Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

Stránky: 1 2 3 4 5 6 [7] 
Skudci paraziti a jiny hmyz na kytkach - Klikni zde pro originální téma
DrGrinspoon
citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains

Ha ha , to to je gol. Nekde sem cetl ze jednim z benefitu hydra je v tom ze nemuzes chytit smutnice.
Tezko s nima bojovat kdyz nemas hlinu do ktere nasadis dravce.
Neverim ze se jich zbavis , ja s nima bojoval cely dva mesice ruznymi prostredky a nic nepomohlo az potom ty dravci , nasazeni do substratu ze ktereho vylezali ty svine.
Misto 200g byl vyezek 50g.

Aké dravce sa ti osvedčili?
WeedBurger
citace:
Původní příspěvek od DrGrinspoon

Aké dravce sa ti osvedčili?

Na larvy smutnic masožravé hlístice a na samotné smutnice lepivé proužky v každém zahradnictví za 1€ 5ks
Betto Sulliven
citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains

Ha ha , to to je gol. Nekde sem cetl ze jednim z benefitu hydra je v tom ze nemuzes chytit smutnice.
Tezko s nima bojovat kdyz nemas hlinu do ktere nasadis dravce.
Neverim ze se jich zbavis , ja s nima bojoval cely dva mesice ruznymi prostredky a nic nepomohlo az potom ty dravci , nasazeni do substratu ze ktereho vylezali ty svine.
Misto 200g byl vyezek 50g.

Je fakt,že jsem si říkal proč dát hlístice do hydroponických košíků s keramzitem,kde protéká voda a vše se vlastně proplachuje.. nicméně situace byla zoufalá a nezbývalo mi nic jiného než hlístice koupit a zkusit to. Hoši podařilo se i v hydru. Asi po týdnu nevylitaly žádné mouchy.
Pítr90
Zdravím všechny, mám malý problém u své matky, spíš tedy milion jedna malých problémů, usídlili se mi v předpěstu v květináči mravenci. Jedná se o matku, kterou držím cca půl roku a nerad bych o ní přišel. Neporadí někdo, jak se jich zbavit? Dneska jsem preventivně důkladně postříkal vermitecem jak kytku, tak substrát, výsledek zatím nevím....
AladinXXX
co ty domecky na mravence od raidu???praxi s nima nemam,ale videl jsem to v krame......
Pítr90
Něco takovýho budu muset zkusit, je to v růstu, tak bych se nebál ani chemie 😉 hlavně se jich zbavit 😉
Nestojím o mšice, které většinou doprovází mravence, proto ten vermík
AladinXXX
zkusil bychh ty domecky,a taky bych prestal jist bomboniery v boxu :D
-ja bych koupil treba deset tech domecku...prvne zkusit neco setrnejsiho....
shivasambhu
Zdar. Mávam v matkarni pravidelne na jar hufy mravcov. Nikdy som to neriešil. A vsetko v poriadku. zatial teda..haha... mam ich tam aj teraz.... Oni potom odídu sami.
Pítr90
U mně to spíš vypadalo, že se tam zabydlují. Každopádně po brutálním postříkání vermitecem, v koncentraci větší než doporučené to vypadá, že je vše zas v pořádku. Ještě v pondělí dokoupím ty domečky, abych měl jistotu 😉
Lukas30
Na mravence je dobré posypat obvod místnosti pepřem, pokud je místnost velká tak třeba kolem boxu.
Jizvič
Zdravím po cca 15ti letech :D Mám dotaz. Myslíte že je to Molice? Koukal jsem na hromady fotek a Molici je to nejpodobnější. Včera večer jsem udělal postřik proti sviluškám Agro Symfoine 3v1 a ráno jsem těchto sviňuch našel asi 15 sedět na hlíně. Velikost cca 3mm a když do nich dloubnu, tak lítaj.
crazyben
fotka neni ideální ale skoro to tak vypadá..
Jizvič
citace:
Původní příspěvek od crazyben
fotka neni ideální ale skoro to tak vypadá..

Vím, foceno na rychlo ráno ale k molici mi tam nesedí takové ty chloupky. Na fotkách molic jsem je nikdy neviděl tak mi to přijde divné
Kubak961
Kolegove zahradnici, uz 4 hodiny prolezam internet a jsem bezradny.. poradite prosim co je tohle za potvory ? pripadne zkusenosti s pripravkama na savy hmyz v korenech. Tvarem bych to asi nejvice prirovnal k hnedemu klisteti. Drzi se to jenom na korenech diky za kazdou radu
V@ly
citace:
Původní příspěvek od Kubak961
Kolegove zahradnici, uz 4 hodiny prolezam internet a jsem bezradny.. poradite prosim co je tohle za potvory ? pripadne zkusenosti s pripravkama na savy hmyz v korenech. Tvarem bych to asi nejvice prirovnal k hnedemu klisteti. Drzi se to jenom na korenech diky za kazdou radu

co to vzít peroxidem? :)
Idodo79
V@ly,
To vypadá na mšice. Můžou být i na kořenech.
hokej97
Poprosil bych o pomoc... Svilusky? Msice?
Cyra
Zdravím všechny,chtěl bych poprosit o pomoc,jestli někdo neví co je za problém.Rostlika je asi dva týdny venku,je to automat pěstovaný venku v Plagronu Growmix.Díky za pomoc.
Iloporus
citace:
Původní příspěvek od Jizvič
Zdravím po cca 15ti letech :D Mám dotaz. Myslíte že je to Molice? Koukal jsem na hromady fotek a Molici je to nejpodobnější. Včera večer jsem udělal postřik proti sviluškám Agro Symfoine 3v1 a ráno jsem těchto sviňuch našel asi 15 sedět na hlíně. Velikost cca 3mm a když do nich dloubnu, tak lítaj.

Mohl by to být pidikřísek polní nebo Empoasca decipiens, nebo jiný zástupce rodu Empoasca a Eupteryx. Právě ty "chloupky" napověděly.
Výcuc z chytré knihy-(internet) -
Dospělci i larvy a nymfy sají na spodní straně listů od července do podzimu. Do roka se vyvine několik od sebe nezřetelně oddělených pokolení.
Způsobuje na líci listů bělavě žluté skvrnky. Nejprve se objevují kolem hlavní žilky, později po celé listové ploše.
Growoli
Mohli by to být i trasnenky, saji mizu a vznikají bílé čárky na listech poznávací znamení je trus v podobě černých teček ne listech
Cyra
Jj,díky za pomoc.Už jsem proti nim zakročil.😄
Jizvič
citace:
Původní příspěvek od Iloporus

Mohl by to být pidikřísek polní nebo Empoasca decipiens, nebo jiný zástupce rodu Empoasca a Eupteryx. Právě ty "chloupky" napověděly.
Výcuc z chytré knihy-(internet) -
Dospělci i larvy a nymfy sají na spodní straně listů od července do podzimu. Do roka se vyvine několik od sebe nezřetelně oddělených pokolení.
Způsobuje na líci listů bělavě žluté skvrnky. Nejprve se objevují kolem hlavní žilky, později po celé listové ploše.

Hm ty jo... Dobře ty! :D to vypadá že je to ono :) Objevuje se mi to tam jen brzo ráno a na hlíně. Vyplaším je a jsou fuč :)
ZOO68
citace:
Původní příspěvek od Kubak961

mšice - Mospilan 20 SP
Kubak961
Děkuji za reakce opravdu to nejspis byli msice. To mi neslo do hlavy protoze podle dostupnych informaci jsem vycetl ze saji pouze z nadzemnich casti rostlin, ovsem ja mel koreny obnazene a tem potvoram cerstve korinky chutnali asi vice. Zalil jsem jsem to NeemAzalem a dalsi den jsem to nechal pod vodou a vsechny jsem je utopil:) tak snad uz bude klid
geai
Zdravím,
zděšení u mě vyvolal pohled na ohlodane konce vetvicek a mlade listky tamtéž. Nedalo moc prace zjistit, že to dělají male zelene kobylky. Je to uplna spoušť. Kdyby si ty mrchy nasly starší listy nekde uprostřed tak ještě dobrý, ale dokazou ukousnout na konci i větvičku a kytka pak neroste.
Tady jsem nešel rady na různé škůdce, ale o kobylkach nic.
Poradíme co s nima? Třeba čím postrikat, aby jim to nechutnalo?
Diky!
Trisuli
Ahoj. Bez fotky to bude problém...možná listová mšice?? těžko říct...
geai
1 cm má, i víc. V podvečer nafotim.
geai
..
Pridávám fotky. Když se jich teď zbavim, tak se kytky ještě vzpamatujou, když ne, tak je ty potvory sežerou.

[modedit]:slouceno..A/S:busted:
Trisuli
Ty jo, tak to vubec nevim, co by to mohlo byt. Ja bych to postrikal necim co zabere na msice...
geai
To jsem operativně udělal, uvidím. Ze shopu jsem objednal něco na ikvidaci saveho a zraveho hmyzu.
crazyben
http://www.naturfoto.cz/kobylka-smr...rafie-4545.html

Kobylka smrková... je horko, sucho. Maj to rádi, sou přemnožený.

btw. je dost možný, že tam ty mšice máš a kobylky jdou po nich... jestli jich tam je víc tak na 99% tam jdou po něčem jinym. Zdržujou se jinak v korunách stromů a potkáš max jednotlivce. Jehličí by jim jinak stačilo, ale mšice to je pro ně dobrůtka.
geai
Mšice nevidím, ani mravenci tam skoro nelezou. Že nějaký potvory dělají drobný dírky v listech je běžný. Ale poprvé vidím užraný listy a konce větviček.
Ty kobylky jsem viděl jak to žerou, tak nevim co jinyho by udelalo takovou škodu.
Negative Creep
těch třásněnek se nedá zbavit :-D
red-bul
Zdravim, nějaké broučci mi obalily spodní palice, vůbec nemohu najít, co to je. Jako Svilušky mi to nepřijde. Nevíte někdo prosím co to je a jak se toho zbavit? Předem děkuji za odpověď
AladinXXX
tema spojeno......
foto by pomohlo.....
red-bul
Já jsem tam dal foto,ale asi se mi nenačetlo, nebo jsem to dělal blbě. zkusím znovu
red-bul
jsem debil, nejde mi sem vložit foto. poraďte prsím
Trisuli
dvě fotky vidím v tvojí galerii- asi mšice dle mého názoru
red-bul
A nevis čím to postříkat? Mám úplně obaleny dolní palice
Trisuli
Např. toto:
https://www.profi-grow.cz/doplnky/c...84aAvWpEALw_wcB

těch přípravků je spousty- stačí použít google
Umbabaum
Zdravím, chtěl bych se zeptat, co používáte proti molicím v květu u outdoor rostlin. Dik

Bude stačit Mospilan? Popřípadě aplikovat především na listy nebo i na květ?
vlgap
jasně. a pak si to zahul...četl sis složení?
vickers
co teda aplikovat v době květu na molice? mám indoor a jsou tam
psyweed
sirne knoty ked mas este tak 2-3t cas do zberu, zabije to vsetok hmyz...
Po cca tyzdni opakovat

Pripadne na to robia aj tie lepove pasy myslim

Postrek byva v kvete problem ako do dostat vsade pod listy a zaseres si tym kvety...mozes bio na olejovej baze, pripadne chemky a tam je nejaka "ochranna doba"
vickers
ok, vyzkouším ty knoty. kolik je dokonce bohužel nevím. Zkouším dojed samonakvítačky které měly rostly venku a měly trvat 2 měsíce. venku se nějak zasekly a ted to nějak divně kvete a jsou tam ty potvory. ve skříni jsou už 19 den a vypadá to jak kdyby to začalo nějak znova kvest nebo odkvítat. už 5 dní jim dávám immune system activator
vickers
2krát Mexiko
mamdomaejkej
Cago lidi, muzete mi poradit co to mam za maly potvurky v substratu?
Subatomic
Zdar, to jsou svilusky. Co to mas za substrat?
mamdomaejkej
Canna profesional plus..uz po nekolikaty a nikdy problem nebyl😕 nechapu jak se tam mohly dostat..co muze byt pricinou a cim to vyhubim?😩
Subatomic
Pricinu teda netusim, ale tipoval bych spatny uskladneni na krame, treba vedle nejakejch levnejsich a nekvalitnich. A vyhubiz se to da vselijak, byt tebou jeste stim pockam. Pravidelne zalejvej, popripade krop na rostliny vodu, svilusky nemaji radi vlhkost a prestanou se rozmnozovat az nakonec vychcipou.
mamdomaejkej
Zatim to mam jen v substratu, na listek sem nic nenasel, tak to budu vlhcit jak blazen. Diky za radu!:)
Subatomic
Tak to by se melo dat jeste vychytat tim zvlhcovanim. Doporucuju nejakej sprej abys to zaroven nemel prelity. Jak se to objevi na rostlinach (nejcasteji spodni strana listu), sahnul bych po dravym roztoci.
psyweed
daj tie sirne knoty , zabije to vsetko ale s mierou mlade listky su na to haklive ;) tie starsie bez problemu
mamdomaejkej
Tak ja nevim, pavucinky nebo neco podobnyho nevidim, ale listy mi uvadaj, na jinich sou zas skvrny :// to tam asi stale nakej skudce bude :/..mam tam prasknout sirny knoty teda? Nebo neco jinyho?
psyweed
musis najst skodcu pozri lupou listy zospodu poriadne - tie kde mas flaky.

Pripadne ak to je nejaky problem hnojenim , tak tie knoty nepomozu.
mamdomaejkej
Hnojim uz kolikaty kolo stejne, tim to nebude..o par prispevku vis je fotka toho broucka co sem objevil v hline a stale ho tam nachazim. Uz sem koupil growshopu nakej pripravek(viz foto) zatim mam za sebou jeden postrik tak uvidim jestli se to zlepsi. Jinak poslu jeste jak vypadaj ty listy(uz sem prisel tak o pulku listu ://)
mamdomaejkej
Zde ten pripravek-mate snin nekdo zkusenosti?
mrSweatpants420
Dneska jsem v lupe videl lizt pavoucka svilusek primo v palici, mam 10 dni pred sklizni, mam to seknout driv? nebo uz je to ted jedno?
savy
Teď uz to neřeš , stim nic už neudelas . Podle fotky , to je ve velkém rozsahu a na to by zabrala tak chemka ale 10 dni do konce to nepřipadá k úvahu .
fiste
Čaute, vim, že mám ve skříni smutnice, tak jsem tam zkusil na jejich larvy nastražit plátky brambor, ale na těch bramborách leze něco úplně jinýho. Nevim, jestli to taky žere kořínky nebo ty larvy smutnic nebo sebe navzájem. Když tu bramboru otočim, vyplašim je tim a jsou celkem rychlí..

Nevíte někdo, co to je za havěť?
Fotky jsou po 2 vteřinách..
fiste
Po kytkách ani bramborách už nic neleze, kytky vypadaj bez úhony, jako by se nic nestalo..
I když je indikace Mospilanu omezená, paní prodavačka ve Floře mě ujistila, že to zabije cokoliv, co leze po kytkách, a jde to použít i jako zálivka, ale nesmí se zalejvat 2x po sobě a musí se to nechat proschnout. Stojí to 23Kč a při koncentraci 0,04% to vydrží jako zálivka na 30l.

Vypadá to, že už nikdy nic jinýho potřebovat nebudem..
psyweed
@ fiste: ono to zabije co leze ale nezabudaj na vajicka ;)

Mospilan, Nirosun, Zato...atd su bud arakicid alebo insekticid (ak si to spravne pamatam)
Treba pripravok co je mix tychto dvoch zloziek, lebo tie "indoor" svilusky su proste odolne na vselico.

Celkom fajn uspesnost som mal s "Promonal Neu" od Neudorff predava sa ale len v DE, maju nieco alternativne v SK/CZ ale to nemam testnute. je to mix arakicid / insekticid dokonca "bio" ale tiez treba aspon 2 kola.
Jeden postrek zabije vacsinu ziveho , spravi film na listoch takze je problem pre ne ich napichnut, dalsie kolko za 4-5dni a to by malo znicit novu generaciu co sa vyliahne z vajicok.
Miredo
Nejlepší co jsem zatím vyzkoušel, tak kombinace Nissorun a Mospilan (akarticid a insekticid) - pořádně prostříkat rostliny a zbytkem je zalít - mělo by to zabít uplně všechno co leze
Ideálně po 2 dnech zopakovat
Jedno použití mi vyhladilo invazi na 3 kytkách (předtím jsem zkoušel jen Nissorun a bez výsledku)
fiste
Tak máte pravdu, smutnice už zase řádí.. Vykoušim váš recept, díky pánové..
vickers
Mě se osvědčila v pozdní fázi kvetu sprcha. Spláchnout je všechny do kanálu
Panteon
Zdar borci, nevíte někdo co mi to bydlí ve stanu?
Zdar borci, teď mi lozí po kytkách tohle, už jsem ulovil a vypustil z okna 2 takový, žádný vady na listech jsem nenašel, ale jestli mi jeho larvy drtí kořeny neuvidím, nevíte někdo co je to za imigranta?
sakumprdum
zdar lidi můžete někdo poradit kytky jsou v 42dni květu tet se začli objevovat v palicich svilušky ,mam chemku vermitec a do kosi zbyva 14dni mužu to aplikovat a postřik jen na listy?diky moc za odezvu :/
Panteon
Tak blízko před kosou bych do jinýho nešel https://biocont.cz/skudci/phytoseiulus-persimilis při sušení ti roztoči opadají a pojdou
Erne100
citace:
Původní příspěvek od Panteon
Tak blízko před kosou bych do jinýho nešel https://biocont.cz/skudci/phytoseiulus-persimilis při sušení ti roztoči opadají a pojdou

Máte to niekto odskúšané na kvete? Tito predatori majú radi vlhkosť a ak klesne pod 50% moc sa im nedarí..Tiež vyššia teplota (30+) im bráni v rozmnožovaní.
psyweed
existuje este iny druh "Amblyseius californicus", co ma rad vlhkost ale v CZ nemaju

v kvete uz len vodou stiekaj (spomali ich to) a vetraj aby nezacli kvety hnit.

Este sa da s "Rock Efekt" je to bio postrek na baze oleja cize ich zlepi , po 3-4d treba opakovat na novu generaciu.

Ak postriekas chemkou tak dobru chut ;)
ZOO68
Nic na bázi oleje bych v tak pozdní fázi neaplikoval.
14 dní před kosou bych už do toho nelezl, max. bych na noc snížil teplotu, aby se zpomalilo množení parazita.
V@ly
zkus googlit prodejnu někde v tvém okolí.. teď nemám moc čas, abych se rozepsal

https://www.biocont.cz/skudci/phytoseiulus-persimilis

citace:
Původní příspěvek od sakumprdum
zdar lidi můžete někdo poradit kytky jsou v 42dni květu tet se začli objevovat v palicich svilušky ,mam chemku vermitec a do kosi zbyva 14dni mužu to aplikovat a postřik jen na listy?diky moc za odezvu :/
psyweed
biocont posiela tusim len kazde 2 tyzdne a zazraky od toho necakaj, ako som pisal tie co maju phytoseiulus persimilis su neni na tuto fazu vhodne - skor v raste
Faharadza
citace:
Původní příspěvek od Panteon
Zdar borci, nevíte někdo co mi to bydlí ve stanu?
Zdar borci, teď mi lozí po kytkách tohle, už jsem ulovil a vypustil z okna 2 takový, žádný vady na listech jsem nenašel, ale jestli mi jeho larvy drtí kořeny neuvidím, nevíte někdo co je to za imigranta?

To mě přijde jako Dřepčík. Jestli objevíš na listech dírky - tak to jsou určitě oni. Ve skříni jsem s něma neměl problém, ale venku s něma je docela těžké pořízení. Nic nestříkám. Hlavně takhle z jara dokážou mladé rostliny uplně zdecimovat. Kytky mě to většinou s menší újmou vpohodě přežily, protože mám poblíž malé kedlubny a ty jim chutnaj nejvíce :D Dokážou být aktivní i při nižších jarních teplotách. Později mají imho více přirozených predátorů, takže už s něma není takový problém.https://www.fruithillfarm.com/wordpress/wp-content/uploads/flea-beetle-4-1-1024x680.jpg
Xxturner
Mám problem po kokosu mi občas leze brouk s kridli cerny a když jsem hrabnul do kokosu tak tam jsou larvy nebo červy bílé jal se toho mám zbavit díky tomu mi asi schnou listy a odumiraji
odo
Xxturner:
zrejme tam máš smutnice
Growoli
Kup si v biocontu parazitické hlístice ,maj i e shop a dej tam lepove desky
Bubbledon
Aloha vseci plantaznici,

prosim o nazor pri identifikacii hmyzu, ktory sa mi hojne mnozi v keramzite vo wilme. ide o male cierne musky, ktore su v prvom stadiu mikrobroucci bez kridel. tych potvor je tolko, ze upchavaju filter cerpadla a tie musky sa zase v kvantach odrazaju spalene od sodika na palice. myslel som ze su to smutnice, ale nevidim husenkovite larvy nikde na korenoch a aj ta muska vyzera trochu jinak. ty brouci dole na kytkach asi nejak parazituju ale neviem jak. musky akurat zasieraju kyti :(
prikladam nejake fota z mikroskopu..predom diky za radu
Ignac25
Ahoj bubledon, tak co si zjistil že máš ve stanu, mám podobný problém s mrtvýma muskama na zarivce, pod žárivkou a na stínítku, dik
BlueRhino
ahoj, dokáže někdo určit tohle ? http://leteckaposta.cz/680333608
BlueRhino
Tady přidávám lepší fotky.
eňo ňůňo
to xxturner: přesně jak píše odo a growoli,jsou to smutnice a opravdu na mušky pomůže lepová deska,já mám lepove desky na moly a funguje to dobře.jen,aby nekladly další larvy do hlíny,tak se na povrch hlíny doporučuje nasypat 2-3cm křemeliny nebo perlitu
Ony se ty mušky přes tu suchou vrstvu nedostanou do hlíny a nemůžou tak klást nové larvy.larvy zlikvidujes parazitickými hlísticemi.jen si dávej pozor jaký koupíš,přesnej název těch hlístic si nepamatuji,ale když dáš do googlu hlístice na larvy smutnic,tak určitě najdeš.stoji cca 180kc,jen pozor na skladování 4-12 stupňů a životnost 6tydnu...larvy hlístic vyhledávají čichem larvy smutnic a likvidují je,jakmile nemají co žrát,samy zanikají.
pineapple
Ahoj objevil jsem na krajnich par kytkach zbytek zatim ok myslite ze jsou to slivusky ?
pineapple
Teda spis budou 😊 list ze spodu to je jasny ze
pineapple
Muzu kdyztak pridat foto, a otazka je pokud to jsou jakoze asi jo jak to resit kdyz mam 33. den kvetu. Nasel jsem to asi na 2 kytkach ale kdZ to necham tak do 14 dnu tam bude zoo co
Zarky
Zdar hoši, k nepříjemnému zjištění mám zrovna nějakou invazi ke kytkám, poradi někdo? Leze mi to všude, po boxu zvenčí v nádrži s vodou, po kabelech, stěnách boxu. Paradoxně bych tipoval svilusky podle vzhledu, ale celou dobu žádná pavučina, kytky zdravý a pak tohle... Díky moc za radu.
psyweed
ked lezu z vonku a tieto znicis, tak prilezu nove...

Mas moznost (ak to neni na rastlinach)
- UVC trubica (zabije vsetko aj rastliny, takze ich musis dat von ak to ide, je to pre vsetko zive skodlive, takze ani ty nemozes byt v tom priestore kde to zapnes)
- sirna lampa / knoty (sirna lampa je asi problem kupit, mam nejake extra ak chces. Ale nasypes tam sirny prasok pustis a mozu tam byt aj rastliny ak nie su v kvete pokrocilom, moze mierne spalit listky
Ak pouzijes knoty, tam ta sira hori a vacsinou to v malom priestore znici aj rastliny, zle sa to odhaduje, je to skor na prazky priestor)
Zarky
Uvc se jeví dobře, to mě nenapadlo, zkusím koupit, protože jelikož vůbec netuším kde se tam toho taková hromada vylihla, tak bych tim vzal celou mistnost. Btw prosviti to i stěnu boxu s mylarem, nevíš?
A ty sirne knoty asi smrdí, že? Mám to vedle obýváku, takže to bych asi musel pak větrat celý byt, kdybych vzal celou místnost.
Zatím jsem vyluxoval zvenku i zevnitr všechno co to šlo, plus jsem zvenku boxy postříkal vertimecem(uvnitř nemůžu, mam samozřejmě 10 dní do kosy). Tak uvidíme jak moc ty potvory zalezou do kytek a co tam budou vyvádět.
Ještě jednou díky.
psyweed
UVC funguje len tam kde to dosvieti, preto napr v uzavretom boxe lepsie pustit vetrak aby sa tam tocil vzduch.

Steny to nepresvieti ;)

Sirne knoty ked pustit v byte tak to bude smrdet vsade...je to skodlive. Tie sirne lampy su miernejsie, ale tiez to citit.

V podstate ak s tym vies dokoncit kolo, tak nezasahuj. Maly chrobacik po vyschnuti (ked budes susit) zmizne, takze by som to neriesil.

Pokial to nepoziera rastlinu, tak to neries.

Dalsi kolko pauza par dni...vsetko vycistit a ked das novy substrat mali by byt prec
Zarky
Dobře to dopadlo, do kytek to vůbec nešlo nakonec, takže teď všechno pořádně vyluxuju, vycistim, projedu uvc lampou a snad bude klid.
Každopádně ještě jednou díky za odezvu 👍👍
okurasama420
Zdravím všechny přátele zeleného listu :) Měl bych dotaz ohledně napadení či nemoci na mých holkách. Případně budu moc rád za jakoukoli radu jak ji eliminovat :)
Použitá hnojiva : Biobizz (Bio-grow, Cal-Mag, Bioheaven a jako postřik BioLeaf)

Ještě jeden dotaz ohledně použití nějakého přípravku proti plísním preventivně do foliovníku ? Nějaké zkušenosti a tipy ? Bioton?

Díky moc
Jamés
1.fotka Svilušky
2.fotka Třásněnky

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma