Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 [4] 5 
Ganja a sport ??? - Klikni zde pro originální téma
MaaaYaaa
Když sem se naposled svez na snowboardu po jedno vyhlídkovym, jeli sme lesem, a napad mě asi novej trik..váha dopředu, zapíchnout se špicí do sněhu, a jako "ztvrdnout" tělo...vono pak samo udělá, když se fakt moc naklopíte...frontflip jemně přes rameno (v měkkym nebolí :D:D)..vypadá to stylově :D a de to pak i na sjezdovce,ale tam to chce točit přes helmu,rameno by časem bolelo..
flySter
po slukoch vybehnut na ihrisko a zahrat futbal 4v4 max 5v5...taky street lahky ;) ale v zime napriklad Gulovacka a smykanie sa na igelitovych vreciach plnych snehu...to vam poviem ze na udrziavanom nerozrytom kopci ste vacsi adrenalin este nezazili...ste 10 cm od zeme, sneh lieta do oci, nevidite ani prd a modlite sa nech neni pred vami ten stlp :D
piis
flower sticky, takovy ty balonky na provazku za boha si nevzpomenu jak se to jmenuje a samozrejme cyklistika..
Gothic
Hekíííííííííííííííííííííííííííííííííís
JAHmaican
citace:
Původní příspěvek od Disaster:-)
flower sticky, takovy ty balonky na provazku za boha si nevzpomenu jak se to jmenuje a samozrejme cyklistika..

POI ?
raddy
pani a damy, badminton je ten spravny vyhuleny sport, obvzlast ak to obaja zvladaju na urovni, dostat kosikom medzi oci po 5 minutovej vymene bleskoviek je naozaj pecka.
no a singlovka je snowboard, horsky bike, beh....
Salamaalejkum
ping-pong a hackies :D
Sk8 nebo fotbal
frenlik
citace:
Původní příspěvek od MaaaYaaa
Když sem se naposled svez na snowboardu po jedno vyhlídkovym, jeli sme lesem, a napad mě asi novej trik..váha dopředu, zapíchnout se špicí do sněhu, a jako "ztvrdnout" tělo...vono pak samo udělá, když se fakt moc naklopíte...frontflip jemně přes rameno (v měkkym nebolí :D:D)..vypadá to stylově :D a de to pak i na sjezdovce,ale tam to chce točit přes helmu,rameno by časem bolelo..

hááá jako bych to psal ja:D tadytim jsme se s kamosem bavili celej pobyt na horach:D taky to zacalo brckem a pak me napadlo to samy.. a pak jsem to delal furt pac je to strasne vtipny:D akorat my jsme tomu rikali "bulfrýn":D a jdou ruzny variace:)
FatJoe
hakies-rad hravam ale nejsom v tom dobry...
board- sport ktory ma fakt bavi.....sneh je jeba...
WAMParjan
mixet martial arts aneb pořádně se poválat z kámošema po podlaze . .

posilovna to je moje srdeční záležitost škoda že si nemůžu zahulit mezi serkama :D vr fitku :D

v neposlední řadě klasické vzpírání . . .až trhnete svoji váhu ozvětese :D

a v létě jednoznačně plavání :D speky a máčení ve vodě to je moje . . . sport ve kterém díky častému tréningu došlo k celkem velkému zlepšení od smrt po jednom bazénu až k nynější třeba hodině plavání v kuse :) . . . vuda rules !! :D
Rasta_MF
No já nejraději hraju stolní fotbálek a nebo nohejbal.Pak taky rád po brčku zamastím Counter Strike(ale to asi není sport co :-D ) a občas když mám náladu tak si i rád po brčku zasouložím
MaaaYaaa
Já sem včera letos prvně sbalil plachty, prkno a vyrazil z nudy-v-parku navečer zasurfovat. Skoro vůbec nefoukalo, takže to vůbec nejelo a zustal sem uprostřed vody, ale tak nějak mi to nevadilo - pozdravil sem kapříky, změřil teplotu vody, protah svaly, vomakal si to po zimě a byl z toho tak nějak happy :)
spiv.rastafari
Nejlepší je hrát zhulenej ping pong to je hroznej kotel
citace:
Původní příspěvek od spiv.rastafari
Nejlepší je hrát zhulenej ping pong to je hroznej kotel

Jo strašnej kotel :teef::teef:
...kámoš jednou nechal na stole zub a půl pyčo

Nejraději spečený muškařím,na jinej sport už mi času nezbývá.Nepočítám sem-tam hospodský šipky atd...
před časem kralovala posilovna,ujel jsem si na vánočce,která už je stejně v prdeli ... Zmazancovatěla :teef:
wassup
No já se přidám :) Nemám vyloženě oblíbený sport kterej dělám zkouřenej ale mezi oblíbené patří: Rybařina - supr zásek a koumačka, kolo - nejlepší jezdit sám po okolí (u moře jsem jezdil každej den), další peckovka je florbálek ve škole, hlavně pořádně zmaštěnej :D... Jezdil jsem taky na in-linech ale po 3 zlomených žebrech mě to přešlo a musím říc že nechápu ty frajery co se bez újmy na zdraví naučili tolik triků :)...

Tím se pomalu dostávám do finále a to je sjezd na lyžích :) Nejlepší je se pod kopcem pořádně zbořit a pak jen vychutnávat. Nejvíc se mi líbilo v Alpách, parádní počasí a překrásná krajina, prostě ráj!

Já osobně jsem zastáncem názoru, že každej sport je supr po čoudu... Dokonce i ten, kterej jinak vyloženě nesnáším.

Sportem ku zdraví! :flamer:
spiv.rastafari
citace:
Původní příspěvek od SIMOR

Jo strašnej kotel :teef::teef:
...kámoš jednou nechal na stole zub a půl pyčo

Nejraději spečený muškařím,na jinej sport už mi času nezbývá.Nepočítám sem-tam hospodský šipky atd...
před časem kralovala posilovna,ujel jsem si na vánočce,která už je stejně v prdeli ... Zmazancovatěla :teef:

xDxD nejvic fun je to po sobě střílet
Moltres
Tak v posledni dobe mam takovou nerest.. Chodivam zkouren na treninky. Puvodne jenom futsal,kde jsme si se spoluhracema fakt dobre davali. Ale ted nekdy i na fotbalove treninky, je to farka:-) Futsal hrajeme 4. ligu a fotbal 2. v kraji(1.A trida - pro fotbalove fandy:D), takze trenuju 3x tydne a jednou tydne zapas. Joint pred treninkem je fakt prijemne zpestreni! Az na ty sprinty a silova sviceni na zacatu treninku, to vzdycky chcipam, jak musime behat. Zadne sliny, furt bych neco chtel pit a trener si dela kozy, ze jsme jeste nic neubehli a jdem uz pit. Samozrejme nevi, ze jsme hulil. Ale zapas je zapas, tam bych zkoureny asi neuhral moc, protoze se hraje v max tempu se spoustou osobnich souboju, kde je potreba zdrave agresivity, kterou po brku postradam. Jak jste na tom vy, je tu nejaky fotbalista, co taky rad huliva nez jde na plac? Olé
TH!
Sporty nějak moc neprovozuju, ale třeba fotbal bych si zahrál. Jinak rybařina je dobrá, hlavně když berou. Pak ještě to kolo občas, ale nejlepší je stejně stolní fotbálek. Jenom by mohl být zadara, je to totiž hrozný žrout prachů:david:
Smoked
Cus já hraju snad asi jedině zhulenej :-D a to florbalek s kamošema každej týden a to si to celkem dáváme :-D a pak ještě fotbalek s kámošema a opět si to náš tým celkem dáva.. Hraju hlavně pro zábavu a at jenom nekempíme u nás v hospě :-D
josip222
Hoj když sem v tom tak moc neprovozuji šport ale stále si rád zahrám biliard to mne vždycky dostane :punk:
citace:
Původní příspěvek od Moltres
Tak v posledni dobe mam takovou nerest.. Chodivam zkouren na treninky. Puvodne jenom futsal,kde jsme si se spoluhracema fakt dobre davali. Ale ted nekdy i na fotbalove treninky, je to farka:-) Futsal hrajeme 4. ligu a fotbal 2. v kraji(1.A trida - pro fotbalove fandy:D), takze trenuju 3x tydne a jednou tydne zapas. Joint pred treninkem je fakt prijemne zpestreni! Az na ty sprinty a silova sviceni na zacatu treninku, to vzdycky chcipam, jak musime behat. Zadne sliny, furt bych neco chtel pit a trener si dela kozy, ze jsme jeste nic neubehli a jdem uz pit. Samozrejme nevi, ze jsme hulil. Ale zapas je zapas, tam bych zkoureny asi neuhral moc, protoze se hraje v max tempu se spoustou osobnich souboju, kde je potreba zdrave agresivity, kterou po brku postradam. Jak jste na tom vy, je tu nejaky fotbalista, co taky rad huliva nez jde na plac? Olé

hehe tak zhulen fotbal hraju nejrači ze všech sportů!!! s tou agresivitou mi to řikalo už iks lidí, ale mě se tohle nestává, hraju jako šelma:D
jinak fotbal si dávam tak třikrát tejdně, někdy mín když neni čas(a jen v teplých dnech) blbí je, že neznam toliko lidí, co je taky baví kopat, proto chodim sám:) ....normálně na velký hřiště :D za minulý léto, jsem si vychytal, že dávam tak půl metru za lajnou z rohu gol přímo do brány z leva i z prava objema nohama:D a trestnáky jsem nakonci kopal líp levou než pravou.....dobrý je třeba přijít na hřiště rozběhat se rozkopat a jemně si zaběhat a až pak si dát Brko ouplně se mění celá atmosféra!!!
hanzpalka by mě docela i bavila kdyby hráli kámoši - jakmile ty lidi neznam, se kterejma hraju neni to ono, prostě jen dávam goly a tak...s kámošema je to však ta pravá hra!!! no a za hřištěm mam hned bazén, škoda že sem tam byl asi jen jednou, jako po fotbale bych chodil pořád, ale tenhle bazének je taková malá přecpaná mastná vana:D takže toho se neúčastnim:D
jinak co sem na fotbale fakt nemusel, když jsem ho ještě hrál aktivně byla právě fizička - běhat mě i občas docela baví, ale co je moc to je moc:D jinak když si přídu zakopat, vydržim na place třeba i tři hodiny, dokavad se mi uplně po těch špekách nezalepí huba, protože sem si zase zapoměl vzít pití :D když si dam pivko, nebo dvě, jde celá hra dokopru, na chlastu se hraje nejhůř!!! proto nepiju ani pivko když jdu hrát! tak někdy na letním srazu zahrajem, je tu víc lidí co by si koply!
growerfotbaltym
Byl sem s kamoškou na tenise a fakt parádní změna, pinkat si se slečnou:) :D měj se
crackonos
Včera jsme se kámošema dobře sekli na frisbee, fakt výborná hra po hulení. Jen to bylo celkem psycho, když už zapadalo slunce a my jsme čím dál míň viděli kam to lítá, celkem nic moc pocit, když vidíte ten talíř teprve tak dva metry před sebou :-)taky to jednou schytala moje brada, když jsem nestačil zareagovat. Ale doporučuju.
citace:
Původní příspěvek od crackonos
Včera jsme se kámošema dobře sekli na frisbee, fakt výborná hra po hulení. Jen to bylo celkem psycho, když už zapadalo slunce a my jsme čím dál míň viděli kam to lítá, celkem nic moc pocit, když vidíte ten talíř teprve tak dva metry před sebou :-)taky to jednou schytala moje brada, když jsem nestačil zareagovat. Ale doporučuju.

heh tak ještě zareaguju :) když sme minulý léto s kámošema hráli frisbee, tak ten talíř měl veprostřed nějakou nepochopitelnou dirku, po odpálení brka a vizuálního si přeměření té vzdálenosti, kam bych ho měl jít podat, jsem hnedle s úsměvem zjistil, k čemuže by ta dirka mohla být využita:D zapíchl sem špeka a tradáááááááááá až ke kolegovy:D:D:D
crackonos
36:Dobrá vychytávka, jen jestli tam nedorazila jen půlka, protože vítr je jak známo největší hulič :-) Já jsem zase přemýšlel nad nějakým fosforovým nátěrem, kterej by po nasvícení třeba baterkou svítil a mohli bysme hrát i v noci :-)
soulQuake
fosforáky se dělaj, dokonce i na diody s optickejma vláknama, to je pak jak ufo, jen sou trochu dražší :( něco kolem pětikilka +-
exup
Mazec je zhulenej hrát pinčes při fotbalku mi to občas de líp než normálně,ale občas ten míč líta jinam než si myslim ja:D
chuck53
Letos sme objevili u kámoše na půdě travní pásové lyže ! No to je hukot panečku :) Jsou staré tak 25let a je na nich napsáno KOH-I-NOOR ..
Až bude tak přihodím foto.Je to fakt úlet když vidíte v létě lidi v lyžákách jak sjíždějí plynulýma obloukama sjezdovku:)..A je to taky ůlet pocit a po pár jízdách plných nejistoty si to dáváte jako králové !!
Když by kdokoliv z vás měl jeden pár navíc někde na půdě ,tak okamžitě kupuju !

Ještě k těm sportům ..Samože vede Frisbee ..Na hakys nějak není forma a trvá dýl to vypilovat :-)

Kvak
MaaaYaaa
citace:
Původní příspěvek od chuck53
Letos sme objevili u kámoše na půdě travní pásové lyže ! No to je hukot panečku :) Jsou staré tak 25let a je na nich napsáno KOH-I-NOOR ..
Kvak

:-O to že existuje? Tak až koupíš od někoho jedny, tak já koupim od někoho jiný (abych ti nekazil kšeft :D) ..masakrrrr, to chci
nohec a pokr :)
palma
no urcite to bude ping-pong (matrix vision:D) a florbal je hustej....ten micek mi nejak nesedl(golfaky 4ever:DDD)
Nyc Diesel
Určitě hekys, stolní fotbálek, tennis.... dá se říct, žádnej sport mi nevadí tyhle tři mám, ale nejradči když sem nahulen :)
meso
nahulený sami lepšie cvičí v posilke. ale som unavenejší, keď bicyklujem, alebo behám napr. ale baví ma to. šport a hulenie určite áno!
palma
aktivni zewling za team :winner:
Spejsek
Kopeme "hekis" . Občas padly i pokusy o tichou poštu či slovní fotbálek, ale vždycky se to totálně zvrhlo. V hospůdce tomu velí stolní fotbálek. Prostě pivko v klidu, smotnem brčko a jde se na fotbálek. :rasta: :peace: xD
wassup
Hele to s těma pásovýma lyžema mě taky zaujalo (: Asi se po něčem takovém poohlédnu, za pár let to s takovou mužu klasické lyže odložit na půdu, sněhu je čím dál tím méně...

Před pár dny jsme na akci vyzkoušeli takzvaný noční frisbee :D Musím říct že je to větší pecka než klasika... V letu byl vidět díky led diodám a bylo celkem umění chytit ho, mezi tou masou bavících se lidí :flamer:
Kocour
1. Sex na divcich zachodech =)

2. Stolni fotbalek

3. Plavani za uplnku v rybnice s nahou kockou =)

4. Jizda na kole nocnim mestem

:rasta:
chuck53
Jo frisbee je samozřejmost.Nedávno jsem měl tu čest zaházet se svítícím Ultrastarem.Nebyla uplně tma (bylo to na naměstí) .Má ledky uprostřed a světlovodivé vlákna rozbíhající se k obvodu.Váží poctivých 185g a je to fakt luxus.Doporučuju všem :)

2 wassup :

Kdyžtak tady je nějaký link o těch pásovkách
.Jsou tam i nějaké půjčovny,tak kdo to nemá daleko ať jde do toho !

Kvak
Rastiquez_
u mě je to 100% zhuleneckej sport KRIGLING :D:D(fotbal taky samozřejmě......hráli ste někdo v bandě že ste se třba na to zhulili paintball? to chcu co nejdříve zkusit!!!!!):D
_______
.............
_______
mareckin
nejlepší je fotbálek(normalní(JogaBonito(Freestyle) potom celej Ronaldino:Da při to m dokuřovat brčko:)prostě nejvíc sport !!:D
Gr@njero
Sportovat zhulený je mazec. Když je dobrý model tak určitě. Šílený je volleyball, fotbal, nohejbal...:D
pan.smakovicka
Jednoznacne hekys :D
wassup
Přesně ten frisbee to byl :D:D Ja si s ním házel na párty za strobo osvětlení a řeknu ti byla to pecka :)

Jinak dík za ten dokaz, K+

Smějte se!
no tak frisbee a hakys jsou po brku klasika, ale teďka provozujem s kámošema i takové klasičtější sporty jako ping pong, nohejbal a cyklistiku. No na tom kole se ale moc hulit nedá, protože pak většinou dojedem do porvní hospody a je po sportu :D
dymone
fotbalek, heka, frisbee, gulecnik, sipky, zevling, behanie pre pestitelske potreby ... proste veci u ktorych sa da hulit, chlastat a netreba mat velku kondicku :)
flySter
frisbee je fakt sranda..,odporucujem...ale stolny futbal, a MOD "cricket" na automatovych spikach :D
piis
PARANOIK
kukuball,repkoball,hekis
Konůpek
Turistika...už jinak nesportuju.8 let jsem hál softball.
RASTA-MAN
ja kotel rad hraju zhuleny florbal,je to celkem sranda...kdyz vam micek lita jinam nez chcete nebo se vazi spoluhraci meni v yetiho
vycuranek
když jsem skouřenej sem rád že sedím a sem v pohodě,nedokážu si představit že bych dělal něco náročného
zkouřenej se mi vetsinou nic nechce a v posledni dobe mi pripada ze me nic nebavi. tak sport bohuzel neprovozuju zden :-(
zfiře
To já jedu zhulenej nejradši ping pong.Po třech prdech mám hyper postřeh a taky mě to hodně rychle myslí kam to umístit abych soupeře přehrál.No prostě mnohem lepší než za střízliva a taky přesnější:Dhooodně přesnější:D:D:D Samozřejmě myslím pořádně rychlej kvalitní pinec,né žádné pinkání:wink:

U jinejch sportú to tak dobře nefunguje:D.A u některých tak napúl:D
Bandita
hrali sme s kamosom na slnku basketbal,este len to bola sranda,som nevedel ze je taka lemra,ja som podal vykon tak na 2- prislusnej kategorie:ň
ale on:D dodnes sa z toho smejeme

inak hraval som ligovo hokejbal ,a na treningy som casto chodil zhuleny,vladal som max. hodku a potom som bol skor pasivny
posilovna .... nedavno sem tam byl s kamoskou ja byl OK ae ono byla BOHUZEL tak trochu zhulena a sla treba na nohy......vlezla si tam zadny zavazi si tam vbc nepridala pohodicka a zacala uplne rychle valit jen prazdnou tyc....ja jako kamarad sem ji poseptal ze tam nic nema at si tam neco da ze to vypada divne..... je to docela sranda posilovat zhulenej ae jen pro ty co na vas hledi :X heh :D
Slartibartfast
šachy :-)
cyklistika, to se zakousnes a jedes:-))
V1k1
fotbalek:) a nebo fotbal na nejakem malem hristi:)
Zenga
Urcite fotbalek-prijde mi,ze kdyz sem zkourenej,tak se mi hraje podstatne lip.Z kolektivnich florbal-ten hraju uz dlouho.
durexman
vybijena PSYCHO jako prase auuuu :frog:
pospáč
tady hraje roli co hulím z in kdys se překonam sem schopny hrat vse ale vynky uz ted huli nebudu vzdy se ze speka akorát otrávím:D a hrajem jen heka
Cannanymph
Já se po hulení nejradši odreaguju uklízením, nebo děláním činností, do kterých se mi jindy nechce. To se potom pro mě práce stane zábavou a uteče to mnohem rychleji. Už je to skoro půl roku co se mi narodila malá Lily, takže mi přibylo kotel práce, kterou musím chtě nechtě dělat. Zkouřená to zvládám rychleji a bez nervů :) Bohužel se mi toto neosvědčilo při žehlení. To mě nebude bavit nikdy, ani kdybych sama zkouřila 10 jointů najednou :D
Sved
florbal hraju jenom zhulenej, ale nejvíc je zhulenej skočit do bazénu a plavat - pocit ryby ve vodě. A snowboard je samo sebou zhulej sport:-D
Já nejradši zhulenej lozím po skalách-někdo řekne magor, mě to baví. A navíc mi přijde, že ten adrenalin mi odbourává zhulenost, takže po pár cestách můžu znova.
Corn
Taky se přidám do diskuze, v poslední době mě asi nejvic bavi pinces, to je klasika, nebo se s kamaradama poradne probehnou v hustym lese kde to vypada vsude stejne ... to je teprve psycho.
Jinak samozrejme lyze... exkluzivní je vyjet nejlepe v Alpach ci jinych vysokych horach posledni lanovkou uplne nahoru tam pockat tak 10 minut dat 1-2 brcka mezitim vsici lide sjedou dolu a pro Vas tam zbyde uplne volna sjezdovka a az dolu sjezdovky jsou tak 6-7km dlouhy neli vic jen se musi davat bacha aby se spravne uhlo...
Jinak florec to je jasna vec.. jenom turnaje nehulim to me prijde blby vuci spoluhracum. Jo a jeste jsem nikdy a ani nikdy nevlezu na kone zhulenej to si nedovolim... To jsem se zase rozepsal no nic tak si uzivejte sportu:punk: :vampire:
chuck53
Zdravíčko
Dnešek ve mě probudil absolutní nadšení do volejbalu :) Hrajem s lidma ze školy a já sem se předtím zkušeně naložil špečínem.Bylo to boží,hrál sem jak o život a přitom sem si připadal jako ve hře(nějaké PC :-D ).Některé zákroky mi prostě přišly jako sled mačkání kláves.A polety za balonem byly táák pomalé :-D:-D No zkrátka sranda :)

Kvak!
durexman
profesionalni zewling
HustoPece
Sevas no určite futbal je fajnovy ked som dofajčeny d:-))) a vlastne všetko sa mi hra dobre ked som dofajčeny ;) a rata sa šport aj CS 1.6 ? xD
SmallDudeZombie
Pink ponk ! :D
Časlove
Ano ano pink ponk je hodně dobrej! :D
Ještě snowboarding, ale jen freeride (a nějakej klidnější po brku), na sjezdovce je to jako slalom a stejně jako nerad zkouřenej řídim, tak ani na tom prkně to neni nic moc, když se musíš furt něčemu vyhýbat a sledovat co kde jakej člověk provede....
SmallDudeZombie
citace:
Původní příspěvek od Časlove
Ano ano pink ponk je hodně dobrej! :D
Ještě snowboarding, ale jen freeride (a nějakej klidnější po brku), na sjezdovce je to jako slalom a stejně jako nerad zkouřenej řídim, tak ani na tom prkně to neni nic moc, když se musíš furt něčemu vyhýbat a sledovat co kde jakej člověk provede....

Ja ja, tak ten freeride je při idealních podmínkách pohlazení na duši :D .
freakout
slovný futbal jednoznačne..bez neho to nikdy nejde :D
brumla
dnes uz povinny joint pred florbalem kazdou nedeli s kamosama, to jsou nejvetsi pecky, esce sem kdysi chytal a to sem uplne prestal myslet na vsechno a na vsechny a sam klid v brance.. ale jak sem pustil nejaky hlupy gol tak sem se vztekal sam na sebe

inac fotbalek, ale ten je good i bez zeleneho, fotbal, basket s kamosem 1v1( moc se k tomu nedostanem ale planujem na jaro), inac v lete skoky do vody a plavani besst, motorka, kolo.

sachy jsou obcas docela zasek, stejne jako karty

jinak deskove hry tahove typu osadnici , karkason, dostihy a sazky

hmhm co ja viem.. jednou sme farali takovou vec ze sme se u nas doma zavreli v takove male obdelnikove mistnosti v 4rech lidech a hrali sme fotbal s takym malym balonkem a kdo dal gola si dal prda z take lufky co byla uprostred to byly ale sady pak uz :-D

obcas taky na stenu zalezt

esce sem zapomnel na frisbee zalozil sem tu u nas v Ostrave frisbee klub v ramci kamaradu a skoly a par lidi se vzdycky seslo tak 10 15 a na jare v parciku sme hrali ultimate jointy byly povinosti :P a v tme jak to sviti tes brutus taky mam s LEDkama akorat momentalne nefunkcni.. treba to nekdy opravim :-D

a uplne nejlepsi je jit sam s par geckama na dva tri dny na cundr to se pak utridi myslenky ouu jee
KDYŽ SE ZHULIME S KAMOŠEMA DAVAME FOTBALEK :-P
tuffgong1
lol to já ještě když sem chodil na základku tak sem se před tělákem dycky zhulil a vubec mi to nešlo do míče sem se netrefoval divně sem se pohyboval po hřišti xD, učitelka z toho usoudila že beru drogi a náramě to rozebírala s těma kdo zrovna necvičili ale sama mi nic neřekla tak sem za ní došel a jako proč o mě řiká že beru drogi a ona hned že jenom to tak vypadalo jestli jsem si třeba nedal rumíček ........ a prej at si davam pozor tak od ty doby sem na těláku už nehulil-----------------ale jinak neni nad dlouhý procházky v krásné přírodě s jointem v ruce :D kámoš tomu řiká narkoturistika :D
Kuchtik
Nejdriv posat v kolecku sluky, potom posilat v kolecku hakys... nejvetsi pohoda
Rákosníček
šachy nebo petanque :teef:
...nerad provozuju sporty vyžadující pohyb :D

a když už tak vrazit na lyže nebo na kolo :)
.:INDI:.
hardcore hacky sack s kamošmi ...:D
Kambu
hakis a i frisbí je luxus :-) a i ten fotbálek si zahraju ikdyž někdy u toho nestíhám a jen sleduju míček jak všude léce tak jeto vpoho..jinak v tem moment jemi jedno co dělám :-)
G.R.O.W.I
já jedu jen va hakisu =D
*LENIN*
jj hakis je goood hh pozdvihne v tazkych situaciach naladu ale aj fizicky znicuje ...cize po jednej dobrej particke hacky sacku mam v hlave dobru veceru a postel a este pri takom hardcore jaky dava ,:INDI:, no coment :D
ween
každopádně lyžování - funcurve, freeride, skoky... ale ne že se zhulím jak motyka :)
H.U.L.
Klidně i kung-fu nebo kick-box když na to příjde...
Samozřejmě ne když se jede na fyzičku, spíš light sparring nebo jen teorie a lehká praxe.
H.U.L.
A turistika ofcourse.
owerall
..Výborna je i kulturistika..při cvičení se lépe soustředím na danný cvik,lépe procítím a jdu dost za hranice bolesti.A v neposlední řadě,co si budem povidat,stravovaní..to jde uplně samo:o))..lednice nabouchana staeky....paráda....a spánek je delší a vydatnější...samozřejmě MJ pouze a v malém množství.
prof.kalitexxx
do pokoje aby nebyla nuda tak jsme pořídily hospodskej fotbálek .....fakt parádička když se nás tam sejde ranec máme alespoň co dělat
jinak mám taky rád vyhulit se a zahrát si paintball adrnalin teče i ušima :D
mcmanus
všechny sporty krom posilování.
Jednou jsem se skouřil a šel do posilovny, naložil jsem si na bench 155kg, no to dalo kurevskou práci to ze sebe sundat :D
SkaMasta
umna teda vyhráva lyžovanie..ked si to fičíš dole ziazdovkou zhulený a nevieš:D..a nový rozmer to naberá ked je hmla..to už je fakt o život..:D..a ináč ešte vozenie sa na skejte..len tak si fičať mestom na plné pecky:)..
acheron
s lyzovanim mozem len suhlasit, speka hore na svahu, stuple do usi dramec na plne gule a vyraz umierajuceho v tvari ked letis dole kopcom :D
ganja-steve
me bavi vsechny cutaci sporty-fotbal,futsal, hakis a nohec.
killlsmoker
kryglistika jedine :D
@jdam
hakis,freezbe,stolni focus :)....skoky do vody...:) a na cemkoli :D
SW0p
Určitě Fotbal, nebo nohejbal ;)
matko291
tak minuli víkend som si s kamošom po veša jointoch zamastili stolny tenis a po strasne dlhom čase nejaky aktívny šport.Hrali sme od 19.00 do 02.00.Mňa to tak zdrapilo, že som nemohol prestať, kamarát ten sa už musel jednou rukou opierať o stôl čo nevládal stáť na nohach.Idem to praktikovať častejšie dobrá vec na rozhýbanie uležaných a lenivých kostier :D:D:D
tommyswels
Begdminton nebo jak se to píše : )
pluto662
stolny tenis : )
Deathsport
Kolo je nášup, ale spíš sjezd ve výjezdu bych to nevydýchal, nejezdím dh ani fr ale klasické xc. Ale valit si to kopcem dolů pak třeba těžké technické useky to je ulet. A ty vyhledy při pokuřování...
hermelín
samozrejme snowboard v sezóne a inak turistika, večer v bare rád hádžem šípky... :))
sbiramexpy
denně hulím a posiluju, sportuji.... zkouřenej jde dělat vše, pokud člověk chce:)
_Chronic_SVK_
ano!
sunking
určite ano! hulim pravidelne a venuji se gymnastice a freeruning. ale určo né do kómatu jen tak zlehka a pak létate vzduchem :)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma