Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 4 5 
Ganja a sport ??? - Klikni zde pro originální téma
Limba,CsC
Pokud jste pravidelnými konzumenty, co vaše tělesná schránka ? Nepřežíráte se, netloustnete ? Sportujete ?
Jde u vás dohromady ganja a sport ?
:bounce:
TSUNAMI
u me ne,bud sportovat nebo hulit,casteji si vsak vyberu to druhe,zkousel jsem fotbalek,ale reflexy jsou minimalni[u fsech hracu],spis se keca, ikdyz koupani a cyklistika je taky sport[rekreacni],nebo sachy,sqela hra,ale vdycky cim vic si zahulim tim dele se hraje[a ty tahy].
a jak je to u tebe?
PiosOne
Rekl bych ze trava a sport muze jit k sobe. Minuly tyden jsem byl hrat se znamym squash a dal jsem mu to 7:0 na sety. Porad jsem se smal a neco komentoval. On nehuli, takze me docela nechapal :)

[Edited by PiosOne on 17-10-2001 at 01:07 PM]
Ignácius
S kámošem si dáme občas před fotbalem brčko. Hraje se nám pak skvěle, ostatní často vůbec nestíhají - hra je nápaditější a rychlejší.
Nesmí se člověk zrušit úplně, protože z toho pak kouká naprostá dezorientace :-)
TommyBoy
Takze mam na to nasledujici nazor, zacatky myho huleni byly spojeny ze sportem :wink:. Hulit pri sportu je mozny, ale je to individualni (pokud ma jedinec dostatecne silne plice). Hulilo se vzdycky po sportu, a kdyz neslo o nic dramatickyho (myslim tim dulezite matche) hulilo se i pri sportu (pozor ale na zraneni, zpomaleni je individualni, me osobne po huleni pred sportem bolely klouby, asi kvuli mensi koordinaci pohybu).
Tloustnuti: s tim sem nikdy problemy nemel, takze to nevim. Dle meho nazoru to kazdej je schopen vybehat...
Adios Hulos Tom
majklovec
Já si jednou zahulil před volejbalem (hrál jsem smečaře), ale ne a ne se trefit do míče. Jednou jsem byl moc rychlej, jednou zase pomalej.

Takže u mě to asi nefunguje.

Teda krom "hospodskýho" fotbálku - to se mi zrychlujou reflexy.
pan dan
Ale jo jde to dohromady, teda pokud nejste nekdo vrcholovej atlet (Takovej zmastenej Zeleznej nebo Dvorak, jaj :) to by byla podivana). Ja si obcas naoul rekreacne napul drsnejc zajezdim na inlinech a je to v pohode.
Ale forrrbaaalek je naprosto NEJlepsi, viz Majklovec - zrychlujou se mi reflexy a mozna bych pridal, ze se zlepsuje i predikace pohybu mice :) :)
PiosOne
V sobotu jdu na salovku, tak pri tom aspon otestuju Sweet Purple. Uvidime co to udela s moji hrou.
Oldman
Jo tak s tím fotbálkem naprosto souhlasím, vždycky když si před hrou zahulíme tak se mi taky zlepšujou reflexy ale nesmím se přehulit pak už se mi reflexy spíš zhoršujuou. A krom toho se to dá zvládnou i v mormálním sportu já třeba hraju stolní tenis a docela f poho :>))).
PiosOne
Jak uz jsem psal, hral jsem poprve zhuleny squash a bylo to super. Normalne tomu znamemu davam v setu tak 9:3-7. Ale tentokrat se nedostal pres 3 body a jednou dostal 9:0. Tak nejak jsem citil kam ten micek leti (i kdyz to clovek vyciti i v normalnim stavu), ale tentokrat to bylo jeste lepsi. Nebo se mi to alespon zdalo. Chtelo by se to videt na videu, treba pri tom vypadas jak magor (i kdyz se ti zda ze hrajes jak buh).
Limba,CsC
Tak to jsem si asi blbě vybral... Sportuji sice rekreačně, ale teď jsem zkusil takový maso - hóóódně dlouhej běh vysoko v horách a poprvý v životě jsem si sáhl na dno. Stálo mě to 3kg živé váhy a měl jsem takovej nepříjemnej pocit, že tráva mi to neulehčila......
Měl jsem na mysli spíše dlouhodobý vlivy.....:confused:
amph
mam docela odzkouseno co dela hulo s clovekem pri kolektivnim sportu...krome toho,ze ze zacatku ztracim balon (nebo puk), tak je to ok, hra s velkym prehledem, pasy pres cely hriste a tak, myslim, ze kdyz se to vyxyta je to prima, problem je treba kdyz mate na kridlex typy ktery nehulej :)))
tehace
hrál sem hanspaulku a trenink co trenink sme se dělili na "feťáky" a ty čistý.... "feťáci" samozřejmě po několika špecích předváděli supr hru, mnohem nápaditější a kombinačnější... vrcholem fšeho byla celá jedna zimní sezóna v tělocvičně, při který čistý ani jednou nevyhráli... tak sme brko aplikovali i před zápasy... a se stejným účinkem... prvních několik minut je to sice šok, částečná dezorientace, ale pak si ten organismus nějak zvykne, že to jako s tim pohybem a fotbalovym myšlením myslíš vážně a najednou to de... teda šlo, do doby, než sem si totálně zhulenej v tělocvičně urval křížový vazy v koleni... no a vod tý doby jen hulim a na fotbálek sem musel zapomenout....

PS: no ale kolo je kolo, a u toho se taky dá dobře hulit... to si dam špeka, sednu na kolo, jedu, jedu, přemejšlim si vo svejch věcech a najednou koukám, čtyřicet kyláků mam za sebou, tak abych se votočil a jel zas domů.... na votočce samožřejmě musí bejt špek....
THeCed
Hulili ste už někdo na sjezdovce ?

Já sem to zkoušel letos v únoru, a je to fakt nášup. Byli sme na Červenohorským sedle, zrovna bylo krásně, jasno a prašánek. Prostě paráda. Tak sem si vylezl až navrch, udělal si z lyží lehátko, dal sem si faječku a kochal sem se tou nádherou...
No a pak přišel ten sport - cool ! Sjezdovka se mě najednou zdála nějaká delší (=lepší využití peněz za šlepry, ne? :) ), a vůbec ta jízda, no šupec, vyhýbání mezi lidima atd. Však to znáte, jak dete vypálení třeba kolem lampy a než k ní dojdete, taxe vám zdá že vám uhýbá, prostě ne a ne k ní dojít ;) .
Na jaře pojedu možná do francouzských Alp, tož tam by to mohl být dobrej nářez. Ale tahat hulo přes hranice :( - I'm worried

Sportem ku zdraví či trvalé invaliditě !
Vysmátá cyklistka
Já jezdim vysmahlá na horskym kole, společně s přítelem.
Chce to ale naprostou sounáležitost s kolem a žádný extra vylomeniny, sice teda nejvíc milujem krosení v lese mezi stromama a pak si taky dáváme ostrý off roady, ale vždy opatrně, protože tenhle sport rozhodně neni bez rizika a ty naše vysmažený kebule milujem natolik, než abysme si je rozbili.

Tuhle jsem četla studii, že po trávě se zvyšuje koordinace co se týče řízení aut, a nám se to osvědčilo právě na kolech - najednou jsme s kolem za jedno a dokážeme se kupodivu maximálně soustředit na jízdu.

Jo, lyžování nebo snowboardění na hulču je taky věc!
Jezdili jsme takhle na Černý hoře - jsou tam kabinky pro 4 a jede se nahoru tak 15 minut - vždycky se za jízdy stačilo ubalit i vyhulit brčko, a nahoře na kopci sme pak z kabinky vylejzali už uplně vymaštěný - seš na kopci, všude sníh, a nezbejvá ti nic jinýho než že to sject - takže to sjedeš a zjistíš, jaká je to nádhera a hlavně se tlemíš až na půdu, když náhodou zbuchneš, protože v tý chvíli neni nic srandovnějšího...
pan dan
No, mozna ze to je offtopic (se skodovkou 125 rozhodne :wink: ), ale zachytil jsem tu neco ohledne rizeni neceho (vysmata cyklistka). Muzu rict, ze primerene zhulenej ridim daleko radsi nez za strizliva, jaj uz se tesim na prvni poradnou ledovou vrstvu u Pribrami na letisti :cool: to budou zavody...
juleni
Hulit sa da vzdy a vsade. Samozrejme aj pri sporte, ci uz aktivnom alebo pasivnom. Velmi oblubujem hrat vyhuleny sach. Je to uplne namakane a partie su nezabudnutelnym zazitkom. Castokrat si to "spestrujem" a robim tahy, ktore by som inak asi neurobil. Raz som s kamosom Vincom zahral presne tu istu sachovu partiu, akurat to malo iny koniec (casove rozpetie medzi nimi bolo 2 tyzdne).
Iny brutalny vyfic je jazda na snowboarde. Na kopci si dat par slukov a zabava moze zacat. Uplne genitalne je jumpovat. Byt zhuleny vo vzduchu, to je pecka. Je kopec casu na vsetko. Vecsi problem je uz s dopadom, ale gulat sa v kope cerstvo napadnuteho snehu je zadostucinenim :)) Taktiez jazda cez les pomedzi stromy je super. Akurat sa mi niekedy ti dreveni betari nechcu vyhnut (tym sa mi samozrejme zvysuju naklady na opravu mojej laty).

P.S. Co sa tyka soferovania, ked som zhuleny: je to uplna pecka a vzdy sa pri tom citim ako v gamese Need For Speed (akurat ta rychlost je ina :) - kedze vtedy citim vecsiu zodpovednost a chcem si to dokonale vychutnat, jazdim pomaly). Samozrejme ze mi tam nechyba ani dobra pohodova hudba.
gUMMA
Já v tom nevidim žádnej problém hulit a ještě sportovat ja hulim skoro před každym zápasem a je to v poho, z nám hodne lidí který dělaj to samí a nikomu to nevadí, možná to i někomu z nich pomáhá. Ale nejlepší je si dát brko až po zápase to je to nejlepší co se dá udělat.
T.H.C.
Podle mě sport a tráva jde výborně dohromady.Sám to na sobě velice pociťuji, ale nesmí se to přehnat.Prostě když to nepřeženeš:bandit: tak že nebudeš moc ani mluvit natož hrát tak je to vpoho:smoker:.Musí se to dobře odhadnout, trochu se zkouřit do pohody a je to super.
Třeba když hraju s kamošema stolní fotbálek tak to je fakt mazec.Hra se podstatně zrychlý a prodlouží,člověk se do toho úplně vžije a maximálně se vychutná zážitek ze hry. To je potom hra když je třeba poslední rozhodující míček,hrajeme třeba 5 minut a adrenalin je na max. Prostě paráda.:):smoker: :sun:
Percepied
stolni fotbalek uz si ani bez huleni poradne nevychutnam,
poradnej spek + nejaky to pivko + fotbalek = 100%sranda
hh-top
Tráva a sport jdou sice dohromady, ale jen v případě rekreačního vyžití. Kdekterý profík by s ní přišel o chleba. Z vlastní zkušenosti vím, že se dá při trávě dobře relaxovat, ale jen velice špatně dosahovat standardního výkonu na který sportovec trénuje. Takže Xavier Sotomayor si sice ve volném čase tu a tam sjede lajnu koky, ale na závody jde určitě s jasnou hlavou. Také nezapomeňte, jak je tráva přátelská a nesoutěživá a zkuste si uvědomit psychické potřeby sportovce při soutěži. Potřebuje ty druhé "nemít rád" a snažit se dát jim na frak. K navození takových pocitů se tráva příliš nehodí.

P.S. Sex je sice nesoutěžní disciplína, ale i tady mám pocit, že travka z toho dělá něco poněkud jiného.
maestro_007
Ja jezdim yavodne na kole a pres zimu hulim casto, nejsou zavody a tak, ale pres sezonu jenom o vikendu, beru to asi tak cigara nekourim a do hospudky bych si zasel stejne, je tam zakourene a tak kourim pasivne a 1,2,3,4,5 prdu tomu nemuzou nijak uskodit :-)
Mdick
Souhlasim s tim, že k stolnímu fotbálku brčko prostě patří. I když se mi stalo, že před tim než sem si zahulil mi to šlo líp, vždycky mě zhulenýho baví mnohem víc. Podle mě je to tak, že zhulenej player má víc podlomenou psychiku, takže když se rozhodí, tak mu to pak tolik nejde, ale když je zrovna v pohodě tak mu ganja docela píchne ve výkonu (za tim si stojim) - mužná na to existuje nějakej fígl, jak se dostat do pohody, možná je to jen na momentálním psychickym stavu. Blbí je když si dám brčko a začnu hrát s už hodněš rozehranejma lidma, člověk se pak hůř dostává do tempa, ale když to vijde - zhulenej vydržim hrát fotbálek hodiny a hodiny a je to ta největší bomba, nevidim neslyšim, je mi jedno kdo stojí na druhý straně stolu a sem v tom úplně ponořenej.
smokiee
Ještě než jsem začal hulit, tak jsem měl dobrou střelbu, dribling, ... prostě jsem byl "dobrej basketbalista". :frog: Od tý doby co hulim jsem se fuckt wo dost zlepšil. :smoker: Hlavně rychlost se mi zvýšila (nechápu - zadehtovaný plíce) a "kombinační shopnosti". :sun: Za to se mi wo dost zhoršila střelba :( a tak před basketem radši nehulim. :smoker: :)
strobe
Kdysi jsme s kámošem dali brčko před horolezeckou stěnou, byla to hrozná prdel do ty doby než mě zapomněl zajistit a já si dal 6m volnej pád ale přežil jsem to bez zranění.. Ale takový blbosti uz nedělám.
Naprosto dokonalý je vyjet do skal, hezky si zalíst, nahoře dát cigárko, spustit se dolu, zahulit a přechrápat pod skálou.. Příroda rulez!!!!
Cpt. Pierre
No jak asi pozorní čtenáři vědí, žiju sportem a dokonce ho studuju na FTVS v Praze.Musím říct, že bez hulení si sport ani nedokážu pořádně představit.Jak může někdo hrát třeba stolní fotbal nebo jezdit na prkně když není vypálenej jak cédéčko?Myslím, že některé sporty byli pro hulení přímo vynalezeny....
PiosOne
To ja uz si ted nedokazu predstavit, ze bych na salovku prisel v normalnim stavu. Zvlaste kdyz hraju s hulici proti kamosum co zase misto huleni konzumuji alkohol. Vzdycky jednou za 14 dnu se sejdeme a dame salovku, potom se presuneme do blizke hospudky a tam kalime (znam se s majitelem a podle vseho nam tam poridi stolni fotbalek-to budou turnaje). Ganja tym vetsinou vyhrava a pokud se nekdy stane, ze prohraje, tak jedine proto, protoze nekteri to prezenou a jsou stoned. Vzdycky kdyz jsem tak akorat, tak mam pocit, ze se cely fotbal odehrava v REPLAY modu. Vsechno je jakoby pomalejsi a tak muzeme vice kombinovat, no proste parada. Zazivate neco podobneho? Nebo presny opak, za je vsechno mnohem rychlejsi a nechytate se? Nekdy to budu muset stocit na video a pak se na to podivat.
i_oNe
Že se dá ganja kombinovat se sporty jako je fotbálek nebo basket to v klídku chápu, ale je někdo kdo páli trafku a dělá nějakej bojovej sport ?? Třeba karate nebo nedej bože thajskej box ?? Šlo by to vůbec dohromady ?? Ja teda "na divoko" zkouším boxovat :devil: , ale představa, že bych měl bušit do pytle zkouřenej mě vůbec neláká ..
PiosOne
To me taky napadlo, jak na tom budu s aikidem. Ale jeste jsem to nemel moznost vyzkouset.
beggha
Takže zdravim všechny sportujici hulice
Taky jsem si vodkroutil jeden rok na FTVS jako Cpt.Pierre,byl to muj spolustudent,ale já už tam nejsem,ale není to kvůli hulení,aspon doufam,prostě to nevyšlo.Ale můj názor na sportik pod wliwem je,že to je fakt pohodička:stolni fotbálek,boardy a vůbec všechno by bez pohodovýho výpalu nešlo tak vodvázaně a spontánně.Takže sportujte dál a nebojte se proložit to pár špekama

:smoker:














Dave UBG
Jak už tady bylo řečeno,stolní fotbálek a pár prdíků=krutej zápas.Když je nálada tak jdou reflexy do výšin. Prostě se ponořím do hry a valím.
Doma pak provozuju střelbu ze vzduchovky.Dám si pár prdíků,otevřu okno v pokojíčku a plivu olovo po okolí. Je fakt že se mi potom střílí mnohem líp.Trefím téměř vše co si zamanu.Trefit železnou trubku od plotu zahrady na šedesát metrů je pak celkem brnkačka.A protože ve škole a doma pořád sedím, tak jsem si zavedl" Nejnutnější pohyb".To spočívá v 20 klicích,100 dřepech,100 lehů sedů denně.Vždycky, když si předtím zakouřím,dělám to opravdu s chutí a dokážu to cvičení provádět mnohem líp. Je to fajn.
bioafgan
caute zaujimalo bz ma ci ma huleni nejaky vplyv na svali,posilovanie atd.skratka pre rozvoj.Neviem ci mam prestat hulit.Odpiste, kto ste uz mali s tym nejake skusenosti.
Ask for more!!!
bioafgan@pobox.sk
pan dan
Kdyz mi bylo 15-16 a do prvniho jointa mi jeste par let zbyvalo, navstevoval jsem posilovnu 3-4x tydne. Chtel jsem vypadat jako On (sem si dopln treba pana arnolda, nebo jakehosi pana yatese, meho to (post)pubertalniho idola)

A kdyz jsem zacal hulit, zjistil jsem, ze pudl bude zakopan jinde, ze je uplne jedno, jestli mam kridla a bicepsy, ze je to jen o narcisismu, egocentrismu, namyslenosti a loveni kund (nebo kuned? brr divny slovo, zkratka loveni pipinek)

takze moje rada? Hulici kulturista plete dohromady jabka a hrusky (nebo neco jinyho, pac jabka & hrusky = ovoce, ale tady zadna rovnost neexistuje)

takze se jednoho z toho radsi vzdej.

Co Ti je blizsi? pipinky & ranni pohled do zrcadla nebo uvedomneni & pohoda?
:) radsi bud uvedomnelej a v pohode

a imho na PRIROZENY telesny rozvoj huleni nema takovej vliv, jako hero (jestli nejakej ma)
fak.gesho
No tetrahydrokanabinol nebo naka dalsi aktivni latka v trave prispiva na ztratu svaloviny, to je sice dokazano, ale neni to zas tak markantni ubytek...

Nesouhlasil bych uplne stim tvrzenim, ja sice do posilky nechodim, ale delam sporty takze to se mnou zas neni tak zly, ale bratranek posiluje a dost huli, zivot mu docela vyhovuje a namakanej je taky dost. Urcite bych se byt tebou nevzdaval ani jednoho, ale jestli ti staci alkac tak se klidne pridej k pleskam, zer naky bobule nebo kreatin a rikej, ze trava je svinstvo(:D)...
hofa
panove muj prispevek bude trosku o necem jinem. nedavno jsem shodou okolnosti koukal nanejaky stranky posilovacu a kulturistaku. a docela me dostalo jak jsou si s growerem podobny. akorat misto ganji z jointu anabolika z buchny a diskuzni fora na tema "jak mam nabusit vic brisaky". a proto si myslim, ze hulic nemuze byt opravdovej posilman, protoze si chce zit svuj pohodovej zivot a ne se do padnuti potit na stroji a bodat si do sebe nejaky sragory. ale zase na druhou stranu proti kondicnimu chozeni do posilky nic nemam... je lepsi si trosku zasportovat nez jenom hulit, chytat zravku a kynout v hospode.......
Al-Ban
Tvoje příspěvky mám rád, ale tady bych si dovolil hrubě nesouhlasit, protože ses uchýlil k laciné paušalizaci :(. Určitě máš pravdu, že spousta lidí tam chodí bejčit jen pro to, aby se pak mohli zálibně prohlížet v zrcadle a chválit své pokroky a to všechno jak jsi psal, ale jinak je cvičení droga jako každá jiná, s positivy i negativy a pokud jsi sám vytrval dost dlouho, tak´s to musel poznat taky. Je to tak, jak už nastínili pisatelé přede mnou. Cvičíš, protože ti to dělá dobře a taky postupně začínáš zvyšovat dávky ať chceš nebo ne, protože si o to tělo po čase samo řekne. A řekl bych, že kombinovat hulčo s jakoukoli fyzickou aktivitou je ideální (teda ne dohromady :wink: ). Není totiž nad to, přijít úplně zdrchanej třeba z tý posilovny a pak odpálit zaslouženýho špeka :smoker:.
A co se týče otázky, tak těžko říct, jestli bych měl teď větší svaly kdybych nehulil, ale cvičil jsem sedm let (z toho posilovna poslední dva roky), pak jsem měl pět let pauzu (nezavinila to ganja ;)) a dneska jsem po roce zápolení s železem skoro tam, kde před tím (do předchozího maxima na benchi mi ještě chybí deset kilíček :)). Samozřejmě bez nějakejch těch "přibíracích" sraček a ani stravu nějak nepřizpůsobuju.
pan dan
OK, mas pravdu Al-Bane, ten prispevek jsem bral jako muj nazor na bodybuilding v jeho horsi (a asi i rozsirenejsi) podobe (v te, kterou znam, v podobe zdvihani zeleza kvuli tanci pred zrcadlem) a ted si uvedomuju, ze tim jsem zrejme urazil spoustu lidi, co to delaji ciste pro zdravi. (panove, kteri tim byli biti, sorry pliis za mou momentalni kratkozrakost, ale mam pred ocima obrazek tech narcisistu, co jsem v posilovnach potkaval a jiny lidi tam nechodili nekolikrat tydne, pokud vubec).
Kazdopadne kdyz beru cviceni jako takovy, tak to budu delat pro ZDRAVI, ne pro SVALY a na tom se asi shodneme bez vyjimky BEZ STEROIDU a becek a anabolik (ja jsem ve svy dobe kupoval suseny sojovy kostky = 50% bilkovina).
A jak se ozval Voslik, takova joga (nebo cchi-kung a klidne snad i karate a podobny) jsou (podle meho nazoru) lepsi nez (pouze) tlacit nad sebe zelezny veci za ucelem zvetseni objemu svalovy hmoty.

No tot pouze muj nazor :)

A s tou drogou... endorfiny delaj svy o tom zadna, telo si je vyrabi samo, takze neverim, ze by mohly skodit, ale zavislost si na nich vypestujes a delat neco jen proto, ze musis je divny (nikotiniste znaji :rolleyes: )

Jasne, at si kazdy huli jak chce, at si klidne i huli jen za ucelem vyjeti se, ale od takovejch lidi davam ruce pryc.

Pravda, neni nutny delat vse podle nejakyho nalinkovanyho radu, ale jsem nazoru, ze konopi a ego jsou v rozepri.

Udrzovat se v kondici? To beru, ale korbu si kvuli tomu delat nebudu.
Al-Ban
Tak tenhle příspěvek už mi k tobě sedí daleko víc pane dane :). Měl jsi prostě smůlu na ty narcisisty, kteří se v naší posilovně prakticky nevyskytujou (nebo to na sobě alespoň nedávaj znát :wink: ). A jak zmiňuješ bojový sporty, tak ty jsem provozoval taky a právě proto, že už mi zátěž na tréninku přestala stačit, tak jsem ještě před nebo po tréninku zašel do posilovny a teprve pak jsem byl spokojen (to už je ta závislost ;)). Dneska už bych tam nestíhal s dechem, tak jsem zvolil už jen to železo :(.
Jinak těmi negativními účinky jsem myslel spíš nějaký svalový zranění nebo dojebání kloubů, když už to člověk opravdu přehání (vrcholoví sportovci znají :)). Měj se fajn a až já budu mít někdy chvilku, kdy nebudu moc psát objektivně, tak mi to můžeš vrátit :D.
drinker hulič
hahahahah, ted jsem si vzpomnel na mou kratkou etudu "ze musim zacit posilovat". sel jsem tam s kamosem, kterej strasne touzi stat se vojakem (pravy opak me hippie peacove povahy :) :) ) no a on si nakladal docela slusnej zaber, ja mu sotva stacil a regulerne ctyry dny sem se nemohl ani oblict... :D ;) nekecam. takze pivareni, koureni a vubešc ten strasne nezdravej zpusob ve me zvitezily ale o prazdninach se chystam na dalsi ocistovaci kuru (ted ale spisi tu dusevni ocistu...)

no makejte, hulte, ale pamatujte ze PIVO A JOINT DELA HEZKA TELA!!! :D
grassgeo
Dle mého názoru, se posilování(kondiční) nevylučuje s užíváním ganjy.
Chodím "posilovat" 2x tejdně, večer, ke kámošovi, co má mučírnu v baráku, tudíž mě tam neserou ty místní Švácové, Yatesové a vycvičený individua, protože tou dobou je pro public zavřeno. Malý brčko si dopřejeme tak čtvrt hodky před cvičením, člověk(my) se pak dokáže(me) soustředit na přesně ty svaly, který mají zabírat při určitém cviku. Nechodím tam kvůli machrování na plovárně, ale proto, že mě pak v práci nebolejí záda a jsem celkově v lepší kondici, než když jsem tou dobou dřív seděl u compu, televize, či piva. Svaly si krejčovským metrem nepřeměřuju, takže jestli rostou, nebo nerostou, nevím, ale určitě začínají bejt "funkční". a to by asi měly bejt..
t3
hehe no ale zase kdo chce byt zdechlina? vse s rozumnou mirou aneb "nic se nema prehanet" ANEB "extrem neni reseni, jen iluze" tj. hulme, posilujme, chlastejme AlLe s mirou. to jest muj nazHor
fak.gesho
t3--->presne taq, kazdej extremismus je bad!, ja sice neposiluju, ale sportuju, takze zas takova troska nejsem. Ale muj bratranek, hricka prirody ve vsech smerech:), ten posiluje, huli (rozhodne vic nez ja), hooodne chlasta, driv i smashil (to rikaval mi, kdyz sel druhej den na demlu do posilky a daval si bicaky, prej ho docelqa svrbeli zili:)), to je exstremista ve vsech smereh--->neznamena to, ze se to trochu kompenzuje???:), ne blbost, je to blazen!, ale je to rodina...
henky
Huleni a sport(u me pokud mozno snowboarding) je uplne v poho. Dale zahulit na stolni fotbalek a nikdo nestiha, no ono bez huleni zase nestiham ja:O(
Jo a nekde jste tu psali o zhulenych vrcholovych atletech - mam kamose co vrcholovy atlet je a zna plno dalsich a asi by jste se divili jaci doopravdy jsou ;)
fak.gesho
No ja na svoje sporty nehulim(tenis,hokej) hraju zavodne, tak si to nedovolim, ale na hokeji mame typa, kterej si zahuli pred kazdym treninkem i pred skoro kazdym zapasem (aby mu to lip ubihalo) no a musim rict, ze ma trosku spozdeny reflexi, ale je to stejne jeden z nejlepsich obrancu, co mame...

Jinak ted o vykendu sme jeli na chajdu na bezkach a to byl celkem masakr, dali sme si panacka vodky s ganjou a pak sme parkrat zahulili, tech 12 km sme ujeli asi za 4 H:o))), hroznej masakr, chvilema sem nevedel kde sem, porad padacka a ten konec, jeli sme po jedny nejmenovany sjezdovce, ktera se tyci 1km nad chatou a to byla opravdu jizda...
MR.DAN
..::[@]

uplna parada je zahrat si zmastenej treba sachy....
....to je prece taky sport ne?

..::[Mr.Dan]::..
uzzi
geniální je dát špeqa když si dete zajezdit na boardu, je to sice trochu agresivnější ale perfektně se skáče :bounce: jinak fotbálek v hospě bez špeka si už snad nedokážu představit. jednou sem hrál basket zkouřenej a to sem teda nechápal
jakubos
No ja driv hodne sportoval, jenze hulco je hulco. Takze: kde jsou ty stary casy? Ale ted si koupim kolo tak budu jezdit aspon downhill. No taky sport a dobry je ze se pri tom necha obcas zahulit, tak uvidim...
PiosOne
Znam par maniku kteri huli pri paraglidingu a pak jim to fakt lita pekelne, sam se do podobnych veci jeste nepoustim. Ale byt zhuleny v tandemu je fakt parada. Zvlaste kdyz letite s nekym kdo to fakt umi a dela s vama nejake figury. To se musi zazit :)
jasne myslim si ze jak je to stim ze huleni podporuje intelekt
tak je to podobny i ve sportu protoze to rozviji kreativitu
takze pak skousis takovy vjeci ze se o tom ostatnim muze jenom zdat:)) samozrejmne vedlejsi je uz jestly to vyjde!!
nejjistejsi je to asi u fossballku-začadit a zahrat si to je klasika kdyz to tam skazis nic se nedeje hodis dalsich 10K a hrajes dal dokut to nevide:)
Viciola
co me osobne de dohromady viz sport a drogy tak snad lyžovaní neni nad to si zahulit grog na zahřatí a pak si jenom vychutnat ten šus dolu
sice sem urval par přesek a vázání ale adrenalinové přebouchnutí za to
stálo
kovac
Tak co sa tyka sportu tak jedine Fotbal aj to len v televizii. Nerad by som skoncil koli sportu ako zhuleny invalid!
tim180
no ja kdis si dam ganju tak vecinou nemuzu sportovat protoze porat padam a kazim to
Hulco a sport je slusna kombinace,sam hraju florbal 3 krat tejdne casto zmastenej a mnohem vic me to bavi a strilim i vic golu.
Killer_Queen
FOTBAL

Ja hraju ceskou ligu dorostu.To je druha nejvyssi soutez u nas.Z ruznych vyberu mam spoustu kamosu ze Sparty,Slavie a par i cizincu.HULI SE VSUDE!!! Treba z repre do 18 let huli tak 6-8lidi---to je tretina tymu.A treba reprezentacni brankar Francie Barthez nebo Lama(ten je byvalej) taky huli.Myslim,ze je to v poho.Nebo znam kluky co hrajou basket na hodne slusny urovni(jsou v repre) a taky huli.A jeden jejich kamos ted hraje v Italii nejvyssi soutez a taky huli...
fak.gesho
Jo, taky znam tipka, kterej je top 10 v CR a huli a to v tenise bejvaj vetsinou slusnaci...
kovac
Mne sport a drogy nejak nejde k sebe, aj ked to mozno funguje
premys
futsal a squash, nohejbal a badminton jsou v pohodě, na kole je to v klidu do kopce, vždycky myslím na nějakou úplnou hovadinu a najednou jsem nahoře. Problém je, že ve sjezdech jedu hrozně opatrně¨

jo a ideální sport je petanque
steve
čusek taak si tak projíždím text no a?


tak jezdí tady někdo náhodou na prkně jako že sk8....

fakt jsem z toho uplne hotovej Páč je to fakt pohooooooodka nejvetsi ,ale snow taky taky . :-), :-)

??? co vy??,
premys
hulení na svahu jsem musel zkrouhnout, protože bych potom nevytáhl kontaktní čočky:sun:
Podpi
jo občas du zmaštěnej na fotbalovej trenink a to je vo pohodě na snowbowboardu v alpach sem se,ale malem stratil tak taky jak u jakýho (apon u mě)
Cus.
Takze takhle:
Delam vyrcholovej - jakej vam psat radej nebudu :-( V treninkove skupince ktera cita 6 lidi tak 3 hulej (fcetne me).Jeden z nas (nejvetsi hulic....huli prakticky every day), tak je co se tyce sportu nejlepsi.....nejlepsi v CR a do 10 mista na svete ve svym "oboru" ....pred rokem byl na mistrovstvi sveta ktery bylo na jednom uzasnym karibskym ostrufku a hodne dobre se tam umistil.Pruser by byl kdyby po nem chteli chcanky na dop. testy......Kdyby to zjistil trener s kym pracuje tak by nejspis nepochopil.

PS.:Dovez me z tama jejich koureni........popsat se to ani neda :-))).Aspon uz vim kam odjedu do duchodu.


Pak ze ganja a sport nejde dohromady!!!

Jesti kecam tak at me do rana kule upadnou.......Bye
kolumbijec
hulo a sport de k sobe v pohode.(na poslednich 5 telocviku sem byl zkourenej a kamos to tak provvozuje uz pul roku). hosp. fotbalek je asi nejgenialnejsi (ty reflexy sou fakt bomba). ale nejlepsi zazitek mam z lyzovani. ramzova. nadherny pocasi. naprosto vykoureni a jezdilo se nam uplne skvele......... jinak pri normalnim fotbale nebo basketu vetsinou po hristi beham jak silenej ale s tou presnosti to uz neni ono.
plague_man
Celkem by mě zajímal lékařskej názor, bže mám cukrovku a s tim souvisí větší namáhání cév a srdce. A když to vážně přehulim tak mě celkem stoupne tep. A mám i vysokej tlak 140/80

Proto bych řek že v některejch případech by mohlo bejt sportování po trávě dost vo hubu, aspoň u mě, budu si to hlídat. I když..... zektra se zkusim vydat na kolo a uvidim... zkusim
vriter@cz
no nevim ganja a sport teda u mne moc nejde dohromady.

Mam problem zajit par desitek metru a jeste ku tomu sport.

Ja bych rek ze spise ne. Jediny sport, ktery provozuju je kryglistika.

Zvedani pul litru pravou rukou.
m-box
m
Dejva
no tak ja ze svejch zkusenosti muzu jen doporucit spojovat ganju se sportem pokud teda de o sportovani zabavne v zime pekne brusle a hura na led pred monstroznim matchem dame speka nebo dva a to se pak hraje myslim ze vydrzime hrat vic nez kdyby sme si to brko nedali a navic je to fakt prdel to si clovek dokaze vymejslet takovejch paradicek no a kdyz vopadne snih a rostaje led tak pekne balonek a de se hrat fotbalek pravidla sou stejny jako u hokeje pred zapasem pekne retenko a de se nato takze vaaaazne doporucuju:frog: :bravo:
thc_george
Hulení a sport? Vy ste bláázni:) To asi nepochopim.. Max. po něčem co moc nezmašťuje, ale jinak teda mi to příde fakt ujetý.
Chuanito Esteva
7 dní volná chata v krkonoších - 5 týpků - snowboardy - 5g
Nejlepší spojení
Před každou jízdou pěkně blanta a největší pohoda
Snowboard a hulex drží při sobě
Dejva
Smallholder suks to je to supr:D:D:D
Pako
To nevim jestli tode dohromady zalezi na OSOBNOSTI ja chulim evry day a 2x tydne se chodim na dve hodinky potapet a zaplavatsi. Bejt zchulenej a mit na zadech kis. bombu je fakt BOMBA. Mynulej rok vo prazdninach sem byl na Krete a byly sme se potapet na mori z jachtiy nej heh ja som se nejak rozkecal heh.... :frog:
Felix
no ja ganja & snb jo to je spojeni :) he
Felix
foto
Creed
Jednou zacas kdyz si davam pauzu tak posiluju,jinak bych to nevydrzel.Jinak kdyz su zhulenej tak jedine fotbal nebo neaky micovy hry:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Jirka P.
sport a huleni je supr, od brezna/dubna jezdim kazdy tyden nakych 200-300km na kole, obcas na to zahulim a je to sqele, ted sme s kamosema hrali volejbal 5 vs 5 - zhuleny vs ozrali, a prestoze v nasem tymu to hrajou slusne jenom 2, ozraly sme bez problemu vyklepli(a furt sme se jim tlemili :wink: ), ted o vikendu se chystam koupit balon a dame nohejbal, este sem to zhuleny nehral ale tusim ze to bude narez . . . jinac fotbalek je klasika . . . a urcite zas pudu do basketu . . . jinak k tomu mnozstvi pred: jasne ze se to nesmi prehanet a zprasit se jak cune :slizoun: , staci 2 prasky do pohody , a reakce sou pekne naspeedovane :smoker:
Turret
No ja si z vlastnich zkusenosti myslim, ze pokud to clovek neprehani, ze to jde kombinovat a jeste k tomu se dobre bavit.... co se tyce klasickyho sportu...tak ja hraju hanspaulku a kdyz si obcas toho speka pul hodky pred zapasem dam, tak si stezovat nemuzu, mam vesti chut do hry. Ale nesmim se zbourat den predtim na nejake akci, to je zly. No a co se tyce stolniho fotbalku, tak souhlasim s vetsinou...reflexy se mi docela dost zlepseji :D a me obranne schopnosti jsou na 100%ni urovni... ostatni sporty jsem jeste s hulenim nezkousel :)
rayniac
Já mám úplně skvělý zážitky s hulením který bylo spojený se sportem. Když jsem ještě hrál hokej tak se nám kvůli povodním pojebal stadion a my jsme museli trénovat v nějaký prdeli kde neměli ani střechu,takže jsme hráli pod širým nebem. výhoda byla v tom že trenéři nechodili k nám do šatny a přijeli až na trenink. docela často jsme před odjezdem zalezli do koupelny a už to jelo-bylo tam tak zahuleno že se u stropu vznášel oblak kouře.
všichni úplně vykouření jsme pak vlezli do autobusu a jeli-na cestě byla strašná prdel a trenink byl přímo hroznej- vůbec nám to nešlo a vyváděli jsme hrozný píčoviny. trenéři na nás byli úplně nasraný,ale pak to bylo zas v poho. když jsme se vrátili z treninku tak se to všechno zase opakovalo-jó to byli časy...........:punk:
olo
Dohromady to de ale ne pri hokeji ja hraju hokej a to fakt nedoporucuju ja pred zapasem nehulil ale kamos jo a nebylo to moc dobry hokej je kontktni a von proste jel spoustredil se na brankare a dotal uplne vostrej strom a mel neco s kolenem a tak sem se rozhod hokej a ganja neeeee az po jo a hrajem krajskej prebor
Shadoow
Já hraju americkej fotbal docela krutý vždy před trénigem:bong: a po:bong::D jinak f pohodě:)
SAVO
Zkuste vypálený saunu, to je sekec..teda nevim jestli to je sport, ale potim se u toho jako kráva:)
canman
jo saunu jsem zkousel vypaleny je to mazec malem sem se vyvratil ja hraju fotbal nekdy dame pred treninkem je to celkem fklidu
lordWilliam
NO já mám na hulení trošku nebezpečnou zálibu a to horolezectví. Několikrát jsme se s kámošem skusili zhulit a pokaždý to bylo fakt síla. Jednou jsem se strašně bál vylízt a už ve 2 m mi srdce bušilo jak o závod a adrenalin jsem měl na 300% oproti normálu (a vo to mi jde) Jindy jsme se zkouřili a úplně jsme ztratili strach, což bylo vo dost nebezpečnější, člověk pak nedbá na jištění, nebojí se bolesti smrti, pádu, ... Ale stojí to za to ;-°)
penisjäger
kromě :crazy: stavů :crazy: přece ganja provádí i jiné změny na organismu. Máte někdo s týmtok zkušenost:
°Rozšiřuje dýchací cesty a odhleňuje(je to někde ve fóru Léčitelství)=>máte při aerobní zátěži větší výdrž?
°Stimuluje chuť k jídlu=>víc jíte a tím mimo jiné větší přírůstek svalové hmoty?
ganjaboss
Už delší dobu mě vrtá hlavou co kdo dělá zhulenej tak sem udělal todle téma !! Zajímalo by mě co hrajete za soprty nebo jestli vůbec nějaký hrajete když jste zkouřený ?? Já osobně si zahraju basket nebo to protáhnu na skejtu tak co ??
cityman
Me sportovat zhuleny moc nejde, zkousel jsem jezdit na kole. Respektive jsem si zahulil az jsem nekde na tom kole dojel a pak jsem musel zpet. Ze bych si to extra uzival, to se rict neda, ale je totak asi jedine, co me bavi delat zhuleny za sport :) Zkouseli jsme nohejball, squash a proste to neni ono. Mozna je to tim, ze rozumne jde delat zhulen jen to, co fakt ovladas na 100%. Takze u me vitezi auto >:)
Aryan
no tak rozhodne fotbalek (stolni) .... ale ani hokej nejni po brcku spatnej :)
ganjaboss
jo to taky neni špatný !! To cityman v autě sem to nezkoušel protože nemám řidičák !
Špičnik
sportovat zmastenej je v poho, ja kdyz to de tak si nejradsi zhraju fotbalek, pinces, normal fobal...proste cokoli co je po ruce urcite je to lepsi nez sedet, cucet pred sebe a rikat jak sem zkourenej.....takze sportem ku zdravi:jumper:
ganjaboss
jasně špičním máš recht !!
ali_01
Určitě hakys,v létě skoky do vody :),in-line bruslení (jenom street,ůčko je vo ničem),pak trochu jackassu na těch malejch koloběžkách,v nákupních košíkách,¨čtyřbob¨v popelnici,na kolech(sobi,bmx atd...všechno na jedno použití:),v zimě pak jízda na fšem možnym,obyč sáně jsou nejlepší...a jezdí i v létě!!!Doporučuju...Pri takovym ¨relýčku¨ na saních(chce to tak troje,po dvou lidech).Sklizeň se docela povedla,tak už se těším až napadne sníh...
W3m3n0
Zhulenej uz nesportuju. Jednou sem jezdil na skatu a rozsekal sem se tak ze sem 3 dny nemoch lezet jak me bolely zada a na snowboardu si zas kamos rozsek holen jak svine, me se jak zazrakem nic nestalo.
Rada: Kdyz ste zhuleny, hrajte sachy...
WirusH
Nejlepsi je hrat Playstation1 :) Delame ted Retro P1 seance takze speky slivka quakeII a brutalni rezby do 4 do rana :)
Dude
basket na jeden koš je super - se člověk tak nenaběhá:)
no a teĎ jsem začal boulderovat - to je masíčko jak sviň - to mě baví:), akorát se člověk musí obrnit, když se snažim udržet na kolmej stěně a okolo mě lezou 17 holky po stropě :frog::D
Dudu
Nejlepší je si zahrát stolní fotbálek, nebo si zasportovat s nějakou taky zhulenou pěkně v posteli, tak je pak mazec!!!! Všem upřímně doporučuji, ale musíte být zhulení oba, ať to stojí za to.
iboy
Mno me osobne bavi nejvic futsal a stolní fóbl. Ale před mistrákem ve fotbale se taky nekdy nahulime a to sou akcicky...
Dude
stolní fotbálek please zde - http://grower.cz/forum/showthre...hlight=fotbalek ť se to tu nezvrhne - hehe huliči sportujou hlavně takhle žejo:D
gona
to iste co dude fakt popicovka
Pan_Ho
Ja jezdim dost casto zhulen po vecerech na kole s peckama v usach a posloucham svou oblibenou music.Bud vyjedu na kopec a pak co nejrychleji dolu a nebo z kopce bez ruk a jen tak napohodu pekne pomalu.Kolo ovladam takze se nebojim ze by se mi neco stalo.Jinak fotbalek rulez.
Zewl
No nejlepsi sport je asi aktivni zewling:frog: dobrej je taky hakys a jakykoliv variace na fotbalek
marty
bestovka je snowboard, prazdna sjezdovka a nechapete v jaky realite jste a do ktery jedete:). ride to peace.
Zewl
jo s tim snowbicem je to dobrej napad k tomu jeste mit nejakou pohodovku muzik treba De la Soul a jenom jet :jumper:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma