Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 [5] 
Ganja a sport ??? - Klikni zde pro originální téma
mati0n
citace:
Původní příspěvek od sunking
určite ano! hulim pravidelne a venuji se gymnastice a freeruning. ale určo né do kómatu jen tak zlehka a pak létate vzduchem :)

a co umis aspon naky takovy fligny ? http://www.youtube.com/watch?v=BhRN...player_embedded
Pflusik
citace:
Původní příspěvek od mati0n

a co umis aspon naky takovy fligny ? http://www.youtube.com/watch?v=BhRN...player_embedded

Tak to jo :D
MaaaYaaa
Klucí a holcí, teď jsem slez po hodině a půl z windsurfovýho prkna, odložil plachtu, čapnul notes a musim se vám pochlubit, že ...JE TO ÚPLNĚ JINEJ ZÁŽITEK jezdit si po širym moři jak a kam se mi zachce, nechat si vítr šumět ve vlasech a lehce se nechat ocákávat (debilně slanou) vodou.

Ačkolil někde vzadu pod vestou jsem přecejen cejtil ten strach, že to nemam plně pod kontrolou a ..co kdyby..
YosH
citace:
Původní příspěvek od W3m3n0
Zhulenej uz nesportuju. Jednou sem jezdil na skatu a rozsekal sem se tak ze sem 3 dny nemoch lezet jak me bolely zada a na snowboardu si zas kamos rozsek holen jak svine, me se jak zazrakem nic nestalo.
Rada: Kdyz ste zhuleny, hrajte sachy...

zhuleny?? jedine skejtujte anebudte vocasi :) !! hrajte si treba na gamesu thps :D je to fakt švanda every day hit a bong and go skate
dyzy
já zhulenej hraju stolní fotbálek,nb basket,ale na fotbálku sou největší záseky.
teď jsem hrál volejbal a nějak jsem to nedával. hlavně organizačně. motoricky v pohodě, jen sem si nebyl zaboha schopnej zapamatovat, kdo má jít na podání. postupně jsem tím nakazil i zbytek týmu :)
ween
dát brko nahoře na sjezdovce, a pak to pálit dolů a prožívat každý carve oblouk (radius mojich fun-carve lyžiček je 9,5m)... neznám nic lepšího.. samozřejmně ne zhulen na kaši...
petis__
Stolní fotbálek je jasný, pak ještě snoub, to se mi pak v lesíku líp jezdí a pak už asi nic, možná nohejbal.
mati0n
citace:
Původní příspěvek od mati0n

O par let pozdejs.. :D
http://www.youtube.com/watch?v=cLlw...player_embedded
outofmind
najradšej mam frisbee, vždy ma to fascinuje jak to letí :D (neviem či sa to da považovat za plnohodnotny sport...)
Když nejsem zpálenej tak nic, vadí mi jak všichni všechno strašně hrotěj :P takhle mi to je jedno a zdá se mi že se dokážu daleko víc soustředit na hru :) proto hraju i stolní fotbálek jenom zhulenej jinak bych ten míček snad ani netrefil XD :p
mučačo
fotbalek,ten mam taky rad,ale sachy mam jeste radsi,v poklidu pri pivku a brku...
mysak
zadny ..protoze se nedokažu soustredit a udychat to :) srdce bije jako zvon

naopak s nekteryma co hraju, tak chodi bezne..... pak se Janci motaji a nedokažou trefit prazdnou branu ! :D
crackonos
squash vede :-)
Asocial
kolokolokolokolo ! :) ... brcko cestou necestou je fajn.

foto z dnesniho rana
mysak
citace:
Původní příspěvek od Asocial
kolokolokolokolo ! :) ... brcko cestou necestou je fajn.

foto z dnesniho rana

...Při mem štesti se vidim na zemi zedřity :D
ween
v poslední době POKER .))
_Thom@s_
citace:
Původní příspěvek od ween
v poslední době POKER .))

A jak vypadají tvé hráčské schopnosti když si zhulenej?Já hrál zhulenej jednou a to jsem se absolutně nechytal:-D
ween
citace:
Původní příspěvek od _Thom@s_

A jak vypadají tvé hráčské schopnosti když si zhulenej?Já hrál zhulenej jednou a to jsem se absolutně nechytal:-D

tak jelikož mám co se hulení týče vysokou rezistenci (bohužel), a psychicky mně dnes už v podstatě neovlivňuje, dovolím si tvrdit, že mé hráčské schopnosti zlepšuje.. v oblastech - motivace!, soustředění, sebevědomí... (seřazeno dle významnosti..) vac

a málem bych zapomněl - když hraju zhulený, brzy rozpoznám, pocitově, jak mi to ten večer jde a půjde... když to necítím, zabalím kešovku velmi brzy (turnaj samozřejmně dohraju.)..
ralf23
jaky sport mam nejradsi zhulenej?:) hmm tezko rict asi hackys a nebo fotbal v tv:-DDD
tulipán
Poslední dobou praktikuju dobrej pohyb, skákání přes švihadlo, jako malýho mě to bavilo a celkem jsem si to dával. Ale teď, jak se mi dostane do plic nějakej zelenej čoud tak nevim kdy přestat :D

Mno a jinak klasická chůze po přírodě ;)
Všeobecně v přírodě mi to společně s konopím, pěkně profiltruje palici....
Alkoholix
dotu :D
dyzy
zhulenej,mam nejradeji basket,pac si vetsinou zhulenej vsechno predem pekne promyslim.
Hakr
SICE TO NENI SPORT ALE VĚŘTE NEBO NE JE CELKEM PRDA SI ZAHRÁT aktivity(JEDEN SI NECO MYSLI A NAPODUBUJE TO A DRUHY HÁDÁJ!!!! :0) kolikrat tahle primitivni hra předčí svoje očekávání!!!!
Erne100
A čo takto paragliding? Nevenuje sa tu nikto tomuto nádhernému športu?
Pflusik
citace:
Původní příspěvek od Erne100

Strejc se věnoval, potom sletěl a zlomil si pár obratlů... Tak už se nevěnuje. Já bych rád, ale nemám na to koule. A peníze.
Erne100
citace:
Původní příspěvek od Pflusik

Strejc se věnoval, potom sletěl a zlomil si pár obratlů... Tak už se nevěnuje. Já bych rád, ale nemám na to koule. A peníze.

Sám musíš vedieť na čo máš a na čo nie, kedy môžeš vzlietnuť a kedy radšej nie. Dosť ludí spraví tú chybu že keď už sa vyberú niekam lietať, vyšlapú si kopec, podmienky tam nie sú moc dobré a im sa nechce šlapať zase naspäť s ťažkým batohom po svojich dole tak si povedia že to iba zletia... Je fakt že aj tam hore sa môže prihodiť všeličo, podstatné je na to včas a správne zareagovať. A keby čosi máš aj záložný padák - aj keď dopadnúť na zem rýchlosťou 5m/sec. alebo zavesiť to niekde na strom nie je moc príjemné.. Mne aj tak nebezpečnejšie ako lietať príde pestovanie v Slovakistane, to už je celkom o držku.. Hold mňa proste priťahujú extrémy, rozmýšlam aj nad basejumpom.. toto už je pecka ale nedarí sa mi na to nikoho nahovoriť a samému sa mi do toho moc nechce. Tam už každá malá chybička môže mať fatálne následky..

to s tým tvojím strýkom ma mrzí :( ..nevieš o tom jeho páde nejaké podrobnosti? Kde spravil chybu? Väčšinou pri týchto nehodách to z 90% býva chybou pilota..
mooter
ganja a sport ?

Myslím, že to k sobě velmi pasuje, ale zase je to na každém z nás!Jen asi nesmíte být uplně začátečnícký kuřak, protože začátky hulení jsou dost zasekaný,zpomaleny často nevíte jakej stávek najede a jak už ste četli výše nebudete schopni si ani zavázat tkaničky u bot :D .

Ale u zkušenějších kuřáku, bych určitě doporučil si zkusit zahulit a pak jít hrát, to co vás baví nemá cenu dělat, něco co vám poleze krkem.Osobně,když si zakouřím, než jdeme hrát fotbal,florbal, tak si připravím 2L vody holé vody (nejzdravější!!) na sušáka :D.A jde se na to! První věc, která je fakt super, že tráva mírní bolest, takže když dostane míčkem cítíte to min. o 50% méně.Je pravda, že někdo může říct, že je zasekanej, jak starej comp děte k umyvadlu osvěžte se a vraťte se zpět do hry!Když se rozehrajete de to už samo! ;)

Hodně lidí, řekne třeba jak můžu hrát zhulenej?Mě to baví ještě 3x víc než nezhulenej.Dostanu takový spravný herní náboj,zápal do hry a nevidím kolem sebe ty lamy :D, a když tak se jen zasměju každý se to přece učí, tak proč řvát jak staří dědci po 3 pivkách ;)

Je pravda, asi to není každému souzeno zahulit a jít hrát týmovi hry jako fotbal,futsal.Ale jsou i jiné sporty dobré k hulení kolo,plavání,posilka,tennis.

Pokud máte tu možnost, tak neseďte doma na prdeli.ZAHULTE
a něco dělejte, navštivte kámoše,sportujte,bavte se svým hobby,s marihuanou je to aspoň podle mého vždycky lepší!
Šport a fajčenie nejde k sebe. Teda vlastne záleži o aký šport sa jedná určite by som už nikdy nefajčil trávu pri športe kde musíte podať čo najlepší výkon alebo dávať veľký pozor na zdravie. Osobne jazdím v zime na snowboarde a hrám profesionálne hokej no ani pri jednom s týchto športov není dobré byť high. Nedávate pozor zmotávate sa na pi.. a zrazu bác dokrúteny ležite na snehu, ľade. No prechádzka po horách, futbal s prieteľmi a tak podobne je s ganjou best :) Hneď viac to vás baví a idete si svoje :)
Tibeth
citace:

Ahoj, já začal letos s PG a PPG. Párkát jsem se svezl i na rogalu
a ultralightem. Vzduchoplavba mě chytla za srdce a moc mě
to baví. Když se člověk vznese nohama nad zem, je to jako
by se splnil jeho dětský sen. Snad každý měl v životě sny
o létání a kdo to jednou zkusí, těžko už přestane. Je to
super pro fizickou kondici a hlavně super pro vyčištění
hlavy od všedních starostí. Nahoře se vždy směju
těm dole, že žijou jen ve 2D. :wink:
Tibeth
.. S tímhle je to trochu rychlejší (Subaru, 2000 ccm) .. :death:
petis__
citace:
Původní příspěvek od Jurgiano
Šport a fajčenie nejde k sebe. Teda vlastne záleži o aký šport sa jedná určite by som už nikdy nefajčil trávu pri športe kde musíte podať čo najlepší výkon alebo dávať veľký pozor na zdravie. Osobne jazdím v zime na snowboarde a hrám profesionálne hokej no ani pri jednom s týchto športov není dobré byť high. Nedávate pozor zmotávate sa na pi.. a zrazu bác dokrúteny ležite na snehu, ľade. No prechádzka po horách, futbal s prieteľmi a tak podobne je s ganjou best :) Hneď viac to vás baví a idete si svoje :)

To mě se jezdí na prkně znatelně lépe když si zahulím:)
Vozembouch
Včera jsem uběhnul svých obvyklých sedm km, do toho jsem dal Baťovu sadu kliků a lehu sedů tj.99 a 99 po dvou km ve třech sadách. Běhám už asi pět let, ale ty kliky a lehy sedy jsem přidal až asi před dvěma měsíci. Čím víc toho mám natrénováno, tím se mi to dělá snadněji a zároveň i poctivěji. Doplňuji si pravidelně hořčík a dalším minerály. Včera jsem vynechal tu minerál vitamínovou část a asi hodinu po tréninku jsem dohulil nedočouzený brko. Ráno brzo vstávat na důležitý jednání. Podlamovali se mi při něm kolena. :D Docela jsem se bál, abych tam s sebou nepraštil. No ale mozek fungoval dobře, takže jednání jinak v cajku, dokonce i krásnej zápis jsem si udělal :D
Skaff
No já vam nevim. Bere se jako sport utíkání revizorum/státním složkám? :D
Jinak moc nesportuju, akorát posiluju. Takže přítahy, a 15kg jednoručky. (víc nemám)
Zhulenýmu mi to jde samozřejmě všechno líp. A v bráně když třeba hrajem florball sem nepřekonatelnej.
Ve fotbalu s plechovkou taky. :D
Highskór
Pokud je dobrej modýlek a sedne to, tak je sport o hodně zábavnější a jednodušší...
Jednou jsem jel pro gramy na kole a zvládl jsem to skouřenej jak žolík rychleji než kdykoliv jindy :)
A sport který mi přirostl k srdci je badminton, je to fakt sranda a s trávou ještě větší, to jsou potom akce a reakce :))
skýt
Hulim vela. Velmi rad jazdim na biku. V zime ked bicykel odpociva, som zacal behat cca 5km 3x za tyzden, ale teraz 1-2x tyzdenne. Ked beham tak v ten den nehulim. Na bajku mam kapsicku do ktorej si dam brko na cestu :D
Gorila
Cau,co softball, hraje nekdo ? G.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma