na jmeno a na vyzvednuti na poste. Takze Tvym rodicum by se nemeli dostat do rukou. Zalezi na seed bance, ja pouzivam Dutch Passion (www.dutch-passion.nl), kteri mozna nejsou nejlevnejsji, ale vzdy jsem byl spokojen s terminem, zpusobem dodani a hlavne s produkty.

jiroos: Feminized semena by teoreticky mela byt 100% matky. Z vlastni zkuesnosti (feminised Dutch Passion, Power Plant, Blueberry, Mazar:
sklizen 1 - zasazeno 17 semen, 15 matek, 2 hermafroditi;
sklizen 2 - zasazeno 9 semen, 9 matek;
sklizen 3 - zasazeno 10 semen, 9 matek, 1 hermafrodit;

Tzn. samci nejsou, muzes narazit na hermace. Pokud jej mas kde dopestovat, je i z nich spousta dobreho matrose. A co se tyce doporuceni ke koupi, muzes vychazet z toho, co jsem napsal. Zalezi na financni situaci, pokud chces koupit normal semena, byt Tebou, udelam tak s klidnym srdcem. Pak nejakou kvalitni, nekyselou pudu a radnou selekci. Pokud si muzes dovolit feminised, jdi do nich.
foxtrott
High_Land.......Hele jestli si objednáváš semena u dutch-passion, to vždycky posílaj semena v tak velký krabici a uvnitř jenom pytlíček? Sem to letos zkusil poprvé, a po tejdnu co sou v květináčích a pořád mokrý, tak nechtěj vystrčit lístky. Prostě neklíčej.
Slyšel jsem, že je můžou na hranicích ozařovat. Co na tom může být pravda? Dix
Juan Mari
Mohli by ste niekto urobit navod jak objednat napr z nirvany tie semena ? Mozno to pomoze ludom co sa neucia po anglicky, ako ja :D
thx
Blind
a kolik cca stojí poštovný?Teda,jestli se platí...
Storm
Já vám to trochu osvětlim

popíšu zde objdednávku u seedsdirect.to

takže
objednání probíhá tak,že stahneš z jejich stránky objednávkovej formulář kam do příslušných kolonek zadáš co chtějí.Tj. tvoje méno,adresa... Potom tam je tabulka kterou taky vyplníš.Je tam 'breeder'-tam napíšeš např.Dutch passion nebo Gypsy nirvana..., záleží pod jakou seedbankou jsou semínka v breederlistu.Pak je tam 'strain' to je odrůda.Např. Afghani,Durban poison...,pak je tam taky kolik balení chceš a taky cena.Dole pak vypočítáš výslednou cenu a napíšeš ji tam.Všechno je tam napsaná a u toho řádky nebo okýnka kam máš psát.Když tohle vyplníš,tak to vytiskneš,můžeš nejdřív vytisknout a vyplnit v ruce.Pak to složíš a vložíš do obálky.Doporučuju polstrovanou.Do obálky vložíš nejlíp dolary(můžeš libry i eura,ale dolary jsou njlepší kvůli kurzu,vyjde to nejůevnějc).Dáš tam tolik dolarů,kolik stojí semena+5dolarů na poštovný,který si účtujou oni.Tyhle 2 věci vložíš do obálky a pošleš na adresu uvedenou na formuláři.Pošli to doporučeně.Nikdy nevíš jakej sviňi se zalíbí tvý dolary v obálce.Tak za tejden až 2 tejdny by měli dorazit.(mě přišly za 6 dní od objednání,v neděli jsem to poslal a v pátek sem to měl)semínka přijdou jako cd v krabici.Budou ukryta mezi tim černym a prusvitnym plastem pod cd.Chce to zručnost otevřít ten obal.Když budeš mít štěstí,tak tam najdeš navíc 15 semen skunku1 jako já.
Ničeho se nebojte.Je to jistota.
Nevim přesněj odkaz na ten formulář.Mam ho na HDD.Kdyby někdo chtěl,tak mu ho můžu poslat mailem.



přeju hodně štěstí
High_Land
foxtrott: Z DP mi to prislo v krabicce, ale nerekl bych, ze byla nejak extremne velka - tak 17x10x15. O ozarovani jsem neslysel, prijde mi to jako pekna blbost. Spis mi prijde, ze to DP posilaj tak pekne baleny, ze by nikoho nenapadlo, ze to jsou seminka. A ozarovani-vis, kolik mi to stalo? Ale ohledne kliceni Ti asi moc neporadim-davam je primo do hliny taky a krome 1. sklizne mi vzdycky vyklicilo 100% semen. Neuschlo Ti to behem kliceni? Tyden je dost dlouho...
Nazdar!Prosim ta nemohol by si mi ten formular zaslat na mail?
Chcel by som to vyskusat jak to asi fachci..
Onco@post.sk

P.S>Nech nam rastu..
greedy23
http://www.seedsdirect.to/printableform.html for you
oncik
promin ale treba to zaslat na adresu ktora je na pravo hore.?.ide to do anglicka?lebo je to anglicka adresa ...
skywalker1
cesto groweri,potrebuju poradit,mohli byste mi doporucit nejake spolehlive www stranky kde muzu bez problemu objednat semena??aby semnou nevyjebali a nejlip na dobirku,diky moc za rady.
Womitor
Skus sa pozriet aj tu,mas tam linky na dalsie stranky :
http://www.hempqc.com/enter.html?ta...html&lang=en-us
treba sa v tom trosku pohrabat :)
Mathias
Ser na Viden, zajed do Ostravy.
LuMatCh
A je tu v čechách nějaká dobrá, spolehlivá a možná troch nelegální seedbanka?
Cicmon
2LuMatCH: nech si na groweru vyhledat pažitka :D, ale jak je to s kvalitou a spolehlivosti nevim

Cicmon
Cicmon
2Expresion: IMHO by prodej seminek byl legalni, ovsem muselo by to byt napr. jako krmivo pro ptaky (nesmelo by byt receno, ze se z toho da vypestovat neco kloudnyho). V cechach jsem narazil jen na http://www.webpark.cz/pazitka, docela me to pobavilo, ale nerikal bych tomu seedbanka.

Cicmon
LuMatCh
Jo ta stránka o pažitce je fajn ale asi to neni seedbanka teda seed jo ale výběr nic moc teda jeden model ale prej je dobrej (z dovozu). Ale dobrý aspoň ňeco.
komouch
Cus,v te Ostrave fakt je GrowShop,muj kamos tam byl.
Cicmon
2komouch: Growshopy jsou vsude, ale tam se prodavaj svetla, hnojiva, rockowol a ruzne dalsi potreby pro pestovani a ne seminka

Cicmon
LuMatCh
Prodej semínek je stejně na nic to je jako platit za sex, né? No i když sex s dobře vyšlechtěnou Sensi star, asi bych si dal říct... no ale nejlepší je mít dobře modelový kámoše. ráno sem byl zahulit s kámošem a fakt hodně dobrý a dal mi 4 semínka. Ale zajmalo by mě jak je to s tim GShopem v Ostravě, třeba tam ještě nedostala ruka zákona a to je super, né?
Cicmon
2LuMatCh: ja bych nerekl, ze to je nanic, jde jen o to, aby byla primerena cena - treba rizek za pade a seminko za petku pri deseti kusech a nesrovnaval bych to se sexem, protoze sex za penize = sluzba a seminka za penize = prodej + pridana hodnota ("vyroba" seminka)

Cicmon
Locki23
Konkretni navod, jak objednat a dostat semena ze zahranici, konkretne od http://www.cannabisseeds.cc/ z Rakous:

Na uvod proc to sem pisu...jelikoz jsem sam pred casem kupoval poprve postou a sice jsem nejaky konkretni navody na objednani na Groweru nasel, ale az tak moc mi nepomohly. Taaaakze, dnes jsem presne po 15 dnech od odeslani objednavky obdrzel semena. Informovala me o tom pritelkyne ted po telefonu. Zdrzeni oproti lhutam zde bezne uvadenym prisuzuju tomu, ze mi do zasilky stavkovali rakousti zeleznicari. Na co na vechno ty stavky nemaj vliv. :)

Tedy 5.11. jsem odeslal internetovou objednavku...jednoduse jsem na vyse uvedene adrese po vzoru vsech internetovejch shopu naklikal pozadovany modely do kosiku, vyplnil jsem pozadovany kontaktni udaje a odeslal. Obratem vam PHPkovej automat zasle potvrzeni a specifikaci plateb a dalsich veci v AJ na uvedeny mail. Pisou tam, ze identifikatorem je prave emailova adresa, taaakze ji nesmite zapomenout uvest do dopisu s prachama(prevod bankou v tomhle navodu nepredpokladam, nemam s nim zkusenost). Oni by Vas asi nasli i podle dalsich udaju v databazi, ktery jsou identicky s adresou odesilatele, ale nerizkoval bych to - tedy email do dopisu napsat!

Doporucuju ze zminovanyho emailu, ktery vam automaticky dorazi po objednavce vytisknout kopii objednavky, kde jsou naprosto vsechny udaje a nadepsat ji, ze se jedna o kopii Vasi internetovy objednavky ze dne...

Zabalte to spolu s prachama do tuzsi obalky - ja pouzil tu s bublinkama vevnitr. Doporucuju jeste dat z obou stran do obalky karton, abyste ji udelali totalne nepruhlednou a jeste ji zpevnili. Osobne bych nerizkoval posilani penez v obalce, pres kterou jsou tam videt. Nezapomente tam dat o 5 Euro vic na poslani zbozi pojistenym dopisem. Je to defaultni volba internetovyho formulare a tech 5 euro se myslim vyplati. Ja poslal jeste o 5,50 Euro navic co delala cena i s postovnym, tak jsem zvedavej na avizovany vykompenzovani financniho prebytku. Dam Vam vedet.

Poslal jsem objednavku pouze doporucene, ne jako ceny psani. Nevyhodou je, ze posta ruci jen do vyse cca. 1300Kc pri ztrate. Vyhodou je, ze posta nevysira s proclenim(snad to za par mesicu uz bude minulost). Jak date zahranicni zasilce cenu, jednoznacne Vas posta dotlaci k procleni...minimalne k uvedeni, ze tam k procleni nic neni. Ja jsem se rozhodl radeji rizkovat ztratu penez, nez abych dopis zbytecne kontaktoval s vic urednikama, nez je zdravo. Mozna tu mate nekdo zkusenost, ze je to uplne v pohode, jeden muj kamos z Brna mi to taky rikal, ale nejak se mi to proclivat nechtelo, prestoze jsem posilal neco pres 150 Euro, kde by pripadna financni ztrata byla pres 3800,- Kc. Kazdej zvazte, co je pro vas lepsi. Kdybych objednaval za vic jak 250 Euro, osobne to rozhodne pojistim i za cenu celniho rizeni.

Po odeslani uz nezbyva, nez jen cekat na listonosku s dobrou zpravou. Zejtra Vam dam jeste vedet, jestli mi v zasilce prisly semena, ktery jsem chtel a jeslti je tam nejakej drobnej bonusek za tech 5,50 Euro navrch.

L.

Jo a jeste na neco jsem si vzpomel...v obalce samozrejme neposilejte mince, ale jen bankovky!!!
Locki23
...pokracovani. Od http://www.cannabisseeds.cc/ Vam dorazi uhledny balicek zhruba rozmeru male obalky, diskretne zabaleny a dobre jisteny lepici paskou. Zpatecni adresa odesilatele je jina, nez adresa firmy, kam poslete objednavku, coz je dalsi docela prijemna zalezitost co se diskretnosti tyce...aspon pro ty, co jsou ponekud vic vystihovany. :)
V krabicce jsem nasel letak na nejaky noname MP3 prehravace...a to taky je na prvni pohled vsechno, co po rozdelani balicku uvidite. Pod sikovnym dvojitym dnem je to zajimavejsi. Prislo mi vsechno co jsem objednaval, dokonce o 1 semeno Jacka Flashe vic. :)
Uz jsem psal, ze jsem poslal 5,50 Euro navic, abych testnul, jak firma kompenzuje financni prebytky semeny. Za tech 5,50 jsem dostal 10 semen modelu SHIVA od NIRVANA SEEDS...coz je vuci katalogu dost rozumna cena. :)

Cili - ac nejsou cannabisseds.cc uvedeni na nekterych tech seznamech spolehlivych seedsbank, tak ma zkusenost s nima je dobra.

L.
Ferry
Hele, kamaradi, jaka je ta adresa na seedsdirect.to chci si objednat semena za 150EUR a nechci aby se to dostalo nejakymu tipkovi kterej to vykrade a ja zustanu na buben. Napiste to tady nekde, nebo kdyztak na mujeho emila opava.borovy@quick.cz

fakt dik
hYp3r
Tak jsem nasel pri procitani http://www.marijuana.com narazil na dalsi seedbanku
je tady:

maji tam semena od:

+ DUTCH PASSION

+ SENSI SEEDS

+ SERIOUS SEEDS

+ GREEN HOUSE

+ WORLD WIDE SEEDS

+ MR NICE SEEDS

+ SPICE OF LIFE SEEDS


sice s nima asi zatim nema nikdo zkusenosti, protoze tady na groweru o nich neni ani slovo...

tak jsem jim psal jestli posilaji i do cech...???

tady je odpoved:
citace:

Hi,

We deliver world wide VERY discreetly and without problems.

Regards,

Worldwide Seeds
Karamel
MAM MOZNOST LEVNE JET DO VIDNE. znáte prosím adersy tech semenejch bank ve Vidni?
Ezop
Koukni na www.nirvana.nl sou vcelku levny a v poho (podpora cechu neanglicky mluvicich)
Lily
Nirvana je fajn, taky doporucuju. Mam s nima zkusenost z podzimu, vsechno prislo v pohode. Maji casto nejake slevy, momentalne prosincove "bile vanoce" nebo tak neco, takze vsechny "White modely" (White Widow, Blue mystic, Ice...) jsou za 10 Euro misto 25 - to se mi zda dost dobre.
hehe mno vo tom ze v ostrave nezasahla jeste ruka zakona bych moc nevzasel , policajt je na kazdem rohu :(
bioafgan
a co takto zahradnicky bazar na GROWERI
jo na groweru dobry az nato ze nez zjistim ze nekdo neco prodava tak uz je to davno prodany :(
Krychle
to all
prosim vas vsechny, co jste se v tomto threadu psali o radoby seedbance zvané Pažitka, aby jste si nic neobjednavali a uz se tady na G o ni nezminovali. je to nejakej unterwasserman, co si na svy stranky okopiroval katalog seminek. Jinak se pry bude muset pristoupit k editaci prispevku a nedejboze k mazani.
samozrejme nechci nikomu nic nakazovat nebo tak neco, ale nekdo z Grower Teamu(kdybych tak vedel kdo:() me prosil, at se sem uz o tyhle strance nepise.
zdar:)
jazz
Objednával už někdo z http://growe.seeds.webzdarma.cz/seeds.html ? Odepište co nejdříve vaše názory a zkušenosti :-):pimp:
ppeettrr
Zdravím. Mám ještě nějaké zásoby California Orange z podzimního sběru. Je to out, čistá Californie. Cena je 100ks/300kč, na dobírku, dobírka je v ceně. Když budete mít zájem, tak se ozvěte na pm.
weider
mozes navstivit aj tunajsi zahradnicky bazar. Minule som tu fpohode nakupil semena.
Cannabidiol
Chci si objednat semena od Nirvany, ale nevím co musím udělat, abych mohl zaplatit svím účtem? Nechce se mi posílat Eura poštou.
Musím mít založenej nějakej speciální účet na Eura a nebo stačí mít účet třeba u Česky spořitelny? Chce to po mě nějakej kód karty.
Poradí mi někdo jak postupovat a comusím mít?
hemperoid
nirvána tam má i možnost "bank transfer" pro převod z účtu na účet... jde to samozřejmě i z korunovýho účtu, ale většinou se na převody ven musí vyplňovat takovej pekelnej formulář... a taky si za to pár set napočítaj... takže karta je určitě lepší/rychlejší/levnější
Deyna1
ja posílal penízky rovnou za hotové.ve spořitelně jsem poprosil pani za přepažkou aby poslala na jisty učet 30 Euro řekl jsem ji jméno a adresu odesilatele a vykešoval jsem to v českejch.a žádnej účet nemam
Cannabidiol
V shopu od Nirvány (www.nirvana-shop.com), jsem si vybral zboží, zvolil jsem způsob pladby > "Creditcard payment"
a poslední konečný dotazník nemůžu vyplnit, protože nevím:
1) Card number * :
2) Card verification code * :

žádný formulář na převod z účtu (korunového) na účet (jejich) jsem nenašel.

Může mi někdo poradit kdo už takto objednával?
Nebo udělám líp když si nechám zařídi platební kartu?(na ni pak asi najdu ty čísla karty co po mě chťej.
pakor
Presne tak Cannabidol tie cisla su na karte. Karta musi byt embosovana (vytlacene meno a cislo karty vystupuje nad povrch karty) napr. Mastercard,Visa...
Cannabidiol
Ztou kartou už je mi to jasný.
Stím převodem z účtu na účet to taky chápu (našel jsem to)
1. Vyberu zboží (dám ho do košíku)
2. pak vyberu jak chci zaplatit, dám 3tí možnost - Bank Transfer Payment.
3. Potvrdim objednávku a je to
4. Pak zrějmě musím jit a převíst peníze na jejich účet a je to.

U nich proběhne objednávka v pohodě. A pak teda musím jít do banky a nechat poslat peníze na jejich účet. Bojím se ale aby věděli že jsem jim to zaplatil a že mi to pošlou, ale zřejmě mi pošlou nejdřív E-mail že prachy obdrželi a že to posílaj.

JE TO TAK?
brtinka
Ty wolle, prostě na to nakašli a pošli eura pěkně v obálce, žádné komplikace. Nirvana je v pohodě, neošidijou Tě.
AKA
Zdravím všechny Growery, moc si vás vážím lidi.
Konečně po navštěvování groweru sem se zaregistroval, poněvadž a protože mám na srdci pár důležitejch otázek (pro mě důležitejch...*sem mladej a nezkušenej...hehe:p:)
Jsem už stoprocentně rozhodnutej začít příští rok natvrdo s outdoorem, (možná i nějakou skříň doma...s vysacím zámkem :)) A jelikož noname sémně pro mě není tolik lákavý, tak delší dobu přemejšlím, že bych eventuelně mohl objednat z nějaký dobrý seedbanky, jenže po bližším průzkumu tohodle nápadu sem narazil na pár úskalí. 1 - Nemám kreditku (a do jara mít určitě nebudu) a nevím jinej způsob, jak to takhle na dálku objednat (viz výše *:) 2 - Nemám možnost zajet si např. do Holand. (viz výše *:)).
A proto se ptám, jestli není možný to obědnat nějak na dobírku = (přijdu si proto na poštovní ouřad, dám složenku a prachy..)
Nebo jestli tam někdo z vás pravidelně nejezdí na nákupi, že bych se sním domluvil...Nebo jestli existujou ještě další možnosti, který by pro mě byli vhodný...

Dopředu děkuju a doufám že mě za tohle nezepsujete (viz *:))
bBoOrReE
CAU,S NAKUPOM TI NEPORADIM..:)
ALE:KED BUDES KUPOVAT TIE DRAHE SEMENA-PODROBNE SI PRESTUDUJ CO TO JE ZAC,KEDY A AKO DLHO TO BUDE DOZRIEVAT atd..
A HLAVNE POSAD TO NA VIAC FLEKOV(BOLA BY SKODA,KEBY TI TO VYBRALI VSETKO,AK TI TO NIEKTO OBJAVI..)
DRZ SA

CUS


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma